kasia_w-u 24.10.03, 13:33 jak w temacie, szczegolnie interesuje mnie oddzial polozniczy. pozdrawiam i dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Poprosze o opinie nt. Szpitala Wojewódzkiego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 21:15 a co konkretnie Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_w-u Re: Poprosze o opinie nt. Szpitala Wojewódzkiego 27.10.03, 09:35 oddzial polozniczy - warunki, lekarze, polozne, atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Poprosze o opinie nt. Szpitala Wojewódzkiego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 22:12 Sale-jedno i dwuosobowe, cisza, spokój.Odwiedziny praktycznie możliwe o dowolnej porze. Jedzenie do kitu - ale w polskich szpitalach to chyba norma. Położne sympatyczne, pielęgniarki również. Kilka razy dziennie wchodziły do sali, pytając, czy nie potrzebuję czegoś dla siebie lub dziecka. Ogólnie - naprawdę OK. Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej, podaj adres mailowy, odpiszę i opowiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.Ciekawski Re: Poprosze o opinie nt. Szpitala Wojewódzkiego IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 27.10.03, 23:32 jak mozesz decydowac, tzn. nie jestes np. nieprzytomna, to sp.......l z Wojewodzkiego; legendy kraza juz o tym szpitalu; moj ojciec np. mial swego czasu rozwalone kolano, i w naszym kochanym wojewodzkim od razu powiedzieli, ze kolana sie nie da uratowac, noga bedzie usztywniona, i chuj, po chłopie :) Przenieslismy go z mama do Łodzi i po trzech miesiącach chodził już normalnie, nawet byś nie pomyslała, że niedawno mial kolano (według naszych) "nie do złożenia"; a jeśli chodzi o twój problem - domyslam sie, że dzidziusia chcesz urodzic - to juz chyba lepszy jest Stary Szpital na Kościuszki, ale tez mial ostatnio jakąś aferę, więc nie wiem; reasumując: o Wojewódzkim nie słyszałem jednego dobrego słowa; Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Poprosze o opinie nt. Szpitala Wojewódzkiego IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 28.10.03, 12:50 Unikać jak ognia ortopedii i "twardej" chirurgii na Winiarach.Znam ludzi którym straszliwie pokomplikowali życie. Mnie z połamana kością łonową miednicy zostawili bez pomocy poniewaz bardzo nie chciałem iść do szpitala. Podpisałem że chcę do domu i zostawili mnie na wózku. Gdyby nie ś.p. doktor Poznański nikt by mi nie pomógł. Od momentu gdy był podpis na karcie że nie chcę do szpitala przestali się mną interesować. Poleżałem w domu 3 tygodnie i kość sie zrosła. W szpitalu i tak nic oprócz wyciągu lekarze by nie zaordynowali. A ja naprawdę nie mogłem wtedy pozwolić sobie na szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek.m Re: Poprosze o opinie nt. Szpitala Wojewódzkiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 20:03 do Kasi : bardzo proszę o opinie na asiek.m@gazeta.pl lub asiek.m@interia.pl ja też nie wiem, gdzie rodzić... będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś