Dodaj do ulubionych

Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marmaris ?

13.12.08, 00:04
Witam.
Właśnie zarezerwowałem pobyt w tym hotelu, czy ktoś już w nim był ?
Jakie wrażenia z pobytu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.gdynia.mm.pl 13.12.08, 08:12
      Oylum znajduje sie w Icmeler - miejscowość bardzo urokliwa z piękną promenadą do
      Marmaris,opinie o hotelu zanjdziesz na wakacje.pl lub holidaycheck.pl
    • toicha Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 13.12.08, 10:33
      Hotel jest w Icmeler - a to lepszy wybór niż Marmaris (do którego zresztą można
      łatwo dojechać) - urokliwa miejscowość, nie za duża z dobrym zapleczem, samo
      Marmaris to jak dla mnie za duże miasto na wakacje. Opinie o hotelu wyraziłem na
      portalu wakacje.pl (tommicha) - ogólnie polecam. Mogę dodatkowo odpowiedzieć na
      pytania na forum.
      • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 13.12.08, 23:50
        Co jest dostępne w opcji all w tym hotelu ?
        • toicha Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.12.08, 08:41
          AI w tym hotelu jest chyba typowy - śniadania powtarzalne, ale wszystkie
          podstawowe produkty są, obiad i kolacja dobre i urozmaicone, szwedzki stół, na
          kolację dodatkowo zawsze coś z grila (mięso, ryba). Po południu owoce, ciastka.
          Od 10 do 23 do woli napoje bezalkoholowe (lane z butelek, oryginalna cola a nie
          jakieś podróby)i lokale alkohole (piwo i wino przyzwoitej jakości, wódka, raki,
          dżin, ew.na bazie ich drinki) - nikt nie wydzielał i nie rozcieńczał, dostępne
          też cały czas ciepłe napoje (kawa, różne herbaty) - standard.
          • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.12.08, 13:04
            Nasuwa mi się coraz więcej pytań więc proszę o kontakt typu GG lub mejl (mój GG 7420712) Pozdrawiam
            • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 22.12.08, 00:01
              Może ktoś ma jeszcze jakieś informacje na temat tego hotelu ?
              Pozdrawiam
              • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Icmele 28.12.08, 01:17
                czyżby nikt jeszcze nie był w tym hotelu ???
    • motylko-ksiezniczka Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 10.01.09, 21:15
      My też zarezerwowaliśmy na czerwiec, na dwa tygodnie :)
      • Gość: izka Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 19:16
        My zarezerwowałyśmy na poczatek czerwca
        • Gość: Gieno Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.media4.pl 09.07.10, 11:50
          Wyjeżdżam do tego hotelu za trzy dni. Jak wrażenia osób, które przebywały tam w
          czerwcu. Może macie jakieś porady? Gdzie można wymienić walutę bez straty:) Jaką
          zabrać - dolary czy euro? Dzięki za odpowiedź!
          • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.10, 22:57
            mieliśmy i dolary i euro i szczerze to nie wiem co się bardziej opłacało pewnie
            różnica jest taka mała że nie warto się nad tym zastanawiać :) walutę
            wymienialiśmy w banku, z hotelu w prawo na następnym skrzyżowaniu (w dół po
            schodach)
    • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 11.01.09, 14:33
      Jaka jest plaża w Icmeler ? piaszczysta, kamienista, żwirowa ?
      • Gość: Mała. Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 23:10
        Ja jadę z rodzinką od 16.06-30.06. ;]
        • Gość: Bartekk Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.spray.pl 30.01.09, 14:44
          a więc tak. Razem z przyjaciółmi spędziliśmy w tym hotelu dwa tygodnie na
          pkoczątku wrzesnia 08!!! Naprawdę polecam!! zarówno sam hotel jak i plaże oraz
          całą okolicę po samo Marmaris!!! Hotel miły, czysty (pokoje sprzątane są
          codziennie!!). Bardzo miła obsługa kelnerów a zwłaszcza barmanów którzy to
          zostali naszymi super kumplami!! Miejscowosc Icmeler jest zajebista. Jezeli
          komus zabraknie w nim atrakcji i rozrywek wsiada w busa i jedzie 10 minut do
          Marmaris gdzie już nikt nie będzie się nudził!!!!!!!!!!!!!!!!! Plaża hotelowa
          jest mała więc jezeli chcecie miec leżaki to dość wcześnie trzeba je rezerwować.
          W tym miejscu plaża jest piaszczysta. Jedynym minusem hotelu jest zbyt duża iloś
          rosjan *&*^&*(&!!! Reasumując::: bardzo polecam !!!!!!
          • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 07.02.09, 21:43
            do Bartekk - proszę o kontakt na brrrelok@o2.pl mam jeszcze kilka pytań na temat tego hotelu Pozdrawiam :)
          • Gość: bask29 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 15:43
            Do Bartekk,ja też proszę kontakt na maila ,też mam kilka pytań odnośnie hotelu i
            okolic ,lecimy tam w lipcu jeśli możesz mój adres baska29@op.pl ,pozdrawiam
    • Gość: REnata Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.chello.pl 09.02.09, 18:08
      Wybieram sie od 11 maja 2009r na 2 tygodnie:) Mam nadzieje, ze
      wrazenia beda pozytywne. Pozdrawiam
      • Gość: bask29 Do REnata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 09:59
        Witam bardzo proszę o wrażenia jak wrócisz??Też się tam wybieram w lipcu.Pozdrawiam
        • Gość: REnata Re: Do REnata IP: *.um.lubin.pl 11.02.09, 14:48
          Oczywiście, że napiszę o swoich wrażeniach ! Pozdrawiam serdecznie!
          • Gość: bask29 Re: Do REnata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 09:56
            Hejka, napisz jeszcze z jakim biurem lecisz???Bo to też istotne.
            • Gość: RE Re: Do REnata IP: *.um.lubin.pl 16.02.09, 11:52

Witajcie, lece z Triadą;))))
          • Gość: Ewela Re: Do REnata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 19:02
            ja jade 18 maja do tego hotelu olium prestige, to pewnie sie spotkamy:)
            • Gość: Ewela Re: Do REnata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 19:03
              to mój nr gg 3938010 mozemy sie zgadc
              • Gość: Re Re: Do REnata IP: *.um.lubin.pl 16.02.09, 11:54

Ok Ewela, zapisalam Twoj nr gg;) w wolnej chwili odezwe sie!! Pozdrawiam!!
      • Gość: bod3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.zax.pl 14.02.09, 16:05
        Ja lecę na 2 tyg. do Oylum Prestige 25 maja z Katowic z Triadą. Magę
        zabrać z Krakowa 2 osoby, bo jadę samochodem.
        • Gość: Remi Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.toya.net.pl 15.02.09, 01:00
          Witam! Wybieram sie z rodzinka do tego hotelu od 03.08.09 na 2tyg.
          bardzo Was prosze jak tylko wrocicie opiszcie swoje wrazenia.
      • Gość: Bogdan Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 20:43
        My też wybieramy się do tego samego hotelu tylko że tydzień pużniej wylatujemy z
        wa-wy.pozdrawiam może się spotkamy :)
        • Gość: REnata Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.chello.pl 17.02.09, 21:55
          Super, do zobaczenia !!
          • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 26.02.09, 23:59
            Może jeszcze ktoś wie coś na temat tego hotelu ?
            Bardzo proszę o informacje :):):)
            • Gość: REnata Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.um.lubin.pl 31.03.09, 14:51
              senior.wakacje.pl/?page=opinieLista&id_okol=16&id_destynacje=312180918&id_hotele=4980

tu znalazłam kilka opinii o hotelu;) Pozdrawiam
        • Gość: Remi Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.toya.net.pl 13.04.09, 14:28
          My rowniez wylatujemy z Wa-wy. Byc moze bedziemy w tym hotelu kiedy
          i Wy juz przylecicie, poniewaz nasz pobyt bedzie skladal sie z
          tygodniowego zwiedzania i tygodniowego wypoczynku, mam nadzieje,ze
          zwiedzanie bedzie pierwsze :) Pozdrawiam i dozobaczenia :)
      • Gość: pablo Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 18:26
        Ja rowniez wybieram sie w tym terminie:) skąd dojezdzasz na
        lotnisko???
        • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 11.04.09, 21:21
          Jedziemy z Katowic a Ty ?
          • Gość: pablo Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 22:09
            ja z tarnowa, wylot trafil sie fatalnie, o 5 rano trzeba byc na
            lotnisku wiec bede musial pewnie wyjechac koło 2 w nocy:(
        • Gość: onkiel Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 81.168.185.* 17.05.09, 20:21
          Hej, my też wybieramy się na 2 tygodnie od 25 maja. Jedziemy z Łodzi
          do Katowic... a na lotnisku o 5 rano...koszmar. Ciężko walnąć sobie
          alko o tej porze...dla dodania odwagi. Do zobaczenia!
          • Gość: bod3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:10
            Cieszę się że będzie nas więcej. My też na dwa tygodnie do oylum
            prestige z ktw. wylot o 7 rano. Jedziemy z Krakowa. Do Zobaczenia!
            • kala23.beauty Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 18.05.09, 14:32
              my lecimy 20 lipca z Warszawy
            • Gość: onkiel Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 83.142.201.* 19.05.09, 08:55
              Mnie też to cieszy!W ile osób lecicie? My lecimy w 3, z córką.
              • Gość: bod300 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 10:15
                jadę z żonką. Do zobaczenia na lotnisku.
                ps: Czy wybieracie sie na jakieś wycieczki z lokalnych biur?
                • Gość: onkiel Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 83.142.201.* 19.05.09, 12:31
                  Wybieramy się, oczywiście. Do Grecji stateczkiem, Pamukalle i bardzo
                  chcielibyśmy obejrzeć wieczór turecki. To na 100% a czy coś jeszcze
                  to nie wiem. A Wy planuje coś?
                  • Gość: BOD3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 12:59
                    my: pamukale bez efezu, rodos, rejs stateczkiem po okolicach
                    (chwalili go na forum i cena mniej niż 8 eur), Daylan błotka i moja
                    żona ciągnie mnie na łażnie. mnie to trochę mało odpowiada, by jakiś
                    turek wyżywał się na moim kręgosłupie:) może coś jeszcze ale
                    zobaczymy na miejscu. Oczywiście wszystko z lokanego biura.
                    • Gość: onkiel Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 83.142.201.* 19.05.09, 15:36
                      To macie w palnie dokładnie te same wycieczki:). Łaźnia za darmo w
                      hotelu obok:). Polecam!!! Zakochałam sie w niej w zeszłym roku.
                      Lokalne biuro jak najbardziej.
                      • Gość: bod3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:44
                        OOOO! To Już byliście tam w zeszłym roku?
                        • Gość: onkiel Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 83.142.201.* 19.05.09, 16:31
                          Ja byłam sama...wstyd przyznać. Ale nie na wybrzeżu egejskim tylko w
                          Side :)
                          • Gość: bod3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:42
                            Fajnie że interesują Was te same wycieczki. Jakbyśmy się dogadali to
                            może wspólnie udałoby sie w więcej osób wywalczyć lepsze upusty w
                            tureckim biurze. Może jakoś na lotnisku się poznamy?
                            • Gość: onkiel Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 83.142.201.* 20.05.09, 09:13
                              Wydaje mi się, że rzeczywiście w "kupie" siła i nawet "maj friends"
                              nie dadzą rady w negocjacjach jak będzie nas więcej. Może jakiś
                              kontakt na gg lub mailem w celu ustalenia znaku rozpoznawczego? :).
                              Pozdrawiam ze słonecznej Łodzi
                              • Gość: bod3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 09:53
                                Mój mail bod3000@buziaczek.pl . Pozdrawiam z Krakowa.
                                • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 07.06.09, 19:48
                                  do bod3000 kiedy lecicie do Club Oylum ?
                                  • Gość: bod3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:38
                                    Wróciliśmy zadowoleni z pobytu w Oylum Prestige w Icmeler.
                                    • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 13.06.09, 22:09
                                      lecimy w poniedziałek możesz coś więcej napisać ? hotel jest podobno po
                                      remoncie, jakie pokoje, jedzenie itd pozdrawiam
                                      • Gość: onkiel Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.09, 23:09
                                        Byliśmy razem z bod300. Wyjazd wspaniały!!! Hotel calkowicie po
                                        remoncie, nawet fug nie zdązyli jeszcze umyć :). Jedzenie dobre,
                                        pogoda wspaniała, ludzie (zdecydowanie przed sezonem) extra, jodeł
                                        tj. ruskich od cholery ale Polacy też nie dają za wygraną. Wycieczki
                                        doskonałe - polecamy Rico z local travel agency na przeciwko windy.
                                        Powołajcie się na Gosię reprezentującą piątkę Polaków - niższa cena
                                        gwarantowana :)! Bawce się dobrze miejsce zjawiskowe!!!
                                        Gdyby coś to piszcie, chętnie doradzimy:) aaaaa i pozdrówcie od nas
                                        Antonia i Husajna z longue baru!

Pozdrawiamy
                                        • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.06.09, 00:39
                                          o jakiej windzie piszesz ? jakieś dokładniejsze namiary ? jeżeli możesz to
                                          napisz ceny fakultetów w tym biurze :) pozdro dla wszystkich
                                          • Gość: bod3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 10:06
                                            Biuro jest na przeciwko windy w budynku gdzie pokoje są w przedziale
                                            100-200. ceny wywalczyćie dobre jak was będzie więcej i będziecie
                                            kupować kilka wycieczek. Ja polecam Daylnan błotka, Rodos i
                                            Pamukale.
                                        • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 16.06.09, 19:04
                                          witam !!!mam pytanie do onkiel:)jak to jes z napojami ,czy można je
                                          zabierać do pokoi i czy na posiłki obowiazują jakieś długie spodnie
                                          dla panów(sory za tkie pytania ale różne żeczy słyszałam%)
                                          • Gość: bod3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 16:26
                                            do sebis1978

Nas nie ścigali jak coś wynosiliśmy do hotelu. Na posiłkach totalny
                                            luz. Tym bardziej, że przy restauracji jest basen.
                                            • Gość: Sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 217.153.111.* 19.06.09, 11:30
                                              dzieki bardzo !!!a jak tam z kasą lepiej euro czy dolar :)
                                              • Gość: BOD3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:42
                                                lepiej euro. przelicznik ok 2,1 lira za 1 euro. Euro można płacić
                                                wszędzie. dolarami różnie. polecam do wymiany sklep miedzy recepcją
                                                a restauracją. pierwszy po lewej idąc w stronę reustauracji. wymianę
                                                też można targować:)
    • Gość: bod3000 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:16
      Czy w Oylum Prestige jest internet wifi za free? Albo gdzieś w
      Icmeler.
      • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 23.05.09, 13:22
        Witam ja jade do tego hotelu 22czerwca ,może jeszcze ktoś ma ten
        termin :)my jedziemy paczką 4 dorosłe i 3 dzieci:)
        • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 23.05.09, 13:48
          Zastanawiam się jaką walute brać dolarek czy euro:)
          • Gość: onkiel Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.09, 18:03
            ZDECYDOWANIE euro! Doświadczenia zeszłoroczne. Pozdrawiam
            • Gość: halina Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 00:27
              właśnie wróciłam; opis i zdjęcia umieściłam na str.hotele.oceniacz.pl/hotel/6068/club_oylum_prestige.html
        • Gość: grzegorz Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 09:41
          Witam, wybieramy sie z rodzina w terminie 22-29.06 w składzie 2+3, do zobaczenia
          g.l.
          • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.06.09, 13:34
            witam!! a skąd lecicie
            • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.06.09, 13:38
              czekamy na opinie naszych kolegów co na dniach wrócili albo niedługo
              wrócą <<wiele jest żeczy o które chcała bum zapytać :)pozdrawiam
              • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.06.09, 13:47
                może mi ktoś powiedzić ,ten kto był w tym roku czy jest zjeżdzalnia
                do basenu :) dla moich dzieci to priorytetowa sprawa:)
                • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.06.09, 15:30
                  my lecimy z Katowic, tu masz stronę hotelu www.hoteloylum.com/index.php
                  na zdjęciach widać że jest zjeżdżalnia
                  • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.06.09, 15:59
                    do onkiel
                    podaj jakieś dokładne namiary na biuro z którego braliście wycieczki (jak do
                    nich trafić) i jakieś orientacyjne ceny
                  • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.06.09, 17:08
                    my wylatujemy z Warszawy:)dzięki bardzo :)mam nadzieje że foto
                    daleko nie odbiega od faktycznych warunków...pozdrawiam
                    • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 14.06.09, 23:06
                      też mam taką nadzieję zdjęcia wyglądają zachęcająco i opinie tych którzy tam już
                      byli też, o której wylatujecie my 14.55 pozdro
                      • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 15.06.09, 09:43
                        my jeszcze nie wiemy bo są dwie opcje 7 rano albo 15
                        • Gość: janika Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 83.1.16.* 15.06.09, 10:55
                          Napiszcie proszę w jakim biurze jest oferta tego hotelu . Ja widzę
                          tylko w Itace Oylum Club a to jest chyba zupełnie inny hotel .
                          • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 15.06.09, 11:20
                            witam!!!ten chotel o którym piszesz to na pewno nie ten :(my
                            jedziemy z TRIADY!!!pozdrawiam
                            • kala23.beauty Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 15.06.09, 13:38
                              czy ktos leci 20 lipca z Warszawy w to miejsce?
            • Gość: grzegorz Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 07:45
              Witam, my lecimy z Warszawy. Nie wiemy czy rano, czy po południu.
              • just-for-fun Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 08.07.09, 13:32
                My lecimy z Warszawy 20 lipca. Ale nie wiemy jeszcze o której
                godzinie. Opinie są zachęcające.
                Mam nadzieję, że to będą super wakacje.

Pytanie do tych co byli - czy w hotelu jest suszarka do włosów czy
                muszę zabrać? Sporo miejsca mi zajmie:|. Jak plaża - bardzo
                kamienista?
          • Gość: Sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 217.153.111.* 17.06.09, 10:03
            my tez właśnie nie wiemy ale mam nadzieje że sie jakoś spotkamy
            wcześniej czy pózniej :) pozdrawiam
            • Gość: grzegorz Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 19:23
              Wylot z Warszawy o 7.10
              • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 20.06.09, 23:11
                siema !!!a kiedy lecicie !!!!
              • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 21.06.09, 10:41
                no to pięknie my też lecimy 7,10 z Warszawy:)
                • just-for-fun Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 08:08
                  GDzie jest rozpiska lotów czarterowych na wycieczki Triady?
                  Dzięki.
        • Gość: Marlenawawa Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 85.222.87.* 20.05.10, 09:51
          my jedziemy 7 lipiec na 2 tygodnie 12 osób w tym 4 dzieci;))
          opinie hotel ma słabe aż się boję;((
          • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 04.06.10, 19:49
            proszę o aktualne opinie :)
            • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 06.06.10, 18:00
              byliśmy w zeszłym roku, opinie pozytywne, chętnie bym tam wrócił :)
    • Gość: Gruda Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 89.191.147.* 20.06.09, 13:07
      Serdecznie Witam!!
      Lecimy z Poznania ( dojazd z Bydgoszczy), 13.07 do tego hotelu. Biuro Triada (
      7+7). Czy w tym terminie też ktoś się wybiera?
      Pozdrowionka.

• Gość: Mariusz Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 195.164.124.* 24.06.09, 15:31
        Lecimy z żoną z Warszawy 13. Tak więc do zobaczenia
        • Gość: Gruda Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 89.191.147.* 28.06.09, 18:38
          Fajnie. Czy zaczynacie od zwiedzania?
          Pozdrowionka.
          • Gość: Ola Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 193.108.73.* 08.07.09, 10:55
            Witam serdecznie,

wybieramy sie wlasnie do tego hotelu i mialabym pytanie odnosnie
            pokoi, na stronie internetowej widac ze czesc pokoi jest swiezo
            odnowiona a czesc nie, stad moje pytanie w ktorym budynku sa
            odnowione pokoje (jakie numery pokoi)?

Bede wdzieczna za odpowiedz :-)
            • just-for-fun Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 08.07.09, 13:35
              Ja też chętnie się dowiem.
              Mam też inne pytanie - czy w pokojach są suszarki do włosów? Czy
              musze zabrać. Eh...ale sporo miejsca mi zajmie:|.
              Czy plaża jest bardzo kamienista?
              • Gość: ewa Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.07.09, 20:27
                w tym roku wszystkie pokoje sa juz podobno po remoncie i w kazdym
                jest suszarka
            • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 11:29
              witam !!!ja właśnie wróciłam z tego hotelu i było super !!!!jezeli
              chodzi o pokoje to ja byłam raczej w nie odnowionych nr.105i119:(ale
              i tak było ok:)jedzenie ok (nie do przejedzenia)najgorsze to chyba
              były mrówki ale daliśmy rade ...jak by co to pytajcie o co
              chcecie...pozdrawiam
              • Gość: Ewa Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 193.108.73.* 09.07.09, 13:27
                mam pytanie, hotel sklada sie z 2 budynkow? w ktorych z nich
                spaliscie? Ja juz nie moge sie doczekac, szczegolnie czytajac opinie
                Tych co juz wrocili :-)
      • Gość: Niunia Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.um.gov.pl 10.07.09, 09:36
        Na całej plaży w Icmeler wypożyczenie leżaka kosztuje 2,5 liry tureckiej, 5
        kosztuje komplet czyli 2 leżaki i parasol. Są nawet napisy przy plaży, żeby broń
        Boże nie płacić więcej. Ale naprawdę nie ma powodu płacić - cała plaża wygląda
        tak samo (leżaki też), a ta hotelowa jest dla gości darmowa... Chyba, że ktoś
        cierpi na nadmiar kasy:-))) Nie słyszałam, żeby ktoś dawał w łapę w recepcji,
        zeby mieć lepszy hotel, to raczej nie Egipt... Pokój mieliśmy ładnie
        wyremontowany, z bardzo fajną łazienką, nie słyszałam, żeby ktoś narzekał.
        Jedynym minusem może być hałas z pobliskich knajpek, ale w którymś momencie
        muzyka milknie...
        • gosia_bal Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 10.07.09, 12:13
          no to dzieki wielkie za info. A jaki mialas numer pokoju?
    • Gość: darek Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.chello.pl 08.07.09, 23:40
      witam wlasnie wróciłem z tego hotelu i jak ktos sie tam wybiera to
      napewno tego nie pozałuje jedzonko super,pokoje czyste ( suszarki
      są }trzy baseny bardzo duze w porownaniu z innymi hotelami,to jest 8
      km od marmaris miasteczko nazywa sie Icmeler i jest o wiele fajniej
      niz w samym Marmaris bo tu sa plaze czyste a tam jak pojechalismy z
      zona na zwiedzanie tego miasta to strasznie sie zdziwilismy ze tam
      taki syf (pety i smieci na plazy) i strasznie małe i ciasne plaze
      takze nie polecam samego Marmaris .Plaze sa tam zwirkowopiaskowe no
      ale zeby sobie polezec na lezaku to trzeba wstac wczesnie rano i
      sobie zajac miejsce bo inaczej trzeba bedzie zaplacic na plazy obok
      2 liry za lezak na dobe .POLECAM W 100% ze bedziecie zadowoleni z
      tego hotelu i z miejscowosci
      • just-for-fun Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 08:09
        Dzięki za informację, zwłaszcza o suszarkach;).
      • Gość: Ela Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 193.108.73.* 09.07.09, 13:10
        Darku, a w ktorym budynku byliscie zakwaterowani? Sa w ogole pokoje
        z widokiem na morze?
        • Gość: darek Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.chello.pl 11.07.09, 01:25
          niestety niema z tego hotelu widokow na moze chodz do morza jest
          calkiem blisko
    • efta78 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 13:39
      Wklejajcie zdjecia na holidaycheck.pl pleassssse
      • just-for-fun Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 14:23
        Ale na innym portalu są, więc sprawdź sobie.
        • Gość: Niunia Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.um.gov.pl 09.07.09, 15:21
          Wróciliśmy właśnie z hotelu, bardzo przyzwoite miejsce, z dobrym jedzeniem,
          przede wszystkim z bardzo świeżymi rożnymi warzywami, sałatami itp. Pokoje ok, z
          suszarkami:-), z małą lodówką, telewizorem z TV Polonia. Pokoi z widokiem na
          morze jest zaledwie kilka, bodaj w jednym budynku na samej górze. Plaża
          faktycznie zdecydowanie ładniejsza niż w Marmaris - szersza i czystsza i
          uwaga!!!! - nie ma żadnego problemu z miejscem!!! Chodziliśmy o bardzo rożnej
          porze, hotel ma sporo parasoli i leżaków, a właściwie łóżek z materacami - nie
          wszystkie są od razu przez "pana plażowego" rozkładane. Wystarczy wejść na plażę
          od strony promenady (nieopodal boiska do siatkówki), natknąć się na owego pana
          (lekko rudawy, piegowaty przesympatyczny człowiek; lubi robić psikusy:-))) - i
          zawsze znajdzie dla gości wolne miejsce - przyniesie leżak, wskaże parasol -
          może to być o 9 rano, 10, 11, 13, 15, nie ma żadnego problemu. Polecam hotel.
          • just-for-fun Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 15:34
            A jaka cena wypożyczenia lekaża i parasola na plaży?
            • Gość: darek Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.chello.pl 11.07.09, 01:29
              na hotelowej plazy nie placi sie no chyba ze nie ma miejsca tojak
              sie chce to na plazy obok kosztuje to 2,5 lira
          • just-for-fun Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 15:35
            I jeszcze jedno pytanie - byliście na jakiś wycieczkach
            fakultatywnych? Polecacie jakieś biuro, które je organizuje?
            • gosia_bal Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 16:30
              A jak myślicie, jak da się im w recepcji z 10-15 euro to będzie możliwośc dostania lepszego pokoju? czy nie ma sensu;/
              • just-for-fun Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 22:27
                A Ty jedziesz tam siedzieć w pokoju? To chyba jakaś pomyłka...fajna okolica,
                plaża, blisko Marmaris, wycieczki fakultatywne, basen i inne wypasy, a Ty pytasz
                o lepszy pokój?!
                • gosia_bal Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 09.07.09, 22:45
                  Chyba mnie źle zrozumialas ;p pokój jest mało istotny ale wazne żeby był czysty! ;]
                  • Gość: oli Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 193.108.73.* 10.07.09, 08:20
                    wszystkie pokoje sa czyste!!! hotel jest naprawde super!!!nie masz
                    sie czego obawiac :-) udanego urlopu. Chcialabym jeszcze tam
                    wrocic!!!!!
                    • gosia_bal Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 10.07.09, 13:53
                      dobra to się juz nie obawiam ;D
              • Gość: Turysta Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 18:32
                Mam pytanie - czy w tym hotelu jest dostęp do Internetu? Jeśli tak to na jakich
                zasadach - trzeba zabrać sprzęt?
                • nothing.at.all Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 30.07.09, 15:49
                  Jest wifi w recepcji. Jak masz laptopa to korzystasz bez opłaty.
              • Gość: capuccino Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.telpol.net.pl 28.07.09, 17:14
                mam pytanko ad. pokoi, widzę na fotkach, ze część pokoi jest wyremontowanych a część "starszego" typu, fajnie byłoby dostać odnowiony room, czy mogę mieć na to wpływ (dając np. w recepcji jakieś dodatkowe pieniążki:)? czy warto, czy wszystkie pokoje wyposażone są tak samo, np. w suszarkę? z góry dz za odp.
                • Gość: Sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 217.153.111.* 29.07.09, 08:35
                  witam !!ja byłam w tym hotelu pod koniec czerwca 2009
                  my bylismy w tych pokojach nie odnowionych ,ale nie ma to
                  najmniejrzego znaczenia bo w pokoju braliśmy tylko pryszic i
                  padaliśmy w nocy spać !!!nie ma czasu na siedzenie w pokoju ,lepiej
                  nad nad z któryms z trzech basenów:)a suszarki są ale u nas marnie
                  chodziła:(jak by co to prosze pytać!!pozdrawiam
                  • Gość: capuccino Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.telpol.net.pl 30.07.09, 00:19
                    Serdecznie dziękuję za odpowiedź, też zamierzam bawić się przy basenach, no i
                    oczywiście nad morzem...pozdrawiam
            • sebis1978 Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 10.07.09, 13:12
              witam!!!!my byliśmy na trzech wycieczkach ,ale najleprza wucieczka
              to DZIP SAFARI gorąco polecam <impreza na całego >ogólnie to
              wychodzi się na ulice i chodzi od biura do biura i targuje kto da
              taniej ;ale my bylismy z biura które mieści się niedaleko od naszego
              hotelu idąc w strone centrum po stronie naszego hotelu drugie
              stoisko z wycieczkami:)super było))))))))))
            • Gość: ola Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 07:57
              hej, my lecimy w poniedzialek 13.07. z poznania, czy ktos moze tez leci w tym
              terminie? :)
              • gosia_bal Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 11.07.09, 13:04
                hej, ja tez lecę w poniedziałek tylko że z katowic ;]
                • Gość: ewa Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 85.128.102.* 14.07.09, 21:51
                  Serdecznie Witam!!
                  Lecimy z Wrocławia 21.07 do tego hotelu. Biuro Triada (
                  • Gość: turysta Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 07:33
                    TurystaMam pytanie - czy w tym hotelu jest dostęp do Internetu? Jeśli tak to na
                    jakich
                    zasadach - trzeba zabrać sprzęt?
                  • Gość: eg Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: *.cust.tele2.pl 15.07.09, 19:26
                    Witam!!
                    Lecimy z Wrocławia 27.07 o godz. 22:30 do tego hotelu. Biuro Triada (
                    • Gość: mika Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 87.204.243.* 16.07.09, 12:07
                      Witam,

my lecimy tez lecimy do tego hotelu 27.07 na 14 dni i tez z Triady, tyle że
                      wylatujemy z Warszawy:-)

Pozdrawiam:-)
                  • Gość: eg Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 80.48.107.* 16.07.09, 09:09
                    A czy ktoś może podać mi orientacyjną cenę wycieczki na Rodos?
                    • Gość: abc Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 80.252.4.* 16.07.09, 13:51
                      50 Euro za osobę, tyle wyczytałam gdzieś na stronie za rejs w obie
                      strony.
                      • Gość: eg Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 80.48.107.* 16.07.09, 14:52
                        Ślicznie dziękuję :) Może uda się przez ich lokalne biuro trochę taniej :)
                        Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)
            • Gość: luska Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma IP: 88.244.119.* 24.07.09, 12:12
              Witam - ja wlaśnie jestem w tym hotelu z Triadą od 20 lipca - wszystko super.
              Polecam
              • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Marma 24.07.09, 17:07
                aż Ci zazdroszczę, chętnie bym tam znowu pojechał :)
            • Gość: Rosemary Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Icmele IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 09:48
              Ja właśnie wróciłam z Oylum w Icmeler. Byłam dwa tygodnie. Bardzo
              ładne miejsce i bardzo fajny hotel. Turcy przemili. Jeśli ktoś chce
              prześlę zdjęcia na maila. Proszę tylko podać. A czy ktoś z was
              wybiera się tam w najbliższym czasie. Proszę o info. To ważne dla
              mnie.
              • brrrelok Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Icmel 22.09.09, 22:33
                czyżby już nikt nie wrócił z tego hotelu ? podzielcie się swoimi wrażeniami :)
              • Gość: Gość Ewa Re: Ktoś był w hotelu Club Oylum Prestige w Icmel IP: *.chello.pl 26.09.09, 19:33
                Witam. Poproszę cię o zdjęcia na adres ewaiksy@wp.pl. Mam chęć w przyszłym roku
                pojechać do tego hotelu, w tym roku też byłam (do 9.09)w Icmeler, ale w hotelu
                "S". Icmeler to moje ulubione miejsce!
    • iwona19925 hotel club oylum prestige 16.07.09, 21:24
      lece Warszawy 27.07 - dzieci:17, 16, 13 lat,znajomi. O której lot
      oczywiscie nie wiadomo (triada). Myslę, że będzie super. podobno na
      egejskim nie jest tak gorąco?
      • Gość: martuska Re: hotel club oylum prestige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 12:32
        Witam. Lece z siostra na 7+7 od 10 sierpnia. Czy ktos sie moze jeszcze wybiera?
        • brrrelok Re: hotel club oylum prestige 18.07.09, 15:52
          W budynku recepcji jest internet bezprzewodowy natomiast w budynku baru są dwa
          stanowiska komputerowe cena za godzinę 5-10 lirów,
          potwierdzam wszystkie opinie, hotel godny polecenia i na dodatek przepiękna
          okolica, chętnym prześlę trochę zdjęć
          • Gość: eg Re: hotel club oylum prestige IP: *.cust.tele2.pl 18.07.09, 18:23
            Bardzo chętnie obejrzę zdjęcia, za tydzień jadę na 7+7. Oto mój mail:
            eve_1010@interia.pl Dzięki :)
            • brrrelok Re: hotel club oylum prestige 18.07.09, 20:50
              zdjęcia wysłane :)
              • Gość: eg Re: hotel club oylum prestige IP: *.cust.tele2.pl 18.07.09, 21:39
                Ślicznie dziękuję :) Ze zdjęć widać, że warunki super i piękna okolica. Już nie
                mogę się doczekać :)
              • dziecioodporna Re: hotel club oylum prestige 29.07.09, 14:01
                Witam,
                Czy mogę poprosić o zdjęcia na mail dziecioodporna@gazeta.pl?
                Jestem na razie na etapie planowania ale na 90% wybiorę się tam po objazdówce z
                Triadą.
                Z tego co przeczytałam w kilku miejscach jest w porządku - widziałam tylko jedną
                złą opinię (brudna plaża i syf w pokojach i łazienkach)
                Czy możecie mi objaśnić dlaczego w nazwie jest "Otel" anie "Hotel" czyżby obiekt
                nie spełniał jakiś standardów?
                W razie czego bedę w Oylum od 31 sierpnia do 7 wrzesnia ;-)
        • Gość: bartek Re: hotel club oylum prestige IP: 85.222.24.* 19.07.09, 22:15
          hej

Ja tez lece z dziewczyna 10 sierpnia z Wwy na tydzien! moze
          polaczymy sily w targach o cene wycieczek?;) - slyszalem ze ta wyspa
          (a moze plaza) zolwi jest bardzo wporzo! byliscie tam? co sadzicie?

I tez chetnie zobacze zdjecia - kto ma prosze niech podesle na adres
          bkurylak@interia.pl!

Z gory wielkie DZIEKI! :))
          • Gość: martuska Re: hotel club oylum prestige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 20:41
            No to juz nie jestesmy same:) TYlko ciekawe czy nam najpierw pobyt czy objazd
            zrobia bo nie mamy gwarancji:/
          • brrrelok Re: hotel club oylum prestige 20.07.09, 20:42
            poszły zdjęcia
            • Gość: Kwiatek Re: hotel club oylum prestige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 23:32
              Hej. Ja się wybieram z większą ekipą od 27-go.
              Zdjęcia również chętnie obejrzę (9kwiatek@wp.pl)
              Z Góry bardzo dziękuję :)
              • Gość: młoda Re: hotel club oylum prestige IP: *.icpnet.pl 21.07.09, 16:44
                Kwiatek ,zdjęcia wysłałam, mam nadzieję,że cię zadowolą dodatkowo
                napisałam parę słów od siebie:) Jak masz jeszcze jakieś pytania to
                prześlij na e-maila.
                Polecam wszystkim tą miejscowość a szczególnie ten hotel!!!! napewno
                nikt nie będzie rozczarowany!!!!Aż zazdroszcżę tym co dopiero tam
                jadą,ja chętnie pojechałąbym tam raz jeszcze!!!!
                • Gość: eg Re: hotel club oylum prestige IP: *.cust.tele2.pl 21.07.09, 17:47
                  czy ja również mogę prosić o wysłanie zdjęć na maila: eve_1010@interia.pl Też
                  jadę tam od 27. pewnie się spotkamy z "kwiatkiem" :) z góry dziękuje
                  • gosia_bal Re: hotel club oylum prestige 21.07.09, 21:13
                    hej
                    ja wróciłam wczoraj z moją rodzinką z tego hotelu. wszystkim polecam! oczywiście
                    w moim przypadku wszystko na dobrym miejscu ;] jedzenie, pokoj (174) plaża
                    (chociaż nie bywałam tam często- wolałam spędzać czas z córką koło basenowego
                    hotelu ;) zależy kto co woli ;] aż chce sie tam wracać!
                    jakby co udziele jakis informacji :)
                    pozdrawiam wszystkim, którzy sie tam wybieraja, byli i sa ;D
                    • gosia_bal Re: hotel club oylum prestige 21.07.09, 21:14
                      hotelowego basenu - pomyłka mi się wkradła ;]
                      • Gość: eg Re: hotel club oylum prestige IP: *.cust.tele2.pl 21.07.09, 22:19
                        Może wiesz za ile można wytargować rejs na Rodos w lokalnym biurze podróży?
                        • Gość: młoda Re: hotel club oylum prestige IP: *.icpnet.pl 21.07.09, 22:32
                          eg, zdjęcia również ci podeślę,jeżeli chodzi o wycieczki to na Rodos
                          się orientowaliśmy ,ale jednak nie pojechaliśmy, ale powiem
                          uczciwie,że kwoty nie pamiętam,ale fakt jest taki,że nas było
                          troszkę osób ,a z tych lokalnych biur jest tak ,że czym więcej osób
                          zamawia(razem) tym schodzą z ceną(podobno).

gosia_bal,widzę,że byłaś w tej starszej części tzn. w tej co my :)i
                          powiem szczerze,że wcale nie żałujemy bo basen i atmosfera i świetny
                          humor naszych barmanów była wspaniała:)wychodzi na to ,że byłaś na
                          trzecim piętrze:) bo ja miałam pokój (182)
                          • gosia_bal Re: hotel club oylum prestige 22.07.09, 10:49