Dodaj do ulubionych

gdzie na kolacyjke?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:32
jakie miejsce polecacie na mila kolacyjke w milej atmosferze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lex ???????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:47
      Na KOLACYJKĘ miejsc nie polecam, ale na KOLACJE bardzo chętnie.......
      • Gość: truman Re: ???????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:32
        slowo pomalu odrywa mi sie od znaczenia,

niech bedzie kolacja
        ?
    • mariuszq2 Re: gdzie na kolacyjke? 03.12.04, 15:39
      ja tam lubie bigos na dworcu
    • Gość: Bywalec Re: gdzie na kolacyjke? IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:55
      Polecam Retro na Kwiatka. Miła knajpka z niezłym jedzonkiem i atmosferą!
    • Gość: łona Re: gdzie na kolacyjke? IP: 80.55.39.* 03.12.04, 18:24
      polecam art deco lub salonik na starym rynku - w obu można dostać placek po
      wegiersku. Pyszności ... A na deser wiśnie po parysku. Cudo w ustach ...:-)
      • Gość: Werdan Re: gdzie na kolacyjke? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 20:13
        Oprocz wymienionych juz restauracji, polecam restauracje w hotelach Starzynski, Rusalka i Debowa Gora. W Petropolu nie bylem, ale pewnie tez jest sympatycznie.
        • Gość: kati Re: gdzie na kolacyjke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:27
          karczma pod strzecha na grodzkiej, naprawdę waro, jest klimat i dobre jedzenie.
        • Gość: wtk Re: gdzie na kolacyjke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:28
          Oberza pod strzecha nowa knajpa z niezlym zarciem i nie wygorowanymi cenami,
          polecam
          • Gość: truman Re: gdzie na kolacyjke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 00:08
            no to mam liste
            dzieki
    • Gość: Luluś Re: gdzie na kolacyjke? IP: 80.48.4.* 04.12.04, 11:50
      Do "Lolity".Robią świetne lody.
    • Gość: orleniak Re: gdzie na kolacyjke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.14, 15:41
      Jesz dlatego, że tam pracujesz. Tyle! Byłem dwa razy jako zaproszony gość. Sam bym tam nigdy więcej nie poszedł. Wielka pomyłka z pretensjonalnym zadęciem na lokal luksusowy chociaż niby swojski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka