mamba30 10.03.05, 09:04 Gdzieśta sie wszyscy podziali??? To forum ostatnio strasznymi puchami świeci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:08 mamba30 napisała: > To forum ostatnio strasznymi puchami świeci... Ja poproszę dwie puchy zielonego Lecha :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:15 pietrek666 napisał: > mamba30 napisała: > > > To forum ostatnio strasznymi puchami świeci... > > Ja poproszę dwie puchy zielonego Lecha :DDDDD w głowie się Tobie z samego rana poprzewracało, żeby nie napisać, że w d... :) Witaj Pietrek > Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:20 W dupie mi sie przewraca od wczorajszej fasoli :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:30 Pietrek, a cóżeś Ty z ta fasolą robił???? Ja na ten przykład miałam wczoraj kontakt z fasolą, ale w TV - Jaś Fasola... i w d.upie mnie się nie przewraca. Moja pani profesor mówiła zawsze, że gazów górnych i dolnych nie należy wstrzymywać, więc pofolguj swojej du.pie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:34 Jak to co robiłem? Zeżarłem tależ fasoli i już! Flaczki mi buzują jak się patrzy. A pofolgować nie mogiem, bo nie siedzem sam :( A ta profesor to od pneumatyki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:37 Nie, od rachunkowości :))) To może wyjdź na jakiś czas do toalety, ulżysz sobie. Inaczej zagazujesz się od środka i bedzie Cie trzeba reanimować, zastanów się, jak będziesz capił od środka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:40 :DDD Chyba każdy z nas capi od środka. Jak to wszystko w środku sobie gnije, to napewno fiołkami nie pachnie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:42 Eeee tam, ja tam walę lawendą i konwaliami..... wiosny czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:44 Jeszcze tylko 10 dni i się zacznie. Kroton na oknie nowe liście puścił, a on tak zawsze na wiosnę reaguje i żadni synoptycy nie potzrebni :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:45 Myslisz, że to już naprawdę wiosna idzie???? Ja juz dłużej z ta zimą nie pociągnę i tu wcale nie żartuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:46 No ba! Marzec w końcu mamy, a wczoraj krokusy widziałech żech w łogródku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:48 Pietrek, to ja poprosze takiego krokusika, jako zaległy kwiatek na Dzień Kobiet :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:49 Już wpycham do CD-ROM'a ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:50 pietrek666 napisał: > Już wpycham do CD-ROM'a ;P dzięki, nie mogę się doczekać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:50 no staram się robić wszystko, aby tę nudę przegonić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:00 To ją po śniegu nachajką przegoń :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:02 pietrek666 napisał: > To ją po śniegu nachajką przegoń :DDD Rany Pietrek, czego to się tyczy???? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:10 Kmicica. W potopie szlachciurów Oleńki przegonił nachajką. To taki rodzaj bata :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:11 Pietrek, litości, wiem co to jest. Ja miałam na mysli kogo i kto ma tym batem po śniegu przegonić :)))) PS. Nie ubliżając nikomu jestem brunetką :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:14 1. Ty. 2. Nudę. :) Chciałaś ją przegonić, isn't it? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:16 pietrek666 napisał: > 1. Ty. > 2. Nudę. :) > Chciałaś ją przegonić, isn't it? i ja gł.... blondynka, no teraz już panimaju :))) nadal nie mam krokusika :( Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:17 Pewnie w kompie masz DVD i dlatego nie przechodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:20 w kompie mam wszystko i DVD i CD RW dawaj krokusa, nie bądź żyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:25 Za duży jest i nie mogę go spakować :( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:33 no dobra, dobra. Pietrek maila Ci zaraz wyślę na gazetę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:43 Może żabie udko? Khie Khie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 10:46 czesc wam. pietrek, natchnely mnie nasze ostatnie pogaduszki i se slucham king for a day. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:50 Cześć Kasica, co tam w Szwabii słychować??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 10:55 czesc mamba! na polu sanszajn rege, w mieszkaniu duzo mebli, przed nami zakup biurka. Pozna nakrecic serial o awanturach mojego lubego ze mna na temat jakie biurko kupic (on by chcial miec wszystko wieksze niz mieszkanie na to pozwala, a ja ze swojej strony nie zamierzam zachaczac o meble bez przerwy moimi rozlozystymi biodrami). najlepsze jest to, ze po tygodniowych awanturach zawsze wybiera ten produkt, ktory ja umyslilam, bo poprostu jest tylko tyle miejsca i juz! nie umie myslec przestrzennie... ale za to ma wiele innych zalet, no i co tu duzo kryc, z nas dwojga to on jest winner, bo ma prace, a ja loser. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:58 Odpoczniesz sobie trochę, a pracę pewnie i tak znajdziesz. Nawet nie wiesz, jak mnie jest trudno teraz. Muszę znowu pracować, a tak fajnie było siedzieć te 3 tyg. w domciu i mieć wszystko w nosie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 11:00 a i racja, tylko ze ja teraz siedze w domu i nie moge wyluzowac, bo nachodza mnie mysli typu: a moze ja sie do niczego nie nadaje? a moze ja zmarnowalam jakies talenty? oczywiscie bzdury patrzac z perspektywy globalnej, ale czasami mozna dola zalapac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:02 To nie myśl o głupotach, tylko sie zajmij czymś przyjemnym, np. jedzonkiem, o jaka ja głodna, a juz prawie wszystko zeżarłam. Zaraz zacznę żałować tych pyz u Trzydziechy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 11:04 wlasnie tym sie zajmuje od dwoch dni, talia mi zanika i jak ja na ten moj slub pojde? w bialym namiocie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:06 Kasica, no mów tu mi szybko, stajesz na ślubnym kobiercu???? Qrde, mnie tu w zeszłym tyg. nie było, jak widać mam straszne braki w edukacji forumowej. Opowiedz cosik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 11:09 a to juz stare wiesci! nie bylo cie pewnie wtedy jak sie pierwszy raz przyznalam. zareczona to ja jestem od 1.1., a slub bedzie na poczatku czerwca. dlatego wp..alam jogurciki i jakies warzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:10 no to gratulejszyn. Teraz rozumiem dietę, tak trzymaj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 11:13 wlasnie, trza by sie bylo zapytac o suchy chleb dla Kasicy....buuuu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:15 Gość portalu: Kasica napisał(a): > wlasnie, trza by sie bylo zapytac o suchy chleb dla Kasicy....buuuu:(((( nie płacz, kupie Ci łechtacz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:29 Biały namiocik, biały namiocik Z niebieskim oczkiem, na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:33 no dzięki. musze kilkakrotnie odsłuchać, aby wszystko ogarnąć. Rozumiem, że w refrenie te wszystkie fuck'i tyczą sie innych klubów...????? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:48 Do klubów, Davida Keegana, Pierwszej ligii i takich tam :) Brat mi to przysłał, a ja za trzecim słuchaniem skumałem, że cały myk jest w tekście :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:51 Taaa. ale trzeba troszkę posłuchać, aby do końca zrozumieć. Czasami niewyraźnie śpiewa, a czasami a szybko, abym w lot pojęła :)))) No czegóż to ludziska nie wymyślą :))) Jak będziesz miał coś fajnego, to wal na małpę. W godz. pracy na ten adres, co ostatnio, a po kasialewa@aster.pl. Obiecuję, że dłuzna nie pozostane :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:56 Oki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:50 Dostałeś maila???? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:59 No! Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:01 wiem, że dobre, ale przeca ja sobie zawsze życze potwierdzeń, a Ty poskapiłeś kliknięcia w myszkę. Niedość, że kwiatka żałuje, to jeszcze nawet myszki nie chce dotknąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:02 No gdzieżbym śmiał Ciebie w osobistą myszkę klikać? A co z grą wstępną? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:04 No tak, zapomniałam o grze..... to zaczynaj Pietrek, juz się nie mogę doczekać.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:13 Dobra, dobra! Żebym dostał z sądu pracu pozew o molestowaniu? Heheheeeee Nie zemną takie numery Bruner!!! A głośniki ma (albo słuchawy) i angielski zna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:15 pietrek666 napisał: > Dobra, dobra! Żebym dostał z sądu pracu pozew o molestowaniu? Heheheeeee > Nie zemną takie numery Bruner!!! > A głośniki ma (albo słuchawy) i angielski zna? :) no dawaj co tam masz ciekawego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:28 Naś Ci :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:14 Hej mamba, u mnie chlebe niet, ale szarlotka... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:16 To ja poproszę kawałek tej szarlotki, dobrze mi zrobi w ten mroźny ranek. Sama piekłaś???? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:22 Nie, teściowa! Dobrą robi :DDD nie powiem... wirtualnie ci przesyłam . Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:28 Dzięki Trzydziecha, pyyyyyszna :)))) zrewanzuje się next time Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:45 Ojej, ja bym pyzy zjadłą dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:46 trzydziecha1 napisała: > Ojej, ja bym pyzy zjadłą dzisiaj... Nie, nie Trzydziecha, nie przesadzaj.... skąd ja Ci teraz pyzy w ramach rewanżu wytrzasnę????? Aczkolwiek też bym cosik takiego pożarła :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:47 Z garmażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:49 nie ma żadnej garmażerki w poblizu.....:(((( przeca sama w biurze nie porobie Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:56 U nas na pradze jest przy bazarku taki barek hihih jak przełamię wrodzone skrępowanie i wejde do tych żuli, to kupię na wynos "bociany" z mięsem a do tego surówka z kiszonej kapusty. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:59 Masz na myśli bazar Różyckiego...????/ za starych czasów tam zawsze baba krzyczała "Pyyyyyzy, gorące pyyyyzy :)))) też bym zjadła, ale u mnie niet barku Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:05 inny bazar, na pradze pld. koło Wiatracznej. Tych na Różyckiego nigdy nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:06 no to całkiem bliso siebie pracujemy - ja na Ostrobramskiej róg Filomatów. To jest pomiędzy Grenadierów a Zamieniecką :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:17 Ja tam mieszkam :DDDD Pracuję w centrum. Ale numer! MOże wpadniesz do mnie na te pyzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:19 Wpadnę, wpadnę, ale jak już kupię samochód, mój jest zepsuty i nie będę grata naprawiać, a ponad normę komunikacją miejską nie mogę się przemieszczać. Jak będe zmotoryzowana, to dam znać, może ponowisz zaproszenie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:20 Fajnie :DD będe pamietać. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Hejo Mamba :) 10.03.05, 09:21 Ja jak sie do pracy uczciwej nie wezme to tak bede chodzic i prosic u sasiadow :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hejo Mamba :) 10.03.05, 09:28 na mnie możesz liczyć, zawsze się coś znajdzie, nawet masło dodam jako extra bonus :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Hejo Mamba :) 10.03.05, 09:37 Z maslem to by byla prawdziwa rozpusta ;)))... I potem bys mnie nie wygonila nawet na kopach ;))))... Ale dzieki za dobre serducho :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hejo Mamba :) 10.03.05, 09:42 Edzia, niech stracę, pętko kiełbachy dokładam, a co tam, znaj gest bladej twarzy... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:37 nie ma konia, kurna, jak ja zmarzlam dzisiaj, niech to szlag, to slonce to oszustwo!!!! Niektorzy, droga mambuniu pracuja od 9.00 teoretycznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:41 Witaj siostro, rozumiem, że spóźniłaś sie dzisiaj mocno do fabryki???? A pogoda fakt, zaj.ebiście mroźna. Tez zmarzłam jak diabli. Ja chcę juz wiosny, nie wiesz kiedyto ścierwo pakistańskie sobie pójdzie i nastanie wymarzona wiosenka???? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:45 Ja sie spozniam programowo:)) zapzrestalam punktualnego przychodzenia, od kiedy zauwazylam, z ejedyna osoba, ktora to robi tak jak ja, jest dyr. operacyjny. To co ja sie bede wychylac:))) A ta zima to faktycznie, juz przesadza. Mam oznaki przesilenia wiosennego, a tu mroz jak sie patrzy. Juz nawet wczoraj na sile wchialam wiosne wywolac i sie wywiosnilam do pracy, ale jak na zlosc, zemsta natury byla sroga:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:47 Właśnie, zemsta natury. Mój pan A. też cosik niedomaga nieboże... Musiałam mu robić kilkakrotnie okład z piersi....:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:53 he he he:)) a ja bez okladow zyje juz prawie tydzien:)) ale co ja poradze, ze zasypiamna stojaco o 22.00? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:55 Margie, biedactwo, łącze się z Tobą w żalu za okładami. Ja oko na zapałki stawiam, a okład musze zrobić. Czy zdrowy, czy chory ordnung must sein :))) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:59 moze dzisiaj? Sekw tym, z emnie osotanio rano chuc bierze, a rano nigdy nie ma czasu, a moj Sz jest nie do zycia rano:)) trup:)) zombie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:01 no nie powiem, rano to tylko pomyslę, nawet z zamkniętymi od snu oczami i juz mam chętkę. Mojego rozbudzam i nie ma wyjścia, zombie, nie zombie, musi się dać pookładać :))) może ukłuj pana Sz. szpileczka z rana w rzyć, od razu oprzytomnieje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:04 nie poczuje:)) nawet skaczacy po nim pies go nie docuca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:05 no to musisz go nieźle eksploatować z wieczora i nocą....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:12 e tam:)) ale jak juz sie uwezme, to ze 3 razy po dwa razy:)) I to full service:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:13 4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz, o północy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz :))))) Margie, Ty zboku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:17 od razu zboku:)) Skorpion jestem, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:19 No tak, ale raczej Skorpionica :))) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 10:22 whatever:)) Chociaz, niekoniecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:49 chleb nie ale sucharei z kaffcią;-)) nudno tu ostatnio:( Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 09:52 e tam, nudno..... tesknisz za tymi wojenkami? ja jakos nie...... zaraz cos wymysle, tylko druga kawe sobie zrobie, to mnie moze wena najdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:54 za wojenkami nie,bo nie czytalam ich i nie brałam udziału/no tylko 1 i to na kilka słów/a tak to olewałam takie watki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasica Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? IP: *.pool.mediaWays.net 10.03.05, 10:40 a moze byc namokla bulka? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 11:58 może się chociaż poziom dyskusji podniósł jak nas nie było...... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:00 TAK !!!! Teraz tu taka kultura, że za przeproszeniem czasami pawia na monitor można popuscić :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:02 I orła wywinąć tyż :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:02 mamba30 napisała: > TAK !!!! Teraz tu taka kultura, że za przeproszeniem czasami pawia na monitor > można popuscić :))))) "za przeproszeniem"??????? nie poznaję was, słowo daję :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:03 No cóż droga koleżanko, nadszedł czas i na nas, aby się ukulturalnić. Ja na ten przykład zamierzam do teatru sie wybrać, bo powinnam sie jeszcze odchamić:) Pietrek, idziesz ze mną??? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:04 A do którego? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:06 a do którego chcesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:07 No nie wiem... Najchętniej do Ateneum, chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:08 no to jeszcze musimy ustalić zeznania w sprawie sztuki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:09 Kroll! Bo dla nas sztuka jest sztuka! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:11 :)))) no to teraz dałeś do pieca :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:11 I w dodatku nam setka stuknęła :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:13 Jak miło towarzyszu emeryto :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:20 Ale z czym dałem do pieca? Może być jeszcze sztuka mięsa wieprzowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:28 to zamiast Krolla może być sztuka mięsa, ale wołowego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:30 A fuj! Wściekłej? Nie jadam błeeeeeeeeeeee... :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:31 Noz qrka fifka, cos nie mozemy dojść do porozumienia w sprawie tej sztuki:) Może masz jakiegoś innego pomysła w takim razie??? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:33 To taka sztuka dla sztuki :DDDDD Może sztuka_teria? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:34 Cholera, sztukateria, a moze i Ty jesteś kobietą tak jak Wyjadacz???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:36 Przecież napisałem: Jestem krokodylem nilowym! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:43 No to mamy coś wspólnego, bo ja czarna mamba przeciez jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:49 Ale ja zabójczego jadu nie toczę... Tylko chlast i po wszystkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:50 toczyć to może i toczę, ale nie pluję nim :))) ciekawe, jak robisz ten chlast... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:52 Ząbkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:54 mhmmm.... to może być przyjemne.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 12:54 ja za to języczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:24 Ucinasz głowy języczkiem? Oooooo to musisz być niezwykle cierpliwa!!! No chyba że masz ostry język :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:26 a któż Ci powiedział, że językiem to ja głowy ucinam???? Nie wiesz, że ta częścią można wiele innych rzeczy robic???? A co do ostrości języka, to bywa, bywa...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:40 Precież była mowa o ciach i że ja to robię zębami :) A co do języczka, to go można w tutkę zwinąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:43 no to chcesz mnie załatwić jednym słowem, Ty ciach, a ja to sobie mogę... język w trąbke co najmniej zwinąć... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:45 Tam zaraz załatwić!!! Nie mam zamiaru. A język se zwinąć możesz bez załatwiania, no chyba że Ci to pomaga przy załatwianiu :DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hallo, czy jest suchy chleb dla konia...????? 10.03.05, 13:50 Nie, ja się załatwiam bardzo kulturalnie i języka nie wyciagam, ani nie zwijam :) Odpowiedz Link Zgłoś