sh4rky 10.02.05, 22:03 Taki question mam bo przejrzałem to forum i nie znalazłem odpowiedzi: gdzie można zkładać podanie o moderację forum miasta? Thx za wskazówki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delphine2 Re: Moderacja forum miasta 13.02.05, 23:37 sh4rky napisał: > Taki question mam bo przejrzałem to forum i nie znalazłem odpowiedzi: gdzie > można zkładać podanie o moderację forum miasta? > Thx za wskazówki :) miejskie fora moderuja oddzialy GW natomiast maile ze zgloszeniami na MODA kieruj na adres forum@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Moderacja forum miasta 16.02.05, 13:39 sh4rky napisał: > Taki question mam bo przejrzałem to forum i nie znalazłem odpowiedzi: gdzie > można zkładać podanie o moderację forum miasta? > Thx za wskazówki :) O Boże! Ludzie zaśmiecający polszczyznę chcieliby kontrolować to, co inni piszą. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Moderacja forum miasta 18.02.05, 22:28 Oj już bez perwersji, polonista się znalazł :P Odpowiedz Link Zgłoś