adalb-ert82 18.09.12, 20:53 Dom Darmstadt czeka reorganizacja - ok, ale które normalne miasto likwiduje CIT?? jakaś organizacja ma zastąpić CIT- chyba będziemy pierwsi w Polsce...ale przecież w Płocku to normalne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Kosek Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 22:02 Akurat to może wyjść na dobre. CIT jest dość skostniały a PLOT działa. Prezesem swoją droga jest dyrektor ZOO, wiec nie ma się co o brak pomysłów i działań obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wy.kosić Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.007.c93.petrotel.pl 18.09.12, 23:08 wszystko.A swoją drogą prezesem PLOT jest człowiek służbowo zależny od UM.Czy tylko dyrektor ZOO ma pomysły?.Ciekawe są inne "posunięcia" kadrowe w tej reorganizacji.Pewnie niedługo zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kosiarza Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.31.105.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.12, 23:47 tam zmiany są konieczne - mimo że byłem tam kilka razy, to nigdy nie mogłem pojąc jak ta instytucja działa i czemu służy, oczywiście poza zapewnianiem kilku ciepłych i spokojnych synekur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping pong Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 07:30 chodzą słuchy że będzie to dom Huaian ze względ na dynamikę współpracy z Chinami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niziolek0 Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.c154.petrotel.pl 19.09.12, 08:41 A wiceprezesem PLOT-u jest Prezes PTTK , który bardziej dba o interesy tej pierwszej instytucji. Cóż takiego wymyślił PLOT - spacery po Płocku? Przecież z powodzeniem robiło to PTTK przez kilka lat. Jakieś konkursy z wiedzy o Płocku w przedszkolach i szkołach podstawowych. Jakoś nie mogłem się doszukać innych osiągnięć tej instytucji, a wiem że finansowana jest przez Urząd Miasta. Natomiast co do likwidacji CIT, to jestem szczerze zaskoczony. Jestem częstym klientem informacji i spotkałem tam wielu turystów w tym obcokrajowców. Kolejni ludzie polecą na bruk, bo swoim trzeba dać pracę? O co tak naprawdę chodzi w tej reorganizacji i komu ma to służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.038.c68.petrotel.pl 19.09.12, 09:02 Mam nadzieję, że dyrektor ZOO bardziej nieobecny w Płocku niż obecny nie zostanie szefem nowej ratuszowej komórki. Lans w PLOT to nie praca, tam inni na jego nazwisko pracują. Może czas, by zaczęli pracować na własne konto. Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik80 Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorgan... 19.09.12, 08:19 jak mają się zajmować turystyką, informacją i współpracą zagraniczną, to może zlikwidować tożsame wydziały w ratuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 08:24 moze na poczatek usuną trawę z rynien ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: 193.105.122.* 19.09.12, 08:42 zlikwidują DD - wiadomo o tym od dawna. Udają tylko , że nic nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 08:45 ma tam rezydowac wydzial informacji ratusza , w sali na 1 piętrze będzie biuro pani "rzecznik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: 193.105.122.* 19.09.12, 08:51 dokładnie też tak słyszałam. Będzie tam wydział przeniesiony ze Zduńskiej bo lokale Ratusza zabrał poprzedni właściciel , a czynsz byłby dla miasta powalający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pong ping Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.31.3.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.12, 09:44 Gość portalu: ping pong napisał(a): >>>chodzą słuchy że będzie to dom Huaian ze względ na dynamikę współpracy z Chinami . czyżby pan prezydent TFURCZO ZINTERPRETOWAŁ składane mu od dawna propozycje: "posłania do ZOO albo na drzewo tłumoków zajmujących się w UMP informacją, promocją i PR " i zamiast skorzystać z tych dobrych rad dosłownie, to zamierza wynieść toto z ratusza i przekazać pod skrzydła deyrktora ZOO by nadal czyniło "PROMOCJĘ." To będzie co najwyżej POŁOWICZNE i wątpliwej jaości rozwiązanie. Z goowna bicz nie ukręci. Nie wiadomo zresztą czy po zakończeniu własnie twającej wizyty partnerskiej chińscy partnerzy będą zadowolenie z powierzenia spraw chińskich w Płocku w ręce takich niewydarzonych niemot i niedojdów, jakie im w odziedziny przysłano . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.12, 10:04 A co z pokojami hotelowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do GOŚĆ Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.31.3.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.12, 10:23 nie martw się, przydadzą się, do tej roboty nadają się o wiele bardziej niz gabinety w UMP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicholog Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.008.c83.petrotel.pl 19.09.12, 10:42 pokoje zostaną wyposażone w lustra na suficie nad łóżkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.12, 11:30 Ja myślałem o alkowie dla ropucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co z umową Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.007.c93.petrotel.pl 19.09.12, 10:46 na podstawie której powstał DD.Czy miasto partrnerskie nie ma tu nic do powiedzenia?.Pomyśleli o zmianach dla zmian by mówić,że coś się robi.Nie pomyśleli by zobaczyć czy zmian tych mogą dokonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z tumskiej Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.008.c83.petrotel.pl 19.09.12, 12:13 umowa wygasła a teraz są inne priorytetowe kierunki turystyki ...to znaczy oczywiście chciałem powiedzieć współpracy międzynarodowej z przewagą promocji ! jest kupa promocji z przewagą tej pierwszej i gdzieś tę kupę trzeba umieścić ! co prawda pustych biurowców pełno w całym mieście ale biuro z widokiem na stary rynek nie każdy mieć może szczególnie jeśli jeszcze jest balkon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedy umowa Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.007.c93.petrotel.pl 19.09.12, 12:28 wygasła?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kiedy umowa Re: Co dalej z Domem Darmstadt? Likwidacja? Reorg IP: *.30.99.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.12, 15:30 wystarczy że umowa nie była odpowiednnio eksploatowana, dostatecznie doglądana, pielęgnowana, zasialania , itd - po prostu w międzyczasie wyschła i uschła z braku troski i ze starości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remanent Re: Niemcy sprawdzili kasę i funkcjonowanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 19:18 unsere kameraden aus darmstadt mają nas w d...e i słusznie ! żyjemy w dupie bo całe miasto tak mniej więcej pachnie i wygląda . Stąd nie honor dla nich utrzymywać takie obciachowe kierunki współpracy ! stąd miejscowi "władcy " muszą kombinować jak łysy koń pod górę jak łyknąć tego gorącego kartofla ! skończyło się babci sr...e za cudzą kase ! dobrze zarło ale zdechło , pewnie niemcy zażadali rozliczeń a tu ... ni ma ! ergo koniec kasy ! teraz ktos z radnych powinien przeswietlic dlaczego szkopy wstzrymaly kase ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do remanent Re: Niemcy sprawdzili kasę i funkcjonowanie ! IP: *.007.c93.petrotel.pl 19.09.12, 21:15 z radych?Kto ma to zrobić.Komisja rewizyjna?.A może komisja skarbu i fanansów/czy jak jej tam/?.Prześwietlić powiadasz.Nie rozśmieszaj mnie.Jeden koncercik kilkaset tysięcy i co.Prześwietlają to?.Ha,ha,ha,ha,ha.Radni powiadasz.Widać,że nie znasz realiów.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Niemcy sprawdzili kasę i funkcjonowanie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.12, 09:06 Ja, naturlich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Niemcy sprawdzili kasę i funkcjonowanie ! IP: *.008.c83.petrotel.pl 20.09.12, 09:29 zamiast reorganizacji proponuję regenerację, rewizję i restytucję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epoeta Re: Niemcy sprawdzili kasę i funkcjonowanie ! IP: *.31.218.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.12, 10:15 ... i resocjalizację . Myślę, że przede wszystkim to jest potrzebne płockim urzędnikom. Przecież dla miasta lepiej jak znikną instytucje odpowiedzialne za turystykę, bo wstyd kogokolwiek zapraszać do Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doba Re: Niemcy sprawdzili kasę i funkcjonowanie ! IP: *.008.c83.petrotel.pl 20.09.12, 11:07 tak jest zrobmy rewizję i resocjalizację zanim pojawią się reperkusje a moze nawet rewindykacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Niemcy sprawdzili kasę i funkcjonowanie ! IP: *.008.c83.petrotel.pl 20.09.12, 12:24 a trawę i inne chwasty co wyrosły w rynnach już usunęli ? ciekawostka - moze w ramach słynnnego eksperymentu ze sprzątaniem w mieście wymyslonego przez zastepce ds komunalnych wskutek szoku jakiego doznał na skutek wyciągnięcia przez dziennikarkę z jamy by się udało ! tak eksperymentalnie ! Odpowiedz Link Zgłoś