GoĹÄ: on
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
06.03.12, 08:17
Witam. Sprawa wygląda następująco,chcę kupic mieszkanie. Po wielu spędzonych godz. na internecie znalazłem ogłoszenie mieszkania które mnie zainteresowało,umówiłem się na spotkanie przez biuro nieruchomości. Na poczatku miałem podjechac do biura podpisac umowe z pośrednikiem i sam pojechac ogladac mieszkanie( posrednik nie mial czasu).Tuz przed ogladnieciem jednak przyjchal.Spotkalismy się po bramą mieszkania i razem weszlismy oglądac. W domu wlasciciel mieszkania mnie oprowadzil ,ciagle On mowil ,posrednik nawet nie wiedzial jaki jest metraz poszczegolnych pomieszczen.Spodobalo mi sie mieszkanie i w 99% bylem gotowy na zakup. Co sie okazalo ,wlasciciel mieszkania rowniez mial wystawione to mieszkanie na prywatnej stronie bez pośrednikow,a tak naprawde mieszkanie bedzie na moja dziewczyne i jej nazwisko bedzie widnailo na akcie notarilanym(on zgodzil sie sprzedac bezposrednio po uprzednim kontakcie z nim).Czy moge miec jakies nie przyjamnosci z tym nie potrzebym pośrednikiem ,że podpisałem umowę??