Dodaj do ulubionych

przygarnę koteczkę Kraków...

26.05.07, 08:32
... lub okolice. najchętniej taką do 2 miesięcy. zapewniam dobre warunki i
miłość człowieka (a nawet trójki ludzi). jeżeli jesteś w posiadaniu kociątek -
odezwij się, proszę:)
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: przygarnę koteczkę Kraków... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:24
      witam
      mam do oddania czarna, mała koteczkę ma około 2 miesięcy, jeśli to aktualne
      napisz do mnie aga-lodge2@gazeta.pl
    • Gość: Agata z Mysłowic Re: przygarnę koteczkę Kraków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:13
      Witam,
      mam w domu trójkę wesołych kociąt, które są potomstwem mojej własnej kotki.
      Szukam dla nich nowego domu. Kociaki mają 24 dni. Jeżeli jesteś zainteresowana
      to dopisz. Ja mieszkam w Mysłowicha, ale KRAKÓW nie daleko tak więc mogę
      przywieźć kociaka do nowego opiekuna.
      Pozdrawiam Agata

• seniorita_24 Re: przygarnę koteczkę Kraków... 28.05.07, 16:06
        Czy zamierzasz wysterylizowac kotke po odchowaniu kociaków?? Po co rozmnażac
        kotkę gdy juz tyle kociaków nie może znaleśc domu. Zdrowiu kotki to bynajmniej
        nie słuzy.
        • agatapietka Re: przygarnę koteczkę Kraków... 30.05.07, 06:53
          zgadzam się z tobą. Jak tylko kociaki znajdą nowy dom, ich mama zostanie
          wysterylizowana. Ja ją przygarnełam jak już była w ciąży. Tak więc ta trójka ze
          zdjęcia musiała się narodzić. Ale ja się bardzo ciesze, bo to ogromna
          przyjemność patrzeć jak małe kotki z dnia na dzień są ładniejsze,
          silniejsze .... Dziękuje za uwagę i pozdrawiam dodaje jeszcze kilka nowych
          zdjęć!!!

• agatapietka Re: przygarnę koteczkę Kraków... 28.05.07, 15:27
      Witam,
      mam w domu 3 kochane kocięta, w tym również kotkę. Kociaki są potomstwem mojej
      kotki. Szukam dla nich nowego właściciela. Mieszkamy w Mysłowicach, tak więc
      możemy do Ciebie przyjechać, jeżeli oczywiście się zdecydujesz.
      Mój adres e-mail to: agata.pietka@gmail.com
      Czekam na wiadomość i pozdrawiam
      Agata

• cichamajka Re: przygarnę koteczkę Kraków... 29.05.07, 10:44
        Napisałam do ciebie mail, jestem zainteresowana kotką.
      • Gość: kamila Re: przygarnę koteczkę Kraków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:08
        Mozesz mi odpowiedziec, jaki jest sens rozmnazania domowej kotki - Twoim zdaniem
        - skoro wszędzie wokól tyle zwierząt w potrzebie ( i to nie takich swiadomie
        rozmnozonych ), w schroniskach każdego roku dziesiątki tysięcy zwierząt zdychają
        w męczarniach?
        Przecież sterylizacja kotki to jednorazowy koszt, a sam zabieg wpływa pozytywnie
        na zdrowie kotki i uchroni ją przed wieloma śmiertelnymi chorobami
        (m.inn.ropomacicze).
        Czy zdajesz sobie sprawę, że podczas krycia kocur i kotka mogą się zarażać
        chorobami przenoszonymi drogą płciową? Słyszałaś o zespole nabytego niedoboru
        immunologicznego u kotów – FAIDS, kocim odpowiedniku ludzkiego AIDS?
        Po co narażasz na to swoją kotke?
        Czy narodzone już kocięta zostały zaszczepione i odrobaczone?

• yuka4 Re: przygarnę koteczkę Kraków... 30.05.07, 20:42
          gościu kamilo, czytaj uważnie ze zrozumieniem, przecież agata z mysłowic
          napisała skąd ma te kotke .............a nie mądrzysz sie o sterylizacji kotki,
          • Gość: kamila Re: przygarnę koteczkę Kraków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:12
            Uwazne czytanie ze zrozumieniem polecam serdecznie...
            Autorka wczesniej pisala, ze kocieta pochodza od jej wlasnej domowej kotki, ja
            namawialam ja do sterylki 29 maja, a 30 autorka watku napisala o tym, ze
            przygarnela kotke, gdy ta byla juz w ciazy.
      • Gość: annskr Agato, zastanow się nad sterylką swojej koteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:31
        zapraszam na forum.miau.pl - poczytaj, naprawdę warto - i poczytać, i
        wysterylizować kotkę.
        • muraszka1 Re: Agato, zastanow się nad sterylką swojej kotec 30.05.07, 13:39
          Majka,kocieta juz sa,zyja i potrzebuja domow,stalo sie :(
          kazdy kiedys moze wydorosleje :)
          • agatapietka Re: Agato, zastanow się nad sterylką swojej kotec 30.05.07, 16:17
            hi, nie wiedziałam że moje ogłoszenie wzbudzi wsrod was tak wielkie
            zaintersowanie. Bardzo dużo komentarzy, niestety prawie wszystkie z pretensjami
            do mnie. W twojej wiadomości zaintersował mnie komentarz "każdy kiedyś może
            wydorośleje" - moja droga ja jestem już dorosła (może nawet mogę o sobie
            mówić - kobieta w wieku średnim) i wiem co robię. Abstolutnie nie rozmnożyłam
            tych kociaków dla własnej zabawy, czy może zysku. Przygranełam ok 2 miesięcy
            temu kotkę, która plątała się pod blokiem. Jak potem się okazało była "kotna".
            Myślę, że mogę powiedzieć - te trzy słodkie kociaki żyją i są zdrowe przede
            wszystkim dzięki mnie. A teraz prawie staje już na głowie, żeby znaleźć dla
            nich nowy dom. Mam nadzieje, że ta wiadomość trochę ciebie i innych uspokoi.
            Pozdrawiam serdecznie
            Agata
            ps. jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, na pewno na nie odpowiem - tak więc
            pisz!
            • cichamajka Re: Agato, zastanow się nad sterylką swojej kotec 30.05.07, 16:35
              A jak tam wizyta u Weta,kiedy można koteczkę oddzielić od mamy.
              • agatapietka Re: Agato, zastanow się nad sterylką swojej kotec 30.05.07, 19:26
                hej,
                byłam u weterynarza, kotki są zdrowe i gdzieś za ok 2 tygodnie będzie można
                oddać pierwszego. Jeżeli wytrzymasz jeszcze dwa tygodnie to koteczka będzie
                twoja. U mnie w domu zabawa bez końca. Kociaki biegają i walczą ze sobą, co
                chwila któryś się wywali, ale otrzepie się i leci dalej. Ogonki jak antentki
                trzęsą się na dupkami - widok naprawde prześmieszny. Daj znać, czy możesz
                poczekać - byłabym bardzo wdzięczna !!!
                Czekam na odpowiedź ;)
                Agata
      • jenna17 Re: przygarnę koteczkę Kraków... 31.05.07, 06:57
        hej wysłałam Ci Agatko maila, ale nie mam odpowiedzi, a kotki widzę schodzą jak
        świeże bułeczki:)
        • agatapietka Re: przygarnę koteczkę Kraków... 31.05.07, 15:56
          wysłałam do ciebie maila, pozdrawiam
    • yuka4 Re: przygarnę koteczkę Kraków... 30.05.07, 20:47
      agatko życze abyśm znalazła dobre domki dla swoich kociaków, a głupich
      komentarzy poprostu nie czytaj, powodzenia :)
      • agatapietka Re: przygarnę koteczkę Kraków... 31.05.07, 16:00
        Hej,
        dziękuje bardzo za wsparcie. Na prawdę nie spodziewałam się takiej reakcji ze
        strony innych ludzi z podowu adopcji kociaków. Muszę przyznać, że trochę mnie
        to zniechęciło do szukania - ale dzięki takim osobom jak ty szukam dalej
        fajnych i mądrych ludzi dla moich kociaków. Pozdrawiam serdecznie;)
        Agata - kocia mama
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka