Gość: pytek IP: 63.227.76.* 06.08.04, 13:24 prosze wszystkich o wpisywanie nickow cenzorow portalu, p.s. chcialbym po prostu wiedziec komu nie podawac reki;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytek Re: lista adminow spolecznych IP: 63.227.76.* 06.08.04, 13:29 szkodnik edzioszka owca sceptyk kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: lista adminow spolecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:16 Sceptyk? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 A gdzie sceptyk cenzuruje!!!!!! 06.08.04, 20:46 nie kryję zdumienia! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: A gdzie sceptyk cenzuruje!!!!!! 07.08.04, 00:12 Jest demokracja i kazdy moze gadac co chce. Zarowno madry, jak i glupi. A wsrod tych glupich to anonimowi sa najglosniejsi. PS. Spytalem sie p. Walesy, co mam zrobic, bo 'pytek' mi reki nie chce podac. Zgadnijcie, 'pytek', co mi poradzil. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: lista adminow spolecznych 06.08.04, 13:53 otwórz sobie każde forum, sprawdź to będizesz wiedział ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: lista adminow spolecznych 06.08.04, 14:39 poprosze niebieskiego ptaka dla tej pani. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY szkodnik Re: lista adminow spolecznych IP: 63.227.76.* 06.08.04, 16:09 a jak sobie otworze f.towarzyskie to tez zobacze? Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos ...................pełna lista adminow spolecznych 06.08.04, 20:31 giwi, piessna, admin_kobieta, coolle, nudzisz_strasznie, eraster, szkodnik, b.pascal, tma34, plum-plum, gray, eressea, orissa, pejsaty, edzioszka, altu, r.richelieu, bachus69 Jak widzicie jest ich sporo, a nie potrafia tak jak obiecywali zrobić porządku. Ich interesuje wasze IP. Nawet na tym forum o modereacji w tej chwili jest śmietnik. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:34 Jak to jest pełna lista, to ja jestem jasne pełne. ;-) Przykład pierwszy z brzegu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210 Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos ...........................................piecyku 06.08.04, 21:01 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Jak to jest pełna lista, to ja jestem jasne pełne. ;-) > Przykład pierwszy z brzegu: <a href="forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210" target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210</a> piecyki zapomniałeś że oni mają więcej niż jeden nick to co podałem to jest oficjana lista zaproszonych do forum aesów. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21036 piecyku zapomniałeś o fluktuacji kadr Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 lista jest nieaktualna 07.08.04, 14:24 piessna ujawniła się i tnie jako kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:29 Jej nowy nick to skwaszony_owoc. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Ale ja się pytam.... 07.08.04, 10:34 Co sie z nią stało? ******* W czasie afery szacikowej zajrzałem na F Cosmopolitan (ona tam cięła) i przepowiedziałem jej że skonczy jak szacik właśnie. I jak? Skończyła tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Ale ja się pytam.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:49 Skończyła gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ale ja się pytam.... 07.08.04, 11:16 Gość portalu: pollak napisał(a): > Skończyła gorzej. :) to prawda. nie rozumiem tylko dlaczego szkodnikowi sie tak jeszcze nie udalo. ani nie jest ladniejszy, ani ladniej sie nie zachowuje, ani nie jest od soczewicy bardziej kochany i szanowany. z braku alternatywnych odpowiedzi tlumacze to sobie tym, ze szkodnik ma zreczne palce i duzo masla. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: ...................pełna lista adminow spolec 06.08.04, 22:39 Nie zapominaj też, że moderatorów społecznych interesuje nr konta, hasło do niego, PESEL, a także data urodzenia i ilość rodzeństwa, oraz wiek mamy, taty, dziadka, babci, cioci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 07.08.04, 03:17 wiesz Ty co, byś się na Foxa Muldera nadał ze swoją manią szukania spisków Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 10:55 No co? Wróg nie śpi. Trzeba kryć IP przed takimi jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:58 Przepraszam, znasz może jakąś mroczną stronę pani/pana Richelieu*? Jeśli tak, podaj proszę, dołoże do jej/jego teczki. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 11:07 Nie mogę, chcę żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:15 Zatem przy najbliższej możliwej okazji, będę domagał się usunięcia Richelieu* z funkcji aesa. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 11:17 Człowieku!!! Czy Ty chcesz podpisać na mnie wyrok???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 11:21 tak_zwany napisał: > Człowieku!!! Czy Ty chcesz podpisać na mnie wyrok???!!! a co ci aes moze zrobic? oprocz tego, ze wyzwac i obrazac na tyle ile mu chora wyobraznia pozwoli(z blogoslawienstwem adminow) i doniesc do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 11:24 Bardzo wiele złych rzeczy. Np. laleczkę voodoo. Teraz mają takiego nowego spella, że samo IP wystarczy do jej zrobienia... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 11:47 tak_zwany napisał: > Bardzo wiele złych rzeczy. Np. laleczkę voodoo. Teraz mają takiego nowego > spella, że samo IP wystarczy do jej zrobienia... to by jakos tlumaczylo do czego im to ip tak strasznie ptrzebne. bo zaangazowanie eeli broniacej tego ip niczym ostatniej reduty, wskazywalo, ze jakis powod poza tym, ze jest im do wycinania spamu, (ktory i tak lezy dniami i nocami w postaci "sram kobietom w " i inne "nowordki") musi jednak istniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 11:52 > to by jakos tlumaczylo do czego im to ip tak strasznie ptrzebne. bo > zaangazowanie eeli broniacej tego ip niczym ostatniej reduty, wskazywalo, ze > jakis powod poza tym, ze jest im do wycinania spamu, (ktory i tak lezy dniami i > > nocami w postaci "sram kobietom w " i inne "nowordki") musi jednak istniec:) najzabawniejsze jest to, ze piotrus sie nie loguje wiec i tak widac jego czesciowe IP a poza tym latwo go poznac po wpisach (s... kobietom/dzieciom/noworodkom w d../c...) nie rozumiem wciaz, dlaczego do usuwania tych postow musza znac IP _wszytskich_ forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 12:25 diab.lica napisała: > > to by jakos tlumaczylo do czego im to ip tak strasznie ptrzebne. bo > > zaangazowanie eeli broniacej tego ip niczym ostatniej reduty, wskazywalo, > ze > > jakis powod poza tym, ze jest im do wycinania spamu, (ktory i tak lezy dn > iami > i > > > > nocami w postaci "sram kobietom w " i inne "nowordki") musi jednak istni > ec:) > > najzabawniejsze jest to, ze piotrus sie nie loguje wiec i tak widac jego > czesciowe IP a poza tym latwo go poznac po wpisach (s... > kobietom/dzieciom/noworodkom w d../c...) > nie rozumiem wciaz, dlaczego do usuwania tych postow musza znac IP _wszytskich_ > > forumowiczow > o to dokladnie chodzi. albo ktos lamie parwo i regulamin, albo nie. albo wpis jest spamem, albo nie. a tu ciagle jakis cuda, czytanie w kuli i dochodzenia poszlakowa za pomoca ip sie odbywa. 1)swojego czasu szkodnik (eas) wzywal mnie szkaradnie na (FoF!!!) bez zadnego pretekstsu, ani tym bardziej powodu i nikt go nie wycial, ani nie wyciagnal zadnych konsekwencji, mimo ze tebe widzial co tamten wypisywal, bo sam go na moim watku "uspokajal". jakis miesiac pozniej kiedy zalozylam osobny watek poswiecony tylko tej sprawie dziwnym trafem te same wypowiedzi szkodnika nagle zaczely jednak "lamac prawo i regulamin" i zostaly wyciete... po miesiacu lezakowania! 2)nie tak calkiem dawno moje wpisy byle regularnie wycinane z fof i z fom (z szybkoscia swiatla niemalze), za to tylko, ze w rubryce "autor" byla messja. co prawda byl jakis pretekst ktory w koncu podano w zwiazku z awantura na forum, ale tlumaczyl tylko przesladowania na jednym z wymienionych forowow. 3)ostatnio aes betty cala radosna i w usmiechach odmowila wyciecia postu o "waleniu w dupe wszystkiego co sie rusza" twierdzac, ze jej interpretacja tych slow na to nie pozwala. w zwiazku z totalnym smiechem, z jakim jej tlumaczenia zostaly przyjete - post jednak usunieto przez zawodowych. 4) nie da sie ukryc, ze mamy tu regularnie i bardzo przeciagajace sie wizyty tzw "piotrusia". jakos nikt go nie spieszy wypraszac, a wrecz przeciwnie: jesli juz po dlugiej wizycie piotrus zostaje zaproszony na osla to maas osobiscie sprawdza ktore jego watki wyrzucic, a ktore jeszcze troche potrzymac, co by piotrusia zbytnia nieprzejmoscia nie urazic. etc, etc, etc moi drodzy: admini robia sobie jaja, aesi jesli tylko inteligencja im na to pozwala, tez - nie widze powodu zebysmy my traktowali ich powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 12:33 pani M. jest pani niepoprawna !!! wlasnie przez takich jak pani szkodnikow admini nie maja juz czasu dla piorusia itp. zboczencow - spamerow, lub jak powiedzial kiedys tebik (ten, ktory nosi czerwone stringi) "nieszczesliwych ludzi" . to wszystko jest bardzo proste: adnini sa tak zajeci usuwaniem postow dajacych swiadectwo ich niekompetencji moderacyjnej, ze nie sa juz w stanie moderowac w sposob kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 12:41 bez_loginu4 napisała: > pani M. jest pani niepoprawna !!! wlasnie przez takich jak pani szkodnikow > admini nie maja juz czasu dla piorusia itp. zboczencow - spamerow, lub jak > powiedzial kiedys tebik (ten, ktory nosi czerwone stringi) "nieszczesliwych > ludzi" . to wszystko jest bardzo proste: adnini sa tak zajeci usuwaniem postow > dajacych swiadectwo ich niekompetencji moderacyjnej, ze nie sa juz w stanie > moderowac w sposob kompetentny. rotfl:) ps. na swoja obrone mam tylko, ze i tak ostatnio troche mniej pisuje, a wizyty piotrusia i tak sa coraz dluzsze. tlumaczenie jest wiec jedno - nie ma tlumaczenia na opierd... sie adminow i aesow. wszyscy oni razem wzieci to banda nierobow, ktora woli sie bawic w szykanowanie niewygodnych userow, donosy do pracy, w wojny na fora ukryte, palenie akt z forum "archiwumX", awantury i etykietowanie za pomoca etykietek typu:"troll"...niz usuwaniem prawdziwego smierdzacego spamu. wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 13:00 Obecnie wprowadzono program "świadka koronnego"... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 11:34 Gość portalu: pollak napisał(a): > Przepraszam, znasz może jakąś mroczną stronę pani/pana Richelieu*? Jeśli tak, > podaj proszę, dołoże do jej/jego teczki. wystarczy poczytac forum studia, gdzie richelieu aesuje zrobili moderatorem osobe ktora sie najbardziej tam awanturowala Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 11:41 bez_loginu4 napisała: > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > Przepraszam, znasz może jakąś mroczną stronę pani/pana Richelieu*? Jeśli > tak, > > podaj proszę, dołoże do jej/jego teczki. > > wystarczy poczytac forum studia, gdzie richelieu aesuje > zrobili moderatorem osobe ktora sie najbardziej tam awanturowala > a to nie regula? przeciez po szkodniku i soczewicy juz widac czym trzeba sie wykazac by zaszczytow aesowskich dostapic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 07.08.04, 11:59 no pewnie, jeśli ktoś oferował swoje niecne usługi w pisaniu magisterek dla kogoś to był wielce oburzony kiedy nazywałam go odpowiednio. Teraz usuwam takie "reklamy" i po kłopocie podobnie z tymi, którzy chcieli aby im napisać a w reszcie jestem bardzo tolerancyjna nawet jeśli mówią że forum studia jest tematyczne. I usuwam tylko to co i dla reszcie nie budzi wątpliwości że to spam, nieodpowiednia reklama. Nawet gadanie o pupie maryni, na forum niby tematycznym, jest nieusuwane, bo przecież takie gadania to część życia stud. A Wasze IP jest mi potrzebne jak zeszłoroczny śnieg. 4ktoś rozdmuchał aferę popartą kilkoma "dowodami" i jest przekonany, że teraz będzie już sodoma i gomora gdy napisze cokolwek na forum, którym się aes opiekuje. W tym pięknym kraju nie pierwszy to raz gdy jednostka ciągnie całą owczarnię Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 12:10 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): >W tym pięknym > kraju nie pierwszy to raz gdy jednostka ciągnie całą owczarnię gratuluje awansu na psa pasterskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 12:56 "Uderz Pasterza, aby się rozproszyły owce, bo prawicę moją zwrócę przeciwko słabym." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 12:59 Dowody sa przed Tobą ukryte w tajnym archiwum, do którego nie masz dostępu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 12:58 Ale ma z to poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 07.08.04, 12:02 kurcze, Pollak, ale Ty tępy jesteś za przeproszeniem. Tak_Zwany se tu żarty stroi a Ty wszystko na sierioznie Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 12:17 Jakie żarty?! Jakie żarty???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja prosze o odwolanie tej aesicy 07.08.04, 12:32 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > kurcze, Pollak, ale Ty tępy jesteś za przeproszeniem. brzydko wyraza sie o userach. gdybym ja sobie pozwolila na takie obrazliwe sformulowania o aesach czy adminach(nie wazne czy zart) to tebe znowu ganial by za mna z nozyczkami, a na wuzetce powiesiliby napis "wtetny troll" i zabanowali. co to k.. za wyzwiska i protekcje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: prosze o odwolanie tej aesicy IP: 195.117.90.* 07.08.04, 13:27 to z kolei generalizacja. przyjdź na F studia i sprawdź co Ci wytnę a co nie. Jeżeli chodzi o każdego forumowicza klnięcie na niego wycinam zawsze, czego nie można powiedzieć o sobie, bo mnie wulgaryzmy nie ruszają tak więc powtórzę jeszcze raz, wpychacie wszystkich do jednego wora, szukacie dziury w całym, węszycie za spiskami. IP jak mówię jest mi do niczego nie potrzebne, bo niby do czego. Jeśli delikwent będzie złościł się na wykładowcę to też jest normalne wśród studentów. Ja się też złoszczę, zwłaszcza gdy dostanę niższą ocenę niż uważam że powinnam dostać. I takie żale są zupełnie naturalne. Wy zaś zobaczywszy niedociągnięcie u jednego aesa rozlewacie opinię na wszystkich, sami sobie doprawiając łatkę. Bo tylko dla prostych żeby nie powiedzieć prostackich wszystkie koty są czarne. W ogóle forum o moderacji jest całe do niczego. Bo przyłażą tu ci, którym wycięto wątki bluzgające, spamujące, nielegalnością trącące. Biedni, biedni spamerzy co do Pollaka.. no nie wiem, opinia Tak_Zwanego jest ewidentnym żartem, zwłaszcza że dowalił laleczką voodoo. I żeby przez kilka postów z rzędu nadal tkwić w przrkonaniu, że jestem forumowy zombie? Nie wuycięłam ani jednego pollakowego posta a już ma opinię opartą na czyimś dobrym humorze. Więc jak to nazwać inaczej jak nie tupaniem obrażonego dwulatka, który wie napewno bo coś tam usłyszał, że w tym sklepie są lizaki, choć ich nie ma. kurcze, normalnie szopkę robicie. Biedni biedni spamerzy Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: prosze o odwolanie tej aesicy 07.08.04, 13:48 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > to z kolei generalizacja. przyjdź na F studia i sprawdź co Ci wytnę a co nie. > Jeżeli chodzi o każdego forumowicza klnięcie na niego wycinam zawsze, czego nie > > można powiedzieć o sobie, bo mnie wulgaryzmy nie ruszają > > tak więc powtórzę jeszcze raz, wpychacie wszystkich do jednego wora, szukacie > dziury w całym, węszycie za spiskami. IP jak mówię jest mi do niczego nie > potrzebne, bo niby do czego. Jeśli delikwent będzie złościł się na wykładowcę > to też jest normalne wśród studentów. Ja się też złoszczę, zwłaszcza gdy > dostanę niższą ocenę niż uważam że powinnam dostać. I takie żale są zupełnie > naturalne. > > Wy zaś zobaczywszy niedociągnięcie u jednego aesa rozlewacie opinię na > wszystkich, sami sobie doprawiając łatkę. Bo tylko dla prostych żeby nie > powiedzieć prostackich wszystkie koty są czarne. > > W ogóle forum o moderacji jest całe do niczego. Bo przyłażą tu ci, którym > wycięto wątki bluzgające, spamujące, nielegalnością trącące. Biedni, biedni > spamerzy > > co do Pollaka.. no nie wiem, opinia Tak_Zwanego jest ewidentnym żartem, > zwłaszcza że dowalił laleczką voodoo. I żeby przez kilka postów z rzędu nadal > tkwić w przrkonaniu, że jestem forumowy zombie? Nie wuycięłam ani jednego > pollakowego posta a już ma opinię opartą na czyimś dobrym humorze. Więc jak to > nazwać inaczej jak nie tupaniem obrażonego dwulatka, który wie napewno bo coś > tam usłyszał, że w tym sklepie są lizaki, choć ich nie ma. > > kurcze, normalnie szopkę robicie. Biedni biedni spamerzy widzisz lala, wlasnie dalas swiadectwo, ze: 1. kompletnie nic nie rozumiesz z tego, co sie tu pisze na temat problemow z moderowaniem 2. jestes zwykla chamka i prostaczka ostro zaczelas, kariera aesa stoi przed toba otworem, tak trzymac moze nawet tajne archiwa przed toba otworza LOL Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 dopisek 07.08.04, 14:00 jesli FoM jest takie "do niczego" to po co panna sie tu przywlokla? jesli jest czytsa jak lza niech moderuje na tym swoim forum, zamiast odwiedzac inne tylko po to zeby wszczynac chamskie awantury, jak robi to od kilku miesiecy na forum studia. lala ma pretensje, ze ja wymieniono wsrod aesow? przeciez asem jest wiec to nic dziwnego ze ja wymieniono. przyslowie mowi, ze tylko winny sie tlumaczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: dopisek IP: 195.117.90.* 07.08.04, 14:04 nie dość że generalizuje to za prawdę uważa prtzysłowia ja mam pretensje? w którym miejscu? pokaż palcem. Czułabym się pominięta gdyby mnie nie wymieniono, a nie na odwrót, vot jaka logika hehhe jestem czysta jak łza, chamskich awantur nie wszysnam, a jeśli Szaniwny Kolega ma takie Szanowne informacje to proszę wskazać palcem, to będzie już drugi palec czekam Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 nie generalizujta ludzie ! 07.08.04, 14:32 "generalizujecie" ROTFL ROTFL o genetralizacji pisac generalizujac, i to w kolejnym poscie wiec lapsus jezykowy nie moze tlumaczyc tego zenujacego braku logiki LOL baw sie dobrze mala tymi nozyczkami, pokibicuje ROTFL ROTFL ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: prosze o odwolanie tej aesicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 13:55 A więc prosta kobieto, przeczytaj sobie mój pierwszy post do takzwanego i powtórz ze trzy razy słowo "żart". A jak nie to napisz je ze trzysta razy. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: prosze o odwolanie tej aesicy 07.08.04, 14:22 > IP jak mówię jest mi do niczego nie > potrzebne, bo niby do czego. tez tak sadze. post albo lamie regulamin albo nie trzeba znac IP aby to stwierdzic. dlaczego wiec aesi tak bardzo chca je widziec? > > Wy zaś zobaczywszy niedociągnięcie u jednego aesa rozlewacie opinię na > wszystkich, sami sobie doprawiając łatkę. Bo tylko dla prostych żeby nie > powiedzieć prostackich wszystkie koty są czarne. nie wiem czy zauwazylas, ze teraz sama uogolniasz :) > W ogóle forum o moderacji jest całe do niczego. Bo przyłażą tu ci, którym > wycięto wątki bluzgające, spamujące, nielegalnością trącące. Biedni, biedni > spamerzy mi np. zaden aes nic nie wycial... >kurcze, normalnie szopkę robicie. Biedni biedni spamerzy tutaj zgodze sie z bez_loginu: nie rozumiesz o co chodzi ludziom piszacym na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: prosze o odwolanie tej aesicy 07.08.04, 14:26 diab.lica napisała: > >kurcze, normalnie szopkę robicie. Biedni biedni spamerzy > > tutaj zgodze sie z bez_loginu: nie rozumiesz o co chodzi ludziom piszacym na > tym forum A zobacz, że ta aesica wspaniale pasuje do "starych", dla których każdy kto jest w opozycji, to troll, spamer lub jedno i drugie. Przeczuwam że wysoko zajdzie w ich hierarchii, a może nawet uzyska dostęp do archiwum służb bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: prosze o odwolanie tej aesicy IP: 195.117.90.* 07.08.04, 14:38 może nawet do uop się dostanę nie mówiąc już o kgb vov co za świetlana przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: prosze o odwolanie tej aesicy 07.08.04, 14:55 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > może nawet do uop się dostanę nie mówiąc już o kgb > vov Jaka to jenzyk? (proszę Pani, słowo "jenzyk" celowo jest napisane z błendem) > co za świetlana przyszłość Etam, tu na Forum, stare aesostwo też zrobiło/napisało parę małych świństewek, do których nawet boi się przyznać przed młodymi. Ale przed Panią drzwi staną niebawem otworem. Swoich rozpoznają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 12:54 Czy ten aes/ta aesica coś o żartach pisała? Prosze odwołać tego aesa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 07.08.04, 13:30 pisałam, bo Ty się na żartach nei znasz. Nawet laleczka voodoo z błędu Cię nie wyprowadziła. Straszne. Brzydkie zmarszczki na starość Ci się zrobią od tej zaciętej miny ps. Tak_Zwany, widzisz coś narobił? hihihihi. Chłopak Was łaskocze w pięty a Wy ubieracie glany. Cholewcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 13:50 Powiedz jeszcze raz o tych żartach. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 13:50 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > pisałam, bo Ty się na żartach nei znasz. Nawet laleczka voodoo z błędu Cię nie > wyprowadziła. Straszne. Brzydkie zmarszczki na starość Ci się zrobią od tej > zaciętej miny > > ps. Tak_Zwany, widzisz coś narobił? hihihihi. Chłopak Was łaskocze w pięty a Wy > > ubieracie glany. Cholewcia ;) za to z twoich gumofilcow nie sloma wylasi i to w dodatku gnijaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 07.08.04, 14:17 zwykłam nazywać siebie sprzątaczką czy babcią klozetową na forum, więc do sprzątania właśnie walonki są najlepsze bo w szpilkach niewygodnie polecam też interesowaniem się każdym ludziem z osobna bo w przeciwnym wypadku zapalenie mózgu gotowe. Przyjdź na FStudia i sprawdź czy Cię potraktuję i za co. Czy piłą łańcuchową, czy pejczem czy ciastkiem z kremem Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 14:45 Łohohohohooooo... Co ja narobiłem... Jeden mały żart i od razu awantura... I w dodatku zrobił się czeski film, bo już nikt chyba nie wie, o co komu chodzi... Uspokójcie trochę hormony ludzie. Nie rozumiem tej całej kampanii przeciwko moderatorom społecznym i szczerze mówiąc niewiele mnie obchodzi (jako, żem niezwiązany). Rozbawiło mnie trochę tropienie spisków i ot sobie żarcika puściłem (co już z mojego pierwszego posta wychodziło). Zresztą zdaje mi się, że i pollak od pierwszego posta do mnie, żartuje. Kogoś tu chyba za bardzo poniosło... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 15:00 tak_zwany napisał: > i pollak od pierwszego posta do mnie, żartuje. U mnie każdy aes ma swoją teczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 14:47 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > zwykłam nazywać siebie sprzątaczką czy babcią klozetową na forum, więc do > sprzątania właśnie walonki są najlepsze bo w szpilkach niewygodnie > > polecam też interesowaniem się każdym ludziem z osobna bo w przeciwnym wypadku > zapalenie mózgu gotowe. zamiast okreslanie forumowiczow jednym slowem "spamerzy" co jest primo glupie, secundo chamskie >Przyjdź na FStudia i sprawdź czy Cię potraktuję i za > co. Czy piłą łańcuchową, czy pejczem czy ciastkiem z kremem wiem, jak sie zachowywalas na forum studia jako cywilny login, wiem jak chamsko zachowujesz sie na forum moda, teraz dalas popis arogancji i glupoty jako aes. co jeszcze mam wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 07.08.04, 15:21 Kto może zajmować sie forum studia? No? ...? No babka z dziekanatu! A zawsze w dziekanacie znajdzie się jakaś sowa będąca "w dobrych stosunkach" z dziekanami, rektorami, rzucająca indeksami we wszystkie strony, dla której student to na uczelni tylko zbędny dodatek. Akurat trafiło na nie tę kobietę z dziekanatu co trzeba. Cóż... ;) PS. Dobrze że nie dali tam "pani biblotekarki"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* IP: 195.117.90.* 07.08.04, 15:56 baba z dziekanatu, noo, to by takie złe nie było. 3 godziny dziennie pracy a zarobek duży. jestem normalny student przecież, i niestudent też, ale baba z dziekanatu? łof, idę stąd bo mi włosy wypadają jak Was czytam Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 07.08.04, 16:14 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > jestem normalny student przecież, i niestudent też, ale baba z dziekanatu? A wiesz dlaczego? Bo jesteś tak sztywna i tak ciężko pojmująca dowcip. Niedowcipy też ciężko pojmujesz. Albo może udajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* IP: 195.117.90.* 07.08.04, 21:08 ja mam być sztywna? ja? a co ja, facet? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 08.08.04, 00:03 perl -e's@@>~).4&L/\$7/,!#^4%=/^!%3!\\.L@+y+~ -;^L=>+r`-{ "gp+%s^^$_^ee' Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 07.08.04, 16:57 pollak napisał: > Kto może zajmować sie forum studia? No? ...? > > > > > No babka z dziekanatu! A zawsze w dziekanacie znajdzie się jakaś sowa będąca "w > dobrych stosunkach" z dziekanami, rektorami, rzucająca indeksami we wszystkie > strony, dla której student to na uczelni tylko zbędny dodatek. Akurat trafiło n > a > nie tę kobietę z dziekanatu co trzeba. Cóż... ;) hehe richelieu tak dalego jeszcze nie zaszla w swojej "karierze" akademickiej ona jest studentka drugiegokierunku z apetytem na doktorat LOL bardzo inteensywnie angazuje sie w dzialanosc na forum studia (i innych forach), co zostalo zauwazone: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=11832871&a=11832871 a awans na sprzataczke doceniony: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=14533427&a=14533427 prawdziwe perekli sypia sie po wyrzuceniu w wyszukiwarke forum studia "richelieu" w tytule, niestey nie moge zacytowac, gdyz wiekszosc usunieto, zostaly jedynie tytuly wskazujace na to jakie powazanie richelieu ma u wspolforumowiczow, tzn. wg jej terminologii spamerow :-) > > PS. Dobrze że nie dali tam "pani biblotekarki"... Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 07.08.04, 17:13 To już powoli staje się denerwujące... Rozumiem, że uważasz, że jeśli ktoś chamsko naskakuje na drugą osobę (zwróć uwagę na trzeci od góry podpis), to ta powinna nie reagować na zaczepki? W mojej ocenie i tak zachowała się o wiele lepiej w obydwu przypadkach niż zaczepiający - wykpiła ich. W dodatku poszło o najeżdżanie osób reklamujących usługi pisania prac - zaraz przyjdzie xiazeluka i powie jaki to ja jestem głupi, ale coś takiego trzeba bezwzględnie tępić. O drugiej sytuacji powiem tyle, że napisał to uciążliwy spamer, który wściekł się, że na forum pojawił się moderator społeczny i nie będzie mógł więcej spamować. Richelieu nie jest lubiana, bo otwarcie kpi z głupoty ludzkiej. A głupota tego nie znosi, dlatego nigdy lży tych, którzy ją wytykają... Znajdź coś bardziej konkretnego inkwizytorze z manią prześladowczą... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 07.08.04, 18:52 tak_zwany napisał: > O drugiej sytuacji powiem tyle, że napisał t > o > uciążliwy spamer, który wściekł się, że na forum pojawił się moderator społeczn > y > i nie będzie mógł więcej spamować ależ to oczywiste, kazdy kto ma zastrzezenia do moderatora jest "uciazliwym spamerem" bylo to przerabiane wiele razy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 08.08.04, 01:58 Uciążliwy spamer, to gość, który zakłada 10 wpisów pt "WSSE - polski uniwersytet wirtualny" i kolejne 10 "co myślicie o WSSE?". Poniekąd z jego powodu rzuciłem pomysł o ustanowieniu moderatora społecznego, zgłosiły się 4 osoby (w tym ja), wygrała r.richelieu ze względu na najdłuższy staż na forum... Następnym razem kiedy się do kogoś przyczepisz, postaraj się poznać realia, inaczej uprawiasz czysty lepperyzm (no, chyba, że Ci to odpowiada...). Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 08.08.04, 14:40 dzieki za odsloniecie kulisow "konkursu" na moderatora ROTFL rozumiem ze zbierasz punkty na zastepce :-P tak trzymac wszystko przed toba ! Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 08.08.04, 15:45 Szczerze? Niedługo po zgłoszeniu zreflektowałem, się, że nie chcę. Nie mógłbym sobie pozwolić na rzeczy, na jakie mogę jako zwykły użytkownik - kpiny, szydzenie z głupoty, cynizm. Poza tym, jak patrzę na grupkę frustratów wylewających kubły pomyj na WSZYSTKICH moderatorów społecznych zwyczajnie w świecie robi mi się niedobrze. Nie ma czego zazdrościć, ani czego pożądać... Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica tak_zwany 08.08.04, 16:08 > Poza tym, jak patrzę na grupkę frustratów > wylewających kubły pomyj na WSZYSTKICH moderatorów społecznych zwyczajnie w > świecie robi mi się niedobrze. szkoda, ze cie nie wybrali na aesa. wlasnie udowodniles, ze sie "nadajesz" do tej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: tak_zwany 08.08.04, 17:30 No, to bardzo ładnie pokazuje, że traktujecie (przepraszam, diab.lica traktuje) wszystkich moderatorów społecznych tak samo. Jako oddzielną kategorię, którą "coś" charakteryzuje. Widać spełniam "kryteria", które charakteryzują aesa. Cóż, wychodzi na to, mówienie prawdy niektórych boli. Zresztą nie wiem, jaka jest reszta owych "kryteriów" i niewiele mnie to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: tak_zwany 08.08.04, 21:03 tak_zwany napisał: > No, to bardzo ładnie pokazuje, że traktujecie (przepraszam, diab.lica traktuje) > wszystkich moderatorów społecznych tak samo. Jako oddzielną kategorię, którą > "coś" charakteryzuje. aesi stanowia odrebna kategorie - maja swoje forum, a nawet dwa fora, chodza w czerwonych kombinezonach, wycinaja posty i widza IP uzytkownikow. nie wiedziales? > Widać spełniam "kryteria", które charakteryzują aesa. Cóż > , > wychodzi na to, mówienie prawdy niektórych boli. Zresztą nie wiem, jaka jest > reszta owych "kryteriów" i niewiele mnie to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: tak_zwany 08.08.04, 21:33 Ktoś tu twierdził, że nikt nie tu wrzuca moderatorów społecznych do jednego wora ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14716723&a=14755318 )... Zresztą chyba o różnych rzeczach mówimy... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: tak_zwany 08.08.04, 21:38 tak_zwany napisał: > Ktoś tu twierdził, że nikt nie tu wrzuca moderatorów społecznych do jednego wor > a > ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14716723&a=14755318 )... > Zresztą chyba o różnych rzeczach mówimy... no i? cieszy mnie, ze pamietasz to, co powiedzialam, ale domyslam sie, ze glownym twoim celem bylo udowdnic, ze sie myle. czekam wiec na jakas konkluzje... (nie musi byc koniecznie sensowna, grunt zeby bylo sie do czego doczepic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: tak_zwany 08.08.04, 21:49 Wiesz, jakbym miał ochotę na bezproduktywną pyskówkę, to poszedłybym na forum kraj, albo aktulaności. Jednak zwyczajnie w świecie mnie to już nie bawi. Konkluzję wyciągnij sobie sama, jesteś na tyle inteligentną osobą, że sobie poradzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: tak_zwany 08.08.04, 22:01 tak_zwany napisał: > Wiesz, jakbym miał ochotę na bezproduktywną pyskówkę, to poszedłybym na forum > kraj, albo aktulaności. Jednak zwyczajnie w świecie mnie to już nie bawi. > Konkluzję wyciągnij sobie sama, jesteś na tyle inteligentną osobą, że sobie > poradzisz... > jestem na tyle inteligentna osoba by dosc do wniosku, ze skoro, jak sugerujesz, nie miales ochoty na "na bezproduktywną pyskówkę" to niepotrzebnie marnowales tutaj czas oraz energie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: tak_zwany 08.08.04, 22:04 Cóż, lubię być zaskakiwanym, dlatego marnowałem. Cóż, nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: tak_zwany 08.08.04, 22:06 Hmmm, coś z tym trzeba zrobić... Bezwiednie nadużywam słowa "cóż"... Cóż, ale co? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: tak_zwany 08.08.04, 22:09 tak_zwany napisał: > Hmmm, coś z tym trzeba zrobić... Bezwiednie nadużywam słowa "cóż"... Cóż, ale c > o? nie martw sie. coz, nikt nie jest doskonaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* 08.08.04, 16:10 tak_zwany napisał: > Szczerze? Niedługo po zgłoszeniu zreflektowałem, się, że nie chcę. Nie mógłbym > sobie pozwolić na rzeczy, na jakie mogę jako zwykły użytkownik - kpiny, > szydzenie z głupoty, cynizm. Poza tym, jak patrzę na grupkę frustratów > wylewających kubły pomyj na WSZYSTKICH moderatorów społecznych zwyczajnie w > świecie robi mi się niedobrze. Nie ma czego zazdrościć, ani czego pożądać... szczerze? nie zauwazylam, zeby ktos przed toba sugerowal by WSZYSTKICH moderatorow wrzucac do jednej szuflady czy oceniac jednakowo. zauwazylam jednak, ze niektorzy z nich sa tak nierozsadni by wchodzic pod rynne kiedy leja sie gdzies pomyje. nikt ich nie wzywal pod tablice, a jednak przybiegaja by pokazac jak malo sa przygotowani. moze jestem malo wrazliwa, ale jakos mi ich nie zal... ps. a na frustrata wyglada mi bardziej ktos, kto ciska sie bez powodu, chociaz nikt ani jemu, ani jego koelzance aesicy niczego zlego nie powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:49 :) Szkoda że nie dali jej na Aktualności. Zamiast szacika.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: A ja wiem o co chodzi z Richelieu* IP: 195.117.90.* 07.08.04, 21:11 >ona jest studentka drugiegokierunku z apetytem na doktorat LOL bardzo inteensywnie angazuje sie w dzialanosc na forum studia (i innych forach), co zostalo zauwazone: hehehe, pudło, żeby nie powiedzieć kubeł na śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 07.08.04, 16:03 f Studia i FModa? tylko 2 fora? słabo szukasz i jak się zachowywałam? znowu to tajemnicze "wiem", ale dowodów żadnych. arogancja? a chciałam bć dowcipna, straszne, idę się rozbeczeć z niezrozumienia ze strony moich kochanych współforumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 16:15 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > arogancja? a chciałam bć dowcipna, straszne, idę się rozbeczeć z niezrozumienia > ze strony moich kochanych współforumowiczów I właśnie zrozum arogantko, że sprzątaczka nie ma "swoich kochanych współforumowiczów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 07.08.04, 17:51 a właśnie że ma ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:48 Nie. I już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 07.08.04, 21:05 chcesz piaskiem w oko? Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos Re: ...................pełna lista adminow spolec 07.08.04, 21:20 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > chcesz piaskiem w oko? Załosne ............... Teraz stosując metodę maas za ten spam powienien zawiadomić twoją pracę. Ale ja to nie maas, donosów nie wysyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 01:21 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > zwykłam nazywać siebie sprzątaczką czy babcią klozetową na forum, więc do > sprzątania właśnie walonki są najlepsze bo w szpilkach niewygodnie > > polecam też interesowaniem się każdym ludziem z osobna bo w przeciwnym wypadku > zapalenie mózgu gotowe. Przyjdź na FStudia i sprawdź czy Cię potraktuję i za > co. Czy piłą łańcuchową, czy pejczem czy ciastkiem z kremem No cos takiego, dwa dni mnie nie bylo i malo brakowalo, a przegapilbym pojawienie sie takiego okazu. Jaka logika i konsekwencja jej wypowiedzi, niesamowite. W jednym zdaniu potrafi nazwac sie sprzataczka, a juz w nastepnym prezentuje sie niczym wlascicielka forum witajaca gosci pejczem lub ciastkiem z kremem. Jakbym slyszal gospodarza domu z serialu Altrnatywy 4. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: ...................pełna lista adminow spolec 08.08.04, 01:39 oo, pasuje mi. Jeśli jest tu diablica to i anielica może być i nie mówi się jura tylko wyżyna krakowsko-częstochowska hihi Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 jura - W. K-Cz 08.08.04, 07:04 Oj! sam wisz że nie dokońca jest to prawda. Pojęcie jura funkcjonuje, jest popularne i ludziom przemawia do wyodraźni. P.S. Na twoim forum jest dyskusja na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: jura - W. K-Cz IP: 195.117.90.* 08.08.04, 13:06 jest popularne co nie znaczy że prawdziwe. Szczyty popularności osiąga zaś u wycieczkowiczów, którym niedouczony sprzedawca wycieczek biura podróży "W Cieniu Maczugi Herkulesa" wspomni o jurze, a wycieczkowicze szczęśliwi, że się nowego terminu nauczyli. do wyobraźni zaś wiele rzeczy przemawia, mi na przykład wspomniana nazwa biura podróży przemawia do wyobraźni a to niekoniecznie jest dobre skojarzenie ps. co za.. chadzasz po tak odległych forach prywatnych, że z geologicznego punktu widzenia to bardzo sympatyczne określenie jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: jura - W. K-Cz IP: 195.117.90.* 08.08.04, 13:06 jest popularne co nie znaczy że prawdziwe. Szczyty popularności osiąga zaś u wycieczkowiczów, którym niedouczony sprzedawca wycieczek biura podróży "W Cieniu Maczugi Herkulesa" wspomni o jurze, a wycieczkowicze szczęśliwi, że się nowego terminu nauczyli. do wyobraźni zaś wiele rzeczy przemawia, mi na przykład wspomniana nazwa biura podróży przemawia do wyobraźni a to niekoniecznie jest dobre skojarzenie ps. co za.. chadzasz po tak odległych forach prywatnych, że z geologicznego punktu widzenia to bardzo sympatyczne określenie jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ...................pełna lista adminow spolec 08.08.04, 10:35 Gość portalu: Jureek napisał(a): > > No cos takiego, dwa dni mnie nie bylo i malo brakowalo, a przegapilbym > pojawienie sie takiego okazu. > Jaka logika i konsekwencja jej wypowiedzi, niesamowite. W jednym zdaniu potrafi > > nazwac sie sprzataczka, a juz w nastepnym prezentuje sie niczym wlascicielka > forum witajaca gosci pejczem lub ciastkiem z kremem. Jakbym slyszal gospodarza > domu z serialu Altrnatywy 4. > Jura gdybym byla zlosliwa, to taka pani z pejczem lub z ciastkiem z kremem zapraszajaca do swojego forum skojarzyla by sie z kims jeszcze innym - na szczescie nie jestem zlosliwa. a swoja droga zwroc uwage jakie przedziwne okazy admini zatrudniaja w roli aeswo (pewno zebysmy sie nie nudzili): szkodnik - niewatpliwy cham i prostak, ktory mimo nieustajcej milosc tebe i tak jest wycinany, bo nie ptrafi zabrac glosu w jednej dyskusji nie lamiac regulaminu bluzgami soczewica - sikajaca na serwer miazdzycielka i do pracy donosicielka miss.betty - autorka afery z "seryjnymi wlamaniami" na forum i zwlenniczka konkurencyjnych interpretacji slow o "waleniu wszystkiego w dupe co sie rusza" admin.kobieta - ktora, poczula sie pedofilem kiedy ktos wspomnial, o pedofilach przy jednej z dyskusji i ktorej z racji tego, ze "krytyka jest marginalan" krytyki na swoj temat sie pozbywa szacik - o tym malo wiem, ale narozrabiac musial nie mniej niz soczewica skoro go w koncu zdjeli eela - najspokojniesza z nich wszystkich zdawaloby sie, ale nie wiadomo dlaczego gola piersia broni i ip i "archiwa", wlacza sie w dyskusje by zaszkodzic komus pomowieniami cos jak miss.betty, czy przy innych okazjach pozwalac sobie na zlosliwe docinki wobec osob ktore z nia nawet nie rozmawiaja... no i teraz ta pani z pejczem w walonkach zapraszajaca nas do swojego... forum matko, czy to cyrk?! Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica uzupelnienie 08.08.04, 12:36 > szacik - o tym malo wiem, ale narozrabiac musial nie mniej niz soczewica skoro > go w koncu zdjeli nie poznalam szacika osobiscie. z FoM wiem, ze jego cywilny nick brzmial rzulw i zostal wybrany na aesa na podstawie swojej forumoej dzialalnosci: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=3355203&a=3367243 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=3355203&a=3355203 > eela - najspokojniesza z nich wszystkich zdawaloby sie eela niedawno pieknie okreslila, ze aes jest czyms "ciut wiecej niz forumowiczem" oraz wyjasnila nam, dlaczego postanowiono ukryc IP zalogowanych: "Pamietam moment ukrywania i domyślam się intencji. Chyba nie tyle chodziło o ukrycie dla ukrycia, ile o zachęcenia do zakładania skrzynek. To były początki isnienia forum i mało kto się logował. Nikt wtedy jednak nigdy nie mówił, że to IP bedzie niewidoczne dla wszystkich na wieczność, więc nie ma tu żadnego oszustwa." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 08.08.04, 12:55 > > no i teraz ta pani z pejczem w walonkach zapraszajaca nas do swojego... forum > a jak odpowiedzieć na abstrakcyjne zarzuty? abstrakcyjnym zaproszeniem moje fora są w prywatnych, na Fstudia tylko sprzątam. Tylko dlaczego węszycie sensacji u każdego? Ja mam IP użytkowników w końcowym odcinku przewodu pokarmowego, podobnie jak fakt, że na moje zaproszenie na piłę łańcuchową, pejcz lub ciastko z kremem nikt się stąd nie skusił. a sądziłam, że gdy coś jest tak nierealne że aż głupie nie będzie kłopotów z interpretacją. I chyba to Wy tak uwnioślacie rolę aesa. To tak, jakbyście najpierw postawili ciecio-sprzątaczce pomnik, a potem paćkali go graffiti. Odpowiedz Link Zgłoś
messja do R - dobre rady 08.08.04, 13:19 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > > > no i teraz ta pani z pejczem w walonkach zapraszajaca nas do swojego... f > orum > > > > > > a jak odpowiedzieć na abstrakcyjne zarzuty? abstrakcyjnym zaproszeniem > moje fora są w prywatnych, na Fstudia tylko sprzątam. Tylko dlaczego węszycie > sensacji u każdego? Ja mam IP użytkowników w końcowym odcinku przewodu > pokarmowego, podobnie jak fakt, że na moje zaproszenie na piłę łańcuchową, > pejcz lub ciastko z kremem nikt się stąd nie skusił. > > a sądziłam, że gdy coś jest tak nierealne że aż głupie nie będzie kłopotów z > interpretacją. I chyba to Wy tak uwnioślacie rolę aesa. To tak, jakbyście > najpierw postawili ciecio-sprzątaczce pomnik, a potem paćkali go graffiti. drogie dziecko ( z twoich postow wnioskuje, ze jestes bardzo mloda osoba, wiec pozwole sobie tak do ciebie sie zwrocic) dam ci dobra rade, a dokladnie kilka rad: 1) poczytaj sobie troche o czym my tu piszemy, a bo mam wrazenie, (nie tylko ja) ze zabierasz glos w sprawie ktora jest ci malo znana. fakt, ze nie znasz sprawy zbyt dobrze, to oczywiscie nie twoja wina, ale ze reagujesz jak pies pawlowa za kazdym razem kiedy sie wspomni slowo "aes" jest troche niepokojace, bo widac dziecko ze za bardzo odbierasz wszystko osobiscie 2) wiecej szacunku dla zwyklych userow i pokory (np. kiedy jako jedyna nie zauwazylas, ze pollak od poczatku sobie zartowal i zaczelas sie indorzyc, a nawet brzydko go nazwalas. wiem, ze niby zartem - ale to troche nie na miejscu) 3) zdaj sobie sprawe, ze bedac aesem jestes na kontrolowanym i masz nie tylko wieksze uprawnienia niz wiekszosc z nas, ale i wiecej od ciebie bedzie sie wymagac, zawsze patrzec na rece i wszystko co powiesz moze byc uzyte przeciwko tobie. niesprawiedliwe? moze, ale weszlas w brzydkie towarzystwo z wlasnej woli, wiec jestesmy uprzedzeni 4)forumowe dyskusje, docinki i przekomarzania to fajna sprawa i wiekszosc z nas je lubi. tylko, ze aes wdjac sie w nie bez zadnej przyczyny, ani potrzeby i nie olsniewajac nas bystroscia, ani poziomem dowcipu raczej sam niepotrzebnie robi sobie siana. my nie chcemy sie z aesami klocic, ani wdawac w wojny - my chcemy by nas nie obrazali, nie donosili do pracy, nie przekonywali jacy sa fajni i wazni; slowem zeby nam nie przeszkadzali. innymi slowy - dobry aes to aes, ktorego nie widac. a jesli juz aesi musza byc, to po to by uprzatali za przeproszeniem g... o ktore kazdy sie na kazdym kroku potyka i nie robili z tego sprawy. nie obraz sie za szczerosc, ale nie mam serca patrzesz jak sie szamotasz bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: do R - dobre rady IP: 195.117.90.* 08.08.04, 15:09 pewnei że jestem bardzo młodym aesem, dwutygodniowym, co do wieku... też, kobieta zawsze jest bardzo młoda. Co do tego aby go nei było widać... Zgłaszając się zaproponowałam maas aesowanie pod innym nickiem. Ona jednak stwierdziła, że byłoby to nie w porządku wobec innych użytkowników FStudia dlatego zostałam przy moim własnym. Trudno więc nie być widocznym jeśli się na forum dużo pisze. A moderatorowanie na forum gdzie się w ogóle nie pisze uważam za hm, głupie. Jura stwierdził, że robię sobie własne forum. Głupio stwierdza. Tylko nie wiem już czy z kolei on jaj sobie nie robi. Bo faktycznie na pollaka dałam się nabrać na początku. Zrobił mnie w bambuko, a ja gupia się ciskam. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: do R - dobre rady 08.08.04, 15:20 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > pewnei że jestem bardzo młodym aesem, dwutygodniowym, co do wieku... też, > kobieta zawsze jest bardzo młoda. > > Co do tego aby go nei było widać... > > Zgłaszając się zaproponowałam maas aesowanie pod innym nickiem. Ona jednak > stwierdziła, że byłoby to nie w porządku wobec innych użytkowników FStudia tym razem chwala maasie i poraz kolejny wstyd dla richelieu :P > dlatego zostałam przy moim własnym. jak bys mogla to pisalbys pod innym, a jako richelieu "bezinteresownie" bronila tamtego logina >Trudno więc nie być widocznym jeśli się na > forum dużo pisze. A moderatorowanie na forum gdzie się w ogóle nie pisze uważam > > za hm, głupie. > > Jura stwierdził, że robię sobie własne forum. Głupio stwierdza. Tylko nie wiem > już czy z kolei on jaj sobie nie robi. Bo faktycznie na pollaka dałam się > nabrać na początku. Zrobił mnie w bambuko, a ja gupia się ciskam. > Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do R - dobre rady 08.08.04, 16:03 > > Co do tego aby go nei było widać... > > Zgłaszając się zaproponowałam maas aesowanie pod innym nickiem. Ona jednak > stwierdziła, że byłoby to nie w porządku wobec innych użytkowników FStudia > dlatego zostałam przy moim własnym. Trudno więc nie być widocznym jeśli się na > forum dużo pisze. jakby ci to delkiatnie powiedziec: piszac o tym, ze dobrego aesa nie powinno byc widac, mialam raczej na mysli to, zeby mu sie "duzo nie pisalo" a nie by, sie bawil w pacynki:) aes z defincji jest po to by sparzatac (czytaj dzialac) a nie wdawac sie w klotnie i nic nie dajce sfary (czytaj lac wode na mlyn trolli i innych smieciarzy) wez to sobie do serca bo drugi raz tak doslownie i w prost nie bedzie mi sie chcialo tego tlumaczyc. oczywiscie, ze nie uwazam iz aes zawsze powinnien siedziec cicho. ale im powazniej i rozasdniej traktuje swoja role tym powazniej bedzie odbierany. A moderatorowanie na forum gdzie się w ogóle nie pisze uważam > > za hm, głupie. a ja wrecz przeciwnie. jednakowy dystanst do wszystkich uczestnikow forum daje duze wieksze szanse na obiektywizm niz uwiklanie w lokalne sprzeczki i afery. nie to jest jednka przedmiotem dyskusji. > > Jura stwierdził, że robię sobie własne forum. Głupio stwierdza. nieglupio. celnie zauwazyl, ze twoja wypowiedz miala taki wlasnie charakter (jakbys zapraszala na swoje wlasne forum). moze tylko niezrecznie sie wyrazilas i nie masz takich ambcji: by forum na ktorym sprzatasz traktowac za wlasne, ale tym bardziej to powinnien byc sygnal dla ciebie by pomyslec torche nim ci sie cos chlapnie. Tylko nie wiem > już czy z kolei on jaj sobie nie robi. nie sadze. Bo faktycznie na pollaka dałam się > nabrać na początku. Zrobił mnie w bambuko, a ja gupia się ciskam. > przyjmuje przeprosiny w jego zastepstwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tebe.i.maas Re: do R - dobre rady 09.08.04, 12:58 > Zgłaszając się zaproponowałam maas aesowanie pod innym nickiem. Ona jednak > stwierdziła, że byłoby to nie w porządku wobec innych użytkowników FStudia Dziwne, ze maasa nie miala takich obiekcji w przypadku forum Kobieta i niejakiej owcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 14:57 "Przyjdź na FStudia i sprawdź czy Cię potraktuję i za co. Czy piłą łańcuchową, czy pejczem czy ciastkiem z kremem" Tak napisalas gdzies wyzej, teraz probujesz sugerowac, ze Twoje zaproszenie dotyczylo zaproszenia na Twoje forum prywatne ("moje fora są w prywatnych, na Fstudia tylko sprzątam."). Widac jak na dloni, ze forum na ktorym niby tylko sprzatasz, traktujesz jak swoje prywatne forum, chociaz formalnie jest ono publiczne. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ...................pełna lista adminow spolec 08.08.04, 14:59 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > a jak odpowiedzieć na abstrakcyjne zarzuty? Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: ...................pełna lista adminow spolec 08.08.04, 15:03 > nikt tobie mala niczego nie zarzucal dopoki sama tu nie przuszlas i nie > zaczelas sie miotac jak opetana. wczesniej kwestia twojego aesowania na w ogole > > nie byla poruszana na FoM. r.richelieu stracila dobra okazje do tego, aby siedziec cicho :) jeszcze nawet zadnych skarg z forum Studia na nia nie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 15:10 diab.lica napisała: > > > nikt tobie mala niczego nie zarzucal dopoki sama tu nie przuszlas i nie > > zaczelas sie miotac jak opetana. wczesniej kwestia twojego aesowania na w > > ogole > > > > nie byla poruszana na FoM. > > r.richelieu stracila dobra okazje do tego, aby siedziec cicho :) > > jeszcze nawet zadnych skarg z forum Studia na nia nie bylo.... Ale za to swoim pyskowaniem zwiekszyla swoje szanse na awans do pierwszej ligi aesow, tych godnych czytania supetajnego archiwum. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ...................pełna lista adminow spolec 08.08.04, 14:48 poczytaj forum moda, moze w kotekscie taktejszych wypowiedzi r. latwiej bedzie ci zrozumiec ten pejcz i walonki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ...................pełna lista adminow spolec IP: 195.117.90.* 08.08.04, 21:15 pewnie, zwłaszcza że przyszedł tam gość co majaczył, że kobieta bez kiecki jest lesbijką, a w najlepszym przypadku babochłopem swoją drogą to forum strasznie męczące jest w odbiorze, bo Twoje posty bez_loginu wyglądają na serio, a okażą się zupełnie inne lub odwróciwszy kota ogonem takimi je zrobisz. kontekstu wypowiedzi nie da się zrozumieć po jednokrotnym wejściu na forum, chyba, że tacy błyskotliwi jak Ty potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: lista adminow spolecznych IP: 5.3.1R* / 210.120.128.* 06.08.04, 21:32 najciekawsze jest to,ze posty typu yes2ktos itp. wylatuja w przestrzen szybciutko.....a prawdziwe szambo ma sie dobrze dlugo i dlugo................. p.s. szkodnik to prawdziwy szkodnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: lista adminow spolecznych 07.08.04, 15:17 rękę podaję wyłącznie wybranym do ucałowania - nic na to nie poradzę, mam słabość do mężczyzn z klasą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkodnik=edzioszka Re: lista adminow spolecznych IP: 200.48.218.* 07.08.04, 15:38 mam > słabość do mężczyzn z klasą :) jak kazda prostaczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos ..................................Edward bez klasy 07.08.04, 21:14 edzioszka napisała: > rękę podaję wyłącznie wybranym do ucałowania - nic na to nie poradzę, mam > słabość do mężczyzn z klasą :) > Całe szczęście inaczej mógłbyś go Edwardzie nawyzywać od kanalii. hm.. a rączkę to sobie może najpierw wymocz w Cilit -kamień i rdza Zaintereowanym Edwardem polecam ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11971&w=7432269&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: lista adminow spolecznych IP: 195.117.90.* 08.08.04, 17:00 no dobra, stwierdzam że na tym forum nie można być aesem normalnym. Albo mu doczepią etykietkę kombinatora albo co gorsza sprzedawacza tajnych? danych. Nie przyszło mi do głowy, że w najprostszej funkcji doszukiwać się będzie okazji do przekrętów. Za "dziecko" i "mała" kij wam w oko, jak to się w piaskownicy mówi. Wielce wyszkoleni, w doszukiwaniu się. Najlepszym rozwiązaniem jest mieć różnych takich w dupie (można dupę wyciąć) bo się jeszcze straci swoją niewinność i uczciwość i cnotę i nie pyskuję tylko mówię, normalnie. Żeby siedzieć cicho znaczy nic nie mówić, bo cokolwiek się powie, to się pyskuje. A to niby ja jestem nielogiczna. nie można być normalnym tutaj? coś mnie gryzie, w piętę, chyba się zaraziłam od was jakimś grzybem halucynogennym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mass hypnosis Re: lista adminow spolecznych IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 08.08.04, 17:03 nerwy puszczają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: lista adminow spolecznych IP: 195.117.90.* 08.08.04, 17:37 oj tak, jadę ostatkiem sił, ręce mi się trzęsą, mózg lasuje, serce pika i w gardle zatyka bu Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: lista adminow spolecznych 08.08.04, 17:16 ale o co ci wlasciwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: lista adminow spolecznych IP: 195.117.90.* 08.08.04, 17:43 o to że czyhacie na mojom moralnoźć, niedobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: lista adminow spolecznych 08.08.04, 17:26 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > Najlepszym rozwiązaniem jest mieć różnych takich w dupie (można dupę wyciąć) bo > > się jeszcze straci swoją niewinność i uczciwość i cnotę koffana richelieu, piszesz ze masz "roznych takich w dupie", swoj wystep na FoM zaczelas od nazwania userow "spamerami", pojawia sie pytanie o to jak daleko masz zamiar sie posunac w obelgach wobec "roznych takich", probke twojej inwencji mamy tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13357270&a=13357270 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13357270&a=13360194 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13357270&a=13360146 Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: lista adminow spolecznych 08.08.04, 17:38 > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13357270&a=13357270 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13357270&a=13360194 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13357270&a=13360146 jezuuuu, skad oni biora tych aesow? zalamujace :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: lista adminow spolecznych IP: 195.117.90.* 08.08.04, 17:55 załamujące ja nie wiem o co chodzi z aferą wywalenia z pracy "dzięki uprzejmości" aesa Wy nie wiecie o co chodzi z aferą anduu, wsse i jeszcze paru innych wyrwanie z konekstu postów jest bez senu, bo nie tworzy się rozmowy tylko papier rzucony na wietrze pośród otchłani rozpaczy ach, moja moralność powiem więcej, jeśli ja się mogę robić na idiotę nie znjaąc sytuacji to Ty diablico także. Nie martw się, w idiotenfryzen większości do twarzy idę się załamać, tylko poszukam se cienkiej deski do wlezienia Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Richelieu 08.08.04, 18:24 Może i wyrane z kontekstu, ale nieźle prezentuje twój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: lista adminow spolecznych 08.08.04, 18:42 > ja nie wiem o co chodzi z aferą wywalenia z pracy "dzięki uprzejmości" aesa > Wy nie wiecie o co chodzi z aferą anduu, wsse i jeszcze paru innych nie wiem o co chodzilo z afera anduu ani wsse i innych (tak duzo ich bylo?) ale wiem, ze osobie na poziomie czynne uczestnictwo w takich aferach i rzucanie "miesem" nie przystoi. a juz na pewno nie osobie, ktorej powierzono funkcje usuwania chamskich i lamiacych regulamin postow. Odpowiedz Link Zgłoś
messja peace 08.08.04, 19:13 diab.lica napisała: > > ja nie wiem o co chodzi z aferą wywalenia z pracy "dzięki uprzejmości" ae > sa > > Wy nie wiecie o co chodzi z aferą anduu, wsse i jeszcze paru innych > > nie wiem o co chodzilo z afera anduu ani wsse i innych (tak duzo ich bylo?) ale > > wiem, ze osobie na poziomie czynne uczestnictwo w takich aferach i > rzucanie "miesem" nie przystoi. a juz na pewno nie osobie, ktorej powierzono > funkcje usuwania chamskich i lamiacych regulamin postow. i mysle, ze tym malo optymistycznym akcentem (ktory zarazem trafia w sedno) powinnismy skonczyc watek pani r. i jej szamotania na tym watku, bez celu ani przyczyny (chociaz teraz, po lekurze linkow, nasuwa mi sie przypuszczenie, ze to byla moze reakcja nozyc). nie chcialbym, zeby zrobila sie tu pyskowka w stylu wystepow pani aes na forum uroda, bo to troche bylaby zenada. proponuje niech kazdy wezmie na droge bo butelce piwa, torebce chipsow i rozejdzie sie do domow. mam nadzieje spotkac sie z niektorymi w nieco milszej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: lista adminow spolecznych IP: 195.117.90.* 08.08.04, 20:32 noo, lepiej grzecznie robić świństwa niż wulgarnie żartować Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 No nieźle pani R. 08.08.04, 17:50 Szczerze mnie to zdziwiło. A podobno AS mogą być tylko osoby o nieposzlakowanej opinii, zrównoważone i odpowiedzialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: No nieźle pani R. IP: 195.117.90.* 08.08.04, 20:35 jestem zrównoważona, odpowiedzialna i nieposzlakowana Odpowiedz Link Zgłoś
messja pytanie retoryczne 08.08.04, 20:50 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > jestem zrównoważona, odpowiedzialna i nieposzlakowana skad oni tych aesow biora? "musk" sie lasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: pytanie retoryczne 08.08.04, 20:58 r. to jedyne w swoim rodzaju polaczenie impertynencji, wulgarnosci i egzaltacji - te "ochy" i "achy" nad "gownami" i "knurami" - prawdziwy folklor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: pytanie retoryczne IP: 195.117.90.* 08.08.04, 21:10 och tak, chrońmy polską wieprzowinę, brońmy ją przed najazdem makdonaldsów. Nie będzie obcy pluł nam w twarz, mamy swoją ziemię, swój folklor, doprawdy nie rozumiem jak można wyśmiewać folklor ps. ach, ach ps2. następny co to wolałby żonie przywalić ze słowami "kocham cię słoneczko ty moje" Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: pytanie retoryczne 08.08.04, 21:25 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > ps2. następny co to wolałby żonie przywalić ze słowami "kocham cię słoneczko ty > > moje" dziecko drogie, o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pytanie retoryczne 08.08.04, 21:25 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > och tak, chrońmy polską wieprzowinę, brońmy ją przed najazdem makdonaldsów. Nie > > będzie obcy pluł nam w twarz, mamy swoją ziemię, swój folklor, doprawdy nie > rozumiem jak można wyśmiewać folklor > > ps. ach, ach > > ps2. następny co to wolałby żonie przywalić ze słowami "kocham cię słoneczko ty > > moje" > :) dobranocka sie skonczyla? to idz ty dziecko juz spac. sp. serio, ja za przedszkolanke powinnam tu robic skoro mam cierpliwosc do takich:) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: pytanie retoryczne 08.08.04, 21:29 > :) dobranocka sie skonczyla? dobranocka sie skonczyla, teraz czas na kabaret :) -- "Najlepszym rozwiązaniem jest mieć różnych takich w dupie (można dupę wyciąć) bo się jeszcze straci swoją niewinność i uczciwość i cnotę" (C) r.richelieu Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pytanie retoryczne 08.08.04, 21:33 diab.lica napisała: > > :) dobranocka sie skonczyla? > > dobranocka sie skonczyla, teraz czas na kabaret :) hi diablica! swietna sygnaturka. ciekawe skad ci sie wziela?:))) -- > > "Najlepszym rozwiązaniem jest mieć różnych takich w dupie (można dupę wyciąć) > bo się jeszcze straci swoją niewinność i uczciwość i cnotę" > > (C) r.richelieu Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: pytanie retoryczne 08.08.04, 21:34 > > swietna sygnaturka. ciekawe skad ci sie wziela?:))) znalazlam :) Odpowiedz Link Zgłoś