Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zagląda na forum psychologia

04.09.21, 15:28
Tam gość pod nickiem astroblasterb niszczy kobiety .To jakiś seksista psychopata Stosuje wobec kobiet mobbing .To się nie mieści w głowie. Że ktoś tak może pisać .I to się ciągnie od paru lat .Proszę o interwencję .Mam też w rodzinie prawników zainteresuje ich tą sprawą .Nie może tak być by tego człowieka się wszyscy bali..Tu jest jeden z wątków tej ponurej sprawy .Czekam do poniedziałku na interwencję .Coś niesamowitego. forum.gazeta.pl/forum/w,210,172301042,172301042,Czy_depresje_mozna_wyleczyc_.html
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 04.09.21, 15:57
      Tu jeden z jego rodzynków .astroblaster
      Re: Czy depresję można wyleczyć?
      04.09.21, 13:24
      Poznaj Babcię Kalkę.
      Zgryźliwą staruszkę, emerytowaną nauczycielkę i specjalistkę od kotletów mielonych i robienia na drutach.

Zawsze serwuje prawdami objawionymi.
      Jedna z tych, którą bandytaA tu dojechał, że uciekła na jakiś czas.

Widać cipkowaty, popaprany obrońca kobiet, który pojawił się z niebios i został tutejszym chłopakiem* Mony, wyzwolił nowe tchnienia w Salem.

*do tego jeszcze jebnięty dziadunio; kurwa facet pod 70-tkę i co z nim miałbym się konfrontować? Dziaduniu jak dziecko, tyle, że z dużo mniejszym rozumkiem.Coś co nigdy nie powinno się zdarzyć .Ten facet jest obłąkany .Proszę o interwencję .
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 04.09.21, 16:11
      Możecie sprawdzić wszystkie wątki tego faceta .Nie będę wklejał .Są też w archiwum .Wiele kobiet i ludzi uciekło z tego forum przez tego hejtera .Nikt do tej pory nie zgłaszał bo wszyscy się go bali .Wykorzystywał kobiety w depresji i załamań nerwowych .To się nie mieści w głowie by taki podły człowiek tam pisał .Link z tego wątku wysłałem i proszę się przyjrzeć w innych starszych wątkach.Niech tam się zrobi wreszcie spokojnie by ten bandyta się nie pojawił więcej.
    • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 04.09.21, 20:38
      taniarada napisał:

Tam gość pod nickiem astroblasterb niszczy kobiety .To jakiś seksista psychopata
      Stosuje wobec kobiet mobbing .To się nie mieści w głowie. Że ktoś tak może pisać .
      I to się ciągnie od paru lat .Proszę o interwencję .

Przepatrzyłem wątek i mam w związku z tym pytanie - po jaką cholerę wtrącasz się
      do dyskusji. Wygląda to tak, że mona.blue i astroblaster bardzo rozsądnie prowadzą
      nieszczęśnicę dopóki osoby, które nic nie mają do powiedzenia nie zaczynają się
      wtrącać. Najpierw kalllka z durnym postem, dokładnie w poprzek tego, co próbują
      uzyskać mona i astro, a potem ty. I kończy się próba pomocy, a zaczyna pyskówka.
      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 04.09.21, 20:45
        A przy okazji - są jakieś zacięcia w strukturze drzewka.
        Czy jakieś posty w tym wątku były wycinane?
        • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 04.09.21, 21:19
          wariant_b napisał:

> A przy okazji - są jakieś zacięcia w strukturze drzewka.
          > Czy jakieś posty w tym wątku były wycinane?
          Nie myślisz że ten psychopata może poniewierać kobietami takimi jak kallika i stosować ataki personalne Może używać przekleństw na tym forum .Poczytaj sobie starsze wątki w którym atakował kobiety i musiały zmieniać nicki .Wrócą admini z weekendu to porozmawiamy. Tam tylko dwie osoby zawadnęły tym forum .Astro i ta druga .Jeśli można mówić do młodej kobiety cipeczko to wybacz
      • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 04.09.21, 21:26
        wariant_b napisał:

> taniarada napisał:
        >
        > Tam gość pod nickiem astroblasterb niszczy kobiety .To jakiś seksista psych
        > opata
        > Stosuje wobec kobiet mobbing .To się nie mieści w głowie. Że ktoś tak może pisa
        > ć .
        > I to się ciągnie od paru lat .Proszę o interwencję .

>
        > Przepatrzyłem wątek i mam w związku z tym pytanie - po jaką cholerę wtrącasz si
        > ę
        > do dyskusji. Wygląda to tak, że mona.blue i astroblaster bardzo rozsądnie prowa
        > dzą
        > nieszczęśnicę dopóki osoby, które nic nie mają do powiedzenia nie zaczynają się
        > wtrącać. Najpierw kalllka z durnym postem, dokładnie w poprzek tego, co próbują
        > uzyskać mona i astro, a potem ty. I kończy się próba pomocy, a zaczyna pyskówka
        Każdy może wyrażać swoją opinię .Jeśli uważasz że ten cham nie zrobił nic złego to wybacz .Będę rozmawiał z kimś wyższym niż Ty .Nawet Moni poucza co ma robić .To się nie mieści w głowie dwie osoby tam rządzą .To jakiś dyktat .Jak można o kimś napisać babcia robi mielone Że o mnie to spływa po kaczce .Bo ja dalej pracuję i nie siedzę na na tym forum co on .Skąd on bierze takie informacje ?.
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 04.09.21, 21:32
      Wtrąciłem się bo pewne kobiety uciekły z tego forum .Lub musiały zmienić nicki. Normalnie mnie zaskoczyłeś .Wiesz dobrze ,że zawsze byłem za kobietami i one mnie lubiły .Nikomu na tym forum i na innych nie robię krzywdy .Ktoś jest w kłopotach to oferuję pomoc finansową bez żadnych zobowiązań .Tak mnie wychowano bez matki ,która wcześniej zmarła .Co piszesz to szok .Muszę poczekać do poniedziałku ,gdy wrócą ważniejsi admini .
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 04.09.21, 22:01
      Skąd ten człowiek ma taką wiedzę o wszystkich .To jest ciekawe .Ma czas to zrobić.Można zobaczyć w archiwum jego starsze posty i jak wojował z kobietami i wszystko o nich wiedział .Wiedza ta mu dawała dyktat Nie spocznę by to forum od niego odpoczęło .
      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 00:38
        taniarada napisał:

> Skąd ten człowiek ma taką wiedzę o wszystkich .To jest ciekawe .

Albo sam jest pacjentem, albo terapeutą.
        Gościa nie kojarzę, pisze tylko na dwóch forach, na Psychologii od półtora roku.
        Przynajmniej wyszukiwarka tak mówi.

Opinii osób które szukają porad na tych forach nie znam.
        Sam będziesz je musiał zapytać o zdanie.
        • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 11:21
          wariant_b napisał:

> taniarada napisał:
          >
          > > Skąd ten człowiek ma taką wiedzę o wszystkich .To jest ciekawe .
          >
          > Albo sam jest pacjentem, albo terapeutą.
          > Gościa nie kojarzę, pisze tylko na dwóch forach, na Psychologii od półtora roku
          > .
          > Przynajmniej wyszukiwarka tak mówi.
          >
          > Opinii osób które szukają porad na tych forach nie znam.
          > Sam będziesz je musiał zapytać o zdanie.
          Nie wiem .Wszedłem w to forum przez pewną kobietę ,która dała nogę i musiała zmieniać nicka .Tych było tam sporo .Traktował je jak swoją własność .Nie potrzebnie się wdałem tylko w pyskówkę . Ale nie wytrzymałem ,jestem tylko człowiekiem.Jest tam druga kobieta yadaxad ,która z astro prowadzi dziwny układ powiązań.Poznałem tam mona.blu,którą też traktował jak swoją własność.Kazałem jej przejść na forum religia i nie pozwolę jej zrobić krzywdę lub ją wykorzystać .Swoiste podejścia miał do innych kobiet ,z gbura przechodził w stan przyjacielski .No i te jego miłe słowa przeplatane bluzgami .Nie wiem kim on jest i nie chcę wiedzieć Wiele osób ma dzisiaj problemy rodzinne i emocjonalne .Szukają wsparcia ,miłości i traktowania ich w odmienny sposób niż to poznały w swoim życiu .Takie osoby łatwo podejść i oszukać .A już wykorzystaniu nie piszę .Wiesz dobrze ,że kobiety są na pierwszym miejscu w moim sercu.Czytasz te fora.Może dlatego że zmarła moja matka ,gdy miałem pięć lat i wychowywały mnie różne kobiety .Jestem czuły na ich krzywdę Inaczej niż na facetów.Nawet na FK wspieram jedną co ma odmienne poglądy niż reszta ,by nie uciekła z tego forum ,Pozdrawiam.
          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 12:43
            taniarada napisał:

> Wszedłem w to forum przez pewną kobietę ,która dała nogę i musiała zmieniać nicka .

I jesteś pewien, że to przez astro a nie przez ciebie?
            Nawet sam bym ją z ciekawości zapytał, ale nie znam nicka.
            • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 20:37
              wariant_b napisał:

> taniarada napisał:
              >
              > > Wszedłem w to forum przez pewną kobietę ,która dała nogę i musiała zmie
              > niać nicka .
              >
              > I jesteś pewien, że to przez astro a nie przez ciebie?
              > Nawet sam bym ją z ciekawości zapytał, ale nie znam nicka.

Ja znam ja i spod starego nicka i nowego, zresztą korespondowaliśmy tez. I N4moorr piszę prawdę, tak ja ten astro niszczył, że odeszła z forum, teraz po kilku miesiącach wróciła pod innym nickiem.
              Analogiczna historia z druga dziewczyna z Psychologii, ja jeszcze gorzej potraktował i też odeszła a potem wróciła zmieniając nick.
              • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 21:20
                mona.blue napisała:

> wariant_b napisał:
                >
                > > taniarada napisał:
                > >
                > > > Wszedłem w to forum przez pewną kobietę ,która dała nogę i musiał
                > a zmie
                > > niać nicka .
                > >
                > > I jesteś pewien, że to przez astro a nie przez ciebie?
                > > Nawet sam bym ją z ciekawości zapytał, ale nie znam nicka.
                >
                > Ja znam ja i spod starego nicka i nowego, zresztą korespondowaliśmy tez. I N4m
                > oorr piszę prawdę, tak ja ten astro niszczył, że odeszła z forum, teraz po kilk
                > u miesiącach wróciła pod innym nickiem.
                > Analogiczna historia z druga dziewczyna z Psychologii, ja jeszcze gorzej potra
                > ktował i też odeszła a potem wróciła zmieniając nick.
                >
                >Dzięki Ci Monia bo na mnie by to zgonili .To jest młoda cudowna osoba .
        • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 20:32
          wariant_b napisał:

> Albo sam jest pacjentem, albo terapeutą.

Był czy jest pacjentem, pisał o tym. I sam siebie diagnozuje jako psychopata i może ma rację sądząc po metodach jakimi niszczy ludzi na forum Psychologia.

> Gościa nie kojarzę, pisze tylko na dwóch forach, na Psychologii od półtora roku

Tak na bpd jeszcze, tam podobno też był hejterem

> .
          > Przynajmniej wyszukiwarka tak mówi.
          >
          > Opinii osób które szukają porad na tych forach nie znam.
          > Sam będziesz je musiał zapytać o zdanie.
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 12:13
      Proszę sprawdzić wszystkie wątki bo macie do tego wgląd .Ja nie będę szukał bo pracuję .Proszę tylko to poszukać . "hana11"Jak ją niszczył . Oraz ostatnie wątki gdzie lumeria była i kalllka oraz meela. Albo jak się do trust21 odnosił. Takiego bydlaka nie było na forum od lat .Ty wariant ,snajper macie taką możlwość prześledzenia tych wątków .Sami lubicie kobiety ,więc proszę o pomoc ,by ten psychopata co się pastwił nad kobietami zniknął.Nie dam spokoju adminom, jak tego nie zrobią .Będę tu każdego dnia rano i wieczorem .W tym wieku i na forum GW takie prześladowania .Ktoś zapomniał o tym forum .A to jedno z najważniejszych .
      • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 12:31
        Ten człowiek wie o wszystkim o wszystkich . forum.gazeta.pl/forum/w,210,168993104,168993104,rozbijam_iluzje_na_moj_wlasny_temat.html?p=171260980
      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 12:37
        taniarada napisał:

> Proszę sprawdzić wszystkie wątki bo macie do tego wgląd .

Nie macie i trzeba kontaktować się z zawodowymi lub opiekunem forum.
        Snajper chyba również nie ma - nie posiadam wiedzy w temacie jego uprawnień.
        Jak znajdziesz dzidzię, pozdrów ją ode mnie - dawno się nie spotykaliśmy.

• taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 12:46
          wariant_b napisał:

> taniarada napisał:
          >
          > > Proszę sprawdzić wszystkie wątki bo macie do tego wgląd .
          >
          > Nie macie i trzeba kontaktować się z zawodowymi lub opiekunem forum.
          > Snajper chyba również nie ma - nie posiadam wiedzy w temacie jego uprawnień.
          > Jak znajdziesz dzidzię, pozdrów ją ode mnie - dawno się nie spotykaliśmy.
          >
          Dzięki ja to wiedziałem od dawna .Spróbuję w poniedziałek .Cześć
    • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 12:58
      @mona.blue

Jak to jest z tym astroblasterem?

Zajrzałem do wątku, który przylinkował taniarada, z tego co udało
      mi się rozeznać z astro wpółpracujesz i konkurujesz jednocześnie,
      ale do pewnego czasu wasz sposób postępowania z osobą zgłaszającą
      depresję był podobny i wydaje się, że jak najbardziej prawidłowy.
      Potem była scysja i wypowiedzi astro wyglądały tak, jakby on sam
      miał kłopoty z psychiką. Zapytam, czy jest pożyteczny dla forum,
      bo nie uczestniczę w nim, a szkoda czasu na lekturę innych wątków.

Moje zainteresowanie tematem jest stricte informatyczne
      i dotyczy moderacji konfliktów, a nie ich istoty.
      • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 14:28
        Zajrzyj na forum psychologia .Mona .blu ma ważne spotkanie.Może faktycznie to zostawmy @hana 11 tak mówi.Każdemu trzeba dać szansę .Jestem tam nowy i poniosły mnie emocje.
        • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 15:58
          Z kolejnej szybkiej analizy też niewiele wynikło. Jeśli faktycznie hana11
          to dawna na_deszczu to wcześniej były scysje, pod nowym nickiem
          na szybko nic takiego nie znalazłem. Również niczego, co można by
          podciągnąć pod stalking. Tu raczej ty przyklejasz się do mony.
          Nie znam się na psychologi, ale astro tak jakby miał zespół Obajtka,
          lub coś, co można uznać za koprolalię.

Jeśli forum nie ma stałego opiekuna, bo nie wiem czy dzidzia_bojowa
          jeszcze tam zagląda, mona powinna się starać o przejęcie tego forum.

I to na tyle - bo pisać programu do analizowania forów jakoś nie mam
          ochoty, a ciągłe przechodzenie z widoku drzewka (z ograniczoną widoczną
          liczbą poziomów wcięcia) do widoku od najstarszego jest męczące.
          • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 18:11
            Ja się przyklejam do Moni żenujące .Nawet Ci się nie chce przeczytać tych ostatnich wątków .Nawet co pisze inka lub kalllka .Dwoje ludzi zawłaszczyło to forum .Tam nie ma admina.I raczej Moni nie zechce być administratorem .Jej tylko zależy by ten bydlak nie pouczał ją co ma robić .Wszystko sprowadzacie do jednego worka.A problem jest gdzie indziej .Nikt nie chce się kopać z koniem.Dziwne ,że kobiety piszą do mnie o tym problemie ,a boją się napisać tutaj .Lub mają rozterki .Zadziwiające to jest .
            • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 19:01
              taniarada napisał:

> Ja się przyklejam do Moni żenujące .Nawet Ci się nie chce przeczytać tych ostatnich wątków

Prosiłeś, przeczytałem te w których pisała hana11 i sam sobie jesteś winien.
              W tym podlinkowanym na wstępie nic takiego nie było, a sprawdza się tylko
              kto na czyje posty odpowiada, w jaki sposób i czy jest w tym jakaś symetria.

> Nawet co pisze inka lub kalllka .

Inka, choć nie przyglądałem się jej zbytnio pisze w porządku.
              Kalllkę czasem trudno zrozumieć.

> Tam nie ma admina. I raczej Moni nie zechce być administratorem.

Przydałaby się, bo czasem prosiłoby się ocenzurować lub wykasować jakiś post,
              żeby nie robiła się z tego pyskówka. Na parę godzin, aż dyskusja pójdzie dalej.

Zresztą administrator też dużo nie zdziała. Moduł administratora jest prowizorką,
              a możliwości działania i komunikacji z użytkownikiem mocno ograniczone lub żadna.
              Nietrafione lub spóźnione decyzje zamiast uspakajać sytuację tylko ją zaogniają.

> Jej tylko zależy by ten bydlak nie pouczał ją co ma robić .

Już pisałem na wstępie, że mona i astro współpracują i rywalizują zarazem.
              Forum wydaje się być samopomocowe, więc prócz osób, które szukają tu wsparcia
              i osób które chcą i potrafią im pomóc reszta raczej tylko przeszkadza.

Wygląda na to, że po dołku z lat 2016-17 Psychologia podniosła się i tak trzymać.
              Jesteś na nim od paru tygodni, więc pozwól "starszym", by sami rozstrzygali konflikty.
              • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 20:59
                Można rozstrzygać konflikty samemu, ale jeżeli dochodzi do gróźb bijatyki w realu to już gruba przesada. Ktoś powinien to ogarnąć.
          • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 20:53
            przydałby się admin społeczny, to chyba tak się nazywa?
            Tylko dużo roboty miałby z astro i musiałby być bardzo asertywnym i na bieżąco monitorować to forum
      • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 20:47
        @wariant_b

Astro ma duża wiedzę na temat psychologii i psychoterapii. Potrafi czasem dobrze poradzić, ale też zniszczyć kogoś, kto mu się nie spodoba, w niewybredny, seksistowski i chamski sposób.
        Ja po prostu pisalam do tej dziewczyny w depresji, ale nie współpracuje z nim, mam z nim na pieńku, ale mnie nie niszczył, tylko traktował z buta często.
        Bezpardonowa zaatakował Nmoorr, była jatka na forum. Mnie straszył. Nmoorr potraktował obelżywie. Chyba walczy o dominację na Psychologii.
        • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 07:02
          mona.blue napisała:

> @wariant_b
          >
          > Astro ma duża wiedzę na temat psychologii i psychoterapii. Potrafi czasem dobrz
          > e poradzić, ale też zniszczyć kogoś, kto mu się nie spodoba, w niewybredny, se
          > ksistowski i chamski sposób.
          > Ja po prostu pisalam do tej dziewczyny w depresji, ale nie współpracuje z nim,
          > mam z nim na pieńku, ale mnie nie niszczył, tylko traktował z buta często.
          > Bezpardonowa zaatakował Nmoorr, była jatka na forum. Mnie straszył. Nmoorr potr
          > aktował obelżywie. Chyba walczy o dominację na Psychologii.
          >
          > Wyrazy współczucia Moni co Ci ten wariant proponuje .Współpracę z tym bydlakiem .To się w głowie nie mieści.
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 18:22
      Jeśli ktoś pisze do młodej kobiety cipeczko lub do innej babciu idź robić mielone to jest w porządku.Tu moje amory nie mają do rzeczy .Co za was za admini ,Ty jeszcze ,ale snajper jak dziecko z przedszkola .Coś co się nie mieści w głowie .Idźcie obydwaj w cholerę .
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 18:37
      Może to was obudzi
      inka.fem
      Re: Narcystyczne zaburzenie osobowości
      05.09.21, 15:02
      «Skoro są awantury to znaczy, że są ciekawe osobowości, duże rozbieżności i odmienności. Taka byla zawsze specyfika tego "domu" »

Jeżeli obie strony chcą się awanturować, to jest ok, niech ciągną się za włosy, ile wlezie. Zdarzały się tu jednak ataki na kogoś i to w porządku nie jest. Poza tym, mi osobiście przeszkadzają oceny innych ludzi, wystawiane przez yadaxad. Przysłowie angielskie mówi, że jeśli chcesz mnie ocenić, to przejdź najpierw trzy mile w moich butach.
      Gdy weszłam tu po raz pierwszy, zaskoczyło mnie to, że astroblaster zwracał się do mnie per "babciu" i odsyłał do smażenia kotletów. Nie witają tu mile nowych, dlatego może tak mało osób tu pisze. Trzeba trafić w gust dwóch dominujących tu osobowości, inaczej można zwijać manatki. Takie jest moje zdanie.
      Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 19:12
      Facet śmieje się w nos. astroblaster
      Re: Narcystyczne zaburzenie osobowości
      05.09.21, 18:49
      Słusznie słusznie. Do tego ma screeny jak babcia kalka namawia nieletnią do kontaktów z nią poza forum; dziadunio oszołom (też już tu bywał wcześniej haha) życzy śmierci, namawia do samobójstwa itp…
      Grubo tu. Bardzo grubo.

Będą dymy!
      Odpowiedz Cytuj Link
      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 20:23
        Nie zaglądam na Psychologię, nigdy nie byłem administratorem ani aes-em,
        możliwości modułu administratora znam sprzed kilkunastu lat, bo zakładałem
        forum dla wilka.podhalańskiego i jakiś czas nim administrowałem.

Błędny adres - zwróć się mailowo do administracji na forum@agora.pl
        i koniecznie postarajcie się, jeśli dzidzia nie pilnuje forum o nowego aes-a.
        Jeśli gość ma faktycznie napady czegoś w rodzaju koprolalii i nie panuje
        nad tym, to macie problem - forum jest również dla takich osób i tylko
        trzeba będzie przyszpilić ostrzeżenie, żeby nie prowokować i nie reagować.
        • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 20:50
          dzidzi chyba nie ma na tym forum od lat, ale może się mylę
          • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 21:22
            mona.blue napisała:

> dzidzi chyba nie ma na tym forum od lat, ale może się mylę
            >
            >
            > Może Monia by została adminką tego forum.
            • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 21:25
              taniarada napisał:

> mona.blue napisała:
              >
              > > dzidzi chyba nie ma na tym forum od lat, ale może się mylę
              > >
              > >
              > > Może Monia by została adminką tego forum.

Nie wiem na czym polega konkretnie ta rla adminki i jak trzeba być dyspozycyjnym.
              • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 21:26
                *rola
                • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 21:34
                  mona.blue napisała:

> *rola
                  >
                  Wszystko Ci wytłumaczą .A najlepiej to jutro .Zresztą pilnuj tego jak będę w pracy.
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 21:32
      Panowie wariant i snajper proszę mnie przeprosić za te niegrzeczne skojarzenia .Jak może taki facet astro pisać do kobiety , że jest stara .Idź babciu robić kotlety to skandal .Gdyby nie Monia blu to dalej byście uważali ,że to moja wina .I nic nie zrobię ,że lubię kobiety i kobiety mnie lubią i wspierają .Poza pisaniem na forach ,gdzie indziej też życie kwitnie .Nigdy bym sobie nie pozwolił obrażać kobiety ,a tym bardziej mówić do niej w wulgarny sposób lub cipeczko .To już jest poniżej normy.Dzięki Ci Monia .Jedynie Ty miałaś odwagę .Może wariant uświadomisz Monię jak zostać adminem .
    • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 23:32
      @mona.blue

Po pierwsze - poproś taniaradę, żeby się nie wtrącał. Z nim już skończyłem.
      Po drugie - nie pomogę ci w niczym i sama musisz sobie radzić. Nie znam się
      na psychologii czy psychiatrii i nie mam zamiaru angażować się w spory.
      Mogę co najwyżej coś zasugerować.

- astroblaster wydaje się (jest to tylko moje wrażenie) merytorycznie trochę wyżej od ciebie.
      Albo ma większą wiedzę, albo doświadczenie. Może być cenny.

- spróbuj, jeśli masz kogoś takiego, jakiegoś mentora lub mistrza, poprosić o interpretację
      przykładowego wątku - chociażby tego, który zgłosił taniarada. Ktoś powinien zdalnie
      zdiagnozować astroblastera - według mnie nie jest to łatwy przypadek. Czytanie wątku
      też nie jest łatwe - niektóre rzeczy dobrze widać w układzie drzewka, ale warto je również
      sprawdzić w układzie od najstarszego, bo piszący może odnosić się do informacji, które
      znalazły się w innych gałązkach wątku, a historycznie były wcześniejsze.
      Trzymaj się w sprawie astroblendera tego co on ci zasugeruje, a nie ja czy taniusza.

- no i teraz kluczowa decyzja, której nie będę sugerował. Czy forum traktować jako formę
      samopomocy osób dotkniętych problemami psychicznymi, czy jako normalne forum dla
      interesujących się psychologią. W tym drugim przypadku - są osobne fora np. Depresja,
      Borderline - BPD czy Anoreksja i bulimia, na które trzeba trzeba odsyłać "pacjentów".

- Forum bez opiekuna, a z osobami które wszczynają awantury, nie poradzi sobie.
      Musicie wystąpić do administracji o zmianę opiekuna i wygląda na to, że to ty nim
      powinnaś zostać. Jak to rozegracie - wasza sprawa. Możesz sama wystąpić, można
      namówić kilku starych użytkowników, można próbować kontaktu z dzidzią_bojową.
      Ani taniejrady ani kalllki nie polecam na rzeczników. Czy się uda nie mam pojęcia.

- Administrowanie nie jest skomplikowane. Przy wątkach na liście i postach w wątku
      będą kwadraciki, które można zaptaszkować a na dole decyzja, którą można wybrać.
      Posty i wątki można usuwać lub cenzurować. Decyzja jest odwoływalna, choć radzę
      sprawdzić praktycznie, bo przy ostatnich próbach miałem problemy z odkasowywaniem.

- Ważne, żeby działać szybko, więc zastanów się, kto ewentualnie na próbę mógłby
      dodatkowo pełnić taką funkcję, gdyż częściej jest obecny na forum. Od razu przy rozmowach
      z administracją określ, że jest to próba i osoba jest pomocnikiem, którego możesz
      odwołać lub zmienić. Konflikty między administratorami mogą być koszmarne.

- Jeśli administrować będzie więcej niż jedna osoba sugeruję starą sztuczkę - tworzy
      się wątek z dwoma postami, pierwszy kasuje a wątek przyszpila (będzie taka opcja).
      Administratorzy widzą ten wątek i mogą w nim pisać i wymieniać opinie - reszta nie.
      Ale równie dobrze można uzgodnić inny sposób komunikowania się.

- Jeśli lubisz grać vabank możesz zaryzykować i zaproponować astroblendera.
      Krzywdy ci nie zrobi, bo możesz zmieniać jego decyzje (tak jak i on twoje),
      ale ty masz umówione z administracją, że odpowiadasz za forum, on jest pomocnikiem.
      Wtedy po prostu dzielicie się tak, że ten kto pierwszy zaczął, ten kontynuuje, a drugi
      stara się nie wtrącać. Bałaganu może narobić, bo wygląda na to, że nie odpowiada
      za swoje zachowania, zaburzenie psychiczne nim rządzi. Zresztą to samo możecie
      ustalić już teraz. Tu uwaga - umowy z osobą z zaburzeniami psychicznymi do niczego
      tak naprawdę nie zobowiązują i nie można mieć pretensji o ich niedotrzymywanie.

No i chyba tyle z mojej strony, a teraz sobie radźcie sami. Jakby co - pytaj.

• mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 05.09.21, 23:41
        Dziękuję, przemyśle to wszystko.
        • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 09:02
          mona.blue napisała:

> Dziękuję, przemyśle to wszystko.

Mona, prosiłem o coś!

• mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 09:38
            wariant_b napisał:

> mona.blue napisała:
            >
            > > Dziękuję, przemyśle to wszystko.
            >
            > Mona, prosiłem o coś!
            >
            Chodzi Ci o przejrzenie wątków przez mentora?
            Jeżeli tak, to nie mam takiego.
            Co do diagnozowania Astro to myślę , że Yadaxad z Psychologii mogłaby to zrobić bo zdaje się jest fachowcem, ale nie sądzę, że by chciała, oni stanowią tam zgrany duet, który rządzi tym forum.
            Pisalam, że Astro podaję się za psychopatę, nie wiem czy jakiś profesjonalista go tak zdiagnozował.
            • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 09:41
              On sam tak o sobie mówi, nie wiem czy jasno wyżej to napisałam.
              On ma na pewno cechy socjopatyczne, nie wiem czy psychopatycznie, ale ja mam tylko kurs za sobą na Asystenta Zdrowienia, dla osób w kryzysie, nie jestem psychologiem.
              • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 09:42
                Jako pomocnik admina odpada, przymniej w duecie że mną, ja się na to nie piszę.
                • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 09:51
                  @wariant_b, sorry ze tak pisze w różnych postach, ale piszę z komorki i obawiam się, że dłuższy post mogłoby mi wciąć, co już nieraz mi się zdarzało. Poprosiłabym Cię o maila do administracji i odpowiedź czy w ten sposób wystąpić o zmianę admina.
                  • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 11:31
                    @mona.blue

Chodzi Ci o przejrzenie wątków przez mentora?

Nie - tego od ręki nie zrobisz.
                    O uciszenie taniejrady, bo wtrąca się w kółko z tym samym, zanim przemyśli,
                    o co tu w ogóle chodzi. Na przykład ubzdurał sobie, że mam jakieś związki
                    z administracją. Na innych forach również jest konfliktowy.

Yadaxad z Psychologii mogłaby to zrobić bo zdaje się jest fachowcem,
                    ale nie sądzę, że by chciała, oni stanowią tam zgrany duet.

Nie wiem who is who na Psychologii. Mimo to, jeśli masz z nią kontakt
                    możesz zapytać - nie wykluczone, że już to zrobiła. Może ona powinna
                    przejąć forum po dzidzi? Pokazała się i tutaj, więc zaraz ją odpytam.

On sam tak o sobie mówi, nie wiem czy jasno wyżej to napisałam.

Ja nie mam żadnych kwalifikacji w tym zakresie, jestem tylko informatykiem,
                    ale też to widzę. Coraz więcej osób ma problemy z psychiką, a w każdym
                    razie dotarło do ich świadomości, że takie problemy mają.

Jako pomocnik admina odpada, przymniej w duecie że mną, ja się na to nie piszę.

To jest gra vabank i ryzyko duże - ja bym usiłował go w ten sposób pacyfikować,
                    ale po to sugerowałem skorzystanie z mentora, by fachowiec ocenił jak działać.

Co do tego jak traktować forum, czy jako grupę samopomocy czy forum o Psychologii
                    to myślę, że jedno nie przeszkadza drugiemu. Wg mnie funkcjonuje bardziej jako
                    forma samopomocy i to całkiem nieźle, ale bywają też ciekawe wątki psychologiczne.

Według mnie trochę przeszkadza i forum samopomocowe rządzi się innymi zasadami.
                    Na przykład dobór uczestników - w forach samopomocowych natychmiast trzeba
                    eliminować tych, co przyszli tu "dla jaj", a na forum zwykle trafiają nowe nicki
                    i raczej przez informacje via google, niż przez witrynę gazety.

Fora dyskusyjne zwykle mają swoich stałych uczestników i ktoś z objawami
                    astroblastera nie będzie i nie musi być na nich tolerowany.

A w jaki sposób formalnie można wystąpić do administracji o zmianę opiekuna - jakiś mail?

Owszem - tylko mail na forum@agora.pl lub wyżej na pomoc@agora.pl.
                    Czy zadziała nie wiem - ostatnio ktoś deklarował chęć opieki nad Weterynarią
                    i ew. również nad Zdrowiem (pewnie oba zalewane spamem) i nie wiem,
                    jak potoczyło się to dalej. W nagłówku forum nie ma jego nicka.

Na razie tyle i powodzenia.
                    • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 19:15
                      @wariant_b

Taniejrady nie będę uciszac, uważam że ma rację walcząc o brak mobbingu na Psychologii, a że jest czasem impulsywny to się nie dziwię, bo czasem nie można inaczej, są emocje.
                      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 20:15
                        mona.blue napisała:

> Taniejrady nie będę uciszac, uważam że ma rację walcząc o brak mobbingu na Psychologii

To niech walczy z administracją na forum@agora.pl a nie ze mną.
                        Nic w temacie moderowania forum Psychologia nie mogę zrobić.

• taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 06:03
        O czym ty bredzisz .On obraża kobiety i je niszczy ,a ty tak pieprzysz ,że głowa mała .

ie
      • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 09:45
        Co do tego jak traktować forum, czy jako grupę samopomocy czy forum o Psychologii to myślę, że jedno nie przeszkadza drugiemu. Wg mnie funkcjonuje bardziej jako forma samopomocy i to całkiem nieźle, ale bywają też ciekawe wątki psychologiczne.
      • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 09:47
        A w jaki sposób formalnie można wystąpić do administracji o zmianę opiekuna - jakiś mail? Możesz dać namiary?
        • kasi.aa Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 14:05
          Tak jak pisał wariant_b - napisz proszę pod adres forum@agora.pl , wraz z krótkim opisem problemu. Następnie my, w dużym skrócie, sprawdzamy czy i kto jest opiekunem forum i jeśli nie wywiązuje się ze swojej roli, możemy taką osobę "odwołać". Natomiast rola moderatora jest społeczna i nie możemy ot tak powołać nowej osoby, taka osoba musi zgłosić chęć moderowania danego forum sama. Oczywiście pomagamy w tym procesie i jeśli tylko chciałabyś dowiedzieć się więcej, napisz do nas, spróbujemy rozwiązać ten problem.
          • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 14:11
            Ok, dziękuję, napiszę za jakąś godzinę.

Dziękuję za konstruktywne podejście do tematu.
            • kasi.aa Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 14:19
              Nie ma sprawy, mam nadzieję, że uda się wypracować jakieś konstruktywne rozwiązanie.
              • taniarada Kasiu wariant nie zna sprawy 06.09.21, 14:40
                kasi.aa napisała:

> Nie ma sprawy, mam nadzieję, że uda się wypracować jakieś konstruktywne rozwiąz
                > anie.
                Od roku na forum zagnieździł się psychopata i ludzie boją się tam pisać .Wystarczy sprawdzić .A wy to olewacie .
          • taniarada Spróbuj tego psychola usunąć 06.09.21, 14:42
            kasi.aa napisała:

> Tak jak pisał wariant_b - napisz proszę pod adres forum@agora.pl , wraz z krótk
            > im opisem problemu. Następnie my, w dużym skrócie, sprawdzamy czy i kto jest op
            > iekunem forum i jeśli nie wywiązuje się ze swojej roli, możemy taką osobę "odwo
            > łać". Natomiast rola moderatora jest społeczna i nie możemy ot tak powołać nowe
            > j osoby, taka osoba musi zgłosić chęć moderowania danego forum sama. Oczywiście
            > pomagamy w tym procesie i jeśli tylko chciałabyś dowiedzieć się więcej, napisz
            > do nas, spróbujemy rozwiązać ten problem.
            O to walczę .A wariant że mnie i kallliki robi wariatów .Wystarczy prześledzić parę wątków do tyłu .Ludzie ile można do was pisać.
          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 15:37
            kasi.aa napisała:

> Następnie my, w dużym skrócie, sprawdzamy czy i kto jest opiekunem forum
            > i jeśli nie wywiązuje się ze swojej roli, możemy taką osobę "odwołać".
            > Natomiast rola moderatora jest społeczna i nie możemy ot tak powołać nowej
            > osoby, taka osoba musi zgłosić chęć moderowania danego forum sama.

Cieszę się, że akurat trafiliśmy na ciebie.

Sprawa Psychologii mam nadzieję stopniowo się rozwiąże - czy to przez znalezienie
            nowego/nowych opiekunów, czy przez ugodę i pakt o nieagresji z poszanowaniem
            ograniczeń wynikających z przypadłości psychicznych części użytkowników.

Ale problem jest trochę bardziej ogólny i przydałby się przegląd forów redakcyjnych
            pod kątem ich opiekunów (czy są jeszcze aktywni, czy informacje w nagłówkach
            forów są aktualne, czy nie potrzebują wsparcia lub przygotowania następcy).
            Ewentualnie jakieś oceny sposobu moderowania też warto by zrobić, choć
            nie zauważyłem narzędzia którym zrobić by to można, więc pewnie nierealne.
            Przypomnę, że chętny na Weterynarię chyba ciągle czeka na decyzję.

Dla forów prywatnych (społecznych jak zwie je Regulamin) przydała by się jakaś
            jawna strategia na wypadek utraty właścicieli i administratorów - wprawdzie żyć
            bez moderacji można, ale naloty trolli i spamerów przyjemne nie są i ktoś
            by się przydał, żeby po nich sprzątać. No i przydałaby się informacja dla obecnych
            użytkowników, kto i jak może przejąć kontrolę nad takim osieroconym forum,
            skoro jeszcze są tacy, co chcą z niego korzystać.
      • taniarada Nie masz wstydu wariant 06.09.21, 18:52
        > .
        > Posty i wątki można usuwać lub cenzurować. Decyzja jest odwoływalna, choć radzę
        > sprawdzić praktycznie, bo przy ostatnich próbach miałem problemy z odkasowywani
        > em.
        >
        > - Ważne, żeby działać szybko, więc zastanów się,
        > ale ty masz umówione z administracją, że odpowiadasz za forum, on jest pomocnik
        > iem.
        > Wtedy po prostu dzielicie się tak, że ten kto pierwszy zaczął, ten kontynuuje,
        > a drugi
        > stara się nie wtrącać. Bałaganu może narobić, bo wygląda na to, że nie odpowiad
        > a
        > za swoje zachowania, zaburzenie psychiczne nim rządzi. Zresztą to samo możecie
        > ustalić już teraz. Tu uwaga - umowy z osobą z zaburzeniami psychicznymi do nicz
        > ego
        > tak naprawdę nie zobowiązują i nie można mieć pretensji o ich niedotrzymywanie.
        >
        > No i chyba tyle z mojej strony, a teraz sobie radźcie sami. Jakby co - pytaj.
        >
        > Takiego łobuza bronisz ,a mnie i Kali tyłek obrabiasz .Coś ci się robi.
        > Monia sobie da radę bez twojej pomocy i złotych rad.Co za chamstwo z twojej strony.
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 06:54
      Ty wariant i snajper nie nadajecie się na adminów społecznych .O czym Ty bredzisz człowieku .Facet co mówi do kobiet babciu i robić mielone Cipeczko do młodej kobiety .Do drugiej jak ma sobie życie ułożyć .Przeplata bluzgi z dobrymi radami i Ty chcesz go zrobić adminem .To się nie mieści w głowie .Bo masz fobie do kallliki i do mnie .Czy ty wiesz o czym piszesz .Przecież to jest psychopata nie człowiek .Może któryś z głównych adminów się tą sprawą zainteresuje . I poczyta starsze wątki .Idź w cholerę z takimi radami .Ty nie powinnaś ich udzielać .Żal Cię czytać .
      • yadaxad Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 08:46
        Nie kłam moderacji, cipka była do ciebie nie o żadnej z pań. Fakt, że to cipkę okrutnie obraża.
        • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:24
          yadaxad napisał(a):

> Nie kłam moderacji, cipka była do ciebie nie o żadnej z pań. Fakt, że to cipkę
          > okrutnie obraża.

yadaxad, albo nie czytasz albo ściemiasz
        • astroblaster Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 18:19
          Fakt o tym nie pomyślałem; najmocniej i szczerze przepraszam cipkę
          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 19:03
            A któż cię tu przygruchał?
            Tak fajnie się nam obgadywało.

PS.
            Przepraszam za astroblenera w którymś z postów. Nie mam pamięci do nicków.
            • astroblaster Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 20:07
              Jak to kto przecież dziaduniu ogłosił już wszędzie; nawet reklama na TVN przed prognozą pogody.

Nie mam żalu Wariancie. Duży jestem. Duży jak mój nik z dużej.

Obgadujcie dalej; jak to się zwykło mówić (która mielina nauczycielka poprawi?)

Veni Vidi Vici a nie zamierzam -dziadku- Avicii
              • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 21:08
                astroblaster napisał(a):

> Jak to kto przecież dziaduniu ogłosił już wszędzie; nawet reklama na TVN przed
                > prognozą pogody.

Wyrzutów sumienia nie mam - ostrzegałem monę parokrotnie.

> Nie mam żalu Wariancie.

Czyżbyśmy się znali pod jakimś wcześniejszym nickiem?
                • astroblaster Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 21:16
                  Nie sądzę. Nie zmieniam ników.
                  Identyfikuję się z nimi.
                  Pseudonimy mocniejsze od imion, prawda?
                  I samemu o nich decydujemy.
                  Raz, że była to kiedyś super gra video, dwa, że detonator gwiazd.

Jesteś rozsądny, ale dajesz się wkręcać i podkręcać.

Ja jestem jaki jestem.

Miło mi było poznać i powodzenia w osądzaniu oraz wyborach Miss MoniaForumPsychologiaKotletDuvhMielony

• wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 21:45
                    astroblaster napisał(a):

> Nie sądzę. Nie zmieniam ników.

Zmyliło mnie to duże "W", bo nicki nieznajomych pisuję z małej litery.

> Jesteś rozsądny, ale dajesz się wkręcać i podkręcać.

Czasem trzeba podpuszczać, jak chce się wkręcać i pokręcać - nieprawdaż?

> Miło mi było poznać i powodzenia w osądzaniu oraz wyborach ...

Kasi.aa będzie jurorem, a mnie nic do tego.
                    Ja tylko chciałem przyspieszyć termin wyborów.
                  • taniarada Masz tupet lobuzie 08.09.21, 00:24
                    astroblaster napisał(a):

> Nie sądzę. Nie zmieniam ników.
                    > Identyfikuję się z nimi.
                    > Pseudonimy mocniejsze od imion, prawda?
                    > I samemu o nich decydujemy.
                    > Raz, że była to kiedyś super gra video, dwa, że detonator gwiazd.
                    >
                    > Jesteś rozsądny, ale dajesz się wkręcać i podkręcać.
                    >
                    > Ja jestem jaki jestem.
                    >
                    > Miło mi było poznać i powodzenia w osądzaniu oraz wyborach Miss MoniaForumPsych
                    > ologiaKotletDuvhMielony
                    >
                    I bezczelność,Szkoda że te kobiety co tu gnębiłeś się nie pojawiły .
    • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 10:04
      To już jest skandal by admini nie reagowali na tego gościa astroblaster .To poniżej krytyki jest .Marrant gdzie jesteś ?
      • yadaxad Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 11:34
        Owszem, jest poniżej krytyki. Nigdy, jak ty na pierwszym wejściu, nie życzył nikomu śmierci, nie kazał kopać dołu i się zabić. Po prostu chcesz zmanipulować i przejąć forum. Wpychając omotaną Monę na moderatora, która będzie, jak to mnie ładnie nazywasz, bo to nie moje słowa, twoim -przydupasem-.
        • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 11:44
          yadaxad napisał(a):

> Owszem, jest poniżej krytyki. Nigdy, jak ty na pierwszym wejściu, nie życzył ni
          > komu śmierci, nie kazał kopać dołu i się zabić. Po prostu chcesz zmanipulować i
          > przejąć forum. Wpychając omotaną Monę na moderatora, która będzie, jak to mni
          > e ładnie nazywasz, bo to nie moje słowa, twoim -przydupasem-.

Możecie się trochę opanować z tymi kłótniami?
          • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 11:45
            Potrzebny jest admin społeczny. Proszę nie używajcie słowa przydupas w stosunku do osób na forum, to poniżej krytyki.
          • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 12:20
            mona.blue napisała:

> yadaxad napisał(a):
            >
            > > Owszem, jest poniżej krytyki. Nigdy, jak ty na pierwszym wejściu, nie życ
            > zył ni
            > > komu śmierci, nie kazał kopać dołu i się zabić. Po prostu chcesz zmanipul
            > ować i
            > > przejąć forum. Wpychając omotaną Monę na moderatora, która będzie, jak
            > to mni
            > > e ładnie nazywasz, bo to nie moje słowa, twoim -przydupasem-.
            >
            > Możecie się trochę opanować z tymi kłótniami?
            >
            > Nikt nikomu nie życzył są śmierci .Kazałem by się zakopał i zniknąl z tego forum .jesteś bezczelna kłamczucha .Wstyd że pozwalałas niszczyć tam kobiety z tym całym astro .
            >
            • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 12:28
              Tak, nie kazał się zabić, to nie prawda
            • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:21
              taniarada napisał:

> Nikt nikomu nie życzył są śmierci .Kazałem by się zakopał i zniknąl z teg
              > o forum .

dokładnie tak też odebrałem tamten post
              zyczenie śmierci to była bardzo dowolna interpretacja astro
              którą yadaxad podtrzymujesz, permanentnie bierzesz astro w obronę
              jak to ujełaś? astro robi wiatr swoim chamstwem które zdziera ludziom maski?
              i to jest dla ciebie ok jak rozumiem, przydatne
              i dlatego wytłumaczyc go chcesz wszędzie?
    • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 11:32
      @yadaxad

Zostałaś wywołana do tablicy.
      • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 12:18
        wariant_b napisał:

> @yadaxad
        >
        > Zostałaś wywołana do tablicy.
        To jest ta co z tym astro pomagała mu w niszczeniu kobiet .Mam całą rodzinę od od strony zięcia sędziowską w tym zięcia adwokata wszystko zrobię by ta para bezkarnie tam sobie rządziła ..Pozwól Moni rządzić samodzielnie .I pomóż jej .Coś niesamowitego .Ba czelność tu pisać .
      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 18:39
        wariant_b napisał:

> @yadaxad
        > Zostałaś wywołana do tablicy.

Mona.blue rekomendowała cię jako merytorycznie najbardziej zaawansowaną osobę
        na Psychologii i byłbym zadowolony, gdybym poznał twoje sugestie co do dalszego
        postępowania. Znalazłem twoje wpisy na FOF i wiem, że pospolitego chamstwa nie tolerujesz.
        A jak w przypadku czegoś w rodzaju koprolalii, bo z kontekstów sądząc taki mamy tutaj,
        choć w poście powitalnym astroblaster opisuje swój problem jako coś z cechami NPD?

Oczywiście możesz odmówić i wtedy nie będę zadawał więcej pytań.
        • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 19:05
          To mnie nie ufasz i Kali ,a takiemu łobuzowi i tej drugiej proponujesz jakieś stanowisko.On do Kallki mówił babciu idź robić mielone .I do wielu kobiet .Niektóre uciekały gdzie pieprz rośnie .To się w głowie nie mieści .I jeszcze Monikę podpuszczasz ,choć Ona jest za mną .I robisz ze mnie kłótnika ,a ten drugi co się ociera o kobiety kobieciarza .Wiesz co straciliście obaj u mnie szacunek .Tam będzie normalne forum i wrócą kobiety co uciekły .Bez twojej zakichanej pomocy.Ja za wasze byłem za słabszymi i poniewieranymi .Kobiety zawsze mogły liczyć na moje wsparcie i pomoc.Dzisiaj jak byłem w pracy to widziałem twój post do Kalliki .Dlaczego jej nie powiedziałeś co o niej sądzisz .Dwulicowy człowieku .
          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 19:50
            taniarada napisał:

> Tam będzie normalne forum i wrócą kobiety co uciekły .

Tylko odpowiedz mi na proste pytanie: po co?
            Wysłuchiwać twoich światłych opinii na temat ich problemów psychicznych?

Jeśli forum zmierza ku luźnej grupie dyskusyjnej na wolne tematy, to lepiej
            przenieść się całością na ememę, gdzie ruch jest większy.
            Jeśli ma pełnić funkcje samopomocowe, to trzeba znaleźć tych, którzy pomóc potrafią.
            Są najważniejsi. Dlatego interesują mnie oceny mony i yadaxad, a nie twoje.

Forum Gazety nie dorobiło się narzędzi do badania opinii publicznej,
            więc kasi.aa nie zbierze anonimowych opinii, co sądzą uczestnicy Psychologii,
            kogo na forum cenią, a kto im przeszkadza. Nie przetworzy tych informacji
            stosując system wag w zależności np. od bieżącej aktywności i okresu uczestnictwa.
            Nie zapyta również jawnie, bo zamiast potrzebnych ocen dostanie tylko serię nowych
            konfliktów, pyskówek i animozji. Przykro mi, ale tak się nie da - trzeba kombinować.

Więc jeszcze raz prośba - daruj sobie i odpuść, bo niczego nowego nie wnosisz.
            Twoje pretensje zostały przyjęte do wiadomości, a reszta w rękach administracji.
            • yadaxad Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 22:28
              Kobieta, która miała randkowy, wzajemnie niewybredny konflikt z Astro, już wróciła. Zresztą wcześniej pisała, że zmienia nicki, jak pod którymś za bardzo się rozgada. I chyba znowu będzie musiała zmienić, bo ją Mona wyciągnęła za uszy - ach, to ty. Powrotu ścieku, który tam kiedyś powstał i fakt ja zgłosiłam, dziwne, że ktoś żałuje. Wulgarne ozdobniki Astro jakoś zawsze asymilują się z mądrymi i życzliwymi dla ludzi w realnym problemie radami. Dotyczy to tylko nicku Astro. Konflikty między wielu letnimi bywalcami, w których każda strona sobie pamięta, mogą sami indywidualnie regulować.
              • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:09
                yadaxad napisał(a):

> Wulgarne ozdobniki Astro jakoś zawsze asymilują się z mądr
                > ymi i życzliwymi dla ludzi w realnym problemie radami.

no własnie
                taki masz stosunek
                tymczasem pacjent jakos daje rade i bez jak piszesz "wulgarnych ozdobników" sie wypowiadac
                tylko czasem mu sie szambo przelewa, co tobie sie "asymiluje"
                co nie znaczy ze sie "asymiluje" ogółowi
                bo wiele osób mu juz zwracało uwagę
          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 20:11
            taniarada napisał:

Aj, przegapiłem:
            > Dzisiaj jak byłem w pracy to widziałem twój post do Kalliki .
            > Dlaczego jej nie powiedziałeś co o niej sądzisz .Dwulicowy człowieku .

Bo weszła na działkę, w której czuję się kompetentny.
            Wyjaśnianie, co myślę na temat jej wiedzy w temacie, do niczego by nie prowadziło.
            Więc tłumaczyłem o co w tym chodzi na ile umiałem i na ile ona mogła zrozumieć.
            Zdaje się, że pomogło.
            • kalllka Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 22:51
              Wywołana do tablicy- prostuje nieporozumienie.
              Widać ze tr, miał na myśli twoje słowa z tutejszego watku, wariancie.
              Pod nieobecność adminów zostałeś proszony o informacje dot. działania forum, ty natomiast dokonałeś podziału kompetencyjnego na forum oraz oceny(!) osób.
              nigdy nie pretendowalam do roli admina, a tym w sporze o godność byłam raczej ofiara, ale ok, dka mnie to rybka,
              widać jednak ze tr, twoja arbitralna ocena niespecjalnie przypadła do gustu.
              No i to by było na tyle.

• wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:35
                kalllka napisała:

> Wywołana do tablicy- prostuje nieporozumienie.
                > Widać ze tr, miał na myśli twoje słowa z tutejszego watku, wariancie.

Zgłosiłaś się sama - wcześniej funkcjonowałaś jako przykład podany przez taniąradę.
                A n4rmoorr miał na myśli naszą dyskusję na Religii.
        • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 22:13
          wariant_b napisał:

> wariant_b napisał:
          >
          > > @yadaxad
          > > Zostałaś wywołana do tablicy.

> Znalazłem twoje wpisy na FOF i wiem, że pospolitego chamstwa nie
          > tolerujesz.

bardzo mi przykro, ale nie jest to prawdą
          chamstwo astro zostało zakwalifikowane jako przydatne i zawsze było tolerowane
          wiele razy pisałem żeby wrzucił na luz, bo jest chamski po prostu, bez odzewu
          • yadaxad Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 22:39
            Jest wulgarny, chamstwo to brak inteligencji.
            • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 22:50
              yadaxad napisał(a):

> Jest wulgarny, chamstwo to brak inteligencji.

Niekoniecznie, inteligentni ludzie też potrafią być chamscy.
              • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:33
                mona.blue napisała:

>> Jest wulgarny, chamstwo to brak inteligencji.
                > Niekoniecznie, inteligentni ludzie też potrafią być chamscy.

Potrafią, ale normalnie nie jest im to potrzebne - mogą inaczej.
                • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:29
                  wariant_b napisał:

> mona.blue napisała:
                  >
                  > >> Jest wulgarny, chamstwo to brak inteligencji.
                  > > Niekoniecznie, inteligentni ludzie też potrafią być chamscy.
                  >
                  > Potrafią, ale normalnie nie jest im to potrzebne - mogą inaczej.

Mogą, ale nie zawsze chcą. Prościej zbluzgać.
                  • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:45
                    mona.blue napisała:

> Mogą, ale nie zawsze chcą. Prościej zbluzgać.

Dlaczego miałbym cię zbluzgać?
                    • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 13:32
                      wariant_b napisał:

> mona.blue napisała:
                      >
                      > > Mogą, ale nie zawsze chcą. Prościej zbluzgać.
                      >
                      > Dlaczego miałbym cię zbluzgać?

To nie do Ciebie, ogólnie napisałam, że są takie osoby.
            • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:04
              yadaxad napisał(a):

> Jest wulgarny, chamstwo to brak inteligencji.

waloryzujesz,
              jest chamski
              co z tego ze olej w glowie ma
          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:30
            afq napisał:

>> @yadaxad
            >> Znalazłem twoje wpisy na FOF i wiem, że pospolitego chamstwa nie tolerujesz.

> bardzo mi przykro, ale nie jest to prawdą
            > chamstwo astro zostało zakwalifikowane jako przydatne i zawsze było tolerowane
            > wiele razy pisałem żeby wrzucił na luz, bo jest chamski po prostu, bez odzewu

Nie bujam - znalazłem wątki założone przez yadaxad na Forum o Forum, a marrant
            zachowała się jak na nią wręcz wzorowo - wyczyściła wszystko a nawet więcej.

Rozumiem zatem, że nieprawdziwe jest iż yadaxad nie toleruje pospolitego chamstwa
            a dowodem jest tolerancja dla chamskich wpisów astro. Masz absolutną rację, są chamskie
            i też bym ich nie tolerował na żadnym innym forum i zaproponował ban. Krótka piłka.
            Tutaj zakwalifikowałem astro również do kategorii "pacjent" z czymś w rodzaju zespołu
            Tourette'a-Obajtka, więc nie tyle chamstwo pospolite, co niekontrolowana agresja słowna.
            Yadaxad nie potwierdziła tego, ani nie zaprzeczyła. Wyszukiwarka mówi mi, że jesteś
            od kilku lat stałym bywalcem więc chętnie poznam twoją diagnozę i propozycje na przyszłość.

• afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:41
              ja nie diagnozuję, to tak pro forma :-)

astro nie raz udowadniał że ma wiele do wniesienia i przy mojej niechęci do niego, nie odbieram mu tego
              jednocześnie nie raz udowodnił że jakoś może wnosić wszystko co dobre bez chamstwa
              trudno mi wyrokować czy to niekontrolowane zwłaszcza że z jego postów nie raz wynikało że wrzucał coś powiedzmy kontrowersyjnego, czekając jaka to będzie reakcja
              więc bliżej mi do myslenia że jest to bardziej celowe niż niekontrolowane,
              czy chamstwo w jakims przemyslanym celu jest zgodne z regulaminem? bo do przyzwoitości, kultury, szacunku, i tych wszystkich prostych spraw juz przestałem sie odwoływac
              było to wysmiane
              pacjent czuje sie bezkarny
              piszesz ze na innym forum zaproponowałbys ban.. hm.. a to forum jest specyficzne, to prawda
              trafiają tu ludzie z roznymi klopotami, z samoocena na poziomie bruku, maltretowane psychicznie kobiety itd
              i wpadaja pod prowokacyjne strzały astro
              jesli przetrwaja jego próbę ognia to potem je będzie szczerze wspierał, to prawda
              tylko kurna.. na prawde to właściwe? taki tryb?
              • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:49
                afq napisał:

> tylko kurna.. na prawde to właściwe? taki tryb?

Mieszany - jednocześnie "pacjent" i "lekarz".
                Może trafić się więcej osób, które próbują pomagać same mając problemy z psychiką.

Dzięki za stanowisko. Zapytam jeszcze, do jakiego stopnia uważasz je za typowe?
                • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:37
                  Do jakiego stopnia uważam je za typowe? Ale co?
                  • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:44
                    afq napisał:

> Do jakiego stopnia uważam je za typowe? Ale co?

Twoje stanowisko w sprawie.
                    Nie ma technicznej możliwości zrobienia anonimowej ankiety na forum.
                    • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:49
                      No raczej typowe dla mnie to stanowisko nie jest
                      Zazwyczaj mam sporo tolerancji dla różnych zjawisk i prędzej zapytam "czemu to robisz?" Niż się wzburze. Tak z resztą było i w tym wypadku. Miarka się przebrała kiedy przeczytałem że się chlubi chamstwem stosowanym jako narzędzie do testowania ludzi. Nie spotkałem dotąd nikogo z takimi zapędami.
                      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:56
                        afq napisał:

> No raczej typowe dla mnie to stanowisko nie jest
                        > Zazwyczaj mam sporo tolerancji dla różnych zjawisk i prędzej zapytam "czemu to
                        > robisz?" Niż się wzburze. Tak z resztą było i w tym wypadku. Miarka się przebrała
                        > kiedy przeczytałem że się chlubi chamstwem stosowanym jako narzędzie do
                        > testowania ludzi. Nie spotkałem dotąd nikogo z takimi zapędami.

Z tego co na szybko wyczytałem, dla osób o skłonnościach narcystycznych typowe.
                        Zaakceptować tego się nie da. Znowu będę musiał prosić o pomoc jakiegoś mentora.
                        • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:02
                          Chamstwo typowe dla kogoś o takich skłonnościach? Może, nie wiem. Nie wnikam. Nie wnikam też w to czy on takie skłonności ma. To wciąż chamstwo, bez względu na podłoże.
                          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:06
                            afq napisał:

> Chamstwo typowe dla kogoś o takich skłonnościach? Może, nie wiem. Nie wnikam.
                            > Nie wnikam też w to czy on takie skłonności ma. To wciąż chamstwo, bez względu
                            > na podłoże.

No to znowu będę musiał postawić yadaxad przed tablicą.
                            • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:11
                              Yadaxad go wypudruje mam wrażenie. W końcu to tylko wulgarne ozdobniki..
                              • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:23
                                afq napisał:

> Yadaxad go wypudruje mam wrażenie. W końcu to tylko wulgarne ozdobniki..

Zapytamy. Yadaxad nie angażuje się tak mocno, widać ma ważniejsze zajęcia.
                                Chyba docenia jego użyteczność.

• afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:28
                                  wprost o tym mówiła. Jest jej przydatny. Dla mnie to słabe. Chamstwo staje się wulgarnymi ozdobnikami. I jest w dodatku przydatne. Więc wszystko ok. Dla mnie nie
                                  • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:33
                                    afq napisał:

> wprost o tym mówiła. Jest jej przydatny. Dla mnie to słabe. Chamstwo staje się
                                    > wulgarnymi ozdobnikami. I jest w dodatku przydatne. Więc wszystko ok. Dla mnie nie

Tu bardziej dawała do zrozumienia niż mówiła wprost.
                                    • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 13:10
                                      wariant_b napisał:

> afq napisał:
                                      >
                                      > > wprost o tym mówiła. Jest jej przydatny. Dla mnie to słabe. Chamstwo sta
                                      > je się
                                      > > wulgarnymi ozdobnikami. I jest w dodatku przydatne. Więc wszystko ok. Dl
                                      > a mnie nie
                                      >
                                      > Tu bardziej dawała do zrozumienia niż mówiła wprost.

Tak robi.
                        • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 13:09
                          wariant_b napisał:

> afq napisał:
                          >
                          > > No raczej typowe dla mnie to stanowisko nie jest

> > kiedy przeczytałem że się chlubi chamstwem stosowanym jako narzędzie do
                          > > testowania ludzi. Nie spotkałem dotąd nikogo z takimi zapędami.
                          >
                          > Z tego co na szybko wyczytałem, dla osób o skłonnościach narcystycznych typowe.
                          > Zaakceptować tego się nie da. Znowu będę musiał prosić o pomoc jakiegoś mentora
                          > .

Astro chyba sam się przyznawał do narcyzmie. Ma wszelkie cechy narcystyczne.
                          • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 13:15
                            nie wiem i nie ma co analizować osobowości astro
                            regulamin forum mówi że posty łamiące netykiete będą usuwane
                            a netykieta agory mówi jasno - nie klnij, nie obrażaj innych
                            proste
                            i czy to nazwane będzie "wulgarnymi ozdobnikami" czy chamstwem
                            czy jest rozmyślnym działaniem czy efektem dysfunkcji
                            łamie bezpośrednio zasady
                            • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 13:16
                              afq napisał:

> nie wiem i nie ma co analizować osobowości astro
                              > regulamin forum mówi że posty łamiące netykiete będą usuwane
                              > a netykieta agory mówi jasno - nie klnij, nie obrażaj innych
                              > proste
                              > i czy to nazwane będzie "wulgarnymi ozdobnikami" czy chamstwem
                              > czy jest rozmyślnym działaniem czy efektem dysfunkcji
                              > łamie bezpośrednio zasady
                              >

Proste fakt. Masz rację.
                          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 14:01
                            mona.blue napisała:

> Astro chyba sam się przyznawał do narcyzmie. Ma wszelkie cechy narcystyczne.

Ale jest na tyle inteligentny, aby się przyznać zanim ktoś inny to stwierdzi.
                    • snajper55 Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 08.09.21, 01:05
                      wariant_b napisał:

> Nie ma technicznej możliwości zrobienia anonimowej ankiety na forum.

Jak to nie ma, skoro jest??? Sonda się nazywa.

S.
                      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 08.09.21, 09:01
                        snajper55 napisał:

> Jak to nie ma, skoro jest??? Sonda się nazywa.

Są dwa ale - pierwsze, że kasi.aa poprosiła, żeby to jednak był zwyczajny wątek i posty.
                        Drugie - że sonda nie jest typową ankietą - zadaje jedno pytania i wymaga wyboru jednej
                        z podanych propozycji odpowiedzi. Proponowałem ją do przeprowadzenie wyborów.
        • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:06
          wariant_b napisał:

> A jak w przypadku czegoś w rodzaju koprolalii, bo z kontekstów sądząc taki mamy
          > tutaj,
          > choć w poście powitalnym astroblaster opisuje swój problem jako coś z cechami
          > NPD?

to mysle zadne usprawiedliwienie co ma a czego nie
          padają rzeczy ktore kolo jakiejs kultury i wzajemnego podstawowego poszanowania nie stały
          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:41
            afq napisał:

> to mysle zadne usprawiedliwienie co ma a czego nie padają rzeczy ktore kolo
            > jakiejs kultury i wzajemnego podstawowego poszanowania nie stały

Być może, ale dlatego zasugerowałem moni skorzystanie z pomocy mentora,
            a sam napraszałem się o opinię u yadaxad. Nie jestem psychiatrą.
            Intuicja podpowiada mi, że nie da się łatwo opanować wybuchów astro, więc bez
            sensu jest próba namawiania go, żeby się powstrzymywał. Nie da rady.
            • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:43
              wariant_b napisał:

> Intuicja podpowiada mi, że nie da się łatwo opanować wybuchów astro,

sam jakos jest w stanie je opanowywac

> więc bez sensu jest próba namawiania go, żeby się powstrzymywał. Nie da rady.

wiem, próbowałem miesiącami, zanim i mi sie przelało na dobre
              co spotkało się wyłącznie z drobnymi złośliwościami z jego strony
              • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 06.09.21, 23:59
                afq napisał:

> sam jakos jest w stanie je opanowywac

Mnie wydawało się, że nie. Jeśli w coś się zaangażował, na wypowiedzi psujące
                mu narrację reagował agresywnie. I chamsko. Trwało to góra kilka postów.
                Nie zauważyłem, żeby kogoś prześladował celowo. Ale ja nie jestem uczestnikiem
                Psychologii - prześledziłem kilka wątków zasugerowanych przez taniąradę i parę,
                których sam poszukałem, jako być może istotnych. Reszty sporu nie znam.

> wiem, próbowałem miesiącami, zanim i mi sie przelało na dobre
                > co spotkało się wyłącznie z drobnymi złośliwościami z jego strony

Zgadza się - drobne złośliwości na forach są mile widziane (przynajmniej przez postronnych),
                wybuchy niekontrolowanej agresji słownej dużo mniej, a najgorsze są naloty "dowcipnych".
                Z tą ostatnią kategorią walczyła yadaxad na FOF.

• afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:14
                  Celowo nękał in
                  Aż sobie poszła
                  A potem tropił ją i atakował gdy tylko się pojawiała

Zwróć też uwagę że jest w stanie pisać bez bluzgów
                  Jeśli coś w nim wyzwala bluzganie i inaczej nie może (w co wątpię) to niech może uda się do specjalisty a nie na występy na forum

Z resztą, sam za którymś razem rzucił coś a potem, w czym o zgrozo wtórowała mu yadaxad, stwierdził że był ciekaw reakcji kobiety. No więc gdzie tu jakieś nieopanowane impulsy
                  • mona.blue Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:20
                    Meele też wygonił z forum, a Kalke mobbingował
                    • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:25
                      A to prawda
                      Za kallka łazi bez przerwy
                      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:52
                        afq napisał:

> A to prawda
                        > Za kallka łazi bez przerwy

W tym, co podrzucił mi taniarada widziałem potężną scysję z kalllką.
                        Ale tematu na teraz nie podejmą - na forach, na których się z nią
                        stykam dla mnie też jest mocno niekomunikatywna i mam problem
                        z odczytaniem jej intencji. Nich będzie, że łazi. Kolejny minus dla astro.
                        • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:55
                          Ja też mam problem z kallka. Nie po drodze nam. Ale to mnie nie uprawnia do permanentnego robienia wycieczek pod jej adresem. Nie moja bajka to nie czytam nie komentuje. Proste.
                  • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:43
                    afq napisał:

> Celowo nękał in
                    > Aż sobie poszła
                    > A potem tropił ją i atakował gdy tylko się pojawiała

Reklamacje proszę do taniejrady i mony - tych wątków mi nie podpowiedzieli, in nie znam
                    a swoją zdolność do czytania Psychologii już wyczerpałem. Przyjmuję na wiarę.

> Zwróć też uwagę że jest w stanie pisać bez bluzgów
                    > Jeśli coś w nim wyzwala bluzganie i inaczej nie może (w co wątpię)
                    > to niech może uda się do specjalisty a nie na występy na forum

Zwróciłem. Czytałem post wstępny na BPD - wygląda na to, że był.

> Z resztą, sam za którymś razem rzucił coś a potem, w czym o zgrozo wtórowała
                    > mu yadaxad, stwierdził że był ciekaw reakcji kobiety. No więc gdzie tu jakieś
                    > nieopanowane impulsy

W tym co przejrzałem pełno ich.
                    Oczywiście można prosić marrant, żeby go odstrzeliła, tylko to samo pytanie co do
                    taniejrady: po co? Kto przejmie prowadzenie osób zgłaszających się po pomoc.
                    Jeśli większość wolałaby forum czysto dyskusyjne - też będę za.
                    • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 00:53
                      Może i był. Pytanie tylko czy przyjął pomoc. Bo mi na to nie wygląda. A co do osób które zgłaszają się po pomoc - nie znam przypadku by taka prośba pozostała bez odzewu, zanim pojawił się astro też.
                      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:04
                        afq napisał:

> Może i był. Pytanie tylko czy przyjął pomoc. Bo mi na to nie wygląda.

Z jego wypowiedzi wynika, że chyba bardziej przejął się BPD - miał bliską osobę z tym
                        problemem i chyba na tym poległ.

> A co do osób które zgłaszają się po pomoc - nie znam przypadku by taka prośba pozostała
                        > bez odzewu, zanim pojawił się astro też.

Może - ja widziałem w wyszukiwarce ogromną zapaść forum w latach 2016-17.
                        Nie analizowałem, co było przyczyną. Na Psychologii astro pojawił się później.

• afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:09
                          Ja chyba trafiłem tu 2018? albo 19? Nie pamietam. Więc zapaści nie widziałem.
                          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:16
                            afq napisał:

> Ja chyba trafiłem tu 2018? albo 19? Nie pamietam. Więc zapaści nie widziałem.

Wyszukiwarka mówi, że w 2018, astro trafił w 2020, yadaxad jest od 2013,
                            właśnie z przerwą w tym okresie - ale to za mało, żeby coś wnioskować.

• afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:07
                      Co do prowadzenia osób które zgłaszają się po pomoc - astro i tak zazwyczaj podsumowuje swoje posty stwierdzeniem "przyjdzie yada to ci doradzi"
                      • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:12
                        afq napisał:

> Co do prowadzenia osób które zgłaszają się po pomoc - astro i tak zazwyczaj
                        > podsumowuje swoje posty stwierdzeniem "przyjdzie yada to ci doradzi"

To tak samo jak mona - też wskazała yadę za swój główny autorytet Psychologii.
                        Chyba polubię yadaxad.

• afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:20
                          Ja akurat przestałem lubić na rzecz ostrożnego dystansu.
                          • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:26
                            afq napisał:

> Ja akurat przestałem lubić na rzecz ostrożnego dystansu.

Ty ją znasz, ja dopiero chciałbym poznać.
                            • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:30
                              Oj tam znam. Nie znam. Znam jej wypowiedzi. Zazwyczaj w cudzych sprawach. Wiem że ma psa. O tyle znam.
                              • wariant_b Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:34
                                afq napisał:

> Oj tam znam. Nie znam. Znam jej wypowiedzi. Zazwyczaj w cudzych sprawach.
                                > Wiem że ma psa. O tyle znam.

To lepiej, niż gdyby miała kota ;)

Ale już może dość na dzisiaj.
                                Przemyślę sobie do jutra.
                                • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 01:37
                                  Strzala
                                  • taniarada Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 07:01
                                    Przywracasz mi wiarę w ludzi .Dzięki .
                                  • yadaxad Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 10:42
                                    Gratuluję afq przychylności tego nicka. Przyjaciele o nas świadczą.
                                    • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 10:49
                                      yadaxad napisał(a):

> Gratuluję afq przychylności tego nicka. Przyjaciele o nas świadczą.

gratuluję również akceptacji dla przydatnego chamstwa, to w ogóle o niczym nie świadczy
                                      poza tym daruj sobie takie wycieczki, pisałem już na forum, nie popieram człowieka, najwyrazniej znowu czegos nie doczytałaś, ale chamstwo jest chamstwem
                                      • yadaxad Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 10:57
                                        To jest twój problem i walcz sobie z Astro o jego ekspresję. Nie ze ,mną, że mnie z różnych przyczyn to nie szokuje. Znając młodych, to się zdewaulowało.
                                        • afq Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 11:03
                                          yadaxad napisał(a):

> To jest twój problem i walcz sobie z Astro o jego ekspresję. Nie ze ,mną, że mn
                                          > ie z różnych przyczyn to nie szokuje. Znając młodych, to się zdewaulowało.

ale to ty piszesz tu jakies podsumowania na moj temat
                                          • yadaxad Re: Czy ktoś zagląda na forum psychologia 07.09.21, 11:32
                                            To jest forum moderacja. Przenieście dyskusję.