xdanax
28.06.22, 19:52
Witam, mam pytanie do moderatorów, dlaczego Sławko został zablokowany? Znam go od niedawna, przeczytałam jego wpisy na psychologii. Uważam, że to mądry człowiek, który bezinteresownie pomagał i doradzał zagubionym kobietom. Mam 55 lat, jestem nauczycielką, mam codzienny kontakt z ludźmi( nauczycielami, rodzicami, dziadkami, psychologiem, pedagogiem, kapłanami). Znam się na ludziach. Uważam, że skrzywdziliście go blokując jego wypowiedzi. Skrzywdziliście też osoby, którym mógłby pomóc, doradzić, wesprzeć na duchu. Proszę moderatora o przywrócenie nicku bguslawko_1. Jest dobrym , wrażliwym człowiekiem. Skąd to wiem? Sama taka jestem i wielokrotnie na forum oberwało mi się. Byłam oskarżana bezpodstawnie o wiele rzeczy, nawet o oszustwa. Niektórzy widzieli w moich wypowiedziach rusycyzmy. Facet mnie straszył policją. Podałam mu swoje dane, by mu ułatwić donos, ale minęło parę lat i nie zrobił tego, to ci tchórz! Jestem po filologii rosyjskiej, czytam w oryginale i czasem mój sposób pisania mógł wskazywać na to, że nie jestem Polką- to mi zarzucano. Forum straci dwie osoby: mnie i bguslawko_1. Przemyślcie swoją decyzję. Nie wolno krzywdzić ludzi! Przydałyby się jeszcze jakieś przeprosiny! Dlaczego uniemożliwiacie mi życzliwą rozmowę z drugim człowiekiem na forum? Daliście się omotać jakimś psychofankom! Pozdrawiam serdecznie- belferka z Podkarpacia.
PS Mam prośbę do osób, które go dłużej znają, niż ja. Miejcie odwagę wstawić się za nim! Dziękuję!