Dodaj do ulubionych

Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia

20.03.14, 22:24
zamknięty
Nowy moderator opiekujący się forum regionalnym - Ciechanów to jakaś tragedia. Poprzedni moderator może rewelacyjny nie był ale można było przynajmniej normalnie dyskutować. Obecny kasuje wszystkie posty które są nie po jego myśli bądź takie które go krytykują. Dodatkowo ma ukryty nick i można tylko domyślać się kim jest. Forum za jego moderacji umiera. Mam nadzieję że administratorzy zrobią coś z tym człowiekiem o mentalności ORMOwca i zmienią go na kogoś normalnego bo inaczej wkrótce nikt na ciechanowskim forum pisywać nie będzie a taki chyba jest cel obecnego moderatora.
Pozdrawiam i mam nadzieję że administratorzy szybko zrobią porządek z moderatorem o dyktatorskich zapędach.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 22:37
      zamknięty
      Wystarczy dla jego mocodawców z czerskiej że pokaże swoją wcześniejszą twórczość jako nienawiść do pisu,katolicyzmu i ma robotę.
      • be_jak_be Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 20.03.14, 23:34
        zamknięty
        Chyba dopiekł pszemusiowi który od kilku lat krzewi na forum miłość do PiS i nienawiść do PO :D.
        • Gość: ajaja Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 23:37
          zamknięty
          Forum już dawno umarło przez kilku trolli (z autorem tego wątku włącznie) którzy robią tam prywatny śmietnik.
          • andrzej_papautai Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 08:30
            zamknięty
            Nie chodzi o to komu dopiekł a komu nie. Chodzi o to że nie ma możliwości dyskutować na forum przez niego, taka osoba nie powinna być moderatorem. A tak poza tym to jego nick powinien być widoczny tak jak poprzedniego moderatora.

PS: Oczywiście temat z forum Ciechanowa z linkiem do tego tematu został usunięty. Dobitnie pokazuje to że ta osoba się na moderatora nie nadaje
            • andrzej_papautai Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 08:54
              zamknięty
              forum.gazeta.pl/forum/w,654,150195668,150198441,Re_Nowy_moderator_forum_Ciechanowa_tragedia.html?v=2#p150198441
              Oto link z forum Ciechanowa dotyczący moderatora. Były już trzy tematy z linkami do tego tematu i wszystkie trzy zniknęły. Pokazuje to dobitnie że ta osoba na moderatora się nie nadaje. Mam nadzieję że administracja jak najszybciej go zmieni.
              • andrzej_papautai Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 08:55
                zamknięty
                Podałem zły link. Chodziło mi o ten:
                forum.gazeta.pl/forum/w,557,150198705,150198705,Zapraszam_do_dyskusji_o_naszym_moderatorze.html
                • zolte_majtki Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 11:40
                  zamknięty
                  Andrzej trzeba się zając tym poważniej. Uważam że moderator powinien być znany i akceptowany
        • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 17:21
          zamknięty
          To jest hańba by moderator forum Ciechanowa napisał 'a kogo to obchodzi?' o 16.59 jako informację komitetu organizujące uroczystości katyńskie na 13 kwietnia.
          Apeluję o jego odwołanie!
    • kasi.aa Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 09:00
      zamknięty
      Jeśli kasuje posty nie po jego myśli, to poproszę przykłady jakieś (linki, treść wpisu itp.), na forum@agora.pl Jeśli natomiast kasuje posty, które go krytykują - to słusznie, skargi na moderatorów/pytania o usunięty wpis należy kierować na adres forum@agora.pl
      Moderator nie ma obowiązku ujawniania się na forum, od zawsze mamy rozgraniczenie na uprawnienia jawne i ukryte.
      • Gość: ... Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.14, 09:29
        zamknięty
        Trudno podac przyklady jak zostaly w pien wyciete. Moze taki sie da odnalezc - pisalem o radnym Sobotko - post zniknal razem z tematem (CALYM!) - to lekka przeginka. Natomiast co do ujawniania sie na forum... darujcie sobie niewidzialna reke - to bylo juz w PRL-u.. Nie potraficie firmowac z otwarta przylbica swoich pogladow?? Bo jakos tak mi zalecialo.. brzydko mi zalecialo
        • kasi.aa Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 09:48
          zamknięty
          Gość portalu: ... napisał(a):

> Trudno podac przyklady jak zostaly w pien wyciete. Moze taki sie da odnalezc -
          > pisalem o radnym Sobotko - post zniknal razem z tematem (CALYM!) - to lekka prz
          > eginka.

Potrzebujemy daty publikacji wątku/wpisu, przybliżonego tematu i treści oraz loginu, z którego wysłany został post. Jestem przekonana, że o radnym Sobotko pisała na forum więcej niż jedna osoba.

> Nie potraficie firmowac z otwarta przylbica swoich pogladow?? Bo jakos tak mi zalecialo.. brzydko mi zalecialo

Celem moderatora jest utrzymanie porządku na forum, nie firmowanie naszych ani jego poglądów. Moderator, z założenia, to osoba bezstronna i obiektywna. Jeżeli uważasz, że tak nie jest - pozwolę sobie powtórzyć - poproszę konkretne przykłady (data, temat, treść, login), sprawdzimy to.
          • zolte_majtki Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 10:17
            zamknięty
            Moderatorem jest Janusz W. po co to dłużej ukrywać ?
          • Gość: ... za chwile ten wpis z linku zniknie - dlaczego?? IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.14, 17:11
            zamknięty
            forum.gazeta.pl/forum/w,557,51470580,150206321,Re_Wojt_Sonska_skazany_.html
      • Gość: ... Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.14, 09:36
        zamknięty
        aha... pytanie, jak szybko zniknie temat z forum "zapraszam do dyskusji o naszym moderatorze"?
        Bo zapewne zniknie zgodnie z wytyczna "skargi na moderatorów/pytania o usunięty wpis należy kierować
        > na adres forum@agora.pl"

Kiedys tam pisalem - na moda pod nickiem blizzardous - zero konkretnej i merytorycznej odpowiedzi..
        • Gość: ajaja Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 11:20
          zamknięty
          Wyłącz ten owczy pęd i czytaj ze zrozumieniem. Nie ma dyskusji o moderatorze, o tym kim on jest w realu na forum. Podczas gdy Ty na 10 lub 15 koncie celujesz już w 5 czy 6 nazwisko.
          Przykład pierwszy z brzega.
          Kiedy Janusz W. przestanie być moderatorem ? autor zolte_majtki

kasi.aa napisała:

> Jeśli kasuje posty nie po jego myśli, to poproszę przykłady jakieś (linki, treś
          > ć wpisu itp.), na forum@agora.pl Jeśli natomiast kasuje posty, które go krytyku
          > ją - to słusznie,
          skargi na moderatorów/pytania o usunięty wpis należy kierować
          > na adres forum@agora.pl
          > Moderator nie ma obowiązku ujawniania się na forum, od zawsze mamy rozgraniczen
          > ie na uprawnienia jawne i ukryte.
          • zolte_majtki Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 11:33
            zamknięty
            Przed chwilą samośka wykasowałeś mój post.
            Panie pseudo moderatorze. Możesz przycinać swoje wąsiska a nie posty ludzi.
            Gość portalu: ajaja napisał(a):
            • Gość: ajaja Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 12:01
              zamknięty
              Więc twierdzisz że moderator sam wypisuje głupoty na siebie a potem je kasuje?
              Dopuść do siebie myśl, że wszystkie Twoje nieuzasadnione domysły to urojenia.
              Samośka to pierwsza piątka trolli na forum, więc moim zdaniem nikt by mu nie dał funkcji moderatora :).
              • zolte_majtki Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 13:16
                zamknięty
                Oczywiście. kto zna tego kogoś wie jak jest on przewrotny+
      • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 17:36
        zamknięty
        Sprawdzacie zdrowie psychiczne moderatora ?
        Są fanatycy lewactwa którzy służa tylko waszej agorowej linii partyjnej a tu chodzi by promować wiele poglądów.
        Są tacy jak pewien młody który popełnił samobójstwo a był waszym moderatorem.
        Jego teksty były poniżej krytyki gdy dotyczyły pisu,kościoła,księży
        Pisanie do was też mija się z celem bo zero odpowiedzi.
        Klikanie w kosz też nie skutkuje.
        Forum jakie jest służy promocji agorowej linii a jaka ona jest to ja i ty wiemy.

> Jeśli kasuje posty nie po jego myśli, to poproszę przykłady jakieś (linki, treś
        > ć wpisu itp.), na forum@agora.pl Jeśli natomiast kasuje posty, które go krytyku
        > ją - to słusznie, skargi na moderatorów/pytania o usunięty wpis należy kierować
        > na adres forum@agora.pl
        > Moderator nie ma obowiązku ujawniania się na forum, od zawsze mamy rozgraniczen
        > ie na uprawnienia jawne i ukryte
        • marrant Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 21.03.14, 17:58
          zamknięty
          Jesteśmy moderatorami. Nie mamy poglądów. Mamy za to regulamin. Wątki, które w ciągu ostatnich paru dni powstały na forum Ciechanowa ten regulamin zwyczajnie naruszały.
          • Gość: ,,, Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.14, 18:00
            zamknięty
            Przyklady?
          • Gość: ulala Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.tktelekom.pl 21.03.14, 18:32
            zamknięty
            Nie mamy poglądów? Koń by się uśmiał.Nasi koledzy morderzy aż za bardzo wyraziste.
            Może marrancie sprawdzisz po IP po ile wpisów niektórzy napisali by było ich 1300?

Dlaczego wątek o wizycie Naczelnego Rabina RP został skasowany? Jaki pkt regulaminu złamał?
            • Gość: marek Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 195.117.122.* 21.03.14, 18:45
              zamknięty
              Watek o ONR tylko kraszewski ma możliwość wypowiedzi?Inni są kasowani,więc w jakim kierunku moderator działa?
              Wg mnie to forum to ich prywatny folwark mało mający wspólnego z forum,bo forum to też demokracja a nie zamordyzm i fanatyzm moda.
      • Gość: KS do moderatora kasi.aa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 18:25
        zamknięty
        Jeśli są osoby mające bana to nie mogą skopiować ani wysłać jego wpisów 1-2-3 godzinnych, które on kasuje a pisze chamskie wpisy by nakręcać spiralę agresji.
        Muszę też być osoby spędzające tyle czasu co nasz a_samo_a by wychwytywać jego wpisy i kopiować i dalej przesłać.
        Czy w tym wpisie jego słowa należy traktować jak obelgę dla setek ludzi czy niewinny żart?
        a kogo to obchodzi?

forum.gazeta.pl/forum/w,1168,150508865,,74_Rocznicy_Zbrodni_Katynskiej.html?v=2
    • Gość: ajaja Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 19:52
      zamknięty
      Jak zniknął kiedy jest? Napisz to bez używania słów "członek", "ciul", "pier0lnij" oraz czepiania moderatora to może nie zniknie.
      • Gość: ajaja Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 19:58
        zamknięty
        Pan Kraszewski napisał 3 wpisy pod rząd nic nie było między nimi.

• Gość: papautaj andrzej Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 192.163.218.* 21.03.14, 20:38
          zamknięty
          Właśnie straciłem możliwość zakładania nowych tematów i pisania postów na forum Ciechanowa jak i na innych forach z powodu tego że wszystkie moje tematy i posty były bezpodstawnie usuwane. Chciałem zapytać czemu moderator ciechanowskiego forum usunął możliwość zakładania ankiet, wcześniej zarejestrowani użytkownicy mogli zakładać ankiety. Czekam na odpowiedź jaki jest powód usunięcia tej opcji.
          • Gość: ajaja Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 21:05
            zamknięty
            forum.gazeta.pl/forum/0,62499,6406255.html
            Tu masz isntrukcję zakładania sondy.
          • Gość: jajaja Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 195.117.122.* 21.03.14, 21:53
            zamknięty
            Może centrala pozwoli każdemu na max pięć wpisów na dzień i skończą się troliska tego forum ?
      • Gość: ... Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.14, 03:40
        zamknięty
        poprawilem.. i? zniknie? nie zniknie?

nie no modzie.. gdzie tu jest zlamanie regulaminu?? Czy kasujesz ot tak?

no to jeszcze raz coby dotarlo:
        "a ja napisze tak:
        Wielechowski <..> (tak lepiej?).. nie wstyd Ci naciagac Rzeczpospolitej na kase??
        Bo co w tej chwili robisz? stosujesz kruczki prawne.. rozumialbym gdyby chodzilo o okupanta czy cos..
        Ale TY rzniesz nas na kase... malo Ci <..>??
        <..> sie w leb i zastanow sie kto ci odpowie na ulicy na dzien dobry
        (przeklenstwa wymoderowano) ;)
        • Gość: ajaja Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 13:28
          zamknięty
          Jakie poświęcenie 3:39 specjalnie w nocy wstawałeś? :).
          • a_chacun_son_paradis Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 22.03.14, 13:31
            zamknięty
            A Ty specjalnie od obiadu się odrywałeś ? :]
          • Gość: ... Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.14, 13:32
            zamknięty
            Nie - kladalem sie. Skoro jestes modem czemu rzniesz glupa zza wegla?
            A, i nie wiedzialem, ze na forum mozna pisac 8-15. Sorry. Moje niedopatrzenie.
            • Gość: janusz z wąsem Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 37.59.199.* 29.03.14, 00:32
              zamknięty
              Moderator blokuje użytkowników którzy ośmielą się go skrytykować. Ja mam zablokowany adres ip, muszę pisać z proxy. Proszę podać powód ciechanowski moderatorze dla którego zablokowałeś mi możliwość pisania na forum. Jeśli takie powodu nie przeczytam to moim zdaniem jest to moderator powinien stracić swoje stanowisko (i to nie tylko z tego powodu). Czekam na odpowiedź czemu mój adres ip jest zablokowany.

PS: Czemu został usunięty temat o Ciechanowskim ONR? Co w nim było nie tak że musiał zostać skasowany? Również czekam na odpowiedź ciechanowskiego moderatora.
              • Gość: edek Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 15:22
                zamknięty
                Patrzcie jaki ruch na forum. Sobota od 10 do 15 całe 8 postów. Widzę że dzięki naszemu nowemu , wspaniałemu moderatorowi forum umarło i ludzie przestali je odwiedzać. Ale najwyraźniej Gazecie.pl nie zależy by jak najwięcej ludzi odwiedzało ich stronę. Gratuluję wyboru moderatora. Cenzura jak za komuny :)
                • Gość: ajaja Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 17:54
                  zamknięty
                  Jest mało ludzi bo weszli raz, drugi i trzeci i nie znaleźli na forum ciekawej dyskusji a nawet żadnej dyskusji tylko ploty, przepychanki, politykierstwo, ogłoszenia ... i postanowili więcej nie wchodzić.
                  Co do 8 wpisów to gdyby 1 troll nie miał bana było by już 108 w tym 90 niezgodnych z tematem, zasadami forum, netykietą lub prawem. Jeśli na forum będzie wracać normalność z czasem będą wracać i użytkownicy.
                  Jeśli chodzi o tematy na które nie wolno pisać to zobacz - jest temat o BMW który nie jest tematem miejskim, nadaje się raczej na forum miłośników motoryzacji czy marki.
                  Jest ogłoszenie o poszukiwaniu świadków kolizji które powinno być w ogłoszeniach mazowieckich.
                  Więc jak widzisz po dobroci można rozmawiać o wszystkim. Tylko nie wtedy kiedy zaczyna się od ataków, czepiania moderatora, domysłów, wyzwisk .. .
                  • Gość: tuptuś Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.tktelekom.pl 29.03.14, 19:08
                    zamknięty
                    Sam moderatorze prowokujesz i prosisz się o takie wpisy-ajaju.
                    • Gość: edek Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.ru 30.03.14, 18:17
                      zamknięty
                      Zbanowałeś mnie nie z powodu trolowania bo tego nie robię tylko z powodu tego że założyłem ten temat na forum o moderacji i ludzie mogą się wypowiadać na temat tego jakim beznadziejnym moderatorem jesteś. I jeszcze jedno pytanie. Czemu zablokowałeś mi możliwość pisania na innych forach? Jak dla mnie to to że zablokowałeś mi możliwość pisania na innych forach z powodu że cie skrytykowałem jest najlepszym powodem byś moderatorem przestał być.
                  • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 07:32
                    zamknięty
                    a panisko moderator wi najlepiej kto wchodzi z jakom intencjom.
                    tak panie wicie?on wi wszystko taki mundry i oświcony ?

Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragediaIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                    Gość: ajaja 29.03.14, 17:54 Odpowiedz
                    Jest mało ludzi bo weszli raz, drugi i trzeci i nie znaleźli na forum ciekawej dyskusji a nawet żadnej dyskusji tylko ploty, przepychanki, politykierstwo, ogłoszenia ... i postanowili więcej nie wchodzić.
                    Co do 8 wpisów to gdyby 1 troll nie miał bana było by już 108 w tym 90 niezgodnych z tematem, zasadami forum, netykietą lub prawem. Jeśli na forum będzie wracać normalność z czasem będą wracać i użytkownicy.

Jeśli chodzi o tematy na które nie wolno pisać to zobacz - jest temat o BMW który nie jest tematem miejskim, nadaje się raczej na forum miłośników motoryzacji czy marki.
                    Jest ogłoszenie o poszukiwaniu świadków kolizji które powinno być w ogłoszeniach mazowieckich.
                    Więc jak widzisz po dobroci można rozmawiać o wszystkim. Tylko nie wtedy kiedy zaczyna się od ataków, czepiania moderatora, domysłów, wyzwisk ..
              • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 18:36
                zamknięty
                Kto to pisze 80 postów panie moderatorze?
                • Gość: wakat Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.14, 19:11
                  zamknięty
                  Ja i moi znajomi niechcemy go.
                  • Gość: marian Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 18:21
                    zamknięty
                    Czemu został skasowany temat o ciechanowskim onr? Co w nim było niezgodne z regulaminem? Czekam na odpowiedź szanowny panie moderatorze
                    • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 07:39
                      zamknięty
                      Wątek o Rabinie też skasował .
                      Wątek o wypadku pod starostwem skasował.

Sam pisze a potem kasuje wpisy by prowokować
                      a_samo_a napisał:

> Chyba szanowny moderator poczuł się urażony, bo od paru dni nie widać jakiejkol
                      > wiek ingerencji, a pojawiły się wątki ogłoszeniowo-reklamowe, nie zapominając
                      > o standardowej porcji chamstwa.
                      • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 19:06
                        zamknięty
                        kasuje wątki związane z władzą i knebluje wolność wypowiedzi.
                        swoje mądrości owszem pisze.
                        Tego mi nie skasuje.

Możesz kasować sługusie miejskiej władzy co chcesz ale był czas gdy wolności wypowiedzi było więcej gdy sfora, psiarnia Wardzińskiego nie zagryzła wszystkich w tym mieście.
                        Dziś można jedynie powspominać i taki wątek.
                        forum.gazeta.pl/forum/w,557,14904381,,Osiagniecia_WW_i_jego_ekipy_.html?v=2&wv.x=1
                        Ludzie pamiętają,media mają w archiwach stare roczniki,
                        Re: Osiągnięcia WW i jego ekipy.IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.*
                        Gość: wyborca 14.08.04, 12:48 Odpowiedz
                        Największe osiągnięcie to nie do końca jasne zwycięstwo w wyborach na
                        Prezydenta Miasta oraz wymiana chodników .

• Gość: ups Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.tktelekom.pl 01.04.14, 21:48
                          zamknięty
                          Kasuje i kasuje niewygodne dla władzy wypowiedzí.
                          Składam protest!!!!!!!!!!
                          To jest świństwo !!!!!!!!!
                          To jest Ciechanów to nie Białoruś !!!!!!!
                    • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.centertel.pl 03.04.14, 13:24
                      zamknięty
                      Strach sie podpisac gość bo kasuje chyba z potrzeby mściwości do jakiegoś pszema.W ciekawym i bulwersujacym watku o bylym dzialaczu Solidarnosci/lat 95/ poruszanym przez ogolnopolskie medua skasowal teksty goscia ale chamowate odpowiedzi zostawil.
                      O czym to świadczy bo chyba nie o obiektywizmie, doroslosci i pluralizmie?
                      Jak wielu postuluje wymiane moderatora na kogos o innych cechach charakteru lubiacych ludzi i swiat,
                      • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 15:10
                        zamknięty
                        A może zróbmy ankietę w której forumowicze wypowiedzą się czy chcą by moderatorem był nadal złośliwy Janusz czy może chcę bo moderator został wymieniony na kogoś kto da nam normalnie dyskutować? Co sądzicie o tym pomyśle?
                        • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.14, 07:56
                          zamknięty
                          Jestem za sondą,ale wszelkie sondy można fałszować coś na kształt ruskiej demokracji.
                    • Gość: goscinny Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.centertel.pl 03.04.14, 16:02
                      zamknięty
                      Strach sie podpisac gość bo kasuje chyba z potrzeby mściwości do jakiegoś pszema.W ciekawym i bulwersujacym watku o bylym dzialaczu Solidarnosci/lat 95/ poruszanym przez ogolnopolskie medua skasowal teksty goscia ale chamowate odpowiedzi zostawil.
                      O czym to świadczy bo chyba nie o obiektywizmie, doroslosci i pluralizmie?
                      Jak wielu postuluje wymiane moderatora na kogos o innych cechach charakteru lubiacych ludzi i swiat,
                      • Gość: beautas Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 37.59.199.* 09.04.14, 22:48
                        zamknięty
                        forum.gazeta.pl/forum/w,557,150468904,,_.html?v=2
                        patrzcie jak moderator kasuje wypowiedzi o nowej inwestycji w Ciechanowie? Ciekawe co mu tam przeszkadza?
                        • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 07:15
                          zamknięty
                          Moderator wywołuje agresję u forumowiczów i to dyskwalifikuje go,ja odbieram go jako mściwego czlowieka o niskich pobudkach.
                          forum.gazeta.pl/forum/w,557,150468904,,_.html?v=2&wv.x=2
                      • kasi.aa Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 10.04.14, 13:04
                        zamknięty
                        Linki poproszę, na forum@agora.pl
                        • Gość: andrzej papautaj Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.se 10.04.14, 16:00
                          zamknięty
                          Witam. Wysłałem link do tematu na podany adres jak również pytanie czemu zostałem zbanowany. Nie mogę teraz zalogować się do poczty, wyskakuje mi komunikat że hasło jest nieprawidłowe, gdy chcę otrzymać maila na inny adres z instrukcjami jak postępować po zapomnieniu hasła nic nie otrzymuję.
                          A i mam pytanie. Czemu zostałem zbanowany. Czyżby z powodu tego że założyłem ten temat? I czemu nie mogę pisać nie tylko na forum Ciechanowa ale i na innych? Czekam na odpowiedź.

Wysłałem oczywiście zapytanie na temat mojego bana na pocztę na którą wysłałem również link do tematu wyczyszczonego przez ciechanowskiego moderatora ale nie mogę się teraz tam zalogować więc mam nadzieję że tu mi ktoś odpisze i poinformuje mnie ile będzie trwał ten ban?

Z góry dziękuje za odpowiedź.
                          • Gość: andrzej papautaj Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 37.59.199.* 12.04.14, 12:08
                            zamknięty
                            Nadal czekam na odpowiedź czemu dostałem bana, ile ten ban potrwa i czemu nie mogę się zalogować do poczty. Mam nadzieję że ktoś kompetentny mi odpowie.
    • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 22:22
      zamknięty
      Co trzeba mieć w głowie nie tak by wątek o miejskich uroczystościach katyńskich przenieść do działu ogłoszeń o starych samochodach,sprzedaży mieszkań,złomu,makulutary.
      Zlitujcie się Panie i Panowie w Agorze by taki człowiek był moderatorem.To co zrobił to plucie na pamięć o pomordowanych,wyjątkowa z niego kanalia.
      • Gość: forumowicz Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.centertel.pl 11.04.14, 22:39
        zamknięty
        Faktycznie to jest do niepojecia by tak niegodziwie postapic wobec pamieci pomordowanych.
        • Gość: andrzej papautaj Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 37.59.199.* 12.04.14, 12:11
          zamknięty
          To jest najgorszy moderator w historii forum. Dodatkowo jest to na 99% a_samo_a czyli Janusz W. osoba powszechnie nielubiana przez ciechanowskich forumowiczów jeszcze z czasów zanim został moderatorem. To że taka osoba jest moderatorem podoba się chyba tylko jedynie beauty Andrzejowi.
          • Gość: x Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 88.156.61.* 13.04.14, 12:07
            zamknięty
            Doszła do mnie informacja ze na miejskim forum informacja o 74rocznicy mordu została przeniesiona do działu ogłoszeń kupno-sprzedaż.
            Skandal nad skandale!
            • Gość: x Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.nidzica.vectranet.pl 13.04.14, 19:06
              zamknięty
              Uczestnik forum a_samo_a obraża na forum ludzi ,poglądy a potem kasuje je.Tylko moderator ma takie możliwości bo normalny uczestnik miałby bana.
          • obcy_1 Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 13.04.14, 12:57
            zamknięty
            napisz do mnie papautaj,też mam pretensje do moderatora.
            • obcy_1 Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 17.04.14, 13:11
              zamknięty
              Czy to zemsta za wpis 'napisz do mnie papataj..'
              Cudownie wiec że z uslug takich typow jak Janusz Witt korzysta forum.Jestem pod wrazeniem obiektywizmu tych ludzi.
              • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 13:26
                zamknięty
                Per Artur można się zwracać do radnego przy piwie jak się z nim pije.

obcy_1 rzucasz jakiś temat tylko nie wiadomo o co Ci chodzi. Napisz to 3 pełnymi zdaniami .. i nie zapomnij dodać tej listy.

W wątku o wójcie było podżeganie i namowa do popełnienia przestępstwa
                Art. 18.§ 2. k.k. Odpowiada za podżeganie, kto chcąc, aby inna osoba dokonała czynu zabronionego, nakłania ją do tego.
                • Gość: wujt [...] IP: *.tktelekom.pl 17.04.14, 14:41
                  zamknięty
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 15:03
                    zamknięty
                    To Janusz Witt może zaczniesz się podpisywać się a nie Gość,ajaja czy inny zielony ludek.
    • Gość: ttt Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 195.117.122.* 14.04.14, 18:55
      zamknięty
      papatai napisz na antygona_pl bo twój adres odrzuca mi maila
      • Gość: andrzej papautaj Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.ip-37-187-65.eu 14.04.14, 21:38
        zamknięty
        Na moje konto nie można wysyłać wiadomości ponieważ wysłałem linki do tematów które moderator wyczyścił i zapytałem za co mam bana i ile on jeszcze potrwa. Oczywiście odpowiedzi nie otrzymałem a na konto nie mogę się zalogować. Zapytałem o to w tym temacie lecz tu też nikt nie raczy mi odpowiedzieć jak sam widzisz. A skontaktować możesz się ze mną pod adresem endrju54321@o2.pl
        • Gość: gosc Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 22:18
          zamknięty
          Jestes ten beauty endrju kolegom samosi?
          Raz jestes pautatai a raz pautataj?
          Jak ci wierzyc?
          • Gość: andrzej papautaj Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.ip-37-187-65.eu 14.04.14, 23:02
            zamknięty
            Nie, nie jestem cudacznym Andrzejem :) Różnie się podpisuję ponieważ muszę zmieniać ip bo moje normalne zostało zablokowane przez moderator z niewiadomego powodu
            • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.14, 16:48
              zamknięty
              a dlaczego tego ci nie zbanują ?
              IP: *.ip-37-187-65.eu
              • Gość: dps Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 08:45
                zamknięty
                Jeśli to nie jest skandalem ,że sam zainteresowany otrzymał informację od moderatora kto udziela się na forum to ja jestem świety.
                To kolejny przyczynek do zmiany moderatora który na forum prowadzi własne wojenki,upublicznia dane forumowiczów,obraża ich , wywoluje agresję.
                Proszę przeanalizować te wpisy zanim zostaną skasowane.

Re: Na ratunek dla rozjeżdżanych płazówIP: *.205.137.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                Gość: Artur 18.04.14, 06:38 Odpowiedz
                to,że marny z pani nauczyciel wiedziałem od dawna , ale że ma pani poważny problem osobowościowo - emocjonalny to się nie spodziewałem , udzielać się po drugiej w nocy na forum, żenada.
                Re: Na ratunek dla rozjeżdżanych płazówIP: *.dynamic.chello.pl
                Gość: no i jeszcze 18.04.14, 02:22 Odpowiedz
                ta strebna strzala to jego... kul and again,,,
                Re: Na ratunek dla rozjeżdżanych płazówIP: *.dynamic.chello.pl
                Gość: no to ba! 18.04.14, 02:15 Odpowiedz

no to panie

artórze..
                ogladac do 3 minuty

resza nie wazna.. radny odmowil zaplacenie manadtu.. ha ha

1_01_R_140316150000.avi (rozmiar: 207,8 MB )

forum.gazeta.pl/forum/w,557,142967442,,Na_ratunek_dla_rozjezdzanych_plazow.html?v=2&wv.x=2
                W tym wątku zostało skasowanych wiele wpisów o radnym ale radny może w podobnym tonie innych obrażać
      • obcy_1 Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 17.04.14, 13:03
        zamknięty
        Dlaczego mój watek o piratach drogowych zostal skasowany ?
        Oto ten tekst lamiacy cokolwiek
        ' Oto moja lista.
        tu nie chodzi o 51km/h.
        gdybym miał nagrywarkę to bym pokazał w kolorze tych zuchuff -:)'
        • Gość: czcigodny janusz Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 19:59
          zamknięty
          Janusz jest chory na głowę, ja proponuję przywrócenie starego moderatora i starych zasad na forum bo obecnie nic nie można napisać i na żaden temat dyskutować bo modek wszystko kasuje. Niech ktoś coś z tym zrobi.
          Pozdrawiam.
          • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 21:02
            zamknięty
            Tralalala :D nie można od popaprańców i/lub pisuarów powyzywać i to cie boli :D.
            • Gość: czcigodny janusz Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 21:12
              zamknięty
              boli mnie to że w ogóle dyskutować nie można, za wcześniejszego moderatora było 100 razy lepiej a świadczyć o tym może fakt że wtedy o wiele więcej ludzi na forum pisało.
              • Gość: oho Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.14, 21:18
                zamknięty
                Za blizzardousa? No wez przestan.. rznal posty jak sie tylko obudzil.. a, ze wstawal rzadko.. ;))
                • Gość: czcigodny janusz Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 21:35
                  zamknięty
                  Może i idealnie nie było, moje posty tez kilkukrotnie usuwał bez podania przyczyny ale w porównaniu do tego co się dzieje teraz to blizzardus był o niebo lepszy od Janusza. Marzy mi się by w przyszłości moderatorem został ktoś normalny i będzie można swobodnie dyskutować na różne tematy. Ale spokojnie, wiem że wielu forumowiczów jeśli nie większość jest przeciwna sprawowaniu funkcji moderatora przez Janusz i wkrótce redakcja agory przejrzy na oczy i zabiorą funkcję moderatora wąsaczowi.
                  • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 22:18
                    zamknięty
                    Tak sobie tłumacz, że większość ja widzę tylko jednego walczaka który jak nie sugeruje żeby komuś wpier... to komentuje pracę moderatora a na to miejsca nie było, nie ma i nie będzie na forum - przeczytaj sobie post admina (taki czerwony podpis).
                    Uzasadniania też nigdy nie było bo kto by chciał pisać 50 uzasadnień dziennie a jak się jakiś troll uweźmie i zaczyna wstawiać monosylaby to i 150.
                    W tej chwili z tego co widzę około 50% kasowanych wpisów to reklamy w tym roboty spamujące a reszta to usilne próby obsmarowania moda. Skończ batalię a nie będzie kasowania. Mam wrażenie, że niektórzy specjalnie piszą tak żeby złamać zasady a potem drzeć japę "POKASOWALI MI RATUNKU CENZURA". I śmieszno i straszno. Co ciekawe krzyki, że coś komus pokasowali są też w tematach, gdzie nic nie zostało pokasowane od roku więc to chyba paranoja :).
                    Nie czepiaj moda, pisz na temat zgodnie z prawem i netykietą, zakładaj tematy związane z miastem a nie będzie cięcia. Domysły odnośnie tożsamości moda - już chyba 10 wersja - też są i śmieszne i żałosne :D.
                    • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - SUPER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 22:32
                      zamknięty
                      Za tydzień wchodzą nowe zasady 1 osoba 1 wątek 1 nick więc lepiej sobie przyswoić za wczasu, podpisywać się wszędzie jednym nickiem a jeszcze lepiej ze stałego i będzie jasno, prosto i uczciwie. Do 24 1 osoba mogła udawać tłum niezadowolonych lub zadowolonych klientów, tłum wielbicieli Rozmytego kontrastu lub nienawidzących Exodusa i tak dalej. Skończy się.
                      • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - SUPER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 23:01
                        zamknięty
                        Gość portalu: m napisał(a):

> Wziać. Bo nie ma braść. Przyswoisz?

Gość portalu: gość napisał(a):

> Wardziński to specjalista nie w tym czego się wymagistrował ale jak wpadł w POl
                        > ytykę to wi jak upszykszyć rzycie zbyt wielu mieszkańcom.

I to jest poziom dyskusji. Bez zlegniecia na glebę nie da się zrozumieć i zdzierżyć :D.
                    • Gość: czcigodny janusz Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 09:17
                      zamknięty
                      Tak sobie tłumacz, że większość ja widzę tylko jednego walczaka który jak nie sugeruje żeby komuś wpier... to komentuje pracę moderatora a na to miejsca nie było, nie ma i nie będzie na forum - przeczytaj sobie post admina (taki czerwony podpis).

Większości forumowiczow działania moderatora się nie podobają, wystarczy spojrzeć na ilość adresów ip które piszą w tym temacie. A co do komentowania pracy moderatora to drogi Januszu moderatorze za poprzedniego moderatora wraz z Andrzejem sami zakładaliście multum tematów w których narzekaliście na moderatora.

Uzasadniania też nigdy nie było bo kto by chciał pisać 50 uzasadnień dziennie a jak się jakiś troll uweźmie i zaczyna wstawiać monosylaby to i 150.

Czyli użytkownicy rozumiem że użytkownicy zostali zbanowani bez powodu skoro nawet powodu nie chcesz podać, bądź jedynym powodem ich zbanowania było to że nie podobają im się działania obecnego moderatora.

W tej chwili z tego co widzę około 50% kasowanych wpisów to reklamy w tym roboty spamujące a reszta to usilne próby obsmarowania moda. Skończ batalię a nie będzie kasowania. Mam wrażenie, że niektórzy specjalnie piszą tak żeby złamać zasady a potem drzeć japę "POKASOWALI MI RATUNKU CENZURA". I śmieszno i straszno. Co ciekawe krzyki, że coś komus pokasowali są też w tematach, gdzie nic nie zostało pokasowane od roku więc to chyba paranoja :).

Ok. W takim razie pierwszy przykład z brzega. Co było nie tak w temacie o ciechanowskim ONR? Ja tam nie widziałem obrażania moderatora ani reklam a jednak został usunięty. Co w nim było nie tak?

Nie czepiaj moda, pisz na temat zgodnie z prawem i netykietą, zakładaj tematy związane z miastem a nie będzie cięcia. Domysły odnośnie tożsamości moda - już chyba 10 wersja - też są i śmieszne i żałosne :D.

Żadnych domysłów by nie było gdyby wyświetlał się nick moda tak jak było wcześniej. Czyżby obecny mod był kimś znanym na forum i nie lubianym że boi się ujawnić?

ps: Wcześniej była tu mowa o sondzie, skoro uważasz że tak dużo osób cię popiera moderatorze to może zróbmy sondę na forum i okaże się ilu osobą podoba się nowy porządek na forum a ile chce powrotu do starych dobrych zasad. Jeśli moderator ma trochę odwagi to się na to zgodzi. W końcu żyjemy w demokratycznym społeczeństwie :)
                    • Gość: ... Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 12:25
                      zamknięty
                      cytuje "przeczytaj sobie post admina (taki czerwony podpis). "
                      gdzie jest czerwony podpis na forum Ciechanowa?
                      • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 13:01
                        zamknięty
                        Gość portalu: ... napisał(a):

> cytuje "przeczytaj sobie post admina (taki czerwony podpis). "
                        > gdzie jest czerwony podpis na forum Ciechanowa?

Tu na początku wątku.

Gość portalu: wzburzony napisał(a):

> To jest skandal niebywały by moderator uczestniczył w inwigilacji piszacych a t
                        > o nauczycielka a to walczak a to pszem.
                        > Moderator_dencjutator_szmalcownik?

Moderator nie widzi Twojego IP, nie ma czasu na domyślanie się kim może być użytkownik tym bardziej informowanie kogoś. IP może podać administracja na wniosek prokuratora i tylko prokurator może na podstawie IP uzyskać dane.
                        Albo dyskutujemy merytorycznie albo się wyzywamy - wybór należy do Was.

Gość portalu: czcigodny janusz napisał(a):
                        ....
                        > ps: Wcześniej była tu mowa o sondzie, skoro uważasz że tak dużo osób cię popier
                        > a moderatorze to może zróbmy sondę na forum i okaże się ilu osobą podoba się no
                        > wy porządek na forum a ile chce powrotu do starych dobrych zasad. Jeśli moderat
                        > or ma trochę odwagi to się na to zgodzi. W końcu żyjemy w demokratycznym społec
                        > zeństwie :)
                        Ta sonda jest do zmanipulowania przez przedszkolaka - wygrywa ten kto więcej razy zrestartuje modem.

Gość portalu: dps napisał(a):

> Jeśli to nie jest skandalem ,że sam zainteresowany otrzymał informację od moder
                        > atora kto udziela się na forum to ja jestem świety.
                        ...

Jakieś dowody na to masz? Bo ktoś może powiedzieć "sprawdzam".
                        • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 13:44
                          zamknięty
                          Gość portalu: out napisał(a):

> Tniesz moderatorze bez sensu...

Masz rację. Powinno się wyciąć wszystko o geografii, ortografii, nauczycielkach, mandatach i tak dalej bo temat jest o ratowaniu płazów. Nie da się ciąć z sensem jeśli każdy pisze o czymś innym i jeszcze mocno stara się żeby wypowiedź nie nadawała się do publikacji.
                          • Gość: out Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 14:52
                            zamknięty
                            Kim jestes by uzurpowac sobie prawo ciecia postow?
                            nie pytam sie o dane.. pytam sie o twoja historia na forum?
                            • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 15:33
                              zamknięty
                              A Ty nie uzurpujesz sobie prawa decydowania kto może być moderatorem?
                              Modem może być ktoś, kto od dłuższego czasu ma stały nick i jego posty nie łamały zasad. Tyle musi wystarczyć.
                              • Gość: // Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 17:59
                                zamknięty
                                gdzie ten staly nick?
                              • Gość: out Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 18:54
                                zamknięty
                                Pytam raz jeszcze.. gdzie ten staly nick? Bo jakos nie widze. Widze za to posty - a sorry nie widze bo skasowane - kasowane wedle uznania. Tak to sie robi na Bialorusi ;)
            • Gość: wzburzony Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.centertel.pl 18.04.14, 10:22
              zamknięty
              To jest skandal niebywały by moderator uczestniczył w inwigilacji piszacych a to nauczycielka a to walczak a to pszem.
              Moderator_dencjutator_szmalcownik?
              • Gość: mama Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.tktelekom.pl 18.04.14, 10:41
                zamknięty
                Moderator jak małpa z brzytwą non stop powtarza o łamaniu regulaminu ale to on go ustala.
                Prezydent jest osobą publiczną i jego fochy,ochy,decyzje podlegają ocenie.
                Czas na moderatora nie związanego z miejskimi urzędnikami i ich pieniędzmi.
                Dajcie moderatora z innego miasta,kogoś z końca Polski,który nie podlega naciskom znajomych z urzędu miasta,starostwa,policji,krasiniaka.
                • Gość: czcigodny janusz Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 10:48
                  zamknięty
                  Popieram w 100%, i niech przywrócą stare zasady na forum bo te nowe januszowe się większości osób nie podobają. To forum jest solą w oku władz miejskich i dużych zakładów pracy, bo ludzie mogli tu pisać swobodnie i to im bardzo przeszkadzało. Więc żeby zamknąć ludziom usta wybrali moderatora takiego jakiego wybrali - osobnika chcącego pozamykać wszystkim usta. Ale spokojnie, oburzonych działaniami moderatora jest coraz więcej i miejmy nadzieję że Agora wkrótce też wyciągnie z tego wnioski i Januszek przestanie moderować nasze forum.

Czas w końcu na moderatora apolitycznego, nie podlegającego naciskom z urzędu miasta i prawdziwą wolność słowa.
                  Pozdrawiam.
              • Gość: wzburzony Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.centertel.pl 18.04.14, 19:48
                zamknięty
                Więc skąd ten pszem,walczak,nauczycielka i nie tylko? Niby nie widzisz a upubliczniasz?
                Jak masz ofiarę to byś ją wdeptał w glebę taki jesteś mściwy?
                • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 21:06
                  zamknięty
                  Chcesz przekopać moje posty do 15 lat wstecz i ustalić personalia? Nie, dziękuję.
                  Też nie wiem skad ta nauczycielka. Znalazła się w poście o płazach. Nie znam kobiety, nie oglądałem filmu bo trzeba pobierać, akceptować regulamin a nie wiadomo co jest w pliku i regulaminie więc wybacz. Pszem? No chyba każdy wie, że jest taki miłośnik PO na forum i wszystko co złe idzie na niego :). Nagonka .. no jest nie da się ukryć. W ciągu ostatniego miesiąca komuś przeszkadza mod skoro wyzywa go od małp, Hitlerów, spamuje wyzwiskami i linkami. Potem trzeba to sprzątać no to kto tu jest ofiarą?
                  • Gość: out Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 21:14
                    zamknięty
                    pytam jeszcze raz... gdzie twoj nick?
    • Gość: zbyszek Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: 195.117.122.* 18.04.14, 21:47
      zamknięty
      A może to forumowicze od 22kw pozwolą skasować jeden i tylko jeden post z kilku zaproponowanych?
      A może to ty zaczniesz czuć się jak śmieć proszący o coś tam coś tam jak my gnojeni przez ciebie?
      A może poczujesz się jak gó...arz poddany osądowi innych?
      • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 21:58
        zamknięty
        Widzę, że jednak wybór padł na obelgi. Dobranoc.
        • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 22:27
          zamknięty
          Nie mamy odpowiedzi dlaczego zaproszenie na uroczystości miejskie poświęcone 74rocznicy ludobójstwa w Katyniu wrzuciłeś do działu ogłoszeń o używanych autach , starych mebli ...?
          Chciałeś komuś dokopać?Tak nienawidzisz innych i ich pamięć i uczucia?
        • Gość: // Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.14, 02:28
          zamknięty
          Nie no.. podaj swoj nick.. proste pytanie.. prosta odpowiedz
          • Gość: on Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.14, 09:38
            zamknięty
            Z jakiego powodu nienawidzisz gościa skoro w wątku iso sam trolujesz sam jesteś niegrzeczny?
            • Gość: jan Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 23:39
              zamknięty
              W tym wątku nie miało być kasowania a jednak dlaczego znika taki wpis?

Re: Moderator wstydzi sie swojego nickaIP: *.centertel.pl
              Gość: lenin 19.04.14, 11:59 Odpowiedz
              Napisz modzie dlaczego
              używasz tak wielu nicków a innym ich zabraniasz? Jest to wg twoich reguł coś nagannego gdy dotyczy innych.

Owszem jest odpowiedz moda ale brak na jaki temat .
              • Gość: beautas Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 07:34
                zamknięty
                Dokładnie tak. Czy zauważyliscie że nie było jeszcze w historii forum Ciechanowa moderatora który wzbudzał by aż tak negatywne emocje wśrod użytkowników tak jak obecny?
                • marrant Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka 28.04.14, 11:50
                  zamknięty
                  Nie mam pojęcia skąd wniosek, że a_samo_a jest moderatorem. Nie jest.
                  • Gość: czcigodny janusz Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 19:27
                    zamknięty
                    W takim razie dobrym pomysłem by było żeby było widać ktoś jest obecnie moderatorem tak jak było wcześniej. Wtedy domysły by się skończyły.
                    • marrant Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka 29.04.14, 14:05
                      zamknięty
                      Brak wyróżnienia opiekuna w nagłówku znaczy, że moderacją zajmuje się dyżurny reagujący na zgłoszenia mailowe i koszowe.
                      Administrator i AES nigdy nie będzie pisał niezalogowany. W każdym razie nie oficjalnie i na pewno nie grożąc, że "wszystkich zbanuje". AESi nie mają nawet takich uprawnień.

Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia co do wyciętych wpisów lub wątków, to proszę to zgłaszać na forum@agora.pl - być może dyżurny się pomylił lub miał powody do usunięcia, które nie są na pierwszy rzut oka jasne. Postaramy się rozwiać tego typu wątpliwości.
                      • Gość: Czcigodny Janusz Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 16:08
                        zamknięty
                        Wydaj mi się że obecny moderator usuwa wszystkie wpisy które są zgłaszane. Przykładem może być temat o uroczystościach katyńskich bądź o narodowym Ciechanowie. Tematy te były związane z naszym miastem i w żaden sposób nie łamały regulaminu a jednak zostały usunięte. Być może ten moderator z centrali nie patrzy co usuwa a kasuje jak leci wszystkie zgłaszane tematy. I jeszcze jedno pytanie. Czemu zniknęła możliwość zakładania tematów przez użytkowników niezalogowanych? Większość forumowiczów była przeciwna temu pomysłowi, popierali go natomiast gorąco beauty.andrzej i a_samo_a chyba jako jedyni.
                        Czekam na odpowiedź i pozdrawiam.
                        • b_jak_be Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka 05.05.14, 23:11
                          zamknięty
                          Wątek 'Prezes Kaczyński w Ciechanowie' został na oślej ławce z jakiego powodu?
                          Marrancie wiesz?
                          • Gość: jaro Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 09:00
                            zamknięty
                            Wątek o Kauflandzie po kilku godz.znika na oślej ławce a o hurt.Sawa ktoś odgrzebuje po DZIESIĘCIU latach i to jest Marancie i Kasiu w porządku?
                            Oba są o stosunku szefostwa do pracowników.
                  • Gość: gość Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 23:57
                    zamknięty
                    Drogi Marancie myślę że mówisz nieprawdę a może jak wolisz mijasz się z prawdą.
                    To są moje łagodne określenia tego co napisałeś.
                    Nie wierzę by tam w Wwie był oddelegowany człowiek do pilnowania jednego z setek forów.
                    Osobiście doświadczam polowania na cokolwiek bym nie napisał i kasowania tego.
                  • Gość: gość Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 08:14
                    zamknięty
                    Piszesz Marrancie,że samoa nie jest moderatorem,więc dlaczego wzmianka o samoa jako uczestniku forum jest kasowana?
                    Zadałem pytanie czy samoa mógłby pisać w nowym tygodniku jaki ukazał się na lokalnym rynku.Nie pisałem ani o moderatorze ani jego nazwisku.Więc jak to jest wg Marranta świadczy,że jest czy nie jest moderatorem skoro sam się demaskuje i kompromituje chamskimi wpisami.
                    Czy 'goń się cudaku' widzisz Marrancie? Czy uważasz,że to przynosi wartość dodaną dla forum?
                    • Gość: Pan Edek Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 08:24
                      zamknięty
                      Dokładnie tak. Też to zauważyłem że wątki w ktorych ktoś porusza tematy a_samo_a bądź beauty.andrzeja są kasowane. Czemu tak się dzieje? Czyżby to jednak nasz Wąsaty Januszek był moderatorem?
                      • Gość: użytkownik Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 17:25
                        zamknięty
                        A czy ktoś kiedyś podjął dyskusję o jakimś Januszu i jakimś Wąsatym? Obawiam się, że to 1 osoba ma jakieś osobiste urazy czy ambicje i traktuje forum jako miejsce do porachunków, promowania siebie. Masz prywatny problem to policja, prokuratura, sąd lub rozmowa na piwie albo na ubitej ziemi.
                        W forum miejskim chodzi o to żeby dyskutować w jak najszerszym gronie nie o to żeby wpadł jeden troll, sprowadził kazdy temat do polityki i drugi troll powypisywał nietrzymających się kupy durnot po czym już jest taki syf, że nikt nie chce w takim forum uczestniczyć. Zapomniał bym jeszcze jest trzeci troll który 20 razy dziennie pisze o "pysze Exodusa".
                        I to te 3 osoby robiące z forum śmietnik sa najbardziej pokrzywdone a ja myślę, że to ludzie którzy chcą normalnej dyskusji są pokrzywdzeni przez trolli.
                        Na normalnym forum matka która jest w ciąży i nie ma świadczeń dostaje normalne rady a u nas .. radę żeby zainwestowała w antykoncepcję, nie żerowała na pięniądzach podatników i temu podobne.
                        Jakiś nienormalny stopień desperacji żeby dopiec nie ważne komu, bez refleksji że po drugiej stronie jest żywy, czujący człowiek.
                        Dla opętanych nieukierunkowaną nienawuścią życzenia zdrowia, odnalezienia życia pozainternetowego i żeby szybko trafili na kogoś, kto przed sądem rozliczy z każdego przecinka.
                        • Gość: Pan Edek Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 21:43
                          zamknięty
                          Nadal nie otrzymałem odpowiedzi czemu nie można pisać o a_samo_a i beauty.andrzeju. Czyżnby to były jakieś święte krowy? A tak po za tym to chyba nasz samosia napisał kobiecie która potrzebawała ubranek dla dziecka że może jej tanio odsprzedać ubrania po swoim psisku?
                          • Gość: użytkownik Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 22:40
                            zamknięty
                            Czy dyskusja na jakiś temat jedynej zainteresowanej tematem i jedynej wtajemniczonej osoby ze sobą na forum tylko po to żeby zaistniało jakieś przezwisko ma sens?
                            • Gość: Pan Edek Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 09:03
                              zamknięty
                              A skąd ty możesz wiedzieć czy na dany temat dyskutuje jedynie jedna zainteresowana osoba. Jakimś jasnowidzem jesteś. Wystarczy spojzeć na stare tematy dotyczące np tych dwóch donosicieli i od razu widzimy ze na ten temat dyskutowało wielu użytkowników. Ja jak i reszt forumowiczów chcemy więcej wolności na forum, tak jak było wcześniej!
                              • Gość:   Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 13:07
                                zamknięty
                                Węc rozmawiaj w starym temacie zamiast sprowadzać wszystkie do martyrologi pod rządami PO i jakiegoś Janusza. Może zacznij od naświetlenia tematu żeby szersze grono dowiedziało się o co chodzi? Jaka jest gwarancja, że w tych starych tematach nie rozmawiałeś też sam ze sobą?
                                • Gość: Pan Edek Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 17:36
                                  zamknięty
                                  W jakim starytm temacie? A czemu niby nie można nowych tematów zakładać? Mam odkopywać tematy z przed 10 lat bo nowe tematy jaśnie panu moderatorowi przeszkadzają? I o co ci chodzi z tym PO? W życiu na temat PO, PiSu czy innego SLD na forum nie dyskutowałem, chcę poprostu żeby można było swobodnie dyskutować jak dawniej. Ale najwidoczniej komuś bardzo przeszkadzała swoboda dyskusji na naszym forum.
                                  • Gość: gość Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 23:14
                                    zamknięty
                                    A ja uważam że w jednych miastach jest krytyka PiS a w innych PO i komu to przeszkadza?
                                    Dlaczego wątek o fryzjerze dla ciężarnej jest dużo mądrzejszy dla moderatora bo chodzi o włosy łonowe a wątek o makulaturze wędruje na oślą ławkę?Czy dlatego że była tam mowa o zbiórce makulatury na bardzo szczytny cel przez Akcję Katolicką?
                                    • Gość: Pan Edek Re: Moderator wstydzi sie swojego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 10:10
                                      zamknięty
                                      Ja mam jeszcze jedną teorię na temat tego czemu ktoś koniecznie chce uniemozliwić mieszkańcom Ciechanowa dyskusję na forum. Komuś z ratusza najwidoczniej bardzo się nie podobało to że ludzie mogli swobodnie dyskutować na różne tematy na forum i krytykować nasze lokalne władze. A może ktoś z piszących tu moderatorów mi wyjaśni czemu tak radykalnie zmieniły się zasady na ciechanowskim forum.
      • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.14, 08:10
        zamknięty
        Wiele nie zmienia się w pracy moderatora.
        Tolerowanie chamskich wpisów.
        Coś tam pisze obrażając forumowiczów i zaraz kasuje by np.Marant nie przeczytał

e: Spring Blues Night Festival 17 maja w Ciechan skasujcie
        Odpowiedz
        Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.14, 08:03
        Czy ktoś wie z jakiego zakładu karnego wypuścili iso_1 ?
        Kto i dlaczego opluwa Stana?

forum.gazeta.pl/forum/w,557,150842301,,Spring_Blues_Night_Festival_17_maja_w_Ciechanowie.html?v=2&wv.x=2
        • Gość:   Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.14, 13:10
          zamknięty
          8:03 nasmarowałeś po raz 3 czy 4 jakąś durnotę a 8:10 donosisz na siebie, że nie jest skasowane? Zdrowia życzę.
        • marrant Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 14.05.14, 13:25
          zamknięty
          Przecież to Twój post.
          Administracja widzi usunięte posty. Widzi także IP.
          • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 00:16
            zamknięty
            Dyskusja z samoa jest bezcelowa bo nawet tu obraża ludzi i kłamie w prostacki sposób.
            Ten post wkleiłem bo był a może i jest skasowany w odpowiedzi na chamski post iso_1 jakby człowieka z marginesu społecznego.
            Tamten nie przeszkadzał samoa ale ten mój już tak?
            • Gość: Pan Edek Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 08:12
              zamknięty
              Mam pytanie do moderatorów. Czemu wszystkie watki dotyczące a_samo_a i beauty.andrzeja - człowieka który donoszenie uważa za cnotę i jest owładnięty manią zostania prezesem spółdzielni są kasowane?
        • b_jak_be Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia 20.05.14, 17:58
          zamknięty
          Jak to jest Marrancie ,że człowiek który głosi pogląd z ubeckiej propagandy jest jeszcze waszym moderatorem?

Re: Janusz Korwin-Mikke w Ciechanowie - relacja i skasujcie
          Odpowiedz
          Gość: a_samo_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.14, 11:09
          Tak się składa że JKM w sprawie Przemyka powiedział prawdę, czy za mówienie prawdy należy twoim zdaniem niszczyć ludzi?

Może Marrancie masz możliwość zapytania się panów Michnika,Blumstaina,Kurskiego czy oni też podzielają taki osąd tamtego zdarzenia.

e: Janusz Korwin-Mikke w Ciechanowie - relacja i skasujcie
          Odpowiedz
          b_jak_be 20.05.14, 17:56
          Tak się składa że ja bym samoa za taką wypowiedź wyrzucił z roli moderatora bo ubeckie myślenie samoa to tragedia.

• Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 23:32
      zamknięty
      To przeczytajmy jak wyraża się i co pisze moderator zanim nie skasuje swoich wpisów,czasami nie wiadomo co chce napisać czy pije czy ćpa w tym momencie?
      Czy jest trollem czy ma coś do powiedzenia.
      Brawo jeśli Agorze ktoś taki odpowiada to musi nam to wyrażnie powiedzieć.

Re: Ciechanów bastion PiS-u ?IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: gość 18.04.14, 22:33 Odpowiedz
      A może tak moderatorze dasz bana iso_1 bo to nie ktoś nowy w Ciechanowie ale stary forumowy troll.Zablokujesz mu wszystkie nicki ,zaryzykujesz?
      Re: Ciechanów bastion PiS-u ?IP: *.dynamic.chello.pl
      Gość: a_samo_a 18.04.14, 22:42 Odpowiedz
      Czego pyskujesz ?
      Gość: gość 18.04.14, 22:45 Odpowiedz
      Zachowuj się jak moderator?Ile masz lat? Kto ci pyskuje?
      Gość: a_samo_a 18.04.14, 22:45 Odpowiedz
      Jak będziesz mi pyskował to dostaniesz bana

Re: Dom kultury - superIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: Gość 29.03.14, 23:48 Odpowiedz
      obcy> ty chyba z innej planety zjechałeś na głowę i majaczysz
      Re: Dom kultury - superIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: Gość 30.03.14, 09:58 Odpowiedz
      Na tym to wszystko polega. WZIĘTY kredyt się potem spłaca PiSowi.

Re: Smoleńsk dzisiaj co dla Ciebie oznacza ?IP: *.centertel.pl
      Gość: a_samo_a 18.04.14, 20:49 Odpowiedz
      Jestem wielkim ch...em z małym rozumem wielka głupota i wonsami

Ja głosuję na PSLIP: *.dynamic.chello.pl
      tylko jeden rozsądny wbur

to pisowska knajpa ?
      Autor: Gość: a_samo_a IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.14, 20:00
      czy to knajpa pisowców w ciechanowie ?

Re: Janusz Korwin-Mikke w Ciechanowie - relacja i
      Autor: Gość: a_samo_a IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.14, 21:48
      Bardzo mondry czloiek

Re: Farma wiatraków na Farskiej Górze !!!
      Autor: Gość: a_samo_a IP: *.centertel.pl 05.04.14, 10:35
      Kiedy ruszają prace ?

Ja bede niedługo do ochrony jezdzil
      Autor: Gość: a_samo_a IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.14, 21:27
      Ja bede niedlugo dojerzdzal na bódowę do ochrony.

Re: Dzień Żołnierzy Wyklętych w Ciechanowie i MłaIP: *.dynamic.chello.pl
      Gość: a_samo_a 02.03.14, 16:34 Odpowiedz
      Chwała bohaterom precz czerwone świnie
      Chwała Bohaterom !!!!IP: *.dynamic.chello.pl
      Gość: a_samo_a 02.03.14, 17:10 Odpowiedz
      Chwała Polsce. Precz czerwone świnie
      Chwała Bohaterom !!!!IP: *.dynamic.chello.pl
      Gość: a_samo_a 04.03.14, 15:59 Odpowiedz
      Precz z czerwonymi świniami
      Re: Dzień Żołnierzy Wyklętych w Ciechanowie i MłaIP: *.centertel.pl
      Gość: a_samo_a 31.03.14, 22:15 Odpowiedz
      Chwała ludowemu wojsku polskiemu
      Gość: a_samo_a 01.04.14, 09:18 Odpowiedz
      Armia czerwona wyzwolila polska
      Gość: a_samo_a 01.04.14, 09:20 Odpowiedz
      Chwała ludowemu wojsku polskiemu
      Re: Dzień Żołnierzy Wyklętych w Ciechanowie i MłaIP: *.dynamic.chello.pl
      Gość: a_samo_a 01.04.14, 13:00 Odpowiedz
      Bredzisz

Re: Zaśnieżony Ciechanów!!!
      Autor: Gość: a_samo_a IP: *.tktelekom.pl 12.02.14, 10:08
      Debilu 112 to numer alarmowy, a nie infolinia

Re: Bulwary nad Łydynią..
      Autor: Gość: a_samo_a IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.14, 19:03
      Jestem trollem

Re: Obraz na żywo z Ostrołęki.
      Autor: Gość: a_samo_a IP: *.centertel.pl 31.01.14, 11:57
      jest śnieg bo jest zima debile

Re: Gdzie poszaleć samochodem?
      Autor: Gość: a_samo_a IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.14, 22:25
      w dupie

Re: SWAP! wymiana ubrań damskich
      Autor: Gość: a_samo_a IP: *.centertel.pl 06.11.13, 06:48
      Ja mam psie ubranka do wymiany

Kto chce może ciąg dalszy wrzucić ku pamięci !
      • Gość: XEN Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 23:48
        zamknięty
        Często dostawcę internetu zmienia ten mod :D. Jeszcze banuje i nicka nie chce podać ojej :D.
        • Gość: gość Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 23:51
          zamknięty
          Ku szczególnej uwadze moderatorów z Agory ten watek z wpisami moderatora z Ciechanowa.

Ciechanów bastion PiS-u ?
          iso_1 18.04.14, 21:12 Odpowiedz
          Mieszkam w Ciechanowie od miesiąca i słyszałem że to miasto to bastion PiS-u.
          ONR też tu mocno działa z tego co zauważyłem.
          Poza tym jest tu normalnie ?
          Re: Ciechanów bastion PiS-u ?IP: *.147.81.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
          Gość: aqq 18.04.14, 21:29 Odpowiedz
          Bastion PiS-u. W Radzie Miasta mają radnych! Dwóch na 21.
          Re: Ciechanów bastion PiS-u ?IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
          Gość: adj 18.04.14, 21:30 Odpowiedz
          Czemu ma służyć ten wątek? Pytasz czy jest normlnie zajrzyj do UM tam znajduje się królestwo PO :-D zajrzyj do starostwa tam króluje netotyzm w pslowskim wydaniu :-D poza tym jest ok
          Re: Ciechanów bastion PiS-u ?
          iso_1 18.04.14, 21:41 Odpowiedz
          Czytajcie ze zrozumieniem proszę.
          Ja nie pytam kto jest u żłoba tylko za kim są mieszkańcy.
          Gość: a_samo_a 18.04.14, 21:47 Odpowiedz
          Ciechanow jest bardziej w stronę lewicy a nie pisu

Gość: gość 18.04.14, 22:33 Odpowiedz
          A może tak moderatorze dasz bana iso_1 bo to nie ktoś nowy w Ciechanowie ale stary forumowy troll.Zablokujesz mu wszystkie nicki ,zaryzykujesz?
          Gość: a_samo_a 18.04.14, 22:42 Odpowiedz
          Czego pyskujesz ?
          Gość: gość 18.04.14, 22:45 Odpowiedz
          Zachowuj się jak moderator?Ile masz lat? Kto ci pyskuje?
          Jak będziesz mi pyskował to dostaniesz bana
          Gość: marek 18.04.14, 22:50 Odpowiedz
          Było normalnie dopóki się nie pojawiłeś.
          Gość: gość 18.04.14, 23:35 Odpowiedz
          Normalnie będzie jak zmienią moderatora.
          Za iso_1 złamanego grosza nie dam że jest kimś nowym w Ciechanowie,łże jak bura suka.
          Re: Ciechanów bastion PiS-u ?IP: *.31.124.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
          Gość: marcin 18.04.14, 23:33 Odpowiedz
          lepsze pisu jak peło
          • Gość: czcigodny janusz Re: Nowy moderator forum Ciechanowa - rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 09:19
            zamknięty
            forum.gazeta.pl/forum/w,299,136590992,,Forum_Ciechanow_dzialalnosc_moderatora.html?v=2
            Patrzcie jakie wątki kiedyś zakładał obecny moderator. Różnica jest taka że działalność poprzedniego moderatora sadząc po ilości wpisów nie była taka zła, forum moderowane przez Janusza to tragedia.
    • Gość: XEN Re: Moderator wstydzi sie za ciebie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 22:48
      zamknięty
      Dużo miłości, radości, spokoju na święta i po świętach też. W każdym razie czegoś co sprawi, że internetowe walczactwo nie będzie największą przyjemnością w życiu :D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka