joann14 03.10.06, 18:34 Czy mozna uzywac proszku vizir sensitive z rumiankiem dla niemowlaka 2 tygodniowego? Dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komyszka Re: Czy uzywacie proszku vizir sensitive z rumian 03.10.06, 18:45 ja używam od samego początku i nic sie nie dzieje złego. Odpowiedz Link Zgłoś
ineska2 Re: Czy uzywacie proszku vizir sensitive z rumian 03.10.06, 18:51 ja bym nie uzywala, lepsze sa takie, ktore sa dopuszczone do uzywania dla takich maluszkow, jesli nie stac cie na jkis jelp czy lovele, to sa tez polskie proszki. po jakims czasie mozesz sprobowac z tym vizirem, ale koniecznie podwojne plukanie. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Czy uzywacie proszku vizir sensitive z rumian 03.10.06, 19:24 ja od zawsze używałam loveli ale w płynie. lubię jak mały pachnie lovelą, taki subtelny zapaszek.... dlatego z niego nie rezygnuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: Czy uzywacie proszku vizir sensitive z rumian 03.10.06, 20:19 mnie stać na jelpa i lovelę, ale wybrałam vizir sensitive - dziecko, jeśli ma mieć alergię, może mieć i na jelpa i lovelę i vizir. jeśli okaże się, że vizir nie jest ok, zmienię go i tyle. dziecko przyjaciółki miało ubrania prane w jelpie i od tego właśnie proszku gigantyczne uczulenie. moja siostra od początku prała ubrania dziecka razem ze swoimi - z podwójnym płukaniem - i nigdy nie miała z tym problemów. joaśka Odpowiedz Link Zgłoś
ineska2 Re: Czy uzywacie proszku vizir sensitive z rumian 03.10.06, 20:29 w sumie masz racje, moze uczulic wszsytko, a moze sie okazac, ze nic nie uczula, trzeba przetestowac, ale i tak wole zaczac od czegos typowo "dzidziusiowego" Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czy uzywacie proszku vizir sensitive z rumian 03.10.06, 21:07 ale ten vizir zdaje sie jest dopuszczony dla dzieci od 1 miesiaca zycia wiec nie kumam w czym szum... Yelp nie dosc ze nie pierze to jeszcze placi sie za niego jak za zboze Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Czy uzywacie proszku vizir sensitive z rumian 03.10.06, 21:03 1. zasada brzmi: jak najmniej dodatkow. rumianek lubi uczulic. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama