Dodaj do ulubionych

przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie)wawa

26.07.05, 18:45
przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie.wawa
Obserwuj wątek
    • Gość: esperanza Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: 212.180.160.* 26.07.05, 22:51
      Polecam forum miau.pl mozna tam znależć sporo czarnyvh kotów do adopcji. pozdrawiam
      • dolittle Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 27.07.05, 16:44
        A czemu musi być calusieńki czarny? Spora część tzw. czernych ma jakieś
        pojedyncze białe włoski. I takie są już poza rankingiem? :)
        • moki-73 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 27.07.05, 18:38
          poszukuję kota MATAGOTA, ot co ;)
    • sibia Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 28.07.05, 10:39
      Zapraszam, Jagiellonska 44, 3 czarne maluchy do wyboru, dwa juz sie daja
      glaskac. To nasze "klatkowe" koty, ale odkarmione i zadbane, jesli uda mi sie
      je odlowic to postaram sie je takze oddac na przeglad do weta. kontakt do mnie:
      sibia@wp.pl, ale faktycznie, jak ktos pytal, czemu tylko czarny? pozdr, s
      • Gość: sibia@wp.pl Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:54
        dzięki, dzieciaki się ucieszą :)
      • moki-73 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 28.07.05, 13:00
        :)
      • moki-73 MATAGOT 29.07.05, 00:39
        wielkie dzięki za wszystkie info :)
        zdaję sobie sprawę,że dziwnym się wydać może podkreślenie bezwarunkowej potrzeby
        odszukania osobnika o wyłącznie czarnej sierści ale gdybym nie zdawała sobie
        sprawy, jakie to jest trudne, nie musiałabym korzystać z forum :
        kot nie może pochodzić z niewoli - schronisko więc odpada odpada i nie może być
        z "domowego" miotu.

będę wdzięczna za pomoc :]
    • Gość: ika Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: 213.17.171.* 28.07.05, 12:58
      do firmy w której pracuje ( W-wa) ktos podrzucił 3 male ok. 2 miesiące kotki są
      urocze dwie czarne z bialymi skarpetkami a jdna biała w czarne kropki:)
      Są odrobaczone , jeżeli jesteś zainteresowana podaje maila:
      monikao@mks.com.pl
      lub tel.331-33-80
      • cn2000 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 28.07.05, 13:05
        wczoraj na miau w sprawie czarnych kotow a wlasciwie kotek padly ciekawe
        informacje:)

ja mam tez czarnulka (kocurek) 7 tygodniowego do oddania (kotek urodzony w
        schronisku, czesc rodzenstwa juz ma domy) i kazano mi uwazac na satanistow...
        pozostawiam bez komentarza

kociaka moge przywiezc do wawy w ten weekend, bo jest w schronisku pod wawa
        oplata schroniskowa za kotka to 10zl
        info pod eurydyka@poczta.fm
        • kadrel Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 29.07.05, 01:36
          cn2000 napisała:

> wczoraj na miau (...) kazano mi uwazac na satanistow...
          > pozostawiam bez komentarza

To wcale nie jest takie bezpodstawne jak Ci sie wydaje. Kilka osób z miau miało
          do czynienia z satanisatmi przy wyadoptowyaniu czarnych kotów. Służe nickami
          tych forumowiczów ( na priv)
          • cn2000 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 29.07.05, 10:18
            to proponuje to dobrze opisac i wskazac jak sie tacy ludzie zachowuja...
            albo moze na miau byl juz ten temat omawiany...
    • Gość: czarny kotek Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.05, 14:44
      oddam kotka czarnego ok.7 tygodniowego.warszawa.nr kontaktowy 602344500.wazne
      do 30 lipca poniewaz wyjezdzam.
      • moki-73 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 29.07.05, 15:16
        niestety, ja również za moment wyjeżdżam. w drugim tyg. sierpnia wracam.
        pozdrawiam :)
    • dolittle Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 01.08.05, 16:55
      Nie bardzo rozumiem, czemu odpada ktot schroniskowy i jednocześnie z domowego
      miotu. Dodatkowo ma być caluśki czarny. Wszystkim, którzy radośnie reagują na
      takie e-maile polecam więcej ostrożności. Satanistów w Warszawie nie brakuje.
      Dzwonią do fundacji, wyszukują kociaki na listach dyskusyjnych, a nawet
      zastawiają pułapki w piwnicach w skupiskach czarnych kotów. Mamy w azylu dwa
      dorosłe czarne koty odłowione z warszawskich cmentarzy, koteczka ma nadpalony
      ogon i jest bardzo nieufna. Więcej chyba nie muszę dodawać...
      • Gość: Milosnik zwierzat przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: 57.67.177.* 02.08.05, 08:18
        Mnie tez tu pachnie nieladnie. Warunki "adopcji" sa dziwne : nie ze schroniska,
        nie z domowej hodowli, to skad???? Uwazajcie naprawde na takie
        ogloszenia!!!!!!!!! Takie koty sa do wiadomych celow,a posty poszukujacego niby
        takie grzeczne,nie wiadomo,kto sie za nimi kryje.Ja bym nie dal nikomu zywego
        zwierzaka,jesli stawia takie warunki.
        • mama007 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (konieczni 02.08.05, 16:16
          popieram
        • zla.macocha ... 08.08.05, 11:03
          widzę, że nie do wszystkich trafiły moje wyjaśnienia. myślę, że wynika to ze
          złożoności gatunku zwanego MATAGOTEM. cenię waszą ostrożność w tym temacie; i
          nawet jeśli nie nie wyjdzie z moich poszukiwań, to z góry dziękuję za odzew.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka