Dodaj do ulubionych

Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był.

06.08.23, 12:05
Czy ktoś był w tym hotelu? Coś może napisać? Hotel przy płazy Kleopatry. Czy może lepiej z drugiej strony Antalyi?
Obserwuj wątek
    • valkiria1974 Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 12:08
      Chodzi oczywiście o alanya ale nie wiem jak przeedytowałeś poprzedni post.
      • dodekanezowiec Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 13:43
        No właśnie przy plaży Kleopatra lepiej - i lepsza plaża, i spokojniej jednak, im dalej na zachód.
        • valkiria1974 Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 14:32
          Dzieki. Szukam czegoś jeszcze tańszego ale nie bardzo można znaleść w tamtych rejonach.
          • dodekanezowiec Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 14:52
            No właśnie z tego co pamiętam to może być jeden z tańszych i w miarę dobry jak na tanie hotele. W TUI proponuję popatrzec
            • valkiria1974 Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 14:58
              Mnie chodzi przedewszystkim blisko płazy. Lubię zachody czy wschody słońca na płazy. Nie ma jak zwierza rybka z grula na płazy o wschodzie. Sprawdzałem ten hotel i mieszane komentarze ale tani jest w końcu tylko noce tam są do spędzenia. Żaden All inclusive i takie tam. Kawa rano na plaże i w miasto albo na wycieczkę. Zawsze podróżuje osobno lot osobno zakwaterowanie. Na tui raczej wczasy No i daty nie pasują a zaraz sprawdzę czy maja ten hotel.
              • dodekanezowiec Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 15:09
                Ten chyba nie. Alayie. Hoteli bez all inclusive w Alanyi malo i czasem niewiele tańsze. Coral Travel ma duży wybór, dobre ceny bo kosztem jakości. W TUI teoche lepiej. Itaka stawia na 4gwiazdki all inclusive. Rainbow jeszcze droższy. Rainbow może mieć Melisse, dobry hotelik ale pewnie drogo jak na 3 gwiazdki.
                • valkiria1974 Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 15:29
                  Ja jak pisałem lecę na własna rękę. Z uk. Bilety lotnicze 3 osoby. 650 GBP 20 kg bagaż rejestrowany wliczony. Do tego hotel 13 dni apartament z 1 sypialnia 590 GBP. All inclusiv nie dla mnie. Nie ruszysz się z hotelu bo zaraz obiad zaraz kolacja. Siedzenie w basenie i w jadalni nie dla mnie. Po drugie jadę do królestwa kebabów. Uwielbiam je.
                  • dodekanezowiec Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 17:21
                    A to tam kuchnia i knajpki fajne, nie tylko kebaby. Dużo taniej niż w UK :) Nie orientuje się w cenach ale polecam hotel Riviera, obok jest Gardenia. Są przy takim deptaku, blisko centrum ale też, moim zdaniem, plaża Kleopatra jest w zachodniej Alanyi, moim zdaniem spokojniejszej.
                    • dodekanezowiec Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 17:29
                      A z bardziej budżetowych hoteli ale dobry, przy plaży - Hatipoglu. Bo Riviera 4 gwiazdki A Hatipoglu 3. Skromniej ale porządnie i czysto.
                      • valkiria1974 Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 06.08.23, 17:54
                        Ten drugi się ceni 150gbp za noc ten pierwszy nawet szkoda patrzec.
                        • valkiria1974 Re: Alanya hotel Cleopatra Ada Apart ktoś był. 19.09.23, 21:17
                          Świetna miejscówka. Wszędzie blisko. Do centrum 20 minut spacerem. Ceny w restauracjach zależy co. Stek 15 GBP jak w uk kebab taniej ok 10 GBP ale wypasiony. Street fos już kebaba masz od 100 lir czyli 3gbp pizza 6 GBP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka