Dodaj do ulubionych

Meble łazienkowe (+pomysłowy projekt)W-wa - gdzie?

IP: 217.149.246.* 24.06.08, 10:29
Poszukuje firmy, która będzie chetna na zastanowienia sie nad
projektem mebli do łazienki. No i oczywiście wykonastwo. Wspominam o
projekcie, ponieważ mam :problematyczne" miejsce i musę je dobrze
zagospodarować, a jak narazie to nikt nie chciał się fatygować -
czekają na maoje wymiary i projekt. Dlatego szukam firmy z full
opcją:) (Kurcze, czy to takie wielkie wymagania aby firma wykonująca
meble łazienkowe przygotowała projek - przecież zazwyczaj i tak
sobie kaske biorą, więc o co im chodzi?).
Obserwuj wątek
    • Gość: lisu Re: Meble łazienkowe (+pomysłowy projekt)W-wa - g IP: *.broadband.pl 10.12.08, 14:40
      odradzam firmę Ekskluzywne Wnętrza z Kabat przy KEN, projekt zamówiłem na
      początku sierpnia i realizacja 6 tygodni.Po tym czasie co tydzien słyszałem
      odpowiedz za w następnym tygodniu będą...Mineły 4miesiące po licznych
      odwiedzinach i zapewnieniach wkońcu przyszły meble ale niestety projekt tył
      błędnie wykonany i szafki nie pasowały. Walczę teraz o odzyskanie kaucji...
      • Gość: Patka66 Re: Meble łazienkowe (+pomysłowy projekt)W-wa - g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 14:05
        Ja szukam wlasnie sensownego wykonawcy i zastanawiam sie czy dorabiac tylko
        zabudowe do prlaki (LG duża, ladowana od frontu) a pod zlew juz kupic, czy
        zamowic wszystko razem. Strach troche, skoro tak beznadziejnie niektre firmy
        traktują klientów, w sklepie od razu mam
        • 0_kuna13 Re: Meble łazienkowe (+pomysłowy projekt)W-wa - g 15.12.08, 13:44
          Świetny sprzęcik piorący masz, znam firme i nic nie mogę zarzucić :)
          • Gość: gościu Re: Meble łazienkowe (+pomysłowy projekt)W-wa - g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 13:05
            a po co Ci zabudowa pralki, Lg na stronce widze maja normalne pralki po co je
            chować? i jak potem sprzątnąć za pralką coś, albo jak sie wyleje to co wtedy z
            tą zabudową?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka