Dodaj do ulubionych

megalazienki.pl - oszuści !

13.11.06, 18:55
Witajcie,
chcę Was ostrzec przed firmą Inter z Katowic - za pośrednictwem ich strony
MEGALAZIENKI.PL zakupiliśmy 2 baterie - przelew wysłany po konsultacji ze
sprzedającym o dostępnosci towaru - po zapewnieniu o stanie magazynowym i
szybkiej wysyłce, przelałam pieniądze. Jak sie domyślacie nie dostałam towaru
do dnia dzisiejszego, od kilku dni słysze zapewnienia o wysłaniu towaru, dziś
się okazało ze właśnie pan idzie na pocztę nadac przesyłkę ale do środy będę
ja miała!!! KOSZMAR NIE POLECAM USŁUG TEJ FIRMY, NIE DAJCIE SIE ZWIEŚĆ
TELEFONICZNYM ZAPEWNIENIOM!!!!! teraz czekam na zwrot pieniedzy - zapewne
potrwa trochę ale juz działam w tej sprawie (urząd ochrony konsumenta itp,
czarny PR). pozdrawiam i uważajcie gdzie wydajciecie pieniądze są również na
allegro
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: megalazienki.pl - oszuści ! IP: 195.95.164.* 14.11.06, 16:07
      tak w większości działają sklepy internetowe - nie piekl się, szkoda nerwów.
      przecież oni nie mają fizycznie całej oferty, wystawionej w internecie.
      Sprowadzają towar na konkretne zamówienie, dlatego dają niższa, pomniejszoną o
      magazynowanie cenę. A to, że mówią, że mają - cóż taka juz praktyka handlowców,
      jeśli Ci nie odpowiada idz do sklepu zapłac o 20-30% wiecej za towar i będziesz
      miala go od razu.
      • sugob Re: megalazienki.pl - oszuści ! 19.11.06, 17:08
        żebyś się nie zdziwił(-a) jak będziesz miała od razu po wpłaceniu pięniędzy - ja
        piąty tydzień czekam na meble kupione w dużym centrum meblowym w Krakowie,
        chociaż miały być po 2 tygodniach, jak potrzebowałem kupić stołki barowe to w
        kilkunastu sklepach usłyszałem 4-5 tygodni, tak jest prawie wszędzie - niby
        wszystko jest, ale jak kupisz to dopiero sprowadzają, bo to co mają to tylko na
        wystawę
        • sugob Re: megalazienki.pl - oszuści ! 20.11.06, 23:54
          i cd....
          dzisiaj po 5 tygodniach czekania od wpłacenia zaliczki dowiedziałem się że
          zamówienia będą realizowane ... po nowym roku, "bo się fabryka nie wyrabia"

k****a mać, przepraszam, ale nic więcej nie zostaje do powiedzenia
    • Gość: gonzoxx1 Re: megalazienki.pl - oszuści ! IP: *.acn.waw.pl 19.11.06, 17:37
      to jest standard... jak sie pytasz czy dany towar jest to ZAWSZE jest, ale jak
      już zapłacisz to sie okazuje, że nie ma i trzeba czekać X dni...

Dlatego ja, pomny doświadczeń w różnych sklepach internetowych kupie (chyba) to
      co potrzebuje u normalnego "handlarza", - On ma przynajmniej podejście rynkowe
      (negocjacje cenowe, transport, doradztwo za free). Jak sie dowiedział, że
      potrzebuje wszystkiego do łazienki to stwierdził że jak dla mnie to ceny netto
      są cenami brutto...
    • megalazienki Re: megalazienki.pl - czy aby napewno? 14.05.13, 22:41
      Witam serdecznie
      Jestem współwłaścicielem firmy Megałazienki.
      Po natrafieniu na ten wpis sprawdziliśmy z pracownikami korespondencje mailową oraz faktury sprzedaży za okres w którym powstał ten wpis - niestety nie znaleźliśmy żadnej informacji o takiej sytuacji. Jednocześnie chcę nadmienić że w całym okresie działalności firmy nie mieliśmy jeszcze ani razu do czynienia z Urzędem Ochrony Konsumenta.
      Jesteśmy jedną z pierwszych firm w Polsce która zaczęła handlować w internecie wyposażaniem łazienek. Staramy się swoją wiedzą i doświadczeniem pomagać naszym klientom w dokonywanych wyborach.
      Zawsze podajemy jak szybko możemy zrealizować dane zamówienie, przy ok 50 tyś produktów faktycznie mamy wiele towarów które zamawiamy pod konkretne zamówienie natomiast ZAWSZE informujemy jaki jest czas oczekiwania na nie.
      Niestety w dzisiejszych czasach łatwo napisać o kimś lub o jakiejś firmie nie podpisując się i ciężko zweryfikować takie informację. Mam nadzieję że użytkownicy tego forum sami wyciągną wnioski i mimo takiej opinii zaufają naszej firmie.

Tomasz Wersel
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka