zyrafa46 Re: Trzy małe kotki szukaja domu. 25.08.05, 01:22 Niestety nie mam, to znaczy nie umiem wprowadzic do komputera zdjęć. Jeden kotek jest rudy a dwie koteczki bure. Jedna Burka ma biały brzuszek, rekawiczki i skarpety ze smiesznymi ciemnymi łatkami na stopach. Druga Burka ma gładkie, krótkie futerko, delikatne paseczki i OGROMNE uszki. Wszystkie kotki są nauczone czystosci, bardzo samodzielne i odważne. Jaaaasne, że śliczne. Mają dwa miesiące. Mieszkamy w Warszawie, na Ursynowie. Może dałoby radę zadomowic u nas Beżyka. Nie jest to jednak możliwe, jesli w domu są młode a kotka-mama nie znała wcześniej psa. Sama została wychowana przez psa (ne sukę) ale to było 11 lat temu. Czekam na odzew, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Trzy małe kotki szukaja domu. 27.08.05, 11:34 Wszystko na to wskazuje, że z rudym to juz nie aktualne. Chyba znajdzie dom. Zastąpi swojego starszego Brata, który juz biega w Krainie Wiecznych Łowów. Dwie burki natomiast wciąż czekają. To znaczy Łysy Szczurek, już nie łysy. I Burka w skarpetkach. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zdjęcia maluchów :-) 27.08.05, 19:07 Bardzo diękuję, Moniko. Czy mogę Ci podrucić jeszcze jedno zdjęcie druga burą kicią? Ona, choć bura jest zupełnie inna od tej wyciągniętej obok rudego. Jeszcze raz dziękuję. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Zdjęcia maluchów :-) 27.08.05, 22:17 jasne! Czekam na zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zdjęcia maluchów :-) 28.08.05, 17:19 Zdjęcia niedługo będą. Mama kociąt ma problem z okiem. Lepiej, by nie musiała juz mysleć o dzieciach. Martwimy się o nią. Troszkę zreszta zdjęć JUŻ jest :-) Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Trzy małe kotki szukaja domu. 29.08.05, 10:04 Pierwsze zdjęcie, to cała trójka kotków śpiąca w koszyku mojego roweru. Zrobiły jakby miejsce dla mamy, ale ona nie chce do nich włazić od tej pory jak najechał na nią rower (wchodziła po oponie). Oczywiscie nic sie nie stało, ale woli wrzeszczeć na dzieci z dólu by do niej zeszły. One coraz bardziej wola bazowac jedynie na "dorosłym jedzeniu". Jeszce jedno, pani, która miała zgłosić sie po rudego - nie przyszła. Czytałam, że gdzieś koło niej były kotki. Szkoda, że nawet sie nie odezwała do mnie :-(. Pozdrawiam, liczę na odzew, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Trzy małe kotki szukaja domu. 29.08.05, 10:05 Moniko, dziękuję za wyeksponowanie fotek :-))) Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś