Gość: RoughBoy IP: *.c158.petrotel.pl 28.02.06, 16:30 Walki Marcina na ostatnim turnieju na Węrzech : htp://www.k-sport.pl/cwiercfinal.wmv www.k-sport.pl/polfinal.wmv Komentarze mile widziane :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 28.02.06, 21:15 Dobra walka moze jeszcze nie na najwyzszym poziomie ale pełen szaczunek. 3 runda zdecydowanie dla Marcina bo w drugiej mial ciezko ale przeciwnik wysiadl kondycyjnie glownie w wyniku kopniec Rozala . Niech sie rozwija bp moze duzo osiagnac . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: affffa Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:17 no nie gej znow sciaga laske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.c158.petrotel.pl 01.03.06, 10:30 Powiesz mi to w twarz ?? Wątpie, bo tchurz z ciebie i tyle. Gnojek, co jest odważny jak jest anonimowy. W prawdziwym życiu, pewnie wszyscy Cię leją i boisz się wyjść z domu. Cały Twój świat to ekran monitora. Pewnie z tąd ta flustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:46 Gość portalu: RoughBoy napisał(a): > Powiesz mi to w twarz ?? Wątpie, bo tchurz z ciebie i tyle. Gnojek, co jest > odważny jak jest anonimowy. W prawdziwym życiu, pewnie wszyscy Cię leją i boisz > się wyjść z domu. Cały Twój świat to ekran monitora. Pewnie z tąd ta flustracja > . tak tak masz racje duzy chlopczyku,eh co za smieszny koles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.c158.petrotel.pl 01.03.06, 13:41 > Powiesz mi to w twarz ?? Wątpie, bo tchurz z ciebie i tyle. Gnojek, co jest > odważny jak jest anonimowy. W prawdziwym życiu, pewnie wszyscy Cię leją i boisz > się wyjść z domu. Cały Twój świat to ekran monitora. Pewnie z tąd ta flustracja > . >>tak tak masz racje duzy chlopczyku,eh co za smieszny koles Zadałem proste pytanie : Powiesz mi to wszystko w twarz, odważniaku ? albo podpiszesz się pod postem imieniem i nazwiskiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 01.03.06, 11:13 Jestescie żalosni zamiast sie cieszyc ze ktos z Plocka doszedl do czegos i ktos chce to promowac -bo moze to sie przyjmie u nas(nie jak wasza kochana pilka nozna czy reczna na ktora chodzi garstka kibicow), dzieciaki sie zajma trenowaniem a nie staniem pod klatkami -a wy co szczekacie jak tchorzliwe psy . Szkoda pisania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:26 na reczna nie chodzi garsta kibicow,chyba za duzo sie nasluchales dmoszynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:26 i z jakiej racji mieszasz w to pilke nozna i reczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.ksshokka.co.jp 01.03.06, 11:41 Gość portalu: dd napisał(a): > Jestescie żalosni zamiast sie cieszyc ze ktos z Plocka doszedl do czegos i ktos > chce to promowac -bo moze to sie przyjmie u nas(nie jak wasza kochana pilka > nozna czy reczna na ktora chodzi garstka kibicow), dzieciaki sie zajma > trenowaniem a nie staniem pod klatkami -a wy co szczekacie jak tchorzliwe psy . > Szkoda pisania no no kolejny co się wywyższa. ja mam się z nim identyfikować ? www.mmaniacs.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=967&Itemid=78 Marcinie czy mógłbyś nam w paru słowach przybliżyć swoją osobę ? Mam 28 lat. Mieszkam w Płocku. To małe miasto, które gdyby nie dwa wielkie zakłady ( ORLEN i PERN ) było by kompletnym zaściankiem i jeździłyby tu wozy drabiniaste. Niestety mimo, tego że właśnie tu znajdują się te dwa wielkie zakłady kojarzone jednoznacznie z Płockiem, nie możemy znaleźć dużego, poważnego sponsora "PROSTA GWIAZDA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.c158.petrotel.pl 01.03.06, 13:40 Czy jest tu jakieś stwierdzenie, które jest nieprawdą ??? Lepiej być zakłamanym i twierdzić, że Płock to metropolia, która oferuje tyle atrakcji, że nie wiadomo które wybrać. Prawda jest taka jam Marcin powiedział. Smutna niestety, ale prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 01.03.06, 16:25 Tak na reczna chodza tłumy ale na mecz z Kielcami czy Zaglebiem ale ostatnio tez bylo polowe hali . Przyjdz w sobote na mecz to zobaczysz te tłumy (oby bylo ze 400 osob)- wielkie tłumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:35 Gość portalu: dd napisał(a): > Tak na reczna chodza tłumy ale na mecz z Kielcami czy Zaglebiem ale ostatnio te > z > bylo polowe hali . Przyjdz w sobote na mecz to zobaczysz te tłumy (oby bylo > ze 400 osob)- wielkie tłumy pan z ukladu jakiegos jest ze takie glupoty pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 01.03.06, 19:09 To prosze pani nasza płocka rzeczywistosc no tak ale lepiej o tym nie pisac.Proponuje przyjsc na hale juz w sobote ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:54 Gość portalu: dd napisał(a): > To prosze pani nasza płocka rzeczywistosc no tak ale lepiej o tym nie > pisac.Proponuje przyjsc na hale juz w sobote ZAPRASZAM nie nie to ja pana zapraszam bo ja chodze i wiem a pan ma zle wiadomosci albo specjalnie tak pisze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 01.03.06, 22:35 A niech mi pani napisze jaki bym mial w tym cel poprostu jestem wkurzony ze tak jest a na meczach jestem wszystkich niech mi pani uwierzy-pozdrawiam i do zobaczenia w sobote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.c241.petrotel.pl 01.03.06, 22:51 dred przestań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:21 Gość portalu: dd napisał(a): > A niech mi pani napisze jaki bym mial w tym cel poprostu jestem wkurzony ze tak > jest a na meczach jestem wszystkich niech mi pani uwierzy-pozdrawiam i do > zobaczenia w sobote prosze pana chyba nie poszlo po pana mysli bo na druzyne przedostatnia w tabeli przyszlo duzo wiecej kibicow niz pan sadzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 05.03.06, 12:13 Jestem zadowolony ze bylo sporo kibicow a to ze piszesz ze nie poszlo po mojej mysli jest dziwne ale co tam -do zobaczenia w srode .pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuerzet Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.cable.ubr04.haye.blueyonder.co.uk 06.03.06, 21:05 zajebiscie sie tlucze,szkoda ze jest chamem jakich malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:47 Ale do finaly nie wyszedl speniał sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:49 Speniali to się organizatorzy i nie dopuścili go do walki. Bo obił by im ich miejscowego idola Karacsa Atille. Marcin zresztą z tą kontuzją walczył w sobotę we Wrocławiu i wszystkie walki wygrał przed czasem. Pierwszą w rundzie drugiej, półfinał w pierwszej i finał też w pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:30 oglądałem pófinał węgry super.będą walki z wrocka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:30 Już są od niedzieli :) ćwierćfinały : www.kansy.plocman.pl/wroclaw/cf1.wmv www.kansy.plocman.pl/wroclaw/cf2.wmv www.kansy.plocman.pl/wroclaw/cf3.wmv www.kansy.plocman.pl/wroclaw/cf4.wmv półfinały : www.kansy.plocman.pl/wroclaw/pf1.wmv www.kansy.plocman.pl/wroclaw/pf2.wmv finał : www.kansy.plocman.pl/wroclaw/final.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: K-1 Hungary. Walki Różala do ściągnięcia : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:47 miłe zaskoczenie nie liczyłem na tak konkretną odpowiedż :0) Odpowiedz Link Zgłoś