citymen_plock 25.05.18, 13:15 Wioletta Kulpa kandydatką PiS na prezydenta Płocka! Oby pogoniła Pani tę... kamieni kupę z dużą przewagą kupy. Trzymamy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: somsiad Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.225.c67.petrotel.pl 25.05.18, 13:48 Słyszałem, że masz zostać wiceprezydentem d/s inwestycji i rozwoju oraz pełnomocnikiem miasta ds kontaktów z Przew. Parlamentu Europejskiego oraz petycji europejskich. Tylko co na to mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.class103.petrotel.pl 28.05.18, 08:44 Pierwszy etap ma za sobą a teraz potrzebuje silnego wsparcia aby zająć pierwszą pozycję! W Płocku zmiana jest potrzebna i lepsza jest "dobra zmiana" niż to co mieliśmy i mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somsiad Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.225.c67.petrotel.pl 05.06.18, 10:13 Zorganizuj blokadę z wiecem poparcia przy Orlen Arenie. Już masz wprawę. Na twój apel Sylwku sąsiedzie odpowiedzą jak zawsze tłumy tłumy Odpowiedz Link Zgłoś
jenniferl Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock 06.07.18, 21:27 1. Kto to jest Wioletta Kulpa?2. A ten poprzedni prezydent z pis to miał jakieś problemy z prawem?Szkoda, bo miasto tak rozkwitlo za jego rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
jenniferl Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock 06.07.18, 21:36 liczysz na jakieś 500? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_pierdoInik Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.play-internet.pl 18.07.18, 09:28 no, polonisto z bździejewa na rowerku, zakładaj sapogi i s.... mój drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.147.c89.petrotel.pl 23.07.18, 08:44 Płock potrzebuje prezydenta wizjonera i stratega. Takiego jeszcze nie miał i ... nie ma! W nowych wyborach samorządowych jest nadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soli Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.225.c67.petrotel.pl 23.07.18, 10:39 nooooo! |Pani Kulpa wizjoner jakich mało bu ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.146.108.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.18, 11:21 Ta bulwa samo tak się nadaje na prezydenta jak i na tancerkę erotyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
citymen_plock Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock 28.08.18, 19:03 Nowakowski za to na prezydenta jak na hipisa. Niby kobieta a matoł (o Annie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sambi Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.069.c64.petrotel.pl 29.08.18, 10:54 Lecz się sąsiad. Nie dręcz matuli. Odpowiedz Link Zgłoś
jenniferl Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock 31.08.18, 20:20 Każdy może startować...pis już rządził w Płocku, może zapomnieliście..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matoł_brunet Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.18, 06:42 Może zmieni tych pracowników w Obsłudze Mieszkańców w Urzędzie Miasta. Chciałem zmienić nr. telefonu w epuapie zgłosiłem się na stanowisko gdzie jest obsługiwany epuap pracownik brunet nie potrafił zrobić tego odsyłał mnie abym to zrobił sam a samodzielnie nie można dokonać zmiany, jego koleżanka siedząca obok odsyłała mnie do Ministerstwa - takie głupoty mówiła. Przy brunecie matole zadzwoniłem na infolinie epuapu powiedzieli zmiana jest bardzo prosta zajmuje 2 minuty. Brunet jeszcze głupio dyskutował. Za co biorą pieniądze siedzący tam ludzie ? Jak tylko siedzą na fotelikach i tempo gapią się jak sroka w gnat w monitory. To jest żenujące !!! Matoł brunet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.class147.petrotel.pl 03.09.18, 22:46 Uczciwość, kompetencja, profesjonalizm. Płock zasługuje na więcej. Popieram Panią Wiolettę Kulpę na Prezydenta Miasta Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.013.c68.petrotel.pl 04.09.18, 18:05 Ciekawe co na temat uczciwosci myslą porzucona żona i dzieci aktualnego konkubenta, ktory odszedł po kilku latach małżeństwa do pani Wiolty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bird Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: 193.243.143.* 22.10.18, 10:51 Trzymając się Twojej wysmakowanej intelektualnie wypowiedzi, całkowicie mieszczącej się w stylistyce języka miłości, zdaje się ,że Twoja kandydatka potknęła się wyraźnie o tę kamieni kupę , a nawet się poślizgnęła. Z zapachem musisz poradzić sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
citymen_plock Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock 22.10.18, 18:22 Wysmakowana to będzie ta kolejna prezydentura niczym kamienica vis a vis ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bird Re: Wioletta Kulpa będzie nowym prezydentem Płock IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.18, 21:37 Skoro dobro mieszkańców leży na sercu wszystkim radnym WSPÓLNIE dadzą radę. Pani K. jest znana ze swojej bezstronności, szacunku dla oponentów... Odpowiedz Link Zgłoś