Dodaj do ulubionych

małe, łaciake kotki do oddania

IP: *.usr.onet.pl 12.01.06, 18:20
trzy śliczne, łaciate kotki do oddania. Małe są dobrze wychowane (nauczone
higieny), bardzo towarzyskie i wesołe. Nie sprawiają problemów kiedy zostają
w domu same. Mają 7 tygodni i szukają dobrego domu. Może któryś z nich
spodoba się właśnie Tobie?
Mieszkamy w Kielcach lecz z ewentualnym dowiezieniem kotka w okolice Kielc
i Karakowa nie byłoby problemu. Podaję mój numer telefonu: 609121149 i
0413618024

Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.stk.net.pl 13.01.06, 15:18
      Witam.kotki są prześliczne i bardzo bym chciała zaopiekowac sie jednym z
      nich.Najlepiej jakby to była kotka:) Mieszkam w Świętochłowicach niedaleko
      Katowic.Jeśli zdecydowałabys się oddac mi Kotka napewno nieporzałujesz!!!Papa
      poadrawiam i prosze o szybko odpis badz wiadomość na gg 5373114 :) czekam
    • Gość: magda Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.stk.net.pl 13.01.06, 15:22
      acha przepraszam ale zapomniałam podać maila oto on madzia310@buziaczek.pl :>
      • Gość: Aga H Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:03
        proponuję wysterylizować kotkę, aby oszczędzić jej wielu poważnych chorób, a
        jej dzieciom i ich potomstu- niepewnego losu. Rozmnażanie kotów nierodowodowych
        jest przykładem znęcania się nad zwierzętami.
        Pozdrawiam,
        Aga
    • Gość: ewcia_229 Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.olimp.unis.pl / *.crowley.pl 13.01.06, 15:39
      witam , chciałam zapytać czy oferta dalej jest aktualna ????pilnie poszukuję
      małego kotecka :-))) , w domu mam juz czarna kotkę i chciałabym wziąść
      zaopiekować się jeszcze jednym łobuziakiem ( zwłaszcza tym najbardziej
      "plamiastym " z białym noskiem .proszę o info mój numer gg 4106338
    • Gość: magda Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.stk.net.pl 13.01.06, 15:44
      ja bylam pierwsza i ja chce tego cio jest na 1 zdjęciu.a mogałbyś/mógłbys
      powiedziec jakiej kotki sa płci?bylam pierwsza i chce miec prawo wyboru a jak
      zostana 2 to ja nawet z checia zaopiekuje sie dwoma:) :> opd prosze!!!
      • Gość: vanillacat Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 03:56
        Jestem z Czestochowy ale jesli w jakis sposob byloby mozliwe przywiezienie mi
        koteczki to chcialabym tego rudo czarno bialego. Czy to dziewczynka? to wazne
        bo mam juz 2 kocice i chce zeby 3 tez byla dziewczynka. nr GG 4424826
        • Gość: Magda Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:58
          Został nam biały kotek(chłopczyk).Jest bardzo spokojny,odrobaczony i
          zdrowy.Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt.Kotek jest biały i ma
          kilka czarnych łatek,czarny ogonek z białą kropką na końcu.Naprawdęjest śliczny.
          • Gość: anro Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 11:26
            Magdo, może lepiej wysterylizuj kocicę żeby wiecej nie rodziła.
            Tyle bezdomnych pieknych kociat szuka domów a Twoje maluchy zabrały i mozliwosc
            znalezienia opiekunów.
            Jak będziesz chciała malutkie kociaki to pójdź do schroniska, weź kociaki do
            domu na odchowanie ( a zapewne i wyleczenie) i poszukaj im domów. Wtedy zrobisz
            coś naprawde dobrego.
            A tak- tylko powiększasz liczbę bezdomniaków.
            Czy jestes pewna, ze osoby, które wzięły od Ciebie kociczki nie bedą ich
            rozmnażac bez potrzeby?
            Poszukaj w necie informacji nt. sterylizacji kotki. Jest tego mnóstwo.
            Najwiecej na miau.pl i zakoceni.pl.

• Gość: sylwia Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 22.01.06, 13:53
      hejka mam na imie sylwia !!mieszkam w Krakowie!!bardzo chciałabym miec własnego
      kotka!!Najlepiej tego ze zdjecia 3 !!Odpisz mi albo na nr gg 2710602 albo pod
      nr emaila mysza89_16@tlen.pl Postaraj sie dac szybką odpowiedz
      • Gość: natalia Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 18:36
        Wiatj! Pisałam Ci już na e - maila, że jestem zainteresowana tym bieluszkiem.
        Moja siostra jest chora, więc kotek by jej pomógł. Nie wiem, czy mogłabyś
        dojechać do Tarnowa. Jeśli tak, to odezwij się na e - maila.
        natalka.ja@buziaczek.pl
        • Gość: natalia Re: małe, łaciake kotki do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 18:42
          Zapomniałabym! Oto mój nr gg: 2883091 ! Odpisz koniecznie! Błagam! To dla mnie
          bardzo ważne! Pozdrawiam!
    • papagej Re: małe, łaciake kotki do oddania 26.01.06, 20:17
      Tzn, nawet jeśli byś nie mogła dojechać do Tarnowa, to się odezwij;] (to ja, ta
      z ogłoszenia wyżej)
    • Gość: wiera małe, łaciake kotki do oddania IP: *.orange.pl 15.02.06, 18:58
      witam. chciałabym się dowiedzieć czy jeszcze jest czarno-biało-rudy kotek?? ten
      z 1 zdjęcia. proszę o odpowiedź. to mój numer gg: 4299441. czekam
      • bozenik1 Re: małe, łaciake kotki do oddania 16.02.06, 14:40
        Czyta się wszystkie wątki:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=34865339&a=35395939

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=30644822&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka