Dodaj do ulubionych

operacje na całym wątku

10.07.23, 17:16
Hej!
Mam problem z operacjami, które dziś wykonują się na całym wątku zamiast na jednym poście. Dotyczy to wątków forum.gazeta.pl/forum/w,12924,127927925,127927925,czy_Anika_nie_jest_zbyt_pretensjonalna_.html i forum.gazeta.pl/forum/w,12924,176314321,176314321,Imie_dla_drugiej_corki.html - na innych nie próbowałam kasować. Nie mam zaznaczonej operacji na całej gałęzi, ale ona się i tak w taki sposób wykonuje. Proszę o pilną pomoc.
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: operacje na całym wątku 11.07.23, 12:09
      Coś zepsute jest ewidentnie, na emamie dziala normalnie usuwanie postów "bezśladowo", natomiast cenzurowanie z oznaczeniem [c] da się robić na pojedynczych postach tylko z poziomu spamkillera; wchodząc do wątku z poziomu forum po zaznaczeniu konkretnego postu ocenzurowany zostaje nie on, a początkowy post w wątku (i tylko początkowy, inne, w tym zaznaczone, nie)
    • kasi.aa Re: operacje na całym wątku 11.07.23, 12:17
      Był chwilowy błąd w narzędziach moderacyjnych na stronie - usuwało za dużo postów. Około 1 godz temu został naprawiony, odświeżcie proszę stronę i będzie wszystko działać. Przepraszamy za utrudnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka