ja.s.i.u Re: Czemu te fora turystyczne gazety tak siadły? 21.05.23, 13:03 1. Bo ludzie zrozumieli, że czas spędzony na tych forach, to czas stracony. 2. Bo trafiają tu naiwni pozycjonerzy stron, naiwni, bo skoro wejść nie ma, to i wyszukiwarki nie zauważą, do tego spamerzy i kryptoreklamiarze. 3. Bo ludzie nauczyli się korzystać z innych, wiarygodniejszych źródeł informacji. 4. Bo normalny człowiek opinii szuka na bookingu, czy w opiniach google, gdzie masz informacje od ludzi z całego świata. 5. Bo "gazeta" w niektórych środowiskach, nie tylko tych prorządowych, stała się źródłem obciachu. Mógłbym tak długo! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
valkiria1974 Re: Czemu te fora turystyczne gazety tak siadły? 06.08.23, 12:14 Reklamy. Reklamy. Reklamy. Do tego wpisując coś w Google masz dziesiątki odpowiedzi w ułamku sekundy a tu czekasz dniami z nadzieja ze może ktoś coś napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czemu te fora turystyczne gazety tak siadły? 06.08.23, 13:54 Ale głupia gazetka tez by zarobiła na reklamach gdyby dbała o forum. Wystarczyłoby przekierowywać komnetraze do artykułów z podróże.gazeta. Bo forum ma fajna czcionkę. Nie każdemu fejsbuk pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
valkiria1974 Re: Czemu te fora turystyczne gazety tak siadły? 06.08.23, 14:30 Nie mam fb ani żadnych innych takich wiec nie wiem. Oczywiście na komputerze reklam nie ma. Jednak doczekanie się na jakakolwiek odpowiedz to długo a nie zawsze jest tyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś