Dodaj do ulubionych

którą pralko-suszarkę wybrać? Pomóżcie proszę...

04.06.06, 10:45
Chciałabym zainwestować pieniądze w pralko-suszarkę. Czy możecie mi polecić
jakąś dobrą pralko-suszarkę do niewielkiej łazienki (4,2 m kw)? Szukam także
opinii w internecie na ten temat.Znacie jakieś dobre fora dotyczące sprzętu
AGD? Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • zayzayer Re: którą pralko-suszarkę wybrać? Pomóżcie proszę 04.06.06, 13:17
      suzipl napisała:

> Chciałabym zainwestować pieniądze w pralko-suszarkę.
      To kiepska inwestycja.
      • agni71 Re: którą pralko-suszarkę wybrać? Pomóżcie proszę 05.06.06, 00:24
        A może pralka i suszarka? Niektóre można stawiać jedno na drugim (ja kupiłam
        taki właśnie zestaw) za pomocą specjalnego łącznika, dzięki czemu zajmują mniej
        miejsca.

aga
        • qr700 Re: którą pralko-suszarkę wybrać? Pomóżcie proszę 05.06.06, 00:47
          Uwzględniając że do naszego kraju wiele takich sprzętów używanych przyjeżdża i jeszcze wiele lat działa można wskazać Siemensa i AEG .Jak taka hybryda sprawdza się w funkcjonowaniu ? Mam znajomego kawalera , który posiada takowy produkt i chwali go . Niestety jest to Miele i to dość wiekowe.
          Co pralkosuszarka może można zobaczyć tutaj www.miele.pl/i.php?i=1335
    • Gość: slawko Re: którą pralko-suszarkę wybrać? Pomóżcie proszę IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:20
      a wieswz, że p-s zużywa wodę przy suszeniu i dosć dużo eneregi, przelicz to sobie...
      jeżeli już to najmniej 1200 obrotów, jezeli chodzi owirowanie bo potem mniej czasu prabie schnie.
    • kajak75 Re: którą pralko-suszarkę wybrać? Pomóżcie proszę 07.06.06, 12:51
      pralke i suszarke - nie pralkosuszarke- to drugie to porazka
    • Gość: janek Re: którą pralko-suszarkę wybrać? Pomóżcie proszę IP: 195.137.246.* 07.06.06, 15:29
      tyko pralkę wysokoobrotową i postaw na niej suszarkę kondensacyjną.
      dwa w jednym- kiepskie rozwiązanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka