GoĹÄ: Michałek IP: 195.116.170.* 17.11.05, 19:32 Mam już sporo psów [to dobrz}lecz jedna sunia jest ciężarna i niedługo urodzą się szczeniaki .NIe mogą zostać u mnie w domu więc POMÓŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Dorsi Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.05, 19:46 Prosze napisz coś więcej o pieskach. Jak duże ?Jak myslisz czy są psy łagodne, czy suka mieszka w domu z dzieckiem ? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa 17.11.05, 19:48 1. wstaw zdjęcia szczeniąt 2. napisz jak się z Tobą kontaktować Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małgosia Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:29 Co to za pieski. jaka wielkość oraz rasa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 11:20 Dziendobry, jestem zainteresowana szczeniakiami a raczej jednym, mieszkam w warszawie ale chcialabym sie dowiedziec o rase psow i wyglad moze chociaz samej mamy pieskow. Bardzo prosze o kontakt. 504 572 902 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kier Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:45 A dlaczego dopuściłaś do tego,żeby Twoja sunia miała szczeniaki. Nie widzisz ile jest niechcianych psów, które nie maja szansy na normalny dom? Nie wiesz co się dzieje w schroniskach, a ile psów, które do nich nie trafia jest wyrzucanych na parkingach , w lasach, przywiązywanych do drzew skazywanych na okrutną śmierć. Nie dostrzegasz tej tragedii? Po co jeszcze się do niej przyczyniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaw111 Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa 18.11.05, 11:54 nie czepiaj sie po prostu tak wyszlo doradz ze nalezy kastrowac sunie pomysl co sie dzieje na wsiach co pol roku szczeniaki topione albo w worek i o ziemie etc. moze by panstwo placilo50% za kastracje w niemczech dalo to takie efekty bezplatna kastracja ze przyjezdzaja do nas po koty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kier Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:47 Myślę, że najlepszym wyjściem jest humanitarne uśpienie ślepego miotu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michałek Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:17 MAM UŚPIĆ SZCZENIAKI??????? Dobrze się czujesz????? TO nie normalne. Mieszkam w Warszawie, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja chce pieska Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.ssnet.pl 15.12.05, 20:01 Chętnie przygarnę pieska ale napisz z kąd jestes jaka to rasa i napisz przynajmniek kto jest ich mamusia i tatusiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja chcę pieska Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.ssnet.pl 15.12.05, 20:02 mój numer gg to 7757979 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamila Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.aster.pl 20.12.05, 18:38 czes jakie to szczeniaki??? o moge miec psa ale musze wiedziec jaka to rasa moje gg to 9620514 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamila ja wezme jednego!!!!!!!jestem z warszawy IP: *.aster.pl 20.12.05, 18:41 moje gg to 9620514 jaka to rasa!!!!!!skontaktuj sie ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vmika Re: Kyo przygarnie szczeniaki????W-wa IP: *.ssnet.pl 20.12.05, 19:48 Ja chetnie wezmę jednego szczeniaczka ale napisz jaka rasa i skąd jesteś i ja sie z toba kontaktować ja jestem z świętochłowic ale mogę po nie podjechać mój numer gg to 7757979 lub komórka to 509280435 Odpowiedz Link Zgłoś