Dodaj do ulubionych

Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...?????

10.03.05, 09:04
Gdzieśta sie wszyscy podziali??? To forum ostatnio strasznymi puchami
świeci...
Obserwuj wątek
    • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:08
      mamba30 napisała:

> To forum ostatnio strasznymi puchami świeci...

Ja poproszę dwie puchy zielonego Lecha :DDDDD
      • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:15
        pietrek666 napisał:

> mamba30 napisała:
        >
        > > To forum ostatnio strasznymi puchami świeci...
        >
        > Ja poproszę dwie puchy zielonego Lecha :DDDDD

w głowie się Tobie z samego rana poprzewracało, żeby nie napisać, że w d... :)
        Witaj Pietrek
        >
        • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:20
          W dupie mi sie przewraca od wczorajszej fasoli :DDD
          • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:30
            Pietrek, a cóżeś Ty z ta fasolą robił???? Ja na ten przykład miałam wczoraj
            kontakt z fasolą, ale w TV - Jaś Fasola... i w d.upie mnie się nie przewraca.
            Moja pani profesor mówiła zawsze, że gazów górnych i dolnych nie należy
            wstrzymywać, więc pofolguj swojej du.pie....:)
            • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:34
              Jak to co robiłem? Zeżarłem tależ fasoli i już! Flaczki mi buzują jak się
              patrzy. A pofolgować nie mogiem, bo nie siedzem sam :( A ta profesor to od
              pneumatyki? :)
              • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:37
                Nie, od rachunkowości :))) To może wyjdź na jakiś czas do toalety, ulżysz
                sobie. Inaczej zagazujesz się od środka i bedzie Cie trzeba reanimować,
                zastanów się, jak będziesz capił od środka :))))
                • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:40
                  :DDD
                  Chyba każdy z nas capi od środka. Jak to wszystko w środku sobie gnije, to
                  napewno fiołkami nie pachnie :DDD
                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:42
                    Eeee tam, ja tam walę lawendą i konwaliami..... wiosny czekam:)
                    • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:44
                      Jeszcze tylko 10 dni i się zacznie. Kroton na oknie nowe liście puścił, a on
                      tak zawsze na wiosnę reaguje i żadni synoptycy nie potzrebni :)
                      • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:45
                        Myslisz, że to już naprawdę wiosna idzie???? Ja juz dłużej z ta zimą nie
                        pociągnę i tu wcale nie żartuję....
                        • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:46
                          No ba! Marzec w końcu mamy, a wczoraj krokusy widziałech żech w łogródku :)
                          • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:48
                            Pietrek, to ja poprosze takiego krokusika, jako zaległy kwiatek na Dzień
                            Kobiet :))))
                            • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:49
                              Już wpycham do CD-ROM'a ;P
                              • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:50
                                pietrek666 napisał:

> Już wpycham do CD-ROM'a ;P

dzięki, nie mogę się doczekać:)))
                                • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:50
                                  no staram się robić wszystko, aby tę nudę przegonić :)))
                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:00
                                    To ją po śniegu nachajką przegoń :DDD
                                    • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:02
                                      pietrek666 napisał:

> To ją po śniegu nachajką przegoń :DDD

Rany Pietrek, czego to się tyczy????
                                      • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:10
                                        Kmicica. W potopie szlachciurów Oleńki przegonił nachajką. To taki rodzaj
                                        bata :)
                                        • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:11
                                          Pietrek, litości, wiem co to jest. Ja miałam na mysli kogo i kto ma tym batem
                                          po śniegu przegonić :))))

PS. Nie ubliżając nikomu jestem brunetką :)
                                          • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:14
                                            1. Ty.
                                            2. Nudę. :)
                                            Chciałaś ją przegonić, isn't it?
                                            • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:16
                                              pietrek666 napisał:

> 1. Ty.
                                              > 2. Nudę. :)
                                              > Chciałaś ją przegonić, isn't it?

i ja gł.... blondynka, no teraz już panimaju :))) nadal nie mam krokusika :(
                                              • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:17
                                                Pewnie w kompie masz DVD i dlatego nie przechodzi :)
                                                • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:20
                                                  w kompie mam wszystko i DVD i CD RW dawaj krokusa, nie bądź żyła :)
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:25
                                                    Za duży jest i nie mogę go spakować :(
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:33
                                                    no dobra, dobra. Pietrek maila Ci zaraz wyślę na gazetę :)))
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:43
                                                    Może żabie udko? Khie Khie :DDD
                                                  • Gość: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 10:46
                                                    czesc wam.

pietrek, natchnely mnie nasze ostatnie pogaduszki i se slucham king for a day.
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:50
                                                    Cześć Kasica, co tam w Szwabii słychować???
                                                  • Gość: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 10:55
                                                    czesc mamba!
                                                    na polu sanszajn rege, w mieszkaniu duzo mebli, przed nami zakup biurka.
                                                    Pozna nakrecic serial o awanturach mojego lubego ze mna na temat jakie biurko
                                                    kupic (on by chcial miec wszystko wieksze niz mieszkanie na to pozwala, a ja ze
                                                    swojej strony nie zamierzam zachaczac o meble bez przerwy moimi rozlozystymi
                                                    biodrami). najlepsze jest to, ze po tygodniowych awanturach zawsze wybiera ten
                                                    produkt, ktory ja umyslilam, bo poprostu jest tylko tyle miejsca i juz! nie
                                                    umie myslec przestrzennie... ale za to ma wiele innych zalet, no i co tu duzo
                                                    kryc, z nas dwojga to on jest winner, bo ma prace, a ja loser.
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:58
                                                    Odpoczniesz sobie trochę, a pracę pewnie i tak znajdziesz. Nawet nie wiesz, jak
                                                    mnie jest trudno teraz. Muszę znowu pracować, a tak fajnie było siedzieć te 3
                                                    tyg. w domciu i mieć wszystko w nosie :)))
                                                  • Gość: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 11:00
                                                    a i racja, tylko ze ja teraz siedze w domu i nie moge wyluzowac, bo nachodza
                                                    mnie mysli typu: a moze ja sie do niczego nie nadaje? a moze ja zmarnowalam
                                                    jakies talenty?
                                                    oczywiscie bzdury patrzac z perspektywy globalnej, ale czasami mozna dola
                                                    zalapac.
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:02
                                                    To nie myśl o głupotach, tylko sie zajmij czymś przyjemnym, np. jedzonkiem, o
                                                    jaka ja głodna, a juz prawie wszystko zeżarłam. Zaraz zacznę żałować tych pyz u
                                                    Trzydziechy...
                                                  • Gość: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 11:04
                                                    wlasnie tym sie zajmuje od dwoch dni, talia mi zanika i jak ja na ten moj slub
                                                    pojde? w bialym namiocie?
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:06
                                                    Kasica, no mów tu mi szybko, stajesz na ślubnym kobiercu???? Qrde, mnie tu w
                                                    zeszłym tyg. nie było, jak widać mam straszne braki w edukacji forumowej.
                                                    Opowiedz cosik :))))
                                                  • Gość: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 11:09
                                                    a to juz stare wiesci! nie bylo cie pewnie wtedy jak sie pierwszy raz
                                                    przyznalam. zareczona to ja jestem od 1.1., a slub bedzie na poczatku czerwca.
                                                    dlatego wp..alam jogurciki i jakies warzywa.
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:10
                                                    no to gratulejszyn. Teraz rozumiem dietę, tak trzymaj :))))
                                                  • Gość: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 11:13
                                                    wlasnie, trza by sie bylo zapytac o suchy chleb dla Kasicy....buuuu:((((
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:15
                                                    Gość portalu: Kasica napisał(a):

> wlasnie, trza by sie bylo zapytac o suchy chleb dla Kasicy....buuuu:((((

nie płacz, kupie Ci łechtacz :)))
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:29
                                                    Biały namiocik, biały namiocik
                                                    Z niebieskim oczkiem, na szczęście
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:33
                                                    no dzięki. musze kilkakrotnie odsłuchać, aby wszystko ogarnąć. Rozumiem, że w
                                                    refrenie te wszystkie fuck'i tyczą sie innych klubów...?????
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:48
                                                    Do klubów, Davida Keegana, Pierwszej ligii i takich tam :)
                                                    Brat mi to przysłał, a ja za trzecim słuchaniem skumałem, że cały myk jest w
                                                    tekście :DDD
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:51
                                                    Taaa. ale trzeba troszkę posłuchać, aby do końca zrozumieć. Czasami niewyraźnie
                                                    śpiewa, a czasami a szybko, abym w lot pojęła :)))) No czegóż to ludziska nie
                                                    wymyślą :))) Jak będziesz miał coś fajnego, to wal na małpę. W godz. pracy na
                                                    ten adres, co ostatnio, a po kasialewa@aster.pl. Obiecuję, że dłuzna nie
                                                    pozostane :)
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:56
                                                    Oki :)
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:50
                                                    Dostałeś maila????
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:59
                                                    No! Dobre :)
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:01
                                                    wiem, że dobre, ale przeca ja sobie zawsze życze potwierdzeń, a Ty poskapiłeś
                                                    kliknięcia w myszkę. Niedość, że kwiatka żałuje, to jeszcze nawet myszki nie
                                                    chce dotknąć....
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:02
                                                    No gdzieżbym śmiał Ciebie w osobistą myszkę klikać? A co z grą wstępną? :DDD
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:04
                                                    No tak, zapomniałam o grze..... to zaczynaj Pietrek, juz się nie mogę
                                                    doczekać.... :)))
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:13
                                                    Dobra, dobra! Żebym dostał z sądu pracu pozew o molestowaniu? Heheheeeee
                                                    Nie zemną takie numery Bruner!!!
                                                    A głośniki ma (albo słuchawy) i angielski zna? :)
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:15
                                                    pietrek666 napisał:

> Dobra, dobra! Żebym dostał z sądu pracu pozew o molestowaniu? Heheheeeee
                                                    > Nie zemną takie numery Bruner!!!
                                                    > A głośniki ma (albo słuchawy) i angielski zna? :)

no dawaj co tam masz ciekawego :))))
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:28
                                                    Naś Ci :)
    • trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:14
      Hej mamba, u mnie chlebe niet, ale szarlotka... :))
      • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:16
        To ja poproszę kawałek tej szarlotki, dobrze mi zrobi w ten mroźny ranek. Sama
        piekłaś????
        • trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:22
          Nie, teściowa! Dobrą robi :DDD nie powiem... wirtualnie ci przesyłam .
          • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:28
            Dzięki Trzydziecha, pyyyyyszna :)))) zrewanzuje się next time
            • trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:45
              Ojej, ja bym pyzy zjadłą dzisiaj...
              • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:46
                trzydziecha1 napisała:

> Ojej, ja bym pyzy zjadłą dzisiaj...

Nie, nie Trzydziecha, nie przesadzaj.... skąd ja Ci teraz pyzy w ramach rewanżu
                wytrzasnę????? Aczkolwiek też bym cosik takiego pożarła :)
                • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:47
                  Z garmażu :)
                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:49
                    nie ma żadnej garmażerki w poblizu.....:(((( przeca sama w biurze nie porobie
                    • trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:56
                      U nas na pradze jest przy bazarku taki barek hihih jak przełamię wrodzone
                      skrępowanie i wejde do tych żuli, to kupię na wynos "bociany" z mięsem a do
                      tego surówka z kiszonej kapusty.
                      • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:59
                        Masz na myśli bazar Różyckiego...????/ za starych czasów tam zawsze baba
                        krzyczała "Pyyyyyzy, gorące pyyyyzy :)))) też bym zjadła, ale u mnie niet barku
                        • trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:05
                          inny bazar, na pradze pld. koło Wiatracznej. Tych na Różyckiego nigdy nie
                          próbowałam.
                          • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:06
                            no to całkiem bliso siebie pracujemy - ja na Ostrobramskiej róg Filomatów. To
                            jest pomiędzy Grenadierów a Zamieniecką :)))
                            • trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:17
                              Ja tam mieszkam :DDDD Pracuję w centrum. Ale numer! MOże wpadniesz do mnie na
                              te pyzy?
                              • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:19
                                Wpadnę, wpadnę, ale jak już kupię samochód, mój jest zepsuty i nie będę grata
                                naprawiać, a ponad normę komunikacją miejską nie mogę się przemieszczać. Jak
                                będe zmotoryzowana, to dam znać, może ponowisz zaproszenie :))))
                                • trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:20
                                  Fajnie :DD będe pamietać.
    • edzia-fredzia Hejo Mamba :) 10.03.05, 09:21
      Ja jak sie do pracy uczciwej nie wezme to tak bede chodzic i prosic u
      sasiadow :)
      • mamba30 Re: Hejo Mamba :) 10.03.05, 09:28
        na mnie możesz liczyć, zawsze się coś znajdzie, nawet masło dodam jako extra
        bonus :))))
        • edzia-fredzia Re: Hejo Mamba :) 10.03.05, 09:37
          Z maslem to by byla prawdziwa rozpusta ;)))... I potem bys mnie nie wygonila
          nawet na kopach ;))))...
          Ale dzieki za dobre serducho :)
          • mamba30 Re: Hejo Mamba :) 10.03.05, 09:42
            Edzia, niech stracę, pętko kiełbachy dokładam, a co tam, znaj gest bladej
            twarzy... :)))))
    • margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:37
      nie ma konia, kurna, jak ja zmarzlam dzisiaj, niech to szlag, to slonce to
      oszustwo!!!!
      Niektorzy, droga mambuniu pracuja od 9.00 teoretycznie:))
      • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:41
        Witaj siostro, rozumiem, że spóźniłaś sie dzisiaj mocno do fabryki???? A pogoda
        fakt, zaj.ebiście mroźna. Tez zmarzłam jak diabli. Ja chcę juz wiosny, nie
        wiesz kiedyto ścierwo pakistańskie sobie pójdzie i nastanie wymarzona
        wiosenka????
        • margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:45
          Ja sie spozniam programowo:)) zapzrestalam punktualnego przychodzenia, od kiedy
          zauwazylam, z ejedyna osoba, ktora to robi tak jak ja, jest dyr. operacyjny.
          To co ja sie bede wychylac:)))
          A ta zima to faktycznie, juz przesadza. Mam oznaki przesilenia wiosennego, a tu
          mroz jak sie patrzy. Juz nawet wczoraj na sile wchialam wiosne wywolac i sie
          wywiosnilam do pracy, ale jak na zlosc, zemsta natury byla sroga:)))
          • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:47
            Właśnie, zemsta natury. Mój pan A. też cosik niedomaga nieboże... Musiałam mu
            robić kilkakrotnie okład z piersi....:)
            • margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:53
              he he he:)) a ja bez okladow zyje juz prawie tydzien:)) ale co ja poradze, ze
              zasypiamna stojaco o 22.00?
              • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:55
                Margie, biedactwo, łącze się z Tobą w żalu za okładami. Ja oko na zapałki
                stawiam, a okład musze zrobić. Czy zdrowy, czy chory ordnung must sein :)))
                • margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:59
                  moze dzisiaj? Sekw tym, z emnie osotanio rano chuc bierze, a rano nigdy nie ma
                  czasu, a moj Sz jest nie do zycia rano:)) trup:)) zombie:)))
                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:01
                    no nie powiem, rano to tylko pomyslę, nawet z zamkniętymi od snu oczami i juz
                    mam chętkę. Mojego rozbudzam i nie ma wyjścia, zombie, nie zombie, musi się dać
                    pookładać :))) może ukłuj pana Sz. szpileczka z rana w rzyć, od razu
                    oprzytomnieje :)))
                    • margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:04
                      nie poczuje:)) nawet skaczacy po nim pies go nie docuca:))
                      • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:05
                        no to musisz go nieźle eksploatować z wieczora i nocą....:)))))
                        • margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:12
                          e tam:)) ale jak juz sie uwezme, to ze 3 razy po dwa razy:)) I to full
                          service:))
                          • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:13
                            4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz, o północy ze 2 razy i nad ranem jeszcze
                            raz :))))) Margie, Ty zboku :)))
                            • margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:17
                              od razu zboku:)) Skorpion jestem, tak?
                              • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:19
                                No tak, ale raczej Skorpionica :)))
                                • margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:22
                                  whatever:)) Chociaz, niekoniecznie:))
    • Gość: mm Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:49
      chleb nie ale sucharei z kaffcią;-))
      nudno tu ostatnio:(
      • margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:52
        e tam, nudno..... tesknisz za tymi wojenkami? ja jakos nie...... zaraz cos
        wymysle, tylko druga kawe sobie zrobie, to mnie moze wena najdzie:)))
        • Gość: mm Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:54
          za wojenkami nie,bo nie czytalam ich i nie brałam udziału/no tylko 1 i to na
          kilka słów/a tak to olewałam takie watki:-)
    • Gość: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 10:40
      a moze byc namokla bulka?
    • pierozek_monika Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:58
      może się chociaż poziom dyskusji podniósł jak nas nie było......
      • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:00
        TAK !!!! Teraz tu taka kultura, że za przeproszeniem czasami pawia na monitor
        można popuscić :)))))
        • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:02
          I orła wywinąć tyż :)
        • pierozek_monika Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:02
          mamba30 napisała:

> TAK !!!! Teraz tu taka kultura, że za przeproszeniem czasami pawia na monitor
          > można popuscić :)))))

"za przeproszeniem"???????
          nie poznaję was, słowo daję :))))))))
          • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:03
            No cóż droga koleżanko, nadszedł czas i na nas, aby się ukulturalnić. Ja na ten
            przykład zamierzam do teatru sie wybrać, bo powinnam sie jeszcze odchamić:)
            Pietrek, idziesz ze mną???
            • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:04
              A do którego?
              • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:06
                a do którego chcesz???
                • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:07
                  No nie wiem... Najchętniej do Ateneum, chyba?
                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:08
                    no to jeszcze musimy ustalić zeznania w sprawie sztuki :))))
                    • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:09
                      Kroll! Bo dla nas sztuka jest sztuka! :DDD
                      • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:11
                        :)))) no to teraz dałeś do pieca :))))
                        • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:11
                          I w dodatku nam setka stuknęła :DDD
                          • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:13
                            Jak miło towarzyszu emeryto :))))
                            • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:20
                              Ale z czym dałem do pieca?
                              Może być jeszcze sztuka mięsa wieprzowego :)
                              • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:28
                                to zamiast Krolla może być sztuka mięsa, ale wołowego :))
                                • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:30
                                  A fuj! Wściekłej? Nie jadam błeeeeeeeeeeee... :D
                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:31
                                    Noz qrka fifka, cos nie mozemy dojść do porozumienia w sprawie tej sztuki:)
                                    Może masz jakiegoś innego pomysła w takim razie???
                                    • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:33
                                      To taka sztuka dla sztuki :DDDDD Może sztuka_teria?
                                      • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:34
                                        Cholera, sztukateria, a moze i Ty jesteś kobietą tak jak Wyjadacz???? :))))
                                        • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:36
                                          Przecież napisałem: Jestem krokodylem nilowym! :)
                                          • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:43
                                            No to mamy coś wspólnego, bo ja czarna mamba przeciez jestem :)
                                            • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:49
                                              Ale ja zabójczego jadu nie toczę... Tylko chlast i po wszystkiem :)
                                              • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:50
                                                toczyć to może i toczę, ale nie pluję nim :))) ciekawe, jak robisz ten chlast...
                                                • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:52
                                                  Ząbkami :)
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:54
                                                    mhmmm.... to może być przyjemne....
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:54
                                                    ja za to języczkiem:)
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:24
                                                    Ucinasz głowy języczkiem? Oooooo to musisz być niezwykle cierpliwa!!! No chyba
                                                    że masz ostry język :DDD
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:26
                                                    a któż Ci powiedział, że językiem to ja głowy ucinam???? Nie wiesz, że ta
                                                    częścią można wiele innych rzeczy robic???? A co do ostrości języka, to bywa,
                                                    bywa...... :)
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:40
                                                    Precież była mowa o ciach i że ja to robię zębami :)
                                                    A co do języczka, to go można w tutkę zwinąć :)
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:43
                                                    no to chcesz mnie załatwić jednym słowem, Ty ciach, a ja to sobie mogę... język
                                                    w trąbke co najmniej zwinąć...
                                                  • pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:45
                                                    Tam zaraz załatwić!!! Nie mam zamiaru. A język se zwinąć możesz bez
                                                    załatwiania, no chyba że Ci to pomaga przy załatwianiu :DDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:50
                                                    Nie, ja się załatwiam bardzo kulturalnie i języka nie wyciagam, ani nie
                                                    zwijam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka