Dodaj do ulubionych

Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 20:05
jak widzę wypowiedź Świątka to już wiem że niechybnie pójdzie mi dołem.....
człowieku pluję ci w ryj!!!nie tylko ja,połowa tego miasta!!!!
szczamy na ciebie!!!!jak ty możesz mieć jeszcze czelność siedzieć na tym
stołku???jesteś poniżany,mieszany z błotem.wszyscy się z ciebie nabijają.czy
ty nie masz choć krzty honoru?
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.10, 20:28
      Póki ich nikt nie wyrzuci to sami nie odejdą bo nigdzie tyle nie dostaną. A
      pozatym kim mogliby być chyba cieciami na parkingu!!!
    • Gość: Aro Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.147.45.39.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.10, 20:30
      Niedość że to wyjątkowa gnida to jeszcze lansowana przez sprzedajnych
      dziennikarzy z GW. Leszczyński! Czekamy kiedy pognasz wpi..u tego Nikodema
      Dyzme z klubu.

P.s. Świątkowi nawet jak naplujesz w twarz to i tak powie że deszcz pada...
    • Gość: KIBIC Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.035.c88.petrotel.pl 21.07.10, 20:59
      co do promocji konkretnych grajkow - taki Grudzien w okregowce strzelal jeszcze wiecej niz oni. a w 2 lidze byl na poziomie max szerokiego skladu.
      my nie potrzebujemy 21+ letnich grajkow z okregowki. wystarcza nasi juniorzy + ew utalentowani nastolatkowie sciagani z roznych klubikow - tak jak kiedys sciagnieto Peszke czy Mierzeja

Kaminski - Nadolski, Pracki, Karwan/Pacan, Wiśniewski - Adamczyk, Grzelak, Nowacki, Chwastek - Koczon, Lewandowski
      i byloby pieknie... i z wielkimi perspektywami.
    • Gość: CIEĆ Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.122.c79.petrotel.pl 21.07.10, 21:10
      proszę nie obrażać cieciów,MY CIĘŻKO PRACUJEMY NA CHLEB,tadek by zachlał i
      samochody z parkingu by w nocy odjechały. Co do ściągania zdolnych piłkarzy,
      to oni mogą sciągnąć portki z tyłka.Plują z takim cytryniakiem na płocką
      młodzież, trza kupić obojętnie kogo, kaska będzie, z wychowanka nima kasy, o
      to chodzi!!!!!!!!!!!!
      • Gość: M Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.10, 21:22
        Sorry Cieciu ale nie znam prostszej roboty!
        • Gość: L Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.253.c74.petrotel.pl 21.07.10, 21:52
          A "obserwator stanu wody na Bugu we Włodawie"?
    • cwiczenia Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... 21.07.10, 23:30
      a ja sobie niedawno pogadałem z jednym z młodych chłopaków z naszej
      Wisły.

1. Druzyna jest podzielona na strach i młodych. Panowie starsi
      zachowują sie jak gwiazdy ligi mistrzów.

2. na obozie w kleszczowie napojem regenracyjnym było pifko. i
      podbno to bardziej piknik był niż obóz

3. Panowie piłkarze maja zlew na II lige i myslą ze objadą
      wszystkich ot tak

pozdr
      • Gość: Radek Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.2.116.16.user.mdi.pl 22.07.10, 00:12
        Z tego co się orientuję to Grzywocza wychaczył już inny klub I-ligowy i miał u
        nich być na testach i obozie. Nikt nie chce rozmawiać z takim Tadeuszem...
        • Gość: Kasa Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.10, 00:38
          W pełni się zgadzam,że żaden Klub nawet A-klasowy nie będzie rozmawiał po prostu
          z głąbem a takim jest Świątek.Jak ten Leszczyński vel żelik toleruje to
          indywidum,chyba że jest tego samego pokroju i najważniejszy jest u niego nowy
          żel na włosach.Żel przeszkadza w myśleniu i chyba o to chodzi.
      • Gość: wtm Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.035.c88.petrotel.pl 22.07.10, 00:40
        skoro wiesz takie rzeczy to nie pisz tego jako komentarz do artykulu gw, tylko daj cynk albo do mediow albo do kogos ogarnietego w temacie.
        jesli na jedynym obozie przed sezonem dzieja sie takie cyrki to za tydzien zacznie sie sezon kompromitacji chociaz do tego juz sie wszyscy przywyczaili.
    • Gość: ktos Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.class144.petrotel.pl 22.07.10, 07:40
      Trener Unii Iłów wręcz prosił aby Grzywacza (króla strzelców) ktoś poprosił na
      testy do Wisły. Obiecali, że przyjadą na mecz w celu obserwacji ale na
      obiecankach się skończyło.
    • Gość: obserwator Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.class144.petrotel.pl 22.07.10, 08:54
      Co do Grzywacza to owszem był zaproszony na testy lecz był w tym
      czasie kontuzjowanyi nie mógł przyjechać , natomiast jeżeli chodzi o
      bramki to strzelił 36 w 22 meczach
    • Gość: Petra! Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.plock.mm.pl 22.07.10, 09:04
      nie wiem ze ludzie ktorzy zwiazani z miastem z klubem od zawsze robia wszystko
      aby zniszczyc cala jego historie terzba byc jebana parowa i tyle!... zbierzmy
      sie w konkretnej liczbie i jedziemy na pierwszy wyjazd:D:D:D
      • Gość: klikaj Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 09:23
        Na razie Światek i jego promotorzy z Ratusza znależli dwa
        nieoszlifowane diamenty -Bekasa 35 lat i Karwana 30 lat .Są
        nieoszlifowane i w dodatku stare co podnosi ich wartość .J....ć ze
        śmiechu można
        • Gość: Jubiler Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 15:09
          Diament im starszy tym kruchszy i trudny do oszlifowania
    • Gość: mario Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.146.153.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.07.10, 09:37
      Mam do piszących pytanko, cz ktoś widział lub słyszał, żeby pan Świątek
      w jakikolwiek weekend był obserwować zawodników? Wtedy to on pije i od
      poniedziałku do środy ma ciężką głowę i nie potrafi myśleć.
      A rozmowy z zawodnikami lepiej prowadziła by moja ukochana babcia.
      Ciekawe kiedy nowy prezes zorientuje się jakiego ma dyrektora w osobie pana
      Świątka?, /który na razie pluje mu do ucha/ UWAŻAJ PREZESIE CIEBIE TEŻ
      WYKOŃCZY JAK POPRZEDNIKÓW!.
      • Gość: Radek Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.2.116.16.user.mdi.pl 22.07.10, 13:29
        rozmawiałem z jednym z chłopaków z II zespołu i wiem że ani Świątek ani
        Złomańczuk ani Leszczu nie byli na ich sparingach i mało ich to interesuje, może
        nawet wcale
    • Gość: p.. Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 15:15
      niestety w polsce miedzy okregowka a 2 liga jest przepasc...
    • Gość: Kary Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.10, 14:08
      Błagam tylko niech Świątek nie szuka nam talentów.
      • Gość: ja Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.032.c72.petrotel.pl 24.07.10, 23:25
        świątek,piątek czy niedziela... a kogo to?

W Płocku nie ma już piłki nożnej. We łbie się nie mieści, że
        niedawno chodziłem na Irka Jelenia a teraz słyszę o gwiazdach z
        maszewa i iłowa...czas umierać.

PS. do sympatyków ręcznej, teraz czas na waszą ukochaną sekcję,
        Myślę że 2-3 lata i na hali jedyną atrakcją będzie zespół Dzieci
        Płocka.

Jedyna rada to iść na wybory o pogonić nierobów.

• Gość: zdziwiony Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.136.c78.petrotel.pl 25.07.10, 17:21
          No tak dałeś fajny przykład Irka Jelenia- a gdzie wedłóg Ciebie zaczynał Jeleń bo chyba nie w szkółce Ajaxu? Chłopak zaczynał w Piaście Cieszyn i Beskidzie Skoczów skąd przyszedł do Płocka. Takich "Irków" w niższych klasach jest napewno sporo tylko trzeba dać im szansę. Co potrafią z klubem zrobić sławne nazwiska to mamy właśnie przykład -Wisła Płock. Pozdr.
          • Gość: ja Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.032.c72.petrotel.pl 25.07.10, 22:51
            zdziwiony to będziesz chodził za 2 lata na derby z Mazowszem...

Skoro jesteś takim świetnym scoutem zgłoś się do klubu i razem z
            jeszcze lepszym Tadziem Ś. zacznij szukać tych "talentów".

PS. doskonale wiem, pewnie lepiej od Ciebie w jakich klubach grali
            piłkarze Wisły.

o jakich sławnych nazwiskach mówisz: podbrożny, mosór?!

Dla mnie sławny piłkarz to Iniesta, Mesi czy inny Forlan ale cóż
            widocznie mamy inną perspektywę...
            • Gość: zdziwiony Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: *.114.c79.petrotel.pl 28.07.10, 14:41
              No tak masz fajną perspektywę Płock to rzeczywiście taka Hiszpańska Barcelona :) Wolę właśnie iść na derby z Mazowszem Płock (choć Mazowsze póki co ma tylko drużyny młodzieżowe) niż oglądać pseudo gwiazdy ligi polskiej które w d...e mają moje miasto i mnie. Przypomij sobie kiedy płocki stadion zapełnił się po brzegi ostatni raz? Wtedy w drużynie grali niemalże "sami swoi" - głównie wychowankowie klubu. Grali dla nas kibiców a nie dla kasy. Wiesz ile zaządał grający ostatnio w ŁKS Łódź Jackiewicz od klubu z okręgówki który go chciał pozyskać? 4 tyś. miesięcznie. A teraz pomnóż to przez 4 i będziesz miał odpowiedź z jakiej perspektywy patrzę... Pozdr.
          • Gość: roy Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: 91.212.223.* 26.07.10, 12:21
            Nie tak to powinno wygladac, wyszukiwac talenty w nizszych ligach,
            wszystko ok, ale to musza byc mlodzi ludzie, ktorzy maja gora 18-19
            lat, i trenowac ich w szkolce, pozniej odsiew, a nie od razu do
            pierwszego skladu czy nawet na lawke...
            • Gość: mag Re: Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych pił IP: 78.154.75.* 27.07.10, 09:31
              Gdyby messi grał w juniorach wisły tez by nie grał w 2 lidze. PRZECIEŻ LEPIEJ
              JEST ŚCIĄGNĄĆ 30 LETNIEGO WETERANA BOISK Z REZERW JAKIEGOŚ KLUBIKU I DZIAŁKOWAĆ
              SIĘ Z NIM KASĄ . A TAK NAPRAWDĘ TO W TYM BURDELU NIE KLUBIE KTOŚ ODPOWIADA ZA
              SKAUTING.
    • Gość: oomsa Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: 91.212.223.* 25.07.10, 12:27
      Wychowankowie sa niszczeni w tym klubie wlasnie przez Swiatka i
      drugiego pijaka Zlamanczuka.
      Z naszych wychowankow w ostatnim miesiacu odeszli juz Kowalczyk ,
      Bojaruniec m Figacz z tego co slyszalem to i Pracki odchodzi
      Taka jest polityka dyrektora i trenerow Zlamanczuka i Wenerskiego ta
      gnida tez sie przysluzyla naszy chlopakom
    • Gość: Wit Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 19:29
      Wenerski to największa od lat śmierdzaca wesz w Wiśle.Nigdy nie
      powinien pracować w klubie.
    • Gość: Fasy Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.warszawa.mm.pl 25.07.10, 19:56
      Nigdy nie byliśmy krezusami w poszukiwaniu młodych zdolnych, ale jeszcze pare lat wstecz co jakiś czas coś udawało się wyłowić (Jeleń, Peszko, Mierzej itd). Od kilku lat jest w tym temacie KIŁA, DNO,ZERO. Trzeba tylko spojrzeć kto w tym czasie był odpowiedzialny za taki stan rzeczy i WY..AĆ darmozjadów na zbity pysk!
    • Gość: Zks Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 10:50
      Ile czasu ten Leszcz vel "ŻELIK" będzie trzymał tego Świątka,jeżeli
      myśli że nas kibiców kupi przez organizacje meczu i zdjęcie innych
      zakazów wydanych przez poprzednika to może się oszukać.
    • Gość: My Blood Ale po co?? IP: *.class147.petrotel.pl 26.07.10, 13:48
      Tak się zastanawiam, po jakiego grzyba ktokolwiek z klubu miałby
      szukać młodych talentów?? No pytam się po co??
      Po pierwsze primo: za taki talent znaleziony - nikt nikomu premii
      nie da a za piłkarza z managerem to zawsze jakaś dola do kieszeni
      wpadnie, prawda?
      Po drugie primo: po co szukać bramkostrzelnych chłopaków, skoro w
      Płocku najpierw zrobi się z nich lewoskrzydłowych, potem lewych
      obrońców a jak trzeba będzie to postawi się ich na bramce. Ja liczę
      na to, że bramkostrzelny zawodnik, o nazwisku Wiśniewski, już
      niedługo będzie u nas stał na bramce.
      Po trzecie primo: Po jaką cholerę testować młodych piłkarzy, z
      ciągiem na bramkę, skoro nasz PRZEDEFENSYWNY PRZEPIĘKNY I GENIALNY
      TAKTYK (czytaj: trener) gra u siebie 8 piłkarzami defensywnymi?
      Po czwarte primo: To grunt, że pensja dla naszych włądnych w klubie
      jest co miesiąc i to nie mała!! A że zakres obowiązków nie za duży,
      to starczy czasu na pokiera, szachy i pifkooooo. I oby do następnej
      wypłaty.
      Po piąte primo: nie chcę się już wqrwiać, ale z 35-cio letnim
      Bekasem i 30-letnim Karwanem - to się wzmocniliśmy na II-gą ligę jak
      cholera.
      AMEN
    • Gość: dan Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.147.113.100.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.07.10, 17:38
      Panie"Pifkooo"
      Po co się tak wysilasz, poświęć wolny czas na ortografię.
      Budowanie drużyny zostaw trenerom, zobaczymy jak przygotowali zespół, jak będą
      grać, a potem będzie pora na rozliczanie trenerów /Bekasa, Karwana i młodych?
      • Gość: płocki Co tAM robi "kawaler" Leszcz? IP: *.c152.petrotel.pl 26.07.10, 22:02
        W sobotę był sparing z Elaną czy ktoś wie jakie były składy i kogo
        Wisła testowała? Czy to prawda że Świątek chce żeby wrócił Arek
        Zaglewski z Wysokich Maz? Dlaczego na stronie internetowej klubu nie
        ma podstawowych informacji? Co jeszcze robi w Wisle Kudaj i
        Jędrzejak??? Panie „kawalerze z żoną i dziećmi” Leszczyński po ch***
        żeś tam poszedł po to żeby kasę trzepać i kibicom robić wode z
        mózgu? Won z tego klubu następna mimozo i marionetko miejska,nie
        potrafisz podjąc żadnej decyzji na którą ten klub czeka! Już
        zostałeś przez ludzi rozszyfrowany pajacyku,wypadasz!
    • Gość: Gość Chodzi o zmianę systemu poszukiwań nowych piłka... IP: *.235.c77.petrotel.pl 31.07.10, 16:39
      Szukajcie aż znajdziecie...
      Lepiej brać lepszych z innych miast, niż 2młokosów z Amatorki.
      Trzeba zainwestować w porządnych piłkarzy, w tedy dopiero będą zadowalające wyniki.
      Ale bez kasy nic niezrobią.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka