Dodaj do ulubionych

Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie linki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 10:28
Piszcie swoje doświadczenia ze sklepami internetowymi i nie tylko!
Wklejajcie linkie niech będzie to pomomocne dla ludzi którzy chcą
urządzic łazienke

Ja polecam sklep www.syriusz-sauny.pl Fachowa obsługa szybki kontakt
nie mają jeszcze w pełni uzupełnionego sklepu ale trzeba dzwonić
pytać o produkty i rabaty. My zrobiliśmy z mężem u nich łazienke i
mieliśmy projekt architekta w cenie teraz musimy zrobic remont w
domu bo nasza łazienka jest tak piękna że cały dom musi tez taki być!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: John Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 81.210.27.* 01.06.09, 11:09
      www.twojabateria.pl
      zrobiliśmy zakupy całej armtury i ceramiki do łazienki i WC. Wszystko jak należy.
      • Gość: Łukasz Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 14:14
        Ja z kolei serdecznie polecam sklep
        lazienkadlaciebie.pl, robiłem tam
        zakupy w listopadzie i jestem bardzo zadowolony. Takich fachowców ze świeczką w
        ręku szukać... Wysłałem im zestawienie, które otrzymałem gdzie indziej i
        doradzili mi dużo lepsze rozwiązania, te chłopaki są chyba w stanie załatwić
        wszystko.

Pozdrawiam
      • mpdc Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 12.03.10, 17:26
        Witam, jezeli ktos by robil kuchnie lub jak ja przerabiał to polecam sklep internetowy www.wszystkodokuchni.pl Maty dekoracyjne Sibu Peka Blum SevrollBardzo jestem zadowolony z maty dekoracyjnej SIBU, nigdzie nie znalazłem lepszej ceny. Zainteresowanie też wzbudza system do szaf przesównych firmy Sevroll - dobra jakość i łatwy montaż, zrobiłem sam dwie szafy.
      • aleolae Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 22.05.14, 16:25
        Ja polecam www.florisa.pl www.armaturaretro.pl szeroki wybór baterii i umywalek do łazienki.
        • epik73 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 08.06.14, 22:20
          To ja dorzucam Devon&Devon
    • Gość: straga Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 11:46
      Ja spotkałem takie:
      www.eplytki.home.pl/oraz
      arsdeko.pl/#
      • Gość: Ania_13 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.111.179.226.static.cdpnetia.pl 02.08.12, 10:05
        Ja polecam megalazienki.pl. Mają duży wybór, więc można sobie spokojnie wybrać coś dla siebie :)
    • Gość: misia Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 13:47
      www.modnalazienka.pl
      szybko bezproblemowo i tanio płytki itp...
    • Gość: Baba jaga Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 14:39
      To nie syriusz-sauny tylko www.syriusz-lazienki.pl i
      rzeczywiście mają tanio, ale ja znam ich bo mieszkam w bielsku i
      kiedyś robiłam tam zakupy. Jak ktoś mnie pyta o sklep z łazienkami
      to zawsze do nich odsyłam. POLECAM :)
    • Gość: Gonia Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:57
      www.lazienka-rea.com
    • Gość: Natulka Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 22:18
      A ja robiłam zakupy w sklepie www.sanitlux.pl
      Naprawdę polecam tym którzy szukają towaru z górnej półki! POLECAM!!!
      • Gość: Rafallo Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 78.142.140.* 02.06.09, 10:56
        www.lazienki24.pl
        • Gość: kupowalem tam Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 212.180.168.* 04.06.09, 06:12
          Mają duży bałagan, poza tym mam wrażenie,że sprzedają płytki drugiego gatunku
          jako pierwszy
          • Gość: Karolina Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 10:04

Syriusz Sauny? Mają bałagan , bo mają remont...Ciężko opierać
            jedynie na wrażeniu płytki są specjalnie oznaczone więc jestem w
            100% pewna że Twoje wrażenie jest mylne i zbyt pochopnie osądzasz
            sprawę. Ja dostałam płytki pakowane, oznaczone techniczną
            aprobatą...są przepiękne
      • n_ina Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 31.01.10, 00:32
        wysokie ceny. za mój stelaż podtynkowey grohe 5 w 1 rapid dałam 610 zł,
        w tym sklepie 800 zł...
    • Gość: ruiza Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.aster.pl 03.06.09, 00:07
      czy ktoś kupował w eplytki.pl?
      • ajagaz Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 17.06.09, 22:29
        Ja kupowalam.

Ceny jak widac nizsze niz w sklepie.

Kontakt teefoniczny co do dostawy. Kierowca nie pomogl wniesc plytek ( paleta) i
        nie poczekal wcale zebysmy mogli sprawdzic czy nie sa uszkodzone.

Na szczescie nie byly.
        • Gość: lw73 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 23:13
          to napisz jaka firma przewozowa nie pomogła wnieść towaru
      • gruszkazfartuszka Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 27.07.09, 12:50
        ja również i mogę śmiało polecić. Szybko i sprawnie, bez problemów :)
    • aziso Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 04.06.09, 18:14
      Jeśli ktoś szuka rzeczy nietuzinkowych, mogę polecić

www.stepim.pl

Nie jest to sklep internetowy, ale sprzedają na odległość.
      Mają tylko towary francuskie i to z najwyższej półki.
      Mozaika Briare w bajkowych kolorach.
    • Gość: Żukoś Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 10:47
      Ja kupowałem kabinke i wannę 100% profesjonalni www.lazienka.rea.pl
    • Gość: anielka Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 06:02
      Polecam nowy sklep- www.kup-lazienke.pl - fajne nowe produkty, szybka
      realizacja i dobra cena, jedyne braki: mała ilość towaru, ale widzę,
      że codziennie coś dochodzi
    • Gość: lukas50 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.06.09, 13:42
      Meble łazienkowe i nie tylko www.luckyluke.pl
    • Gość: Natulka Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 19:09
      Ja ponownie kupowałam w sklepie www.sanitlux.pl
      Towar dostarczony bardzo szybko. A baterie Kludi z serii JOOP są piękne.
    • Gość: Shrek Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 220.184.9.* 23.06.09, 18:55
      www.lazienka-rea.pl
    • strazyc Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 24.07.09, 14:05
      www.eplytki.home.pl/
    • sarkoidosis Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 27.07.09, 18:36
      Ja dodam jeszcze www.electro.pl, świetny sklep internetowy z ogromną ofertą, można naprawde przebierać (są nawet rowery i kosiarki:)) Każdy znajdzie na pewno co mu tylko trzeba:)
      • pelerma Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 29.08.09, 20:14
        a ja wolę euromall mają najlepsze ceny i duży wybór
    • Gość: ona33 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 16:16
      polecam www.stolydebowe.pl :)
      • Gość: magda Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 23:27
        bylam widzialam to www.stolydebowe.pl ogolnei ok ale ja szukam czegosc nowoczesnego a tu sama klasyka :) Pozdr
    • Gość: Ania Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.nat0.sta.nsm.pl 04.08.09, 18:54
      to ja mogę polecic sklep z dodatkami do łazienki - ręczniki, dywaniki, akcesoria.
      variete.pl/Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.nat0.sta.nsm.pl 04.08.09, 18:54
        i jeszcze prawidłowy link:)
        variete.pl/
    • gashley Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 07.08.09, 21:00
      Ja korzystałam z usług sklepu
      moderni.pl/category.php?catx=60&caty=104&catz=105. Świetna fachowa
      obsługa i bogata oferta. Ja akurat wyposażałam kuchnie ale do łazienki też parę
      gadżetów się znajdzie.
    • Gość: gdaAla Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:05
      kupiłam w sklepie www.kup-lazienke.pl, ceny mają do negocjacji,
      transport w cenie i bardzo szybką obsługę - polecam
      • Gość: Ewcia Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.ip.netia.com.pl 19.08.09, 17:28
        Ja polecam
        www.akcesorialazienkowe.pl
        naprawdę super jakość dodatków w
        dobrej cenie
    • tereniamak Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 29.08.09, 20:18
      www.lazienki.abc24.pl/
      znajoma kupowała
      • cynamonika Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 03.09.09, 09:58
        www.myin.pl/ sklep z meblami, wyposażeniem wnętrz. Jak dla
        mnie świetne nowoczesne krzesła, fotele i akcesoria kuchenne.
        • kluchucha Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 04.09.09, 19:13
          jeśli szukacie czegoś do łazienki, to nie ma w sieci lepszego sklepu
          niż sklep.kati-kati.pl/ są u nich wszelkie umywalki,
          zlewozmywaki i brodziki, nie mówiąc o bateriach :)
          • Gość: Jabłonna 73 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 19:37
            Ja polecam sanitariaty.pl Bardzo duży wybór i przyzwoite ceny, tak więc w
            czasach kryzysu to bardzo dobre rozwiązanie.
            • mol77 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 04.09.09, 22:40
              Ja polecę MarkowyDom.pl - transport gratis to ich duży plus.
        • Gość: Ewa Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.217-171-53.tkchopin.pl 17.09.09, 12:33
          Witam wszystkich,
          jesli ktoś jest zainteresowany akcesoriami do łazienki to ogromnie
          polecam sklep internetowy www.akcesorialazienkowe.pl Kupowałam tam
          wieszaki i inne elementy do dwóch łazienek.Po prostu
          rewelacja.Pięknie wyglądają i są trwałe-nie schodzi chrom ani nie
          zachodzą czernią.Ktokolwiek do mnie przyjdzie jest zachwycony.Sklep
          bardzo szybko realizuje zamówienie-ja juz wszystkie rzeczy miałam na
          drugi dzień.Polecam bo warto:-))
        • Gość: feelgoo Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 19:10
          to zależy co kto potrzebuje, ja kocham wszelkiego rodzaju gadżety i meble. Ale nie takie zwekłe, jakie można znaleźć w każdym sklepie tylko wyjątkowe i designerskie, jak na przykład tutaj są www.dutchhouse.pl/
    • Gość: lobo Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 13:11
      Ja mogę od siebie polecić sklep Interost.pl
      dobre ceny i mogłem odebrać towar w Warszawie (przynajmniej na wysyłce
      oszczędziłem :) )
    • lontrus Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 09.09.09, 11:54
      Śmiało mogę polecić sklep z meblami do łazienki www.btslazienki.pl

Jeżeli ktoś z forum mieszka w woj. kujawsko pomorskim to polecam tradycyjny sklep tej firmy w Inowrocławiu.

• rosalie.r Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 19.09.09, 12:05
      To ja polecę www.szatydomu.pl/ - w ofercie mają m.in. ręczniki i
      akcesoria łazienkowe, ale ja u nich kupowałam kilka kompletów pościeli i dopiero
      teraz zastanawiam się nad czymś do łazienki :)

Obsługa, kontakt i zakupy bez zastrzeżeń.
    • haan87 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 19.09.09, 18:21
      Ja polecam sklep www.myin.pl - dysponują bardzo oryginalnymi
      propozycjami dla osób, które lubią designerskie wyposażenie. Poza tym
      dostarczają towar w ciągu 2-3 dni! Kupiłam tam oryginalny stół, który
      dotarł z Poznania do Krakowa w 3 dni. Jeżeli szukacie czegoś
      oryginalnego i sprawdzonego - polecam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka