karla554 25.07.08, 20:19 Napiszcie coś na temat tego hotelu. Warto? Jakieś uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Asia Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 25.07.08, 21:12 Ja też proszę o jakieś informacje bo wybieram się tam lada dzień Odpowiedz Link Zgłoś
karla554 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 25.07.08, 22:09 ...jak nikt nie odpisze to będę czekała na Twoją opinie Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beata Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:05 ktore biuro podrozy ma w swojej ofercie ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 22:26 Gawatur, Wrocław ul. Świdnicka. Polecam hotel i biuro podróży- fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 17:15 Ja wybieram się z rodzinką i znajomymi 12.08.09 czy ktoś wybiera się w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda10111 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 28.07.08, 09:45 Hotel sam w sobie -rewelacja, świetne baseny, przystosowane jak najbardziej dla dzieci, bo każdy ma część płytką specjalnie dla nich, ładna plaża przy samym hotelu (trochę kamyków), jedzenie dobre, urozmaicone, chociaż porcje są wydzielane przez kucharzy, co bardzo meczy bo trzeba stać w długich kolejkach... niestety. Okolica beznadziejna, z jednej strony hotele a z drugiej pole. Animacje beznadziejne... a szkoda. Jak masz jakieś konkretne pytania to napisz, chętnie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asia Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 28.07.08, 16:33 Napisałaś, że porcje jedzenia są wydzielane ale rozumiem, że chodzi o mięsa? Czy dodatki - np. sałatki czy coś - też są wydzielane? Ja prosiłabym jeszcze o jakieś informacje na temat pokoju i łazienki tzn. chodzi mi o to jak oceniasz standard? Jedziemy z małym dzieckiem, dlatego w pokoju, chcąc nie chcąc, będziemy też sporo czasu spędzać. W internecie widziałm jakieś zdjęcia pokoi - ponoć zrobione przez turystów - wyglądały marnie nawet jak na tureckie 5*. Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda10111 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 29.07.08, 09:06 Dokładnie chodziło mi o mięso, ryby, kebab a na śniadaniu placki, cała reszta to szwedzki stół. Na kolację najlepiej jest chodzić punktualnie, jeśli lubicie słodycze oczywiście, bo niestety, ale Rosjanie rzucają się na nie jakby nigdy ich nie widzieli :( . Standard pokoju to 5- tureckich* a łazienka... miejsca jest wystarczająco dla 3 osób, wanna z prysznicem niestety nie jest przystosowana dla małych dzieci i to jest duży minus, nie można zdjąć ze ściany baterii natryskowej a wiem że małym dzieciom to się bardzo nie podoba kiedy woda leje się im po twarzy, jedyne rozwiązanie to lanie wody do wanny i kąpiel, ale muszę przyznać że to mało przyjemne zwłaszcza że niewiadomo kto wcześniej w niej siedział :( poza tym to wszyscy narzekali na kałuże jaka powstawała po prysznicu na podłodze... no i trochę "grzybka" też tam jest... w sumie w miarę czysto, sprzątanie i zmiana ręczników codziennie. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni, jest to tureckie 5 gwiazdek i ja dałabym temu hotelowi włąśnie tyle ( byłam już 4 razy w Turcji, więc chyba trochę wiem na ten temat) myślę, żę jak zależy Wam naprawdę na luksusie to powinniście wybrać 5* tylko że de`luxe i wtedy pewnie, choć też nie na pewno, bylibyście zadowoleni... pozdrawiam, w razie jakiś pytań -czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asia Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 29.07.08, 20:42 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Na "strasznym" luksusie nam nie zależy ;-) - chodziło mi właśnie o tego "grzybka" bo właśnie "to" widziałam na wielu zdjęciach w internecie no cóż ... ok ... ;-) Ja jadę do Turcji drugi raz ale "przed dzieckiem" trochę mniej uwagi zwracałam na "grzybki". Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.gdynia.mm.pl 05.08.09, 21:32 Witam aż Ci odpiszę .. my też byliśmy w tym hotelu ..powrót 29-07 i z prysznicem było ok .. grzyba nie było ani kałuży pokój 2553 może na taki pokój trafiłaś.. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 22:32 Ja byłam w tym hotelu przez dwa tygodnie i animacjami byliśmy zachwyceni. Wszyscy bardzo mili, zachęcają do zabawy, ale nic na siłę!!! Jeśli chodzi o wydzielanie porcji przez kucharzy to też mocno przejaskrawiony jest ten problem, bo niestety niektórzy w zwyczaju mają znoszenie do stołów wielkich talerzy pełnych jedzenia, a później to wszystko zostaje... Kucharz nakładał np porcję grilowanego mięsa, ale jeśli tylko poprosiło się o podwóną porcję, to nie było najmniejszego problemu- wiem, bo często prosiłam o porcję dla siebie i dziecka, które czekało na mnie przy stoliku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ajka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.171.140.82.crowley.pl 28.07.08, 10:40 Zobacz,ma bdb opinie:www.holidaycheck.pl/hotel- oceny+hoteli_Hotel+Joy+Nashira-ch_hb-hid_104072.html Hotel widziałam tylko z zewnątrz ( pobyt dwutygodniowy w czerwcu '08 w Venus),prezentuje się naprawdę imponująco.Usytuowany jako ostatni na tym odcinku,dalej juz tylko dzika plaża,co ma niewątpliwe zalety. Hotelowa plaża rozległa,mnóstwo leżaków i parasoli.Zero tłumów.Tuż obok stacjonują panowie od sportów wodnych z szeroką ofertą. Jeśli chodzi o Titreyengol,to maleńka,kameralna miejscowość.Polecałabym osobom unikającym wszelakich kurortów.Dla spragnionych zabawy - b.fajne dyskoteki (przy deptaku) z międzynarodowym towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bronek Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 18:15 Napiszę krótko,jest za..biście nigdzie więcej tylko tam.luksus przepych full. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 22:28 Bylam tam dokladnie miesiac temu, hotel rewelacja, okolice tez. Niedaleko bylo jeziorko nad ktorym pelna para rozwijala sie "cywilizacja" tzn male centrum ze straganikami gdzie mozna bylo nieco taniej niz w Side zakupic pamiatki. Przed naszym wyjazdem zaczeto prace przy rozkladaniu sceny i oswietlenia do oranizacji super zapowiadajacej sie dyskoteki. My do pokoju nie mialysmy zadnych zastrzezeń, zadnych grzybow nie bylo :)barek uzupelniano co dziennie w napoje. Resteuracja przystosowana dla maluchow tzn na boku byla umieszczona mikrofalówka i podgrzewacz do butelek i oczywiscie specjalne siedzonka :)Dla mnie hotel, obsluga i jedzenie rewelacja. A jesc mozna bylo do syta od godz 7.00 prawie do połnocy, jak w resteuracji glownej konczyl sie posilek to na plazy zaczynano podawac nastepnyy takze nie trzeba bylo spieszyc sie na sniadanieee :) Mam pare zdjec hotelu wiec moge je przeslac :) Odpowiedz Link Zgłoś
karla554 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 31.07.08, 08:52 barek uzupełniano codziennie?Tzn. z opcja AI zawiera w sobie barek w pokoju?Poproszę zdjęcia na karla555@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 22:49 Noooo barek to moze za duzo powiedziane :)w pokoju znajduje sie mala lodówka w której jest duza woda mineralna niegazowana i dwie srednie typu Cola i Fanta. Lodówka ta codziennie byla uzupelniana. Piwo, drinki i wina podawane byly w specjalnych barach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 22:53 Łooooo nawet nie wiesz jak chcialabym byc na waszym miejscuuu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.aster.pl 07.08.08, 20:58 Za parę dni także jedziemy do tego hotelu i zastanawiam się, jaką walute (EUR czy USD) wziąc i ile. Nie wiem, jak wyglada płacenie kartami za dodatkowe atrakcje w hotelu i poza oraz u rezydentów za fakultatywne wycieczki. Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 07:48 W hotelu nie ma zadnych dodatkowych platnych atrakcjiiii (hmmmm no chyba ze internet) Wszystko jest free!!! Najlepieje wziasc ze soba gotowke, bo w malych sklepikach kolo hotelu nie ma takiej opcji placenia karta ani u rezydentów, a waluta??? My mialysmy dolary i bylo spokooo. Uwaga!!! Niektore bankomaty mialy menu w jezyku tureckim, znajomi mieli problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 08:05 Aaaaa sorkii platne jeszcze byly uslugi SPA i panów fotografów :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda10111 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 08.08.08, 08:13 No niezupełnie... płatna była też kukurydza, popcorn, wata cukrowa, no i lody poza godz. 15:30-16:00. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 17:41 Ja mam pytanie odnośnie tych posiłków- tzn. wydzielane porcje były małe czy duże? znaczy się czy wystarczy aby najadł się niemi mężczyzna i mam andzieję,że nie ma takiej opcji żeby dla kogoś zabrakło? a jak jest z ilością lerzaków, trzeba z rana biec zeby móc załapć się na leżak na plaży, czy jest wystarczająca ilość? a jakie są ceny tych zabiegów w spa tak mniej więcej? A czy wycieczki wkupowaliście u rezydenta czy gdzies indziej, bo słyszałam ze u rezydentów jest drożej a gdzieś indziej taniej i nawet z polskim przewdonikiem i w ogóle co polecacie z wycieczek? Rozumiem, ze niektóe pokoje są z wanna tak? a można spytać z jekigo biura turystycznego lecieliscie i skąd? my lecimy z eximu ze Szczecina... dzieki z góry za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: margo Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 21:42 Ludziee!!!! Co wy z tym wydzielaniem jedzenia, pierwsze slyszeeee!!!! Każdy jadl ile chcial!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 22:24 Byliśmy w tym hotelu 5-19 sierpnia 2008. Bardzo przyjemne miejsce. Wspaniałe wakacje. Polecam. Jest to ogromny, nowy hotel z kilkoma basenami, położony przy samym morzu. Mieliśmy dwupiętrowy apartament o wielkości 80m. Chyba jedyny mankament, to to, że śniadanie było do godz 10tej, a na następny posiłek trzeba było poczekać do 12.30. Ale może to dobrze, bo mobilizowało to jednak do pobudki o 9tej... Było super! Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 06.09.08, 13:08 Widzę,ze chyba dobrze wybrałam:-)Lecę 24.09 z dwuletnim synkiem więc zależy mi na dobrych warunkach:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.mokotowplaza.waw.pl 14.09.08, 23:46 My się tez wybieramy z 2,5 latkiem 24 wrzesnia więc może się chłopaki będą kumplować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 15.09.08, 20:54 A skad lecicie?Bo my z Wawy.Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.multi-play.net.pl 18.09.08, 13:06 Cześć! Cieszę się, że będą również takie maleństwa. My też wybieramy się do tego hotelu, z tym że 22-09 z naszym 2-letnim Piotrusiem. Do zobaczenia! Aneta z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.multi-play.net.pl 18.09.08, 13:08 A może ktoś jeszcze wylatuje 22-09 z Krakowa z dzidziusiem?! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patra Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 12:08 Tak, ja byłam. Wczoraj wróciłam i teraz czytam sobie forum ;) Było super ! Mam 14 lat i w porównaniu do Egiptu i innych ciepłych krajów moim zdaniem w Turcji są najlepsze hotele, a ten był naprawdę ciekawy ;) Codziennie animacje, dwie zjeżdżalnie, parachuting, narty wodne itp. Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.gdynia.mm.pl 17.12.08, 21:21 witam ja lece w sierpniu 2009 z dojka synów 12 i 14 lat z Gdańska. mam pytanko jak z wycieczkami fakultatywnymi jakie warto wykupić i czy u rezydenta czy na miescie.?? pozdrawiam gzieba4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gwarek Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 20:45 byłem super wszystko w porządku naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek289 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 09.01.09, 08:32 Ja lecę z mężem i dwójka dzieci. Córka 14 lat i synek 2.5 latek. (obecnie) wylot z Wrocławia - sierpień 19 do 2 września kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mjaw Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 21:43 właśnie mam zamiar jutro rezerwować termin od 26.08-02.09 polecimy z córką 13lat z poznania biuro exim tours Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mjaw Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 18:01 czy ktoś może mi wyjaśnić jak wygląda aqua park w hotelu joy nashira, czy tam są tylko 2 zjeżdżalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 195.116.182.* 06.02.09, 14:12 ja tez lece tam 26 sierpnia ale z narzeczonym;) i z tego samego biura co ty;) a co do pyta ia,to ztego co wiem tam sa tylko 2 zjezdzalnie;) a z kad wylatujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mjaw1 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 15:52 lecę z poznania Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek289 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 09.02.09, 04:36 to się spotkamy :) - przynajmniej nasze córki będą mieć towarzystwo - moja ma 14 lat - ja lecę z Wrocławia - jak leciałam teraz do Egiptu - to mieliśmy międzylądowanie w Poznaniu - też lecimy z Exim Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ik Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:45 my lecimy 15.07.09 z Warszawy w Eximem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: balconik Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 15:45 13.05.09 z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LUKA Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.09, 18:06 RACES ja też lecę z wrocka :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sys Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 20:01 26 .08.09 exim z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Małgorzata Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:08 Cześć Ja też wylatuje 15/07/09 z W-wy na dwa tygodnie. Jedzie nas 5 osób dorosłych przedzział wiekowy od 33-40 lat i 3 dzieci dziewczynki w wieku 10 lat i chłopiec 12. Czy z Wami też będą dzieci?? Mam nadzieje że się spotkamy i poznamy. Pozdrawiam do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: syltom Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 12:23 My lecimy 15.07 z Bydgoszczy z Eximem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: geronimo właśnie wróciłem byłem 06.05-20.05.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.09, 07:27 hotel jest mega zajebisty pod każdym względem, polecam każdemu!!! połączenie z Side dolmuszami bardzo wygodne, plaża super, jedzenie urozmaicone, Turcy bardzo uprzejmi, jeżeli ktoś ma jakieś pytania to pisać, chętnie odpowiem: wahpekute@orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mjaw Re: właśnie wróciłem byłem 06.05-20.05.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 12:33 dzieki za wszystkie info Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geronimo Joy Nashira OPIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 16:25 mnóstwo ludzi zadaje pytania na mail, więc napiszę coś więcej: Side jest piękną i ciekawą pipidówą można się tam dostać w bardzo łatwy sposób jadąc dolmuszem za 1 euro, jest tam mnóstwo bazarów, fajny porcik z kafejkami i starozytne ruiny, z tej samej stacji dolmuszy (niedaleko Nashira) jeżdżą też dolmusze do Manavgat - i to tam właśnie jest wielkie targowisko gdzie się jeździ po ciuchy czy inne takie, z wycieczek polecam Pamukkale-warto zobaczyć, z hotelu 1- dniowa kosztuje 50euro, poza hotelem od 25 do 30 Euro ale nie mamy gwarancji, że przewodnik będzie mówił po polsku, proszę się przygotować, że 90% gości to Rosjanie !!! ALL INCLUSIVE - faktycznie trwa do północy ale od północy do 01:00 można w ramach AI zejść do dyskoteki na piętro -1 i tam brać drinki, po 1 w nocy wszystko jest płatne extra, wiadomo, że w pokojach są suszarki, ja miałem Family Room - dwupoziomowy, zajebiście wielki - piękna sprawa, bardzo polecam rodzinom!! plaża cholernie blisko jak zapomnisz coś z pokoju to skoczyć z plaży z powrotem nie jest problemem jak w innych hotelach, leżaków mnóstwo, LUDZIE, jeżeli nie szukacie "dziury w całym" to wrócicie wypoczęci i bardzo zadowoleni!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiesław kasza Re: Joy Nashira OPIS IP: *.chello.pl 18.02.10, 21:43 "wiadomo, że w pokojach są suszarki, ja miałem Family Room - dwupoziomowy, zajebiście wielki - piękna sprawa, bardzo polecam rodzinom!! plaża cholernie blisko jak zapomnisz coś z pokoju to skoczyć z plaży z powrotem nie jest problemem jak w innych hotelach, leżaków mnóstwo" Jednym słowem mam rozumiec, ze jest tam w kurwę doskonale? super Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Greg Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 217.98.71.* 28.05.09, 15:24 Rewelacja. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawel Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.xdsl.centertel.pl 31.05.09, 19:30 naprawde warto polecam Odpowiedz Link Zgłoś
milka750 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 07.06.09, 21:38 Witam, Czy ktoś wylatuje 10.06 z Warszawy do właśnie tego hotelu? Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mamaaga Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.centertel.pl 08.06.09, 20:49 Cześć Marta, ja lecę 10.06 z dzieciakami (3 i 7 lat) i mamy nadzieję na świetną zabawę :o). Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moniqatiano Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 80.54.136.* 10.06.09, 15:17 czy ktoś wylatuje 17.06 .09 z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Junior Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 11:50 Hej wszystkim... my lecimy 19sierpnia '09 z Wawy. w sumie 9 osób 4dorosłych 2x19lat.. 16,15i13lat... liczymy na dobra zabawe i super wypoczynek. Do zobaczenia... jakby co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moniqatiano Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 80.54.136.* 11.06.09, 22:19 To się zobaczymy na miejscu. My lecimy z Krakowa. Będziemy tam 18.06. 4 dorosłe osoby /trochę od Was starsze, ale rozrywkowe/ I 3 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lena Wycieczki fakultatywne z Side i okolic IP: 78.162.15.* 12.06.09, 16:16 Witam serdecznie! Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka, zapraszamy: lena-pachotour.pl.tl/_-ceny.htm Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: junior Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 13.06.09, 16:42 hej hej moniqatiano: Mam wielką nadzieje ze sie spotkamy hi hi. Ważne zeby sie dobrze bawić i wrócic z wspomnieniami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: junior Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 13.06.09, 16:44 ale 2x19 to nie my tylko nasze dzieci hi hi.... źle napisaliśmy. W kazdym razie liczymy na dobrą zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneta Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.centertel.pl 12.06.09, 22:22 jadę z krakowa z trójką dzieci 14 ,12 i 9 lat Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moniqatiano Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 80.54.136.* 15.06.09, 22:40 No to super. Będzie nam raźniej. Ja lecę z siostrą i swoimi rodzinkami. Do zobaczenia. A na jak długo? My na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: junior Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 08:47 hej moniqatiano: Może odezwij sie prywatnie na gg16173437 badz na @ junior_321@vp.pl.... my tez na tydzień. Ale myśle że to wystarczy hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 19.06.09, 16:54 Hej, 29.08.2009 z Gdańska. Lecimy z dwoma chłopcami 6 i 8 lat. Czy znajdziemy im jakiś kumpli do zabawy?... Odpowiedz Link Zgłoś
races Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 19.06.09, 23:45 My z Wrocławia też 29.08. czworo dorosłych i dwoje dzieci ale w wieku 2 dziewczynka i 4 chłopak, więc nie wiem czy się dogadają, może być za duża różnica :-) ale warto spróbować! nam powinno się udać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 21.06.09, 11:41 Miło będzie się spotkać. Jest szansa, że dzieci, jak to dzieci, dogadają się:) A ci więksi (dorośli) to już na pewno. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moniqatiano Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 80.54.136.* 25.06.09, 10:14 Hej wszystkim. Właśnie wróciłam z joy nashira resort. Dzieci jeszcze śpią, więc mam chwilkę, żeby coś napisać. Przede wszystkim dla pani, której było bardzo źle i gorąco w windzie.Sprawdziłam 27 stopni i dodatkowo schody więc nie trzeba było wcale do niej wsiadać. Więc proszę ludzie nie piszcie bzdur i nie straszcie innych. Hotel super, jedzenie też- zresztą taki ogrom że jak już nie można było wybrać to zawsze były frytki dla zapchania " dla tych nieszczęśliwych". Pokoje, łazienki i balkoniki nieduże, ale da się przeżyć. W końcu mało tam przebywamy bo szkoda czasu . Na dole mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Dyskoteka, dyskoteka na plaży z pokazem ognia. Bardzo dużo czystych basenów i blisko do morza.Mnóstwo zabaw w wodzie z animatorami: aerobik kilka razy dzienne i piłka dla mężczyzn. Rezydentka na wysokim poziomie i jej opieka. SUPER!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mjaw Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:15 moniqatiano z jakiego biura byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 213.134.167.* 17.07.09, 22:42 Chciałabym zapytać o samo Side i położenie hotelu w stosunku do centrum miejscowości. Chodzi mi o to jak daleko jest do miejsc, które warto tam zobaczyć. Czy jest to raczej duży kurort czy można go pozwiedzać pieszo? Odpowiedz Link Zgłoś
siezienka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 21.07.09, 20:22 Szukam fajnego hotelu w Turcji na wyjazd z małym dzieckiem (niecałe 2 latka). Czy ktoś poleca ten hotel? A może byliście z dzieckiem w innym hotelu,który polecacie. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.gdynia.mm.pl 24.07.09, 17:45 Ja polecam osobiście Joy Kimeros Resort. Było tam na świetnie. Przestronne pokoje, miła obsługa, smaczne jedzenie. Najbardziej ppodobała mi się plaża. Uważam że 2 letnie dziecko bawiło by się tam tak samo świetnie jak dorosły czy nastolatek. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
races Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 26.07.09, 19:58 A czy możesz mi Moniqatiano powiedzieć czy w pokojach jest żelazko i czajnik?? Pilnie muszę wiedzieć. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: camea Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:55 Witaj, My wibieramy sie z Wawy, 02.09 z 2- letnim synkiem:)) Dzieki Waszym opiniom na tym forum, wlasnie podjelam decyzje, ze wybieram sie tam i nigdzie indziej:)) Dzieki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek289 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 12.08.09, 12:47 no to się rozminiemy- bo ja 02.09 wracam z moim 3 - latkiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marweska Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 10:47 A mogą być kumpele 3 i 5 no prawie 4 i 6 latek?? My z Warszawy 29.07 na 2 tyg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.gdynia.mm.pl 24.07.09, 17:47 Ja i moja mama też lecimy 29.07 tyle że z Łodzi. Mam nadzieję że się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 28.07.09, 21:53 No pewnie, że mogą. Młodszy Krzyś ma prawie 6 lat, starszy Piotrek 8 i obaj potrafią świetnie bawić się z młodszymi (chów przedszkolny). Lecimy z Gdańska 29 na 2 tyg. Więcej informacji przez mail aga.ost&wp.pl Do zobaczenia wkrótce... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.gdynia.mm.pl 05.08.09, 21:28 Witam my byliśmy w tym hotelu 15-29/07 . Hotel super!! animatorzy super!! jedzenie super :) godny polecenia . tu mamy pare zdjęć z naszych wakacji z muzą hotelową :) pozdrawiam Kasia www.youtube.com/watch?v=p_fBpBtsMQ4 Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian5454 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 11.08.09, 22:00 Witam My również byliśmy w tym hotelu 15-29.07.Mogę tylko potwierdzić,że ten pobyt to rewelacja!!!! Jedzenie,obsługa,sporty wodne,animacje, opieka rezydenta i wycieczki na 5*.Dodam tylko,że warunki mieszkalne niesamowite.Pokój DBL family room to 85 metrów dwu-poziomowego komfortu z widokiem na morze!! Dla mojej "przedmówczyni" Kasi pozdrowienia od pokoju nr.2523-też czwarte piętro,tylko przeciwna strona.To,że się nie spotkaliśmy świadczy tylko o rozmachu hotelu z jakim został zbudowany. Polecam :) Aga i Artur Zdjęcia z "muzą" bardzo znajome-szczególnie z wieczornych animacji "para z patelenką":))Ci co byli wiedzą,a Ci co nie byli niech sami zobaczą:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pingwin Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.09, 23:46 Lecimy 16tego września z żoną i rocznym synkiem. Mamy nadzieję na świetne wakacje. Wydzielane porcje oraz grzybek na pewno nie wpłyną na naszą opinie, bo jedziemy wypoczywać. A jak porcja będzie za mała to stanę znów w kolejce lub poproszę od razu o większą porcję. PO PROSTU. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 77.236.0.* 13.08.09, 22:36 Jedzenia w hotelu jest mnóstwo i wcale nie jest wydzielane. Dominuje szwedzki stół. Nakładane przez kucharzy są porcje z wieczornego grilla, ale mozna poprosić o podwójną i to nie stanowi żadnego problemu:-) Na pewno dla nikogo nie zabraknie, a grzybka nigdzie nie widziałam. Apropo dawania w paszporcie pieniędzy recepcjoniście - nasz rezydent uprzedzał, że pokoje są już z góry przydzielone do konkretnej osoby, więc nie warto. Jeśli cokolwiek by Wam nie pasowało w pokoju, zawsze można to zgłosić rezydentowi. My mieliśmy cudowny pokój z widokiem na basen i morze, ale nie działała lodówka. Zgłosiliśmy i naprawili. Wprawdzie po 3 dniach, ale jednak. A przy okazji wydajniej zaczęła działać klima w pokoju:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jola Pytanie do tych do byli;)ł? IP: *.suwalki.vectranet.pl 12.08.09, 15:52 Czy lodoweczka w pokoju jest darmowa?czy trzeba za nia placic na koniec pobytu?Donosza napoje codziennie?:)Warto dawac euro w paszport by dostac lepszy pokoj?Pani z biura podrozy mowila ze warto a jak wy sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
races Re: Pytanie do tych do byli;)ł? 13.08.09, 17:51 Tak lodóweczka w pokoju jest darmowa ale niestety nasza trochę słabo mroziła, a właściwie wcale :-( tylko chłodziła! Odpowiedz Link Zgłoś
races Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 13.08.09, 17:56 Nic dodać nic ująć! Wszystko potwierdzamy. Było super!!!Co prawda nie mieliśmy takiego super pokoju, ale resztę potwierdzam. Super baseny i ta cieplutka woda w morzu. Rewelacja :-) Byliśmy 29.07-12.08 pozdrawiamy Kasię i Marka z Chełma (może czytają :-)) Marcin i Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 77.236.0.* 13.08.09, 22:14 Kasiu, nie mogłam nigdzie znaleźć tej piosenki, a tu taka niespodzianka:-) Czy mogłabyś mi ją przesłać mailem (matilek120@interia.pl)? Będę bardzo wdzięczna:-) Kojarzy mi się z tegorocznymi wakacjami w Joy Nashira. Potwierdzam, że hotel jest naprawdę cudowny i warty polecenia. Wymarzone miejsce na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 17.08.09, 09:07 Byłem w tym hotelu w terminie 29.07.-12.08.2009 r. Hotel wart polecenia. Jedzenie nie było wydzielane wystarczy tylko jeszcze raz poprosić. Nie warto dawać pieniędzy gdyż jak coś nie tak i maja olne pokoje na pewno am zmienią. Ja zmieniłem gdzyż nie działała klima próbowali naprawić lecz nic to nie dało. Dostaliśmy pokój na 4 piętrze z pięknym widokiem na basen i morze (wcześniej również mieliśmy podobny widok). Za niedogodności zwiazane z klimom obsługa hotelu posawił butelkę wina i owoce z dostawą do pokoju oraz gratis sejf (kosztuje 2 euro dziennie). W hotelu jest super rezydentka Aleksandra nam załatwiła wszystko. Moi znajomi również zmienili pokój mieli od ogrodu z zmienili na widok na morze. Jedyna wada hotelu to położenie daleko os sklepików lecz w hotelu jest wszystko. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 193.46.181.* 21.08.09, 09:01 jakie narodowości przeważają w hotelu, usłyszałam o większości rosjan, którzy nie zachowywali się najlepiej w tym hotelu, czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 77.236.0.* 24.08.09, 19:14 Byłam w Joy Nashira w drugiej połowie lipca. W hotelu było sporo Rosjan, Niemców no i Polaków. Nie zauważyłam żadnych nieprzyjemnych incydentów. Moim zdaniem niektórzy Polacy zachowywali się dużo gorzej niż turyści innych narodowości, ale to już kwestia subiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.suwalki.vectranet.pl 24.08.09, 21:09 to jak ci polacy sie zachoywali tam1? Odpowiedz Link Zgłoś
races Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 27.08.09, 15:49 Co narodowości to myślę że było tak coś z 50% Rosjan, 30% Polaków i reszta. Rzeczywiście my tez trafiliśmy w trakcie pobytu na cudowną rodzinkę z Polski która jakoś tak zawsze rozkładała się obok na basenie lub w pobliżu :-( Powiem tylko że żal słuchać i patrzyć na takie towarzystwo (mamusia, tatuś dwoje dzieci i dziadziuś z piekła rodem :-)) Buraki jakich mało! Ale to właśnie tacy robią nam wstyd zagranicą... cóż mają kasę to jeżdżą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ;D;D Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 08.11.09, 17:24 BYŁOO DUŻO dziadków z piekła rodem a nie taki jeden. wiem bo byłam już dwa razy . ;) AHA !!!! był tam taki BURAK ,że nie pamiętał gdzie ręczniki położył . nie warto się przecież z takimi kłócić bo po co ;) najwięcej jest tam takich buraków . Hotel naprawdę śliczny i oczywiście dobra obsługa . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
races Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 27.08.09, 15:45 Marek no nie przesadzaj!! Spacerkiem z dwulatkiem nie dłuzej jak 5 minut do deptaka z wszystkim co chciałeś... chyba że tam nie trafiłeś w trakcie pobytu. Generalnie wychodzimy przed hotel w zmierzamy w kierunku postoju taxi a później za taxi w lewo i jakieś 200m porządny deptak handlowy z mnóstwem ludzi wieczorami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fiolka Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 13:57 Czy jest w Joy Nashira internet wi-fi??????ktoś korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
races Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 27.08.09, 15:42 jest internet wifi ale tylko w obrębie lobby baru na poziomie zero. bez problemu mozna korzystać. w pokojach już płatny Odpowiedz Link Zgłoś
gabazuza Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 31.08.09, 15:05 Mam pytanie jak daleko jest z hotelu do centrum Side? Czym najlepiej tam dojechać i ile to mniej więcej kosztuje? Czy w centrum Side są jakieś fajne kafejki, bary i sklepiki? Chciałabym też wiedzieć gdzie warto wybrać się na zakupy typu pamiątki, odzież, skóra? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka_0 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 02.09.09, 23:28 witam! Czy ktoś wylatuje do tego hotelu 16.09 z Krakowa? Miło było by się spotkać :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kami Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 80.120.66.* 03.09.09, 10:15 Witaj! Ja lecę z mężem 16.09 z Krakowa. Odezwij się na maila: kamj@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
races Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 03.09.09, 11:08 Do Side jest jest dokładnie 10 km jak twierdzą na postoju taxi. Koszt to 12 Euro. Taxi masz pod hotelem. Oczywiście później jedzie po ciebie ten sam koleś z którym przyjechałaś wystarczy tylko do niego zadzwonić. Co do knajpek w Side to jest tam tego mnóstwo ale czy fajne nie wiem nie korzystałem jakoś szczególnie. Sklepów ... to jest jeden wielki sklep :-) tam sie nic innego nie robi jak tylko handluje. Pamiątki i zakupy takie grubsze możesz zrobić wszędzie. My byliśmy w Side, jest tam wszystko od skór, wszelkich ciuchów po elektronikę, biżuterię, zegarki (fajne podróbki :-) ). Jeżeli chcesz jednak kupić obrusy lub zobaczyć taki prawdziwy turecki targ, mniej pod turystów ustawiony to musisz pojechać taxi do Manevgat - to jest nawet bliżej niż Side - 8 km, 10 Euro. pozdrawiam i udanego urlopu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gozlem Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.aster.pl 23.11.09, 22:19 a tu galeria z tego hotelu - moze sie przyda www.fostertravel.pl/zdjecia/g3001_hotel_Joy_Nashira.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: shadow Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.tktelekom.pl 21.01.10, 21:47 Mam pytanie do tych co byli. Czy w pobliżu hotelu jest jakaś baza nurkowa, a jeśli tak to może jakieś informacje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: megan77 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 11:34 Lece 02.07.2010 do Joy Nashira i też jestem ciekawa czy w pobliżu są jakieś dodatkowe atrakcje które byście polecali na plaży czy w miasteczku ? Może coś warto koniecznie zobaczyć ? Dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti 7711 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.10, 22:10 ja lece 14 lipca katowic moze ktos jeszcze w tym czasie się wybiera?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wrobel Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.chello.pl 07.03.10, 23:40 Ja też lecę 14 lipaca z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agata Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.b-ras2.mvw.galway.eircom.net 05.03.10, 17:41 hej my wylatujemy 16.06.2010 z katowic :) może ktoś jeszcze wybiera się do tego hotelu w tym terminie ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.satfilm.net.pl 07.03.10, 22:13 My też lecimy 16 06 z dwojgiem dzieci i ze znajomymi. Lecimy z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agata Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.b-ras2.mvw.galway.eircom.net 18.03.10, 23:35 super my z mężem niestety sami ale może się poznamy już na miejscu było by fajnie :)a jeśli mogę zapytać z jakiego biura lecicie bo my z eximtours i to jest pierwszy raz jak lecimy z exim mówią że jest coś nie tak z tym biurem ale może się mylę ? jeśli wiesz coś na ich temat to była bym wdzięczna za jakieś wskazówki :)pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiosna Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.suwalki.vectranet.pl 21.03.10, 10:48 Polecam ten hotel w 100%, raj na ziemi;)co do biura to jedynie co slyszalam ze moze skonczyc jak kopernik.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.satfilm.net.pl 21.03.10, 21:31 Hotel poleciła nam koleżanka która tam w tamtym roku była,więc na pewno jest tam super.Jeżeli natomiast chodzi o biuro to niestety też lecimy z nimi po raz pierwszy ale mamy nadzieję że wszystko będzie ok.Do zobaczenia już "wkrótce" na wczasach.Z naszej strony leci cała grupka.Dorosłych 11 osób + ewentualnie jeszcze jedna para.Będzie więc fajnie jak się poznamy.Pzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Efez Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 222.73.27.* 24.03.10, 01:59 Dodajcie wyloty na stronie oceniacz pl.Ja tez to zamierzam zrobic. W takim długim temacie nie bardzo wiadomo kto, kiedy i skąd leci...a tam wszystko wyraznie jak na dłoni i jeszcze mozna do siebie na priv napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
skarbjol Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 28.03.10, 16:12 My też lecimy z biurem Exim-tour i to pierwszy raz, myślę,że biuro jak biuro ile ludzi tyle opini, nie przejmuj się, zobaczymy wszystko na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti7711 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.10, 22:29 witam my lecimy w tym samym czasie z Eximem juz 2 raz bylismy w egipcie i było ok my lecimy w składzie 2+2 fajnie będzie się poznać Odpowiedz Link Zgłoś
skarbjol Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 28.03.10, 16:08 Witam, My tzn. 3 osoby lecimy 16.06.2010r. z Wrocławia na 2 tygodnie do Hotelu Joy Nashira.Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2601 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? 21.04.10, 09:29 A my 14 lipca z w-wy, 7 dorosłych i 7 dzieci, w tym mój 5-miesięczniak.Trochę się obawiam, ale musi być dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: darek Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: 84.38.160.* 27.04.10, 08:26 Mam pytanie o wymieniony w ofercie aqua-park , czy coś takiego istnieje tam w pobliżu ? 3 hotele dalej jest coś co wygląda jak aqua-park (na google earth ) . Czy można pożyczyć na plaży katamaran lub żaglówkę ? Jeżeli tak to ile to kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: megan77 Re: Joy Nashira Resort...ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 10:41 UP Odpowiedz Link Zgłoś