GoĹÄ: wash IP: *.kablowka.waw.pl 29.06.08, 23:23 Myślę o zakupie pralki ladowanej od frontu tej firmy. Proszę o opinie uzytkownikow, czy warto. Niektore modele wcale duzo nie odbiegaja cenowo od pralek innych marek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: m Re: Miele - czy warto? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 30.06.08, 19:56 .....warto..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zinobia Re: Miele - czy warto? IP: 80.48.180.* 01.07.08, 16:59 ja nie dawno zakupilam pralke miele W 17 34 kilka tygodni temu, te z -powiedzmy- tanszych- i jestem jak na razie bardzo zadowolona. Pralka chodzi cichutko, bardzo dobrze pierze, nie gniecie ubran. A nie raz piore dwa razy dziennie. W przyszlosci mam zamiar dokupic suszarke, która mozna postawic- za pomoca odpowiednich stelazy- na pralce. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wash Re: Miele - czy warto? IP: *.kablowka.waw.pl 01.07.08, 21:52 Dziękuję. Też się chyba zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
lucygj Re: Miele - czy warto? 07.07.08, 19:48 Hey Wash!Ja ostatnio czytałam ranking pralek na którymś z forów i Miele okrzyczano jako Mercedes wśród pralek,pisano w samych superlatywach.Napisz proszę czy kupiłeś pralkę tej marki i jak sie sprawuje tez poważnie zastanawiam się nad kupnem tego cacka.Z niecierpliwoscią czekam na wiadomośc...Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś