Dodaj do ulubionych

10 miesięczna sunia grzywacz chiński do adopcji!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 10:13
Do adopcji jest szczeniak grzywacza chińskiego. Jest to 10 miesięczna sunia. Dziewczynka mimo młodego wieku dużo przeszła. Wraz ze swoją mamą i siostrą zostały zabrane od właściciela, który się nad nimi znęcał. Były kopane i bite czym popadnie. Sunia przesiedziała w schronisku kilka miesięcy gdzie walczyła o swoje. Od trzech tygodni dziewczynka przebywa w domu tymczasowym gdzie uczy się na nowo żyć. Bardzo szybko robi postępy i chętnie się uczy. Mieszka razem z dwoma pieskami, z którymi dobrze się dogaduje. Dla domowników jest przekochaną i uroczą przylepą. Do obcych trzyma dystans. Nie jest gotowa by zamieszkać z małymi dziećmi. Piesek uwielbia spacery i ma niezmierzone pokłady energii. Biega jak szalona.
https://o.wpimg.pl/?a=76023283&fid=120375089&fc=1414360741&fe=.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: RENATA ANDRZEJAK Re: 10 miesięczna sunia grzywacz chiński do adopc IP: *.public.telering.at 16.12.13, 13:02
      Natychmiast kupie ta biedna 10miesieczna sunie grzywacza chinskiego ta historia wstrzasnela mna podwujnie poniewaz sama mam chlopca grzywaczea chinskiego mial tez nie ciekawa przeszlosc Mieszkam w Austrii mam idealne warunki aby stworzyc jej nowy dom bardzo prosze o kontakt moj tel0043 676440 87 63 POZDRAWIAM RENATA
      • Gość: Basia Re: 10 miesięczna sunia grzywacz chiński do adopc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 16:17
        Przykro mi, ale sunia dosłownie parę dni temu znalazła nowy domek, w którym czuje się świetnie i jest zakochana we właścicielach po uszy, co ważniejsze ze wzajemnością;)

Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Ludmiła Batkowska Re: 10 miesięczna sunia grzywacz chiński do adopc IP: *.cdma.centertel.pl 11.04.14, 18:07
      Witam mam pieska tej rasy też uratowanego przez rok intensywnie leczony ,obecnie wesoły zadbany i NAJUKOCHAŃSZY ta rasa ma wrażliwą psychikę ,zaufanie ma tylko do mnie .Mogę zaopiekować się sunią.Pozdrawiam Ludmiła
    • Gość: Renata Re: 10 miesięczna sunia grzywacz chiński do adopc IP: *.dynamic.vectranet.pl 17.05.14, 11:38
      Czy to aktualne?
      • Gość: Basia Re: 10 miesięczna sunia grzywacz chiński do adopc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 09:37
        Nieaktualne. Chciałam skasować już dawno to ogłoszenie, ale coś nie chcą go zdjąć... mam do adopcji innego grzywacza. Raczej psa w typie.

olx.pl/oferta/duzy-grzywacz-chinski-do-adopcji-CID103-ID5Wi1L.html#4e3e66956c

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka