janjan4 12.06.06, 00:21 mieszkam na wsi,myszki grasują,potrzebne kilka kotków, będą przebywały w domu. kontakt na @ gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: agataj16 Re: zaadoptuję koty-pilnie-mieszkam na wsi-Dzierż IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.06.06, 16:11 Po co aż kilka? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana może na trening dla piesków wystawianych do walk? 12.06.06, 16:57 albo dla jakiegoś udomowionego gada czułego? Odpowiedz Link Zgłoś
misia007 Re: może na trening dla piesków wystawianych do w 12.06.06, 17:24 Aco to za wieś, ze nie ma tam kotów? Odpowiedz Link Zgłoś
janjan4 Re: zaadoptuję koty-pilnie-mieszkam na wsi-Dzierż 12.06.06, 21:02 bardzo śmieszne ,no bardzo doprawdy pękam ze śmiechu miałem nadzieję,że na tym forum ktoś bardzo się ucieszy ,że ktoś inny przygarnie kotki,jest tyle kotków do oddania zamiast pomóc człowiekowi to głupie wręcz debilne komentarze się posypały bardzo mi przykro z tego powodu a na wsi moze i koty są ale nie mam czasu biegać po wsi od chaty do chaty i pytać czy ma ktoś kota dooddania. życzę mądrzejszych przemyśleń a jeśli ich wam brak to załóżcie nowe forum pt "KTO POTRAFI NAPISAĆ NAJGŁUPSZĄ WYPOWIEDŹ" Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: zaadoptuję koty-pilnie-mieszkam na wsi-Dzierż 12.06.06, 21:30 nie oburzaj sie tak my tylko chcemy zeby kot niestal sie pokarmem dla węża Odpowiedz Link Zgłoś
janjan4 Re: Czy to Dzierżoniów to dolny śląsk 12.06.06, 22:43 widzę,że we Wrocławiu jest sporo kotków ale ja nie mam możliwości jechać do Wrocławia.(brak czasu) może są kotki w okolicy Dzierżoniowa?????odbiore osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona W samym Dzierżoniowie, woj. dolnośląskie 12.06.06, 23:04 działa schronisko dla zwierząt... Odpowiedz Link Zgłoś
janjan4 Re: W samym Dzierżoniowie, woj. dolnośląskie 12.06.06, 23:06 po.prostu.ona masz rację zapomniałem,dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
janjan4 Re:dla węża????wolne żarty,potrzebne mi kotki bo 12.06.06, 22:39 mam myszy,mam tez mleko:)wieckotki z głodu nie zgina u mnie,proszę jesli ktos ma kotki chętnie je adoptuję do domu a NIE DLA WĘŻA:( Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re:dla węża????wolne żarty,potrzebne mi kotki bo 12.06.06, 23:06 janjan4 napisał: > mam myszy,mam tez mleko:)wieckotki z głodu nie zgina u mnie,proszę jesli ktos > ma kotki chętnie je adoptuję do domu a NIE DLA WĘŻA:( Przepraszam, ale SERIO piszesz, że koty u ciebie w domu mają jeść myszy oraz pić mleko? Bez urazy... Odpowiedz Link Zgłoś
janjan4 Re:dla węża????wolne żarty,potrzebne mi kotki bo 12.06.06, 23:10 a co w tym dziwnego?????????????? jest jeszcze karma jak by co miałem kota i jadł karme ,pił mleko ipogoniłmyszy bez urazy ale chyba kot do tego tez służy???????????? bo na taki pomysł nikt nie wpadł tylko wymyślacie mi od zabójców kocich jakis koszmar:(:(:(przykro słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re:dla węża????wolne żarty,potrzebne mi kotki bo 12.06.06, 23:39 janjan4 napisał: > miałem kota i jadł karme ,pił mleko ipogoniłmyszy > > bez urazy ale chyba kot do tego tez służy???????????? No moim zdaniem kot do niczego nie służy, bo to nie rzecz. Ale oczywiście instynkt łowiecki czyni z niego świetnego tępiciela gryzoni. Tylko musisz mieć świadomość, że takiego schroniskowego biedaka należy najpierw odchuchać i odkarmić, a nierzadko i podleczyć, zanim zacznie "pracować". Mleko generalnie nie jest polecane (kotek pijący mleczko to stereotyp z dziecięcych bajek, taki jak jeż niosący jabłko na grzbiecie), mój kocur w ogóle mleka nie pije tylko wodę. A myszy nie powinny być przez koty zjadane, bo mogą być żywicielami groźnych pasożytów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: orchid Re:dla węża????wolne żarty,potrzebne mi kotki bo IP: 195.205.180.* 14.06.06, 10:19 Nie ma co demonizować zjadania myszy, jesli kot jest zadbany (w tym: regularnie odrobaczany) to nic mu nie będzie. oczywiście mam na mysli zwykłe "wsiowe" gryzonie, a nie smietnikowe szczurasy. Taki naturalny pokarm typu gryzonie, ryjówki itp jest dla kota wręcz zdrowy. Wiele kotów karmionych wyłącznie karmą przemysłową (zwłaszcza popularną) choruje na nerki, co już jest plagą :-(. Ponadto taki naturalny pokarm zawiera odpowiednie proporcje potrzebnych aminokwasów i in. substancji. Nie bez przyczyny do droższych karm dodaje sie np. taurynę korzystnie wpływająca na wzrok ;-) A mleko każdemu dorosłemu ssakowi może nie służyć. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_bee Re: Janie pisz, pisz ... widać co z Ciebie za goś 12.06.06, 23:31 w wałbrzyskim schronisku maja koty i dorosle i kociaki, zgls sie tam Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Tak na marginesie... 14.06.06, 10:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=43536932&a=43580095 No comments Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: Tak na marginesie... 14.06.06, 14:12 to jakis skandal. a czy moderator nie moze zablokowac IP tej palci, janjan czy jakich tam innych nickow uzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Tak na marginesie... 14.06.06, 19:10 biljana napisała: > to jakis skandal. a czy moderator nie moze zablokowac IP tej palci, janjan czy > jakich tam innych nickow uzywa? Arie w tej sprawie nic nie zrobi, ponieważ ma taki charakter. Ponad to jest tylko społecznym modem i boi się Administracji. Napiszcie w tej sprawie do Jabbura lub Tebe. To są osoby kompetentne. Monika Pierożek nie moderuje już tego forum od paru miesięcy, ponieważ porostu nie ma Jej. Odpowiedz Link Zgłoś
arie Re: Tak na marginesie... 14.06.06, 20:45 Opiekun społeczny forum nie ma możliwości blokowania numerów IP, loginów itp. pozostałych użytkowników forum. Wszelkie ewentualne uwagi, zastrzeżenia, spostrzeżenia i propozycje można zgłaszać bezpośrednio do Administratorów lub pod adres: forum.abuse@gazeta.pl Pierozek_Monika jest jak najbardziej aktywnym opiekunem tego forum, wystarczy zwrócić uwagę na codzienną aktywność ww. w wątkach na tym forum. P.S. Administracja nie jest aż tak straszna, aby się można było jej bać:) Odpowiedz Link Zgłoś
janjan4 Re: Tak na marginesie... 14.06.06, 21:19 moderator moze sprawdzić moje IP czy inne niki takie jak ma na mysli ta cała poprostu cos tam sa z jednego IP czy to takie trudne?????????? i moze to IP tej onej powinno sie zablokować i innych piszących takie brednie na mój temat,bo pisanie oszczerstw pod czyimś adresem jest wstretne a pomówienia powinny byc karane blokadą IP. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Tak na marginesie... 14.06.06, 22:34 Bredzisz jak w malignie nieszczęsna istoto. Nie komentuj w stanie pobudzenia emocjonalnego, bo ma to fatalny wpływ na logikę wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: Tak na marginesie... 14.06.06, 23:09 oki, opiekun spoleczny nie moze blokowac nickow. ale co mozna w takim razie zrobic, aby nie ulatwiac na forum majacym sluzyc pomocy zwierzetom, roznych dziwnych przekretow ktore zwierzakom szkoda? bo pisac do admina, to ja sobie moge ;( Odpowiedz Link Zgłoś