Dodaj do ulubionych

Nieuczciwy najemca Wroclaw Monika D. /corka 11 lat

IP: 91.90.160.* 02.01.17, 10:55
Witam, Poszukuje osob, ktore wczesniej mialy doczynienia z nieuczciwym najemca z Wroclawia okolice Nowego Dworu. Kobieta 36 lat MONIKA D. (rozwodka) wraz z corka 10 lat. Dziala w sposob schematyczny. Wszelkie osoby, ktore mialy z nia doczynienia a uwazaja, ze zostaly poszkodowane prosze o kontant na maila: nieuczciwynajemca@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mag-zd Re: Nieuczciwy najemca Wroclaw Monika D. /corka 1 IP: *.finemedia.pl 08.01.17, 21:45
      Ja mam do czynienia z podobnym przypadkiem: Luiza K. lat 31 zam. Wrocław (wraz z córką i synem). Przy pierwszym spotkaniu prawie ideał dla wynajmującego: punktualna i bardzo kontaktowa. No może jedna mała rysa, a mianowicie brak pieniędzy na kaucję. Niestety już po chwili zaczynają się problemy, na p. Luizę "spada pasmo nieszczęść" tzn. ma wypadek, problemy ze zdrowiem, dalekie wyjazdy z pracy, brak konta w Polsce tylko w Dubaju itd. Generalnie wszystko zmierza do tego, aby przesunąć płatność - jeżeli płaci to tylko wtedy kiedy chce, a nie wtedy kiedy ma termin.
      Aha zapomniałem - po wyprowadzce, mieszkanie wygląda jakby przez nie przeszła Armia Czerwona, syf do potęgi, kobieta nie dbająca o porządek i czystość, jakby pochodziła z cygańskiego plemienia.
      Przestrzegam przed tym najemcą.
    • dexterson Re: Nieuczciwy najemca Wroclaw Monika D. /corka 1 16.01.17, 23:07
      Przestrzegam przed Patrycją Adamczyk z firmy Dariusz Adamczyk w Pruszczu Gdanskim
      Ta Pani wynajela ode mnie mieszkanie w Gdansku. Od dwoch miesiecy jest w tym mieszkaniu. Dwie ostatnie wplaty dokonala z opoznieniem i po ciezkiej ilosci telefonow. Jest nierzetelna, klamie w oczy, nie odbiera telefonow nie odpisuje na wiadomoisci. Jest dopiero 3 miesiac a juz zalega z oplatami za energie elektryczna .mieszkanie i czynsz. Prezestrzegam
      • Gość: Jadwiga Organek Re: Nieuczciwy najemca Wroclaw Monika D. /corka 1 IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.03.17, 16:25
        Podobnie - jak moja sąsiadka, któa wynajęła mieszkanie w Warszawie kobiecie (Jadwiga Organek z Gubina), która udawała dobrą starszą panią, która wróciła z dziećmi (Matteo i Giulia Organek) z Włoch. I zaczęły się same problemy. Nie płaci od ponad roku za mieszkanie, śmieje się właścicielom, sąsiadom i wspólnocie mieszkaniowej w twarz, i nic nie można z nią zrobić. Uważajcie na taką osobę, bo można się najeść nerwów na lata. Kobieta jest wariatką.
      • Gość: Patrycja Adamczyk Re: Nieuczciwy najemca Wroclaw Monika D. /corka 1 IP: *.play-internet.pl 15.04.19, 13:10
        Nigdy nie wynajmowałam mieszkania w Gdańsku.

Jeśli miała miejsce taka stuacja zapraszam do kontaktu oraz do przedstawienia mi umowy najmu, którą zawarłam z Właścicielem nieruchomości.
        Poproszę również o wskazanie mi miejsca, w którym owa umowa została podpisana.
        Chętnie spotkam się w Sądzie za oczernianie mnie i publikowanie nieprawy, co wpływa na mój wizerunek negatywnie.
        Czekam na kontakt oraz na umowę najmu oraz akt notarialny okazjonalny.

• skubiduja2 Re: Nieuczciwy najemca Wroclaw Monika D. /corka 1 24.07.19, 18:48
          Tak Patrycja Adamczyk żona Dariusza Adamczyka z Adamczyk nieruchomości to oszustka wyłudził ode menie 6 lat temu 4500 złotych. Zerwała wszelki kontakt i wieść po niej zaginęła. Powiem tak nie odpuszczę do śmierci.
          Przestrzegam wszystkich przed tą osobą.
          A jeżeli chodzi o oczernianie to zapraszam do sądu.
    • spoldzielnie Re: Nieuczciwy najemca Wroclaw Monika D. /corka 1 15.08.20, 00:50
      polecam Kancelarię: wocior.pl/
      specjalizują się w prawie spółdzielczym, lokalowym, nieruchomościach
      mi pomogli w takim temacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka