Gość: dora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 15:48 Mam zamiar wybrać się do hotelu Sun Club Side w lipcu czy ktoś był w tym hotelu i może podzielić się opinią na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joana Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 01:07 A ja byłam w zeszłym roku w lipcu i byłam bardzo zadowolona. Nie jest to super luksusowy hotel, ale za tą cenę, umówmy się: bardzo, bardzo przyzwoity. Dobrze położony, blisko plaża którą można w 15-20 min dojść do antycznego Side, przyzwoite żarcie w dużych ilościach, czyste pokoje z klimą na "własnego" pilota. Jak ktoś chce wypocząć lub fajnie spędzić czas to na pewno mu się to uda, bo atrakcji wokół wiele. A narzekania jakie czytałam w opiniach: że kucharz za głośno pokrzykuje, że animacje kiepskie, czy chwilowy brak ciepłej wody to naprawdę straszne bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.rm.polsl.pl 24.01.08, 13:34 my tez byliśmy w tamtym roku w czerwcu i było super naprawde jestesmy zadowoleni jak pisano juz za tą cene to było super jedzenia nie brakowało lokalizacja dobra chłopaki z obsługi super były to udane wakacje coś wiecej o hotelu to pytaj. ja sun club side polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maro2008 Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side 07.02.08, 19:53 Interesuje mnie ogólna ocena hotelu,wybieram się tam w lipcu.Szczególnie jestem zainteresowany wycieczkami-gdzie kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side IP: *.is.net.pl 08.02.08, 08:28 Byliśmy w ubiegłym roku w tym hotelu i jesteśmy zadowoleni.Jak już ktoś tu wspomniał, nie jest to hotel cztero gwiazdkowy, ale wart swojej ceny.My byliśmy z Itaki (zresztą w tym roku też lecimy do Turcji z Itaką) i jedyną rzeczą niezgodną z tym co napisane jest w katalogu, to ta darmowa pizza, o to dużo ludzi miało pretensje, chociaż jedzenia nie brakowało, ale ludzie są różni.No i odległość do plaży hotelowej jest trochę większa niż to napisali.Ale najważniejsza jest pogoda i dobry humor.A wycieczki kupowaliśmy na miejscu u Leny z Pacho Tour i było super i taniej.Byliśmy bardzo zadowoleni i mamy nadzieję, że w tym roku tez będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side IP: 194.92.226.* 08.02.08, 11:11 Ja wycieczki kupowałam na miejscu w lokalnym biurze Trojanus (lokal przy samym zejściu na plażę). Turek Efkan mowi po polsku, angielsku, niemiecku i chyba rosyjsku. Wycieczki są bardzo dobrze zorganizowane, punktualne i o połowę tansze niż w Itace. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor-66 Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side 15.01.09, 18:57 joana czy możesz napisać ile konkretnie płaciłaś za te wycieczki u turka? z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-kati Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side 02.02.09, 12:15 witam lece z rodzinką 19.06 z Katowic ktos ma taki termin???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejdm1 Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 17:54 ja lece 26 ale moj kumpel z rodzina tak jak wy , bedziemy razem przez tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowin58 Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side IP: 212.2.115.* 02.03.09, 11:30 Byliśmy z żoną w tym hotelu w czerwcu 2008 i było naprawdę ok.Za tak niewielkie pieniądze to naprawdę fajny hotel czysty z miłą obsługą i dobrą lokalizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angua Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 91.202.195.* 07.08.08, 21:12 własnie wróciłam i potwierdzam-za taką kasę baaaardzo przyzwoicie, dobra lokalzacja, czysto....fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 217.149.244.* 16.06.08, 12:09 Chyba w ciągu roku sporo się zmieniło. W tym roku hotel już jest bardzo mało przywoity. Plaża blisko, do leżaków przysługujących daleko i zwykle brakuje dla większości. Jeśli komuś nie przeszkadza syf na stołach, włosy w jedzeniu, brudne naczynia, tłum (!) Rosjan i muzyka wątpliwej jakości dudniąca całe dnie, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol70 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.crowley.pl 16.06.08, 21:27 Akurat byliśmy w hotelu Sun Club Side w maju. No i to co piszesz nie miało miejsca. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Miła przyjemna atmosfera. Czysto. Trzeba po prostu było wybrać może droższy hotel. Chciałabym żeby u nas za tą cenę były takie warunki i tak czysto. Chyba miałaś za duże wymagania. Przecież cena była adekwatna do warunków. A że syf to może świadczy o ludziach, którzy w tym czasie byli. Też widzieliśmy polaków pchających się pierwszych do jedzenia i zbierających furę jedzenia mimo, że potem to zostawiali. Więc bądźmy sprawiedliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 20:00 dzięki za opinię do jakiego hotelu się wybierasz jeśli można wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksen Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 24.01.08, 13:50 a czy polecacie ten hotel również na wyjazd z 2-lenim dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 194.92.226.* 24.01.08, 15:54 Wiesz, może nie jest to hotel typowo adresowany do rodzin z malutkimi dziećmi, ale dzieci w hotelu było sporo. Na plus: jest brodzik, duza polana porośnięta trawą na której małe dziecko może hasać, jakaś chuśtawka, wieczorem są animacje dla dzieci, plaża jest piaszczysta z płytką wodą. Na minus: do restauracji wchodzi się na piętro po schodach (ale można wziąć dziecko pod pachę)no i fakt że centralnym miejscem hotelu jest basen (restauracja i bar znajdują się nad basenem)więc trzeba pilnować żeby dziecko nie "dało nura" do basenu. Ja byłam z 8-mio latkiem i był zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 12:59 widze ze na tym forum najwięcej ludzi pyta o hotele Itaki a tu jestem ekspertem. Sun Club Side to skromny, czysty hotel- ma darmowe lezaki na plaży ( prywatna) prawie w centrum Side.polecam ten hotel nawet z dzieckiem ale nie można wymagac od 3 gwiazdek obsługi i wyzywienia czy all inclusivu na poziomie 4 czy 5!Sprzedaje go od 3 lat i nikt jescze nie wrócił niezadowolony. Udanego wypoczynku życzę :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 82.160.37.* 14.03.08, 08:59 a którego lipca wylatujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tita34 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 14.03.08, 09:09 ja też lece w lipcu a którego lipca lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novy182 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:01 Pozwolicie, że się dołączę do tematu :)) Ja też lecę do tego hoteliku w lipcu. Dokładnie wylot 16 z Krakowa... Leci ktoś w tym terminie?? Odpowiedz Link Zgłoś
maro2008 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 11.04.08, 22:24 Witam Grzegorz i pozdrawiam.U mnie zostało 103 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
berenika1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 19.05.08, 11:47 Witam ! Mam tez pare pytań odnośnie sun club side. Lecę z Krakowa 11.06. Jak długo trwa transfer z lotniska? Lece z 18- miesiecznym dzieckiem, jak jest z krzesełkami dla dzieci oraz czy łożeczka dla nich są przyzwoite?Wybrałam ten hotel ze względu na położenie bliskość miasteczka, ponieważ z wycieczek nie bedę miała mozliwości zabardzo skorzystać i ze względu na plaże piaszczystą.Czy zakwaterowanie na piętrze jest lepsze? czy w niektórych łazienkach faktycznie jest grzyb.Jak faktycznie daleko jest na plaże? Pozdrawiam. Berenika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 00:12 Transfer z lotniska u mnie trwał ok. 2 godz. ale to zależy od ilości hoteli po drodze i ilości pasażerów wysiadających i kwaterujących się w poszczególnych hotelach oraz trasy wokół tych hoteli jaką wybiorą rezydenci. Przeważnie idzie to sprawnie, no ale jest trochę tych hoteli po drodze. Łóżeczkami i fotelikami dla dzieci się nie interesowałam, bo mam starsze dziecko. Grzyb w mojej łazience polegał na 2-3 małych czarnych plamach na fudze wokół wanny więc wg mnie można to przeżyć. Miałam pokój na parterze przy samym basenie, jak zamykałam drzwi wejściowe-balkonowe to do pokoju nie dochodził żaden hałas. W oknach są zasłony i firanki więc z zewnątrz nie widać wnętrza pokoju. Pasował mi ten parter bo szybko można było wrócić do pokoju po jakieś zapomniane rzeczy a wychodząc z pokoju i tak nie zostawiałam otwartych okien ze względu na upał. Do plaży idzie sie uliczką z kramami, sklepami i knajpkami w prostej linii ok 200-300 metrów, a potem plażą w prawo kolejne 200-300 do leżaków hotelowych. Można przejść skosem miedzy budynkami i hotelami i trochę skrócić drogę. Tą krótszą drogą pewnie łatwiej jest pchać wózek dziecięcy niż po plaży. Hotel w zeszłym sezonie cieszył się dobrymi opiniami i miał bardzo atrakcyjną cenę. Widzę, że w tym sezonie Itaka skorzystała z tego i podniosła jego cenę mimo mocnej złotówki... Życzę udanego urlopu i pozdrawiam. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.crowley.pl 02.06.08, 18:03 Właśnie niedawno wróciliśmy z tego hotelu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Może inne hotele były ładniejsze ale jak się to mówi, że wyjeżdża się na urlop a nie z bloku do bloku. Mieliśmy pokój na piętrze z widokiem na basen. Faktycznie jak okno było zamknięte nic nie słychać. Hotel bardzo przytulny a obsługa przemiła. Żadnego grzyba, codziennie sprzątanie. Transfer u nas trwał ciut więcej niż godzinę. Położony przy uliczce z kramami ale żadnego hałasu czy gwaru nie było słychać. Byłam ze starszym dzieckiem więc pewne rzeczy mnie nie interesowały. Ale masę rodzin właśnie z małymi dziećmi. Naprawdę za tą cenę warto. Jedzenie bardzo dużo urozmaicone. Chociaż nam po tygodniu marzył już się najzwyklejszy schabowy. Pozdrawiam i miłego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-kati Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 02.02.09, 12:28 to do zobaczenia na miejscu Ja wylatuje 19 z KTW.i tez bedziemy z takim amłym dzidziusiem wiec pozdro i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
skrab_p Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 04.02.09, 23:46 Mam pytanie czy w hotelu Sun Club Side są dostępne łóżeczka i wysokie krzesełka dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.gprs.plus.pl 15.02.09, 10:36 Czy ktoś leci do sun club side 29 lipca 2009r (do 12.08)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.06.09, 10:53 Hej, my mieliśmy lecieć 29 lipca ale lecimy później. Będziemy tam od 5 sierpnia więc tydzień będziemy z wami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzann-a Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 22.06.09, 10:20 Gość portalu: gosia napisał(a): > Czy ktoś leci do sun club side 29 lipca 2009r (do 12.08)??? Ja lece 29 lipca 2009 do sun club side:-) z Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 11:16 >>>do zuzann-a>>>Ja lecę na 2tyg (do 12.08) z mężem i 4letnią córką. A ty na tydz. czy 2tyg. Ja lecę z łodzi, mam 31lat (wyglądam młodziej)a ty ile masz lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 19:58 To chyba w tym hotelu nie ma klimatyzacji, bo nikt nie odpowiada na moje pytania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzann-a Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 24.06.09, 13:46 Gość portalu: Gosia napisał(a): > >>>do zuzann-a>>>Ja lecę na 2tyg (do 12.08) z mężem i 4 > letnią córką. > A ty na tydz. czy 2tyg. Ja lecę z łodzi, mam 31lat (wyglądam > młodziej)a ty ile masz lat??? Ja tez bede 2 tyg., lece z chlopakiem i z dwoma zaprzyjaznionymi malzenstwami, jedni maja 8-letnia corke a drudzy synka chyba ok.5- letniego. Mam 36 lat ale tez wygladam mlodziej:-)) moj facet ma 33;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.09, 18:57 >>do zuzann-a>> z nami leci moja siostra bliźniaczka (też z mężem i 3letnią córką) oraz brat mojego męża (z żoną i 6letnią córką oraz 8mc. synem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzann-a Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 26.06.09, 10:08 Gość portalu: Gosia napisał(a): > >>do zuzann-a>> z nami leci moja siostra bliźniaczka (też z męż > em i 3letnią córką) oraz brat mojego męża (z żoną i 6letnią córką oraz 8mc. syn > em). Ooo, to widze,ze tez lecicie wieksza ekipa:-) bedzie wesolo. A z takich kwestii praktycznych to poweidz mi bierzecie dolary czy euro bo my mamy dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 08:17 lecę z rodzinką 31 07 do 14 .08 z katowic. pozdr artur Odpowiedz Link Zgłoś
dixi78 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 24.06.09, 08:44 Ja lecę tam 29.07 do 12.08 z Łodzi. Też z rodzinką :-) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 10:46 hej, mam 2 chłopaków 5 i 9 lat, ja 33 żona 32. Pewnie się spotkamy. fajnie że będą tam jacyś polacy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 09.07.09, 12:13 Gość portalu: artur napisał(a): > hej, mam 2 chłopaków 5 i 9 lat, ja 33 żona 32. Pewnie się spotkamy. > fajnie że będą tam jacyś polacy. pozdr. He,he, ciekawe czy sie domyslimy na miejscu kto jest z forum:-)) Ale ciesze sie, ze chyba wiekszosc z nas jest mniej wiecej w zblizonym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AY Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.07.09, 17:37 Już za tydzień wyjazd a mnie dopadły wątpliwości-wyjeżdzamy z 6 miesięcznym dzieckiem i zastanawiamy się czy nie będziemy jedynymi "szaleńcami" którzy jadą z takim szkrabem w lipcu do Turcji.Może ktoś kto wrócił napisze czy spotkał na miejscu takie maluchy,zaobserwował jak wygląda ich pobyt i podzieli sie opiniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.07.09, 20:46 pytanie dla Artura: skąd lecicie?, my tez mamy 2 chłopaków 8 i 5 lat. Lecimy z Katowic 5.08. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.09, 09:54 Mam kilka pytań do osób które były w tym hotelu: *** Czy plaża jest szeroka? Którą polecacie tą, która jest bliżej hotelu, czy tą która jest dalej i są na niej hotelowe leżaki i parasole? *** Jakich mieliście rezydentów? Czy byli okey? *** Jeszcze sejf- czy zamykany jest na szyfr, klucz, kartę? czy płacąc za sejf płaci się od razu czy przed odjazdem? czy liczą na jakiś napiwek przy zapłacie za korzystanie z sejfu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 09:12 lecimy z katowic 31.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 05.09.09, 20:18 Hej, mam prośbę o wysłanie filmiku z pobytu w hotelu sun club side, a właściwie chodzi o tą piosenkę. Nie zdążyliśmy ci podać naszego maila (ismena27@interia.eu). Dla przypomnienia mam na imię Iza, byliśmy z dwoma synami. Bardzo proszę o ten filmik, dzieci ciągle każa mi szukać tej piosenki na you tube, ale tam ciężko znaleźć. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 05.09.09, 20:20 Halo zapomniałam napisać, że wiadomość jest dla Artura, byliśmy razem w hotelu sun club side na początku sierpnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 06.09.09, 16:11 Kilka dni temu wróciłam z hotelu Sun Club Side i jestem po prostu OCZAROWANA! Nie mam absolutnie nic do zarzucenia-pokoje piękne, przestronne, codziennie sprzątane, jakość obsługi całkowicie rewelacyjna(są na każde życzenie klientów i ku mojemu zaskoczeniu niezwykle uczciwi!), ilość przepysznych, różnorodnych potraw sprawiała, że nie byłam w stanie zdecydować się co mam zjeść danego dnia, animatorzy zabawiają gości od rana do samego wieczora. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym i mam jednocześnie ogromną prośbę do wszystkich osób, które otrzymały drogą elektroniczną piosenkę przewodnią z hotelu-czy ktoś mógłby mi ją wysłać na maila klaudynka16@tlen.pl ? Byłabym ogromnie wdzięczna, chciałabym zachować dla siebie choć część tego niezapomnianego pobytu. Z góry serdecznie dziękuję i jeszcze raz chylę czoła dla Sun Club Side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.09.09, 21:19 Do Ja...: Hej, ja też byłam w tym hotelu ale w sierpniu. Zgadzam się z każdym Twoim słowem. Wakacje były po prostu bajeczne. Mam prośbę jeśli ktoś wyśle ci tą piosenkę, proszę wyślij ją też mnie (ismena27@interia.eu). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 10.09.09, 13:27 Powiem szczerze, że jestem trochę zdziwiona, że będąc tam nie kupiłaś sobie tej płyty. Animatorzy sprzedawali dwie płyty jedna z zabytkami Turcji, a druga z piosenkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 10.09.09, 13:29 Aha, rzeczywiście hotel i atmosfera super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 14.09.09, 22:00 Wiola mnie niestety nikt nie oferował płyty:( W innym wypadku na pewno bym ją kupiła.A czy Ty posiadasz może tę piosenkę i mogłabyś mi ją przesłać? Byłabym ogromnie wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
petrus222 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 29.08.10, 21:23 Bardzo proszę o przesłanie tej "firmowej" piosenki hotelu Sun Club Side na adres mailowy: petrus222@interia.pl Z góry dziękuję za grzeczność i uczynność! Byłem w tym hotelu w sierpniu 2010 roku i sympatycznie wspominam ten pobyt. Wszystkich serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra-264 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 06.07.09, 23:57 Też lecę 29 lipca (z Gdańska), ale najpierw tydzień objazdówki po Turcji, a potem do 12 sierpnia hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka23 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.centertel.pl 03.07.09, 22:03 Hejka! My lecimy 29 lipca z Katowic ;) 2 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vistulka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 13:04 my lecimy 11.06 z katowic,2 rodzinki -8 osób,więc przetrzemy wam szlaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
berenika1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 24.05.08, 22:42 to lecimy w takim samym terminie my z Krakowa więc się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rewa74 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 30.06.08, 22:00 jakie macie wrażenia z pobytu w tym hotelu? My wybieramy się tam w lipcu i jestem ciekawa co nas tam może zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol70 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.crowley.pl 01.07.08, 20:24 Bardzo miłe wrażenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni nic nie zaskoczyło nas negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowin Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 212.2.115.* 18.07.08, 14:18 Byliśmy z żoną od 18.06.08 i jesteśmy b.zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-kati Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 02.02.09, 12:41 Gość portalu: vistulka napisał(a): > my lecimy 11.06 z katowic,2 rodzinki -8 osób,więc przetrzemy wam szlaki ;) to dozobaczenia na miejscu my wylatujemy 19.06 z KTW..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egonowa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:57 Właśnie wróciliśmy 8 października z Turcji. Hotel Sun Club Side owszem jest okej, obsługa bardzo miła, pokoje niby posprzątane (tylko "rynek") ale łóżka za to ładnie pościelone (często ozdabiane kwiatami), ale jedzenie ...............! Przez dwa tygodnie jedliśmy to samo, to samo i ciągle to samo. Po 5-6 dniach mieliśmy dość! Co nie zostało zjedzone na śniadanie, było przetworzone i dodane do jednej z "potraw" na obiad lub kolację! Dlatego często chodziliśmy coś zjeść do fajnej knajpki gdzie waścicielka mówi po polsku i choć nie jest tam luksusowa to fajna atmosfera i dobre jedzenie, a szalony, śmieszny właściciel i popisane własnoręcznie ściany przez turystów z całego świata nadawały jej szczególny klimat (my też na ścianie zaznaczyliśmy swoją obecność w tym miejscu). Przed wyjazdem do Side dużo czytałam na temat "łysego" z biura podróży tuż przy plaży. Nie dajcie się nabrać. Mieliśmy u niego wykupioną wycieczkę m.in. do Antali na bazar turecki i okazało się, że w tym dniu bazar był zamknięty! Wykupiliśmy bilety na rajd kładami i niestety nie wszyscy mogliśmy skorzystać (6 os.) ponieważ na kilnaście kładów tylko 5 było sprawnych a zwrocie w obydwu przypadkach nie było mowy ! Teraz kilka słów na tymat biura ITAKA. Wycieczkę wykupiliśmy w styczniu 2008 imieliśmy opaconą od 24.09 do 24.10.2008 Wylot mił być o 24 września o 23.30 z Katowic,a dwa tygodnie przed wylotem okazało się że wylatujemy 25 września o 1 w nocy. O zwrocie za jeden dzień (24.09) nikt nawet nie chciał z nami rozmawaiać. Wszyscy musieliśmy w lipcy lub sierpniu (już niepamiętam) dokonać dopłaty paliwowej ok. 400 zł. Myślę że biuro powinno nam część tych pieniędzy zwrócić ponieważ zamiast lecieć z Katowic musieliśmy najpierw jechać autobusami do Krakowa (podstawionymi przez lotnisko), a z Krakowa o 4,30 (a tak naprawdę o 5,25) wylecieliśmy do Turcji, dlaczego tak wyglądała ta podróż nie wiemy, poprostu ktoś coś zawalił a my placimy. Powrót był taki sam czyli lot do Krakowa a z Krakowa atobusami do Katowic.Reasumując: Side TAK, hotel TAK, jedzenie NIE, biuro Itaka NIE NIE NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.sopot.wirt.pl 31.01.09, 23:45 hej, ale doplaty mieli wszyscy w tym roku lacznie z Neckermannem. Wina przepisow-biura moga, ale mozna zakladac sprawe i sie domagac zwrotu.Ale czy sie oplaca... Wszystko wina przepisow. Wiem, bo sprzedaje od roku i swiece oczami przed klientem, nie mowiac o tym,czego sie naslucham... Co do godzin wylotu-sa tacy, co maja wylot 23.59 a powrot 00.01 :) To nie bajka - to Polska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regent Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.tktelekom.pl 27.10.08, 11:49 Zdecydowanie odradzam, główny powód to tak jak ktoś tu już wspomniał to fatalne jedzenie ( non stop to samo, obiady i kolacje niczym się nie różniły, wiecznie gotowane warzywa z małymi kawałkami mięsa lub z kiełbasą, która pozostała ze śniadania ). Byłem z rodzinką między 3.09 - 10.09.2008, dla dziecka nie było na śniadanie ani zwykłego dżemu, czy jakiejś nutelli, sery okropnie słone, tylko dwa rodzaje wędlin - MASAKRA. Obsługa miła, jak dasz dolara to w tyłek wchodzą. Jedyny plus tego hotelu to dobra lokalizacja, blisko starożytnego Side. Zawiodłem się na ITACE. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk basen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 08:51 proszę o odpowiedź na moje pytanie, zdarza się że w Turcji w basenach jest słona woda z morza, jak z tym jest w Sun Club Side? zastanawiam się nad wyborem tego hotelu, z gory dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga3008 wybieram się do tego hotelu z Itaką 22.V.08 z Ktw. IP: *.c196.msk.pl 19.12.08, 20:09 Hej. Mam rezerwację na wczasy w Turcji własnie w tym hotelu, pod koniec maja, wylot z Katowic. Słyszałam pochlebne opinie o hotelu, moja kolezanka pracuje w biurze podrózy i szczerze go polecała, przyzwoity za rozsadne pieniadze. Czy ktoś wybiera się tam z Itaką w dniach 22.V-4.VI? Jeśli tak bardzo proszę o kontakt panidaga@wp.pl lub na gg 332234, to mój 1 lot samolotem i trochę sie boje:)prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor-66 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 04.01.09, 17:53 wybram się do hotelu Sun Club Side we wrześniu wylot z wrocławia,czy ktoś leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 10:11 ja lecę w czerwcu 24.06 na dwa tygodnie już nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
3kati Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 08.01.09, 10:18 My też wybieramy się 24.06 na dwa tygodnie wylatujemy z wrocławia. Mam nadzieję że będzie fajnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.icpnet.pl 20.01.09, 20:16 A jakie pokoje są w tym hotelu, czy mieszczą się 2 dostawki i jak wygląda lazienka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 20.01.09, 22:51 Ja wraz ze znajomymi lecę 10 czerwca do 24 z Wrocławia myslę że będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol70 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 94.254.191.* 25.01.09, 14:09 Byliśmy w zeszłym roku. Jak czytam opinie o jedzeniu to zastanawiam się czy Ci ludzie na śniadanie na obiad w domu mają kilkanaście potraw do wyboru. Po prostu inna kuchnia i lecąc tam trzeba się z tym liczyć, że nie będzie schabowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.09, 15:31 My też lecimy 10.06 na dwa tygodnie (z Warszawy). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 17.02.09, 19:26 No to spotkamy sie na miejscu :) Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 19:37 my tez z Wroclawia z 13 latka lecimy w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Pruszków Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.centertel.pl 01.02.09, 20:45 Czy leci ktoś z Warszawy do tego hotelu 14 sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 193.24.14.* 06.07.09, 14:19 Ja lecę 31.07. z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
skrab_p Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 02.02.09, 23:58 My wylatujemy z Wrocławia 16.09.09 na 2 tyg., a ty który termin wybrałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
gregor-66 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 03.02.09, 08:44 My wylatujemy 25,09 na dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 193.24.14.* 27.02.09, 09:05 My jedziemy na 2 tygodnie od 29.05 - 12.06 z Warszawy? Czy ktoś jeszcze leci w podobnym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 27.02.09, 12:35 My lecimy od 10 do 24 czerwca z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timeofmylife Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 01.03.09, 12:21 Ja wylatuje z chłopakiem z Warszawy 28.08.Czy ktoś wybiera sie do Sun Club Side w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.mikolow.net 16.03.09, 17:05 My lecimy 19 czerwca na dwa tygodnie z Katowic czy ktoś leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol70 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 94.254.175.* 16.03.09, 17:32 Byliśmy w tym hotelu w zeszłym roku w maju. W sumie za tą cenę super ok. Co prawda do plaży w linii prostej może i jest 150 m ale do hotelowej plaża dalej. Ale miły spacerek. Pokoje czyste przytulne. Animatorzy super obsługa również za 1 dolara latają koło Ciebie. Bardzo miłe wspomnienia super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 17.03.09, 17:46 My lecimy z Wroclawia 10 czerwca na dwa tygodnie, tak więc 19 bedziemy na miejscu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.gprs.plus.pl 20.03.09, 18:43 CZY klimatyzacja (indywidualnie sterowana, która widnieje w ofercie katalogowej) jest za darmo czy trzeba coś dopłacać na miejscu??? czy w ogóle są jakieś opłaty w hotelu konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.gprs.plus.pl 20.03.09, 18:54 PYTAM O KLIMATYZACJĘ, jest na pilota? czy za pilota płaci się jakąś kaucję? czy są jakieś opłaty o których w katalogu nie pisze ( np. właśnie za klimę). NAPISZCIE o dodatkowych OPŁATACH i KAUCJACH W HOTELU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-k Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:26 My lecimy 19.06. na 2tyg. z Katowic dwie rodziny to napewno się spotkamy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T&K Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:05 to trzymajcie miejsca na lotnisku MY tez lecimy 19 z KTW dwie rodziny :):):):) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.master.pl 03.06.09, 18:28 Ja też lecę we wrześniu do tego hotelu razem z mężem -wylot z Wrocławia 11.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T&K Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 14:17 wybieramy sie do tego hotelu z półtora rocznym dzieckiem czy ktos moze polecic jaki pokoj bedzie najlepszy i na co sie przygotować???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpik_82@o2.pl Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.swidnica.mm.pl 26.04.09, 12:19 Ja z moim przyszłym mężem lecimy w podróż poślubną 15lipca:)na dwa tygodnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 26.04.09, 13:38 hej leci ktos 8 maja 2009? z poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 08:22 my lecimy 13 maja na 2 tygodnie sidem osob z katowic do hotelu SUN CLUB W SIDE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 03.05.09, 22:05 Daj znać po powrocie jak bylo bo my lecimy 10 czerwca do tego hotelu. Udanego urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 83.238.139.* 04.05.09, 20:30 hej my też lecimy 13 maja na 2 tyg :) tylko że z Warszawy. Mam nadzieje ze ta data 13 okaże się szczęśliwa :)do zobaczenia na miejscu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 06.05.09, 23:41 my bedziemy do 15stego :) lecimy z itaka, zmienili nam godzine wylotu i powrotu zamiast o 8.10 lecimy o 11.30, dobrze że nas wcześniej powiadomili przynajmniej nie spędzimy pół dnia na lotnisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.09, 19:08 Ja mam zarezerwowane na lipiec, ale nie wiem czy nie zrezygnować...skoro ta świńska grypa...bo lepiej chyba być wtedy w Polsce niż za granicą...NIE BOICIE SIE LECIEĆ wiedząc że panuje ten wirus i może się rozprzestrzenić w Polsce i w Turcji??? Odpowiedz Link Zgłoś
gryjt Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 08.05.09, 19:31 "Do odważnych świat należy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.09, 18:38 w lipcu lecę do Turcji i nie wiem czy brać euro czy dolary? Czy ktoś mi doradzi? gdzie wykupić wycieczki fakultatywne czy od tego łysego Trojanusa? (o którym tu przeczytałam). PROSZĘ O ODPOWIEDŹ OSOBY KTÓRE BYŁY W Side Odpowiedz Link Zgłoś
gryjt Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 13.05.09, 21:05 Lepij dolary, które możesz zmienić na walutę turecką, a wycieczki w zalżnosci co chcesz zwiedzać i jak dobrze znasz języki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.09, 21:48 gryjt DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ nie znam języków obcych...myślałam o wykupieniu wycieczek od Trojanusa (z Side) lub Leny (z Alani)bo zapewniają przewodnika, który zna język polski (tak piszą) też nie wiem czy to prawda czy takie wycieczki są bezpieczne????czy na wycieczkę nadaje się 3,5 letnie dziecko itp. ja myślę o Kapadocji i Pumokale...może jeszcze mi odpiszesz???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 23.05.09, 10:52 hej bylam w sun club side od 8.05-15,05 bylo naprawde ekstra, hotel czysciutki, bardzo miła obsługa, szef sali stara się witać gości w ich ojczystym języku,jedzenie przerozne i przepyszne, basen codziennie czyszczony (choc woda w nim zimna :) ale po chwili idzie sie przyzwyczaic) animatorzy "umilaja" czas spedzony w hotelu :) My mielismy dolary, ale dolar jest juz z turcji po malu wypierany, ale czesc wymienialismy na liry takze nie ma z tym problemu. do kapodacji organizuja wycieczki 2 dniowe troszke daleko, ale jesli dzieciaczek wytrwaly i da rade jechac conajmniej 6h w autobusie to nie widze przeszkod, my bylismy na pamukale (z itaki koszt ok 60 $) i jest mega, polecam kazdemu wycieczka moze byc 1 i 2 dniowa my jechalismy 1 - super widoki, jechalismy z itaki (bo lepiej sie kalkulowalo niz z trojanusem z itaki mielismy all incl. podczas wycieczki czyli 3 posilki i wstep wliczony w cene biletu, u trojanusa 1 posilek i 20 litow trzeba miec na wstep no i oczywiscie swoje jedzenie, ktore do najtanszych nie nalezy) zarowno trojanus jak i itaka daje polskiego przewodnika tzn jest to turek mowiacy po polsku (troszke irytujacy ;) z itaki bylismy tez na raftingu koszt 32 $ (balismy sie o ubezpieczenie)polecam splyw nawet dla nieumiejacych plywac super zabawa i niezapomniane wspomnienia. na plazy czeka takze masa przyjemnosci (banany skutery parasoling) my wzielismy parasoling koszt 60 $ leca 2 osoby, pan z motorowki robi zdjecia, mega sprawa leci sie wzdloz wybrzeza ok 20 min widzi sie cale side niezapomniane wrazenia. ludzie (starsze malzenstwo) ktorzy przylecieli rowno z nami byli na safarii i mwoili ze super sprawa, byli takze na kapodacji 2-dniowej i byli zachwyceni widzialam zdjecia (dla mnie wieksze wrazenie robi pamukale) mowili ze hotel spoko, ale nei dajcie sie tam namowic na noc turecka (bo niby nei warto) pierwszego dnia tureccy "straganiarze" nie odpuszczaja i ciagna na wycieczki z ich biur, trzeba podejsc do tego troszke z dystansem (nie ktorzy sa strasznie natarczywi zeby u nich wykupic jakas wycieczke) jak sie wychodzi z hotelu idac w lewo w strone morza jest koles nazywa sie efkan (jakos tak) turek mowiacy po polsku ma biuro podrozy zeszyt z polskimi wpisami osob ktore od niego jechaly jak jechac nie z itaki to tylko od niego, lysy, mily :) trzeba pamietac ze u nich slowo cenniejsze od pieniedzy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 23.05.09, 18:27 Do myszy : Cieszę się że jestes zadowolna z pobytu. Ja ze znajomymi lecę tam za dwa tygodnie. Jak byś mogła poradzic z ktorej strony wybrać pokój czy od strony basenu czy placu zabaw? I ogólnie jeszcze jakies wskazówki na co zwrócić uwagę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.09, 09:34 A czy w ogóle można wybrać sobie pokój??? myślałam że sami przydzielają pokoje...KAŻDY MOŻE SOBIE WYBRAĆ gdzie chce pokój??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 24.05.09, 14:23 do Xi BK w zasadzie pokoje sa z gory przydzielane, ale wydaje mi sie ze przy zakwaterowaniu w recepcji mozna by bylo cos wspomniec (gdyby byly inne wolne pokoje to wydaje mi sie ze to zaden problem) my mielismy pokoj blisko basenu (w skrzydle gdzie znajduje sie recepcja) i mimo ze na poczatku nie bylismy zadowoleni (bo uwazalismy ze bedzie glosno) i chcielismy miec na I p. to szybko docenilismy uroku pokoju na parterze (zawsze szybko mozna bylo sie dostac do pokoju nie chodzac po schodach ;) nasi znajomi mieli pokoj bezposrednio przy basenie i rowniez byli zadowoleni. przy placu zabaw tez wydaje mi sie ze nie jest zle, sniadanie wydaja do 10-tej wiec tak czy inaczej sie wstaje rano a dzieci nie przeszkadzaly w odpoczynku. jesli wroce do turcji do side to na pewno do sun club side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 24.05.09, 14:29 aaaa jesli masz pofarbowane wlosy i brudzisz recznik :))) to lepiej wycieraj wlosy w swoj recznik nasza kolezanka pobrudzila hotelowy i musiala za niego zaplacic 8 euro :/ w opisie hotelu jest napisane ze jest tenis stolowy (nie ma go) warto skorzystac z sauny i oryginalnej łaźni tureckiej pozdrawiam i zycze milego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
gryjt Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 24.05.09, 21:15 Ale przecież wiadomo, że ręczniki w pokojach NIE sŁużą do plażowania ani do wynoszenia na basen. A w tym hotelu niestety nie ma ręczników plazowych więc trzeba miec swoje. Pokoj jeżeli nie odpowiada latwo zamienić, a pomóc może 5$ w paszport, ale wszystkie pokoje sa podobne, jedynie różnia sie wielkością balkonu,nie mają możliwości widoku na morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 24.05.09, 22:26 Dziekuję bardzo za wszystkie informacje. A czy do plaży hotelowej faktycznie jest tak jak opisują spory kawałek? I czy są problemy ze znalezieniem wolnego leżaka. Tak czy siak nie moge sie doczekac do 10 czerwca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.brzesko.net.pl 24.05.09, 22:55 ja chcialbym sie dowiedziec gdzie znajduje sie knajpa gdzie mowia po polsku :D podobno jest taka w okolicy :P na scianie tej knajpy sa podpisy (tyle slyszalem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 09:42 do gryjt nie zrozumielismy sie ta osoba nie wynosila recznikow na basn czy na plaze najnormalniej wytarla wlosy po myciu do plazowych lezakow rzeczywiscie trzeba troche isc ale zawsze mozna skorzystac z lezakow ktore sa znacznie blizej polcem u charliego :) zaraz na poczatku po prawej stronie :) o barze gdzie mowia po polsku nic nie wiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.06.09, 10:24 Halo, czy ktoś będzie spędzał urlop w sun club side w terminie od 5.08 do 19.08? Lecimy z Katowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doneczka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.info-net.org.pl 28.06.09, 21:06 my bedziemy w sun ... 7.08-21.08 wylot z Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: time Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 20.07.09, 11:44 Ja lecę do SUN CLUB SIDE 28.08 na tydzień. Zastanawiam się głęboko z jakim filtrem zabrać ze sobą krem? Mam bardzo ciemne włosy i jasne oczy oraz dość ciemną karnację. Rozmawiałam z panią z biura podróży i powiedziała mi żebym zabrała filtr taki jaki stosuje nad polskim morzem, gdyż pod koniec sierpnia skóra już będzie przyzwyczajona do słońca..Problem w tym,że w Polsce nie stosuje zazwyczaj żadnych filtrów, co najwyżej 6 SPF.Nie chciałabym się poparzyć, ale szybko i intensywnie opalić.Co mi radzicie?Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 31 lipiec Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 11:59 Czy ktoś leci 31 lipca z Katowic? Do Sun Club Side? Ja lecę z rodzinką i chcę kogoś "poznać" by wspólnie spędzić tam czasi wybrać się do Kapadocji lub na inne wycieczki. Proszę podać meila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka23 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.centertel.pl 20.07.09, 17:23 Witam, ja z moim szanownycm małżonkiem lece w tym samy terminie z Katowic. Pociech niestety jeszcze nie posiadamy, ale i owszem na wycieczki sie wybieramy ;)mój meil slis@op.pl Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka23 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.centertel.pl 20.07.09, 17:26 Witam, ja z moim szanownycm małżonkiem lece w tym samy terminie z Katowic. Pociech niestety jeszcze nie posiadamy, ale i owszem na wycieczki sie wybieramy ;)mój meil slis@op.pl Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 20.07.09, 12:16 Krem z 6 SPF,zdecydowanie za slaby faktor ochronny ,nawet jesli masz ciemna karnacje ,proponuje 20 ,mozesz dluzej polezec na sloncu ,a te...pod koniec sierpnia ,jest jeszcze bardzo intensywne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timeofmylife Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 21.07.09, 15:22 Dziękuję za odpowiedź.W takim razie wezmę ze sobą krem z filtrem 20SPF, a później ewentualnie zmienię go na niższy.Mam jeszcze inne pytanie-czy hotel gwarantuje ręcznikii dla jego mieszkańców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 11:52 Mam pytania do tych którzy byli w tym hotelu, ****czy podczas kolacji obowiązują mężczyzn długie spodnie? czy mogą to być spodnie przed kolano (czyli dłuyższe od szortów)??? ***Czy sprzątaczka sprząta pokoje co dzień czy co kilka dni? ***Czy klucze od pokoju nosi się ze sobą czy zostawia w recepcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 22.07.09, 11:59 Można chodzić w krótkich spodenkach na posiłki natomiast jest informacja żeby nie przychodzić w strojach kapielowych ani na posiłki ani do baru. Pokoje są sporzątane codziennie a jeśli chodzi o klucze to my nie zostawialiśmy na recepcji jedynie kiedy jechaliśmy na dłuższe wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 12:30 Mam jeszcze pytanie kiedy ta sprzątaczka sprząta, czy są określone godziny w których sprząta? Czy jeśli będziemy w pokoju to ona też sprząta przy nas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 22.07.09, 13:59 Sprząta w różnych porach ale jeśli jesteście w pokoju to możecie wywiesić na drzwiach informację "nie przeszkadzać" i ona przyjdzie o innej godzinie. U mnie najczęściej sprzatała albo jak byłam na śniadaniu albo jak poszłam na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 14:01 My mamy opcję all inclusive, czy nosi się specjalne opaski na ręce? czy są też inne opcje wyżywienia w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timeofmylife Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 22.07.09, 14:49 BK,mam do Ciebie pytanie-czy w hotelu dostaje się reczniki(poza kąpielowymi) i jakieś podstawowe środki czystości?Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 22.07.09, 15:29 Są opaski pomimo że innej opcji w tym hotelu nie ma jak all. Ale przy wejściu na teren hotelu stoi strażnik i wtedy widzi kto wchodzi, bez opaski nie wpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 15:33 Mam pytanie, bowiem my dolecimy do Tiurcji ok godz. 20tej do tego transfer z lotniska do hotelu. ILE CZASU TRWA TRANSFER??? zakładając że w hotelu będziemy po 22godz to czy możemy liczyć na jakiś posiłek? np tą nocną zupę? Jak to było w WASZYCH przypadkach? o której byliście w hotelu czy była możliwość korzystania z all cl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 27.07.09, 11:10 Transfer z lotniska trwa ok 1 godziny, ale trochę czasu zajmuje odebranie bagaży, zapakowanie sie do busu no i rozwożenie. W sumie jakieś 2 godziny. Ja lądowałam w Turcji o 2 w nocy. Jak dojedziecie do hotelu na pewno możecie liczyć na nocna zupkę. Kto wie może coś jeszcze przyszykują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 29.07.09, 11:37 Mam pytanie, czy za telewizję trzeba dodatkowo płacić. Gdzieś przeczytałam płatne TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 29.07.09, 12:28 Telewizja jest bezpłatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 29.07.09, 13:07 Mam jeszcze jedno pytanie, chodzi mi o sejf, czy jest na szyfr czy na kartę i czy jest sens w ogóle go wynajmować. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia3008 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 29.07.09, 14:18 Moim zdaniem sejf jest zbędny. Ja miałam walizke na małą kłódkę i tam trzymałam kosztowności, a z pokoju nic nie zginęło. Wszystko zastałam tak jak było przed wyjściem z pokoju. Mozesz byc spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 29.07.09, 15:29 Dokładnie jest tak jak napisała nadia3008. Nie ma potrzeby brac sejfu ale to już Twój wybór. Ja po paru dniach aparat, telefon i mniejsze pieniądze trzymałam na wierzchu i nic nie było tknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.elektrosat.pl 29.07.09, 15:48 A czy jest możliwośc pożyczenia żelazka w hotelu? I jeszcze jedno- czy plaża jest kamienista i czy można bez obawy wchodzić boso do wody? (słyszałam,że są jeżowce czy coś takiego). Już dzisiaj wylatujemy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 29.07.09, 17:31 Nie słyszałam o możliwości wypożyczenia żelazka. Plaża jest piaszczysta, nie ma w tym rejonie jeżowców i nie są potrzebne buty do wody. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.43.28.78.cable.petrus.pl 06.07.09, 23:10 Ja z koleżanką będziemy też od 5.do 12.08. Właśnie czytam, co nas może spotkać, bo hotel wybrałyśmy z katalogu na "czuja" i zastanawiamy się czy to był dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 10:49 Będę tam z rodzinką (2 chłopców 5 i 10 ) 0d 31 07 do 14 08.pozdr artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doneczka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.info-net.org.pl 19.07.09, 11:30 my bedziemy także z dwojka chlopcow 1rok i 4lata, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 04.08.09, 20:46 helow chyba się spotkamy bo będziemy w terminie od 12 do 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 25.05.09, 18:31 Do Tomi: ciekawych zdjec samego hotelu nie mam, duzo zwiedzalam, ale cos postaram sie na te str wrzucic :) jesli chodzi o male dzieci to w hotelu bylo kilka malzenstw z takimi maluchami, nie wiem jak z jedzeniem Twojego maluszka, nie mam dzieci i nie wiem co one lubia jesc jedzenia jest sporo wiec pewnie cos mu przypadnie do gustu :) jest brodzik dla maluchow ze zjezdzalnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:50 dziekuje ci bardzo no i normalmie nie moge sie doczekac wylotu.... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 25.05.09, 18:53 życzę udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.09, 22:15 Czy byla mozliwosc wyniesienia ze stolowki jakiegos jedzenia np na plaze, czy mozna bylo wyniesc napoj w szklance czy kubku do pokoju, czy absolutnie to nie bylo mozliwe? Jakie ceny napoi, wody mineralnej kupionej tam w hotelu (by miec do pokoju jak zachce sie pic w nocy)??? Odpiszcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 26.05.09, 23:50 nie ma mozliwosci wynoszenia jedzenia do pokoi czy na plaze, mozna na basen zabrac w kubkach np piwo do pokoju wody tez nie widzialam zeby ktos wynosil, obok hotelu jest sklep spozywczy za 1 euro mozna kupic 1,5l wody mineralnej nie wiem ile kosztuej woda w hotelu, sok ze swiezych pomaranczy 4 liry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 27.05.09, 11:20 Czy na zewnątrz późniejszym wieczorem można spokojnie siedzieć przy basenie, chodzi o to czy nie ściągają materaców z leżaków żeby goście szli do pokojów bo i o takich rzeczach słyszałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.09, 12:34 ściągają materace - chodzi taki mały obrośnięty z krzywym spojrzeniem, nam zabrał w dniu wyjazdu, zobaczył, że nie mamy opasek i zabierał materace ale mi nie zabrał bo na nim leżałam przy każdym pokoju są krzesełka plastikowe, na których można posiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 27.05.09, 13:50 U, to nie fajnie :(. A czy jak wylatuję o godz. 20 to o której muszę opuścić pokój ? I czy w tym dniu obowiązuje mnie all? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 27.05.09, 18:56 materace sciagaja w zasadzie jak zaczynaja czyscic basen wiec po 19stej stoja tylko lezaki. w dniu wyjazdu obowiazuje all incl. my wylatywalismy o 20.35 :) dzien wczesniej na tablicy ogloszen jest napisane o ktorej przyjezdza bus na lotnisko, my jechalismy o 17.00 doba hotelowa trwa do 12.00 do tej pory nalezy opuscic pokoj walizki mozna zostawic w pokoju przy recepcji i mozna korzystac dalej z calej reszty :) my skorzystalismy z uprzejmosci znajomych (ktorzy zostawali jeszcze jeden tydz) i wstawilismy walizki do nich i skorzystalismy z lazienki przed wyjazdem na lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś