Dodaj do ulubionych

czy aquanet to forum otwarte

19.02.08, 02:39
i kazdy moze tam pisac? mam ostatnio wrazenie,ze pewna grupa ludzi uzurpuje
sobie prawo zapraszania,wypraszania,trolowania lub dyrygowania ruchem na
aquanecie,wiec pytam sie moderatorow czy kazdy zalogowany uczestnik ma prawo
do pisania na aquanecie bez bycia pouczanym,napadanym czy inaczej
intymidowanym? z tego co rozumiem kazde otwarte forum agory jest ogolnie
dostepne dla kazdego i nie jest forumem prywatnym.
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Dla ciebie Pan Aquanet Vickutku! 19.02.08, 07:15
      Od kiedy to jestes na "Ty" z Aquanetem?
      • marouder.eu Wychodzac z Aquanetu prosze wziac ze soba.. 19.02.08, 07:21
        ...osobnika kube, oszczerce i podszywke, stale rezydujacego na Okraglaku.

Oto probki tworczosci osobnika-Okraglakowca:
        1. "Mendy zydowskie"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75894350
        • marouder.eu ...2. W nawiazaniu do nawiazania na EI 19.02.08, 07:23
          ...jako podszywka Dawidy:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75894969
          • marouder.eu ...3. biznes sie kreci... 19.02.08, 07:25
            ...jako moja podszywka, gdzie szkaluje uzytkownikow EI:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75894172
            • marouder.eu ..4. Jak swietowaliscie dni judaizmu w Polsce? 19.02.08, 07:27
              ...rowniez jako moj podszywka (prosze otworzyc link ze zdjeciem):
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75886542
              • perla a! marudny, dobrze, że Cię widzę 19.02.08, 10:52
                mógłbyś wskazać, gdzie ja tam "dowalałem Żydom"?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=75876504
        • jureek a tu kolejny denuncjator 20.02.08, 01:33
          Tacy denuncjatorzy jak Ty, vicki i wielu tchórzliwych anonimowych klikaczy
          koszowych dają hauptcenzorom tego portalu pretekst do zamknięcia ostatniego w
          miarę wolnego od cenzury forum na tym portalu. Nie potraficie naparzać się
          honorowo, bez ciągłego skarżenia się pani przedszkolance?
          Żałosne
          Jura
          • vicky17 Re: a tu kolejny denuncjator 20.02.08, 22:24
            jureek napisał:

> Tacy denuncjatorzy jak Ty, vicki i wielu tchórzliwych anonimowych klikaczy
            > koszowych dają hauptcenzorom tego portalu pretekst do zamknięcia ostatniego w
            > miarę wolnego od cenzury forum na tym portalu. Nie potraficie naparzać się
            > honorowo, bez ciągłego skarżenia się pani przedszkolance?
            > Żałosne
            > Jura

i jeszcze jedno tchorzliwy pomowco --JA NIE KLIKAM,i wbij to sobie w swoja
            glowa,zanim zaczniesz na mnie blotem rzucac. tego juz za wiele,by ktos byl az
            tak slepy i gluchy,ze kazdego wrzucal do tego samego worka stosujac
            odpowiedzialnosc zbiorowa. jak masz mentalnosc komucha to nie wskazuj palcem na
            innych,bo zdaje sie,ze albo jestes daltonista albo udajesz glupiego,ze nie wiesz
            CO TU JEST GRANE.
            a pretekst do zamkniecia forum to nic innego tylko glupia gra,w ktorej admilicja
            bawi sie w dobrych policjantow a tacy jak ty im sekunduja. slowem jak bedziemy
            grzeczni to agora da nam pisac listy pochwalne--sam je pisz skoro lubic tresure.
            gdyby ludzie nie protestowali to ty bys dawno w kajdanach chodzil.
            • jureek Re: lekcja logiki 21.02.08, 10:24
              vicky17 napisała:

> i jeszcze jedno tchorzliwy pomowco --JA NIE KLIKAM,i wbij to sobie w swoja
              > glowa,zanim zaczniesz na mnie blotem rzucac.

Gdzie napisałem, że klikasz? Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Jako
              kapusiów wymieniłem przykładowo Marudera, Ciebie i anonimowych klikaczy. Wynika
              z tego tylko tyle, że jesteś kapusiem. Każdy klikacz to kapuś, ale nie każdy
              kapuś musi być klikaczem, bo zdarzają się kapusie kapujący otwartym tekstem na
              forum o moderacji, tak jak to Ty zrobiłaś w tym wątku, a Siwa Ci za to tutaj
              podziękowała:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75894082&a=75992602
              Jura
            • el.es Re: a tu kolejny denuncjator 21.02.08, 16:37
              "tego juz za wiele,by ktos byl az
              tak slepy i gluchy,ze kazdego wrzucal do tego samego worka stosujac
              odpowiedzialnosc zbiorowa"

A to nie Ty przypadkiem stoisz na czele forumowej podgrupy spolecznej,
              zajmujacej sie generalizacja i uogolnianiem na skale swiatowa? Nie Ty jestes
              fanka odpowiedzialnosci zbiorowej w utworzonym przez siebie worku, do ktorego
              wrzucasz jednostki wedle wlasnego uznania?

To moze Ci sie podobac lub nie- sama siedzisz w jednym worku z ludzmi z jakimi
              wolalabys nie byc kojarzona. A ze Ci niewygodnie to juz malo kogo interesuje. W
              Twoim worze tez nie kazdy czuje sie najlepiej w towarzystwie na przyklad Wolinskiej.
              • vicky17 Re: a tu kolejny denuncjator 21.02.08, 19:55
                el.es napisał:

>
                > A to nie Ty przypadkiem stoisz na czele forumowej podgrupy spolecznej,
                > zajmujacej sie generalizacja i uogolnianiem na skale swiatowa? Nie Ty jestes
                > fanka odpowiedzialnosci zbiorowej w utworzonym przez siebie worku, do ktorego
                > wrzucasz jednostki wedle wlasnego uznania?
                >
                > To moze Ci sie podobac lub nie- sama siedzisz w jednym worku z ludzmi z jakimi
                > wolalabys nie byc kojarzona. A ze Ci niewygodnie to juz malo kogo interesuje. W
                > Twoim worze tez nie kazdy czuje sie najlepiej w towarzystwie na przyklad Wolins
                > kiej.

patrz sie skarbie na worek w ktorym ty siedzisz zanim mnie cos raczysz
                odszczekac. jak boli cie glowa od czytania nas to czytaj tylko siebie a
                osiagniesz stan zapragnionej nirwany,a jak sie znudzisz to podkabluj kogos bo
                widac juz dzwoneczki w centrali znowu dzwona. nagle kazdy wie,gdzie pojsc z tymi
                swoimi kizi mizi dla ubogich.
                znowu tetarzyk zaczelismy z klikaniem i dyregentka w roli glownej. jeszcze raz
                dla zainteresowanych:ja mam prawo pisac na otwartych forach agory a,ze dzialam
                na was jak plachta na byka,to juz WASZ problem nie moj:)
                ja za wami nie latam,nie pisze na waszych wpisach,ale za to jestesm atakowana
                gdzie sie nie pojawie i to OD POCZATKU MEGO ZYCIA FORUMOWEGO,dlaczego
                spytacie,ano dlatego,ze opinie pewnej osoby i jejj calego worka troli mam GDZIES
                od ZAWSZE.
                • marouder.eu Kilk w kosz, gdyz nie znosze tego rozpuszczania... 21.02.08, 20:16
                  ...prostackiego ozora.
                • ariadna-enta Re: a tu kolejny denuncjator 21.02.08, 20:35
                  czytam ten dialog między rachelką i jurą
                  i jakbym dialog głuchoniemych oglądała,ale to ich sprawa.

co do rachelki kiedy do niej mówi się WY coś robicie
                  oburza się,że ona jest jedna i nikt za nią nie stoi
                  kiedy piszę ja- stoi za mną szefowa
                  bo mo mózg urwało ,nie mam swojego rozumu i pewnie Dana do mnie
                  dzwoni,albo mailuje i dyktuje co mam pisać bo tak sama z siebie nic
                  bym nie wymyśliła.
                  Kiedy mówią okrąglaki krzyk,że wkładamy wszystkich do jednego
                  wora,ale to robi to samo w stosunku do ereca już się nie zauważa.
                • el.es Re: a tu kolejny denuncjator 21.02.08, 22:38
                  Primo- Jakie "wy", pani przeciwniczko generalizacji? Pisze w odosobnieniu.

Sekundo- Nie nosze workow, bo wychodze z zalozenia, ze przytlaczaja czlowieka.
                  Niektorzy calkiem zanikaja pod ich ciezarem i pozostaja po nich tylko zalosne
                  pojekiwania :-)

Tertio- Kto wiatr sieje... i tak za male echo dochodzi do Ciebie. Pomijajac
                  kwestie moralne- za to co Ty publikujesz tutaj na forum, powinnas juz siedziec
                  za kratkami. Ewentualnie w innego rodzaju izolacji od spoleczenstwa.
                  • vicky17 Re: a tu kolejny denuncjator 21.02.08, 23:20
                    el.es napisał:

> Sekundo- Nie nosze workow, bo wychodze z zalozenia, ze przytlaczaja czlowieka.
                    > Niektorzy calkiem zanikaja pod ich ciezarem i pozostaja po nich tylko zalosne
                    > pojekiwania :-)
                    >
                    > Tertio- Kto wiatr sieje... i tak za male echo dochodzi do Ciebie. Pomijajac
                    > kwestie moralne- za to co Ty publikujesz tutaj na forum, powinnas juz siedziec
                    > za kratkami. Ewentualnie w innego rodzaju izolacji od spoleczenstwa.
                    >

milutka ubecjo a coz ja to takiego publikuje na forum,nic co nie jest ogolnie
                    dostepne w sieci i dawno juz zaakceptowane jako zgodne z prawem,nu chyba,ze
                    mowimy o waszym worku,gdzie nawoluje sie do nukniecia czesci ziemi,gdzie KK jest
                    ludobojcza organizacja i siedliskiem szatana i odlamem kultu zwyrodnialca,gdzie
                    ujawnia sie dane forumowiczow,gdzie obraza sie oponentow jezykiem szmba..moze
                    cos pominelam to mi przypomnij swierszczyku ubecki. faktycznie dziwie sie ,ze
                    polacy tam pisza,ale zawsze mielismy ludzi i ludzikow w naszym narodzie co widac
                    po twoich upodobaniach do doniesien.
                    jesli wiatr ja roznosze to wy zamienianie go w nuki,a to juz faktycznie
                    niezgodne z prawem.
                    • el.es O fu. 21.02.08, 23:33
                      Fu. W zyciu jeszcze nie bylem swiadkiem tak prostackiej perfidii werbalnej u
                      kobiety. Ue. Az mna wzdrygnelo.
                      To chyba wszystko.
                      Bue.
                      • vicky17 Re: O fu. 21.02.08, 23:46
                        el.es napisał:

> Fu. W zyciu jeszcze nie bylem swiadkiem tak prostackiej perfidii werbalnej u
                        > kobiety. Ue. Az mna wzdrygnelo.
                        > To chyba wszystko.
                        > Bue.
                        >
                        a ja wrecz przeciwnie,widze ciagle to samo badziewie mesko-damskie,ktore sie
                        szwenda za mna z tego samego kierunku z tym samym smrodem i ubeckimi
                        zyczeniami.faktycznie fuj bo czym moze nam zaimponowac ubecja?
                        • marouder.eu Klik w kosz! Za obraze naszego podstawowego... 22.02.08, 00:48
                          ...zbioru symboli jaki stanowi jezyk oraz odraze, jaka wzbudza zbytnia chojnosc
                          natury w obdzielaniu niektorych organizmow niestosownym osrodkiem mowy!
    • giwi Re: czy aquanet to forum otwarte 19.02.08, 10:38
      Każdy może pisać, zwłaszcza gdy lubi taplać się w szambie.
      • jureek Re: czy aquanet to forum otwarte 20.02.08, 01:28
        giwi napisała:

> Każdy może pisać, zwłaszcza gdy lubi taplać się w szambie.

A może bys tak nie obrażała ryczałtowo wszystkich tam piszących.
        Jura
        • giwi Re: czy aquanet to forum otwarte 20.02.08, 19:01
          Ja obrażam?! Jeśli rycho7 (autocenzura) grozi Siwej porcją ołowiu w potylicę (tak, tak, wiem, to tylko taki dowcip)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75912115&wv.x=2&a=75933906
          i nikt nie zwraca mu uwagi, to mówiąc o szambie wyraziłam się baaardzo delikatnie. Porządni ludzie powinni to miejsce omijać szerokim łukiem, żeby się do nich nie przykleiły śmierdzące odpryski, bo to trudno usunąć.
          • jureek Re: czy aquanet to forum otwarte 20.02.08, 19:12
            Przekroczyłaś granice śmieszności, jeśli w słowach Rycha jakąś groźbę widzisz.
            Od biedy można to zinterpretować jako obrazę, ale na pewno nie groźbę. Jeśli
            napiszę, że dajmy na to taki maruder jeszcze 2 dni po przejechaniu go przez
            samochód będzie pisał donosy na forum, to oznacza to, że grożę mu rozjechaniem
            przez samochód?
            Rozumiem, że dla Ciebie, jak coś jest necenzurowane, to zaraz musi być szambem -
            musisz przecież bronić racji swego istnienia jako cenzor i nic nie sprawi Ci
            większej radości, jak niepowodzenie eksperymentu pod nazwą akwanet.
            A skoro tam takie szambo, to po cholerę tam Siwa przylazła i to jeszcze z takim
            aroganckim komunikatem?
            Jura
            • giwi Re: czy aquanet to forum otwarte 20.02.08, 19:41
              Aquanet znajduje się na serwerze Agory, a Siwa jest jej pracownicą i główną administratorką, i odpowiada za to, co się dzieje na Forum. FA nie jest własnością userów z FA.
              Komunikat nie jest arogancki, tylko rzeczowy - ocena i ostrzeżenie. Bardzo porządne zachowanie, nie uważasz? Uprzedza, co może się stać, jeśli regulamin bedzie nagminnie łamany.
              FA to eksperyment? Wolne żarty. :-)
              • giwi Re: czy aquanet to forum otwarte cd 20.02.08, 20:02
                Odnośnie zalinkowanego postu - przecież napisałam, że to jest dowcip, tylko z pośpiechu nie dodałam, że subtelny. Przepraszam.
                Nie zawiodłam się. :-)
            • patience Jurek, ty tez przekroczyles granice smiesznosci :( 20.02.08, 21:56
              Jak wiesz, jestem bylym starym bywalcem. Nie bardzo pamietam, kiedy bylam
              ostatni raz na FAQ, moze dwa, moze trzy tygodnie, a moze miesiac temu. Zagladam
              coraz rzadziej, dzisiaj robie swoj rekord, bo ze wzgledu na post siwej po
              wczorajszym zagladnieciu zajrzalam rowniez dzisiaj. Niby jestem stary bywalec,
              co z tego, ze byly, ale nawet mnie szokuje ten zeslizg w dol. Akurat ten post
              rycha nie jest zadnym wyjatkiem, ale osobiscie pamietam czasy na faq kiedy
              zyczenie komus smierci nie bylo uwazane za dowcip tylko skrajne chamstwo. Jak to
              towarzystwo ze soba rozmawia dzisiaj, szkoda gadac. I te donosy. Nie wiem jak
              ty, uwazam, ze Agora funkcjonuje dzisiaj jak polityczna sekta, ale ci tam to
              taka sama sekta, tylko gorsza, bo nawet pozorow kultury osobistej nie zachowuja.
              Dzisiaj obejrzalam posty na FAQ za ostatnie 2 tygodnie. Pare osob fajnie pisze,
              ale ci przezyja wszedzie, albo sie w ogole z forow Agory wyniesie. Reszta nie
              wykazała ani 5 milimetrow samorefleksji nawet po tych uwagach o licznych
              donosach. Moze to taki czas zeby sie kazdy indywidualnie zastanowil co to
              wolnosc slowa, na czym polega, i czy warto wchodzic w starcie sekty wiekszej z
              sekta mniejsza. Czego chcesz bronic? Zeby pare typow mialo wolnosc ublizania
              sobie nawzajem i przypadkowym przybyszom? Dali ci jakies gwarancje ze racza
              przestac donosic na siebie nawzajem? Ja nie widze.
              • jureek Re: Patience 21.02.08, 11:48
                Jeśli porównać obecny aquanet do czasów jego świetności, to rzeczywiście poziom
                forum spadł. Można doszukiwać się różnych przyczyn tego stanu rzeczy, nie jest
                jednak wyłączną przyczyną brak cenzury, jak to próbuje sugerować Giwi (czemu
                zresztą się nie dziwię, bo jako cenzorka musi bronić racji bytu cenzury).
                Ostatnio też mniej tam zaglądałem, bo dominujące na forum monologi Hasza, czy
                prasówki Abpralla były zwyczajnie nudne.
                Jeśli chodzi o donoszenie, to autorami donosów nie są przedstawiciele starej
                ekipy Aktualności. Donosy nasiliły się po desancie na forum towarzystwa z
                okrąglaka, a potem ich adwersarzy. Te dwie ekipy wujują ze sobą "od zawsze" na
                różnych forach i tak samo "od zawsze" posługują się donosami. Myślę, że akwanet
                bez ingerencji z zewnątrz potrafiłby przetrzymać ten najazd donosicieli, bo w
                przeszłości też już takie najazdy przetrzymywał. Pamiętasz Rokitę i Kropepuka,
                tych pracowitych klikaczy koszowych? Klikali, klikali, aż się zmęczyli, a
                akwanet trwa nadal.
                Czego bronię? Bronię mojego własnego prawa do wybierania sobie lektury. Nie
                chcę, żeby jakiś admin zawodowy, czy społeczny decydował za mnie, co warto mi
                przeczytać, a co nie.
                Pozdrawiam
                Jura

P.S. Widziałaś, jak niedawno Maruder mnie skomplementował porównując mnie do Ciebie?
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74192799&a=74317276
                • dana33 Re: Patience 21.02.08, 12:09
                  bylabym ci wdzieczna jura, jesli bys nie wymienial nas jednym tchem
                  z okraglakiem. nie my weszlismy na aquanet z atakami na okraglak,
                  tylko oni z atakami na nas. mimo swietego przekonania panujacego na
                  tamtym forum, ze zyd plucie uwaza za deszcz, to ja ataki i plucie na
                  zydow i israel uwazam zwyczajnie za plucie i napewno nie przejde nad
                  tym do porzadku dziennego. na mnie osobiscie moga ile chca.
                  • jureek Re: Patience 21.02.08, 13:32
                    dana33 napisała:

> bylabym ci wdzieczna jura, jesli bys nie wymienial nas jednym tchem
                    > z okraglakiem. nie my weszlismy na aquanet z atakami na okraglak,
                    > tylko oni z atakami na nas.

Nie doczytałaś widocznie tego, że wyraźnie napisałem w jakiej kolejności
                    nastąpił desant na aquanet: "Donosy nasiliły się po desancie na forum
                    towarzystwa z okrąglaka, a potem ich adwersarzy."
                    I Ty, i Vicki obrażacie się bardzo, gdy wymieniam Was jednym tchem. Nic jednak
                    na to nie poradzę, że widzę duże podobieństwo w tym, że wciągacie adminów w
                    swoje wojenki.
                    Jura
                    • dana33 Re: Patience 21.02.08, 13:42
                      ja sie zupelnie nie obrazam, jura... po prostu nie chce zadnych
                      skojarzen okraglak-erec israel. nie ma nawet jednego punktu
                      stycznosci.
                      a kogo wg ciebie mam wciagnac, jesli widze obrazek sedesu z flaga
                      israelska? dostajac swego czasu obrazek wieloryba od niejakiego aki
                      nie protestowalam ani razu... ale mojego kraju obrazac nie pozwole.
                      a poniewaz oskarzana jestem o donosy, to robie to oficjalnie, zeby
                      wszystkim bylo wiadomo. nie uwazam tego za doniesienia, tylko za
                      sluszne protesty i zadania usuniecia takich postow. i na moderacji
                      dziala to duzo szybciej, niz pisanie i klikanie.
                      • jureek Re: Patience 21.02.08, 13:56
                        No cóż, pozostanę przy swoim zdaniu jeśli chodzi o donosy i wciąganie adminów,
                        chociaż muszę przyznać, że z dwojga złego wolę już donosy z otwartą przyłbicą
                        niż cichych klikaczy koszowych.
                        Jura
                • marouder.eu Sie tak nie podlizuj Pejszns.. 21.02.08, 12:35
                  ...ma ci ona swoje niebagatelne zaslugi zarowno w uniemozliwianiu funkcjonowania
                  Aquanetu, jak i w probie swiadomego niszczenia uczestnikow...ba, nawet w ich
                  pomawianiu o nocne, pelne grozb, ewentualnie gluche do niej telefony itd.

Przeczytaj wczorajsza nocna wymiane zdan w watku-info Siwej glownie miedzy
                  Pejszns, Ariadna, Ewa a mna.
                  • jureek Re: już duży chłopiec jestem... 21.02.08, 13:22
                    ... pozwól więc, że sam sobie zdanie wyrobię, bez podpowiedzi.
                    "Stan wojenny" ogłoszony przez Patience na aquanecie dobrze pamiętam.
                    Jura
                  • vicky17 Re: Sie tak nie podlizuj Pejszns.. 21.02.08, 15:44
                    marouder.eu napisał:

> ...ma ci ona swoje niebagatelne zaslugi zarowno w uniemozliwianiu funkcjonowani
                    > a
                    > Aquanetu, jak i w probie swiadomego niszczenia uczestnikow...ba,

no ty masz tam chyba tez zlota palme:przypomnijmy twe zaslugi

ujawnianie danych personalnych
                    wulgarne trolowanie paru nikow na wielu forach
                    organizowanie naloto grupowych na forach prywatnych i otwartych
                    ubeckie szpiclowanie,podwachiwanie i donosy
                    trolowanie,za co byles zawieszony w dzialanosci
                    klonowanie sie z szybkoscia blyskawicy

etc

slowem jestes zawodowym naganiaczem businessu sleczacym na forach po 20+ godzin
                    dziennie i majacym jedna misje:utracic niewygodnie myslacych.to juz
                    profesjonalizm to nie hobby,z tego zyjesz.
                    • marouder.eu Ty nie jestes osoba myslaca... 21.02.08, 15:54
                      ...ani "tak" myslaca, ani "inaczej" myslaca wiec z tego co piszesz wynika, ze
                      ciebie w zadnym wypadku nie utracam:))

I jak zwykle poprosze o zabranie z Aquanetu Okraglaka Kube podszywajacego sie
                      pod nick dana33:)
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=76022131
                      Milych lotow:)
                • vicky17 Re: Patience 21.02.08, 15:21
                  jureek napisał:

> Donosy nasiliły się po desancie na forum towarzystwa z
                  > okrąglaka, a potem ich adwersarzy. Te dwie ekipy wujują ze sobą "od zawsze" na
                  > różnych forach i tak samo "od zawsze" posługują się donosami.

znowu tobie odbilo,tym razem na dobre. jaki desant skoro forum jest otwarte i
                  kazdy moze tam pisac. skoro tak ty tez robisz tu desant a twoi adwersarze ci
                  dokopuja,a reszta cie wyklikuje.
                  myslisz jak cenzor a nie jak uczestnik for dyskusyjnych,ktory MA PRAWO pisac
                  gdzie chce vide moj pierwszy wpis. poza tym chyba masz obsesje maniakalna z
                  tym,zeby mowic,ze ja donosze i klikam,bo skoro 100 razy ci tlumaczylam o co tu
                  chodzi a ty 100 razy swe bzdety piszesz na nasz temat to faktycznie zaczynasz
                  przypominac dane z jej obsesjami.
                  • jureek Re: gra drużynowa 21.02.08, 15:33
                    Nie odbieram nikomu pisania, gdzie chce, jest to dla mnie "oczywista
                    oczywistość", zresztą nie raz protestowałem przeciw przenoszeniu wątków przez
                    adminów, bo takie przenoszenie jest dla mnie także ograniczeniem prawa do
                    pisania, gdzie się chce.
                    A więc pisz sobie, gdzie Ci się podoba, nie odbieraj mi jednak prawa nazywania
                    rzeczy po imieniu. Jeżeli grupa ludzi z jakiegoś forum prywatnego nagle, w
                    jednej chwili zaczyna pisać na jakimś forum, gdzie wcześniej nie pisała, to jest
                    to dla mnie desant i tyle.
                    Mnie raczej nie uda Ci się wrobić w żaden desant, bo nigdy na forum nie grałem
                    drużynowo.
                    Mam jeszcze dla Ciebie dobrą radę, poczytaj sobie najpierw wątek, zanim coś
                    odpowiesz. Nigdzie nie pisałem, że klikasz w kosz, więc nie powtarzaj bzdur, że
                    takie rzeczy mówię.
                    Jura
                    • vicky17 Re: gra drużynowa 21.02.08, 15:40
                      jureek napisał:

> Jeżeli grupa ludzi z jakiegoś forum prywatnego nagle, w
                      > jednej chwili zaczyna pisać na jakimś forum, gdzie wcześniej nie pisała, to jes
                      > t
                      > to dla mnie desant i tyle.
                      >

ja tez mam dla ciebie dobra rade,abys samemu zapoznal sie z faktami zanim
                      zaczniesz pisac swoje science fiction. od wielu lat czasami pisuje na aquanecie
                      wiec nie ma mowy o zadnym desancie grupowym. nie wiem kto poza mna zrobil ten
                      desant a jesli uwazasz,ze mam wnikac w kto kto podszywa sie pod kogo na FA to
                      zmusisz mnie do szpiclowania. kazdy kto jest uczestnikiem for dyskusyjnych
                      odpowiada za siebie i wsadzanie go do grup jest niczym innym tylko rozdawaniem
                      nalepek. jesli ty pisalbys tu i tam to co juz nie masz prawa przejsc gdzie
                      indziej bo od razu kazdy idiota ci powie:wracaj za plot bo robisz desant. jura
                      ile ty masz lat,ze piszesz takie bzdety? jestesmy wolnymi ludzmi i jezeli mamy
                      ochote pisac tu czy tam to mamy do tego prawo bez idiotycznych komentarzy twoich
                      czy innych.
                      • jureek Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 15:49
                        vicky17 napisała:

> ja tez mam dla ciebie dobra rade,abys samemu zapoznal sie z faktami zanim
                        > zaczniesz pisac swoje science fiction. od wielu lat czasami pisuje na aquanecie
                        > wiec nie ma mowy o zadnym desancie grupowym. nie wiem kto poza mna zrobil ten
                        > desant a jesli uwazasz,ze mam wnikac w kto kto podszywa sie pod kogo na FA to
                        > zmusisz mnie do szpiclowania. kazdy kto jest uczestnikiem for dyskusyjnych
                        > odpowiada za siebie i wsadzanie go do grup jest niczym innym tylko rozdawaniem
                        > nalepek.

Ejże Vicki! Pisałem w tym wątku o Tobie i do Ciebie, a Ty pierwsza użyłaś
                        pierwszej osoby liczny mnogiej, pisząc że WAS (nie Ciebie, tylko WAS) obrażam.
                        Więc to nie ja przykleiłem Ci nalepkę, tylko Ty sam zidentyfikowałaś się z pewną
                        grupą.

> jesli ty pisalbys tu i tam to co juz nie masz prawa przejsc gdzie
                        > indziej bo od razu kazdy idiota ci powie:wracaj za plot bo robisz desant.

Kurde, czytać nie umiesz? Jak wyraźnie mam jeszcze napisać, że każdy ma prawo
                        pisać, gdzie chce? Gdyby ktoś skomentował to tak, że zrobiłem desant, to zwrócę
                        mu po prostu uwagę, że nie gram drużynowo, więc nie ma mowy o desancie.

>jura
                        > ile ty masz lat,ze piszesz takie bzdety? jestesmy wolnymi ludzmi i jezeli mamy
                        > ochote pisac tu czy tam to mamy do tego prawo bez idiotycznych komentarzy twoic
                        > h
                        > czy innych.

Masz prawo pisać, ale nie masz prawa oczekiwać, że nie zostanie to skomentowane.
                        Takie są już prawa publicznego forum, że trzeba się liczyć z komentarzami.
                        Jura
                        • vicky17 Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 15:59
                          jureek napisał:

>
                          > Ejże Vicki! Pisałem w tym wątku o Tobie i do Ciebie, a Ty pierwsza użyłaś
                          > pierwszej osoby liczny mnogiej, pisząc że WAS (nie Ciebie, tylko WAS) obrażam.

mam nadzieje,ze rozumiesz co piszesz. owszem uzylam liczby mnogiej bo obraziles
                          KAZDEGO kto pisze na naszym forum porownujac moje forum do jakiegos innego
                          rasistowskiego badziewia i oskarazajac kazdego o desant grupowy.pare razy uzyles
                          tego sloganu by kazdemu z nas przylozyc. jura koncze te dywagacje bo nie
                          rozwiazemy tu niczego. aby oskarzac trzeba znac historie od poczatku a ty chyba
                          masz luki w inforamcji na temat kto kogo jak i czym. jak widzisz wycienek akcji
                          to nie wiesz co bylo kiedys i kto tu ponosi wine za co,ale jedno jest pewne,ze
                          forum otwarte jest i powinno byc dostepne dla wszystkich a jesli juz admini tna
                          nas to powinni robic to rowno i dla kazdego kto cos tam lamie a nie miec rozne
                          wymogi dla roznych ludzi.
                          • marouder.eu Vickutku, droga nasza, juz naprawde wystarczy.. 21.02.08, 16:03
                            ...rozumiem, ze probujesz pomoc mi dowiesc ( zgodnie z zasada Q.E.D), ze nie
                            jestes osoba myslaca, ale wierzaj mi, w tym watku jest juz nadto argumentow za
                            ta teza:)
                          • jureek Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 16:13
                            vicky17 napisała:

> to nie wiesz co bylo kiedys i kto tu ponosi wine za co,ale jedno jest pewne,ze
                            > forum otwarte jest i powinno byc dostepne dla wszystkich a jesli juz admini tna
                            > nas to powinni robic to rowno i dla kazdego kto cos tam lamie a nie miec rozne
                            > wymogi dla roznych ludzi.

Zgoda co do tego, że forum ma być otwarte dla wszystkich, niezgoda co do tego,
                            że admini powinni ciąć po równo. Moim zdaniem nie powinni ciąć wcale.
                            Jura
                            • vicky17 Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 16:16
                              jureek napisał:

>
                              > Zgoda co do tego, że forum ma być otwarte dla wszystkich, niezgoda co do tego,
                              > że admini powinni ciąć po równo. Moim zdaniem nie powinni ciąć wcale.
                              > Jura

pisze,ze jesli juz tna to powinni ciac rowno a bez ciecia to po co byli tu
                              wogole admini,no chyba zeby ukoic paru psycholi,ktorzy ciagle im d.. zqwracaja
                              kablujac do kogos z nudow.
                            • siwa Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 16:56
                              Na Aquanecie nie cięliśmy
                              • jureek Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 17:07
                                siwa napisała:

> Na Aquanecie nie cięliśmy
                                • siwa Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 17:19
                                  Są w necie miejsca bez ingerencji, zazwyczaj również bez właściciela. W momencie
                                  kiedy dostajemy zgłoszenia, a w nich treści zbliżające się niebezpiecznie do
                                  granic prawa, a nie regulaminu
                                  • jureek Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 19:13
                                    siwa napisała:

> Są w necie miejsca bez ingerencji, zazwyczaj również bez właściciela.

Wiem. Np. usenet. Dzięki temu, że jest z natury zdecentralizowany, to nawet
                                    jeśli większość serwerów niusowych jakieś newsy skasuje, to i tak gdzieś się
                                    uchowają.

> W momenci
                                    > e
                                    > kiedy dostajemy zgłoszenia, a w nich treści zbliżające się niebezpiecznie do
                                    > granic prawa, a nie regulaminu
                                    • siwa Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 20:34
                                      Dokładnie o usenecie mówiłam. pl.soc.polityka i pl.soc.religia omijają nawet
                                      najwięksi twardziele.
                                      Nie wiem o jakim pomyśle mówisz, ale o większości pomysłów chyba słyszała. Jakaś
                                      podpowiedź?
                                      • vicky17 Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 20:52
                                        siwa napisała:

Jaka
                                        > ś
                                        > podpowiedź?
                                        >

jedna siwa..jedna..zostaw ludzi w spokoju,daj im sie wyszumiec a problem sie
                                        rozwiaze sam. dzieci sobie pluja,baraszkuja a jak widac zaczniesz straszyc
                                        jednych to sie klonuja w innych i osiagasz odwrotny skutek niz chcialas. jak
                                        widzisz paru dostaje obledu i kota od sleczenia przed kompem non stop,paru szuka
                                        zwady bo sie nudzili a reszta sobie pisze co pisze to nie tnijcie jak oszlali,
                                        bo wedlug kogos WSZYSTKO napisane przez pewnie nicki jest obrazliwe. obraza tu
                                        kazdy kazdego,z tym,ze ja widze pewne celowe podchody by ogien nigdy nie wygasl.
                                        poza tym poczta nie dziala wiec nawet nie wiem czy ktos cos do mnie pisla,ale to
                                        male piwo,na ktore wlasnie sie udaje.
                                        cheers do nocy
                                        • giwi Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 20:58
                                          Zdecyduj sie w koncu Vicky, czy Siwa ma reagowac na Twoje jęki i stęki czy nie, bo druga częśc postu jest zaprzeczeniem pierwszego.
                                      • jureek Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 20:54
                                        siwa napisała:

> Dokładnie o usenecie mówiłam. pl.soc.polityka i pl.soc.religia omijają nawet
                                        > najwięksi twardziele.

No to jestem większy twardziel niż ci najwięksi, bo podczytuję czasami :)
                                        Problem z usenetem jest taki, że pisanie tam nie jest takie proste pod względem
                                        technicznym, dlatego mało ludzi tam pisze.
                                        Dla mnie bawiącego się w socjologa-amatora ciekawsze jest jednak obserwowanie
                                        Waszego forum, ze względu na jego masowość. Szkoda tylko, że forum to z powodu
                                        moderowania (modelowania) i formatowania coraz mniej autentyczne jest.

> Nie wiem o jakim pomyśle mówisz, ale o większości pomysłów chyba słyszała. Jaka
                                        > ś
                                        > podpowiedź?

W największym skrócie: jeszcze bardziej cenzurowana defoltowa wersja forum, po
                                        to żeby forum nie odstraszało na wejściu, a dla chętnych i wchodzących na własną
                                        odpowiedzialność gdzieś tam schowana furteczka z wejściem na forum, gdzie
                                        cenzura jest ograniczona do absolutnego minimum. Technicznie byłoby to tylko
                                        jedno dodatkowe pole w bazie danych z informacją, czy pokazywać post na forum
                                        defoltowym.
                                        Pozdrawiam
                                        Jura
                                      • giwi Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 20:55
                                        Chodzi o automoderację.
                                        • jureek Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 20:57
                                          giwi napisała:

> Chodzi o automoderację.

Nie, nie o to mi chodzi. Nie udało Ci się tym razem odczytanie moich myśli.
                                          Wiem, jestem przewidywalny, ale tym razem Ci nie wyszło :)
                                          Jura
                                          • giwi Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 21:01
                                            To jest własnie to, element całości zwanej automoderacja.
                                            • jureek Re: hihi - kto zaczął z liczbą mnogą? 21.02.08, 21:56
                                              giwi napisała:

> To jest własnie to, element całości zwanej automoderacja.

Jeśli już to raczej odwrotnie. Automoderacja mogłaby być elementem tego
                                              grzecznego forum defoltowego, bo na forum hardcorowym, które bardziej mnie
                                              interesuje, żadna (ani "auto", ani żadna inna nie byłaby potrzebna). Tyle, że
                                              jak powiedziałem, bardziej niż moderacja interesuje mnie brak moderacji.
                                              Jura
                                      • patience Dajcie sobie spokoj z tymi eksperymentami :D 21.02.08, 21:04
                                        Jurek, ale mi nawciskales kitu o tych desantach :D Piszesz "Donosy nasiliły się
                                        po desancie na forum towarzystwa z
                                        okrąglaka, a potem ich adwersarzy. Te dwie ekipy wujują ze sobą "od zawsze" na
                                        różnych forach i tak samo "od zawsze" posługują się donosami." Myslalam ze to
                                        rzeczywiscie jakies desanty. A tu widze, jak marouder pisze "A bo to
                                        okraglakowie kiedy z nami wygrali":D:D:D
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=76033119

A w watku wpisy starych uczestnikow FAQ, juz mi sie tego czytac nie chcialo.
                                        Czyli to zaden desant tylko jak najbardziej starzy uzytkownicy FAQ donosy na
                                        siebie nawzajem pisza. A marouder jako Erec Izrael to juz calkiem paradne. Kto
                                        tam wie, zaczynam podejrzewac ze vicky to moze tez jakas stara forumowiczka pod
                                        nowym nickiem. Jesli nie, to za podejrzenie przepraszam. Tak mi sie pomyslalo ze
                                        wzgledu na to ze Jurek piszesz ze te dwie grupy od dawna sie ganiaja po forach.

Jurek, staw czolo faktom. Donosy sie nasilily nie dzieki zadnym desantom tylko
                                        starzy forumowicze kapuja sie nawzajem ile wlezie. Nawet w watku Siwej ze forum
                                        moze byc zamkniete ze wzgledu na donosy lejek zrobil na mnie donos, a reszta
                                        przyklasnela. Zarowno lejek jak i reszta tego towarzystwa to starzy forumowicze.
                                        Oni robia wszystko zeby udowodnic, ze nie chca forum bez cenzury. Wrecz
                                        odwrotnie, biegaja aktywnie za adminami proszac o wycinanki. Dajcie sobie spokoj
                                        z tymi eksperymentami, bo zeby robic eksperymenty trzeba miec na nie elektorat.
                                        Giwi sie doczekala. Marza o jej powrocie :D

siwa napisała:

> Dokładnie o usenecie mówiłam. pl.soc.polityka i pl.soc.religia omijają nawet
                                        > najwięksi twardziele.
                                        > Nie wiem o jakim pomyśle mówisz, ale o większości pomysłów chyba słyszała. Jaka
                                        > ś
                                        > podpowiedź?
                                        >
                                        • marouder.eu Jestes osoba samotna, wiec to co myslisz i... 21.02.08, 21:16
                                          ...potem mozolnie przeflancowujesz z abstraktu w real nie jest az tak destrukcyjne:)
                                          Tym sie na Dobry Wieczor pocieszam:)
                                          • patience Jesli masz na mysli brak sklonnosci do... 21.02.08, 21:27
                                            ...zabaw w gangi donosicieli, to masz swieta racje. Dziekuje za zainteresowanie
                                            moim zyciem prywatnym, ale moze bys sie lepiej zainteresowal swoim? Zawsze to by
                                            moglo poskutkowac mniejsza iloscia donosow. Nawiasem mowiac, twoja ewolucja w
                                            syjoniste jest paradna, nie uwazasz? Gratuluje wygranej z okraglakiem. Widocznie
                                            macie wieksza praktyke w pisaniu donosow. Kwietny czolg sie reanimowal, nono.
                                            Ewunia to co prawda nie to samo co oberprokurator Hiacynt, ale pracuje nad soba.
                                            Znalazla moj post z grudnia 2006 roku w 5 minut. Co prawda Hiacynt by w tym
                                            czasie z dziesiec znalazl, nieprawdaz? ;)
                                            • vicky17 Re: Jesli masz na mysli brak sklonnosci do... 21.02.08, 21:37
                                              patience napisała:

> ...zabaw w gangi donosicieli, to masz swieta racje. Dziekuje za zainteresowanie
                                              > moim zyciem prywatnym, ale moze bys sie lepiej zainteresowal swoim? Zawsze to b
                                              > y
                                              > moglo poskutkowac mniejsza iloscia donosow. Nawiasem mowiac, twoja ewolucja w
                                              > syjoniste jest paradna, nie uwazasz? Gratuluje wygranej z okraglakiem. Widoczni
                                              > e
                                              > macie wieksza praktyke w pisaniu donosow. Kwietny czolg sie reanimowal, nono.
                                              > Ewunia to co prawda nie to samo co oberprokurator Hiacynt, ale pracuje nad soba
                                              > .
                                              > Znalazla moj post z grudnia 2006 roku w 5 minut. Co prawda Hiacynt by w tym
                                              > czasie z dziesiec znalazl, nieprawdaz? ;)
                                              >
                                              >
                                              >
                                              > patience jaka wojna i z jakim okraglakiem? chyba nie mylisz bzykania komarow z
                                              jakimis dzialaniami wojennymi,bo o tych nigdy mowy nie bylo bo nie zaszly. wojna
                                              to kochana wtedy kiedy kazdy amunicje wyciaga i wali bez pomocy nikogo az ktos
                                              oglosi sie strona wygrana a drugi przegrana. do tej pory jedno co widze to
                                              jakies sztuczne szczeki na podlodze,pare grubasow niechlujnie ubranych i z de
                                              mode koczkiem latajacych w amoku po pomoc dorazna,pare jakis starzejacych sie
                                              niewyzytych meskich flakow,ktore to siedza przed kompem po 20 godzin plujac
                                              sobie tylko w ekran i ty to nazywasz wojna..no chyba przedszkolanki z
                                              przedszkolakami. rozejsc sie i nie zawracac mi doopy (slowo dozwolnone przez
                                              cenzure).
                                              pejszens dawniej tosmy sie walili a teraz to popiskiwanie z popierdywaniem ida,a
                                              z braku podniet zawsze geriatria skupia sie na mnie i oglasza sie zwyciezca bez
                                              podjecia walki. zawsze mowie,zem gotowa na walke a nie na podszypywania przez
                                              przescieradlo za pomoca wirtualnej myszki ze wspornikiem agory.
                                              tez mi cos

zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
                                              • patience Re: Jesli masz na mysli brak sklonnosci do... 21.02.08, 21:45
                                                > a
                                                > to kochana wtedy kiedy kazdy amunicje wyciaga i wali bez pomocy nikogo az ktos
                                                > oglosi sie strona wygrana a drugi przegrana. do tej pory jedno co widze to
                                                > jakies sztuczne szczeki na podlodze,pare grubasow niechlujnie ubranych i z de
                                                > mode koczkiem latajacych w amoku po pomoc dorazna,pare jakis starzejacych sie
                                                > niewyzytych meskich flakow,ktore to siedza przed kompem po 20 godzin plujac
                                                > sobie tylko w ekran i ty to nazywasz wojna..no chyba przedszkolanki z
                                                > przedszkolakami.

Heheh tez to tak postrzegam, jako atak geriatrycznych dewiantow ktorzy pogubili
                                                swoje sztuczne szczeki:D Najbardziej mi sie podobalo, jak zaraz po zlozeniu
                                                donosu na mnie celem wyciecia moich postow puscili wojownicze posty w innym
                                                watku pod adresem adminow, ze niech sie ino waza pokazac z nozyczkami :D

Siwej po prostu radze udac sie na relaksacyjne piwo, szerokim lukiem omijac
                                                wszelkie odglosy z FAQ, a donosy koszowac bez czytania.
                                                • vicky17 z cyklu konstruktywnych rozwiazan 21.02.08, 21:58
                                                  dla naszych przemilych nozyczek,co to juz same nie wiedza gdzie maja
                                                  ciac,ile,kogo..etc. polecam jak zwykle zainstalowanie najlepszego
                                                  telefonu:banana phone

www.youtube.com/watch?v=neKXc7pw4go
                                        • dana33 Re: Dajcie sobie spokoj z tymi eksperymentami :D 21.02.08, 21:29
                                          patience.... ty chyba nie znasz strategii wojennej....
                                          to co, ze marudzinski pisze, czy okraglak z nami wygral... wygrywa
                                          zawsze atakujacy??? czasem, a nawet zawsze, przynajmniej do dzisiaj
                                          i w stosunku do naszego czosnkowego mocarstwa, to atakowany zawsze
                                          wygrywal... :))))
                                        • jureek Krótka i uproszczona historia wojny 22.02.08, 12:58
                                          Cześć Patience,
                                          pozostanę przy teorii desantu. W tym wypadku ważna jest historia, której możesz
                                          nie znać, bo wykracza ona poza akwanet. Te dwie grupy naparzały się od zawsze,
                                          prawie od początku istnienia forum.
                                          Od samego początku też próbowały przeciągnąć na swoją stronę adminów, przede
                                          wszystkim Kropkę, która cenzurowała forum świat, które stało się pierwszą areną
                                          walki tych grup. Podczytuję forum o moderacji od jego założenia i od samego
                                          początku pojawiały się tutaj donosy jednych na drugich. Na okrągło leciały tutaj
                                          teksty typu: czemu to wycięliście, a tamtego nie, itp.
                                          Popatrz do wątku:
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57438201&a=57438201
                                          Zauważ, że w drużynach wojowników nie było wtedy ani Perły, ani Marudera, Dana33
                                          pisze tam pod tym samym nikiem, co teraz, a Vicky pod swoim starym nikiem.
                                          Odpada więc teoria, że to Aquanetowcy, czyli Perła i Maruder nauczyli wojowników
                                          korzystania z donosów. Donoszenie nasi wojownicy mieli opanowane od początku,
                                          zanim jeszcze w ogóle wiedzieli, że taki Perła, czy Maruder istnieją.
                                          Co do Perły i Marudera. Obydwaj dołączyli do tych grup stosumkowo niedawno,
                                          obydwaj lubią zadymy i świetnie wyczuli, że będą tam mieli pole do popisu. Z
                                          racji tego, że są zaprawionymi w bojach zadymiarzami, szybko przejęli dowództwo
                                          strategiczne. Po tym, gdy forum świat zostało spacyfikowane przez administrację
                                          obie grupy wycofały się dookopów, czyli na własne fora prywatne, skąd tylko
                                          wyskakiwali harcownicy z wzajemnymi donosami na forum o moderacji. Ostatnio
                                          znudziło im się chyba siedzenie w okopach, więc polem bitwy stał się akwanet,
                                          gdzie pierwsi pojawili się harcownicy okrąglaka, a potem automatycznie i drudzy
                                          przyszli. Od razu też nasiliły się na FoM donosy na to, co dzieje się na akwanecie.
                                          Pozdrawiam
                                          Jura

P.S. To, że lejek kapuje, to żadna nowina. On nigdy nie ukrywał, że podoba mu
                                          się cenzura, nie jest to jednak postawa reprezentatywna dla akwanetu.
                                          • vicky17 Re: Krótka odpowiedz 22.02.08, 17:13
                                            jak widze dalej nic nie rozumiesz,ale wcale mnie to nie dziwi,gdzy dalej idziesz
                                            w zaparte twierdzac,ze to my zaczelismy jakies zadymy. poczytaj sobie KTO,ILE,Z
                                            JAKA FURIA pisze na aquanecie na nasz temat,poczytaj sobie kto z jaka furia
                                            ciska w nas obelgami,poczytaj sobie ilosc wpisow belkaczacych na nasz temat na
                                            moderacji,forach prywatnych i otwartych a moze cos ci zaswita w glowie. panu
                                            tyrpie zajelo to monent a tobie widac zajmuje cale lata skoro piszesz jakies
                                            idiotyczne bzdury na nas raz po razie. poza tym nie bardzo wiem czyim ty
                                            mentorem jestes chodzac tylko po moderacji lub wtracajac jakis maly bzdecik
                                            pomiedzyy gryzace sie psy. jak widzisz ja nawet nie uczestnicze na watkach o
                                            nas,bo mnie juz ta taktyka znudzila. gdy wymysla cos nowego to moze przyjde,ale
                                            slinic sie po nic wsrod tych samych aktorow hutzpy starzejacej sie rezyserki
                                            zadym forumowych..mnie na to szkoda czasu i zdrowia.

milego czytania

mementomori.salon24.pl/52430,index.html
                                            • jureek Re: jeszcze krótsza odpowiedz 22.02.08, 17:25
                                              vicky17 napisała:

> poza tym nie bardzo wiem czyim ty
                                              > mentorem jestes chodzac tylko po moderacji lub wtracajac jakis maly bzdecik
                                              > pomiedzyy gryzace sie psy.

Bardzo symptomatyczne pytanie. Jakbym czytał Trybunę Ludu sprzed lat
                                              trzydziestu. Kto za tym stoi? Komu to służy? A nie przyjdzie Ci do głowy
                                              najprostsza odpowiedź, że niczyim, tylko swoim własnym mentorem jestem? Nie
                                              lubię cenzury i tyle. A przez Wasze (obydwu stron konfliktu) wylewanie żalów
                                              cenzurę zaostrzono.
                                              Jura
                                              • vicky17 Re: jeszcze krótsza odpowiedz 22.02.08, 17:35
                                                jureek napisał:

>
                                                > Bardzo symptomatyczne pytanie. Jakbym czytał Trybunę Ludu sprzed lat
                                                > trzydziestu. Kto za tym stoi? Komu to służy? A nie przyjdzie Ci do głowy
                                                > najprostsza odpowiedź, że niczyim, tylko swoim własnym mentorem jestem? Nie
                                                > lubię cenzury i tyle. A przez Wasze (obydwu stron konfliktu) wylewanie żalów
                                                > cenzurę zaostrzono.
                                                > Jura

to po co dajesz ciagle uwagi na moderacji,wlacz sie lepiej do jakiejs dyskusji a
                                                nie pouczaj co twoim zdaniem kazdy robic powienien. ty masz swoje zdanie ja mam
                                                swoje,ale widze,ze co wpis pijesz do nas i chybiasz,dlatego staram ci sie
                                                pokazac,ze innym zajmuje znacznie mniej czasu na wykombinowanie o co tu chodzi i
                                                to bez trybuny ludu,choc metody faktycznie pachna komuna i to niezla.
                                                • jureek Re: jeszcze krótsza odpowiedz 22.02.08, 17:56
                                                  vicky17 napisała:

> to po co dajesz ciagle uwagi na moderacji,wlacz sie lepiej do jakiejs dyskusji
                                                  > a
                                                  > nie pouczaj co twoim zdaniem kazdy robic powienien.

Mówisz, że nie mam pouczać, a sama mi mówisz, co mam robić.
                                                  Tutaj dałem odpowiedź, dlaczego nie nie bawi mnie dyskusja w warunkach cenzury:
                                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75891766&a=75974614Jura
                                                  • vicky17 Re: jeszcze krótsza odpowiedz 22.02.08, 18:09
                                                    jureek napisał:

>
                                                    > Mówisz, że nie mam pouczać, a sama mi mówisz, co mam robić.
                                                    > Tutaj dałem odpowiedź, dlaczego nie nie bawi mnie dyskusja w warunkach cenzury:
                                                    > <a
                                                    href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75891766&a=75974614Jura"
                                                    target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75891766&a=75974614Jura</a>

mowie jedynie co masz robic po tym jak ty pisales na moj temat i na temat mojego
                                                    forum nieprawdziwe opinie, a co do cenzury to jest ona taka sama tutaj jak gdzie
                                                    indziej,wiec znowu skucha jurku. zwykle moje opinie sa wycinane w calosci bo
                                                    trole obsiadaja me wypowiedzi jak wrony drzewa.
                                                  • giwi Re: jeszcze krótsza odpowiedz 22.02.08, 18:56
                                                    Ja czytam te dyskusje to przypomina mi się piosenka z dziecięcych lat:

Na zielonej łące raz, dwa, trzy
                                                    pasły się zające raz, dwa, trzy
                                                    a to była pierwsza zwrotka
                                                    teraz będzie druga zwrotka

a to była druga zwrotka
                                                    teraz będzie trzecia zwrotka

a to była trzecia zwrotka
                                                    teraz będzie czwarta zwrotka

itd, ile gardło wytrzyma, pardą klawiatura. :-))).
                                                  • vicky17 Re: jeszcze krótsza odpowiedz 22.02.08, 19:03
                                                    giwi napisała:

>
                                                    >
                                                    > itd, ile gardło wytrzyma, pardą klawiatura. :-))).

parda ty wytrzymujesz duzo i jak widac czytasz duzo..wybrane nicki :) a ile kto
                                                    wytrzyma spytaj kogo innego,ale wy wytrzymujecie to jak widze bohatersko i
                                                    zbiorowo od lat:)
                                                  • jureek Re: jeszcze krótsza odpowiedz 22.02.08, 19:42
                                                    Wolalas kolekconowanie setek i dyskusje w stylu "pilas juz dzisiaj
                                                    kawusie, zlotko?".
                                                    Pozwolisz, ze Ciebie sama zacytuje z pamieci: "Forum nie jest
                                                    obowiazkowe".
                                                    Jura
                                            • jureek Re:zapomniałem... 22.02.08, 17:28
                                              ... pogratulować Ci odstrzelenia setnego posta w tym wątku :)
                                              Jura
                                              • vicky17 Re:zapomniałem... 22.02.08, 17:38
                                                jureek napisał:

> ... pogratulować Ci odstrzelenia setnego posta w tym wątku :)
                                                > Jura

tu troche ciszej niz na grupowej hutzpie o nas na sasiednim bagienku. cudem te
                                                watki tam wisza,pomimo chastwa i lamania netykiety co wpis,ale nie takie cuda
                                                juz widzielismy na forach agory.
                                                wlasnie mam nadzieje,ze moze za jakis czas cos ci w glowie zaswieci..oby...
                                          • patience Re: Krótka i uproszczona historia wojny 24.02.08, 05:51
                                            Obejrzalam sobie tamten watek. Masz racje, to w zasadzie te same niki oraz w
                                            zasadzie ta sama dyskusja... Zajrzalam tez przed chwila na FAQ. Ktos w tym
                                            wojennym watku skomentowal, ze przeczytal od deski do deski calosc i doszedl do
                                            wniosku, ze uczestnicy piszą szyfrem kryptograficznym. Wnosze z tego, ze
                                            wojownikom sie przypomnialo, ze oprocz naparzania sie sztachetami, moga
                                            wzbogacic arsenal o florety i intrygi. Jesli to bedzie szlo dalej w kierunku
                                            normalnej wojny kwietnej ( o ile istnieje cos takiego jak 'normalna' wojna
                                            kwietna;)), to moze miales racje tez z optymizmem, ze forum to przetrzyma.
                                            Lejkowi sie nawet przypomnialo ze umie nie tylko donosic. Napisal utwor
                                            literacki o zarzynaniu wieprzowiny. Na wszelki wypadek nie zapytam go kogo sobie
                                            wyobrazal jako zarzynane poglowie gospodarskie, bo by mi moze szczerze
                                            odpowiedzial ;)))))))))

Ciekawe, czy siwa by mogla powiedziec, czy liczba donosow z FAQ zaczela malec
                                            czy tez nie.
                                            • marouder.eu Czesc Pejszns, Komandos wrocil do domu? 24.02.08, 07:02
                                              Od razu mowie, ze to Hasz upil ci kota pozyczna Metaxa!
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=76120273&v=2&s=0
                      • dana33 Re: gra drużynowa 21.02.08, 17:02
                        od stycznia do dnia dzisiejszego, 21 lutego, 527 wpisow
                        -----------
                        czasami pisuje na aquanecie
                        • jureek Re: gra drużynowa 21.02.08, 17:10
                          dana33 napisała:

> od stycznia do dnia dzisiejszego, 21 lutego, 527 wpisow

A w całym roku 2007 - 28 postów.
                          Jura
                • patience Jurek, dalej sie z toba zgadzam koncepcyjnie 21.02.08, 18:39
                  Zreszta sadze ze nawet dla samej Agory istnienie tego jednego forum bez cenzury
                  jest lepsze, bo dla nich to cos w rodzaju wentyla bezpieczenstwa. Co do tego
                  porownania, to ja sie tez poczulam skomplementowana. Tez sobie sama wybieram
                  lekture, ale wybralam na to inny sposob, po prostu sie wynioslam z lekturami i
                  dyskusjami zupelnie poza ten portal wlasciwie juz ponad rok temu. Wolnosc
                  lektury i wypowiedzi jest ograniczana nie tylko przez administracje. W jakims
                  sensie uzytkownicy tego forum zastapili cenzure administracyjna cenzura wlasna.
                  Czy cie wytna nozyce admina, czy zostaniesz zbutowany przez rozjuszone stado, na
                  jedno wychodzi. Nie napiszesz nic ciekawego, a ja nic ciekawego z twojej strony
                  nie przeczytam. I taka to wolnosc na FAQ;) Znaczy sie, wychodzi mi, czy FAQ
                  bedzie istniec czy nie, to w takim stanie rzeczy zasobow wolnosciowych ani nie
                  pomniejszy, ani poszerzy.
                  Ale moze masz racje, ze jakas szansa na uratowanie pierwotnej koncepcji jest. Za
                  rzadko bywam, nawet nie wiem co to za "okraglak". Ale chyba wole nie wiedziec;)

Zgadzam sie z Toba ze brak cenzury nie jest jedynym powodem spadku. Jako
                  nieczesty bywalec chyba latwiej widze zmiany jakie zachodza w ogole na portalu.
                  Prawda jest taka, ze poziom wzajemnej agresji rosnie wszedzie, z cenzura czy
                  bez. Ktos tu nazwal FAQ szambem. No coz, jak wchodzisz na fora Agory po
                  dyskusjach na Salonie24 to zgadnij jakie slowo sie cisnie na usta?

;)))

Jednak po wygloszeniu powyzszych sceptycznych uwag zycze ci powodzenia w
                  staraniach.
            • siwa Re: czy aquanet to forum otwarte 20.02.08, 22:34
              jureek napisał:

> A skoro tam takie szambo, to po cholerę tam Siwa przylazła
              > i to jeszcze z takim aroganckim komunikatem?

Bo ostatnie kilka wątków na FoM dotyczyło akwanetu. Bo na poczcie miałam linki
              do wystąpień z akwanetu. Bo liczę, że uda się ten "eksperyment" ocalić, choćby
              dlatego, że to absolutne kuriozum w skali polskich forów politycznych, a ja
              lubię dziwactwa.
              • jureek Re: czy aquanet to forum otwarte 21.02.08, 10:29
                siwa napisała:

> Bo ostatnie kilka wątków na FoM dotyczyło akwanetu. Bo na poczcie miałam linki
                > do wystąpień z akwanetu. Bo liczę, że uda się ten "eksperyment" ocalić, choćby
                > dlatego, że to absolutne kuriozum w skali polskich forów politycznych, a ja
                > lubię dziwactwa.

Doskonale rozumiem, że jako pracownik Agory musisz reagować na zgłoszenia. Nie
                podobała mi się jednak forma Twojego wystąpienia, a dokładnie to, że z góry
                zapowiedziałaś, że nie podejmiesz dyskusji. To właśnie odebrałem jako arogancję
                z Twojej strony. Co do "ocalenia akwanetu" to obawiam się, że jeśli nawet
                fizycznie zostanie uratowany, ale kosztem jego "upupienia", to tak jakby nie
                został uratowany wcale.
                Pozdrawiam
                Jura
                • roztoczanski Re: czy aquanet to forum otwarte 21.02.08, 10:59
                  Jureek napisał:
                  Doskonale rozumiem, że jako pracownik Agory musisz reagować na zgłoszenia.

Polemizowałbym z tym stwierdzeniem, według nie muszą, co najwyżej mogą i niekiedy reagują ;)
    • siwa Re: czy aquanet to forum otwarte 19.02.08, 12:58
      Jeszcze otwarte, ale kwalifikuje się do zamknięcia.
      • vicky17 Re: czy aquanet to forum otwarte 19.02.08, 15:18
        siwa napisała:

> Jeszcze otwarte, ale kwalifikuje się do zamknięcia.
        >

acha,czyli jesli jakas grupa nickow uwaza sie za gospodarzy dyktujacych innym co
        maja robic,jak pisac etc. to nie wyrazaja oni opinii agory,czyli mozna ich
        zdanie lekcewazyc? co do zamkniecia to uwazam ,ze najlepiej zamknac wszystkie
        fora bo jak widac niezbyt jasne sa wytyczne waszej netykiety i zbyt wybiorcze
        wasze wymagania co do jej przestrzegania na kazdym forum.
        • dana33 Re: czy aquanet to forum otwarte 19.02.08, 18:14
          rochellina..... jak ty i twoja swita ograniczycie swoja forumowa
          kariere do pisania na okraglaku, to nie bedzie trzeba ani wycinac,
          ani cenzurowac, ani zamykac zadnego fora. a jako ze twoje forum
          otwarte dla wszystkich, to jak kogos najdzie ochota popluc sobie, to
          cie odwiedzi i ulzy sobie.
      • ariadna-enta Re: czy aquanet to forum otwarte 19.02.08, 15:36
        no pięknie kwalifikuje sie do zamknięcia
        ale osoby najbardziej odpowiedzialne będą krzyczeć o pomiotach i
        chamach.
        • jureek Re: ariadna, też nie będziesz bez winy... 20.02.08, 01:38
          ...jeśli zamkną aquanet. Tak to się kończy, gdy forumowicze wciągają w swoje
          wojenki adminów. A pamiętam, że nie tak dawno sama tutaj się skarżyłaś na jakieś
          podszywki. Z podszywkami walczy się samemu, przede wszystkim ignorowaniem ich, a
          nie lataniem na skargę do adminów.
          Jura
    • jureek prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić... 20.02.08, 01:27
      ...psyleciała się vicky17 do pani psedskolanki poskarzyć.
      Żałosne to bardzo.
      Jura

• vicky17 Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 20.02.08, 03:50
        jureek napisał:

> ...psyleciała się vicky17 do pani psedskolanki poskarzyć.
        > Żałosne to bardzo.
        > Jura
        >
        ja sie nie skarzem jula,ja siem pytam aby dalej podsuwac tym co niczego nie
        wiedza. ty jestes skarzypyta.
        • jureek Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 20.02.08, 10:06
          vicky17 napisała:

> ja sie nie skarzem

Problemy ze zrozumieniem? Gdzie napisałem, że _się_ skarżysz? Ty _się_ nie
          skarżysz, Ty skarżysz na innych, że nie przyjęli Cię z otwartymi rękami na
          forum. Typowe zachowanie przedszkolaka, który sam nie potrafo załatwić sobie
          sprawy z innymi przedszkolakami, tylko leci do pani po pomoc.
          Jura

P.S. W którym momencie skarżyłem na kogoś adminom? Link poproszę.
          • vicky17 Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 20.02.08, 17:47
            jureek napisał:

> vicky17 napisała:
            >
            > > ja sie nie skarzem
            >
            > Problemy ze zrozumieniem? Gdzie napisałem, że _się_ skarżysz? Ty _się_ nie
            > skarżysz, Ty skarżysz na innych, że nie przyjęli Cię z otwartymi rękami na
            > forum. Typowe zachowanie przedszkolaka, który sam nie potrafo załatwić sobie
            > sprawy z innymi przedszkolakami, tylko leci do pani po pomoc.
            > Jura
            >
            > P.S. W którym momencie skarżyłem na kogoś adminom? Link poproszę.

czy ciebie cos pogielo jura. dawniej bralam cie za inteligentnego i
            bestroniczego facia a teraz zaczynasz bawic sie w glupiego doradce zlej strony.
            nie piernicz glupot,ze ja donosze i nie piernicz glupot,ze sie gdzies wpraszam
            by byc kochana,bo to wypoty 3 kategorii 18 rzedu. jak mam ochote pisac na jakims
            forum to nie mam ochoty by jakies badziewie mnie stamtad popedzalo,albo,zeby
            mowilo,ze komus cos kradne czy kogos obrazam . w koncu to badziewie zamknelo nam
            pare for tylko dlatego,ze ich juz rece bolaly od kablowania.twoje komentaze na
            moj temat do dany byly ponizej pasa,ze nie powiem chybiono-glupie.
            • jureek Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 20.02.08, 18:57
              vicky17 napisała:

> czy ciebie cos pogielo jura. dawniej bralam cie za inteligentnego i
              > bestroniczego facia a teraz zaczynasz bawic sie w glupiego doradce zlej strony.
              > nie piernicz glupot,ze ja donosze i nie piernicz glupot,ze sie gdzies wpraszam
              > by byc kochana,bo to wypoty 3 kategorii 18 rzedu.

W takim razie o czym jest Twój post ostwierający wątek? Nie skarżysz w nim na
              tych, co Cię z akwanetu wyganiają?

> jak mam ochote pisac na jakim
              > s
              > forum to nie mam ochoty by jakies badziewie mnie stamtad popedzalo,albo,zeby
              > mowilo,ze komus cos kradne czy kogos obrazam .

Ja Ci pisać na akwanecie nie bronię. Nie podoba mi się tylko to, że przyłazisz
              tutaj na na moderację skarżyć na innych. Chyba nie jesteś taka głupia, żeby nie
              wiedzieć, że forum o moderacji jest obowiązkowo czytane przez zawodowych cenzorów.
              Masz prawo nie mieć ochoty na wysłuchiwanie połajanek, masz prawo tym
              wypędzającym powiedzieć, co o tym myślisz, ale jeśli przychodzisz z tym na forum
              o moderacji, to jest to kablowanie w najczystszej postaci.

> w koncu to badziewie zamknelo na
              > m
              > pare for tylko dlatego,ze ich juz rece bolaly od kablowania.

A czy ja zaprzeczam temu, że kablowali? Oni kablowali, Ty kablujesz. Każdy kabel
              uważa, że robi to w słusznej sprawie, że jest atakowany i tylko się broni itd. A
              dla mnie kabel jest kablem, choćby nie wiadomo jak były mi bliskie jego poglądy.

> twoje komentaze na
              > moj temat do dany byly ponizej pasa,ze nie powiem chybiono-glupie.

Na Twój temat? W komentarzu do Dany nie pisałem o Tobie, tylko o jej dzisiejszej
              podszywce (bo w przeciwieństwie do Marudera nie dzielę podszywek na dobre i złe)
              i towarzystwie produkującym takie podszywki. Czyżbyś wzięła to do siebie?
              Jura
              • vicky17 Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 20.02.08, 19:39
                jureek napisał:

>
                > W takim razie o czym jest Twój post ostwierający wątek? Nie skarżysz w nim na
                > tych, co Cię z akwanetu wyganiają?

raczej moj wpis jest po to by INNNYM uzmyslowic czym jest aquanet,bo to ONI nie
                ja zapomnieli a nie kapowaniem na nikogo.
                >
                >

> Ja Ci pisać na akwanecie nie bronię. Nie podoba mi się tylko to, że przyłazisz
                > tutaj na na moderację skarżyć na innych. Chyba nie jesteś taka głupia, żeby nie
                > wiedzieć, że forum o moderacji jest obowiązkowo czytane przez zawodowych cenzor
                > ów.
                > Masz prawo nie mieć ochoty na wysłuchiwanie połajanek, masz prawo tym
                > wypędzającym powiedzieć, co o tym myślisz, ale jeśli przychodzisz z tym na foru
                > m
                > o moderacji, to jest to kablowanie w najczystszej postaci.

no podazajac twoim tokiem myslenia ty tez jestes kabel bo tylko na moderacji
                urzedujac dajesz idiotyczne rady nie na temat.

>
                >
                >
                > A czy ja zaprzeczam temu, że kablowali? Oni kablowali, Ty kablujesz. Każdy kabe
                > l
                > uważa, że robi to w słusznej sprawie, że jest atakowany i tylko się broni itd.
                > A
                > dla mnie kabel jest kablem, choćby nie wiadomo jak były mi bliskie jego poglądy

jest roznica miedzy pytaniem a kablowaniem,jesli tego nie widzisz to sie
                doksztalc,bo rowniez i ciebie za kabla wezma.
                > .
                >
                >
                > Na Twój temat? W komentarzu do Dany nie pisałem o Tobie, tylko o jej dzisiejsze
                > j
                > podszywce (bo w przeciwieństwie do Marudera nie dzielę podszywek na dobre i złe
                > )
                > i towarzystwie produkującym takie podszywki. Czyżbyś wzięła to do siebie?
                > Jura

wzielam do siebie twoje idiotyzmy na NASZ temat,ktore byly ponizej
                pasa,zwazywszy,ze taki czlek jak ty je wypowiadl.

Widzę, że onio też kapują na potęgę. Pod tym względem obie strony są siebie warte.
                Jura
                • jureek Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 20.02.08, 19:57
                  vicky17 napisała:

> wzielam do siebie twoje idiotyzmy na NASZ temat,ktore byly ponizej
                  > pasa,zwazywszy,ze taki czlek jak ty je wypowiadl.

Do Dany pisałem na temat podszywek i osób te podszywki do boju wypuszczających.
                  Czy to było na WASZ temat?
                  Jura
                  • vicky17 Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 20.02.08, 22:19
                    jureek napisał:

> vicky17 napisała:
                    >
                    >
                    > Do Dany pisałem na temat podszywek i osób te podszywki do boju wypuszczających.
                    > Czy to było na WASZ temat?
                    > Jura

JURA
                    moze tak laskawie poczytasz co do kazdego mowisz,bo to az nudno podsylac ci
                    wpis za wpisem TWOJE nieuprzejmosci na NASZ temat. jeszcze raz ci mowie,ze jest
                    roznica miedzy pytaniem a donoszeniem,a to ostatnie ma miejsce z forum dany co
                    5 minut na nas. kapownictwo bylo tak wredne,ze NIC nie mozna bylo napisac na
                    aquanecie,bo kapusie zgodnie i metodycznie nas wyklikiwali,uwazajac aquanet za
                    swoj. do kosza lecialy watki nie dlatego,ze cos lamaly,tylko dlatego,ze kolesie
                    dany je wyklikiwali a admini to na zyczenie gawiedzi zza murka kasowali,stad me
                    pytanie KTO ma prawo do pisania tam i stad idiotyczna reakcja admilicji na
                    problem,ktory sama kreauje,dajac preferencje swoim znajomym i poprawnie myslacym.

jeszcze raz i tym razem ostani TWOJE zdanie na NASZ temat,ktore mnie osobiscie
                    obraza,bo ma tyle wspolnego z prawda co i te twoje ciagle utyskiwania na to,ze
                    ja i dana operujemy tymi samymi zasadami.nigdy nie bede ta pania,ani nie
                    zamierzam nia byc a wiec z laski swojej prosze nas nie laczyc w calosc,bo to dla
                    mnie jest zwyklym wulgaryzmem,gdzy nikt z nas nigdy nie byl ani nie bedzie
                    forumowa ubecja.

> Mowiac juz jednak powazniej, Vickcia i Okraglakowie (w wiekszosci, sa wyjatki!)
                    > nie respektuja zadnych umow.

Widzę, że onio też kapują na potęgę. Pod tym względem obie strony są siebie warte.
                    Jura

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75891766&a=75959528
                    • jureek Re: odpowiedź nie na temat 21.02.08, 10:15
                      Tak się rozpisałaś, ale na pytanie, które Ci zadałem, nie raczyłaś odpowiedzieć.
                      Przypomnę więc moje pytanie: Czy pisząc od podszywkach, pisałem o WAS?
                      Link, który podałaś nie jest postem do Dany, tylko do Marudera, a Ty
                      stwierdziłaś, że pisząc do Dany pisałem o WAS.
                      Jura
                      • vicky17 Re: odpowiedź nie na temat 21.02.08, 15:15
                        jureek napisał:

> Tak się rozpisałaś, ale na pytanie, które Ci zadałem, nie raczyłaś odpowiedzieć
                        > .
                        > Przypomnę więc moje pytanie: Czy pisząc od podszywkach, pisałem o WAS?
                        > Link, który podałaś nie jest postem do Dany, tylko do Marudera, a Ty
                        > stwierdziłaś, że pisząc do Dany pisałem o WAS.
                        > Jura

odpowiedz:nie zaginaj mnie na bzdetach.link jest do marudera,ale w paru innych
                        miejscach nas nieslusznie obrazales : mnie i ludzi piszacych na naszym forum.
                        porwnywanie nas do dany uwazam za obrazliwe i wskazujace na jedno:stosujesz
                        odpowiedzialnosc zbiorowa.
                        mozemy dzielic wlos na 4,ale jak widac brak ci albo znajomosci tego co kto i jak
                        sie zachowuje,albo czytajac pobieznie 2 odpowiedzi na FM dajesz kazdemu te same
                        nalepki.
                        • jureek Re: a na pytanie odpowiedzi brak 21.02.08, 15:18
                          Przypomnę więc moje pytanie: Czy pisząc od podszywkach, pisałem o WAS?
                          Jura
                          • vicky17 Re: a na pytanie odpowiedzi brak 21.02.08, 15:26
                            jureek napisał:

> Przypomnę więc moje pytanie: Czy pisząc od podszywkach, pisałem o WAS?
                            > Jura

nie,ale obrazasz nas w co drugim wpisie oskarzajac nas o desant,kablowanie i
                            klikanie,jak rowniez o prowokowanie adminow do akcji.poza tym nazwa naszego
                            forum jet inna od tej,ktora potocznie uzywasz malpujac w tym tych,ktorzy bez nas
                            zyc nie moga,bo my bez nich zyjemy spokojnie. nalezy poatrzec kto za kim lata i
                            z czym lata zanim oskarza sie kazdego o to samo.jesli ktos gdziekolwiek sie nie
                            pojawi jest oblepiony przez swoje trole,to nie oskarzaj tego KOGOS o zbrodnie
                            tylko powiedz jego trolom by sie odpieprzyly.
                            • jureek Re: a na pytanie odpowiedzi nadal brak 21.02.08, 15:54
                              Nie pytałem, czy obrażałem WAS oskarżając WAS o desant, kablowanie itd.
                              Zadałem proste pytanie, na które można odpowiedzieć "tak" lub "nie", a Ty mi w
                              odpowiedzi jakieś elaboraty wypisujesz.
                              Przypomnę pytanie: Czy pisząc od podszywkach, pisałem o WAS?
                              Jura
                              • vicky17 Re: a na pytanie odpowiedzi nadal brak 21.02.08, 16:06
                                jureek napisał:

> Nie pytałem, czy obrażałem WAS oskarżając WAS o desant, kablowanie itd.
                                > Zadałem proste pytanie, na które można odpowiedzieć "tak" lub "nie", a Ty mi w
                                > odpowiedzi jakieś elaboraty wypisujesz.
                                > Przypomnę pytanie: Czy pisząc od podszywkach, pisałem o WAS?
                                > Jura

chyba sie nie rozumiemy,ale jak widze i nie mozemy sie zrozumiec skoro upierasz
                                sie przy jednym a calej gamy innych problemow nie widzisz?
                                NIE nie pisales do dany w tamtym wpisie o nas,ale oskarzasz kazdego z nas o
                                zbrosnie niepopelnione,stosujesz odpowiedzialnosc zbiorowa,wrzucasz nas do tego
                                samego wora przypisujac te same grzechy,oskarzasz nas o kablowanie i
                                donoszenie,o wojny i desanty grupowe oraz piszesz inne glupie opinie na tema moj
                                i mojego forum,ktore mnie osobiscie mierza. poza tym nie baw sie w nastepnego
                                admina i dobrego wujcia,bo z tego co wiem i widze kazdy mi chce dac dobre rady
                                a sam ma za uszami swoje grzechy.
                                oczywiscie mamy stopniowanie grzechow,ale tym niemniej gro twoich komentarzy i
                                uwag jest chybione i nietrafne bo mija sie z prawda.
                                nawet po tym watku widac,ze to DANA i MARUDNY lataja gdziekoliwek sie nie
                                pojawie,to im powiedz,zeby zboczyli na swoje bagno i odczepili sie od ludzi im
                                niewygodnych. o to tu wlasnie chodzi.
                                • marouder.eu Prosze o odprowadzenie na Okraglak.. 21.02.08, 16:13
                                  ...podszywki o nicku ku-ba2 aktualnie podszywajacego sie pod nick dana33.
                                  Wlasciciel bierze odpowiedzialnosc za postepki swoich forumowiczow lub, jak to
                                  juz bywalo, naraza sie na zamkniecie forum.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=76022131
                                  • vicky17 [...] 21.02.08, 16:17
                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • jureek Re: nareszcie! 21.02.08, 16:18
                                  vicky17 napisała:

> NIE nie pisales do dany w tamtym wpisie o nas,

Nareszcie! Nie można tak było od razu?

> im powiedz,zeby zboczyli na swoje bagno

Oj, niekonsekwentna jesteś. Najpierw piszesz, że każdy ma prawo pisać, gdzie
                                  chce, a teraz chcesz żebym wyganiał kogoś na swoje bagno?
                                  Jura
                • siwa Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 20.02.08, 22:38
                  vicky17 napisała:

> raczej moj wpis jest po to by INNNYM uzmyslowic czym jest
                  > aquanet,bo to ONI nie ja zapomnieli a nie kapowaniem na nikogo.

Moim zdaniem bardzo elegancko i zgodnie z regulaminem zwróciłaś mi uwagę na FA.
                  Bardzo Ci jestem za to wdzięczna.
                  • vicky17 Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 21.02.08, 04:59
                    siwa napisała:

> vicky17 napisała:
                    >
                    > > raczej moj wpis jest po to by INNNYM uzmyslowic czym jest
                    > > aquanet,bo to ONI nie ja zapomnieli a nie kapowaniem na nikogo.
                    >
                    > Moim zdaniem bardzo elegancko i zgodnie z regulaminem zwróciłaś mi uwagę na FA.
                    > Bardzo Ci jestem za to wdzięczna.
                    >

siwa,nie powiesz mi,ze nie wiesz o co tu chodzi w tej grze slowek. widze,ze mnie
                    czytasz dokladnie,nie ty jedna zreszta, to wiesz jak to sie ladnie po angielsku
                    mowi 'what's the name of the game'.mozemy oczywiscie bawic sie w znana gre
                    'pierwsza naiwna w balecie',ale ja do baletu sie nie nadaje ani naiwna niestety
                    nie jestem. wpisy na tym watku same chyba mowia za siebie,ze 3/4 ludzi dalej nie
                    pojmuje prostego faktu,iz piszacy w agorze nie sa poddanymi agory ani poddanymi
                    ich znajomych,a po drugie forum otwarte znaczy wlasnie tyle,ze forum jest
                    dostepne dla KAZDEGO i nikt nie jest tam prywatnym zawiadujacym ruchem,oprocz
                    ciebie oczywiscie,ktora mozesz wszystko kosic wedle widzimisie,tfu wedle nety
                    bez etykiety.
                    wiesz lubie asymetrie siwa,podobnie jak ty,ale ja wole ja ogladac w MoMA niz na
                    forum:)
                    • siwa Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 21.02.08, 09:19
                      Może Ci umknęło, ale forum (również Aquanet), nie jest bezpańskie, ale należy do
                      nielubianej przez Ciebie Agory.
                      A sądząc po ilości spektakularnych pożegnań i cichych powrotów nie jest u nas
                      tak najgorzej.

To, że zwracasz nam uwagę na pewne rzeczy nie znaczy jeszcze, że jesteś
                      kapusiem. A moja praca polega na reagowaniu m.in. na Twoje uwagi na FoF i FoM.
                      • vicky17 Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 21.02.08, 15:34
                        siwa napisała:

> Może Ci umknęło, ale forum (również Aquanet), nie jest bezpańskie, ale należy d
                        > o
                        > nielubianej przez Ciebie Agory.
                        > A sądząc po ilości spektakularnych pożegnań i cichych powrotów nie jest u nas
                        > tak najgorzej.
                        >
                        > To, że zwracasz nam uwagę na pewne rzeczy nie znaczy jeszcze, że jesteś
                        > kapusiem. A moja praca polega na reagowaniu m.in. na Twoje uwagi na FoF i FoM.
                        >

nie na temat siwa: jeszcze raz w moim wpisie chodzilo mi o zwrocenie uwagi na
                        fakt,ze aquanet jest forem WASZYM (jakze smialabym ci cos zabrac),ale na tym
                        WASZYM otwartym forum maja prawo pisac wszyscy a nie wybrani,ktorzy kazdego
                        niewygodnego siebie wypychaja w WASZYM imieniu za plot,vide wpis tych roznych
                        kolezanek i kolegow,ktore zdaje sie dalej nie zrozumialy ,ze tak nisko urodzona
                        osoba jak ja ma prawo zalozyc watek (zgodny z neta bez etykiety) bez bycia
                        wulgarnie pouczana,ze mam stamtad wyjsc bo aquanet jest ich rowniez.
                        twoja praca polega rowniez na tym by ochraniac wszystkich a nie jednym mowic
                        jedno a drugim drugie. w tym pelna zgoda. co do pozegnan to nie boj bidy kiedys
                        ono nastapi i widze,ze kupilas sporo chusteczek do nosa na te okazje.
                      • vicky17 Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 21.02.08, 15:53
                        siwa napisała:

> Może Ci umknęło, ale forum (również Aquanet), nie jest bezpańskie,
                        >

i jeszcze jedno mnie nie umknelo nic,ale jak widac wam i owszem skoro ja nie
                        moge zalozyc watku na temat klikania,bo go wywalacie,skoro nie moge napisac na
                        fredzia zgredzio bo obrazam jegomoscia za plotem,ale skoro naloty grupowe na
                        mnie sa juz jak najbardziej umykajace uwagi waszej. nie nie skarze sie tylko
                        rechocze glosno:

wot kultura j.. t...m i neta bez etykiety

what's the name of the game?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75871929&wv.x=2&a=76003880
                        • siwa Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 21.02.08, 16:52
                          > what's the name of the game?

Kto sieje wiatr zbiera burzę.
                          Dziękuję za zgłoszenie.
                          • vicky17 Re: prose pani, a oni nie chcom sie ze mnom bawić 21.02.08, 20:10
                            siwa napisała:

> > what's the name of the game?
                            >
                            > Kto sieje wiatr zbiera burzę.
                            > Dziękuję za zgłoszenie.
                            >

ales mnie rozsmieszyla siwa,mam dzisiaj dobry dzien a ty coraz bardziej
                            siwiejesz od ..tego wiatru lub burzy:))
                            hahahahahaha ale huragan wieje z jednej strony a z drugiej lekki zefirek rusza
                            sliczna wykrochmalona firaneczka w takt dawnego walca wiedenskiego,szedl na 3/4

umpaapaaumpaapa

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=76033119&a=76033119
                            • absztyfikant Long time no see Gwiazdo NYS 21.02.08, 20:33
                              Jak tam zdrowko?
            • webaholic jura sadzisz, ze skargi do adminów mają jakiś 27.02.08, 20:47
              wpływ an to czy forum zamkna czy nie? Wiesz ile bylo skarg na EI i nie mam tu na
              mysli okrąglaka? Odpowiem CI, ze bardzo dużo i siwa, giwi i reszta ma to w tyle.
              Załosne sa ze swoja forumowa niesprawiedliwością i rozdawaniem nagród dla
              NIE-PRAWDZIWYCH POLAKÓW. Zobacz co mam w stopce, aquanet dawno by zamknęli za
              taki text, a autora straszyli kazamatami
              • patience Bajka o pewnym portalu ;) 27.02.08, 21:06
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=76295935&a=76298255

I coz by tu dodac, poza Tebe wroc!

;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka