Dodaj do ulubionych

hotel verano phoenix family jaki to hotel?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 09:52
jade na poczatku czerwca 2010 to tegoz wlasnie hotelu mam pytanie
czy ktos moze podzielic sie ze mna opinia czy warto tam jechac?acha
i jakie godne polececia w side sa dyskoteki?
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.10, 22:45
      zobacz tu:
      www.oceniacz.pl/hotel/4723/club-verano/opinie
    • Gość: Aśka Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 15:17
      Witam
      ja jadę do Verano 16.06.2010r i też liczę na jakieś opinie. może już ktoś wrócił
      z "turnusu" maj 2010 i zechce coś napisać?? krzysio555@wp.pl
      • Gość: mala Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 11:26
        mi też wpadł ten hotel w oko dla dzieci super,są 4 baseny różne zjezdzalnie i
        jest tani ten hotel ja nie jestem wymagajaca 3* mi starczą bedzie napewno super
        • Gość: de Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: 188.33.210.* 22.05.10, 08:00
          kilka dni temu wróciłam i na pewno wrócę tam w przyszłym roku...
          tylko pokoje bardzo przeciętne... ANIMATORZY;D fajnie się z nimi
          balowało;]
          • Gość: gosc Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: 217.153.201.* 22.05.10, 08:19
            a sa jakies wyjazdy z animatorami do side na dyskoteki?a jaka pogoda
            jest w turci!acha a czy w hotelu jest tez dyskoteka?
            • edyta0612 Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? 18.06.10, 21:57
              Do de prosze napisz więcej szczegółów odnośnie tego hotelu jak
              pokoje- czy są czyste głównie chodzi mi o robactwo jadę z małym
              dzieckiem i trochę się tego obawiam , jak jedzenie i jaka plaża czy
              w miarę czysta.
          • Gość: Pedro Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 14:30
            moge poprosić o napisanie więcej. Jedziemy z dzieckiem a wszystkie
            komentarze które znajdujemy są jak hotel był jeszcze Club Verano. A
            komentarze nie byly optymistyczne! Podobno jest po remoncie. Proszę
            o info. Dziekuję
          • Gość: gosc do de IP: 217.153.201.* 27.06.10, 10:51
            a z jakimi animatorami imprezowałaś jesli moge spytac:)?
    • Gość: ganski Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 12:13
      No ktoś już był w tym roku bo ja we wrześniu lecę
      • Gość: turysta Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.leon.com.pl 18.06.10, 19:21
        byłem na początku czerwca. hotel według mnie 1* .na parterze pokoje beznadziejne
        sama stęchlizna brać pokoje na 2 piętrze ,o suicie i pokoju familii można tylko
        pomarzyć. rezydenci beznadziejni w ogóle nie dbają o turystów jedzenie w miarę
        dobre leżaki i parasole na plaży rezerwować o 5 godz.a na basenie o 7.do side
        ok. 45 min. deptakiem , plaga komarów . bardzo dożo rosjan ( walka o
        jedzenie).we wtorki na basenie jest bazar UWAGA NA OSZUSTÓW Z WIELBŁĄDAMI NIE
        ROBIĆ ZDJĘĆ KOSZT DZIECKO 10 EURO DOROSŁY 15
        • Gość: gosc Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 15:33
          byłam w tym roku w tym hotelu i dla mnie było super wiadomo to jest
          hotel 3 gwiazdkowy no teraz moze i 4 ale co chcemy po 3 gwiazdkach w
          turcji!wiec ludzie nie narzekajcie bo to i tak dobry standrd na 3
          gwiazdki!rezydenci super załatwiali nam zmiany pokoi i kazda zecz o
          która prosilismy!szczególnie krzysiek i mateusz!generalnie hotel po
          remoncie!wieczorami jak co dzien animacje duzo atrakcji dla dzieci!
          obsługa bardzo przyjazna nie bylo z niczym problemow!wiec wedlug
          mnie jak na hotel o 3 gwiazdkach bylo oki
          • Gość: nuta Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.chello.pl 27.06.10, 11:09
            animacje w hotelu 3***????
            • Gość: gosc Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: 217.153.201.* 27.06.10, 11:22
              tak codziennie były animacje wieczorami oprocz tego w ciegau dnia
              animatorzy na basenie wymyslali aerobiki itp a na plazy gra w
              siatkówke.
    • Gość: B.P. Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 16:02
      Witam serdecznie, proszę jak najszybciej zmienić ten hotel. Prowadzę Biuro Podróży i pracownica nie sprawdzając go wcześniej wysłała klientów do tego właśnie hotelu.
      Jesteśmy na etapie odzyskiwanie całości pieniędzy bo to co na miejscu klienci zastali przekraczało moją wyobraźnię. Jak najbardziej jestem zwolenniczką hoteli 3* i wiadomo że standard oraz infrastruktura zdecydowanie się różnią od 4* czy 5*. Jednak to miejsce już nie powinno nosić miana hotelu.
      Skracając:
      Grzyb na ścinach i suficie,
      Brak jedzenie przy opcji ALL,
      Restauracja pełna kotów( zanim zasiadło się do stołu należało na początku przegonić koty z krzeseł i ze stołów),
      Kable wystające ze ścian,
      Kamień w mydelniczkach,
      Pokoje 2os około 5 m2.
      Brak szaf w pokojach,
      Cieknąca klimatyzacja,
      Worki ze śmieciami w ogrodzie,
      I cała masa innych okropnych rzeczy.
      Jet Touristic ma go w swojej ofercie i podejrzewam że z tego biura Państwo jedziecie.
      Szczerze radzę, zmieńcie hotel bo wakacje okażą się SURVIVAL-em
      • podroznik321 Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? 28.10.10, 19:22
        Hotele sieci Verano mają bardzo złe opinie.
      • Gość: ganski Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.chello.pl 29.10.10, 09:29
        No to chyba ja byłem w innym hotelu.Byłem tam przez 2 tygodnie 1.09-15.09.2010.
        Pokoje- dostałem całkiem przyzwoitą siutę z widokiem na park.2 ladne pokoje z 2 balkonami razem jakieś 30m2.Z normalnymi meblami i spaniem.No łazienka może powinna być trochę lepsza.
        Baseny OKI - widzialem gorszę- 2 zjeżdżalnie chodzące 2 razy po 2 godziny- często puste.
        Jedzenie OKI tylko trochę monotonne.
        Ale jak za tą kasę to było całkiem dobrze.
        No ale oczywiście byli rodacy którzy za 1000 PLN żądali prywatnego boya hotelowego i jedzenia w standarcie Radison SAS- są albo naiwni albo głupi.
        Jedyny minus to plaża- ale tam wszystkie są beznadziejne- zrobione po prostu sztucznie.
        Jak chcesz za nieduże pieniądze wygrzać tyłek - to polecam.
        Ale odpuść sobie w wakacje - bo straszny tłum ludzi wszędzie i mnie to wykańcza.
        No Bakszysz w recepcji praktycznie obowiązkowy- ale mnie się zdecydowanie opłacało dać.
        W okolicy tylko american dollars- taniej wychodzi niż w euro- i z rozmianą euro no drobne- Rosjanie przywożą praktycznie dolce i pewnie dla tego.
        A knajp i dyskotek w okolicy praktycznie zero- ale my byliśmy z 2 małych dzieci i nam to pasowało.

Zemsta sułtana- pić pić pić pić pić wodę mineralną i olbrzymich ilościach minimum 2 litry dziennie( 1,5 litrowa butelka Hayowej wody 1$) i to jedyny sposób na uniknięcie tej przyjemności- .
        Drinki
    • Gość: ania Re: hotel verano phoenix family jaki to hotel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 10:16
      a jaka tam jest obsługa?przystojni?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka