aldi1324 04.05.13, 18:58 Czy może ktoś się wybiera , bądź był w tym nowo wybudowanym hotelu??? bardzo proszę o opinie bo wybieram się 17.07.2013... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ula Re: the inn resort turkler IP: 178.218.238.* 05.05.13, 18:24 Jedziemy 23. 06.Zadnych opinii nie ma bo podobno w maju ma być otwarcie. Szukam wszędzie czegokolwiek ale trzeba będzie poczekać na tych z maja. Mam nadzieję że już będzie gotowy,jednak zdjęcia z faceboka nie wskazują no to żeby tak było. Też czekam na dobre wieści . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.072.c93.petrotel.pl 25.05.13, 08:30 Jak z rodzinką też wybieram się 26 czerwca. Na facebooku śledzę na bierząco zdjęcia i ogólnie nie jest żle ale niepokoi mnie aquapark. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: the inn resort turkler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.13, 11:46 Byliśmy ze znajomymi w 25 osob,hotel pozostawia duzo do zyczenia,brud,mialam w łazience- grzyba na pól sufitu-pokoj 3012, obok meczet,wiec modlitwy od 4.30 5x dziennie-dramat! Wrestauracji bardzo słabe jedzenie,bylismy z 9 dzieci łacznie i dzieci codziennie jadły frytki, do których notabene była za kazdym razem godzinna kolejka, mielismy wykupiony ultra-brak jakichkolwiek alkoholi... serwowane byla w calym hotelu slabe wino,slabe piwo ,slabe drinki i słaba ichnia whiskey, o tej z listy ulta można bylo tylko pomarzyc... NIDGDY WIECEJ! Polowa wind w hotelu nie dzialala,wiec raz jechaloismy do pokoju z wozkiem dla dzieci 40 minut!!! Personel -co 15 osoba mowila lekko po angielsku... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 06.05.13, 18:13 Też się wybieram do tego hotelu 3 lipca i mam nadzieje że do tej pory będzie wszystko funkcjonowało, otwarcie hotelu jest 15 maja, real foto brak wszystkie zdjęcia to animacje hotelu, wysłałem meila do hotelu i dostałem odpowiedź że realne zdjęcia pojawią się w tym miesiącu na stronie internetowej theinnresorthotel.com/ W czerwcu jak pojadą tam pierwsi goście może się czegoś dowiemy, jednakże z opisu hotel wygląda na atrakcyjny cena z itaki też była dość atrakcyjna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: the inn resort turkler IP: 178.218.238.* 06.05.13, 19:41 W takim razie czekam na realne zdjęcia i życzyłabym sobie by do tego czasu było wszystko gotowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 07.05.13, 18:28 Niestety z dzisiejszych informacji o hotelu z Facebooka nie powiewa optymizmem są najnowsze zdjęcia z datą 6 maj 2013 i nadal to wielki plac budowy i w komentarzach jest napisane że planowane otwarcie w lipcu 2013 mam nadzieje że drugiego lipca bo ja 3 lipca jadę do tego hotelu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: the inn resort turkler IP: 178.218.238.* 07.05.13, 19:18 Właśnie widzę i bardzo proszę pomyśleć o czerwcu bo mi smutno{hahhha} no niestety w lipcu bardziej realne.A może jednak zdążą? Już powoli oglądam inne hotele gdzie ewentualnie mogłabym dać się ulokować.Jak długo szukałam jakiegoś fajnego hotelu tak teraz długo szukam info na temat otwarcia i cały czas chcę wyczytać że zdążą do "naszego" przyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: the inn resort turkler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 17:44 my się wybieramy 03.08.13 bardzo proszę o opinie po powrocie:) zaczynam się bać, że nie zdążą :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: the inn resort turkler IP: *.customer.tom-net.pl 25.05.13, 09:50 My wybieramy się już 19.06 i raczej nie obawiam się ze nie zdążą. W dzisiejszych czasach buduje się tak szybko że myślę że wszystko idzie zgodnie z planami. Wczasy wykupiliśmy w Itace i myślę, że Itaka jest na tyle poważną firmę, że jeżeli będzie coś nie tak z tym hotelem to nie będą tam wysyłać ludzi. W ostateczności pojadę w inne miejsce. W związku z tym, że chyba my jedziemy tam jako pierwsi po powrocie obiecuję że napiszę jak było. Hotel 5* w tak niskiej nawet jak na Turcję cenie był bardzo kuszącą ofertą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 25.05.13, 10:02 W czwartek dzwoniłem do itaki i powiedzieli że 25 maja jest otwarcie hotelu bo 26 już będą pierwsi goście, na sieci dostępne są najświeższe zdjęcia z 24 maja widać że przy basenie glównym są już leżaki ale aquapark jeszcze w proszku stoi kadłub statku i jedna zjeżdżalnia, ale podobno w hotelu pracuje dzień i noc 600 osób także jest duża szansa że szybko skończą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska_20072 Re: the inn resort turkler IP: *.248.c73.petrotel.pl 28.05.13, 08:07 Basia na jak długo wybierasz się do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.13, 21:00 Szukam aktualnych zdjęć lub filmików z hotelu the inn resort jak ktoś ma proszę o przesłanie na moją skrzynkę mirek_s44@interia.pl wybieram się 13.07.2013r Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 29.05.13, 19:09 Hotel jest już otwarty otwarcie 28-05-2013 aquapark gotowy będzie na 2 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.098.c83.petrotel.pl 30.05.13, 08:43 Mimo to nadal widać że wokół hotelu jest jeszcze dużo do zrobienia. Ja jadę tam 26 czerwca i mam nadzieję, że do tego czasu ciężarówki, koparki i inne odjadą z terenu hotelu i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anita Re: the inn resort turkler IP: *.80-202-111.nextgentel.com 30.05.13, 11:37 wybieram sie tez tam i szukam opini ale chyba jeszcze nikt tam nie byl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.13, 12:52 Witajcie wszyscy przyszli goście The Inn Resort Hotel. Ja również się wybieram 29 VI. Z tego co wiem to Hotel został otwarty 28 V a aquapark będzie otwarty 2 VI. Z itaki pierwsi goście wylatują 5 VI więc po tym terminie powinniśmy już wiedzieć coś więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 13:19 Witajcie ! Na facebooku są aktualne zdjęcia z naszego hotelu - zrobione wczoraj. Jak ktoś ma ochotę niech zajrzy. Wygląda to całkiem nieźle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 31.05.13, 15:06 Aquapark nadal w proszku :( Ale hotel wygląda już jakby ktoś w nim mieszkał na jednym zdjęciu wiszą ręczniki na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.132.c87.petrotel.pl 31.05.13, 16:44 Mimo to nadal upierają się że aquapark będzie otwarty 2 czerwca. Rozmawiałam dzisiaj na czacie z pracownikiem hotelu na oficjalnej stronie. A na zdjęciach jedna zjeżdżalnia, druga w trakcie budowy. Dookoła masa wystających prętów i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 16:56 Kaśka ! Gdzie można zobaczyć zdjęcia tego aquaparku ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.132.c87.petrotel.pl 31.05.13, 18:37 fotki.yandex.ru/users/unutmabenis/view/536309/?page=4 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.132.c87.petrotel.pl 31.05.13, 18:39 Jacek ja jadę tam 26 czerwca wiec na pewno się spotkamy. Oczywiście też z Itaką. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 19:43 ja przyjadę 3 dni później ( 29 ) więc faktycznie się spotkamy tylko musimy się jakoś zgadać bo wśród tylu gości możemy się nie znaleźć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 19:47 Dzięki Kaśka za zdjęcia ( link ) . one sa z 24 maja więc myślę , że na dzień dzisiejszy wygląda to dużo lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.030.c65.petrotel.pl 31.05.13, 20:29 Musiałeś źle patrzeć, z boku są takie małe zdjęcia, nad nimi napis po rosyjsku świeże zdjęcia. Ostatnie zdjęcia są robione wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justa Re: the inn resort turkler IP: *.szczecin.mm.pl 01.06.13, 14:23 Ja rownież wybieram się do tego hotelu, czekam z niecierpliwością na jego opis ( mam nadzieje pozytywny :)) wylatuje 3.07 na tydzień więc pewnie bedą już jakieś opisy, w sumie nie ma co się stresowac, kłamią zapadła, wycieczka wykupiona i nie mam zamiaru się stresowac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.13, 09:25 Rzeczywiście przeoczyłem to. Dzięki Kaśka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 01.06.13, 15:31 Dzisiaj nowe zdjęcia na fejsie, widać że w hotelu są już goście kąpią się w basenie i są zdjęcia restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania805 Re: the inn resort turkler IP: *.icpnet.pl 01.06.13, 16:57 Zdjęcia restauracji na facebooku są z wizualizacji ,zdjęcie w realny jest tylko basenu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.13, 13:56 Witam ponownie wszystkich wybierających się do The Inn Resort. Poniżej zamieszczam filmik z hotelu. Hotel już funkcjonuje na pełnych obrotach. Aquapark mam nadzieję też niedługo zacznie. Pozdrawiam. www.youtube.com/watch?v=6Nj8qkcl4cY Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Re: the inn resort turkler IP: 213.73.9.* 05.06.13, 14:56 Witam Serdecznie, ja lecę ale we wrzesniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
aldi1324 Re: the inn resort turkler 05.06.13, 17:18 Witam wszystkich, czy może wiecie jak tam wygląda okolica w pobliżu hotelu, czy jest gdzie wyjść, i co można zwiedzić, jaką wycieczkę wykupić, pierwszy raz jadę na riwierę byłam w Turcji ale egejskiej dokładnie w Marmaris, bardzo proszę o jakieś info, dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dorota Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.13, 18:09 W jakim hotelu byłaś w Marmaris.Proszę o opinię czy go polecasz lub ewentualnie wiesz coś o HOTELU YELKEN> Odpowiedz Link Zgłoś
aldi1324 Re: the inn resort turkler 05.06.13, 18:41 byłam 2011 w Green nature resort& spa z TUI, super hotel, położony przy promenadzie, byłam 2 tyg. , ale mogłabym zostać dłużej, w ogóle piękne Marmaris tylko skwar... twojego hotelu nie kojarzę,ale jak coś innego Cię interesuje to pytaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.13, 18:49 Witaj Aldi ! Z tego co mogę polecić to wycieczkę do Hamamu oraz nocne jeep safari. Zwłaszcza jeep safari było super. Z pozostałych rzeczy napewno warto zwiedzić pammukale i kapadocję ale to wycieczki dla osób z starszymi dziećmi( młodsze zajedziesz a one Ciebie ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.class101.petrotel.pl 05.06.13, 18:52 Patrzę na zdjęcia i film i jestem przerażona. Nic właściwie nie wygląda tak, jak na wizualizacji. Brak tapet, recepcja to jakaś prowizorka, gdzie jacuzzi? Podobno nawet na plaży nie ma infrastruktury. Widać, że hotel oddany do użytku "na szybko". Wizualizacja a rzeczywistość to jak niebo i ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: the inn resort turkler IP: 178.218.238.* 08.06.13, 00:04 też jestem przerażona! naiwna myślałam że będzie tak jak na zdjęciach!!!!!! już nie wiem co mam myśleć!!!!teraz mi wstyd przyznać się przed znajomymi że coś tam jest nie tak!!! już mi się to po nocach śni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!myślałam że będzie super!!! wyjątkowo!!!! wszystko nowe!!!!!!!!a okazuje się że nie ma nic!!!!!! zwariuję do tego czasu i oczywiście będzie na mnie że to ja wybrałam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.188.c76.petrotel.pl 06.06.13, 06:17 Czy wiecie, że do użytku oddane jest puki co tylko jedno skrzydło? Zapewniali, że aquapark będzie czynny od 2 czerwca, teraz jest mowa o 15 czerwca. Jak nie otworzą go na nasz przyjazd( 26.06) to córa będzie mocno zawiedziona. Pierwsi polscy turyści już tam polecieli. Zobaczymy jak ocenią hotel ale kiepsko to widzę. puki co to zasługuje na 3* Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: the inn resort turkler IP: 178.218.238.* 08.06.13, 00:09 kaska a ty masz w planie jakieś wycieczki??????/ ja tu cały czas podcztuję co tam jest .zwariować można. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: the inn resort turkler IP: 178.218.238.* 08.06.13, 00:23 ja pierdziu!!!!!!!!!!!!!!!! cs313916.vk.me/v313916297/2098/Tq6_HvTJZF0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.240.c73.petrotel.pl 08.06.13, 09:11 Wczoraj rozmawiałam z Panią która na moją prośbę skontaktowała się z rezydentką. Przyznała, że nie wszystko jest gotowe w tym aquapark ale ma być podobno otwarty 12 czerwca. Ten kibel to podobno publiczna toaleta. Ula ja jadę 26.06 więc na pewno się spotkamy- to może przynajmniej zapijemy te nasze smutki :). Planuję pojechać na wycieczkę K.A.S z biurem Wujek i Mariolka. Czytałam o nich dużo mają bardzo dobre opinie. Ta wycieczka jest organizowana w sobotę. Planujemy też wycieczkę do Alanyi, ale to już na własną rękę. A ty jedziesz z dziećmi. W jakim są wieku, bo moja ma 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.13, 23:10 Jedno skrzydło jest otwarte bo i gości nie ma na razie za dużo. Z aquaparkiem zdążą do naszego przyjazdu bez problemu z tego co widziałem to ten 12 VI jest jak najbardziej realny. Z opinii Rosjan którzy tam aktualnie są wynika , że jest ok. Jedzenie bardzo dobre , drinki o których któraś z Was pisała są ponoć rewelacyjne ( whisky , gin , raki , wódka , martini białe i różowe , szampan , piwo itp ). Jeśli chodzi o plażę to jej przygotowanie nie powinno im zająć zbyt dużo czasu. Obecnie wypoczywający tam korzystają z aquaparku z Eftalii. A jeśli chodzi o wypicie drinków i zapicie smutków to chętnie z Wami siądę i wypiję choć myślę ,że nie trzeba będzie zapijać smutków tylko wypić za udany odpoczynek. Jeśli chodzi o wycieczki to polecam nocne jeep safari - niezła zabawa. Ja zjeżdżam 29 VI więc być może do zobaczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.041.c80.petrotel.pl 09.06.13, 11:44 O Eftalii też czytałam ale zastanawiam się czy chodzi o Eftalia Aqua czy Village. Jacek jedziesz z dziećmi? W jakim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.13, 14:53 Cześć Kaśka ! Wydaje mi się , ze chodzi o Village ale głowy obciąć sobie nie dam. Tak , jadę z dziećmi ch - 8 l i dz 5 lat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 10.06.13, 10:31 Witam serdecznie. Ja takze wybieram sie do tego hotelu ale 19 sierpnia. Dzien w dzien przegladam internet w poszukiwaniu czegos na temat tego hotelu. Jak tam prace ida. Jedyne co znalazlam to to: http://fotki.yandex.ru/users/unutmabenis/album/152026/?&p=6 to chyba fotki jakiegos pracownika. Co pewien czas fotki sa uaktualniane. A wiec .... nie martwmy sie ...z tego co widze pod chmurka spac nie bedziemy ;) no i rusztowania tez pozdejmowane wiec kawy robotnikom przez balkon tez podawac nie trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.class96.petrotel.pl 10.06.13, 16:31 vk.com/club50916347 To jest rosyjska strona, na której są nagrania video, aktualne zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 10.06.13, 17:53 Ja wybieram się do hotelu 3 lipca ale szczerze mówiąc jestem bardziej nastawiony na zmianę hotelu przed wyjazdem, będę tego żądał od Itaki bo nie sądzę żeby zdążyli zrobić aquapark i plażę, a jak nie będzie tego to nawet nie biorę pod uwagę za taką cenę wyjazdu do tego hotelu no chyba że itaka obniży cenę o połowę za brak aquaparku i przygotowanej plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.230.c78.petrotel.pl 10.06.13, 18:05 Nic dziwnego. Jakbym jechała w sierpniu to też bym się nie martwiła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aliw Re: the inn resort turkler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 11:47 Witam Ja jadę 3.07. myslałam że wszystko będzie do tego czsu skończone, a teraz martwię się że będzie z tego wypoczynku jeden wielki niewypał:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.13, 13:42 Witajcie ! Spokojnie wszystko będzie gotowe , aquapark ma być gotowy w tym tygodniu , ponoć duże zjeżdżalnie są już gotowe. Plażę też wykańczają , bar ponoć już stoi. Ja lecę 29 VI i na razie jestem dobrej myśli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.class97.petrotel.pl 11.06.13, 14:22 Dobrze, że choć ty Jacku podtrzymujesz nas na duchu. Ja też staram się myśleć optymistycznie choć nie zawsze mi się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 11.06.13, 15:33 Bardzo prosilabym o napisanie opini tutaj tych ktorzy jada juz w czerwcu. Bede czekala z niecierpliwoscia. Trzymam kciuki i mam nadzieje ze po tym duzym stresie jaki jest zwiazany z budowa hotelu urlop wypadnie wam Wam wysmienicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paula Re: the inn resort turkler IP: *.plock.mm.pl 12.06.13, 19:51 Witam wszystkich , ja wybieram sie 22.06.2013 takze napewno zdam relacje jak jest ;) Troszke też sie obawiam ale staram sie byc dobrej myśli. Jeżeli ktos jedzie w podobnym terminie mozemy sie spotkać , bedzie napewno weselej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.13, 16:12 Staram się Kasiu :) Rozmawiałem dzisiaj z Itaką , mówili że jest tam już wszystko przygotowane oprócz aquaparku , który mają otworzyć jutro. Przesłali mi nawet na emaila zdjęcia z hotelu , które zrobiła pracowniczka Itaki. Właśnie wróciła. Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Damian Re: the inn resort turkler IP: *.customer.tom-net.pl 11.06.13, 17:14 Witam Czy mogłbyś mi przesłać te zdjecia?? na meila 12346464@wp.pl z góry dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aldi1324 Re: the inn resort turkler 11.06.13, 18:26 Cześć!!! Jak można to proszę o przesłanie tych zdjęć, z góry dziękuję sumek18@wp.pl czy ktoś w końcu jedzie ktoś 17.07, wylot Goleniów, mam cały czas nadzieję na udany urlop Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dominika Re: the inn resort turkler IP: *.centertel.pl 11.06.13, 18:43 ja bym też poprosiła te fotki na maila: doniah@poczta.onet.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 11.06.13, 18:48 i ja tez jesli moge dagusia82@freenet.de Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: the inn resort turkler IP: *.icpnet.pl 11.06.13, 19:14 Ja też bardzo proszę o przesłanie zdjęć na kufel.poland@poczta.fm Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 11.06.13, 19:16 Dziekuje bardzo z fotki. Noooo jesli tak to wszystko wyglada to ja jestem w pelni zadowolona :) Naprawde super. A po paru whiskaczach to i na niedokonczonej zjezdzalni w aquaparku mozna sie i przejechac hehe ;) Zartuje. Napewno bedzie super i wszytskim zycze udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: the inn resort turkler IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 20:08 Witam, czy mogę się uśmiechnąć i też otrzymać te zdjęcia podaję adres myniu2001@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: justa Re: the inn resort turkler IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 12:38 monia a Ty kiedy lecisz :) bo ja 1.07 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Leszek Re: the inn resort turkler IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.13, 14:19 Bardzo proszę o zdjęcia hotelu lkochan@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
foczkul Re: the inn resort turkler 11.06.13, 20:58 Witam, ja wybieram się już 19.06 i bardzo proszę o przesłanie mi zdjęć na maila foczka.kulka@onet.pl , mam nadzieję, że ukoję swój niepokój... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foczkul Re: the inn resort turkler 11.06.13, 21:31 dziękuje:) a czy wiadomo coś na temat plaży? jakieś zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agnieszka Re: the inn resort turkler IP: *.165.enf.pl 11.06.13, 22:13 Witam ja również wybieram się do tego hotelu 19.06. Jestem mimo wszystko pozytywnie nastawiona , wracamy 26.06 z pewnością podzielę się opinią po powrocie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusztg Re: the inn resort turkler 12.06.13, 00:10 Witam serdecznie mam pytanko kto leci do tego hotelu 22.06. z Katowic? Oglądałem film na www.youtube.com/watch?v=6Nj8qkcl4cY i jest całkiem mam nadzieję że do 22 czerwca będzie aqua park. Pozdrawiam wszystkich i do miłego w Turcji :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam M Re: the inn resort turkler IP: *.plock.mm.pl 12.06.13, 07:47 Poproszę również o przesłanie zdjęć na maila adam@hurtglamour.pl Z góry bardzo dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn poprosze o zdjecia 12.06.13, 09:04 Jesli to jeszcze mozliwe to ja tez poprosze te zdjecia na meila wysockik@g.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aliw Re: the inn poprosze o zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 09:50 Czy ja też mogę prosić o te zdjęcia:) z góry dzięki serdeczne wiola0204@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: the inn poprosze o zdjecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 10:15 ja też poproszę: strzala1979@o2.pl, z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiki Re: the inn poprosze o zdjecia IP: *.icpnet.pl 12.06.13, 16:51 Witam,miałam wykupiony hotel the inn resort od 29.06 i po wielu telefonach do Itaki wreszcie zmienili nam na inny hotel:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn poprosze o zdjecia IP: *.190.c71.petrotel.pl 12.06.13, 17:46 Ja też się dowiadywałam i ze zmianą nie ma problemu pod warunkiem że dopłaci się różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn poprosze o zdjecia IP: *.190.c71.petrotel.pl 12.06.13, 17:48 Ja na razie nie robię żadnych ruchów. Jak za tydzień aquapark nadal będzie zamknięty to dopiero będę myślała nad zmianą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiki Re: the inn poprosze o zdjecia IP: *.icpnet.pl 12.06.13, 20:14 Uważam,że jeśli zdążą z aquaparkiem to i tak hotel nie będzie aż tak fajny jak go przedstawiali w ofercie.Po całej tej sutuacji pozostał niesmak:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek Re: the inn poprosze o zdjecia IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 19:06 o jest powodem Twojej zmiany hotelu i na jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek Re: the inn poprosze o zdjecia IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 19:15 Jak ktoś ma już nowe zdjęcia z the inn resort , plaży, lub filmiki proszę prześlijcie jadę tam 13.07.2013r Chyba zdążą zrobić, Ponoć już tam pierwsza grupa z Itaki jest tam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 12:20 Witajcie ! Zdjęcia hotelu są już na stronie Itaki w ofercie naszego hotelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agnieszka Re: the inn resort turkler IP: *.165.enf.pl 12.06.13, 21:57 Znalazłam dzisiaj coś jeszcze vk.com/videos-50916347 mimo, że lecę już za tydzień myślę pozytywnie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jola Re: the inn resort turkler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 17:34 wybieram się 26.06 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: 46.77.124.* 14.06.13, 17:53 Jola a skad wylatujesz bo ja 26 z Warszawy. Masz dzieci i w jakim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.13, 17:56 w koncu jakies zdjęcia www.travelzone.pl/hotele/turcja/riwiera-turecka/the-inn-resort.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 14.06.13, 18:56 Tomek juz wczesniej na forum byly podane zdjecia rzeczywiste. Przypomne linki http://vk.com/club50916347 http://fotki.yandex.ru/users/unutmabenis/view/536590/?page=4 rozni sie widocznie. Widac ze jeszcze nie wszystko ukonczone a najbardziej brak mi zieleni. Dookola mur ... malo przestrzeni. Zobaczymy jak to bedzie dalej. A czy wie juz ktos moze jak tam z Aquaparkiem sa daleko? Bo co chwilke slysze ze termin otwarcia przesowaja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jack Bauer Re: the inn resort turkler IP: *.wtvk.pl 14.06.13, 20:09 Pisałem maila do nich podanego na stronie hotelu. Aquapark być może - jeśli nie wydarzy sie nic nadspodziewanego będzie czynny od 10 sierpnia. Koparki cały czas pracują. Całkowity koniec budowy hotelu wraz z otoczeniem umówiony jest po aneksie do umowy na połowe września. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.196.c82.petrotel.pl 15.06.13, 08:14 Ciekawe kto udziela postronnej osobie takich informacji (aneksy do umowy?). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gośki Re: the inn resort turkler IP: *.play-internet.pl 15.06.13, 16:29 Widzę ze masz układy w hotelu skoro Cię informują o aneksach. Ludzie już sie sami nakręcaja na ten hotel, zapłacili po 2 tysiące i teraz oczekują od hotelu Bóg wie co, kupując za taka cenę i świeżo otwarty hotel trzeba liczyć sie z jakimiś niedogodnościami. Najlepiej jakby zawarli głos ludzie co tam byli. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 15.06.13, 18:48 Wysłałem do hotelu jakieś 5 meili i na żaden nie otrzymałem odpowiedzi więc to co piszę ten człowiek o jakimś aneksie to stek bzdur, aquapark ma być otwarty dzisiaj tj 15-06-2013, ale nie bardzo wierzę w ten termin, ja wyjeżdżam 3 lipca i w rozmowie z itaką o zmianie hotelu mogę myśleć dopiero 2 lipca jak będą mieli informacje że aquapark jest nie otwarty. Ale tak się zastanawiam czy warto zmieniać hotel bo tu mam pewne że hotel nowy pokoje czyste bez grzybu na ścianach, i jedzeniem się zachwycają na rosyjskich forach, plaża jest a z aquaparku można skorzystać w pobliskim komercyjnym oddalonym od jakieś 1 km od hotelu. A jak mi zamienią teraz hotel na inny to już dostaną ostatni odpad którego nikt wcześniej nie kupił. Także nie martwię się tylko czekam na pobyt w The Inn Resort i życzę wszystkim którzy jadą wcześniej także udanego urlopu w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiki Re: the inn resort turkler IP: *.centertel.pl 15.06.13, 19:10 Witam,miałam wykupiony pobyt w tym hotelu od 29.06 i po kilku telefonach do Itaki zamienili ma na inny droższy hotel(hotel ma niecałe dwa lata) bez dopłaty,więc nie poddawajcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.class98.petrotel.pl 15.06.13, 19:27 Sorry Viki ale w takie cuda to nikt chyba Ci nie uwierzy- lepszy hotel i bez dopłaty??????????????JASNE. Może Q Premium? Podaj nazwę tego cuda. Ja wyjeżdżam 26.06 czerwca i póki co nie mam zamiaru robić jakichkolwiek ruchów. Niezależnie od tego czy aquapark będzie działał czy nie jadę do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiki Re: the inn resort turkler IP: *.icpnet.pl 15.06.13, 19:39 Zamienili mi na Q premium,nie rozumiem twojej aluzji!? Jaki sens abym pisała nieprawde??? Chciałam abyście też pozytywnie to załatwili,widzę że nie warto było pisać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.class98.petrotel.pl 15.06.13, 19:45 To gratulacje. Hotel za 2500 zmienili bez dopłaty na taki za 4000??? W takim razie jakim cudem to GTI upadło? Masz fantazję trzeba przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiki Re: the inn resort turkler IP: *.icpnet.pl 15.06.13, 19:54 Fantazje to ty masz! Gratuluje to ja Tobie,że cieszysz się z wyjazdu do hotelu który nie spełnia warunków umowy! A dla Twojej wiadomości hotel Q Premium na 29.06 kosztuje 3000zł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.13, 20:07 Udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiki Re: the inn resort turkler IP: *.icpnet.pl 15.06.13, 20:14 Wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
aldi1324 Re: the inn resort turkler 15.06.13, 19:11 masz rację,a jak przyjedziesz to napisz jak faktycznie było..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WOJTEK Re: the inn resort turkler IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 16:02 JADĘ 19 CZERWCA RELACJE NA FACEBOOKU BOŻENA PIETRZYNSKA SZCZECIN Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Man of the moon Re: the inn resort turkler IP: *.wtvk.pl 16.06.13, 02:36 Kolega był i mówił ze w holu jest symulator zjeżdżalńi z tego aquparku za darmo tylko trzeba stac w godzinnej kolejce żeby raz zjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.161.c68.petrotel.pl 16.06.13, 10:55 Wojtek jakoś nie mogę nic znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mon Re: the inn resort turkler IP: *.play-internet.pl 17.06.13, 20:38 Czyżby cisza przed burza ? Nikt nic nie pisze pewnie jest nie za wesoło z tym hotelem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.c158.petrotel.pl 17.06.13, 20:57 Wszyscy z zapartym tchem czekają na świeże fotki a zwłaszcza aquapark.Albo mają już dość tego spięcia i odpuścili sobie. Co ma być to będzie, grunt to dobre nastawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.class100.petrotel.pl 23.06.13, 15:47 Czy w pobliżu hotelu jest przystanek autobusowy, czy dochodzisz do ulicy i łapiesz dolmusz? Od kiedy jesteś i czy są jeszcze jacyś Polacy prócz ciebie? Co rezydentka mówi na temat parku wodnego? Czy jest jakaś rekompensata za niezgodność z umową? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SERAFINKA Re: the inn resort turkler IP: *.btk.net.pl 04.07.13, 13:45 WITAM,CZY KTOŚ MA JAKIES AKTUALNE ZDJĘCIA Z TEGO HOTELU.? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 04.07.13, 14:32 vk.com/club50916347 na tym forum sa najnowsze chyba zdjecia. Co chwilke dodaja cos nowego. Aktualnie jest 172 zdjecia i jak bedziesz szla strona w dol tam tez pomiedzy postami sa zdjecia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.c158.petrotel.pl 17.06.13, 21:00 Każdy czeka na nowe fotki a zwłaszcza zdjęcia aquaparku. Albo po prostu każdy sobie odpuścił- dość spinania się, co ma być to będzie. Grunt to dobre nastawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: the inn resort turkler IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 22:34 No właśnie nic nie będzie z tego parku wodnego trzeba biegać do innego hotelu żeby pozjeżdzać a po picie i jedzonko wrócić do siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.13, 10:54 Czyżby jeszcze tam nikogo nie było? Każdy przed wyjazdem pisze, że od razu będzie info a tu prawie miesiąc od otwarcia i nic!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 18.06.13, 13:08 z tego co sie orientuje juz jutro jada osoby ktore pisza takze na tym forum. Obiecali ze po powrocie zdadza relacje. Mirek ja dziennie obserwuja ta ruska strone. Wklejaja ludzie nowe zdjecia i obrazuja co nieco. Mozna przetlumaczyc stronke sobie jesli nie znasz jezyka. http://vk.com/club50916347 Sama bym oczywiscie relacje zdala ale wyjezdzam dopiero 19 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: the inn resort turkler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 21:40 dzisiejsza informacje od agenta aquapark jest dzisiaj testowany, ja lece 26.06. więc mam nadzieję że wszystko będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.067.c67.petrotel.pl 21.06.13, 20:39 Z jakiego miasta lecisz bo ja też 26.06 z Warszawy. Masz dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: the inn resort turkler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 20:18 Tak mam dzieci dwójke 9 chłopiec i 2 dziewczynka. Lece z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.241.c93.petrotel.pl 25.06.13, 08:34 Jak tam przed wyjazdem. Jutro się widzimy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 25.06.13, 09:43 Ale wam dobrze ...ja jeszcze prawie 2 miesiace musze czekac na pelna labe. Zycze wam udanego urlopu i bezpiecznego lotu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.241.c93.petrotel.pl 25.06.13, 09:47 Dzięki ale pierwszy raz jadę na wakacje tak zestresowana. Itaka twierdzi że aquapark jest otwarty, ludzie piszą co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.241.c93.petrotel.pl 25.06.13, 11:35 Na rosyjskie stronie są nowe zdjęcia. Myślę, że śmiało można powiedzieć że jak nie jutro to pojutrze otworzą go. BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.241.c93.petrotel.pl 25.06.13, 11:37 Chyba że będą czekać aż trawa urośnie. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.241.c93.petrotel.pl 25.06.13, 12:13 Ja mam córę 10 lat to może jakoś się dogadają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: 46.77.124.* 18.06.13, 18:03 Itaka potwierdzila ze aquapark rusza jutro. Taka informacje mam od agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.c157.petrotel.pl 18.06.13, 20:46 Woda w basenie aquaparku już podobno jest- to akurat informacja z rosyjskiej strony. Zobaczymy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 19.06.13, 15:49 Itaka już kilkakrotnie zapewniała że aquapark będzie już gotowy najpierm 6 potem 12 potem 15 a teraz 19. a na stronie rosyjskiego forum nie ma żadnych pewnych informacji o aquaparku, a o plaży piszą że jest woda brudna i bar działa w ograniczonym zakresie tylko dostępne napoje w plastykowych kubkach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jack Bauer Re: the inn resort turkler IP: *.wtvk.pl 19.06.13, 16:16 Ale żeście się wjebali!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.class102.petrotel.pl 19.06.13, 21:03 Z tego co ja wyczytałam to woda jest mętna ale od piasku. Co innego gdyby były kamienie. A jeśli chodzi o o otwarcie aquaparku to faktycznie- nie wiadomo czy wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 20.06.13, 22:57 A nie orientuje sie z was ktos co jest grane z jednym elementem spa? Na glownym basenie jest bar ( gdzie na projektach nie widac go ) nad nim jest taki brodzik w ktorym mialy byc lezaki i parasole i z ktorego to leci wodospad do basenu glownego ( hmmm na zdjeciach rzeczywistych tego nie ma albo jeszcze nie ma ) Na zdjeciach nie widze zadnego wejscia wiec wnioskuje ze chyba projekty nie za bardzo sa zgodne z wykonaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek Re: the inn resort turkler IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.13, 19:56 Hotel od kilku dni jak widmo. nikt tam nie był nikt nic nie widział. Przed wyjazdem każdy mówi ,że zaraz da opinie lub wrzuci fotki. Ale to tylko puste słowa. Szkoda . Itaka również milczy na meile zero odzewu!!!!! Klienta złapać i tyle sami niebyli na otwarciu i chyba czekają na turystów by im powiedzieli jak tam naprawdę jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teth Re: the inn resort turkler IP: 185.14.173.* 22.06.13, 18:03 Jestem w hotelu, wifi jak widac dziala. Aquapark na wykonczeniu, na nastepny turnus pewniak. Ogolnie jest jeszcze troche niedorobek, ale poczatki zawsze sa trudne :) z dnia na dzien animacji coraz wiecej, jedzenia ilosci wielkie i wysmienite :) obsluga coraz lepiej zorganizowana, ogolem wszystko startuje. Gosci jest na peczki , 90% tradycyjnie rosjanie. Pokoje duplex nie sa chyba gotowe, ale za to mamy apartament ok 50 m2 takze nie ma co narzekac ;) ogolnie ludzie jadacy w lipcu powinni byc calkowicie spokojni, a i teraz jest juz w porzadku :) pozdrawiam wszystkich ze slonecznej turcji :) a i wodospad nad barem nie dziala, choc w zasadzie nie wiem czemu bo jest skonczony Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek Re: the inn resort turkler IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.13, 19:56 Dzięki za informacje jak możesz napisz coś więcej o plaży. Mile widziałbym fotki bo do tej pory tylko animacje. pozdrawiam. My wybieramy się 13.07.2013r Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teth Re: the inn resort turkler IP: 185.14.173.* 22.06.13, 20:54 Plaza jest zwirowo-piaszczysta, dosyc typowa dla tego rejonu morza srodziemnego. Nie nalezy jednak oczekiwac pieknego jasnego piasku jak nad baltykiem :) za to woda bardzo czysta i ciepła (25 stopni) z dziecmi moze byc problem bo szybko robi sie gleboko. Jesli ktos ma delikatne stopy warto zabrac buty do wody aby wejscie i wyjscie z morza nie sprawialo mu problemu. Na plazy bezplatne lezaki z materacami i parasolami. Beach bar serwujacy przekaski, napoje gazowane, kawe, piwo (Tuborg) plaza jest przy drodze lecz polozona jest nizej i samochodow nie slychac mocno. Do plazy jest blisko, kursuje beach bus ale wiekszosc osob idzie piechota. Niestety w tej chwili kawalek drogi do plazy obok hotelu trzeba przejsc kawalek przez obszar kolo aquaparku gdzie caly czas trwaja prace budowlane i jest dosyc brudno. Nie mniej jednak 13 lipca powinien byc juz tam wzgledny porzadek. Jesli chodzi o pokoje i sam budynek to obsluga robi co moze ale jest duzo drobnych lub wiekszych usterek. Windy jeszcze szwankuja. Ogolnie hotel jest wykonczony z rozmaitymi fuszerkami (w zasadzie typowe dla wszystkich poludniowcow ;) ) ale sa one stopniowo poprawiane. Mysle ze za jakis czas bedzie to jeden z najlepszych hoteli w okolicy, juz w tej chwili jest na pewno najladnieszy ;) W tej chwili jesli nie jest sie pedantem lub fachowcem budowlanym mozna tu spedzic super urlop - takie osoby beda po prostu kłuły w oczy standardy tutejszego budownictwa :P no i nie polecam hotelu ludziom zywiacym uraz do naszych "braci ze wschodu" gdzyz jest ich tu po prostu zatloczenie i dotyczy to w zasadzie calej turcji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek Re: the inn resort turkler IP: *.ip.netia.com.pl 23.06.13, 14:50 Bardzo dziękuję za informacje. Uspokoiliśmy się trochę, bo już zamierzaliśmy zmieniać hotel. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teth Re: the inn resort turkler IP: 185.14.173.* 24.06.13, 09:25 Aquapark został otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.032.c79.petrotel.pl 24.06.13, 10:09 Alleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co z amfiteatrem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: the inn resort turkler IP: *.032.c79.petrotel.pl 24.06.13, 10:36 Czy prócz Ciebie są jeszcze jacyś Polacy? Powidz mi czy jest blisko przystanek autobusowy czy po prostu idzie się do głównej drogi i łapie dolmusza? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenboy2 Re: the inn resort turkler 24.06.13, 15:59 Ja także chętnie się dowiem czy daleko jest przystanek i jak najlepiej dojechać do zamku na wzgórzu w alanyi i ile kosztuje dolmusz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teth Re: the inn resort turkler IP: 185.14.173.* 25.06.13, 22:47 Jest blisko przystanek dolmusza przy głównej drodze a także spory bazar. Jest trochę polaków ale niestety po ich zachowaniu nie wiem czy jest się akurat z czego cieszyć w tym względzie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SERAFINKA Re: the inn resort turkler IP: *.btk.net.pl 26.06.13, 11:11 Do teth . Mogę się z Panem skataktować droga mailowa? Mam trochę pytań dotyczacych hotelu, a jutro zamierzam udać sie do biura. Z góry dziekuje za kontakt. KASIA01051980@INTERIA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daxi Re: the inn resort turkler IP: *.dyn.telefonica.de 26.06.13, 11:20 teth.... mozesz mi powiedziec jak to wyglada z wiza na lotnisku? Ile pieniazkow trzeba przygotowac i w jakim tempie to wszystko sie porusza? ....dlugo sie czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SERAFINKA Re: the inn resort turkler IP: *.btk.net.pl 26.06.13, 11:27 jADĘ W TERMINIE 07,08,2013- 14,08,2013 Z GOLENIOWA, KTO SIĘ WYBIERA W TYM TERMINIE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anush79 Re: the inn resort turkler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 12:47 hej, my lecimy 2+1 ("ten jeden" to 9 letni chłopak) z Katowic od 03.08-15.08.13, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SERAFINKA Re: the inn resort turkler IP: *.btk.net.pl 01.07.13, 07:55 HEJ.TO MAMY NADZIEJE ŻE SIE SPOTKAMY I BEDZIE SUPER.MY CZYLI 2+2 LECIMY Z GOLENIOWA 07.08.2013. Odpowiedz Link Zgłoś
kiternal33 Re: the inn resort turkler 23.07.13, 11:12 Hej, my lecimy z Wa-wy 10.08. 2+1 dziecko 12 lat, pewnie się spotkamy, czekajcie na nas! pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dominika Re: the inn resort turkler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 11:45 do daxi, 15 EUR lub 20 USD. Sugeruje kupić wizę przez internet i zapłacić kartą. Wiza internetowa jest ważna bodajże 3 m-ce i jest wielokrotnego wjazdu. Ja tak zrobiłam jak byłam w Turcji miesiąc temu i na tej samej wizie mam zamiar wjechać za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: the inn resort turkler IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 12:14 do Dominiki. Wiza kupiona na lotnisku w Turcji jest ważna pół roku i też jest wielokrotnego wjazdu , więc nie sensu kupować przez internet. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dominika Re: the inn resort turkler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 12:16 a widzisz, tego nie wiedziałam Jacku. Generalnie i tak według mnie jest wygodniej przez net bo kartą się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Inna Re: the inn resort turkler IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 26.06.13, 18:31 Na wizę czeka się ok 2 tyg i wyrabia w ambasadzie, przez te zamieszki w Istsmbule wszystko się pozmienialo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: the inn resort turkler IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 14:14 Zaryzykowalem i dziś kupiłem wycieczkę na 13 lipca br do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś