captroy 22.10.04, 23:14 Jezeli ktos jest podobnego zdania prosze o wpis.Ten moderator nie radzi sobie z tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam1 Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 22.10.04, 23:24 A ja uważam, że trochę przesadzasz. Zauważyłam, że w ciągu ostatnich dni prawie wszystkie wulgarne wpisy są szybko usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 22.10.04, 23:30 Ja życzę sobie sprawniejszej moderacji. I usuwania wątków takich jak ten o mordowaniu kota siekierą. Współczuję właścicielce ciężko chorego zwierzęcia, która musiała czytać ten stek idiotyzmów. Wprowadzenie obowiązkowego logowania powinno zostać tu wprowadzone, choćby po to, by można było wygaszać niechciane osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 23.10.04, 00:02 comma napisała: > Ja życzę sobie sprawniejszej moderacji. I usuwania wątków takich jak ten o > mordowaniu kota siekierą. Współczuję właścicielce ciężko chorego zwierzęcia, przecież ta wypowiedź VIPa została całkiem szybko usunięta Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 23.10.04, 08:57 "prawie" - bo pozostała jako cytat w Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 23.10.04, 19:18 pierozek_monika napisała: > "prawie" - bo pozostała jako cytat w Twojej wypowiedzi. O ile dobrze widzę, mojej wypowiedzi na ten temat (tzn. odp. dla VIPa) też nie ma, co mnie nawet cieszy, bo właśnie chciałam poprosić, aby ją wykasować. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 25.10.04, 09:01 już nie ma, ale jak pisałam to była :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Mysiu - "prawie" to za mało IMHO /nt 22.10.04, 23:56 Myślę, że pejsaty nie siedzi cały dzień na forum i niektóre wątki umykają jego uwadze. Z VIPem można od czasu do czasu całkiem normalnie porozmawiać, chociaż niektóre jego komentarze pozostawiają wiele do życzenia. Jednak wydaje mi się, że często dajecie się sprowokować zbyt łatwo...albo że bierzecie jego słowa zbyt dosłownie. W tym, co pisze, jest czasem sporo prawdy, no ale ta forma... Cóż, jakiś czas temu zirytowana tym, że forum zostało zdominowane przez pyskówki i przepychanki, zaoferowałam swoją pomoc w moderowaniu, ponieważ przez większość dnia mam włączony komputer i często tu zaglądam. Nie dostałam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
comma Dobrze, że o tym piszesz 23.10.04, 00:14 Ja kilkakrotnie prosiłam administrację forum o powołanie drugiego moderatora. Napiszę jeszcze raz w tej sprawie i dołączę poparcie dla Twej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana moderowanie na forum Gazety 27.10.04, 20:11 Autor: netsec Data: 26.09.2004 11:45 Od pewnego czasu starałem się w Gazecie o wprowadzenie mnie do grona moderatorów forum Wirusy, mimo iz napisałem tam coś ponad 2000 postów, to widać dla Gazety to za mało, stąd to forum. Mam nadzieje, że uda mi się lepiej prowadzić to forum. Serdecznie zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: moderowanie na forum Gazety 27.10.04, 21:28 To w pewnym sensie cytat, ale ...wybacz, autorze....;-)....dopóki forumowicze będą się dawali prowokować i błyskawicznie w swoich reakcjach będą się zniżać do poziomu swoich "przeciwników", tak długo nawet pięciu moderatorów to będzie za mało. umfana napisała: > > Autor: netsec > Data: 26.09.2004 11:45 > Od pewnego czasu starałem się w Gazecie o wprowadzenie mnie do grona > moderatorów forum Wirusy, mimo iz napisałem tam coś ponad 2000 postów, to > widać dla Gazety to za mało, stąd to forum. Mam nadzieje, że uda mi się > lepiej prowadzić to forum. Serdecznie zapraszam do dyskusji. > Odpowiedz Link Zgłoś
umfana link dla Misiam ;o) 27.10.04, 23:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=16960738&a=17100341 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: link dla Misiam ;o) 28.10.04, 12:02 umfana napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=16960738&a=17100341 Umfano, przykro mi, ale nikt nie będzie wpływał na to, z kim rozmawiam na forum, jeżeli o to Ci chodzi.To, co "nakręca" VIPa i jego "kolegów" to reakcje forumowiczów - często zbyt emocjonalne i przesadzone. Sami się nawzajem nakręcacie. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Misiam ;o) 28.10.04, 19:41 Mysiam! Nie żle mnie oceniasz...Obojętne mi jest: kto z kim i gdzie! A propos VIPa to staram się ignorować jego zwariowane posty.Wiem że przejmowanie się jego odpowiedziami to "woda na młym". Teraz przeciwnicy Vipurii mogą go po prostu uczynić niewidocznym w ustawieniach swojego forum.Mysiam pozdrawiam i bez urazy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: VIP-1 [...] IP: 142.240.200.* 22.10.04, 23:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty [...] 22.10.04, 23:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty [...] 22.10.04, 23:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: VIP-1 [...] IP: 142.240.200.* 22.10.04, 23:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 23.10.04, 13:01 marta_i_koty napisała: > To prawda, na tym forum źle się dzieje. Po cholerę moderator, który przyzwala > na działania takich degeneratów jak VIP i reszta? Ostatecznie to forum dla > tych, co lubia zwierzaki, a może sie mylę? I tak uważam, że te fiutki są > prowokatorami ( tylko i wyłącznie, dupki jedne ), ale drażni mnie i wkurza, że > żadna debata nie może sie odbyć bez udziału tych pojebów ( nie anty... ). > Pejsaty, stań na wysokosci zadania i zacznij wreszcie cos robić, bo bierny > jesteś jak cholera... aha najsmieszniejsze jest to, ze gdyby ktos zechcial wprowadzic zasade: "chamskie posty sa usuwane, a ich autorzy banowani", to wiekszosc 'pan- przeciwniczek trolli" bylaby juz dawno zabanowana... ilez prawdy jednak kryje sie w biblii: 1. Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. 2. Albowiem jakim sądem sądzicie, takim was osądzą, i jaką miarą mierzycie, taką i wam odmierzą. 3. A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? 4. Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? 5. Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego. Ewangelia Mateusza Rozdział 7 w. 1-5 pozdrawiam serdecznie wasz moderator - pejsaty Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 28.10.04, 19:46 pejsaty napisał: > marta_i_koty napisała: > > > To prawda, na tym forum źle się dzieje. Po cholerę moderator, który przyz > wala > > na działania takich degeneratów jak VIP i reszta? Ostatecznie to forum dl > a > > tych, co lubia zwierzaki, a może sie mylę? I tak uważam, że te fiutki są > > prowokatorami ( tylko i wyłącznie, dupki jedne ), ale drażni mnie i wkurz > a, > że > > żadna debata nie może sie odbyć bez udziału tych pojebów ( nie anty... ). > > > Pejsaty, stań na wysokosci zadania i zacznij wreszcie cos robić, bo biern > y > > jesteś jak cholera... > > > aha najsmieszniejsze jest to, ze gdyby ktos zechcial wprowadzic > zasade: "chamskie posty sa usuwane, a ich autorzy banowani", to wiekszosc 'pan- > przeciwniczek trolli" bylaby juz dawno zabanowana... > ilez prawdy jednak kryje sie w biblii: > > 1. Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. 2. Albowiem jakim sądem sądzicie, > takim was osądzą, i jaką miarą mierzycie, taką i wam odmierzą. 3. A czemu > widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? 4. Albo > jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest > w oku twoim? 5. Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy > przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego. > > Ewangelia Mateusza Rozdział 7 w. 1-5 > > pozdrawiam serdecznie wasz moderator - pejsaty Zgadam się z opinia Pejsatego. Wolę tego faceta jako moderatora niż szowinistów UB`eckich pokroju Ijaw...Pozdrawiam Pejsatego! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Oho, świetnie... 23.10.04, 00:00 ...zaraz zrobi się z tego typowa forumowa pyskówka z udziałem obydwu stron. W tej chwili komentarze osób piszących to, co piszą, są tyle samo warte, co podobne komentarze VIPa. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: Oho, świetnie... 23.10.04, 00:10 Wiesz, mam to w nosie, jeżeli osoba odpowiedzialna za porządek tutaj wiele rzeczy olewa. Chyba pójdę jednak podoić krowy... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty [...] 23.10.04, 00:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Słuchajcie... 23.10.04, 00:16 ...nie możecie mieć pretensji do pejsatego, że nie kasuje jakiegoś postu parę minut po jego pojawieniu się. Przecież musiałby non stop, przez całą dobę siedzieć na forum. Poza tym nie tylko VIP czy antypojeb są tu problemem. Wiele osób reaguje (m.in. na ich "działalność") w taki sposób, który (dla mnie) nadaje się nie tylko do skasowania, ale i do "żółtej kartki". Nie mówiąc o tym, że w ten sposób prowokujecie ich do dalszych wulgaryzmów, bo to pewnie niezła zabawa tak kogoś wkurzać. Odpowiedz Link Zgłoś
comma Mysiu, to nie kwestia pejsatego, czy nie pejsatego 23.10.04, 00:19 Tylko organizacji pracy forum. Już to było wałkowane, mogę Ci nawet linka do wątku podrzucić. Na Forum o Moderacji jest, gdzie zresztą i ten wątek być powinien. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Mysiu, to nie kwestia pejsatego, czy nie pejs 23.10.04, 00:22 comma napisała: > Tylko organizacji pracy forum. Już to było wałkowane, mogę Ci nawet linka do > wątku podrzucić. Na Forum o Moderacji jest, gdzie zresztą i ten wątek być > powinien. Pozdrawiam Cię. Wiem, o co chodzi; zdaje się, że go czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: VIP-1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 00:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 23.10.04, 08:39 dopisuję się, też go tu nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Nie chce tu takich, ktorzy usiluja... 23.10.04, 11:54 ... narzcim wszystkim taki ksztalt forum, jaki lubia. Przez takich jak Wy wlasnie jest na forum coraz mniej wolnosci slowa. A co Wy dzieci jestescie, ze bez pani przedszkolanki ani rusz? Widze totalny brak samodzielnosci i oczekiwanie na dyktatora, ktory zrobi porzadek. Takich wlasnie postawy byly pozywka dla faszyzmu. A przeciez portal daje Wam mozliwosci wlasnej inicjatywy, a nie tylko czekania i narzekania. Jakiz to problem zrobic sobie prywatne forum i wpuszczac na nie tylko tych, ktorzy maja takie same poglady jak Wy, bo z tego co piszecie widze, ze takie wlasnie forum Wam sie marzy. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
comma Kogo masz na myśli pisząc: wszystkim? 23.10.04, 12:17 I ciekawe jakież to portal daje możliwości. Jedną znamy: zgłaszanie postów łamiących regulamin do abuse. Z równym efektem można wysłać na adres Pan.Bóg@Wszechmogący. A skoro jako taki porządek i poszanowanie prawa można uzyskać na prywatnym forum, to po co forum oficjalne? Dla dewiantów? Chronionych przez moderatora, ponoć reprezentującego portal, który czuwa, by głosy ludzi domagających się poszanowania elementarnych zasad kultury były ignorowane lub zagłuszane przez rzekomych obrońców wolności słowa? Mnie akurat nie chodzi o to, by usuwać osoby mające odmienne od moich poglądy. Chodzi mi o to, by te poglądy wyrażane były w sposób cywilizowany. Tu na razie nie ma obrony wolności słowa, jest obrona chamstwa. Tylko i wyłącznie. A jeśli ktoś znajduje przyjemność i satysfakcję w prostackich i ordynarnych odzywkach - proszę bardzo, niech sobie założy prywatne forum i tam sobie folguje, skoro takie forum mu się marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Nie chce tu takich, ktorzy usiluja... 23.10.04, 12:28 zgadzam sie z toba jurku, napisales to co i ja sadze. najciekawsze jest to, ze ostatnio na forum zwierzeta generalnie jest spokojnie. na podstawie watkow na fomie, moglby ktos pomyslec, ze dzieja sie tam niewiadomo jakie awantury, a tymczasem wypowiedzi, ktore trzeba usuwac jest niewiele. aha co do zglaszanych pomyslow przychylam sie do jednego - wprowadzenia obowiazkowego logowania na forum zwierzeta - wtedy kazdy moze wygasic nicki nielubianych przez siebie osob i nie bedzie musial czytac ich postow (i tak zreszta nie musi nawiasem mowiac). Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz [...] 23.10.04, 12:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: osz w mordę pejsaty 23.10.04, 13:00 lena_zienkiewicz napisała: > czy takiego debila tylko udajesz czy poprostu nim jesteś?Cięzko jest ci > zrozumieć, że NIE CHCEMY TAKIEGO MODERATORA.Rozpędź się i pierdolnij głową w > ścianę to może wreszcie zrozumiesz. kto to jest "wy"? czy uwazasz, ze ty i pare innych oosb macie prawo wystepowac w imieniu calego forum zwierzeta? pisz moze lepiej za siebie, ze _ty_ nie chcesz pesjatego. niedawno kilka osob z forum moda rownie histerycznie domagalo sie wprowadzenia tam moderatora (a moda jest bardzooo spokojnym forum) piszac rowniez posty w formie "my chemcy moderatora" ale gdy doszlo do dyskusji na forum moda okazalo sie, ze.... wiekszosc osob wcale go tam nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: osz w mordę pejsaty 23.10.04, 13:16 Diablico, dlaczego mam pisać tylko w swoim imieniu?Z tego co wiem, to nie ja byłam założycielem wątku.Kontaktujemy się prywatnie z osobami z forum i większość ma o pejsatym takie samo zdanie jak ja. Oczywiście, że chcieliśmy moderatora, ale normalnego, a nie takiego, który faworyzuje np. podżeganie do zabicia zwierzęcia (poprzez pozostawienie takiego postu).Chcieliśmy moderatora, dostaliśmy go, nie spełnił się sprawując swojej roli, więc niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: osz w mordę pejsaty 23.10.04, 15:59 > Diablico, dlaczego mam pisać tylko w swoim imieniu?Z tego co wiem, to nie ja > byłam założycielem wątku.Kontaktujemy się prywatnie z osobami z forum i > większość ma o pejsatym takie samo zdanie jak ja. skad wiesz, ze wiekszosc? robiliscie glosowanie? a wiesz, ze wiekszosc uzytkownikow portalu nic nie pisze tylko czyta? skad wiesz, czego oni chca? Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:18 a forum to czytaja admini i wiesz oni to banuja takich co lamia netykiete... i zamiast sie prosic o zostanie aesem (jak robisz to co jakis czas), bedziesz sie prosic o zdjecie bana. i po co ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:27 ciekawe jaką karę dostaniesz za współudział o podżeganie do zabicia zwierzęcia? Bo dostaniesz napewno..... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:34 Powiedzcie mi dziewczeta, czemu wdajecie sie w dyskusje z tym Vipem? Jak byscie go olewaly, to by gadal sam z soba najwyzej. A tak, Wasze zdenerwowanie to woda na jego mlyn. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:37 pewnie nie chce Ci się sprawdzać, ale nie wdajemy się w dyskusję z nim. Już dawno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz [...] 23.10.04, 13:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: miltonia 23.10.04, 13:46 Moze sprobujcie namowic administracje, by sprywatowala to forum? Wtedy beda mogli pisywac tylko zalogowani a adminow tez bedzie ile chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: miltonia 23.10.04, 13:47 nie chcemy prywatnego forum, absolutnie.Chcemy tylko konsekwencji w usuwaniu postów. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 27.10.04, 20:22 Miltonia ma racje.Irytowanie się wypowiedziami VIPa to radocha dla niego! Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:37 lenka a rzuc linke do miejsca, w ktorym podzegam, zeby wszyscy mogli sie zastanowic nad wymiarem kary. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:39 jako moderator nie usunąłeś tego postu.To wystarczy.Nie podam linka, bo teraz byś usunął.A tak przynajmniej jest hak na ciebie HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:43 to co to za hak, skoro go zawsze moge usunac HEHE. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:44 to dlaczego nie usuwasz :( Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:54 czy chodzi o ten watek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=16842924&v=2&s=0 nie zgadzam sie ze wszystkimi opiniami tam wyrazonymi, ale nie widze powodow, dla ktorych mialbym komus zabronic ich wyglaszac. prosze pamietac, ze: "Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum. Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum." Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:59 Nie o ten. Masz na @, z zażaleniem w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
comma A zna Pan takie komunikaty? 23.10.04, 14:07 Po odejściu od kasy reklamacji nie przyjmujemy. Albo: Towar zakupiony nie podlega zwrotowi. Pierwsza część tego komunikatu: Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum, ma taką samą wartość w świetle przepisów prawa. Ale już kończę tę dyskusję, moje stanowisko jest Panu od dawna znane. Nie, nie chodzi mi o ten akurat wątek. Ja też nie mam pretensji o wyrażanie takich opinii. To jest czyjeś zdanie. Mam zastrzeżenia do innego postu - dwóch postów, i zgłosiłam to na abuse. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:44 coś ty!I nie bałbyś się, że twój przyjaciel vip się obrazi?Nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
comma Panie Pejsaty 23.10.04, 13:49 Te posty - łamiące paragraf 37 Ustawy o Ochronie Zwierząt - były zgłaszane na forum.abuse@gazeta.pl WIELOKROTNIE. Ma pan więc wiedzę o naruszeniu prawa i odpowiednie narzędzia by temu naruszeniu przeciwdziałać. Nie robi Pan nic. To się nazwa współudział przez zaniechanie. Grozi grzywna wysokości 1000 zł, z przeznaczeniem na cele ochrony zwierząt. -- On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hahaha Re: Panie Pejsaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 13:53 comma napisała: > Te posty - łamiące paragraf 37 Ustawy o Ochronie Zwierząt - były zgłaszane na > forum.abuse@gazeta.pl WIELOKROTNIE. Ma pan więc wiedzę o naruszeniu prawa i > odpowiednie narzędzia by temu naruszeniu przeciwdziałać. Nie robi Pan nic. To > się nazwa współudział przez zaniechanie. Grozi grzywna wysokości 1000 zł, z > przeznaczeniem na cele ochrony zwierząt. Nie bój się pejsaty, zrzucimy się na te tysiąc złotych a i nawet na następne tysiące, byle by tylko więcej takich idiotek poczytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Panie Pejsaty 23.10.04, 13:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=16960738&a=16970421 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antypojeb Re: Panie Pejsaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:36 Następna nawiedzona. Od kiedy zabijanie zwierząt jest nielegalne? To teraz dam ci haka na mnie. Zabijajcie szczury! Mordujcie wszy łonowe! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Obrończyni Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 13:47 A co pejsaty w osiedlowym się kurczaki skończyły? Trza było nie nalegać, tylko do marketu podskoczyć:) A Wy ludzie odwalcie się od pejsa...nie wiecie ile ten facet zrobił dla koni w tym kraju ? ...nie wiecie ile dobrego zrobił dla zwierząt wiejskich ? A tu Go bedzie jakaś pierwsza lepsza forumowiczka o podżeganie do zabicia zwięrzęcia oskarżać,ludzieeeeeeeee, który sąd w to uwierzy? A Ty lena ,poczytaj,poszukaj, dowiedz się, za nim KOGOŚ TAKIEGO jak pejsaty,o coś tak prymitywnego oskarzysz! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:49 daj se spokój twardzioszka.Za dużo złego już się stało, żeby ponownie to analizować Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka do Lenki: 23.10.04, 15:39 Ty nicka mego nie wzywaj nadaremno - najwyraźniej z kimś mnie pomyliłaś.. nie wtrącałam się do Waszej kłótni i nie zamierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :))) Re: do Lenki: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:15 O Eda:) To o Ciebie chodziło, a ja się zastanawiałam o co to moze chodzić z tą "twardzioszką" hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: do Lenki: 23.10.04, 18:18 Dj Post Zalo, Ty diablico - znowu się podszywasz pode mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :))) Re: do Lenki: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:22 Tylko nie diablico, bo to akurat nie ja:) I nie podszywam się pod Ciebie, tylko jak ludzie czytają coś mądrego, to myślą,że to Ty...bo mnie tu już dawno nie było, tylko dlatego:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :))) Re: do Lenki: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:22 Wiedziałaś kim jest Pejsaty? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :))) Re: do Lenki: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:26 W dodatku to facet, który się chętnie zwierza:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: do Lenki: 23.10.04, 18:32 i nawet Biblię zaczął czytać (to do niego niepodobne).. jeszcze trochę, a zostanie błogowstawionym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :))) Re: do Lenki: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:36 Pewnie chciał sprawdzić jakie zwierzęta Noe ze sobą zabrał...znaczy do moderacji się przygotowywuje w domu...albo też Maria Magdalena Go zainteresowała...lepiej mu zabierz te czytadła:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: do Lenki: 23.10.04, 18:22 tylko chorobcia pojęcia nie mam, skąd Lenka wiedziała, że jestem zboczona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :))) Re: do Lenki: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:25 Musisz być bardzo podobna z fizjonomii do dziadka:) Jest jeszcze druga mozliwość, wie co nieco o gustach pejsa:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: do Lenki: 23.10.04, 18:26 hehe, tego z włosami w nosie? Zalogowana, znów świntuszysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: do Lenki: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:29 Nie denerwuj się, starczy i dla Ciebie - bedziemy dzielić włos na czworo:) Odpowiedz Link Zgłoś
comma Miła obrończyni 23.10.04, 14:00 Możemy zacząć się licytować, kto jest kim, komu sąd uwierzy i dlaczego. Tylko po co? Głównego problemu to nie rozwiąże. A jest nim takie moderowanie forum Zwierzęta,(zaznaczam Zwierzęta, bo w inne fora się nie wtrącam, jeśli w nich nie uczestniczę) które ograniczy możliwość zamieszczania postów obelżywych, wulgarnych, epatujących bezsensownym okrucieństwem. Czy to będzie robił pejsaty, czy włochaty, czy kudłaty - nie obchodzi mnie to w najmniejzym stopniu. Czy będzie to robił pejsaty z kudłatym i ogoloną - też mnie nie obchodzi. Dla mnie ważny jest efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obrończyni Re: Miła obrończyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 14:03 >Dla mnie ważny jest efekt. Byle nie jojo, bo taki często bywa gdy się działa nieracjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: Miła obrończyni 23.10.04, 14:09 Zgodzę się i to właśnie widzimy na forum Zwierzęta, gdy moderator wyrzuca posty o zbiórce pieniędzy na Murzynka, a zostawia te o mordowaniu kota. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obrończyni Re: Miła obrończyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 14:14 Zostawia,zebyście zbłąkane owieczki wiedziały, jak nie nalezy pisać na forum... ...a Murzynek poprostu został przeniesiony...bo to nie było politycznie poprawne,zeby Murzynka razem ze zwierzatkami trzymać;) Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: Miła obrończyni 23.10.04, 15:24 Pani wybaczy ale ja piszę w swoim imieniu . Więc proszę łaskawie darować sobie zwracanie się do mnie w liczbie mnogiej oraz protekcjonalny ton, wystawiający Pani nie najlepsze świadectwo. Pani poczucie humoru tak dalece odbiega od mojego, iż nie rozbawią mnie kpiny ze sparaliżowanego psa. Przykro mi, że Panią rozczaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antypojeb Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:32 lena_zienkiewicz napisała: > ciekawe jaką karę dostaniesz za współudział o podżeganie do zabicia zwierzęcia? > Bo dostaniesz napewno..... Typowa świrka. Od kiedy zabijanie zwierząt i "podżeganie", hehe, do niego jest karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:34 Możesz nam przytoczyć choć jedną prośbę Leny o zostanie aesem na FoZ? Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=12928025 Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:43 to był BLEF, Pejsaty, sprzed prawie 6-ciu miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:47 wiem wiecej niz ci sie wydaje, o aesowaniu na innyh forach niz zwierzeta tez. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: lenka sloneczko ty netykiete lamiesz... 23.10.04, 13:50 kolejne jaja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>"Kultura" ormowców ze Zwierząt... 23.10.04, 14:20 Grupa ormowców, tanich donosicielek z forum Zwierzęta uchyliła drzwi od magla, który jest jednocześnie ich kwaterą główną. I co słychać zza tych drzwi: _____________________________________________________________________________ marta_i_koty 22.10.2004 23:51 A ty jesteś po prostu śmieciem. marta_i_koty 22.10.2004 23:45 uważam, że te fiutki są prowokatorami dupki jedne, ale drażni mnie i wkurza, że żadna debata nie może sie odbyć bez udziału tych pojebów lena_zienkiewicz 23.10.2004 12:45 czy takiego debila tylko udajesz czy poprostu nim jesteś?Rozpędź się i pierdolnij głową w ścianę. lena_zienkiewicz 23.10.2004 13:38 pozosatwione są wątki, w których ten zasrany dupek ______________________________________________________________________________ Koniec cytatów bo przeczytanie przytoczonych przeze mnie wypowiedzi wystarcza za całą powyższą dyskusję, nic już więcej donosicielki do powiedzenia nie mają po prostu. Na paradoks wręcz zakrawa, że chyba największa łajza z forum Zwierzęta, niejaka Lena Zienkiewicz usiłuje WPROSIĆ SIĘ NA AESA... Uchowaj Dobry Boże... Szczególnie przez zienkiewiczową oraz t drugą martusię forum ziwerzęta zamienia się w śmierdzący grajdołek... PS. Z donosicielkami si nie gada, goli im się łby... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika [...] 23.10.04, 14:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 No jestem zachwycona, doprawdy.... 23.10.04, 17:08 ...juz chyba bezpieczniej gada się z VIPem o wiewiórkach.. ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica glos za pejsatym 23.10.04, 17:20 uwazam, ze jest on swietnym moderatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: glos za pejsatym IP: 212.20.131.* 23.10.04, 17:25 Ja też uważam, jest świetny, tylko obawiam się, że wyrażając takie opinie oddajemy mu niedźwiedią przysługę. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agata Re: Nie chce Cie tu pejsety.. IP: *.bis.krakow.pl / 81.21.194.* 23.10.04, 17:30 Ja też nie chcę moderatora pejsatego. I pisałam juz o tym do abuse, do samego pejsatego oraz wyrażałam swoje uwagi na forum zwierzęta. Ciekawam gdzie się z tego forum podział wątek, w którym przytoczyłam mój mail do pejsatego. Myslałam, ze został przeniesiony na to forum. Pejsaty gdzie to jest??? Nie podobało sie więc do kosza?? Może łaskawie teraz ten mój mail przytoczysz w tej dyskusji? Nie naruszyłam dóbr osobistych pejsatego, nie podżegałam, nie uzywałam wyrazów powszechnie uznanych.... itd Podejrzewam, ze wszystkie nasze głosy to groch o ścianę. Może byłoby lepiej zostawić to forum pejsatym, anty_pojebom, panom_pndzelkom i tylko szkoda, bo mogłoby to byc takie piekne forum gdzie mozna sie upomniec o prawa zwierzat, poprosic kogos o radę, udzielic rady, czy tez poprostu podzielić się swoimi pozytywnymi odczuciami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agata P.S. IP: *.bis.krakow.pl / 81.21.194.* 23.10.04, 17:33 A ten jakis Jureek skad sie wziął w naszej dyskusji? Przeciez nigdy nie odzywał sie na forum zwierzęta? Czyzby to nowa ksywa któregos z trolli? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: P.S. IP: 212.20.131.* 23.10.04, 19:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=16960738&a=16974745 Haha, nowa ksywa, dobre. Umiesz posługiwać się wyszukiwarką? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: P.S. 24.10.04, 13:15 Gość portalu: Agata napisał(a): > A ten jakis Jureek skad sie wziął w naszej dyskusji? Przeciez nigdy nie odzywał > > sie na forum zwierzęta? Czyzby to nowa ksywa któregos z trolli? Nigdy nie pisalem na forum zwierzeta. Pozwolilem sobie zabrac glos w tym watku, bo wkurza mnie zawsze, gdy grupy zadufanych w sobie czlonkow towarzystw wzajemnej adoracji (TWA) swoimi probami zawlaszczenia poszczegolnych forow powoduje, ze forum gazety jako calosc schodzi na psy. Sytuacja na forum zwierzeta jest dla mnie tylko przykladem szerszego zjawiska jakim jest zawlaszczanie dla siebie forow publicznych przez dominujace na nich TWA. Uczestnicze w dyskusjach na forum gazety od samego poczatku (juz od fazy testowej) i moglem obserwowac, jak to sie odbywa - zorganizowane i spontaniczne nagonki, intensywna korespondencja mailowa, knucie po katach, proby wywierania naciskow na zawodowych administratorow, a wszystko to po to, zeby wykluczyc z forum dyskutantow nie pasujacych do takiego obrazu forum, jaki jest wlasciwy w wyobrazeniu TWA. To wlasnie zadania TWA spowodowalo zaostrzenie forumowej cenzury, bo przeciez usuwanie postow jest swietnym narzedziem wladzy na zawlaszczonym przez TWA forum. Rowniez "zasluga" TWA jest powolanie instytucji moderatora spolecznego. Zreszta wiekszosc aesow wlasnie z miejscowych TWA sie wywodzi (tak bylo na forum kobieta, gdzie np. moderowala owca), a jesli nawet nie to latwo daje sie miejscowym TWA podporzadkowac i tanczy (czytaj - wycina) tak jak TWA zagra. Pejsaty jest dla mnie jednym z niewielu aesow, ktorym udalo sie zachowac niezaleznosc od TWA i stad ta nagonka na niego zorganizowana oczywiscie przez TWA. Stad tez moja obrona Pejsatego - broniac go bronie jednoczesnie forum gazety przed zawlaszczaniem przez TWA. Zeby nie bylo nieporozumien, nie widze nic zlego w tym, ze na forach ludzie poznaja sie, zaczynaja sie lubic i tworza nieformalne grupy blizej ze soba zwiazane. Miedzy innymi dla mozliwosci pielegnowania takich kontaktow portal gazety stworzyl mozliwosc zakladania forow prywatnych, gdzie w grupach podobnie myslacych i odczuwajacych mozna spokojnie poroznawiac bez narazania sie na zaczepki intruzow. Niestety nie wszystkim taka mozliwosc tworzenia forow takich jakich by chcieli wystarcza, oni czuja misje i cale forum chcieliby nawracac na swoj obraz i podobienstwo. A forum jest dla wszystkich, nie tylko dla TWA. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: P.S. 24.10.04, 15:39 Jurku, mnie "osobiście" nie przeszkadza obecność na forum osób o odmiennych poglądach(cóż, jeśli nie czytasz forum "Zwierzęta", nie będę wchodziła w szczegóły). Przeszkadza mi natomiast FORMA, w jakiej to robią - wulgarna, ordynarna, szydząca z uczuć innych ludzi (np. śmierci zwierzęcia czy troski o jego zdrowie) - ta forma jest obliczona na to, by ranić. Nie krzyczę, by Pejsaty usuwał posty osób "niewygodnych" jak leci. Jednak życzyłabym sobie (a tak, właśnie tak), żeby zdecydowanie reagował na wulgaryzmy itp. odzywki - nie tylko samym usuwaniem treści takich postów, bo ich autor za chwilę napisze coś podobnego w innym miejscu. Być może lepiej podziałałaby świadomość, że za tego typu "wyskoki" można z forum wylecieć - na przykład po trzech "incydentach". Odpowiedz Link Zgłoś
comma Mysiu, zgadzam się w całej pełni 24.10.04, 16:10 Mnie chodzi dokładnie o to samo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: P.S. 28.10.04, 11:25 mysiam1 napisała: > Jurku, mnie "osobiście" nie przeszkadza obecność na forum osób o odmiennych > poglądach(cóż, jeśli nie czytasz forum "Zwierzęta", nie będę wchodziła w > szczegóły). Przeszkadza mi natomiast FORMA, w jakiej to robią - wulgarna, > ordynarna, szydząca z uczuć innych ludzi (np. śmierci zwierzęcia czy troski o > jego zdrowie) - ta forma jest obliczona na to, by ranić. Nie krzyczę, by > Pejsaty usuwał posty osób "niewygodnych" jak leci. Jednak życzyłabym sobie (a > tak, właśnie tak), żeby zdecydowanie reagował na wulgaryzmy itp. odzywki - nie > tylko samym usuwaniem treści takich postów, bo ich autor za chwilę napisze coś > podobnego w innym miejscu. Być może lepiej podziałałaby świadomość, że za tego > typu "wyskoki" można z forum wylecieć - na przykład po trzech "incydentach". Nie powiem, żeby mi tego rodzaju odzywki obliczone na to, by kogoś zranić, nie przeszkadzały. Przeszkadzają, nie na tyle jednak, żebym domagał się ich usuwania. Wynika to z tego, że traktuję forum jako trochę ułomne, trochę zniekształcające, ale jednak zwierciadło rzeczywistości. Forum daje jedyną w swoim rodzaju (i w miarę bezpieczną) możliwość poznania chama, jego sposobów działania, jego motywów, a korzyść z takich obserwacji może być chociażby taka, że w świecie realnym łtwiej przeciwstawić się czemuś poznanemu niż nieznanemu. I jeszcze jedno. Wcale nie jest tak, że tylko jedna strona ma monopol na pisanie obliczone na zranienie kogoś. Przykładem chociażby zamieszczony niedawno post, gdzie ktoś podszywa się pod Pejsatego i przedstawia jako batman. Ta ostatnia uwaga to nie do Ciebie osobiście, bo widzę, że Ty akurat dostrzegasz niewłaściwe zachowania po jednej i drugiej stronie. Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: P.S. 28.10.04, 14:45 Jura :-) Z tą genezą aesów to troche pomieszałeś ale ten post to wartoby w ramki i nad łóżko. I zaczynać dzień od lektury, przez czas jakiś. Zacne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
messja do tebe 28.10.04, 21:08 tebe napisał: > Jura :-) > Z tą genezą aesów to troche pomieszałeś ale ten post to wartoby w ramki i nad > łóżko. I zaczynać dzień od lektury, przez czas jakiś. > Zacne. a wiesz dlaczego takie zacne? podpowiem - bo jurek mysli, a w dodatku stara sie byc obiektywny. nie ocenia osob na zasadzie: troll to "swoj" aes to "wrog". dostrzega zachowania i mechanizmy, zamiast skupiac sie na ocenie konkretnych osob. myslisz, ze tobie sie to tez kiedys uda? Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_pantera1 Re: P.S. 27.10.04, 17:20 Zal Ci dupe sciska, ze nie nalezysz do zadnego TWA? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: P.S. 28.10.04, 10:35 rozowa_pantera1 napisał: > Zal Ci dupe sciska, ze nie nalezysz do zadnego TWA? Nie. Lubię dyskusje na argumenty, a nie wymianę słodkości w ramach TWA. Wiem, że różni ludzie różne rzeczy lubią i jak ktoś lubi TWA to niech sobie lubi. Nie obchodziłoby mnie to wcale, gdyby nie to, że niektóre TWA próbują zawłaszczyć dla siebie publiczne fora i dyktować na nich własne reguły gry. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: P.S. 28.10.04, 10:46 Olej go. Nie widzisz że jest całkiem tutaj nowy? Takich jedynie goni się dobrym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 23.10.04, 17:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=16957121&a=16959287 ten? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agata Re: Nie chce Cie tu pejsety.. IP: *.bis.krakow.pl / 81.21.194.* 23.10.04, 17:44 Ten. Jezeli przegapiłam to pokornie prosze pejsatego o wybaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka dobra rada 23.10.04, 17:49 na przyszłość: zanim zaczniesz narzekać - sprawdź dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek [...] 24.10.04, 07:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pollak Pejsaty, nie daj się wygryźć. Trzymaj się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:03 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antypojeb Re: Nie chce Cie tu pejsety.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:47 Pejs musi zostać. To świetny admin. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczuria Re: Nie chce Cie tu pejsety.. 25.10.04, 15:19 popieram. nie chcę pejsatego. takie rady jak skierował do mnie, abym sobie założyła prywatne forum, jak mi sie na F.Z. nie podoba, to niech kieruje do tych, co są wulgarni. ja wulgaryzmów i tym podobne nie używam. pewnie dlatego pejsatemu przeszkadzam - i jak widzę - nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela 100 27.10.04, 22:27 dodatkowych punktow iq dla wiadomokogo ps. nene Pejsatemu w zyciu bym nie dala. tych punktow, no. Odpowiedz Link Zgłoś