moki-73 26.07.05, 18:45 przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie.wawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: esperanza Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: 212.180.160.* 26.07.05, 22:51 Polecam forum miau.pl mozna tam znależć sporo czarnyvh kotów do adopcji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dolittle Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 27.07.05, 16:44 A czemu musi być calusieńki czarny? Spora część tzw. czernych ma jakieś pojedyncze białe włoski. I takie są już poza rankingiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
moki-73 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 27.07.05, 18:38 poszukuję kota MATAGOTA, ot co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sibia Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 28.07.05, 10:39 Zapraszam, Jagiellonska 44, 3 czarne maluchy do wyboru, dwa juz sie daja glaskac. To nasze "klatkowe" koty, ale odkarmione i zadbane, jesli uda mi sie je odlowic to postaram sie je takze oddac na przeglad do weta. kontakt do mnie: sibia@wp.pl, ale faktycznie, jak ktos pytal, czemu tylko czarny? pozdr, s Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sibia@wp.pl Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:54 dzięki, dzieciaki się ucieszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
moki-73 MATAGOT 29.07.05, 00:39 wielkie dzięki za wszystkie info :) zdaję sobie sprawę,że dziwnym się wydać może podkreślenie bezwarunkowej potrzeby odszukania osobnika o wyłącznie czarnej sierści ale gdybym nie zdawała sobie sprawy, jakie to jest trudne, nie musiałabym korzystać z forum : kot nie może pochodzić z niewoli - schronisko więc odpada odpada i nie może być z "domowego" miotu. będę wdzięczna za pomoc :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ika Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: 213.17.171.* 28.07.05, 12:58 do firmy w której pracuje ( W-wa) ktos podrzucił 3 male ok. 2 miesiące kotki są urocze dwie czarne z bialymi skarpetkami a jdna biała w czarne kropki:) Są odrobaczone , jeżeli jesteś zainteresowana podaje maila: monikao@mks.com.pl lub tel.331-33-80 Odpowiedz Link Zgłoś
cn2000 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 28.07.05, 13:05 wczoraj na miau w sprawie czarnych kotow a wlasciwie kotek padly ciekawe informacje:) ja mam tez czarnulka (kocurek) 7 tygodniowego do oddania (kotek urodzony w schronisku, czesc rodzenstwa juz ma domy) i kazano mi uwazac na satanistow... pozostawiam bez komentarza kociaka moge przywiezc do wawy w ten weekend, bo jest w schronisku pod wawa oplata schroniskowa za kotka to 10zl info pod eurydyka@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 29.07.05, 01:36 cn2000 napisała: > wczoraj na miau (...) kazano mi uwazac na satanistow... > pozostawiam bez komentarza To wcale nie jest takie bezpodstawne jak Ci sie wydaje. Kilka osób z miau miało do czynienia z satanisatmi przy wyadoptowyaniu czarnych kotów. Służe nickami tych forumowiczów ( na priv) Odpowiedz Link Zgłoś
cn2000 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 29.07.05, 10:18 to proponuje to dobrze opisac i wskazac jak sie tacy ludzie zachowuja... albo moze na miau byl juz ten temat omawiany... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarny kotek Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.05, 14:44 oddam kotka czarnego ok.7 tygodniowego.warszawa.nr kontaktowy 602344500.wazne do 30 lipca poniewaz wyjezdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
moki-73 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 29.07.05, 15:16 niestety, ja również za moment wyjeżdżam. w drugim tyg. sierpnia wracam. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dolittle Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie 01.08.05, 16:55 Nie bardzo rozumiem, czemu odpada ktot schroniskowy i jednocześnie z domowego miotu. Dodatkowo ma być caluśki czarny. Wszystkim, którzy radośnie reagują na takie e-maile polecam więcej ostrożności. Satanistów w Warszawie nie brakuje. Dzwonią do fundacji, wyszukują kociaki na listach dyskusyjnych, a nawet zastawiają pułapki w piwnicach w skupiskach czarnych kotów. Mamy w azylu dwa dorosłe czarne koty odłowione z warszawskich cmentarzy, koteczka ma nadpalony ogon i jest bardzo nieufna. Więcej chyba nie muszę dodawać... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Milosnik zwierzat przyjmę kotka caluśkiego czarnego (koniecznie IP: 57.67.177.* 02.08.05, 08:18 Mnie tez tu pachnie nieladnie. Warunki "adopcji" sa dziwne : nie ze schroniska, nie z domowej hodowli, to skad???? Uwazajcie naprawde na takie ogloszenia!!!!!!!!! Takie koty sa do wiadomych celow,a posty poszukujacego niby takie grzeczne,nie wiadomo,kto sie za nimi kryje.Ja bym nie dal nikomu zywego zwierzaka,jesli stawia takie warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: przyjmę kotka caluśkiego czarnego (konieczni 02.08.05, 16:16 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
zla.macocha ... 08.08.05, 11:03 widzę, że nie do wszystkich trafiły moje wyjaśnienia. myślę, że wynika to ze złożoności gatunku zwanego MATAGOTEM. cenię waszą ostrożność w tym temacie; i nawet jeśli nie nie wyjdzie z moich poszukiwań, to z góry dziękuję za odzew. Odpowiedz Link Zgłoś