Dodaj do ulubionych

dlaczego usunieto z forum humorum

09.01.08, 17:57
moj watek otym, ze Bareja nudzi?
opiekun forum milczy, wiec MUSZE pytac ttuaj, kropkogiwisiwa
Obserwuj wątek
    • giwi Re: dlaczego usunieto z forum humorum 09.01.08, 19:07
      Napisz na adres forum@agora.pl i nie zapomnij podać linku.
      • ggigus NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 19:56
        bo post jest usuniety, logiczko doskonala
        napisalam do gospodarza forum, napisalam tutaj, niech ktos z jasnie panstwa
        moderacji napisze do mnie
        • siwa Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 21:04
          Tytuł, tematyka. COKOLWIEK podaj.
          • ggigus podalam moderatorko doskonala, 09.01.08, 21:31
            TEMATYKE (tytulu nie pamietam) w poscie otwierajacym ten watek

czytasz posty w ogole, moderatorko doskonala?
            bo jak widac i giwi i Ty macie powazne problemy z czytaniem albo ze
            zrozumieniem, moderatorki doskonale
          • Gość: . Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 21:40
            musze wziac ggigusie w obrone - w koncu napisala:
            "watek otym, ze Bareja nudzi"
            po usunietym watku slad nie zostaje (po przeniesionym zostaje tylko na oslej:),
            a skoro wiadomo, ze watek pochodzi od gggiggus i ogolnie okreslony zostal temat,
            to jak jeszcze mozna bardziej podac cokolwiek?
            inna sprawa, ze mmpm juz jej odpisal, i chyba trafnie:)
            • snajper55 Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 21:45
              Ona raz pisze, że wątek jej usunięto raz że post. Trudno zrozumieć o co jej chodzi.

S.
              • ggigus no to sie nie staraj, biedny snajperze 09.01.08, 21:51
                nie jestes moderatorem (chyba)
                wolisz role milego klakiera dla kropkosiwigiwi?
              • kropka Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 22:47
                snajper55 napisał:

> Ona raz pisze, że wątek jej usunięto raz że post. Trudno zrozumieć o > co jej
                chodzi.

i w tym cały problem. Z resztą w drugą stronę też nie działa, więc właściwie
                wychodzi na zero :)
                • ggigus biedna kropka 09.01.08, 22:49
                  no nie moze zrozumiec niektorych forumowiczow, a tak sie stara
                  nasza kropka dzielna
                  • kropka Re: biedna kropka 09.01.08, 23:06
                    komu "nasza" temu "nasza". Na szczęście nie mam nic wspólnego z forami, na
                    ktorych piszesz, więc "wasza" nie jestem :)
                    • ggigus biedna, NASZA, niezrozumiana 09.01.08, 23:08
                      (bo niezorumiala??) kropko
                      jestes moderatorka na forum, na naszym forum, bo my, forumowicze, umozliwiamy ci
                      prace, nasza niezrozumiana kropko
                      mimo to jestes kiepska moderatorka, nasza biedna kropko
                      • giwi Re: biedna, NASZA, niezrozumiana 09.01.08, 23:13
                        Nie umożliwiasz nam żadnej pracy. My tu jesteśmy społecznie z nadania administracji.
                        • ggigus giwi tez nie rozumiesz? 09.01.08, 23:16
                          bez forumowiczow moglby Was sam Pan Bog powolac na Wasze fukcje
                          oj, ty tez, nasza giwi, biedna, jak cos palniesz
                          idz sie jednak powstydzic, albo moze spelnisz jakies dziwaczne zachcianki maroudera

w kazdym razie wnioskuje o to, bys pisala z sensem, giwi
                          • kropka Re: giwi tez nie rozumiesz? 09.01.08, 23:20
                            ggigus napisała:

> w kazdym razie wnioskuje o to, bys pisala z sensem, giwi

z czyim sensem? Z Twoim czy Giwi?
                            • ggigus oo, moderatorko doskonala (uwaga, ironia, kropko) 09.01.08, 23:22
                              czyzbys tez miala definicje sensu, zalezna od nicka?
                              kropko, ty mi sie w tym pograzaniu moderatorskiego autorytetu coraz bardziej
                              podobasz!
                              nie dziwie sie, ze tak chetnie siegasz po nozyczki, bo jakos ubytek autorytetu
                              trzeba wyrownac, co nie?
                              • kropka Re: oo, moderatorko doskonala (uwaga, ironia, kro 09.01.08, 23:40
                                ggigus napisała:

> czyzbys tez miala definicje sensu, zalezna od nicka?
                                nie, od inteligencji :)
                                Juz naprawdę i ostatecznie - dobranoc :)
                                • ggigus i tak sie trudno rozstac, nasza kropko? 09.01.08, 23:43
                                  no to moze rano mi napiszesz, czy w swojej doskonalosci uwazasz, ze co nick, to
                                  inny sens
                                  nurtuje mnie to bardzo, przyznam, doskonala kropko
                          • giwi Re: giwi tez nie rozumiesz? 09.01.08, 23:42
                            Brak logiki, złotko. Jesteśmy tylko dlatego, że jest forum. Gdyby forum nie było, nikt by nie myślał o aesach. Na pewno znasz zasady mechaniki Newtona?
                            • ggigus alez giwi, w tej kwestii zwroc sie 09.01.08, 23:44
                              do kropki, oburzonej zaimkiem nasza
                              Wy sie dogadacie, macie, jak przypuszczam, podobne sensy
                    • genoveva Kropka, no jak to ? 10.01.08, 18:42
                      kropka napisała:

> komu "nasza" temu "nasza". Na szczęście nie mam nic wspólnego z
                      forami, na
                      > ktorych piszesz, więc "wasza" nie jestem :)

Naprawdę nie masz nic wspólnego z FoM ? To co tu robisz ? ;)
                      • ggigus hehe, genovevo, to jasne 10.01.08, 22:10
                        kropka tu bawi
                        (się)
                  • kropka Re: biedna kropka 09.01.08, 23:15
                    ggigus napisała:

> no nie moze zrozumiec niektorych forumowiczow, a tak sie stara
                    > nasza kropka dzielna

wiekszośc rozumiem, ale przyznam, że Ciebie ni hu hu!
                    • ggigus ale sie, moderatorko doskonala, 09.01.08, 23:18
                      pczeciez starasz, prawda?
                      dobrymi intencjami jest wybrukowane pieklo
                    • snajper55 Re: biedna kropka 10.01.08, 00:30
                      kropka napisała:

> wiekszośc rozumiem, ale przyznam, że Ciebie ni hu hu!

To ja napiszę na jej usprawiedliwienie, że ona odmawia sobie mięsa. Stąd jej
                      rozdrażnienie i nerwowość, a co za tym idzie niezborność w pisaniu i trudności w
                      komunikacji interpersonalnej. Jak zauważyłem na forum Wegetarianizm, dieta w
                      istotny sposób wpływa na zachowanie ludzi. Piszący tam wegetarianie, tacy jak
                      ggigus czy brumbak, są wyraźnie bardziej agresywni i nerwowi od normalnych ludzi.

S.
                      • kropka Re: biedna kropka 10.01.08, 00:44
                        snajper55 napisał:

> ggigus czy brumbak, są wyraźnie bardziej agresywni i nerwowi od
                        > normalnych ludzi.

myślisz, że to tylko problem w agresji? Ja mam wrażenie, że im zdecydowanie
                        czegoś brakuje... białka? tluszczu? jakiś kolorowych ciałek? Co to może być?
                        Pomyślmy... :))
                        • giwi Re: biedna kropka 10.01.08, 00:48
                          Krótko: po prostu brak mięsa, żelaza i magnezu.
                          W pewnym znanym mi miejscu stwierdzono, że 100% pracowników stosujących dietę wegetariańską nosi okulary.
                          • ggigus Re: biedna kropka 10.01.08, 00:49
                            no i giwi?
                            hehe, jeśli widzisz związek między wege a okularami, no to jak mówiła moja
                            łacinniczka - pakuj się po nobla, dziewczyno
                            • giwi Re: biedna kropka 10.01.08, 00:55
                              A gdzie napisałam, że widzę? Znów nadinterpetowujesz.
                        • kropka Re: biedna kropka 10.01.08, 01:12
                          kropka napisała:

> Pomyślmy... :))

Już wiem! To brak kolorowych komórek!
                          Ale to nie jest kwestia wegetarianizmu, bo znam wielu wegetarian, ktorzy maja
                          nadmiar. Czyli taka indywidualna przywara
                          • ggigus ej kropko, może z uwagi na lunatyzm 10.01.08, 01:15
                            stosujesz takie słabe argumenty?
                            swoją drogą to ciekawa forma lunatykowania, niedawno czytałam o ludziach, którzy
                            we śnie jedzą

krtopko, argumenty ad personam są wyraśnym dowodem słabości osoby, która je stosuje

taka doskonała moderatorka jak ty, powinna to wiedzieć
                            • marouder.eu Erratum>>nie lunatyzm, a lunatycyzm!/nt 10.01.08, 01:17

• ggigus sprawdz, co piszesz 10.01.08, 01:20
                                sjp.pwn.pl/lista.php?co=lunatyzm
                                • marouder.eu Upieram sie przy lunatycyzmie! 10.01.08, 01:23
                                  Mam najnowsze wydanie sjp.pwn, jeszcze nie publikowane w sieci!
                          • giwi Re: biedna kropka 10.01.08, 01:42
                            Jak ktos ma za dużo to mu idzie w ortegę. :-)
                      • marouder.eu Oraz nie jada tlustych ryb! 10.01.08, 00:46
                        Mysle, ze stale zagrozenia zdrowotne wynikajace z awitaminozy oraz braku
                        odpowiednich dawek mikroelementow w diecie takze wplywaja na stan emocji w/w
                        brumbaka i ggigus.
                        W warstwie klinicznej ich zachowanie jest podobne do ofiar PTSD (Post traumatic
                        Stress Disorder).
                        • ggigus znamy się z reala? znasz brumbaka 10.01.08, 00:50
                          z reala? ej, ciekawe
                          • marouder.eu Mam was! A wiec jadacie tluste ryby! 10.01.08, 00:56
                            Moim zdaniem nie ma sie czego wstydzic.
                            Tacy semiwegetarianie tez, ja wy, jedza ryby.
                            Chude ryby takze jecie?
                            • ggigus nie jestes w satnie odpowiedziec na 10.01.08, 00:57
                              proste pytanie?
                          • brumbak Re: znamy się z reala? znasz brumbaka 10.01.08, 18:51
                            ggigus napisała:

> z reala? ej, ciekawe
                            • marouder.eu Brumbo, czy jesz chude, biedne ryby? 10.01.08, 19:26
                              Ryby, mozna powieedziec, wykluczone spolecznie?
                            • ggigus serio moderacja skasowała???! 10.01.08, 22:11
                              czyli kropkagiwisiwa i inne działają w ramach obowiązków
                              nie przypuszczałabym
                              • snajper55 Re: serio moderacja skasowała???! 12.01.08, 01:01
                                ggigus napisała:

> czyli kropkagiwisiwa i inne działają w ramach obowiązków
                                > nie przypuszczałabym

Niestety. Wyleciał wątek o tym, że niejedzenie tłustych ryb powoduje raka. A
                                także agresywny wątek brumbaka, w którym usiłował wykazać, że mięso szkodzi.

S.
                                • marouder.eu Potwierdzam:) 12.01.08, 01:09
                                  Dlatego nawiazalem do jedzenia przez brumbaka ryb chudych i biednych, co jest
                                  wg. mnie objawem socjopatii!
                        • kropka Re: Oraz nie jada tlustych ryb! 10.01.08, 01:33
                          marouder.eu napisał:

> W warstwie klinicznej ich zachowanie jest podobne do ofiar PTSD (Post >
                          traumatic Stress Disorder).

raczej mentalne ADHD
                          • marouder.eu Wpierw ADHD, potem PTSD... 10.01.08, 01:44
                            ...cierpiacy na ADHD czesto popadaja w duuuze tarapaty Kropko!
                        • brumbak Re: Oraz nie jada tlustych ryb! 10.01.08, 18:46
                          marouder.eu napisał:

> Mysle, ze stale zagrozenia zdrowotne wynikajace z awitaminozy oraz braku
                          > odpowiednich dawek mikroelementow w diecie takze wplywaja na stan emocji w/w
                          > brumbaka i ggigus.
                          > W warstwie klinicznej ich zachowanie jest podobne do ofiar PTSD (Post traumatic
                          > Stress Disorder).
                          ................
                          głupota tej wypowiedzi jest porażająca

a oto dla przypomnienia stanowisko amerykanskiego i kanadyjskiego
                          stowarzyszenia dietetyków( skladajacego się w zdecydowanej większości zez
                          jadaczy miesa)

" Dieta wegetariańska i veganska sa odpowiednie w każdej fazie życia
                          począwszy od ciąży przez dzieciństwo, dorastanie aż po wiek dojrzały."

• marouder.eu No tak, ale... 10.01.08, 19:29
                            ...kanadyjscy dietetycy nie pisza do czego jest odpowiednia dieta weganska i
                            wegetarianska w kazdej fazie zycia ludzkiego.

Konkretnie, czy diety weganska i wegetarianska sa odpowiednimi kandydatami z
                            posrod diet, do wyrzucenia ich na smietnik w kazdej fazie zycia ludzkiego, czy
                            jednak czyms sie przed tym bronia?
                          • snajper55 Re: Oraz nie jada tlustych ryb! 10.01.08, 21:24
                            brumbak napisał:

> " Dieta wegetariańska i veganska sa odpowiednie w każdej fazie życia
                            > począwszy od ciąży przez dzieciństwo, dorastanie aż po wiek dojrzały."

Zapomnieli dodać, że tylko właściwa wegetariańska dieta. A zachować właściwą
                            dietę wegetariańską bardzo trudno. Na co dowodem tacy agresywni wegetarianie jak
                            brumbak czy ggigus.

S.
            • ggigus ooo kolega tchorzyk daje glos 09.01.08, 21:49

• snajper55 Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 21:25
          ggigus napisała:

> bo post jest usuniety, logiczko doskonala

Najczęściej można podać link do usuniętego postu, gdyż zostaje po nim coś
          takiego: [...]. Tak więc prośba giwi była całkiem logiczna. Uspokój się i nie
          krzycz.

S.
          • ggigus nie krzycze, kolejny logiku 09.01.08, 21:33
            post zniknal bez sladu, to tez sie czasem zdarza i dobrze o tym wiesz
            • snajper55 A to co: "NIE !!!! moge podac!!! LINKA" ??? 09.01.08, 21:41
              S.
              • ggigus jesli moderatorka doskonala jak giwisiwa 09.01.08, 21:49
                jeszcze kropki brakuje, pisze glupoty, to jest to zdrowa reakcja, drogi logiku
                mamy teraz kropkogiwisiwasnajpera z kolega tchorzykiem na dokladke?
                • giwi Re: jesli moderatorka doskonala jak giwisiwa 09.01.08, 22:07
                  Nie giwisiwa tylko Siwagiwi, bo ważniejsza soba powinna byc na pierwszym miejscu.
                • giwi Re: jesli moderatorka doskonala jak giwisiwa 09.01.08, 22:09
                  jeśli uważasz, że głupoty, które pisze Kropką są zdrową reakcją, to o co ten szum? :-)
                  • ggigus nie, giwi, tego nie pisze 09.01.08, 22:17
                    a dyskusja, ktora polega na tym, ze jedna strona wciska drugiej, czego nie
                    napisala, nie jest godna tak doskonalej moderatorki jak Ty
                    juz kiedys pisalam, ze powinnas sie wstydzic, giwi
                    niestety, musze sie powtorzyc
                    • giwi Re: nie, giwi, tego nie pisze 09.01.08, 22:55
                      Nie pamiętasz własnych postów?
                      to napisałas:
                      jeszcze kropki brakuje, pisze glupoty, to jest to zdrowa reakcja
                      • ggigus giwi, nie zawracaj mi glowy, idz sie powstydzic 09.01.08, 22:58
                        troche
                        • marouder.eu A dlaczego? 09.01.08, 23:00
                          ggigus napisała:

> giwi idz sie powstydzic troche
                          • ggigus a dlatego ze tak 09.01.08, 23:02
                            giwi nie czyta postow, a o wstydzie giwi juz tu pisala obszernie, o swoim rzecz
                            jasna
                            niech wiec giwi powroci do rozwazan o wstydzie, bo znow jej sa potrzebne
                            mimo ze jest tak doskonala moderatorka
                    • kropka Re: nie, giwi, tego nie pisze 09.01.08, 22:57
                      we wciskaniu czego ktos nie napisał, to mistrzynią jestes Ty. Nie ma lepszej na
                      forum Gazeta.pl :)
                      • ggigus kropko, mozesz podac mi post, w ktorym 09.01.08, 23:01
                        ci cos wciskalam, moderatorko doskonala?
                        czy nabierzesz znow wody w twoje cenne, moderatorskie usta?
                        • marouder.eu Wolalem maniere polegajaca na.. 09.01.08, 23:05
                          ...mowieniu co rusz o "miesniu wladzy", ale "moderatorko doskonala" tez moze byc.
                          • ggigus z tym co wolisz, zwroc sie do 09.01.08, 23:06
                            giwikropkisiwej
                            moze one spelnia twoje zachcianki
                        • kropka Re: kropko, mozesz podac mi post, w ktorym 09.01.08, 23:11
                          oczywiście! Choćby teraz wciskasz mi, że jestem doskonałą moderatorką.
                          A wielokrotnie skarzyłas sie na moja niekompetencję. Więc kiedy wciskałaś? Teraz
                          czy wczesniej?
                          Tylko nie kaz mi szukać swoich postów. Na tak ciężką pokutę nie zsłuzyłam :)
                          Poza tym moderator korzysta raczej z rąk (palców), więc w ustach mogę trzymac co
                          chcę. Nie przeszkadza.
                          Ale nie jest wykluczone, że po dłuższej dyskusji z Toba, zesztywnieją mi
                          paluszki. Wtedy zjem kitketa.
                          • ggigus nie, kropko, nie rozumiesz wciskania 09.01.08, 23:14
                            nie mam czasu na korepetycje dla niedouczonych moderatorek
                            ale roznica jest spora, bo to JA SAMODZIELNIE nazywam cie moderatorka doskonala,
                            nasza zreszta
                            dlaczego to cie oburza?
                            nie jestes moderatorka? nie jestes doskonala w swojej funkcji? alez jestes, tyle
                            ze nie czytasz postow, klamiesz, wciskasz i masz nickowe obsesje, no i jestes
                            pospolicie stronnicza
                            jestes doskonala, bo przyznalas bezradnosc wobec pseudopiekuna pascala
                            nie musisz niczego szukac, PO PROSTU NIE KLAM
                            • giwi Re: nie, kropko, nie rozumiesz wciskania 09.01.08, 23:20
                              Dobrze, że wreszcie Kropkę doceniłaś, bo 10 minut wcześniej pisałas, ze ona jest kiepska :-)
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74192799&a=74206374
                              • ggigus ironia, giwi to bron 09.01.08, 23:23
                                obusieczna i niebezpieczna
                                a jak ktos nie ma wyczucia i w swojej kiepskosci bierze ironie za komplement, no
                                to...
                                no to nie wiem
                                troche to smutne, tak zyc z brakiem wyczucia ironii, wspolczuje
                            • kropka Re: nie, kropko, nie rozumiesz wciskania 09.01.08, 23:25
                              ggigus napisała:

> nie mam czasu na korepetycje dla niedouczonych moderatorek

i Bogu dziękować!
                              dobranoc Gigusiu. Miło sie z Tobą gawędziło :)
                              • ggigus dobranoc, nasza kropko 09.01.08, 23:29
                                milej nocy
                                i racz zapamietac, ze moj nick to ggigus
                                nie zycze sobie zabaw z moim nickiem
                                baw sie czym chcesz, ale mojego nicka zostaw w spokoju
                                badz doskonala moderatorka, nasza kropko!
                                • marouder.eu Ale...ale za Gigi sie nie obrazasz?/nt 09.01.08, 23:38

• ggigus jesli cie nie prosilam o zaniechanie 09.01.08, 23:39
                                    zabaw z nickiem, to zapewne z braku czasu
                                    bo to malo eleganckie jest, niestety
                                    • marouder.eu A jaka jest "etymologia" ggigusa? 09.01.08, 23:43
                                      Zawsze mnie korcilo, by cie spytac.
                                      • ggigus na takie pytania moglabym udzielic 09.01.08, 23:45
                                        odpow. na priv., ale nie udziele
                                        • marouder.eu Łaj? 09.01.08, 23:49
                                          Prosze bardzo, moj najprywatniejszy adres mail: nad@o2.pl
                                          Z gazecianego, poki nie podmienia mu "silnika" nie korzystam.
                                          • ggigus nawet na priv nie mam 09.01.08, 23:50
                                            ochoty na wyjasnienia
                                            dlaczego nie?
                                            bo nie
                                            • marouder.eu Bardzo logicznie i lapidarnie! 09.01.08, 23:56
                                              Sam Juliusz Cezar, gdyby nie chcial do mnie napisac, nie ujal by tego zwiezlej!
                                              • ggigus Juliusz Cezar to i może, ale Kropka i 09.01.08, 23:58
                                                giwi, no i siwa na pewno by jeszcze lepiej napisały, dlaczego nie
                                                wierzę w to
                                                • marouder.eu Ale w co? 10.01.08, 00:03
                                                  Pytam, bo to dla mnie niejasne.

ggigus napisała:

(..)dlaczego nie wierzę w to
                                                  • ggigus oj, pardon 10.01.08, 00:05
                                                    w ramach zabaw z językiem o jedno nie za dużo
                                                    powinno być: wierzę w to!! albo coś w tym stylu, przekonanie bijące z każdej
                                                    litery, że kropka, giwi i siwa napisałyby to jeszcze lepiej
                                                    bo o kropkę, giwi i siwą tu chodzi
    • mmpm Re: dlaczego usunieto z forum humorum 09.01.08, 21:25
      A jaki związek ma to z humorem? To forum humorystyczne, a nie o nudzie.
      Taki wątek nadawałby się na forum filmowe.
      • ggigus zwiazek z humorem - Bareja 09.01.08, 21:36
        tworzyl komedie, ro raz, to kultowe komedie, to dwa,
        a trzy - podac ci watki, ktore nie maja z humorem nic wspolnego, a ktore zostawiles?
        • marouder.eu Czyli, ze twoim zdaniem Bareja tworzyl nudne.. 09.01.08, 21:51
          ..komedie, tak, dobrze cie pojalem Gigi?
          No! To masz juz z glowy! Juz napisalas, ze Bareja tworzyl nudne komedie.
          Teraz napisz cos o Jerzym Gruzie.
          • ggigus nie, tego nie napisalam marouderze 09.01.08, 21:52
            dyskusja, w ktorym jedna strona wciska drugiej, a druga sie tlumaczy, jest slaba
            rozrywka
            dla ciebie, jak widac nie, wiec baw sie dalej, tyle ze sam
        • mmpm Re: zwiazek z humorem - Bareja 09.01.08, 22:10
          > tworzyl komedie, ro raz, to kultowe komedie, to dwa,

Aha. Nie wpadłbym, że o to chodzi.
          Jednak podtrzymuję propozycję założenia takiego wątku na forum o filmie.
          • ggigus oo mmpm 09.01.08, 22:32
            szkoda, ze dopeiro teraz dostrzegasz zwiazek

to mile, ze piszesz

Jednak podtrzymuję propozycję założenia takiego wątku na forum o filmie

wolalabym jakis argument z twojej strony, ale obawiam sie, ze nadzieje moje sa
            plonne
            • mmpm Re: oo mmpm 09.01.08, 22:56
              > szkoda, ze dopeiro teraz dostrzegasz zwiazek

Nie, nadal nie dostrzegam. Wierzę Ci po prostu na słowo, że rzeczywiście ten
              wątek miał mieć coś wspólnego z humorem.

> wolalabym jakis argument z twojej strony, ale obawiam sie, ze nadzieje moje sa
              > plonne

Argument został podany: NTF (nie to forum).
              • ggigus no nie 09.01.08, 23:00
                piszesz, ze nigdy bys na to wpadl
                czyli jakis zwiazek widzisz, inaczej bys napisal, ze zwiazku nie ma

no a argument o forum o filmie jest doskonaly (uwaga, ironia), bo ja bym wolala
                ten watek na forum humorum
                no i ?
                wiem, wiem, jestes opiekunem, ktoremu nie dziala poczta, biedaku
                • mmpm Re: no nie 09.01.08, 23:23
                  > piszesz, ze nigdy bys na to wpadl
                  > czyli jakis zwiazek widzisz, inaczej bys napisal, ze zwiazku nie ma
                  >

Spotkałem się na forum z opiniami, że miewasz poważne problemy z logicznym
                  mysleniem, ale nie chciałem w to wierzyć.
                  Widzę, że jednak powinienem.

> no a argument o forum o filmie jest doskonaly

Wiem.

>(uwaga, ironia),

Całkiem poważnie.

bo ja bym wolala
                  > ten watek na forum humorum
                  > no i ?

Ja bym wolał codziennie latać do pracy prywatnym helikopterem.
                  No i?
                  • ggigus ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 09.01.08, 23:27
                    no i ??
                    jak na razie czekam na jakis argument od ciebie, a nie na opinie o mojej osobie
                    to nie o tym dyskusja, moze zaloz forum i podyskutuj na moj temat, jak cie tak pali
                    nie dyskutujemy tez o tym, czym wolalbys latac do pracy, a o forum, ktorym sie
                    opiekujesz
                    to tak na marginesie w ramach wymiany opinii o klopotach z logika
                    bo twoj post powyzszy wskazuje, niestety, na palace problemy u Ciebie z logika
                    a zdzblo w oku blizniego itede
                    • mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 09.01.08, 23:49
                      > no i ??
                      > jak na razie czekam na jakis argument od ciebie,

Zatem powtórzę po raz trzeci: NTF.
                      Mam nadzieje, że do trzech razy sztuka, i więcej powtarzać tego samego nie będę
                      musiał, bo w końcu zrozumiesz.

> nie dyskutujemy tez o tym, czym wolalbys latac do pracy,

Ty napisałaś, co byś wolała, ja napisałem, co ja bym wolał.

> to tak na marginesie w ramach wymiany opinii o klopotach z logika
                      > bo twoj post powyzszy wskazuje, niestety, na palace problemy u Ciebie z logika
                      > a zdzblo w oku blizniego itede

Oczywiście. Poza tym mam przerost gruczołu władzy. Zaś codziennie losowo
                      wybieram sobie nicka, którego usuwam wszystkie posty - ot, tak, z czystej
                      moderatorskiej złośliwości. Ostatnio trafiło na ciebie.
                      • ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 09.01.08, 23:52
                        alez mmpm, podalam wg mnie argumenty wiazace moj post z forum humorum, ale wtedy
                        Ty jakos nagle okazales zainteresowanie mojej osobie. Li i jedynie.

czy pisalam o przeroscie gruczolu wladzy? o tym, ze zlosliwie usuwasz moje posty?
                        alez mmpm, zeby tak latwo, tak banalnie ujawniac forumowe obsesje

powoli idziesz ramie w ramie z moderatorka doskonala, tutejsza i nasza
                        • mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:10
                          > alez mmpm, podalam wg mnie argumenty wiazace moj post z forum humorum, ale wted
                          > y
                          > Ty jakos nagle okazales zainteresowanie mojej osobie. Li i jedynie.

Nieprawda. Najpierw zaczęłaś pisać o jakiś związkach, które rzekomo dostrzegłem,
                          choć do teraz ich nie widzę, dając ci jedynie wiarę, że takowe miały być. Tylko
                          ci nie wyszło.

> czy pisalam o przeroscie gruczolu wladzy? o tym, ze zlosliwie usuwasz moje post
                          > y?

Czy ja pisałem, ze ty pisałaś?
                          Po raz kolejny nadintepretowywujesz moje słowa.

> alez mmpm, zeby tak latwo, tak banalnie ujawniac forumowe obsesje
                          >
                          > powoli idziesz ramie w ramie z moderatorka doskonala, tutejsza i nasza

No przecież wiadomo,że:
                          MMPM miał jak zwykle rację
                          • ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:12
                            no wiesz, skoro pisales, ze na cos bys sam nie wpadl

nie , nie pisales, ze ja pisalam, po prostzu zacytowales moje slowa, jakie
                            pisalam pod adresem innych, A NIE DO CIEBIE
                            wiec posrednio napisales, ze pisalam
                            a nie pisalam, nie do ciebie

jesli mmpm ma zawsze racje, to szkoda dyskusji
                            moze kropka stawi ci czola
                            • mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:21
                              > no wiesz, skoro pisales, ze na cos bys sam nie wpadl

Napisałem: "Nie wpadłbym, że o to chodzi."
                              Skoro nie wpadłbym, to znaczy że tego nie zrobiłem.

>
                              > nie , nie pisales, ze ja pisalam, po prostzu zacytowales moje slowa, jakie
                              > pisalam pod adresem innych, A NIE DO CIEBIE
                              > wiec posrednio napisales, ze pisalam
                              > a nie pisalam, nie do ciebie

Mogłabyś powtórzyć, bo się nieco pogubiłem?

>
                              > jesli mmpm ma zawsze racje, to szkoda dyskusji

To ty zaczęłaś tę dyskusję.

> moze kropka stawi ci czola

A dlaczego miałaby to robić?
                              • ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:25
                                skoro napisales, ze na cos nie wpadles po moim poscie, to ja wnioskuje, ze
                                widzisz zwiazek
                                cytowales moje slowa, jakie pisalam innym, NIE TOBIE
                                wiec mnie cytowales
                                tak, zaczelam te dyskusje, bo milczysz na poczcie

aah, ta poczta, no nie dziala, kurde

z kropka to ironia, bron obusieczna i niebezpieczna
                                nie znasz tego mojego cytatu, mmpm?
                                to malo oczytany jestes
                                • mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:35
                                  > skoro napisales, ze na cos nie wpadles po moim poscie, to ja wnioskuje, ze
                                  > widzisz zwiazek

Wersja dla mających kłopoty logiką: nie, nadal nie związku. Podane przez ciebie
                                  argumenty nie przekonały mnie.

> cytowales moje slowa, jakie pisalam innym, NIE TOBIE

A cy ja gdziekolwiek napisałem, że napisałaś to pod moim adresem?

> tak, zaczelam te dyskusje, bo milczysz na poczcie

I ją nadal kontynuujesz, mimo ze jej ci szkoda?

>
                                  > z kropka to ironia, bron obusieczna i niebezpieczna
                                  > nie znasz tego mojego cytatu, mmpm?
                                  > to malo oczytany jestes

Hm, nie słyszałem, abyś w ostatnim czasie (a nawet i wcześniej) otrzymała jaką
                                  nagrodę literacką. Albo abyś była jakimś uznanym twórcą. Więc brak znajomości na
                                  wyrywki wszystkich cytatów z twojej twórczości uznaję za usprawiedliwiony.
                                  • ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:39
                                    wiec powinienes byl zaznaczyc, ze cie NIE przekonaly
                                    napisales, ze bys na to nie wpadl

skoro w dyskusji ze mna cytujesz moje slowa??
                                    coz to, mmpm, ocierasz sie o granice smiesznosci?

nie pisalam o nagordach literackich, po prostu skoro w jednym poscie cytujesz
                                    moje slowa, nie powinienes reagowac zdziwieniem, ze mam tez inne cytaty

mmpm, jak widze, jedyne, co potrafisz, to pisac na moj temat
                                    nie widze powodow do tak monotonnej dyskusji
                                    • mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:50
                                      > wiec powinienes byl zaznaczyc, ze cie NIE przekonaly

Obiecuję, że w przyszłości będę starał się pisać do ciebie tak, aby zrozumiał to
                                      kazdy idiota. A nawet ty.

>
                                      > coz to, mmpm, ocierasz sie o granice smiesznosci?

W końcu jestem aesem na Forum Humorum. To chyba zobowiązuje.

>
                                      > nie pisalam o nagordach literackich, po prostu skoro w jednym poscie cytujesz
                                      > moje slowa, nie powinienes reagowac zdziwieniem, ze mam tez inne cytaty

Wybacz, ale banał o gruczole władzy powtórzyłaś na forum tyle razy, że kazdy
                                      zaglądający na to forum zna go na pamięć.
                                      Innych swoich genialnych mysli nie powtórzyłaś jeszcze aż tyle raz.

> mmpm, jak widze, jedyne, co potrafisz, to pisac na moj temat

www.okularywsieci.pl/

> nie widze powodow do tak monotonnej dyskusji

Ale w dalszym ciągu to robisz. Podziwiam twoje samozaparcie.
                                      • ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:53
                                        na razie wystarczy, żebyś zaczął pisać z sensem
                                        nie warto, mmpm, na początek deklarować zbyt wiele...
                                        i jeśli piszesz, że na coś byś nie wpadł, to uważaj, co to znaczy

tyle że ocierasz się o granicę śmieszności na forum o moderacji
                                        to zmienia postać rzeczy, dość zasadniczo

nie jestem ciekawa twojej opinii o tym, czy gruczoł władzy jest banałem, bo
                                        nadal, jakże namiętnie, piszesz na mój temat

muszę, mmpm, dyskutować tutaj, bo NIE ODPOWIADASZ NA MAILE
                                        bądźże logiczny
                                        • mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 01:00

> i jeśli piszesz, że na coś byś nie wpadł, to uważaj, co to znaczy

Hm, wytłumacz mi zatem, proszę, co znaczy według ciebie.

>
                                          > tyle że ocierasz się o granicę śmieszności na forum o moderacji

Wiem, wdałem się w dyskusję z tobą. Ale osobiście nie sądzę, abym się o ciebie
                                          ocierał. Tak daleko chyba jeszcze nie doszliśmy...

>
                                          > muszę, mmpm, dyskutować tutaj, bo NIE ODPOWIADASZ NA MAILE

Odpowiedź otrzymałaś w tym wątku TRZY RAZY. Mimo to nadal "musisz" dyskutować.
                                          Jesteś masochistką?
                                          • ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 01:03
                                            już wyjaśniałam, co to znaczy
                                            pisałam o granicy śmieszności, ale widzę, że wolisz o mnie
                                            znowu
                                            czekam na ARGUMENTY z twojej strony, bo twoje odpowiedzi sa na mój temat
                                            wrodzona grzeczność, mmpm, nie pozwala mi napisać paru szczerych słów o tobie
                                            • mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 01:31
                                              > już wyjaśniałam, co to znaczy

Znaczy nie rozumiesz po polsku. Przyjmuję to do wiadomości.

> pisałam o granicy śmieszności, ale widzę, że wolisz o mnie

Oj, a to jest jakaś różnica?

> znowu
                                              > czekam na ARGUMENTY z twojej strony,

Argumenty do czego?
                                              Jesli chodzi o usuniety wątek, to czwarty raz nie powtórzę.

> wrodzona grzeczność,

Az się zakrztusiłem ze śmiechu... :)))))
                                              • misiu-1 Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 10:28
                                                mmpm napisał:

> Az się zakrztusiłem ze śmiechu... :)))))

Sam widzisz. Posty ggigus pasują na forum humorum niezależnie od
                                                tematu, jaki poruszają. Zawsze prowadzą do śmiechu. Im dłużej trwa
                                                rozmowa, tym bardziej. :-)
    • mmpm Re: dlaczego usunieto z forum humorum 09.01.08, 22:05
      Przedpiścom wyjaśniam, że WĄTEK autorstwa Ggigus został przesunięty na forum
      Ośla Ławka.
      Notabene był to wątek jednopostowy.

Na maila (jesli do mnie dotarł) odpowiem niezwłocznie, kiedy tylko poczta
      gazetowa zacznie działać.
      • kropka Re: dlaczego usunieto z forum humorum 09.01.08, 23:01
        nie rób tego. Dostaniesz 7 odpowiedzi o tej samej treści. I kolejne z
        pretensjami, że nie odpowiedziałeś jeszcze na 5. No i skargę na moderacji, ze
        nie odpowiadasz na maile :))))))))))))
        • ggigus klamiesz, kropko, banalnie klamiesz 09.01.08, 23:05
          zla to moderatorka, ktora w imie obsesji na punkcie nickow, klamie
          i to w doatku taka moderatorka jak Ty, kropko, ktora kiedys szczerze napisala,
          ze nie wie, co zrobic z pseudopiekunem forum wege, pascalem

a przypominam, ze nicki, forum to pseudorzeczywistosc, zanim cie skrzydla
          obsesji poniosa za daleko, kropko, kiepska, klamiaca moderatorko
          • kropka Re: klamiesz, kropko, banalnie klamiesz 09.01.08, 23:18
            no to sie zdecyduj: zła czy doskonała?
            No sama widzisz, jaka jestes konsekwentna :))
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74192799&a=74206141
            • ggigus nasza biedna niezrozumiala kropko 09.01.08, 23:19
              ironia jest bronia obusieczna i niebezpieczna
              nawet dla takich doskonalych moderatorek jak Ty
              a na razie, kropko, po prostu nie klam
              • marouder.eu Jak szpadel? 09.01.08, 23:37
                Czy szpadel takze jest bronia obosieczna?
                Znam przepis na szpadel!
                • kropka Re: Jak szpadel? 09.01.08, 23:46
                  z drzewcem?
                  • ggigus kropko, zapowiadasz pojscie spac niczym 09.01.08, 23:48
                    Doda rozwod!
                    czy to jest godne moderatorki doskonalej?
                    a moze chcesz zostac Doda moderacji GW?
                    kropkododa tez fajnie brzmi
                    • giwi Re: kropko, zapowiadasz pojscie spac niczym 09.01.08, 23:54
                      Kropka jest tylko kobitką, a ta jak wiadomo zmienna jest. :-)
                      • ggigus jak i doda, dlatego kropka została 09.01.08, 23:56
                        Dodą moderacji
                        nasza Dodo moderacji, niezrozumiała i niezrozumiana kropko!

kurcze, brzmi prawie jak litania
                        • marouder.eu No wlasnie..wlasnie narodzila ci sie gggigus.. 09.01.08, 23:59
                          ..nowa maniera jezykowa...ty masz ciekawy zasob skojarzeniowy, nieprzecietny,
                          jedyny w swoim rodzaju.

ggigus napisała:

Dodą moderacji
                          > nasza Dodo moderacji, niezrozumiała i niezrozumiana kropko!
                          • ggigus fajne, nie?ale kropka w swojej doskonałości 10.01.08, 00:03
                            nie doceni mojej radosnej twórczości!

dziś mi też jedna pani kazała zająć się eee językiem
                            no więc ćwiczę
                        • kropka Re: jak i doda, dlatego kropka została 10.01.08, 00:36
                          o w mordę!!!
                          Sekielski! Morozowski! Aranżujcie spotkanie z Tuskiem!
                          Może być na jego stronie internetowej. Ale szybciorem, bo sie Gigusiowi odmieni
                          i będzie po ptokach :(!
                          • ggigus nasza doskonala kropko! 10.01.08, 00:41
                            UPRZEJMIE PROSZE O TO, ABYS ZANIECHALA ZABAW Z MOIM NICKIEM
                            ZACHOWUJ SIE JAK MODERATORKA, NAWET JESLI JESTES MODERATORKA NA - DALEKIEJ-
                            DRODZE KU DOSKONALOSCI
                          • ggigus PS kropko, jestes lunatyczka? 10.01.08, 00:42

• giwi Re: PS kropko, jestes lunatyczka? 10.01.08, 00:45
                              Na podstawie jakich przesłanek tak sądzisz?
                              • ggigus uderz w stol, a giwi sie odezwie 10.01.08, 00:48
                                ale to proste
                                jesśli ktoś zapowiada pójście spać, w końcu znika i po jakimś czasie widze nowy
                                post nicka, który śpi, mam prawo przypuszczać, że jest nowa forma lunatykowania
                                giwi, miejże odrobinę fantazji, nawet jeśli doskwiera ci gruczoł władzy (a może
                                właśnie dlatego?)
                                • marouder.eu "Gruczol wladzy" juz jest de mode ggigus!/nt 10.01.08, 00:55

• ggigus oo, a kto decyduje o trendach na forum? 10.01.08, 00:57
                                    giwikropkasiwamarouder czy mmpm?
                                    • giwi Re: oo, a kto decyduje o trendach na forum? 10.01.08, 01:40
                                      siwakropkamaraudermmpmmsnajper55ijagiwi
                                      • Gość: . Re: oo, a kto decyduje o trendach na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 19:59
                                        zglaszam formalny protest ze zostalem pominiety!!
                                        :))
                                        • ggigus tchórze jak ryby 10.01.08, 22:11
                                          głosu nie mają
                                          • Gość: . Re: tchórze jak ryby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:07
                                            to czego sie gigusia piekli, jak sie odzywaja:)))
                                            a wiem - ggigusia jako dziecko glosu tez nie ma, i czuje sie
                                            pokrzywdzona
                                            • ggigus oj tchorzyku, tchorzyku 11.01.08, 17:24
                                              to nie ja sie zalilam, ze mnie pomijaja
                                              pomysl, nim cos napiszesz
    • giwi 100! 10.01.08, 00:57
      W zastępstwie nieobecnej Anieli.
      • ggigus szybko poszło, giwi 10.01.08, 01:00
        z taką elokwentną moderatorką, jak Ty, która notorycznie nie czyta postów, na
        które odpowiada, jest to normą
        no i z moderatorką, jak i Ty, pozbawioną poczucia humoru i wyczucia ironii, to
        właściwie nic, piwko
    • giwi Re: jak i doda, dlatego kropka została 10.01.08, 10:55
      Niebieski kolor dla tej Pani. :-)
    • jureek Re: dlaczego usunieto z forum humorum 10.01.08, 23:21
      Cudny wątek. Aż miło sobie poczytać, jak kwiat aesostwa (plus snajper i
      marouder) zleciał się do tego wątku, żeby sobie wspólnie z ggigus podworować.
      Tak jak w tamtym wątku o IP mogą forumowicze uczyć się trolowania od najlepszych
      aesów.
      Gdy wprowadzano instytucję aesa ostrzegałem, że władza deprawuje. Nie sądziłem
      jednak, że aż tak daleko ta deprawacja się posunie. Chyba jednak czas się
      zwijać. Szkoda, bo kiedyś fajne to forum było, dopóki nie przywłaszczyła go
      sobie "grupa trzymająca władzę".
      Jura
      • doda.moderacji Re: dlaczego usunieto z forum humorum 11.01.08, 00:06
        dobre dworowanie nie jest złe :)
        A z tym odejściem to obiecujesz, obiecujesz i ciągle wracasz żeby na aesów
        najeżdżać. Nudziarstwo
        • marouder.eu Jureek=ogorek=kielbasa i sznurek.. 11.01.08, 00:12
          ..ale z Jurkami tak jest po prostu:-/

PS. Ggigus pragne zwrocic uwage na ostatni czlon tytulowego rownania, aby
          wiedziala, kto zacz ow jureeek!
        • jureek Re: dlaczego usunieto z forum humorum 11.01.08, 20:43
          doda.moderacji napisała:

> dobre dworowanie nie jest złe :)

Szczególnie w grupie raźnie się dworuje, prawda?

> A z tym odejściem to obiecujesz, obiecujesz i ciągle wracasz żeby na aesów
          > najeżdżać.

Bo ja niepoprawnym optymistą jestem i zaglądam czasami z nadzieją, że zdarzy się
          cud i będę mógł poczytać, jak aesi zwracają się do forumowiczów jak do ludzi, a
          nie jak do bydła. A z tym najeżdżaniem to chyba przewrażliwiona jesteś. Nazwanie
          trollowania po imieniu to chyba nie najeżdżanie. Chyba, że wyznajesz zasadę, że
          o aesach albo dobrze, albo wcale.

>Nudziarstwo

Przypominam, że celem mojego pisania nie jest dostarczanie Ci rozrywki. W takim
          celu musisz sobie jakiegoś błazna wynająć.
          Jura
          • ggigus wiesz jureek 11.01.08, 22:50
            nie przesadzaj, nikt nikogo nie nakrecal
            gdybym nie chciala, moglabym wylaczyc kompa albo po prostu wyjsc z forum
            nie bede ukrywac, ze swoj spass mam i mialam w takich potyczkach
            i miec bede!

mnie nadal dziwi jednak, (dlatego jestem niepoprawna optymistka) ze posty sa
            skreslane za brak tematyki z forum, ze nie mozna sie doczekac bez elem.
            osobistych odpowiedzi dlaczego, no i ze giwikropkasiwa nie racza czytac postow,
            na ktore odpowiadaja
            bo juz wyznanie kropki, ze nie jest nasza, bylo raczej smakowite
            aeska, ktora nie czuje wiezi
            to jest dobre
            • james_bond007 wiesz jureek 12.01.08, 16:52
              Widzisz Jurek, i jak tu nie kochać takiej ggigus? Prawie wszyscy robią w tym
              wątku z niej totalną idiotkę, a ona tego nawet nie zauważa. ;) I z każdym swoim
              postem pogrąża się coraz bardziej, bo wszędzie chce mieć ostatnie słowo. ;)
              Ja rozumiem, że ciebie jako starego zgreda mogą nie bawić takie rzeczy, ale
              zrozum też innych, ze skoro ktoś sam tak się podkłada, to nie mozna się
              opanować, by sobie jaj nie porobić. I nie ma to związku z zadną nietoleracją czy
              podobnymi rzeczami, tylko to normalna dla wielu osób reakcja na zalewający nas
              idiotyzm - skoro wolno być kretynem i nawet to manifestować, to przynajmniej się
              pośmiejmy się z takich osób.
      • snajper55 Re: dlaczego usunieto z forum humorum 11.01.08, 11:22
        jureek napisał:

> Cudny wątek. Aż miło sobie poczytać, jak kwiat aesostwa (plus snajper i
        > marouder) zleciał się do tego wątku, żeby sobie wspólnie z ggigus podworować.

Widzę, że nie doceniasz wkładu tejże giggus w ogólne dworowanie. Nie ładnie...
        Przecież bez starań z jej strony ten wątek zdechłby po, góra, 20 postach. :)

S.
        • ggigus dyskutowalam sama ze soba...? 11.01.08, 17:34
          ciekawe, snajperze
          • snajper55 A ktoś tak twierdzi ? 12.01.08, 00:51
            ggigus napisała:

> ciekawe, snajperze

Bez Twoich nerwowych odpowiedzi nie byłoby takiej fajnej zabawy w tym wątku. A i
            w innych także. :)))

S.
            • ggigus nerwowe odp. hm 12.01.08, 01:31
              snajperze, ciekawe, ze az tak bardzo zastanawia cie moja osoba, ze WIESZ w jakim
              nastroju pisze/pisalam i pisac bede
              to zastanawiajaca projekcja
              • snajper55 Re: nerwowe odp. hm 12.01.08, 16:02
                ggigus napisała:

> snajperze, ciekawe, ze az tak bardzo zastanawia cie moja osoba, ze
                > WIESZ w jakim nastroju pisze/pisalam i pisac bede
                > to zastanawiajaca projekcja

Nie musi mnie autor postu zastanawiać(?), abym odbierał jego pisanie jako
                agresywne czy nieagresywne. Nie zauważyłem też, abym gdziekolwiek pisał w jakim
                nastroju pisałaś czy piszesz a już na pewno w jakim pisać będziesz. Coś Ci się
                musiało przyśnić. A raczej ktoś... ;)

S.
        • jureek Re: dlaczego usunieto z forum humorum 11.01.08, 20:05
          snajper55 napisał:

> Widzę, że nie doceniasz wkładu tejże giggus w ogólne dworowanie. Nie ładnie...
          > Przecież bez starań z jej strony ten wątek zdechłby po, góra, 20 postach. :)
          >

Przecież i sami się nakręcaliście, kto jej "dowcipniej" dowali. No ale nie ma
          rzeczy przyjemnmiejszej dla dresiarza od butowania jakiegoś odmieńca, a
          najlepiej butuje się w grupie takich samych dresiarzy.
          Jura
          • snajper55 Re: dlaczego usunieto z forum humorum 12.01.08, 00:53
            jureek napisał:

> Przecież i sami się nakręcaliście, kto jej "dowcipniej" dowali. No ale nie ma
            > rzeczy przyjemnmiejszej dla dresiarza od butowania jakiegoś odmieńca, a
            > najlepiej butuje się w grupie takich samych dresiarzy.

Jakoś nie widzę w tym wątku żadnego dresiarza ani dowalania. No, ale przyznam
            się, że nie wszystko czytałem. ;)

S.
            • jureek Re: dlaczego usunieto z forum humorum 12.01.08, 07:02
              snajper55 napisał:

> Jakoś nie widzę w tym wątku żadnego dresiarza ani dowalania. No, ale przyznam
              > się, że nie wszystko czytałem. ;)

A swoje posty chociaż czytasz?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74192799&a=74209132
              Tu mniej więcej zaczyna się dresiarskie dowalanie ad personam.
              Jura
              • ggigus i dlatego w tym momencie zakonczylam 12.01.08, 14:03