Dodaj do ulubionych

UWAGA na biuro Mariolka i Wujek !!!!!

01.07.08, 15:53
W ubiegłym tygodniu wrócilimy z Alanii. Skorzystaliśmy z wycieczki
do Kapadocji, którą wykupiliśmy u Mariolki u Wujka. Obiecała, że
pojedziemy z polskim przewodnikiem. Okazało się inaczej, gdyż
polskiego przewodnika mieli turyści, którzy kupili wycieczki u Leny.
A w naszym autobusie przewodnik mówił tylko po angielsku.
Szkoda, bo miałam namiary na biuro Leny, ale niestety trafiłam do
Mariolki. Dobra rada na przyszłość aby korzystać ze sprawdzonych
biur. Nie polecam jej biura.
Obserwuj wątek
    • www9912 Re: UWAGA na biuro Mariolka i Wujek !!!!! 05.07.08, 11:16
      A my byłyśmy od Mariolki na raftingu.
      W biurze nieźle nas napoili jakimś bimbrem, który bardzo
      odchorowałyśmy tak, że już nigdzie więcej nie mogłyśmy pojechać.
      Może to jest sposób p.Mariolki na marketing jej biura?
    • Gość: Grzegorz Re: UWAGA na biuro Mariolka i Wujek !!!!! IP: *.30.10.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.19, 10:23
      Postanowiłem napisać , bo skorzystaliśmy z pośrednictwa '' MARIOLA I WUJEK'' i jesteśmy zadowoleni . P. Mariola bardzo szczegółowo podchodzi do każdego klienta i stara się dobrać najlepszą atrakcję --stosowną do oczekiwań klienta. My korzystaliśmy ( w CZERWCU 2019 ) z trzech wycieczek i wszystkie trzy były NIESAMOWITE !!! Nadmienię również że cena była korzystna w stosunku do innych proponowanych . Pozdrawiamy wszystkich --uczestnicy mieszkający w HOTELU EMIRBEATCH 12.06. 2019---
    • Gość: aaaaa Re: UWAGA na biuro Mariolka i Wujek !!!!! IP: *.246.72.44.skyware.pl 26.06.19, 08:49
      Witam również korzystałam z oferty Wujek i Mariolka w maju 2019 Sapadere Kanion i również Pani Mariola obiecała mi polskojęzycznego pilota ( na tym mi zleżało co podkreślałam w korespondencji i z tego powodu wybrałam ofertę tego biura). Oczywiście pilota polskiego nie było ale Pani Mariola nie widziała w tym problemu. W ogóle okazało się że wycieczka wcale nie była z biura Pani Marioli tylko jakiegoś innego a Pani Mariola najprawdopodobniej tylko pośredniczyła. Z tego co teraz widzę to stały chwyt Pani Marioli obiecać że będzie polskojęzyczny pilot żeby ludzie wykupili wycieczkę a potem twierdzić ze się pomyliła. Razem ze mną na wycieczce byli jeszcze inni Polacy dokładnie w taki sam sposób wprowadzeni w błąd NIE POLECAM
    • Gość: Agnieszka i Stasze Re: UWAGA na biuro Mariolka i Wujek !!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.20, 10:42
      DRAMAT wykupilismy 2dniowa wycieczke do Kapadocji tylko i wylacznie, zeby zobaczyc te wszystkie balony :D pojechalismy !!! stracilismy dwa dni !!! i balonow nie zobaczylismy , boooooo jak to pan nas poinformowal w TRAKCIE juz trwania wycieczki, że balony poleca badz nie... wszystko uzalenione jest od pogody, ok! Z tym sie zgodze, ale mozna o tym informowac ludzi przed wykupieniem wycieczki a NIE W TRAKCIE JUZ JEJ TRWANIA !!!!!!! jak wyjechalismy z hotelu! JESLI dopwiedzieli bysmy sie o tym ze to ze balony poloeca b adz nie to w ogole bysmy tam nie pojechali... NIE POLECAM wiecej od nich nie wykupie zadnej wycieczki.
    • nddk Re: UWAGA na biuro Mariolka i Wujek !!!!! 20.08.21, 09:48
      Najlepsze oferty na urlop we wrześniu! Turcja All Inclusive od 1561 PLN 🤩
      wakacje.pl/wczasy/turcja/?od-2021-08-20,do-2021-09-30,samolotem,all-inclusive,ocena-8,z-gdanska,z-katowic,z-krakowa,z-warszawy,z-wroclawia,tanio&utm_source=travellead&utm_medium=cps&utm_campaign=1134-&a_aid=1134&a_cid=11111111
    • Gość: Kaja Re: UWAGA na biuro Mariolka i Wujek !!!!! IP: 84.38.159.* 25.08.22, 18:03
      My tez nie polecamy tego biura ! Wypożyczyliśmy dwa auta , niestety po oddaniu auta okazało się , ze został w jednym z aut nasz fotelik samochodowy . Napisałam do Mariolki zapytanie czy jest jakakolwiek szansa na odebranie fotelika . Dostałam odpowiedź , ze nie , bo wypożyczyli nasz fotelik klientom!!!Dobrze , ze nie zgubiliśmy w aucie dokumentów lub telefonów , bo napewno tez byśmy nie odzyskali Na Facebook są usuwane niepochlebne opinie na ich temat . Gdybym wiedziała , ze są tak nie uczciwi napewno bym z ich usług nie skorzystała ! Wypożyczenie auta za dobę 45€ a w lokalnych wypożyczalniach nawet po 30€ . My rezerwacje robiliśmy dużo wcześniej i chcieliśmy być fer a sami zostaliśmy okradzeni .
    • Gość: anja Re: UWAGA na biuro Mariolka i Wujek !!!!! IP: *.gdansk.vectranet.pl 23.08.23, 19:36
      Bardzo fajna 2-dniowa wycieczka do Kapadocji, dobrze zorganizowana z przewodnikiem anglojęzycznym i polskim tłumaczem-ogarniaczem :) dużo zwiedzania i dużo zabawy i super atmosfera w grupie, z panią Mariolką temat wycieczki był załatwiony w jeden wieczór (o 22 ;) ) i bezproblemowo, polecam :)
    • Gość: Melon Re: UWAGA na biuro Mariolka i Wujek !!!!! IP: 83.150.197.* 05.09.23, 08:35
      Również byłem z fajną wyprawa z nimi, było świetnie , ale jak widać zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony delikatnie mówiąc. Dla mnie super organizacja , Emka prowadziła świetnie cała wyprawę, opowiadała i generalnie było super, w naszej grupie też były paniusie niezadowolone, ale na takie osoby trzeba patrzeć przez pryzmat dzisiejszego roszczeniowego rozpuszczonego społeczeństwa. Generalnie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka