GoĹÄ: malinooka IP: 62.61.41.* 20.01.09, 17:13 w jakich miastach są jeszcze fajne dyskoteki/puby/kluby ogólnie rozrywka dla młodych ludzi, w wieku 20+ ? byłam już w alanyi, kemer, side; gdzie jeszcze można się fajnie pobawic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: olin80 Re: imprezowe miasto na riwierze (tylko nie alany IP: *.gdynia.mm.pl 20.01.09, 17:23 Konakli-Summer Garden,najlepsze imprezki na Riwierze ;-))) www.summer-garden.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: imprezowe miasto na riwierze (tylko nie alany 20.01.09, 17:57 Skoro juz byłas w tych wszystkich miejscach na Riwierze to spróbuj Marmaris. Jedna wielka dyskoteka. Promenada usłana klubami. Stare miasto koło portu to samo. W Alanii to wszystko to pikuś :) Naprawdę. I żeby nie było, ze Alania dla mnie jest "be" bo wcale nie. Też ją uwielbiam, ale Marmaris warto zobaczyć i sobie porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: imprezowe miasto na riwierze (tylko nie alany 20.01.09, 18:00 Pytasz o miasta , ale na Riwierze oprocz Alanyi,Manavgatu, i Antalyi nie ma innych miast,Kömkoy,Belek,Evrenseki,Colakli to sa wioski turystyczne i nie maja nic wspolnego z miastami. Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: imprezowe miasto na riwierze (tylko nie alany 20.01.09, 18:03 A czemu tylko na Riwierze ;) ? Może warto zajrzeć do Bodrum, Kusadasi czy wspomnianego już przez Pariss Marmaris? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość - Artur Re: imprezowe miasto na riwierze (tylko nie alany IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 19:06 by łem w Alanyi,Marmaris. Czy Side warto zobaczyć? nie będę rozczarowany.Lubię duże,rozrywkowe miejscowośći Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: imprezowe miasto na riwierze (tylko nie alany 21.01.09, 09:40 Side oczywiście, że warto zobaczyć, ale na takie imprezy jak w Alanii czy Marmaris nie masz co liczyć bo to małe miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elcia Re: imprezowe miasto na riwierze (tylko nie alany IP: *.cust.tele2.pl 22.01.09, 00:46 ja w 100% polecam wszytkim,ktorzy lubia super zabawe Marmaris. Mozna co nie co znalezc na youtube i zobaczyc jak to wyglada ;) Odpowiedz Link Zgłoś