ryjofonek 23.03.09, 10:10 Bardzo proszę o kilka słów nt. hotelu PREMIER TAC w Alanyi... gdzie jest zlokalizowany??? niestety nie mogę go znaleźć nawet na Google Earth. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: agata Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 17:26 A kiedy jedziesz? Bo my tez sie tam wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baska <a href="http://tacpremierhotel.pl/" target="_blank">tacpremie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:06 Zadzwoń do tego gościa. Ja tam wykupiłam wczasy i było cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baska tacpremierhotel.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:06 Źle dodałam linka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 15.04.09, 19:19 My też wybieramy się do tego hotelu, w czerwcu, wylot z Warszawy. Znalazłam informacje i opinie o hotelu, podaję linki. Wygląda na to że nasz wybór hotelu był prawidłowy. Pozdrawiam. wycieczki.interia.pl/hotele/turcja/riwiera_turecka/okolica_alanya/alanya/premier_tac.html www.wakacje.pl/?page=opinieLista&id_hotele=16960 www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Tac+Premier+Hotel+Spa-hid_30655.html?agent=hc.ai.01.13&gclid=CLPI5tPZ15kCFQEEZgodgRZJVw Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.wroclaw.vectranet.pl 15.04.09, 22:20 hej. cos malo opinii na temat tego hotelu. wlasnie tez sie wahamy nad tym albo innym hotelem w Turcji, wyjazd w lipcu. moze ten hotel byl dawniej pod inna nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anika Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.c198.msk.pl 17.04.09, 07:55 Bardzo prawdopodobne, że nazywał się inaczej, bo w zeszłym roku zmienił właściciela. Niestety nie wiem jak. W każdym razie ja już zdecydowałam - wylot 15.07. Co do położenia mam informacje od osoby mieszkającej w Alanyi - faktycznie do plaży tylko przez drogę a do centrum 5 minut spacerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ryjofonek Lecimy :) 17.04.09, 11:25 Na wypoczynek wylatujemy 8 lipca, jeśli bylibyście wcześniej szepnijcie słówko jak było :) bo jest naprawdę niewiele informacji o tym hotelu. Pozdrawiam Życzymy udanych wakacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: Lecimy :) IP: *.chello.pl 17.04.09, 18:16 Ludzie! Czy wy potraficie czytać? Bo odnoszę wrażenie, że nie warto ludziom pomagać - i tak tego nie docenią. Przecież podałam wam linki do stron z opisem i opiniami o hotelu. Hotel wcześniej (przed generalnym remontem w 2008 r.) nazywał się Tac Premier, a teraz nazywa się Premier Tac. Wszystko można wyczytać (i zobaczyć) ze stron, na które dałam namiar. Trzeba tylko kliknąć, a czasem poszukać jeszcze w podstronach. Zadałam sobie sporo trudu by to wszystko odnaleźć, bo rzeczywiście informacji na temat tego hotelu nie ma zbyt dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: Lecimy :) IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.04.09, 19:25 co ty sie tak sztresujesz ?. ale mi trud :PP wpisac w google nazwe hotelu O_o. poza tym to malo opinii jak porównasz z innymi hotelami - na stronce wakacje.pl jest nawet po 50 opinii z roznych lat, a tam ile? chyba ze 2 bez zadnych opisow. aaa my tez jedziemy 15 lipca z Wro wiec mam nadzieje ze bedzie fajnie za ta piękną cene ....:) pozdro i milego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anika Re: Lecimy :) IP: *.c198.msk.pl 17.04.09, 21:21 Gosia - to na bank się spotkamy. W jakim składzie się wybieracie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: Lecimy :) IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.04.09, 16:27 skład to: koleżanka i ja :). niestety przy obecnych cenach reszta chetnych ludzi pozwiedzania Turcji zrezygowala... my bedziemy tam 2 tygodnie. Anika -a Ty tez z Wrocławia lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anika Re: Lecimy :) IP: 212.59.241.* 19.04.09, 17:53 Lecimy w dwie rodziny (2+1) z Krakowa (będziecie więc na miejscu przed nami). Też na 2 tygodnie. Szkoda, że reszta ekipy Wam się wysypała, bo jest co zwiedzać. Lecimy do Turcji 3 raz:). Już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: helenka Re: Lecimy :) IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 13:46 my też lecimy 17.07, na pewno spotkamy się na miejscu, to będzie nasza podróż poślubna, nas będzie 2 pary:-)))już nie możemy doczekać się wakacyj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baska Re: Lecimy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:04 tacpremierhotel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: Lecimy :) IP: *.ds8.agh.edu.pl 12.10.10, 11:12 witam, polecam z czystym sumieniem ten hotel. Mila obsługa, mnostwo różnorodnego jedzenia. Dla osób które zastanawiają sie nad Tac premier i sultan sipahi to zdecydowanie doradzam tac. Najładniejsze pokoje w budynku głównym i 4. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bractwo 3 braci Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.centertel.pl 21.05.09, 23:12 Czesc. My tez tam lecimy z Wa-wy na 2 tygodnie 27 maja. Cos w opiniach malo optymistycznie pisza o winie i piwie. Miejmy nadzieje ze wodeczki nie tez jest pod dostatkiem :) Pozdrawiam SILVO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baska Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:05 tacpremierhotel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.gorzow.mm.pl 14.06.09, 13:31 Hej, Dziękuję za linki do stron o hotelu Tac Premier, wylot z Poznania, 16-go czerwca. Wszystkim życzę udanych wakacji i do zobaczenia na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 27.04.09, 08:18 www.travelzone.pl/hotele/turcja/riwiera-turecka/premier-tac.html Lecimy 13 maja na tydzien. Po powrocie będzie wiadomo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_28 Szukamy ekipy na 12.08. 16.07.09, 18:56 Lecimy z mężem z Katowic do Premier Tac 12.08. na dwa tygodnie. Jeśli ktoś leci w tym terminie niech da znać. Pozdro. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AF Re: Szukamy ekipy na 12.08. IP: *.acn.waw.pl 17.07.09, 08:18 No to my lecimy z przyszłą żoną (08/08)w poślubną do Premier Tac z Wawy 12ego na tydzień więc się spotkamy na miejscu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Szukamy ekipy na 12.08. IP: *.chello.pl 18.07.09, 17:30 to super :) trzeba będzie się na miejscu poznać czy dobrym piwku ;) pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: podroznik Re: Szukamy ekipy na 12.08. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 22:28 ja z narzeczoną rownież lece 12.08 z Katowic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: podroznik Re: Szukamy ekipy na 12.08. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 20:52 Informuje wszystkich lecącyc (tych którzy jeszcze nie wiedzą :)) z Katowic w dniu 12.08, iż wylot został przełożony z godz. 22 na godz 3 rano, wiec jakies 17h wczesniej :)) To tak tylko, zeby kogos nie zabrakło na lotnisku :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.09, 19:37 Witam ja równiez lece z rodzinka do tego hotelu w sierpniu,tez nic nie znalazłam,czy ktoś leci z Katowic 5 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jefferson2 do emilkusia2 IP: *.chello.pl 05.05.09, 19:55 Ja szukalam dlugo i weszlam na http:forum.wakacje.pl/read.php? 312009,1030216 jest tam wypowiedz jednej osoby nie wiem jak to potraktowac?,napisalam do Alfa STAR ABY TO PRZECZYTALI I DALI ODPOWIEDZ NA TEN TEMAT ,ALE BEZ ODZEWU Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emilkusia2 Re: do jefferson2 IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.09, 18:11 jaka to była wypowiedz bo nie wiem o która chodzi na tym forum,powoli zaczynam miec wątpliwosci co do tego hotelu,a ty kiedy lecisz do tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martin Re: do emilkusia2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:26 Witam My też jedziemy do tego hotelu od 01.07 do 15.07 i jestem ciekawy co tam było napisane na tym forum że pisałaś do Alfa Star ,bo my też jedziemy z tego biura podróży.Mam nadzieję że nie bedzie tam tak strasznie ,ostatnio przeczytałem opinie z maja tego roku i podobno nic specjalnego brudno słabe jedzenie ,a nawet brakowało picia w wodopoju wiec sam nie wiem co mam myśleć chyba się dopiero dowiemy jak tam będziemy.Pozdrawiam wszystkich i udanego urlopu może się spotakamy w Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: do emilkusia2 IP: *.chello.pl 11.05.09, 23:46 Gzie wyczytałeś??? Z maja tego roku??? Maj niedawno się zaczął, a z tego co wiem to sezon w tym hotelu jeszcze się nie rozpoczął. Na pewno czytałeś o tym hotelu??? Chyba coś ci się pomyliło, bo ja wszędzie czytam o nim same bardzo pozytywne opinie. Może podasz link do strony z tymi "sensacjami" o tym hotelu, to wszyscy przeczytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: do emilkusia2 IP: *.tczew.net.pl 20.05.09, 23:22 Witam! Wróciłam dwa dni z Turcji- zamieszkiwałam właśnie w hotelu Premier Tac. Z wielkim przekonaniem, polecam ten hotel państwu. Położony przy plaży, czysty, obsługa pierwsza klasa, a jedzenie przepyszne. Za rok wracam tam ponownie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: do emilkusia2 21.05.09, 08:54 bardzo serdecznie dziekuje za wiadomośći pocieszające Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: do emilkusia2 IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:35 A co z wejściem na plażę? Ktoś napisał, że jest płatne. Samo wejście płatne??? Chyba leżaki z materacami i parasolami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: do emilkusia2 IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:41 Acha, i jeszcze jedno pytanie: czy na prawdę jest tam bardzo głośno, bo hotel jest w centrum? Czy w całym hotelu słychać hałas z ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 23:23 hej emilkusia2, ja również lece 5 sierpnia z katowic do Premier Tac (4 osoby). Zaczynam powoli martwić się tym wyjazdem, zwłaszcza informacją o niewyemontowanych pokojach. Przeraża mnie też data 5 sierpień - w samej Turcji skwar, a na lotniskach opóźnienia :( ( niestety u nas data urlopu została narzucona). Obyśmy nie spędzili części urlopu w Pyrzowicach. BArdzo prosze osoby, które wiedzą coś na temat tego hotelu o kontakt, może jakieś zdjęcia?? Nie przejmuje się opiniami, ze niedobre jedzenie czy cos w tym stylu, bo ludzie mają rózne - bardziej lub mniej wygórowane gusta. Ja 2 lata temu byłam w Krizantemie i było rewelacyjnie -max punktów za wszystko, a opinie niektórych mogłyby spowodowac co najmniej rezygnacje z urlopu. Do zobaczenia w Premier.. Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 14.05.09, 08:11 hej madzia,my lecimy w trzy pary w tym dwoje dzieci,to pewnie sie spotkamy,denerwuje mnie tylko ta godzina wylotu trzecia w nocy,ale bedzie dobrze,musi byc, pozdrowionka pa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.tczew.net.pl 20.05.09, 23:27 Polecam,polecam i jeszcze raz polecam hotel Premier Tac! Proszę absolutnie nie wierzy w złe opinie na temat tego hotelu. Wróciłam kilka dni temu z Turcji i naprawdę tęsknie za przebytym tam urlopem. Hotel pierwsza klasa! Obsługa rewelacyjna, kelnerzy przemili, a jedzenie pychota-mniaaammmmm. Za rok jadę tam ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martin Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 17:28 Marzenko a masz może jakieś foty,jeśli tak to prześlij na mój adres katond@neostrada.pl Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.tczew.net.pl 25.05.09, 11:13 tak mam zdjęcia- może w weekend podeślę, bo narzaie jestem zarzucona papierami w pracy i z czasem to ciężko, ale postaram się niezapomiec. Którego jedziecie do Turcji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martin Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 13:27 Będe ci bardzo wdzięczny ,a lecimy 01.07-15.07 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa do marzeny IP: *.chello.pl 22.05.09, 19:16 marzenko, a co z wejściem na plażę??? Ktoś napisał, że jest płatne. Czy to prawda? Coś nie chce mi się w to wierzyć. Chyba płatne są tylko leżaki z materacami i parasolami? Czy w hotelu jest bardzo głośno z powodu dobiegającego z ulicy hałasu? Napisz, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jefferson2 Re: do marzeny IP: *.chello.pl 23.05.09, 12:25 Marzenko,bardzo prosze Cie opisz wiecej na ogolnym forum ,slyszalam ze w glownym budynku na schodach nie ma poreczy,sauna dziala tylko wtedy gdy pojdziesz do recepcji i wezmiesz klucze ,ze nie ma animacji opisz wiecej na temat ogolnych warunkow,lezakowo i parasoli na plazy i obok basenu ,czy jest jakis polski program w telewizji/dla syna /i ogolnie jak najwiecej ,jak dlugo jechaliscie z lotniska ,gdzie kupowalas wycieczki?,bede Ci naprawde wdzieczna Jola Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: do marzeny IP: *.tczew.net.pl 25.05.09, 11:32 Ja niewiem kto takie głupoty pisze-sama jestem w szoku! Jest poręcz w budynku głownym. Z sauny nie korzystałam wie niewiem, korzystała tylko z jacusi( super sprawa). Basen hotelowy naprawdę fajny, duży, czysty leżaki w hotelu są BEZPŁATNE. Jeśli chodzi o plaże za wypożyczenie leżakow sie placi. Za caly dzien wynosi 9 lirow za dwa lezaki z materacem oraz duzy parasol. Morze jest krystalicznie czyste. Jesli chodzi o animacje- to daje za to lekki minus. Owszem były, ale rzadko,trzeba bylo sie dwa razy upomiec. Z kolei obsluga hotelu, kelnerzy itd. na baaaardzo wysokim poziomie.Caly czas skakali kolo nas. Jedzenie pyszneeeeeeee. My jechaliśmy z Alfa Star. Z lotniska do hoteu długa jazda bo 2,5 godziny. Koniecznie wybirzcie sie na wyprawę statkiem-są widoki cudowne. Coś takiego warto zobaczyc! My za rok jedziemy równiez tam znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: do marzeny IP: *.tczew.net.pl 25.05.09, 11:20 A więc tak: bzdurą jest, że wejście na plaże jest płatne-absolutna bzdura. Z kolei za leżaki i parasole na plaży trzba zapłacic to fakt. Dokładnie za dwa leżaki i duży parasol płaci się 9 lirów na cały dzień! Z hotelu na plaże jest naprawdę bardzo blisko- 3 min przez ulicę a potem wąską uliczkę. Morze jest krystalicznie czyste- bajka! A jeśli chodzi o hałas w hotelu- to trzeba zda sobie sprawę z tego ze jest on polozony przy glownej ulicy w centrum-owszem slychac jadace skutery i muzykę,ale w zaden sposob niejest to tak glosno i halasliwie ze wytrzymac sie nie da. Ja byłam z mezem i coreczka co ma 3 latka i NAPRAWDE nie mielismy problemow z zasypianiem:) Wrecz przeciwnie padalismy do lozek po codziennym sloncu, kapielach i wrazeniach widokowych. Naprawde niemartwcie sie. Zycze udanych wakacji:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: do marzeny IP: *.chello.pl 25.05.09, 19:55 marzeno, dziękuję bardzo za te informacje. Dla nas są one cenne. Zawsze warto wiedzieć wcześniej czego się można spodziewać. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jedrek Re: do marzeny IP: 89.238.41.* 25.05.09, 22:15 Cześć. My w 4 dorosłe osoby lecimy do hotelu Premier Tac z Alfa Star z Gdańska 30.09. mam, jeżeli można, jeszcze kilka pytań; jak z pokojami, czy mają balkony, czy są od strony morza, czy tylko ulicy, ile trzeba dać w łapę obsłudze żeby dostać fajny pokój. Ponieważ zostawiamy w domu dzieci interesuje mnie możliwość korzystania z internetu, / czy w pokojach, czy ewent w holu itp./. U kogo załatwiać wycieczki na miejscu i co warto zwiedzić. Słyszałem o Kapadocji, wycieczki statkiem, Pamukkale , zdaję sobie sprawę, że to różnie kosztuje ale kogo można polecić / z językiem słaaaabiutko/ . No i oczywiście jak z trunkami, co polecacie. Ponieważ jesteśmy kawoszami, co z kawą z rana, a teraz ekstra pytanie: czy są deseczki do pływania w basenie, bo jedna z naszych pań nie umie pływać i dla niej to najważniejsza sprawa? / nie śmiejcie się, sa naprawdę takie problemy. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: do marzeny IP: *.tczew.net.pl 26.05.09, 22:06 Witam:) Pokoje mają balkony:) Są takie z widokiem na morze, są i nie. My akurat dostaliśmy z widokiem na morze przez przypadek. Numer pokoju to 220-polecam. Jeżeli chodzi o kawę to naprawdę nie obawiajcie się niczego-wszystko jest pod dostatkiem. Niewiem jak Wy ale My mieliśmy all inclusive-więc wtedy wszystko do oporu. Jedzenie- pyyychaaaa. Kelnerzy nadskakują nad turystami, są baaardzo mili, aż czasami za bardzo-ale to w żaden sposób nie przeszkadzało nam, tylko czuliśmy się tak dostojnie;) Bar jest przy basenie. W cenie all inlusive jest piwo ( efes-tak się nazywa-pychota), wino białe, czerwone, wódka oraz regionalny trunek raki, a także turecka whiskey. Z kolei camparii czy malibo są już dodatkowo płatne. Zamawijąc drinka mówcie od razu "podwójną proszę" i luzik. My też lecieliśmy z Gdańska i też z Alfa Star. Jeżeli chodzi o wycieczki nie bierzcie od rezydenta-ceny kosmicznie! Od osoby liczą sobie przeważnie 50 EUR! My w trójkę zapłacilibyśmy 150 EUR! Szok! Naulicy zaczepiac Was będą Turcy proponując te same wycieczki co rezydent i to o połowę tańsze-naprawdę. Trzeba się jednak handlowac, ale naprawdę warto. Niewierzcie w to co gada rezydent/rezydentka, wiadomo chca zbic kase na takich wycieczkach i tyle. Polecam Kapadocje i rejs statkiem ( boath ) wkoło jaskiń. Widoki rewelka- morze krystalicznie czyste. A co do deski do pływania-niewiem naprawde ale zespol przy animacji napewno to posiada. O internet dowiedzcie sie w recepcji-my nie korzystalismy bo jechalismy z dzieciatkiem. Ale pogadajcie o pokoj 220-widoczek fajny. I zycze milych wakacji.My za rok jedziemy tam poonownie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jędrek Re: do marzeny IP: 89.238.41.* 26.05.09, 22:26 dzięki za informacje, też mamy all inclusive, Może sie uda z pokojem, zobaczymy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 pytanie o rozrywki dla maluchów? 27.05.09, 20:38 czy jest tam plac zabaw i brodzik ze zjeżdzalnią i mini disco ??? proszę napisz szybko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alosza Re: do marzeny IP: *.aster.pl 28.05.09, 09:15 Marzena dzięki za super info. Właśnie szukałem hotelu w centrum Alanyi, teraz widzę że już nie musze. Wybiorę Premier Tac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: do marzeny IP: *.tczew.net.pl 28.05.09, 23:27 Naprawdę dobry wybór z Premier Tac. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martin Re: do marzeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 10:38 Marzenko napisz jeszcze jaką walutę się tam opłaca brać czy euro czy dolar i wymienić tam na liry czy kupić liry w Polsce. Bardzo dziękuję. PS.Czekam na zdjęcia.katond@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: do marzeny IP: *.tczew.net.pl 29.05.09, 22:43 My braliśmy zdecydowanie euro. Niedaleko od hotelu, dosłownie 2 min. możecie wymienic walute, a nawet możecie tam wymienic nasze polskie (papierowe). Przesle Tobie zdjecia w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jędrek Re: do marzeny IP: 89.238.41.* 30.05.09, 17:47 Marzeno, czy mógłbym też dostać jakieś zdjęcia od Ciebie / hotel, basen, plaża itp./Jedziemy tam we wrześniu po raz pierwszy, zawszę staram się dowiedzieć możliwie jak najwięcej o miejscu gdzie jadę , żeby być chociaż trochę przygotowany. Mój adres lubiepiwko4@o2.pl . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: do marzeny IP: *.chello.pl 30.05.09, 21:10 Marzenko, wiemy że hotel jest gdzieś blisko centrum. Czy do centrum Alanyi jest rzeczywiście niedaleko i można dojść pieszo, czy trzeba dojechać np. dolmuszem? A w ogóle czy przystanek dolmusza jest blisko i gdzie można dolmuszem dojechać? Czy ta plaża blisko hotelu to jest ta słynna Kleopatry, czy jakaś inna? Jeśli inna, to czy do plaży Kleopatry jest daleko? Proszę Cię o odpowiedź na moje pytania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: do marzeny IP: *.tczew.net.pl 01.06.09, 23:44 Do centrum Alani nie jest wogóle daleko. A jeśli chodzi o plaże-to jest to plaża Kleopatry. Dosłownie 3min. od hotelu przez ulicę pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: do marzeny IP: *.chello.pl 02.06.09, 20:19 Dzięki Marzenko za wszystkie informacje. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: do marzeny 17.06.09, 20:04 Hejka mam pytanko ponieważ lece do tego hotelu w sierpniu z synkiem,chciałam sie dowiedziec czy jest w tym hotelu jakis plac zabaw,brodzik dla dzieci jakies inne atrakcje?z góry dziekuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: IP: *.tczew.net.pl 21.06.09, 12:04 Owszem w hotelu jest brodzik dla dzieci, animacje wodne, wieczorem dyskoteka dla dzieci. Niestety placu zabaw brak. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
bonanno Re: do marzeny 30.05.09, 23:13 Witam Marzenko, jak możesz to wyślij zdjęcia do mnie też. Lecę 24-06 z Poznania. bonanno@wp.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malecka220956 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 12.05.09, 10:36 Prosze przeczytac to co napisala jakas angeelika; http:forum.wakacje.pl/read.php?312009,1030216 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grzegorz Re: Wycieczki fakultatywne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 07:47 Chętnie skorzystam z tego biura jak przyjadę. Wybieram się do Alani w pierwszej połowie października. Niepokoi mnie nieco jaka może byc pogoda. czy jeszcze lato i ciuchy tylko letnie, czy przygotowac się na chłodne dni, co z temperatura wody w morzu i basie, Wszędzie podaja temperatury srednie , ale chciałbym poznać więcej szczegółów od tych co byli na miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 01.06.09, 12:50 jakimi liniami lecieliście z alfa staru,i ile sie leciało z góry dziekuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.tczew.net.pl 01.06.09, 23:46 Sun Express. Z gdańska lecieliśmy 3 godzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jefferson2 Do Marzeny IP: *.chello.pl 13.06.09, 16:48 Marzenko ,czy moglabym się Ciebie spytac np kosztuja masaże i czy mozna się targowac,ile trzeba zabrac ze soba na 1 osobe i dziecko przy skorzystaniu z 2 wycieczek/musze liczyc sie z pieniedzmi a nie chce aby mi zabraklo?/czy sejf jest w pokoju?,czy klimatyzacje reguluje sama ,czy jest sterowana automatycznie? ,czy obowiazmkowo musze dawac w pokoju paniom sprzatajacym? czy jest jakis polski program telewizyjny na satelicie/chodzi mi o syna?/,czy korzystałas z lazni tureckiej i spa/co wchodzi w sklad spa?/bede Ci wdzieczna za odpowiedzi ,pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lena Wycieczki fakultatywne IP: 78.162.29.* 21.06.09, 19:02 Witam serdecznie! Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka lena-pachotour.pl.tl/_-ceny.htm A jak juz bedziecie na miejscu, to zapraszam na pyszna herbatke jablkowa! Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kregiel Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 17:29 Wlasnie wrocilismy z podozy poslubnej z tego hotelu... Hotel ok 10 minut od samego centrum Alanyi i ze 100-50m od żwirkowej plaży. Hotel po generalym remoncie w grudniu 2008 (ale podobno tak naprawde wiekszosc powstala od zera). Zdjecia hotelu i pokoju jak w folderze. Wszystkie pokoje bardzo podobne i nie zniszczone. Sa pokoje z jacuzzi ale za to sa bez balkonu. Widok na morze sredni bo przeszkadzaja hotele pomiedzy plaza a tym hotelem, ale jednak troche morza widac :) Jedzenia jest tyle ze mozna przytyc na wyjezdzie kilka kilo - pysznie i nie do przejedzenia. Obsluga bardzo mila i uczynna i nie dopraszaja sie napiwkow. Drink-bar tez bardzo ok - czynny do 24. Codziennie animacje na basenie w postaci darta, aqua-areobiku, waterpolo. Wieczorami tance tureckie, zabawy, bingo, pokazy. Zajeb.... animatorzy - potrafia rozbawic towarzystwo;) pozdro dla Miszy i Sanii :P Takze codziennie ok 23 wypad z nimi na jakies disco w Alanyi gdzie calosc i tak konczy sie impreza na plazy :D A teraz kilka wad: Restauracja troszke przymala jak na ta ilosc osob w hotelu ale nie ma tragedii. Najgorsze w tym hotelu to windy :/ 2x zaciecie na 40minut :( i sporo czasu w ogole nie dzialaja - lepiej uzyc schodow. Tzw. lunch-pakiety na wycieczki fakultatywne to za to smiech na sali - 2 bulki i jakis dzem + miod :/ co w konfrontacji z jakoscia i iloscia jedzenia w restauracji hotelowej jest kompletnie niewspolmierne... Poza tym wad wiele nie ma hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kregiel Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 17:34 aaaa i basen zamykaja o 19 grrr - nie mozna sobie wieczorkiem poplywac :( ale jak sie poprosi to moze uda sie Wam wynajac jacuzzi przy basenie ;) W hotelu niby jest Spa ale sie okazalo ze jednak jeszcze nie dziala :/ moze w sezonie bedzie czynna? (lipiec-sierpien) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość - Ala Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.09, 23:14 czy w tym hotelu jest mini club dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 29.06.09, 08:41 hejka mam jeszcze pytanko czy miał ktoś problemy z żołądeczkiem,biegunka,wymioty itd,czy w razie czego jest lekarz w hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 01.07.09, 19:49 Właśnie dziś wróciliśmy z tego hotelu. Nie, nie ma mowy o żadnym zatruciu - jedzenie jest przepyszne, świeżutkie, bardzo urozmaicone. Dokładnie opisałam wszystko w wątku "Hotel Premier Tac - Alanya" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość - Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: 78.8.220.* 01.07.09, 21:06 do Ewy - co hotel przewidział dla dzieci-mini club,animacje? możesz udzienić odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 01.07.09, 22:15 Niestety, nie jest to hotel rodzinny - dzieci nie mają tam żadnego placu zabaw, ani mini clubu, jedynie wydzieloną część basenu - brodzik. Myślę, że nawet nie ma tam miejsca dla zorganizowania czegoś dla dzieci, z uwagi na usytuowanie hotelu. Nie przewidziano też dla nich animacji. Rodzice sami muszą organizować dzieciom rozrywki, co wcale nie jest znowu takie trudne, gdyż w Alanii nie brakuje rozrywek. W hotelu dla malutkich dzieci dostępne są specjalne, dostawiane stoliki do karmienia dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneciaa21 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 06.07.09, 00:47 Witam, ja lecę z koleżankami 22.07 z Wawki. Nurtuje mnie tylko jedno, a mianowicie jak jest z bezpieczeństwem? Czy zdarzały się w hotelu kradzieże? Bo np. w Grecji mieliśmy tak, że zostawiało się Pani sprzątaczce 1-2 euro i mieliśmy wszystko cacy, a jak jest tutaj? Będę bardzo wdzięczna za informację bo troszkę informacja o kradzieży pierścionka z jednej opinii mnie przestraszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 06.07.09, 13:40 witam mam pytanie z tego co czytałam to w pokoju hotelowym jes sejf,ale czy jest płatny??? Odpowiedz Link Zgłoś
bonanno Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 06.07.09, 14:07 Sejf jest płatny. 15 euro na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 06.07.09, 19:38 dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 06.07.09, 23:34 A co to za historia z tym pierścionkiem? Chyba nie dotyczyło to hotelu Tac Premier? Na pewno nie. Mieliśmy sejf w pokoju, z którego nie korzystaliśmy a cenniejsze rzeczy zamykaliśmy w walizce, ale i tak czasem zdarzyło się zostawić coś na wierzchu i nic nie zginęło. Myślę, że nie ma powodu do obaw. W tym hotelu wszyscy dbają o dobrą opinię hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jolka Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: 89.238.41.* 13.07.09, 22:46 Poniewż zostawiam w domu dzieci interesuje mnie jak jest w tym hotelu z internetem. Czy jest dostepny rzeczywiście jak pisze w ofercie. Mam zamiar wziąć laptopa do porozumiewania sie / skype, gadu/ i czy można dorwać internet prosto z pokoju, czy trzeba go szukac w hotelu? Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bonanno Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 14.07.09, 07:54 Jest bezprzewodowy. Klucz dostępu podadzą Ci w recepcji. Z zasięgiem bywa różnie, w zależności w której części hotelu jesteś, raz lepszy, raz gorszy. W okolicach recepcji zawsze jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 07.07.09, 11:47 czy na mieście jest drogo np ciuchy,jedzenie.lody?? Odpowiedz Link Zgłoś
agra_edziecko Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 08.07.09, 22:11 My jedziemy tam od 29 sierpnia do 13 wrzesnia,ale ze Sztokholmu.Mam nadzieje,ze beda jacys mili rodacy do towarzystwa :-) agra(Aga) '77 Radek '74 Dawid '00 Legnica, Warszawa, po wakacjach Szwecja Odpowiedz Link Zgłoś
katrinka83 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 14.07.09, 12:25 hej..a ja szukam towarzystwa /a najlepiej grupy ludków/ na wakacyjne voyage. Lot z Wrocławia, docelowy kraj: Turcja, region: Alanya, zakwaterowanie: Hotel Premier Tac, termin: sierpień 2009 (7-dni) Nie zamierzam spędzić urlopu jedynie leżąc plackiem na plaży :) Planuję natomiast ..dyskoteki, shopping, wieczorne spacery.. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_28 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 16.07.09, 19:02 Lecę z mężem z Katowic do Premier Tac 12 sierpnia na 2 tygodnie. Czy ktoś też leci w tym terminie?? Pozdrawiam. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mart Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 16.07.09, 19:20 ja lecę z narzeczonym 5.08 ale z Warszawy na dwa tygodnie, także jeden tydzień nam się pokryje :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_28 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 16.07.09, 19:48 Gość portalu: mart napisał(a): > ja lecę z narzeczonym 5.08 ale z Warszawy na dwa tygodnie, także jeden tydzień > nam się pokryje :) No to będziemy na Was czekać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: halszka Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.09, 23:54 czy ktoś był w hotelu Premier Tac z biura podróży Alfa Star ? Naczytałam się negatywnych opini na temat tego biura i teraz mam obawy czy wywiążą się z umowy i czy będzie tak jak w ofercie katalogowej. Wylatuję z Pyrzowic 29.07.09r. Będę wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 20.07.09, 00:24 Tak, my byliśmy w czerwcu w tym hotelu właśnie z biura Alfa Star. Wszystko super - o hotelu już się wypowiadałam wyżej, że wspaniały. A Alfa Star to na prawdę dobre biuro - byliśmy już z nimi trzeci raz i jak zawsze wszystko OK. Tym razem nawet rezydentki były niezłe. Nie rozumiem dlaczego biuro miałoby się nie wywiązać z umowy? Myśl pozytywnie - urlop na pewno będzie wspaniały! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 20.07.09, 08:43 Nie sluchaj co Ci ludzie gadaja... Alfa Star jest dobra firma,tak jak pisza tak jest,nie ma sciemy.PO raz 4 lece z tego biura rowniez do premier tac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: halszka Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.09, 22:20 Dziękuję za informacje na temat Alfy Star ...... uspokoiliście mnie i już cieszę się na urlop ..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 21.07.09, 07:49 jak macie to dajcie jakies zdjecia z hotelu,pooglądamy Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_28 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 16.07.09, 19:51 Gość portalu: mart napisał(a): > ja lecę z narzeczonym 5.08 ale z Warszawy na dwa tygodnie, także jeden tydzień > nam się pokryje :) sorki źle się doczytałam bo to wy będziecie pierwsi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hariet-Pacho Tours Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: 85.110.225.* 20.07.09, 11:59 Ponawiamy zaproszenie do naszego biura Oferujemy najwyzsza jakosc uslug turystycznych w korzystnych cenach. Po wszelkie pytania, pelna liste wycieczek wraz z cennikiem prosze pisac na adres aslan_hay@hotmail.com Tutaj mozecie nas znalezc bedac juz w Turcji: Ulica AtAtur/'>Atur/'>aturka (glowna ulica tutrystyczna w centrum Alanyi) Sahil Apt.126/A 07400 Alanya/Antalya A na ten numer mozecıe do nas zadzwonic: +90 544 6697882 (tel. kom - swietny na smsy) +90 242 5125650 (tel. domowy- polecamy z hotelu) Do zobaczenia na miejscu ekipa Bonbini - Pacho tour Odpowiedz Link Zgłoś
asiczka13 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 27.07.09, 10:31 Witam Cię Olu ja również jadę z mężem tydzień później, tak więc może będziemy mieli okazję się spotkać w połowie Waszego urlopu. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 14:28 Witam, Znalazłem stronę ze zdjęciami tego hotelu, których nie można znaleźć na polskich stronach http://www.etstur.com/Tac-Premier-Hotel-Spa My jedziemy 12 sierpnia z Wrocławia. Jestem przekonany, że będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olek z Krakowa. Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: 83.142.184.* 20.07.09, 16:01 My również wybieramy się od 12 sierpnia na dwa tygodnie. Świetne zdjęcia. Czy masz jakieś informacje o tym hotelu??, a w szczególności czy sejf jest płatny? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AF Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.acn.waw.pl 20.07.09, 16:29 My lecimy 12ego z Wawy wszyscy mówią że płatny 10 czy 15 euro za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olek z Krakowa Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: 83.142.184.* 20.07.09, 17:48 Dzięki za wiadomość. Z pewnością wiele czytałem o wycieczkach na forum. Nie podjąłem jeszcze decyzji czy do Kapadocji pojechać z "leną", czy też "Jolką" jakie jest Twoje zdanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam 12.08 - wylot Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:41 Ktos leci z nami? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jolka Re: 12.08 - wylot Katowice IP: 89.238.41.* 20.07.09, 21:21 A ja lecę dopiero 30.09. na 14 dni i w związku z tym mam pytanie czy ktoś ma doświadczenia dot. pogody, temperatury, w ciągu dnia , wieczorem, rano. Jaka jest tmp. wody w basenie, w morzu, czy trzeba coś wziąć ciepłego do ubrania. Może ktoś z państwa ma jakieś doświadczenia, bardzo bym prosiła o informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marxx chętnie opowiem o Tac Premier IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.11, 16:54 jak ktoś potrzebuje informacji o Tac premier, zdjęcia to pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_28 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 24.07.09, 07:48 Lecę z mężem z Katowic do Premier Tac 12 sierpnia na 2 tygodnie. Pozdrawiamy Ola i Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 20.07.09, 21:50 Tak dokładnie wygląda hotel, widocznie są to najnowsze, tegoroczne zdjęcia. Podobne zdjęcia sama zrobiłam będąc tam w czerwcu. Hotel jest super, nowocześnie urządzony. Jednak jest małe "ale". Zwróćcie uwagę na dwa zdjęcia pokoi - na to duże, przeszklone okno z toalety (kabiny prysznicowej) do pokoju. To było nasze największe zdziwienie. Niespotykane, baaardzo dziwne rozwiązanie - z toalety można widzieć co się dzieje w pokoju, i odwrotnie. Dla nas było to trochę krępujące. Nie wiem o co chodziło projektantowi wnętrz - co chciał przez to osiągnąć. Dziwne. No, ale widocznie był w tym jakiś sens, nie wiem tylko jaki. W każdym razie zastanawialiśmy się czy tylko u nas tak jest z tym oknem, ale widzę że chyba prawie wszędzie tak było. Poza tym jednym (jak dla nas) mankamentem hotel bardzo wygodny, ze wspaniałą obsługą. Za rok też się tam wybieramy, bo bardzo mile wspominamy pobyt w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
bonanno Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 21.07.09, 09:04 Witam Gość portalu: Gość Ewa napisał(a): > W każdym razie zastanawialiśmy się czy tylko u nas tak jest z tym > oknem, ale widzę że chyba prawie > wszędzie tak było. My byliśmy dość liczną grupą. Mieliśmy w sumie 16 pokoi i tylko w trzech z nich był taki wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.chello.pl 21.07.09, 20:53 Fajnie, że napisałeś, bo już myślałam, że wszystkie pokoje mają w tym hotelu to nieszczęsne okno. A w której części hotelu i na którym piętrze mieliście pokoje? Czy w głównym budynku? Jaki widok z balkonu? My mieliśmy bardzo ładny pokój z widokiem na morze, na 4 piętrze. Tylko to okno w toalecie... Ale poza tym super. Odpowiedz Link Zgłoś
bonanno Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 21.07.09, 23:21 Ja miałem pokój w głównym budynku na 6 piętrze. W sumie nasz pokój składał się z dwóch pomieszczeń. W pierwszym jedno podwójne łóżko i jedno pojedyncze. W drugim troche mniejszym jedno pojedyncze. Widok z balkonu niestety nie na morze ale na basen. Na tą część z leżakami. Zgadzam się hotel naprawdę super. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krysia Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: 213.77.73.* 21.07.09, 13:49 Cześć! Mam pytanie: Czy w Hotelu są ręczniki na plażę i bar przy basenie? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.wroclaw.vectranet.pl 31.07.09, 20:32 reczniki na plaze mozna kupic; nie ma za free, mysmy sobie z PL wziely :P. bar jest tuz przy basenie!! :D hotel baarzzooo polecam!! tylko uwazajcie na jaki pokoj sie natrafi. zwiedzilam sobie pare w jedna noc i niektore sa... hmm w starym stylu :) w glownym budynku sa najlepsze!!! btw najlepiej wiec wlozyc pare eurasow do paszportu :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olek pytanie do Ewy IP: 83.142.184.* 21.07.09, 15:28 Proszę powiedz (napisz) czy w Hotelu Premier tac są reczniki i jak często je zmieniają??? Odpowiedz Link Zgłoś
bonanno Re: pytanie do Ewy 21.07.09, 18:30 Gość portalu: Olek napisał(a): > Proszę powiedz (napisz) czy w Hotelu Premier tac są reczniki i jak > często je zmieniają??? Co prawda nie jestem Ewą, ale pozwolę sobie na odpowiedź. :) Ręczniki oczywiście są (zwykłe nie plażowe). A wymiana zależy od Ciebie w myśl zasady: ręcznik na wieszaku - zostaje, na podłodze - wymiana. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daro40 Kto leci z Katowic ? IP: *.stk.vectranet.pl 22.07.09, 10:25 mam pytanie ... kto leci z Katowic do Premier Tac z Alfy Star 29.07.09r.? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiab_7 Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:40 Hejo ludkowie, powiedzcie kto z was jedzie do Premier Tac 5 sierpnia, czekam na jakis odzew :] Czekam na cenne informacje, wskazowki, co warto zobaczyc, zwiedzic i na co uwazac :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.chello.pl 22.07.09, 22:12 ja z narzeczonym :) lecimy z Warszawy :) a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiab_7 Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.bezprzewodowy.net 23.07.09, 08:27 Hej Marta :) Ja wraz z moimi znajomymi lecimy z Krakowa, w sumie nas jest 6 osob, fajnie, ze ktos wiecej bedzie mysle, ze na miejscu sie poznamy i przylaczycie sie do nas i razem pozwiedzamy Turcje :) A wy na dlugo jedziecie? My na 2 tyg. i powiedz mi jeszcze jak wy tam juz bedziecie, tzn. o ktorej macie wylot itd... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.chello.pl 23.07.09, 18:10 super :) 7 par, extra :) mamy wylot na umowie o 12:25 ale z tego co wiem na pewno już przełożony jest na 10 z kawałkiem. potwierdzenie ostatecznie dostane dzień-dwa przed wylotem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.chello.pl 23.07.09, 18:11 uzupełniając- lecimy na dwa tygodnie od 5.08 :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiab_7 Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 22:38 No to super, bedziemy prawie tak samo w hotelu, bo my wylot mamy o 10.35 jesli sie nic nie zmieni. No 7 par to juz sporo, mysle, ze tak sie poznamy i razem spedzimy nie jedna fajna chwile, my tez na dwa tygodnie, wiec bedzie zabawnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.chello.pl 23.07.09, 22:42 to żeby się poznać (w tym tłumie turystów) musimy ustawić jakieś spotkanie? :> zabawnie może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiab_7 Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 23:06 Ja jestem za :] Myslę, że do czasu wyjazdu ustalimy jakies konkrety! W koncu bedziemy wakacjowac w tym samym hotelu co nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.chello.pl 24.07.09, 18:21 no pewnie :) myślę że na kilka dni przed wylotem możemy coś ustalić :) pozostało już niecałe 12 dni :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiab_7 Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 19:54 Dokładnie :D My jesteśmy za :] Już nie mogę się doczekac tego wyjazdu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiab_7 Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:39 Marta juz coraz blizej 5 sierpien hehe :] Pozdrawiam wszystkich, ktorzy wybieraja sie na wakacje tam gdzie my... :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.chello.pl 30.07.09, 21:41 nom już coraz bliżej :D 5 dni :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiab_7 Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 23:05 ...zaczynamy odliczanie?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.chello.pl 31.07.09, 18:30 hehe, chyba nie będziemy spamować tego forum ;) ale jakby co to już 4 :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARTA Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.chello.pl 04.08.09, 07:26 Kasia, to już jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Kto jedzie 05 sierpnia... 23.07.09, 09:31 hejka my lecimy 5,08 z Katowic w trzy pary,na miejscu pewnie sie znajdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiab_7 Re: Kto jedzie 05 sierpnia... IP: *.bezprzewodowy.net 23.07.09, 10:20 Nio ja mysle, juz nas jest 7 par, w takim wypadku, my tez mielismy leciec z Katowic, ale jakos tak wyszlo, ze Krakow... Fajnie juz nas jest wiecej... <jupi> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: pytanie do Ewy IP: *.chello.pl 21.07.09, 20:46 Tak, jeśli masz na myśli ręczniki kąpielowe, natomiast nie ma ręczników plażowych - ale te można kupić bez problemu w niemal każdym stoisku z ciuchami. Kosztują ok. 10 euro, można się targować. Są przepiękne - to niezłe podróbki znanych marek. Na prawdę nie ma sensu ciągnąć z Polski ręcznika plażowego (chyba że jakiś wyjątkowo ładny), bo tam można niedrogo kupić. Ja wprawdzie zabrałam z Polski swój ręcznik, ale właśnie ten kupiony w zeszłym roku w Turcji - Versace. Co do ręczników kąpielowych to nam zmieniano je prawie codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olek z Krakowa Re: podziękowanie dla Ewy. IP: 83.142.184.* 24.07.09, 09:33 Ewo (pani Ewo). Bardzo dziękuje za odpowiedż odnośnie ręczników, ale jak to bywa z mężczyznami zawsze im mało więc pozwolę sobie poprosić jeszcze o kilka podpowiedzi. Wiem, że na część z nich można znaleźć odpowidziedź na forach, ale do Twoich informacji mam zaufanie. Więc, wziąść ze sobą EURO, czy USD? Z jakiego biura lokalnego pojechać do Kapadocji?? Czy dla dziecka zabrać buty do wchodzenia do moża,a także, co wchodzi w zakres SPA w Hotelu (co jest bezpłatne, a za co będę musiał ewentualnie zapłacić)?? Nurtuje mnie jescze jedno pytanie, czy włożyć w paszport przy meldunku w Hotelu jakieś pieniądze, a jeżeli tak to ile? Ponadto interesują mnie ceny w Alanya a konktretnie dyskoteka, kawa, piwo w "mieście" itp. Może byłaś w jakimś ciekawym Clubie-dyskotece, którą warto polecić? Aha proszę powiedz jak kształtują się ceny złota? i gdzie najlepiej je kupować? Wyczytałem również, że w Alanya jest delfinarium, czy może wiesz coś na ten temat? Z góry dziękuje za odpowiedź - gorąco pozdrawiam, - nie w takie upały to słowo "gorąco" chyba nie na miejscu, serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Ewa Re: podziękowanie dla Ewy. IP: *.chello.pl 24.07.09, 20:19 Witam, Olku. A więc tak: zawsze do Turcji (byłam już siódmy raz!) zabieram i dolary, i euro - z przewagą euro. Obie waluty świetnie się tam wymienia w kantorach, z tym, że za euro oczywiście dostaje się więcej. Poza tym w sklepach (poza hipermarketami, gdzie tylko lirami) nie ma różnicy czy płaci się lirami tureckimi, dolarami czy euro (odpowiednio są przeliczane), z tym że najchętniej oczywiście przyjmują euro. Czasem jednak korzystniej jest kupić coś płacąc dolarami, dlatego biorę też dolary. Na wycieczkę do Kapadocji pojechaliśmy z biura polsko-tureckiego Jolcia & Adams (i byliśmy zadowoleni), dlatego że cena zawiera praktycznie wszysto - łącznie ze wstępami i posiłkami, czego nie ma w przypadku innych biur. Inne wycieczki (np. Green Kanyon - super!) kupiliśmy u sympatycznej pani Leny w biurze Lena Pacho Tour - ma korzystne ceny. Tak, dla dziecka (i nie tylko) warto zabrać gumowe buty do morza. Nie korzystałam specjalnie ze SPA w hotelu, więc nie wiem, ale właśnie w czerwcu było szykowane otwarcie nowoczesnej (suuuper!) łaźni tureckiej i innych pomieszczeń - oglądałam je, ale nie było to jeszcze otwarte - teraz z pewnością jest. Co do datku w paszporcie za ładny pokój, to uważam, że nie ma to sensu. Pokoje są już z góry przydzielone i - moim zdaniem - można ewentualnie spróbować zamienić ten pokój, gdyby zupełnie nie odpowiadał. Obsługa hotelu jest super i bardzo starają się dogodzić klientom. My bez datku dostaliśmy bardzo ładny pokój, a i tak później zeszliśmy do recepcji i daliśmy im kilka dolarów w podziękowaniu. Nie chodziliśmy na dyskoteki, więc nie odpowiem, ale Alanya to bardzo rozrywkowe miasto. Złota w Turcji jest bardzo dużo, ceny są podobne (w przeliczeniu) do naszych, ale za to mają tak piękne wzory, że u nas takich się nie kupi - każdego roku przywożę sobie jakiś piękny drobiażdżek. Poza tym można się targować i kupić coś na prawdę okazyjnie. Niestety, nie byłam w delfinarium w Alanii. Serdecznie pozdrawiam i życzę dobrego wypoczynku, wspaniałych wrażeń z pobytu w Alanii i w super hotelu Tac Premier - jestem przekonana, że takie będą. Żałuję, że nasze dwa tygodnie spędzone w Alanii i w tym hotelu tak szybko upłynęły - za rok planujemy tam wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olek z Krakowa Re: podziękowanie dla Ewy. IP: 83.142.184.* 03.08.09, 08:01 Baardzo dziękuje - serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 24.07.09, 09:54 Panie Piotrze,nie moge pooglądac zdjęc z tej strony co jest podana Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 25.07.09, 11:13 mam pytanie jaki jest głęboki basen??? Odpowiedz Link Zgłoś
bonanno Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 25.07.09, 11:51 emilkusia2 napisała: > mam pytanie jaki jest głęboki basen??? 160 cm Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o 25.07.09, 14:50 dzieki za odpowiedz ale we wszystkich miejscach ma 160 cm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krysia Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: 213.77.73.* 27.07.09, 10:22 Cześć . Lecimy z Warszawy 5 sierpnia w 10 osób. Przedział wiekowy od 20 do 50 lat . Towarzystwo bardzo rozrywkowe , więc się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bartek Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.icpnet.pl 23.07.09, 12:31 witam wlasnie wrucilem z alany z premier tac hottel jest naprawde rewelacja zeby dojsc do morza wystarczy przejsc na droga strone ulicy. obsluga i jedzenie na wysokim poziomie mi sie bardzo podobalo polecam naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiab_7 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.bezprzewodowy.net 23.07.09, 13:01 Hej ja mam do ciebie pytanie jaka byla plaza przy hotelu? Jeszcze powiedz mi jakie sa pokoje czy faktycznie maja jakie okno z lazienki do pokoju? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Larysa Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.kalisz.mm.pl 03.08.09, 20:23 wybiera sie ktos w drugiej polowie sierpnia do alanyi?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asia Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 07:49 Tak, wybieram się z rodzinką 19.08 i czytając opinie na stronce nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lena Wycieczki fakultatywne w Alanii IP: 85.110.244.* 04.08.09, 21:56 Witam serdecznie! Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka www.lena-kemal.page.tl A jak juz bedziecie na miejscu, to zapraszam na pyszna herbatke jablkowa! ZAPRASZAM Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona25 Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.aster.pl 05.08.09, 17:36 my też lecimy 19-tego z Warszawy do Premier Tac (2 osoby 25-27 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: g Re: Hotel Premier Tac w Alanyi? Ktoś był? Jakie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 11:26 no to u nas byl inny przypadek. Bylo jakies zamiesznie o pokoj pomiedzy ziomkami na recepcji ( menadzerem a Kaya) i w koncu dali nam lepszy pokoj!!uff < nie dalam zadnej kasy za to ale potem zakumplowalm sie z nimi i opowiedzieli co sie dzialo jak stalysmy zdezorientowane 1szego dnia) Owszem sa z gory usalone pokoje, ale potem mozna tak sie ustawic ze zmienia. Bylam tez swiadkiem jak ludzie z mojego turnusu wkladali kase do paszportu - bo np chcieli miec pokoje obok siebie - na co menadzer pstrykal palcami - ze niby tanczy?. zabawnie to wygladalo. Jak ktos ma szczescie dostanie fajny pokoj juz z gory a jak nie to taki ktore tez widzilam i zwiedzilam w innych budynkach ( juz po check oucie)!! Nie sa jakies mega tragiczne ale SĄ lepsze ( z jacuzzi nawet) . Co do jedzienia i obslugi - SUPER !! mogliby mi gotowac codziennie nawet w PL mnniaaam :D Odpowiedz Link Zgłoś