ggigus 09.01.08, 17:57 moj watek otym, ze Bareja nudzi? opiekun forum milczy, wiec MUSZE pytac ttuaj, kropkogiwisiwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: dlaczego usunieto z forum humorum 09.01.08, 19:07 Napisz na adres forum@agora.pl i nie zapomnij podać linku. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 19:56 bo post jest usuniety, logiczko doskonala napisalam do gospodarza forum, napisalam tutaj, niech ktos z jasnie panstwa moderacji napisze do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 21:04 Tytuł, tematyka. COKOLWIEK podaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus podalam moderatorko doskonala, 09.01.08, 21:31 TEMATYKE (tytulu nie pamietam) w poscie otwierajacym ten watek czytasz posty w ogole, moderatorko doskonala? bo jak widac i giwi i Ty macie powazne problemy z czytaniem albo ze zrozumieniem, moderatorki doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 21:40 musze wziac ggigusie w obrone - w koncu napisala: "watek otym, ze Bareja nudzi" po usunietym watku slad nie zostaje (po przeniesionym zostaje tylko na oslej:), a skoro wiadomo, ze watek pochodzi od gggiggus i ogolnie okreslony zostal temat, to jak jeszcze mozna bardziej podac cokolwiek? inna sprawa, ze mmpm juz jej odpisal, i chyba trafnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 21:45 Ona raz pisze, że wątek jej usunięto raz że post. Trudno zrozumieć o co jej chodzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus no to sie nie staraj, biedny snajperze 09.01.08, 21:51 nie jestes moderatorem (chyba) wolisz role milego klakiera dla kropkosiwigiwi? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 22:47 snajper55 napisał: > Ona raz pisze, że wątek jej usunięto raz że post. Trudno zrozumieć o > co jej chodzi. i w tym cały problem. Z resztą w drugą stronę też nie działa, więc właściwie wychodzi na zero :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus biedna kropka 09.01.08, 22:49 no nie moze zrozumiec niektorych forumowiczow, a tak sie stara nasza kropka dzielna Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: biedna kropka 09.01.08, 23:06 komu "nasza" temu "nasza". Na szczęście nie mam nic wspólnego z forami, na ktorych piszesz, więc "wasza" nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus biedna, NASZA, niezrozumiana 09.01.08, 23:08 (bo niezorumiala??) kropko jestes moderatorka na forum, na naszym forum, bo my, forumowicze, umozliwiamy ci prace, nasza niezrozumiana kropko mimo to jestes kiepska moderatorka, nasza biedna kropko Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: biedna, NASZA, niezrozumiana 09.01.08, 23:13 Nie umożliwiasz nam żadnej pracy. My tu jesteśmy społecznie z nadania administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus giwi tez nie rozumiesz? 09.01.08, 23:16 bez forumowiczow moglby Was sam Pan Bog powolac na Wasze fukcje oj, ty tez, nasza giwi, biedna, jak cos palniesz idz sie jednak powstydzic, albo moze spelnisz jakies dziwaczne zachcianki maroudera w kazdym razie wnioskuje o to, bys pisala z sensem, giwi Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: giwi tez nie rozumiesz? 09.01.08, 23:20 ggigus napisała: > w kazdym razie wnioskuje o to, bys pisala z sensem, giwi z czyim sensem? Z Twoim czy Giwi? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oo, moderatorko doskonala (uwaga, ironia, kropko) 09.01.08, 23:22 czyzbys tez miala definicje sensu, zalezna od nicka? kropko, ty mi sie w tym pograzaniu moderatorskiego autorytetu coraz bardziej podobasz! nie dziwie sie, ze tak chetnie siegasz po nozyczki, bo jakos ubytek autorytetu trzeba wyrownac, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: oo, moderatorko doskonala (uwaga, ironia, kro 09.01.08, 23:40 ggigus napisała: > czyzbys tez miala definicje sensu, zalezna od nicka? nie, od inteligencji :) Juz naprawdę i ostatecznie - dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus i tak sie trudno rozstac, nasza kropko? 09.01.08, 23:43 no to moze rano mi napiszesz, czy w swojej doskonalosci uwazasz, ze co nick, to inny sens nurtuje mnie to bardzo, przyznam, doskonala kropko Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: giwi tez nie rozumiesz? 09.01.08, 23:42 Brak logiki, złotko. Jesteśmy tylko dlatego, że jest forum. Gdyby forum nie było, nikt by nie myślał o aesach. Na pewno znasz zasady mechaniki Newtona? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus alez giwi, w tej kwestii zwroc sie 09.01.08, 23:44 do kropki, oburzonej zaimkiem nasza Wy sie dogadacie, macie, jak przypuszczam, podobne sensy Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Kropka, no jak to ? 10.01.08, 18:42 kropka napisała: > komu "nasza" temu "nasza". Na szczęście nie mam nic wspólnego z forami, na > ktorych piszesz, więc "wasza" nie jestem :) Naprawdę nie masz nic wspólnego z FoM ? To co tu robisz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: biedna kropka 09.01.08, 23:15 ggigus napisała: > no nie moze zrozumiec niektorych forumowiczow, a tak sie stara > nasza kropka dzielna wiekszośc rozumiem, ale przyznam, że Ciebie ni hu hu! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ale sie, moderatorko doskonala, 09.01.08, 23:18 pczeciez starasz, prawda? dobrymi intencjami jest wybrukowane pieklo Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: biedna kropka 10.01.08, 00:30 kropka napisała: > wiekszośc rozumiem, ale przyznam, że Ciebie ni hu hu! To ja napiszę na jej usprawiedliwienie, że ona odmawia sobie mięsa. Stąd jej rozdrażnienie i nerwowość, a co za tym idzie niezborność w pisaniu i trudności w komunikacji interpersonalnej. Jak zauważyłem na forum Wegetarianizm, dieta w istotny sposób wpływa na zachowanie ludzi. Piszący tam wegetarianie, tacy jak ggigus czy brumbak, są wyraźnie bardziej agresywni i nerwowi od normalnych ludzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: biedna kropka 10.01.08, 00:44 snajper55 napisał: > ggigus czy brumbak, są wyraźnie bardziej agresywni i nerwowi od > normalnych ludzi. myślisz, że to tylko problem w agresji? Ja mam wrażenie, że im zdecydowanie czegoś brakuje... białka? tluszczu? jakiś kolorowych ciałek? Co to może być? Pomyślmy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: biedna kropka 10.01.08, 00:48 Krótko: po prostu brak mięsa, żelaza i magnezu. W pewnym znanym mi miejscu stwierdzono, że 100% pracowników stosujących dietę wegetariańską nosi okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: biedna kropka 10.01.08, 00:49 no i giwi? hehe, jeśli widzisz związek między wege a okularami, no to jak mówiła moja łacinniczka - pakuj się po nobla, dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: biedna kropka 10.01.08, 00:55 A gdzie napisałam, że widzę? Znów nadinterpetowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: biedna kropka 10.01.08, 01:12 kropka napisała: > Pomyślmy... :)) Już wiem! To brak kolorowych komórek! Ale to nie jest kwestia wegetarianizmu, bo znam wielu wegetarian, ktorzy maja nadmiar. Czyli taka indywidualna przywara Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ej kropko, może z uwagi na lunatyzm 10.01.08, 01:15 stosujesz takie słabe argumenty? swoją drogą to ciekawa forma lunatykowania, niedawno czytałam o ludziach, którzy we śnie jedzą krtopko, argumenty ad personam są wyraśnym dowodem słabości osoby, która je stosuje taka doskonała moderatorka jak ty, powinna to wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Upieram sie przy lunatycyzmie! 10.01.08, 01:23 Mam najnowsze wydanie sjp.pwn, jeszcze nie publikowane w sieci! Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: biedna kropka 10.01.08, 01:42 Jak ktos ma za dużo to mu idzie w ortegę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Oraz nie jada tlustych ryb! 10.01.08, 00:46 Mysle, ze stale zagrozenia zdrowotne wynikajace z awitaminozy oraz braku odpowiednich dawek mikroelementow w diecie takze wplywaja na stan emocji w/w brumbaka i ggigus. W warstwie klinicznej ich zachowanie jest podobne do ofiar PTSD (Post traumatic Stress Disorder). Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mam was! A wiec jadacie tluste ryby! 10.01.08, 00:56 Moim zdaniem nie ma sie czego wstydzic. Tacy semiwegetarianie tez, ja wy, jedza ryby. Chude ryby takze jecie? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: znamy się z reala? znasz brumbaka 10.01.08, 18:51 ggigus napisała: > z reala? ej, ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Brumbo, czy jesz chude, biedne ryby? 10.01.08, 19:26 Ryby, mozna powieedziec, wykluczone spolecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus serio moderacja skasowała???! 10.01.08, 22:11 czyli kropkagiwisiwa i inne działają w ramach obowiązków nie przypuszczałabym Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: serio moderacja skasowała???! 12.01.08, 01:01 ggigus napisała: > czyli kropkagiwisiwa i inne działają w ramach obowiązków > nie przypuszczałabym Niestety. Wyleciał wątek o tym, że niejedzenie tłustych ryb powoduje raka. A także agresywny wątek brumbaka, w którym usiłował wykazać, że mięso szkodzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Potwierdzam:) 12.01.08, 01:09 Dlatego nawiazalem do jedzenia przez brumbaka ryb chudych i biednych, co jest wg. mnie objawem socjopatii! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Oraz nie jada tlustych ryb! 10.01.08, 01:33 marouder.eu napisał: > W warstwie klinicznej ich zachowanie jest podobne do ofiar PTSD (Post > traumatic Stress Disorder). raczej mentalne ADHD Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wpierw ADHD, potem PTSD... 10.01.08, 01:44 ...cierpiacy na ADHD czesto popadaja w duuuze tarapaty Kropko! Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: Oraz nie jada tlustych ryb! 10.01.08, 18:46 marouder.eu napisał: > Mysle, ze stale zagrozenia zdrowotne wynikajace z awitaminozy oraz braku > odpowiednich dawek mikroelementow w diecie takze wplywaja na stan emocji w/w > brumbaka i ggigus. > W warstwie klinicznej ich zachowanie jest podobne do ofiar PTSD (Post traumatic > Stress Disorder). ................ głupota tej wypowiedzi jest porażająca a oto dla przypomnienia stanowisko amerykanskiego i kanadyjskiego stowarzyszenia dietetyków( skladajacego się w zdecydowanej większości zez jadaczy miesa) " Dieta wegetariańska i veganska sa odpowiednie w każdej fazie życia począwszy od ciąży przez dzieciństwo, dorastanie aż po wiek dojrzały." Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No tak, ale... 10.01.08, 19:29 ...kanadyjscy dietetycy nie pisza do czego jest odpowiednia dieta weganska i wegetarianska w kazdej fazie zycia ludzkiego. Konkretnie, czy diety weganska i wegetarianska sa odpowiednimi kandydatami z posrod diet, do wyrzucenia ich na smietnik w kazdej fazie zycia ludzkiego, czy jednak czyms sie przed tym bronia? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oraz nie jada tlustych ryb! 10.01.08, 21:24 brumbak napisał: > " Dieta wegetariańska i veganska sa odpowiednie w każdej fazie życia > począwszy od ciąży przez dzieciństwo, dorastanie aż po wiek dojrzały." Zapomnieli dodać, że tylko właściwa wegetariańska dieta. A zachować właściwą dietę wegetariańską bardzo trudno. Na co dowodem tacy agresywni wegetarianie jak brumbak czy ggigus. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: NIE !!!! moge podac!!! LINKA 09.01.08, 21:25 ggigus napisała: > bo post jest usuniety, logiczko doskonala Najczęściej można podać link do usuniętego postu, gdyż zostaje po nim coś takiego: [...]. Tak więc prośba giwi była całkiem logiczna. Uspokój się i nie krzycz. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nie krzycze, kolejny logiku 09.01.08, 21:33 post zniknal bez sladu, to tez sie czasem zdarza i dobrze o tym wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus jesli moderatorka doskonala jak giwisiwa 09.01.08, 21:49 jeszcze kropki brakuje, pisze glupoty, to jest to zdrowa reakcja, drogi logiku mamy teraz kropkogiwisiwasnajpera z kolega tchorzykiem na dokladke? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: jesli moderatorka doskonala jak giwisiwa 09.01.08, 22:07 Nie giwisiwa tylko Siwagiwi, bo ważniejsza soba powinna byc na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: jesli moderatorka doskonala jak giwisiwa 09.01.08, 22:09 jeśli uważasz, że głupoty, które pisze Kropką są zdrową reakcją, to o co ten szum? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nie, giwi, tego nie pisze 09.01.08, 22:17 a dyskusja, ktora polega na tym, ze jedna strona wciska drugiej, czego nie napisala, nie jest godna tak doskonalej moderatorki jak Ty juz kiedys pisalam, ze powinnas sie wstydzic, giwi niestety, musze sie powtorzyc Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nie, giwi, tego nie pisze 09.01.08, 22:55 Nie pamiętasz własnych postów? to napisałas: jeszcze kropki brakuje, pisze glupoty, to jest to zdrowa reakcja Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A dlaczego? 09.01.08, 23:00 ggigus napisała: > giwi idz sie powstydzic troche Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a dlatego ze tak 09.01.08, 23:02 giwi nie czyta postow, a o wstydzie giwi juz tu pisala obszernie, o swoim rzecz jasna niech wiec giwi powroci do rozwazan o wstydzie, bo znow jej sa potrzebne mimo ze jest tak doskonala moderatorka Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: nie, giwi, tego nie pisze 09.01.08, 22:57 we wciskaniu czego ktos nie napisał, to mistrzynią jestes Ty. Nie ma lepszej na forum Gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus kropko, mozesz podac mi post, w ktorym 09.01.08, 23:01 ci cos wciskalam, moderatorko doskonala? czy nabierzesz znow wody w twoje cenne, moderatorskie usta? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wolalem maniere polegajaca na.. 09.01.08, 23:05 ...mowieniu co rusz o "miesniu wladzy", ale "moderatorko doskonala" tez moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus z tym co wolisz, zwroc sie do 09.01.08, 23:06 giwikropkisiwej moze one spelnia twoje zachcianki Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: kropko, mozesz podac mi post, w ktorym 09.01.08, 23:11 oczywiście! Choćby teraz wciskasz mi, że jestem doskonałą moderatorką. A wielokrotnie skarzyłas sie na moja niekompetencję. Więc kiedy wciskałaś? Teraz czy wczesniej? Tylko nie kaz mi szukać swoich postów. Na tak ciężką pokutę nie zsłuzyłam :) Poza tym moderator korzysta raczej z rąk (palców), więc w ustach mogę trzymac co chcę. Nie przeszkadza. Ale nie jest wykluczone, że po dłuższej dyskusji z Toba, zesztywnieją mi paluszki. Wtedy zjem kitketa. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nie, kropko, nie rozumiesz wciskania 09.01.08, 23:14 nie mam czasu na korepetycje dla niedouczonych moderatorek ale roznica jest spora, bo to JA SAMODZIELNIE nazywam cie moderatorka doskonala, nasza zreszta dlaczego to cie oburza? nie jestes moderatorka? nie jestes doskonala w swojej funkcji? alez jestes, tyle ze nie czytasz postow, klamiesz, wciskasz i masz nickowe obsesje, no i jestes pospolicie stronnicza jestes doskonala, bo przyznalas bezradnosc wobec pseudopiekuna pascala nie musisz niczego szukac, PO PROSTU NIE KLAM Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nie, kropko, nie rozumiesz wciskania 09.01.08, 23:20 Dobrze, że wreszcie Kropkę doceniłaś, bo 10 minut wcześniej pisałas, ze ona jest kiepska :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74192799&a=74206374 Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ironia, giwi to bron 09.01.08, 23:23 obusieczna i niebezpieczna a jak ktos nie ma wyczucia i w swojej kiepskosci bierze ironie za komplement, no to... no to nie wiem troche to smutne, tak zyc z brakiem wyczucia ironii, wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: nie, kropko, nie rozumiesz wciskania 09.01.08, 23:25 ggigus napisała: > nie mam czasu na korepetycje dla niedouczonych moderatorek i Bogu dziękować! dobranoc Gigusiu. Miło sie z Tobą gawędziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus dobranoc, nasza kropko 09.01.08, 23:29 milej nocy i racz zapamietac, ze moj nick to ggigus nie zycze sobie zabaw z moim nickiem baw sie czym chcesz, ale mojego nicka zostaw w spokoju badz doskonala moderatorka, nasza kropko! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus jesli cie nie prosilam o zaniechanie 09.01.08, 23:39 zabaw z nickiem, to zapewne z braku czasu bo to malo eleganckie jest, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A jaka jest "etymologia" ggigusa? 09.01.08, 23:43 Zawsze mnie korcilo, by cie spytac. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus na takie pytania moglabym udzielic 09.01.08, 23:45 odpow. na priv., ale nie udziele Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Łaj? 09.01.08, 23:49 Prosze bardzo, moj najprywatniejszy adres mail: nad@o2.pl Z gazecianego, poki nie podmienia mu "silnika" nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nawet na priv nie mam 09.01.08, 23:50 ochoty na wyjasnienia dlaczego nie? bo nie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Bardzo logicznie i lapidarnie! 09.01.08, 23:56 Sam Juliusz Cezar, gdyby nie chcial do mnie napisac, nie ujal by tego zwiezlej! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Juliusz Cezar to i może, ale Kropka i 09.01.08, 23:58 giwi, no i siwa na pewno by jeszcze lepiej napisały, dlaczego nie wierzę w to Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale w co? 10.01.08, 00:03 Pytam, bo to dla mnie niejasne. ggigus napisała: (..)dlaczego nie wierzę w to Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oj, pardon 10.01.08, 00:05 w ramach zabaw z językiem o jedno nie za dużo powinno być: wierzę w to!! albo coś w tym stylu, przekonanie bijące z każdej litery, że kropka, giwi i siwa napisałyby to jeszcze lepiej bo o kropkę, giwi i siwą tu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: dlaczego usunieto z forum humorum 09.01.08, 21:25 A jaki związek ma to z humorem? To forum humorystyczne, a nie o nudzie. Taki wątek nadawałby się na forum filmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus zwiazek z humorem - Bareja 09.01.08, 21:36 tworzyl komedie, ro raz, to kultowe komedie, to dwa, a trzy - podac ci watki, ktore nie maja z humorem nic wspolnego, a ktore zostawiles? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czyli, ze twoim zdaniem Bareja tworzyl nudne.. 09.01.08, 21:51 ..komedie, tak, dobrze cie pojalem Gigi? No! To masz juz z glowy! Juz napisalas, ze Bareja tworzyl nudne komedie. Teraz napisz cos o Jerzym Gruzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nie, tego nie napisalam marouderze 09.01.08, 21:52 dyskusja, w ktorym jedna strona wciska drugiej, a druga sie tlumaczy, jest slaba rozrywka dla ciebie, jak widac nie, wiec baw sie dalej, tyle ze sam Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: zwiazek z humorem - Bareja 09.01.08, 22:10 > tworzyl komedie, ro raz, to kultowe komedie, to dwa, Aha. Nie wpadłbym, że o to chodzi. Jednak podtrzymuję propozycję założenia takiego wątku na forum o filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oo mmpm 09.01.08, 22:32 szkoda, ze dopeiro teraz dostrzegasz zwiazek to mile, ze piszesz Jednak podtrzymuję propozycję założenia takiego wątku na forum o filmie wolalabym jakis argument z twojej strony, ale obawiam sie, ze nadzieje moje sa plonne Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: oo mmpm 09.01.08, 22:56 > szkoda, ze dopeiro teraz dostrzegasz zwiazek Nie, nadal nie dostrzegam. Wierzę Ci po prostu na słowo, że rzeczywiście ten wątek miał mieć coś wspólnego z humorem. > wolalabym jakis argument z twojej strony, ale obawiam sie, ze nadzieje moje sa > plonne Argument został podany: NTF (nie to forum). Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus no nie 09.01.08, 23:00 piszesz, ze nigdy bys na to wpadl czyli jakis zwiazek widzisz, inaczej bys napisal, ze zwiazku nie ma no a argument o forum o filmie jest doskonaly (uwaga, ironia), bo ja bym wolala ten watek na forum humorum no i ? wiem, wiem, jestes opiekunem, ktoremu nie dziala poczta, biedaku Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: no nie 09.01.08, 23:23 > piszesz, ze nigdy bys na to wpadl > czyli jakis zwiazek widzisz, inaczej bys napisal, ze zwiazku nie ma > Spotkałem się na forum z opiniami, że miewasz poważne problemy z logicznym mysleniem, ale nie chciałem w to wierzyć. Widzę, że jednak powinienem. > no a argument o forum o filmie jest doskonaly Wiem. >(uwaga, ironia), Całkiem poważnie. bo ja bym wolala > ten watek na forum humorum > no i ? Ja bym wolał codziennie latać do pracy prywatnym helikopterem. No i? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 09.01.08, 23:27 no i ?? jak na razie czekam na jakis argument od ciebie, a nie na opinie o mojej osobie to nie o tym dyskusja, moze zaloz forum i podyskutuj na moj temat, jak cie tak pali nie dyskutujemy tez o tym, czym wolalbys latac do pracy, a o forum, ktorym sie opiekujesz to tak na marginesie w ramach wymiany opinii o klopotach z logika bo twoj post powyzszy wskazuje, niestety, na palace problemy u Ciebie z logika a zdzblo w oku blizniego itede Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 09.01.08, 23:49 > no i ?? > jak na razie czekam na jakis argument od ciebie, Zatem powtórzę po raz trzeci: NTF. Mam nadzieje, że do trzech razy sztuka, i więcej powtarzać tego samego nie będę musiał, bo w końcu zrozumiesz. > nie dyskutujemy tez o tym, czym wolalbys latac do pracy, Ty napisałaś, co byś wolała, ja napisałem, co ja bym wolał. > to tak na marginesie w ramach wymiany opinii o klopotach z logika > bo twoj post powyzszy wskazuje, niestety, na palace problemy u Ciebie z logika > a zdzblo w oku blizniego itede Oczywiście. Poza tym mam przerost gruczołu władzy. Zaś codziennie losowo wybieram sobie nicka, którego usuwam wszystkie posty - ot, tak, z czystej moderatorskiej złośliwości. Ostatnio trafiło na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 09.01.08, 23:52 alez mmpm, podalam wg mnie argumenty wiazace moj post z forum humorum, ale wtedy Ty jakos nagle okazales zainteresowanie mojej osobie. Li i jedynie. czy pisalam o przeroscie gruczolu wladzy? o tym, ze zlosliwie usuwasz moje posty? alez mmpm, zeby tak latwo, tak banalnie ujawniac forumowe obsesje powoli idziesz ramie w ramie z moderatorka doskonala, tutejsza i nasza Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:10 > alez mmpm, podalam wg mnie argumenty wiazace moj post z forum humorum, ale wted > y > Ty jakos nagle okazales zainteresowanie mojej osobie. Li i jedynie. Nieprawda. Najpierw zaczęłaś pisać o jakiś związkach, które rzekomo dostrzegłem, choć do teraz ich nie widzę, dając ci jedynie wiarę, że takowe miały być. Tylko ci nie wyszło. > czy pisalam o przeroscie gruczolu wladzy? o tym, ze zlosliwie usuwasz moje post > y? Czy ja pisałem, ze ty pisałaś? Po raz kolejny nadintepretowywujesz moje słowa. > alez mmpm, zeby tak latwo, tak banalnie ujawniac forumowe obsesje > > powoli idziesz ramie w ramie z moderatorka doskonala, tutejsza i nasza No przecież wiadomo,że: MMPM miał jak zwykle rację Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:12 no wiesz, skoro pisales, ze na cos bys sam nie wpadl nie , nie pisales, ze ja pisalam, po prostzu zacytowales moje slowa, jakie pisalam pod adresem innych, A NIE DO CIEBIE wiec posrednio napisales, ze pisalam a nie pisalam, nie do ciebie jesli mmpm ma zawsze racje, to szkoda dyskusji moze kropka stawi ci czola Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:21 > no wiesz, skoro pisales, ze na cos bys sam nie wpadl Napisałem: "Nie wpadłbym, że o to chodzi." Skoro nie wpadłbym, to znaczy że tego nie zrobiłem. > > nie , nie pisales, ze ja pisalam, po prostzu zacytowales moje slowa, jakie > pisalam pod adresem innych, A NIE DO CIEBIE > wiec posrednio napisales, ze pisalam > a nie pisalam, nie do ciebie Mogłabyś powtórzyć, bo się nieco pogubiłem? > > jesli mmpm ma zawsze racje, to szkoda dyskusji To ty zaczęłaś tę dyskusję. > moze kropka stawi ci czola A dlaczego miałaby to robić? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:25 skoro napisales, ze na cos nie wpadles po moim poscie, to ja wnioskuje, ze widzisz zwiazek cytowales moje slowa, jakie pisalam innym, NIE TOBIE wiec mnie cytowales tak, zaczelam te dyskusje, bo milczysz na poczcie aah, ta poczta, no nie dziala, kurde z kropka to ironia, bron obusieczna i niebezpieczna nie znasz tego mojego cytatu, mmpm? to malo oczytany jestes Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:35 > skoro napisales, ze na cos nie wpadles po moim poscie, to ja wnioskuje, ze > widzisz zwiazek Wersja dla mających kłopoty logiką: nie, nadal nie związku. Podane przez ciebie argumenty nie przekonały mnie. > cytowales moje slowa, jakie pisalam innym, NIE TOBIE A cy ja gdziekolwiek napisałem, że napisałaś to pod moim adresem? > tak, zaczelam te dyskusje, bo milczysz na poczcie I ją nadal kontynuujesz, mimo ze jej ci szkoda? > > z kropka to ironia, bron obusieczna i niebezpieczna > nie znasz tego mojego cytatu, mmpm? > to malo oczytany jestes Hm, nie słyszałem, abyś w ostatnim czasie (a nawet i wcześniej) otrzymała jaką nagrodę literacką. Albo abyś była jakimś uznanym twórcą. Więc brak znajomości na wyrywki wszystkich cytatów z twojej twórczości uznaję za usprawiedliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:39 wiec powinienes byl zaznaczyc, ze cie NIE przekonaly napisales, ze bys na to nie wpadl skoro w dyskusji ze mna cytujesz moje slowa?? coz to, mmpm, ocierasz sie o granice smiesznosci? nie pisalam o nagordach literackich, po prostu skoro w jednym poscie cytujesz moje slowa, nie powinienes reagowac zdziwieniem, ze mam tez inne cytaty mmpm, jak widze, jedyne, co potrafisz, to pisac na moj temat nie widze powodow do tak monotonnej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:50 > wiec powinienes byl zaznaczyc, ze cie NIE przekonaly Obiecuję, że w przyszłości będę starał się pisać do ciebie tak, aby zrozumiał to kazdy idiota. A nawet ty. > > coz to, mmpm, ocierasz sie o granice smiesznosci? W końcu jestem aesem na Forum Humorum. To chyba zobowiązuje. > > nie pisalam o nagordach literackich, po prostu skoro w jednym poscie cytujesz > moje slowa, nie powinienes reagowac zdziwieniem, ze mam tez inne cytaty Wybacz, ale banał o gruczole władzy powtórzyłaś na forum tyle razy, że kazdy zaglądający na to forum zna go na pamięć. Innych swoich genialnych mysli nie powtórzyłaś jeszcze aż tyle raz. > mmpm, jak widze, jedyne, co potrafisz, to pisac na moj temat www.okularywsieci.pl/ > nie widze powodow do tak monotonnej dyskusji Ale w dalszym ciągu to robisz. Podziwiam twoje samozaparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 00:53 na razie wystarczy, żebyś zaczął pisać z sensem nie warto, mmpm, na początek deklarować zbyt wiele... i jeśli piszesz, że na coś byś nie wpadł, to uważaj, co to znaczy tyle że ocierasz się o granicę śmieszności na forum o moderacji to zmienia postać rzeczy, dość zasadniczo nie jestem ciekawa twojej opinii o tym, czy gruczoł władzy jest banałem, bo nadal, jakże namiętnie, piszesz na mój temat muszę, mmpm, dyskutować tutaj, bo NIE ODPOWIADASZ NA MAILE bądźże logiczny Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 01:00 > i jeśli piszesz, że na coś byś nie wpadł, to uważaj, co to znaczy Hm, wytłumacz mi zatem, proszę, co znaczy według ciebie. > > tyle że ocierasz się o granicę śmieszności na forum o moderacji Wiem, wdałem się w dyskusję z tobą. Ale osobiście nie sądzę, abym się o ciebie ocierał. Tak daleko chyba jeszcze nie doszliśmy... > > muszę, mmpm, dyskutować tutaj, bo NIE ODPOWIADASZ NA MAILE Odpowiedź otrzymałaś w tym wątku TRZY RAZY. Mimo to nadal "musisz" dyskutować. Jesteś masochistką? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 01:03 już wyjaśniałam, co to znaczy pisałam o granicy śmieszności, ale widzę, że wolisz o mnie znowu czekam na ARGUMENTY z twojej strony, bo twoje odpowiedzi sa na mój temat wrodzona grzeczność, mmpm, nie pozwala mi napisać paru szczerych słów o tobie Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 01:31 > już wyjaśniałam, co to znaczy Znaczy nie rozumiesz po polsku. Przyjmuję to do wiadomości. > pisałam o granicy śmieszności, ale widzę, że wolisz o mnie Oj, a to jest jakaś różnica? > znowu > czekam na ARGUMENTY z twojej strony, Argumenty do czego? Jesli chodzi o usuniety wątek, to czwarty raz nie powtórzę. > wrodzona grzeczność, Az się zakrztusiłem ze śmiechu... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: ja spotkalam sie na forum z wieloma opiniami 10.01.08, 10:28 mmpm napisał: > Az się zakrztusiłem ze śmiechu... :))))) Sam widzisz. Posty ggigus pasują na forum humorum niezależnie od tematu, jaki poruszają. Zawsze prowadzą do śmiechu. Im dłużej trwa rozmowa, tym bardziej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: dlaczego usunieto z forum humorum 09.01.08, 22:05 Przedpiścom wyjaśniam, że WĄTEK autorstwa Ggigus został przesunięty na forum Ośla Ławka. Notabene był to wątek jednopostowy. Na maila (jesli do mnie dotarł) odpowiem niezwłocznie, kiedy tylko poczta gazetowa zacznie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: dlaczego usunieto z forum humorum 09.01.08, 23:01 nie rób tego. Dostaniesz 7 odpowiedzi o tej samej treści. I kolejne z pretensjami, że nie odpowiedziałeś jeszcze na 5. No i skargę na moderacji, ze nie odpowiadasz na maile :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus klamiesz, kropko, banalnie klamiesz 09.01.08, 23:05 zla to moderatorka, ktora w imie obsesji na punkcie nickow, klamie i to w doatku taka moderatorka jak Ty, kropko, ktora kiedys szczerze napisala, ze nie wie, co zrobic z pseudopiekunem forum wege, pascalem a przypominam, ze nicki, forum to pseudorzeczywistosc, zanim cie skrzydla obsesji poniosa za daleko, kropko, kiepska, klamiaca moderatorko Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: klamiesz, kropko, banalnie klamiesz 09.01.08, 23:18 no to sie zdecyduj: zła czy doskonała? No sama widzisz, jaka jestes konsekwentna :)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74192799&a=74206141 Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nasza biedna niezrozumiala kropko 09.01.08, 23:19 ironia jest bronia obusieczna i niebezpieczna nawet dla takich doskonalych moderatorek jak Ty a na razie, kropko, po prostu nie klam Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak szpadel? 09.01.08, 23:37 Czy szpadel takze jest bronia obosieczna? Znam przepis na szpadel! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus kropko, zapowiadasz pojscie spac niczym 09.01.08, 23:48 Doda rozwod! czy to jest godne moderatorki doskonalej? a moze chcesz zostac Doda moderacji GW? kropkododa tez fajnie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: kropko, zapowiadasz pojscie spac niczym 09.01.08, 23:54 Kropka jest tylko kobitką, a ta jak wiadomo zmienna jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus jak i doda, dlatego kropka została 09.01.08, 23:56 Dodą moderacji nasza Dodo moderacji, niezrozumiała i niezrozumiana kropko! kurcze, brzmi prawie jak litania Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No wlasnie..wlasnie narodzila ci sie gggigus.. 09.01.08, 23:59 ..nowa maniera jezykowa...ty masz ciekawy zasob skojarzeniowy, nieprzecietny, jedyny w swoim rodzaju. ggigus napisała: Dodą moderacji > nasza Dodo moderacji, niezrozumiała i niezrozumiana kropko! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus fajne, nie?ale kropka w swojej doskonałości 10.01.08, 00:03 nie doceni mojej radosnej twórczości! dziś mi też jedna pani kazała zająć się eee językiem no więc ćwiczę Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: jak i doda, dlatego kropka została 10.01.08, 00:36 o w mordę!!! Sekielski! Morozowski! Aranżujcie spotkanie z Tuskiem! Może być na jego stronie internetowej. Ale szybciorem, bo sie Gigusiowi odmieni i będzie po ptokach :(! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nasza doskonala kropko! 10.01.08, 00:41 UPRZEJMIE PROSZE O TO, ABYS ZANIECHALA ZABAW Z MOIM NICKIEM ZACHOWUJ SIE JAK MODERATORKA, NAWET JESLI JESTES MODERATORKA NA - DALEKIEJ- DRODZE KU DOSKONALOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: PS kropko, jestes lunatyczka? 10.01.08, 00:45 Na podstawie jakich przesłanek tak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus uderz w stol, a giwi sie odezwie 10.01.08, 00:48 ale to proste jesśli ktoś zapowiada pójście spać, w końcu znika i po jakimś czasie widze nowy post nicka, który śpi, mam prawo przypuszczać, że jest nowa forma lunatykowania giwi, miejże odrobinę fantazji, nawet jeśli doskwiera ci gruczoł władzy (a może właśnie dlatego?) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oo, a kto decyduje o trendach na forum? 10.01.08, 00:57 giwikropkasiwamarouder czy mmpm? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: oo, a kto decyduje o trendach na forum? 10.01.08, 01:40 siwakropkamaraudermmpmmsnajper55ijagiwi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: oo, a kto decyduje o trendach na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 19:59 zglaszam formalny protest ze zostalem pominiety!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: tchórze jak ryby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:07 to czego sie gigusia piekli, jak sie odzywaja:))) a wiem - ggigusia jako dziecko glosu tez nie ma, i czuje sie pokrzywdzona Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oj tchorzyku, tchorzyku 11.01.08, 17:24 to nie ja sie zalilam, ze mnie pomijaja pomysl, nim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus szybko poszło, giwi 10.01.08, 01:00 z taką elokwentną moderatorką, jak Ty, która notorycznie nie czyta postów, na które odpowiada, jest to normą no i z moderatorką, jak i Ty, pozbawioną poczucia humoru i wyczucia ironii, to właściwie nic, piwko Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: jak i doda, dlatego kropka została 10.01.08, 10:55 Niebieski kolor dla tej Pani. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: dlaczego usunieto z forum humorum 10.01.08, 23:21 Cudny wątek. Aż miło sobie poczytać, jak kwiat aesostwa (plus snajper i marouder) zleciał się do tego wątku, żeby sobie wspólnie z ggigus podworować. Tak jak w tamtym wątku o IP mogą forumowicze uczyć się trolowania od najlepszych aesów. Gdy wprowadzano instytucję aesa ostrzegałem, że władza deprawuje. Nie sądziłem jednak, że aż tak daleko ta deprawacja się posunie. Chyba jednak czas się zwijać. Szkoda, bo kiedyś fajne to forum było, dopóki nie przywłaszczyła go sobie "grupa trzymająca władzę". Jura Odpowiedz Link Zgłoś
doda.moderacji Re: dlaczego usunieto z forum humorum 11.01.08, 00:06 dobre dworowanie nie jest złe :) A z tym odejściem to obiecujesz, obiecujesz i ciągle wracasz żeby na aesów najeżdżać. Nudziarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jureek=ogorek=kielbasa i sznurek.. 11.01.08, 00:12 ..ale z Jurkami tak jest po prostu:-/ PS. Ggigus pragne zwrocic uwage na ostatni czlon tytulowego rownania, aby wiedziala, kto zacz ow jureeek! Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: dlaczego usunieto z forum humorum 11.01.08, 20:43 doda.moderacji napisała: > dobre dworowanie nie jest złe :) Szczególnie w grupie raźnie się dworuje, prawda? > A z tym odejściem to obiecujesz, obiecujesz i ciągle wracasz żeby na aesów > najeżdżać. Bo ja niepoprawnym optymistą jestem i zaglądam czasami z nadzieją, że zdarzy się cud i będę mógł poczytać, jak aesi zwracają się do forumowiczów jak do ludzi, a nie jak do bydła. A z tym najeżdżaniem to chyba przewrażliwiona jesteś. Nazwanie trollowania po imieniu to chyba nie najeżdżanie. Chyba, że wyznajesz zasadę, że o aesach albo dobrze, albo wcale. >Nudziarstwo Przypominam, że celem mojego pisania nie jest dostarczanie Ci rozrywki. W takim celu musisz sobie jakiegoś błazna wynająć. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus wiesz jureek 11.01.08, 22:50 nie przesadzaj, nikt nikogo nie nakrecal gdybym nie chciala, moglabym wylaczyc kompa albo po prostu wyjsc z forum nie bede ukrywac, ze swoj spass mam i mialam w takich potyczkach i miec bede! mnie nadal dziwi jednak, (dlatego jestem niepoprawna optymistka) ze posty sa skreslane za brak tematyki z forum, ze nie mozna sie doczekac bez elem. osobistych odpowiedzi dlaczego, no i ze giwikropkasiwa nie racza czytac postow, na ktore odpowiadaja bo juz wyznanie kropki, ze nie jest nasza, bylo raczej smakowite aeska, ktora nie czuje wiezi to jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 wiesz jureek 12.01.08, 16:52 Widzisz Jurek, i jak tu nie kochać takiej ggigus? Prawie wszyscy robią w tym wątku z niej totalną idiotkę, a ona tego nawet nie zauważa. ;) I z każdym swoim postem pogrąża się coraz bardziej, bo wszędzie chce mieć ostatnie słowo. ;) Ja rozumiem, że ciebie jako starego zgreda mogą nie bawić takie rzeczy, ale zrozum też innych, ze skoro ktoś sam tak się podkłada, to nie mozna się opanować, by sobie jaj nie porobić. I nie ma to związku z zadną nietoleracją czy podobnymi rzeczami, tylko to normalna dla wielu osób reakcja na zalewający nas idiotyzm - skoro wolno być kretynem i nawet to manifestować, to przynajmniej się pośmiejmy się z takich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: dlaczego usunieto z forum humorum 11.01.08, 11:22 jureek napisał: > Cudny wątek. Aż miło sobie poczytać, jak kwiat aesostwa (plus snajper i > marouder) zleciał się do tego wątku, żeby sobie wspólnie z ggigus podworować. Widzę, że nie doceniasz wkładu tejże giggus w ogólne dworowanie. Nie ładnie... Przecież bez starań z jej strony ten wątek zdechłby po, góra, 20 postach. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A ktoś tak twierdzi ? 12.01.08, 00:51 ggigus napisała: > ciekawe, snajperze Bez Twoich nerwowych odpowiedzi nie byłoby takiej fajnej zabawy w tym wątku. A i w innych także. :))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nerwowe odp. hm 12.01.08, 01:31 snajperze, ciekawe, ze az tak bardzo zastanawia cie moja osoba, ze WIESZ w jakim nastroju pisze/pisalam i pisac bede to zastanawiajaca projekcja Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: nerwowe odp. hm 12.01.08, 16:02 ggigus napisała: > snajperze, ciekawe, ze az tak bardzo zastanawia cie moja osoba, ze > WIESZ w jakim nastroju pisze/pisalam i pisac bede > to zastanawiajaca projekcja Nie musi mnie autor postu zastanawiać(?), abym odbierał jego pisanie jako agresywne czy nieagresywne. Nie zauważyłem też, abym gdziekolwiek pisał w jakim nastroju pisałaś czy piszesz a już na pewno w jakim pisać będziesz. Coś Ci się musiało przyśnić. A raczej ktoś... ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: dlaczego usunieto z forum humorum 11.01.08, 20:05 snajper55 napisał: > Widzę, że nie doceniasz wkładu tejże giggus w ogólne dworowanie. Nie ładnie... > Przecież bez starań z jej strony ten wątek zdechłby po, góra, 20 postach. :) > Przecież i sami się nakręcaliście, kto jej "dowcipniej" dowali. No ale nie ma rzeczy przyjemnmiejszej dla dresiarza od butowania jakiegoś odmieńca, a najlepiej butuje się w grupie takich samych dresiarzy. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: dlaczego usunieto z forum humorum 12.01.08, 00:53 jureek napisał: > Przecież i sami się nakręcaliście, kto jej "dowcipniej" dowali. No ale nie ma > rzeczy przyjemnmiejszej dla dresiarza od butowania jakiegoś odmieńca, a > najlepiej butuje się w grupie takich samych dresiarzy. Jakoś nie widzę w tym wątku żadnego dresiarza ani dowalania. No, ale przyznam się, że nie wszystko czytałem. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: dlaczego usunieto z forum humorum 12.01.08, 07:02 snajper55 napisał: > Jakoś nie widzę w tym wątku żadnego dresiarza ani dowalania. No, ale przyznam > się, że nie wszystko czytałem. ;) A swoje posty chociaż czytasz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74192799&a=74209132 Tu mniej więcej zaczyna się dresiarskie dowalanie ad personam. Jura Odpowiedz Link Zgłoś