magdzie Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 08.03.05, 19:11 ehe...akurat slowo harcerza? czy taki kolejny blefik wtorkowy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 08.03.05, 19:13 no właśnie!wczoraj wieczorem to byłeś ty, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 08.03.05, 19:16 Tak to byłem ja ,było ci dobrze prawda :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 08.03.05, 19:19 mnie też by było dobrze, gdyby nie wszedł mąż... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: spazmusek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 08.03.05, 19:35 a kto z nim wychodzi na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:11 Widzisz zapomniałem wyprowadzić neoplusa na dwór i zesrał sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:14 pamietam cie byles najgorszy z wszystkich jakich mialam, miales tak malego,ze musialam wziasc lupe zeby go zobaczyc :P Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:16 Nie to poprostu twoja dziurka była tak rozjechana. Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:18 to dlaczego miales problem z trafieniem?????? a zapomnialabym bo myslales ,ze jego wklada sie do pepka Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:21 Patrząc na twoją ogromna pochwę wolałem zerżnąć cię w pępek :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:23 zerznac? tak probe wlozenia, ktora po 2 sekundach zakonczyla sie twoim glosnym jekiem i tym ze na brzuchu wyladowala mi kropla czegos twojego???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:25 Smakowało ci :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:26 nie wiem, nie zdazylam sprobowac bo szybko sam zlizales :P Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:28 To żałuj było pyszne !!!!!!! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:30 chyba nie bardzo bo skrzywiles sie i pobiegles do toalety gdzie zwymiotowales a potem pol godziny plukales usta srodkiem odkazajacym ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:34 Aaaa, przypominam sobie, ale to było po twoim pocałunku ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:37 po moim pocalunku? co ty piszesz? przeciez ja sie nie moglam calowac bo mialam specjalistyczny aparat na zebach usztywniajay rzuchwe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kinga K. Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:15 A racja, cos sobie przypominam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:18 No wiesz o takich rozmiarach sie nie zapomina :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kinga K. Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:03 Czy wobec tego moge liczyc, ze pomimo rozlicznych randek z Miss Swiata znajdziez droge do mojej garderoby once again? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:17 Czekaj... mały.gruby, łysy facet... ciągle duszał i był impotentem... Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:19 Boże współczuje ci tego twojego chłopa ,nie możesz se znaleźć młodszego i szczuplejszego :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:21 Nie, nie. Mój chłop ma mały śliczny brzuszek, NIE jest łysy i umie takie rzeczy... mmmm... a ten łysy to byłeś chyba Ty Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:23 Kiedyś pisałaś o swoim chłopie cos innego to się wreszcie zastanów,Chyba że od tamtej pory zdążyłaś już zmienić chłopa.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 17:48 Wciąż mam tego samego :)))))))) i baaardzo go kocham :)))))))) wyprasowałam mu koszulę do tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: [...] marzenia piękna rzecz IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.03.05, 19:01 :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga29wawa Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 09.03.05, 21:27 chyba jednak nie wszystkie.. hehehe..:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zenon gajowniczek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 10.03.05, 16:59 Pare lat temu to bym Ci zazdrościł a teraz to mi to LOTTO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zenon gajowniczek opinia IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 10.03.05, 17:53 Ja nie przypominam sobie by ktoś z moich znajomych czy rodziny porównał mnie do dewoty a ja tym bardziej nie potrzebuje nawrócenia wiec nici z 50 zł.(to jest zart) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: opinia 10.03.05, 18:00 no fieszzz.Myślałam, że wygrałeś, wtedy namówiłabym cię na podrzucenie mi kilku dewot.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JULIA Re: opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:08 WSPÓLCZUJĘ CI! SPAZMUSKU- jestes napewno nieszczęśliwy z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kola Re:gdyby)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:25 gdyby tak bylo to nie musialbys nas o tym przekonywac i pisac.Zachowałbys to dla siebie.Kto by chcial sypiac z towarem uzywanym ?kto porzadny?zasługujesz na wygnanie;-)sam sie skazales juz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zenon gajowniczek Re: opinia IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 11.03.05, 13:58 A ja juz myślałem że to ja jestem dewotem. a swoją droga czy mozna tez przyjac inna forma płatności? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 11.03.05, 20:29 A mnie nie lotto jak ktoś napisał marzenia przeniesione do rzeczywistości to piękna rzecz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bronka Re: pierlolisz facet, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:11 lubie gorzale, ale nie az tak, zeby z jakims spazmatykiem wyladowac w wyrku, bleeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama Re: popraw sie syneczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: pierlolisz facet, 11.03.05, 20:32 Nie pijaczko to poprostu ja bym ciebie nie tknął.Pamiętam cie dobrze jak wybrałem sie na spotkanie z pewną kobieta to cie widziałem leżącą w koncie i żebrającą o 2 zł na jabcoka takiego wymia jak ty to nawet bym nie chciał opluć szkoda śliny. Odpowiedz Link Zgłoś
sex_and_the_city Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 10.03.05, 21:10 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 11.03.05, 11:51 A umiesz chociaż liczyć do dziesięciu??? Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 11.03.05, 20:26 W odróżnieniu od ciebie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SKAŁA Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.chomiczowka.net.pl 11.03.05, 20:53 spazmus jak wyrypałeś wszystkie laski to dmuchaj psy - no chyba, że jesteś pedałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 11.03.05, 20:57 Zaraz ciebie wydmucham pedale ale w realu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SKAŁA Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.chomiczowka.net.pl 11.03.05, 20:59 już to widzę - nie masz fiuta dziewczyny pisały przecież jak to jest być impotentem i ciotą , która bierze w dupala:)? Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 11.03.05, 21:01 > jak to jest być impotentem i ciotą , która bierze w dupala:)? Ty o tym wiesz najlepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Skała Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.chomiczowka.net.pl 11.03.05, 21:04 słyszałem, ze stary cię zerznął z połykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 11.03.05, 21:10 Gość portalu: Skała napisał(a): > słyszałem, ze stary cię zerznął z połykiem :) A ja słyszałem że cię cyganka w biegu wysrała ty tłusty dzbanie,gdy byłeś mały zapaliła ci sie kołyska i twój stary gasił ją łopatą,masz takiego garba ze sznurówki zawiązujesz na stojąco ty gó..gębny bułgarski wymiocie. tak cie kopnę w dupe ze ci gó.. kręgosłup połamie. ty ciulaty produkcie biegunki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SKAŁA Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.chomiczowka.net.pl 11.03.05, 21:12 słabe ...obniżka formy czy tak dużo spermy wlali ci przez dupę, że ci ryjem wychodzi? łyknij wody Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 11.03.05, 21:14 Naprawde mocne aż zacząłem sie bać a ze smiechu sie popłakałem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SKAŁA Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.chomiczowka.net.pl 11.03.05, 21:21 dopiero się rozkręcam - dobrze dałeś temu pedałowi od napletka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Abigail Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:58 Mnie nie miałeś! Kasa nie jeste furtką do serca Niewiast! A to czy jestes piekny? Co sie jednym podoba drugim niekoniecznie i stad tak wiele kanowo piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 11.03.05, 21:00 Boski ty się nie wtrącaj bo nie chcę sie z tobą kłócic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Abigail Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:02 Tak znam Boskiego, zatem mów do mnie Boska:)) Boski to równiez inne niki jak starywyjadacz, tony82, na forum men itp Jaki on pracowity jak pszczółka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: #### czy czytaliście to co napisał spazmusek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: julia Re: czy czytaliście to co napisał spazmusek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:38 ale ordynarne- nawet jakby był najbogatszy i najpiękniejszy, to pwenie by miał wszystkie kobiety , ale do czasu aż nie otworzy ust i puści wązankę j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 12.03.05, 13:40 Chyba coś przegapiłam...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: Jestem piękny ubogo bogaty i miałem już wszys 12.03.05, 14:53 Tylko durną gadaninę nie ma czym zaplątać sobie głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: widzisz spazmusku 12.03.05, 15:31 nie idzie sobie pożartować na forum, bo zaraz jakieś zasrane mendy biorą wszystko do serca i podniecają się byle gów.nem. nie przejmuj się, jestem "z tobą". pa Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: widzisz spazmusku 12.03.05, 16:25 Dzieki no nareszcie trafiłem na kogos normalnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gfkytgfyuqeor Re: widzisz spazmusku IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 16:29 LENA_ZET to histeryczka. Odpowiedz Link Zgłoś