Dodaj do ulubionych

Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątków

10.07.23, 01:17
Uprzejmie żądam umieszczania wszystkich usunìętych wątków na Oślej Ławce.
Nie wszystkie usuwane wątki są umieszczane na Oslej Ławce.
Tak dzieje się na tutejszym forum religia, gdzie usunięto wątki i nie ma po nich śladu.
Nie można ocenić z jakiego powodu je usunięto bo ich nie ma.
Nie wiadomo ile ich usunięto.
Bo może nie usunięto żadnego?
A może 5?
1?
11?
Jedynie praktyka bezwzględnego zawieszania każdego usuniętego wątku na Oślej Ławce zapobiegnie takiego, jak obecny tu bałaganu:
jedne usunięte wątki są na Oślej Ławce, inne nie.
Jakie było kryterium ich usunięcia?
......
Do czasu stosowania takich praktyk jak wyżej opisane, jestem zmuszony aby nie brać udziału w aktywności państwa forum.
....
PS. Uprzejmie proszę aby zwrócić uwagę panstwa współpracownikowi snajper55 aby nie zwracał się do internautów: " ....won mi stąd ...", gdy nikt go w podobny sposób nie potraktował.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 02:26
      Wiedza o liczbie usuniętych wątków nie jest potrzebna aby dyskutować na forum.

O przyczynach usunięcia wątku czy postu informowany jest jego autor. Jeśli zapyta. Takie są reguły.

"Won" było użyte żartobliwie (w końcu także mnie dotyczyło). Ale skoro pojawiły się zastrzeżenia, to wszystkich, którzy poczuli się urażeni tym słowem - przepraszam.

S.
      • feelek Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 09:06
        snajper: .....
        ....
        w związku z tym podtrzymuję swoją deklarację i nie będę brał udziału w dyskusjach, które są prowadzone w ten sposób.
        Nie jest wam głupio?
        Zapraszacie do dyskusji ludzi " z ulicy", my to zaproszenie przyjmujemy, przychodzimy, wyrażamy swoje opinie na jakieś tematy, a potem wy to likwidujecie.
        Sami rozumiecie tę sytuację - po to zainstalowaliście narzędzie Ośla Ławka.
        Skoro jednak tego narzedzia nie stosujecie - nie będę brał w tym udziału.
        Pzdr.
    • kasi.aa Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 12:51
      Moderatorzy używają narzędzi wedle uznania. Mogą wątek wykasować, mogą wysłać na oślą ławkę, efekt jest ten sam - z oryginalnego forum wątek/wpis znika. Z oślej ławki wątki również znikają, nie ma tam odpowiedzi, dlaczego wątek został skasowany. Jedno i drugie wymaga napisania do nas (forum@agora.pl) o powód usunięcia. Przy czym, o czym wielokrotnie już mówiliśmy, informowani są autorzy usuniętych wpisów.
      • feelek Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 13:23
        Powinien być dostęp do dyskusji, w której brałem udział.
        Praktyka na państwa forum jest taka, że bierze się udział w jakiejś dyskusji, poświęca czas, a potem okazuje się,, że tego czegoś nie ma, zniknęło w niebycie.
        Ja prawa nigdzie swoją wypowiedzią nie złamałem.
        Przykro mi, ale nie mogę brać udziału w dyskusjach na takich warunkach.
      • feelek Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 14:05
        Kasia.a: " ...nie ma tam odpowiedzi, dlaczego wątek został skasowany..."
        ...
        ale mnie nie interesuje dlaczego wątek został skasowany, to sprawa między wami, a założycielem wątku (: tu: Oszolom).
        Ja proszę o dostęp do dyskusji, w ktorej brałem udział.
        • kasi.aa Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 15:13
          Nie ma i nie będzie dostępu do skasowanych treści na forum.
          • feelek Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 19:21
            kasi.aa napisała:

> Nie ma i nie będzie dostępu do skasowanych treści na forum.
            .....
            Więc i dyskusji nie będzie.
            Przynajmniej z moim udziałem.
            PS. To sprawa dla sądu: likwidujecie bezpodstawnie czyjeś wpisy i zabraniacie do nich dostępu?
            Przykro to obserwować, ale - trudno.
            Pani kasia.a cały czas czegoś nie rozumie:
            Pani karze osoby niewinne: pani chce ukarać ZAŁOŻYCIELA wątku, a karze osoby trzecie - tych, którzy biorą udział w dyskusji na tym usuwanym wątku, ALE PRAWA NIE ŁAMIĄ.

Jak: " nie ma i nie będzie dostępu do skasowanych treści na forum"
            a Ośla Ławka czym jest?
            • feelek Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 19:54
              Do Panstwa Forum Gazeta.pl:
              Dziwni z was ludzie:
              1. zakładacie forum,
              2. zapraszacie do udziału,
              3. ludzie przychodzą, dyskutują,
              4.dowiadują się, że wpisy, które zawiesili zostały usunięte
              pomimo tych zaproszonych intencji - oni nie złamali prawa, zrobił to założyciel wątku,
              5. po co zakładacie forum gdy tak traktujecie zaproszonych?
              • kornel-1 Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 23:13
                Pociesz się, że przeżyjesz to forum.
                • feelek Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 23:24
                  komel: pociesz się ....
                  ....
                  Nie wiem kim pan jest, ale dziekuję za odpowiedź.
                  Szkoda, że tak się to odbywa - z tym usuwaniem w niebyt.
                  Trudno.
                  Szkoda, że fora czeka taka jak p. komel pisze przyszłość.
                  Trudno.
          • zlamas-kutany Nie, bo nie i co nam zrobicie? 11.07.23, 08:06
            kasi.aa napisała:

> Nie ma i nie będzie dostępu do skasowanych treści na forum.

Nie oddam panu płaszcza...
      • feelek Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 22:39
        kasi.aa napisała:

" Przy czym, o czym wielokrotnie już mówiliśmy, informowani są autorzy usuniętych wpisów. "
        ... .
        To nieprawda.
        Jestem autorem usunietych wpisów z wątków ich założyciela Oszołoma.
        o ich usunięciunikt nigdy mnie nie poinformował
        Zorientowałem się, że tak się stało, z takiego jakiegoś komunikatu: " nie możesz mieć dostępu do tego wątku bo zastał on usunięty".
        Szkoda, że tak postępujecie, uniknąłbym czasu gdy wydawało mi się, że to miejsce dyskusji i pisałem odpowiedź.
    • feelek Re: Uprzejmie żądam umieszczania usuniętych wątkó 10.07.23, 23:16
      Aby oszczędzić Państwu kłopotliwej sytuacji, na tym kończę wymianę poglądów w tym wątku.
      .....
      Jeśli nie możecie nic na taką sytuację poradzić, trudno.
      ....
      Obawiam się, że Panstwo tego nie rozumiecie, ale nie da się tak dyskutować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka