Dodaj do ulubionych

Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa

IP: 195.116.170.* 17.11.05, 19:32
Mam już sporo psów [to dobrz}lecz jedna sunia jest ciężarna i niedługo urodzą
się szczeniaki .NIe mogą zostać u mnie w domu więc POMÓŻCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorsi Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.05, 19:46
      Prosze napisz coś więcej o pieskach. Jak duże ?Jak myslisz
      czy są psy łagodne, czy suka mieszka w domu z dzieckiem ?

Dorota
    • pierozek_monika Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa 17.11.05, 19:48
      1. wstaw zdjęcia szczeniąt
      2. napisz jak się z Tobą kontaktować
      • Gość: małgosia Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:29
        Co to za pieski. jaka wielkość oraz rasa
    • Gość: Ania Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 11:20
      Dziendobry, jestem zainteresowana szczeniakiami a raczej jednym, mieszkam w
      warszawie ale chcialabym sie dowiedziec o rase psow i wyglad moze chociaz samej
      mamy pieskow. Bardzo prosze o kontakt.
      504 572 902
    • Gość: Kier Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:45
      A dlaczego dopuściłaś do tego,żeby Twoja sunia miała szczeniaki. Nie widzisz
      ile jest niechcianych psów, które nie maja szansy na normalny dom? Nie wiesz co
      się dzieje w schroniskach, a ile psów, które do nich nie trafia jest
      wyrzucanych na parkingach , w lasach, przywiązywanych do drzew skazywanych na
      okrutną śmierć. Nie dostrzegasz tej tragedii? Po co jeszcze się do niej
      przyczyniasz?
      • anusiaw111 Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa 18.11.05, 11:54
        nie czepiaj sie po prostu tak wyszlo doradz ze nalezy kastrowac sunie
        pomysl co sie dzieje na wsiach co pol roku szczeniaki topione albo w worek i o
        ziemie etc. moze by panstwo placilo50% za kastracje w niemczech dalo to takie
        efekty bezplatna kastracja ze przyjezdzaja do nas po koty
    • Gość: Kier Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:47
      Myślę, że najlepszym wyjściem jest humanitarne uśpienie ślepego miotu.
      • Gość: Michałek Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:17
        MAM UŚPIĆ SZCZENIAKI??????? Dobrze się czujesz????? TO nie normalne. Mieszkam w
        Warszawie,
        • Gość: Ja chce pieska Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.ssnet.pl 15.12.05, 20:01
          Chętnie przygarnę pieska ale napisz z kąd jestes jaka to rasa i napisz
          przynajmniek kto jest ich mamusia i tatusiem
          • Gość: ja chcę pieska Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.ssnet.pl 15.12.05, 20:02
            mój numer gg to 7757979
        • Gość: kamila Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.aster.pl 20.12.05, 18:38
          czes jakie to szczeniaki??? o moge miec psa ale musze wiedziec jaka to rasa
          moje gg to 9620514
    • Gość: kamila ja wezme jednego!!!!!!!jestem z warszawy IP: *.aster.pl 20.12.05, 18:41
      moje gg to 9620514 jaka to rasa!!!!!!skontaktuj sie ze mna
    • Gość: vmika Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.ssnet.pl 20.12.05, 19:48
      Ja chetnie wezmę jednego szczeniaczka ale napisz jaka rasa i skąd jesteś i ja
      sie z toba kontaktować ja jestem z świętochłowic ale mogę po nie podjechać mój
      numer gg to 7757979 lub komórka to 509280435

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka