Dodaj do ulubionych

K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia :

IP: *.c158.petrotel.pl 28.02.06, 16:30
Walki Marcina na ostatnim turnieju na Węrzech :

htp://www.k-sport.pl/cwiercfinal.wmv
www.k-sport.pl/polfinal.wmv
Komentarze mile widziane :)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 28.02.06, 21:15
      Dobra walka moze jeszcze nie na najwyzszym poziomie ale pełen szaczunek. 3 runda
      zdecydowanie dla Marcina bo w drugiej mial ciezko ale przeciwnik wysiadl
      kondycyjnie glownie w wyniku kopniec Rozala . Niech sie rozwija bp moze duzo
      osiagnac . pozdro
      • Gość: affffa Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:17
        no nie gej znow sciaga laske
        • Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.c158.petrotel.pl 01.03.06, 10:30
          Powiesz mi to w twarz ?? Wątpie, bo tchurz z ciebie i tyle. Gnojek, co jest
          odważny jak jest anonimowy. W prawdziwym życiu, pewnie wszyscy Cię leją i boisz
          się wyjść z domu. Cały Twój świat to ekran monitora. Pewnie z tąd ta flustracja.
          • Gość: aaaaa Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:46
            Gość portalu: RoughBoy napisał(a):

> Powiesz mi to w twarz ?? Wątpie, bo tchurz z ciebie i tyle. Gnojek, co jest
            > odważny jak jest anonimowy. W prawdziwym życiu, pewnie wszyscy Cię leją i
            boisz
            > się wyjść z domu. Cały Twój świat to ekran monitora. Pewnie z tąd ta
            flustracja
            > .

tak tak masz racje duzy chlopczyku,eh co za smieszny koles
            • Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.c158.petrotel.pl 01.03.06, 13:41
              > Powiesz mi to w twarz ?? Wątpie, bo tchurz z ciebie i tyle. Gnojek, co jest
              > odważny jak jest anonimowy. W prawdziwym życiu, pewnie wszyscy Cię leją i
              boisz
              > się wyjść z domu. Cały Twój świat to ekran monitora. Pewnie z tąd ta
              flustracja
              > .

>>tak tak masz racje duzy chlopczyku,eh co za smieszny koles

Zadałem proste pytanie : Powiesz mi to wszystko w twarz, odważniaku ? albo
              podpiszesz się pod postem imieniem i nazwiskiem ?

• Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 01.03.06, 11:13
      Jestescie żalosni zamiast sie cieszyc ze ktos z Plocka doszedl do czegos i ktos
      chce to promowac -bo moze to sie przyjmie u nas(nie jak wasza kochana pilka
      nozna czy reczna na ktora chodzi garstka kibicow), dzieciaki sie zajma
      trenowaniem a nie staniem pod klatkami -a wy co szczekacie jak tchorzliwe psy .
      Szkoda pisania
      • Gość: kibic Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:26
        na reczna nie chodzi garsta kibicow,chyba za duzo sie nasluchales dmoszynskiego
        • Gość: kibic Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:26
          i z jakiej racji mieszasz w to pilke nozna i reczna ?
      • Gość: emigrant Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.ksshokka.co.jp 01.03.06, 11:41
        Gość portalu: dd napisał(a):

> Jestescie żalosni zamiast sie cieszyc ze ktos z Plocka doszedl do czegos i
        ktos
        > chce to promowac -bo moze to sie przyjmie u nas(nie jak wasza kochana pilka
        > nozna czy reczna na ktora chodzi garstka kibicow), dzieciaki sie zajma
        > trenowaniem a nie staniem pod klatkami -a wy co szczekacie jak tchorzliwe
        psy .
        > Szkoda pisania

no no kolejny co się wywyższa. ja mam się z nim identyfikować ?
        www.mmaniacs.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=967&Itemid=78
        Marcinie czy mógłbyś nam w paru słowach przybliżyć swoją osobę ?

Mam 28 lat. Mieszkam w Płocku. To małe miasto, które gdyby nie dwa wielkie
        zakłady ( ORLEN i PERN ) było by kompletnym zaściankiem i jeździłyby tu wozy
        drabiniaste. Niestety mimo, tego że właśnie tu znajdują się te dwa wielkie
        zakłady kojarzone jednoznacznie z Płockiem, nie możemy znaleźć dużego,
        poważnego sponsora

"PROSTA GWIAZDA"
        • Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.c158.petrotel.pl 01.03.06, 13:40
          Czy jest tu jakieś stwierdzenie, które jest nieprawdą ??? Lepiej być zakłamanym
          i twierdzić, że Płock to metropolia, która oferuje tyle atrakcji, że nie wiadomo
          które wybrać. Prawda jest taka jam Marcin powiedział. Smutna niestety, ale prawda.
    • Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 01.03.06, 16:25
      Tak na reczna chodza tłumy ale na mecz z Kielcami czy Zaglebiem ale ostatnio tez
      bylo polowe hali . Przyjdz w sobote na mecz to zobaczysz te tłumy (oby bylo
      ze 400 osob)- wielkie tłumy
      • Gość: pani Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:35

> Tak na reczna chodza tłumy ale na mecz z Kielcami czy Zaglebiem ale ostatnio
        te
        > z
        > bylo polowe hali . Przyjdz w sobote na mecz to zobaczysz te tłumy (oby bylo
        > ze 400 osob)- wielkie tłumy

pan z ukladu jakiegos jest ze takie glupoty pisze ?
    • Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 01.03.06, 19:09
      To prosze pani nasza płocka rzeczywistosc no tak ale lepiej o tym nie
      pisac.Proponuje przyjsc na hale juz w sobote ZAPRASZAM
      • Gość: pani Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:54

> To prosze pani nasza płocka rzeczywistosc no tak ale lepiej o tym nie
        > pisac.Proponuje przyjsc na hale juz w sobote ZAPRASZAM

nie nie to ja pana zapraszam bo ja chodze i wiem a pan ma zle wiadomosci albo
        specjalnie tak pisze. pozdrawiam
    • Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 01.03.06, 22:35
      A niech mi pani napisze jaki bym mial w tym cel poprostu jestem wkurzony ze tak
      jest a na meczach jestem wszystkich niech mi pani uwierzy-pozdrawiam i do
      zobaczenia w sobote
      • Gość: gosc portalu Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.c241.petrotel.pl 01.03.06, 22:51
        dred przestań
      • Gość: pani Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:21

> A niech mi pani napisze jaki bym mial w tym cel poprostu jestem wkurzony ze
        tak
        > jest a na meczach jestem wszystkich niech mi pani uwierzy-pozdrawiam i do
        > zobaczenia w sobote

prosze pana chyba nie poszlo po pana mysli bo na druzyne przedostatnia w tabeli
        przyszlo duzo wiecej kibicow niz pan sadzil
    • Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 05.03.06, 12:13
      Jestem zadowolony ze bylo sporo kibicow a to ze piszesz ze nie poszlo po mojej
      mysli jest dziwne ale co tam -do zobaczenia w srode .pozdrowionka
      • Gość: wuerzet Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.cable.ubr04.haye.blueyonder.co.uk 06.03.06, 21:05
        zajebiscie sie tlucze,szkoda ze jest chamem jakich malo
    • Gość: go Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:47
      Ale do finaly nie wyszedl speniał sie
      • Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:49
        Speniali to się organizatorzy i nie dopuścili go do walki. Bo obił by im ich
        miejscowego idola Karacsa Atille. Marcin zresztą z tą kontuzją walczył w sobotę
        we Wrocławiu i wszystkie walki wygrał przed czasem. Pierwszą w rundzie drugiej,
        półfinał w pierwszej i finał też w pierwszej.
        • Gość: Tomek Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:30
          oglądałem pófinał węgry super.będą walki z wrocka ?
          • Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:30
            Już są od niedzieli :)

ćwierćfinały :

www.kansy.plocman.pl/wroclaw/cf1.wmv
            www.kansy.plocman.pl/wroclaw/cf2.wmv
            www.kansy.plocman.pl/wroclaw/cf3.wmv
            www.kansy.plocman.pl/wroclaw/cf4.wmv
            półfinały :

www.kansy.plocman.pl/wroclaw/pf1.wmv
            www.kansy.plocman.pl/wroclaw/pf2.wmv
            finał :

www.kansy.plocman.pl/wroclaw/final.wmv
            • Gość: Tomek Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:47
              miłe zaskoczenie nie liczyłem na tak konkretną odpowiedż :0)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka