Dodaj do ulubionych

PWSZ proszę o opinię

IP: *.180.29.91.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.04.11, 10:58
jaka to uczelnia?warto na niej studiować?
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra rada. Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.plock.mm.pl 11.04.11, 11:57
      Beznadziejna. Nie warto.
    • Gość: Mela Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 14:39
      Idź na studia do Włodkowica, zdecydowanie lepsza uczelnia
      • Gość: Milenaaa Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.cdma.centertel.pl 20.04.11, 19:47
        Studiuje na pwsz, jakiegoś wysokiego poziomu nie ma,zależy jeszcze od kierunku, czy warto tam studiować to trudne pytanie, teraz ogólnie ciężko po każdej uczelni, zależy też od kierunku
        jeśli jesteś ambitna to radziłabym jednak poszukać lepszej uczelni, w innym mieście może...
        co do Włodkowica to z tego co ja wiem ma on gorszą opinię od pwsz
        • Gość: he Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.146.67.223.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.04.11, 22:42
          dawna nazwa kabaretu DNO to PWSZ Płock.
          • Gość: obiektywnie Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.11, 11:34
            Nie mam opinii, nie studiuję ani nie nauczam tam, czasem tylko przechodzę ulicą obok tej szkoły i słyszę rozmowy jej studentów - na tej podstawie raczej trudno by mi było wydać dobrą opinię o tej szkole, łatwiej poszłoby w przeciwną stronę.
            ale jeśli jest coś z prawdy w przysłowiu: "wart Pac pałaca a pałac Paca"
            to należałoby wnioskować, że jaka szkoła takie studenty i jakie studenty taka szkoła
      • Gość: lol Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.class102.petrotel.pl 25.04.11, 23:34
        taaaaa wlodkowic to w ogole prawie jak harvard, z tego co czytam...

obydwie te szkółki i pwsz i włodkowic są do dupy, a po tychże pracy we wsi Płock- brak

jeśli jesteś bystra idź do porządnej szkoły- w innym mieści (w płocku takowych brak), jeśli nie jesteś bystra- daruj sobie studia i tak nie znajdziesz po nich pracy, radziłbym studium raczej, większe szanse na prace
        • Gość: zok Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.adsl.inetia.pl 29.02.12, 02:12
          Jest jeszcze Politechnika Warszawska, kierunki techniczne albo dla humanistów ekonomia
          • Gość: brrk Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.class98.petrotel.pl 06.06.13, 18:08
            ekonomia na pw to takie same dziadostwo jak inne kierunki wlodkowicu czy pwsz
        • Gość: pwszstudent. Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.plock.mm.pl 29.08.14, 21:07
          A TY CWANIAKU Z "MIASTA" ? NA KTÓRYM HARVARDZIE STUDIOWAŁEŚ?? BO JA WYOBRAŹ SOBIE WŁAŚNIE NA PWSZ PŁOCK I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. TRZEBA BYŁO NAJPIERW SKOŃCZYĆ STUDIA NA PWSZ DOPIERO PÓŹNIEJ OCENIAĆ UCZELNIĘ. UWAŻAM, ŻE POZIOM JEST WYSOKI, A NA TWOIM HARVARDZIE? POZIOM 5 = 3 ??? NAJPIERW SPRAWDŹ A PÓŹNIEJ OCENIAJ.
      • Gość: Mirella Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:18
        Od jednych wymagają dużo jak nie wiadomo gdzie. Inni są słabi i nic nie umieją i zdają na piękne oczy.
        • Gość: do Mirelli Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 16:11
          Założę się, że właśnie od Ciebie wymagali " dużo jak nie wiem gdzie ", bardzo dużo, o wiele za dużo, chociaż wszystko umialaś. Co za`pech !!!!
          I pewnie powiedziałaś: dosyć tego, za jakie grzechy i w imię czego mam się tak męczyć oraz znosić to!!!!!
    • Gość: cpe Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.c149.petrotel.pl 24.10.11, 13:49
      osoba kt konczy anglistyke ma poz. cpe?
      • Gość: aga Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.class147.petrotel.pl 26.03.13, 14:16
        nie łódź się, nawet nie ma CAE
    • Gość: Mirella Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:16
      Uczyłam się w tej szkole i mam raczej złe zdanie.
    • Gość: Ksena Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:56
      Nie warto. Szkoda nerwów. Nie masz ani jednego błędu w pracy a i tak nie można zdać. Mam porównanie bo studiowałam na kilku uczelniach. Często przeciąga się miernoty. Znam takich co byli bardzo słabi i zdali. Kolega których mówił jak Anglik wyjechał do Anglii i skończył studia.
      Pisanie prac w tej szkole to następny cyrk. W pracy ani jednego błędu a przeciągają w czasie.
    • Gość: Nie Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:28
      Lepiej nie.
      • Gość: ? Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.c149.petrotel.pl 30.12.11, 13:46
        ?
    • Gość: Nie warto studiowa Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:26
      Rynek się nasycił. Lepiej pieniądze wydać na inny kierunek. Pracy nie ma.
    • Gość: Odradzam Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 13:11
      Każda prywatna szkoła lepsza. Mam wielu znajomych którzy studiowali gdzie indziej. Jak praca jest to ją przyjmują. A tu szopki -głowa mała. Niektórzy po 6 lat robią licencjat.
      • Gość: ee Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.180.42.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.01.12, 22:23
        poziom na anglistyce tragiczny.....
    • Gość: ee Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.31.100.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.05.12, 17:21
      wysoki poziom na niej jest
    • Gość: znawca tematu Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.opera-mini.net 02.05.13, 22:43
      Uczą tam nauczyciele z III LO z tytułami magistra
      • Gość: aa Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.plock.mm.pl 14.05.13, 21:02
        Do PWSZ-u nie warto iść! W ogóle apeluję do młodych ludzi wybierajcie praktyczne zawody. Po studiach nie ma pracy!
        • Gość: ee Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.c149.petrotel.pl 16.05.13, 12:38
          Dziewczyny po anglistyce sprzedaja ciuchy w galeriach. Niestety :(
          • Gość: o Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.30.87.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.13, 12:31
            Dzisiaj nie ma znaczenia jaka uczelnie się konczy. Licza się znajomości, układy, koneksje.
            Znam ludzi, którzy pokończyli UW, UJ i wrócili do Plocka, niestety, pracy nie znaleźli.
            • Gość: MĄDRALA Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.plock.mm.pl 03.06.13, 18:00
              Warto iść i nie słuchaj sie bo większość cosobie nie poradziła na PWSZ to pisze neatywne opinie.
              • Gość: olk Re: PWSZ proszę o opinię IP: *.class98.petrotel.pl 06.06.13, 18:10
                nie uwazam by bylo mozliwe nie poradzic sobie na pwsz, nie znam zadnej takiej osoby a znam wielu idiotow z dyplomem tejze uczelni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka