kwisniewski 30.07.08, 08:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwisniewski [...] 30.07.08, 09:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zgroza Re: Szukamy potomków żołnierzy spod Borkowa i Nas IP: *.221.c95.petrotel.pl 30.07.08, 09:51 wiadomosci.onet.pl/1797736,11,item.html no to dochowaliśmy się żołnierzy...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plocczanin Re: Szukamy potomków żołnierzy spod Borkowa IP: *.plock.mm.pl 30.07.08, 11:43 Znowu to samo. KTOŚ czuwa, żeby dawać nam Polakom nauczkę. I pokazać, ze jesteśmy nic nie warci.... Prawda nas wyzwoli.? Zawsze, kiedy tylko piszemy o Polsce, tradycji, kulturze polskiej itp POJAWIA SIE SYSTEM, który odbrązawia? nas Polaków. To samo pokazało się jak zmarł Papież a potem poszło już taśmowo. tematem wiodącym jest co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dana Re: Szukamy potomków żołnierzy spod Borkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 17:51 tam zginęli płocczanie, conajmniej kilku zołnierzy Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Szukamy potomków żołnierzy spod Borkowa 30.07.08, 22:28 Jeśli moje dwa wpisy zostały usunięte bo pisałem o miastach związanych z Obroną Płocka 1920 r a został jeden wpis o polskich żołnierzach z Iraku to mam pytanie dlaczego ? i czemu to ma słuzyć - Pytanie kieruję oczywiście do odpowiedzialnych za to forum a odpowiedź już znam Jak dla pana, ten adres emailowy słuzy do zgłaszania postów które naruszają regulamin forum gazety.pl. Nie życzę sobie innych maili od pana. I kto to napisał ? Dyskusja trwa demokracja w Polsce ma się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Szukamy potomków żołnierzy spod Borkowa 30.07.08, 22:53 kwisniewski napisał: > Jeśli moje dwa wpisy zostały usunięte [...] a został jeden wpis o > polskich żołnierzach z Iraku to mam pytanie dlaczego ? i czemu to > ma słuzyć - 1. Dlaczego zostały ocenzurowane dwa wpisy, mogę odpowiedzieć, ale takich odpowiedzi nie udziela się na forum. 2. Dlaczego jakaś odpowiedź została, na takie pytania nie udzielamy odpowiedzi. 3. Czemu to służy? Porządkowi na forum i poszanowaniu cudzej własności. > Pytanie kieruję oczywiście do odpowiedzialnych za to forum a > odpowiedź już znam Obawiam się, że nie jest to odpowiedź, jakiej ja bym udzielił. I pewnie dlatego jeszcze niejeden wpis będę musiał ocenzurować. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Szukamy potomków żołnierzy spod Borkowa 30.07.08, 22:58 roman_j napisał: > > Obawiam się, że nie jest to odpowiedź, jakiej ja bym udzielił. I pewnie dlatego > jeszcze niejeden wpis będę musiał ocenzurować. :-)) > Zdanie prawdziwe p. Romanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: Szukamy potomków żołnierzy spod Borkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 18:19 pisząc na czerwono to co piszesz łamiesz wyraźnie prawo i regulamin no i zupełnie nie na temat, bezradny bycie, Odpowiedz Link Zgłoś