Dodaj do ulubionych

Czemu te fora turystyczne gazety tak siadły?

13.05.23, 19:22
?
Obserwuj wątek
    • ja.s.i.u Re: Czemu te fora turystyczne gazety tak siadły? 21.05.23, 13:03
      1. Bo ludzie zrozumieli, że czas spędzony na tych forach, to czas stracony.

2. Bo trafiają tu naiwni pozycjonerzy stron, naiwni, bo skoro wejść nie ma, to i wyszukiwarki nie zauważą, do tego spamerzy i kryptoreklamiarze.

3. Bo ludzie nauczyli się korzystać z innych, wiarygodniejszych źródeł informacji.

4. Bo normalny człowiek opinii szuka na bookingu, czy w opiniach google, gdzie masz informacje od ludzi z całego świata.

5. Bo "gazeta" w niektórych środowiskach, nie tylko tych prorządowych, stała się źródłem obciachu.

Mógłbym tak długo!

Pozdrawiam.
    • valkiria1974 Re: Czemu te fora turystyczne gazety tak siadły? 06.08.23, 12:14
      Reklamy. Reklamy. Reklamy. Do tego wpisując coś w Google masz dziesiątki odpowiedzi w ułamku sekundy a tu czekasz dniami z nadzieja ze może ktoś coś napisze.
      • dodekanezowiec Re: Czemu te fora turystyczne gazety tak siadły? 06.08.23, 13:54
        Ale głupia gazetka tez by zarobiła na reklamach gdyby dbała o forum. Wystarczyłoby przekierowywać komnetraze do artykułów z podróże.gazeta. Bo forum ma fajna czcionkę. Nie każdemu fejsbuk pasuje.
        • valkiria1974 Re: Czemu te fora turystyczne gazety tak siadły? 06.08.23, 14:30
          Nie mam fb ani żadnych innych takich wiec nie wiem. Oczywiście na komputerze reklam nie ma. Jednak doczekanie się na jakakolwiek odpowiedz to długo a nie zawsze jest tyle czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka