Dodaj do ulubionych

380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski_zed"

16.03.05, 13:21
Na miejscu pierwszym awans kasica z dzinglem-singlem -"bierz co chesz nawet
mnie analnie wskrześ" z najnowszej płyty "Podwójna mORALnośc.

Na drugim sadzisz(SAGIS) z kawałkiem "zal mi ciebie:))))))))" z krążka pt.
Psycholożka

Na trzecim grubaska20 z "słodkiego miłego tycia he he hehehe mocnego silnego
wycia he he hehehe".

Na czwartym lena_zet z latynoskim brzmieniem -" u lalala nawracam dewoty , u
lalalala za 50 złoty".

Na piątym boski.zawodowiec z hiciorem-" pokarz swoją fote" z płyty sprzedanej
w 70 mln. egzemplarzy pt. "Ślij i porządaj"
Obserwuj wątek
    • margie Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:22
      brawo:))
      • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:23
        Wyslij SMS ze swoim faworytem.
        • margie Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:24
          komu? i na jaki numer?
          • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:26
            5439 w tresci wpisz wykonawce.
            cena jedynie 49 zł + VAT
    • rachela180 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:23
      A mnie znowu nie ma :(
      • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:23
        nagraj cos bardziej w ryttmie czacza.
        • rachela180 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:24
          Żelem potraktowałam karalucha :)
          • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:25
            hmm, co by tu zrymowac? masz jakis pomysł.
            • rachela180 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:30
              Karaluch sie już boi,
              karaluch zmyka już,
              choć dwoi sie i troi
              to po nim widac kurz

[tu następuje zmiana rytmu}

La kukaracza, la kukaracza,
              Żelem potraktuj go,
              albo też Raidem w la karakana
              by jako mumie widzieć go...

Mam tworzyc dalej?
              • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:32
                Ale to musi byc cały przekaz zawarty w tytule:)
                • rachela180 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:33
                  Spytaj tolka banana jak pozbawic życia karakana
                  • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:36
                    a moze cos takiego "boski, boski , boski udostepnie ci łózko eli"
                    • rachela180 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:36
                      Nigdy :)
                      • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:39
                        a moze "bo do łozka trzeba dwojga , boskich ciał i chetnych el"
                        • rachela180 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:49
                          może. Tyle że ona by nie chciała

Czytałeś juz jej artykuł????????????????
                          • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:55
                            hej a dlaczego ty sie tak denerwujesz gdy ja pisze o niej? Przeciez ona tego
                            nie przeczyta nigdy i pewnie tez nigdy mnie nie zobaczy:))) Poprostu podoba mi
                            sie a ze ty ja znasz wiec tak opisuje to co mysle na jej temat:)

nie czytałem ale przeczytam.
                            • rachela180 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:01
                              Piszę tak dlatego że ja znam :)))) i sie nie denerwuję :)))

To czytałeś już czy nie?
                              • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:04
                                a mozesz mi wysłac linka w mailu do odpowiedniego artukułu , przeczytam i
                                bdziesz mogła jej pwoeidzec jak osądziłem:)
                                Ale ja tez jej nie obrazam przeciez, staram sie w najdelikatniejszy sposób
                                opisac ci jakie mam odczucia wzgledem jej osoby:)
                                • rachela180 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:06
                                  Nie umiem wklejac linków :(
                                  • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:08
                                    to nazwe artukułu oraz numer mi podaj.
                                    • rachela180 Zapraszam do @ 16.03.05, 14:17

• boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:22
                                        acha czyli nie ma tego narazie w internecie, kupie sobie to wieczorem albo
                                        jutro.
                                        Wiesz co tam znalazłem!!! adres mailowy do niej!!!! mam pytanko, jaka ona nosi
                                        bielizne?:)))) o kolor mi chodzi
                                        • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:24
                                          Nie wiem. I nie sprawdzałam :PPPPPPPPPPP pisać to Ty se możesz. Tylko jedno ci
                                          powiem: ma ciety jęzor. uprzedzam że żarty bywają grozne dla żartującego
                                          • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:26
                                            tzn? przeciez chyba nie poleci na policje za to ze jej wysłałem miłosnego
                                            miala? pozatymuprzedzisz ją ze to tylko ja.
                                            Wiesz ogladajac wtedy ten program sie zastanawiałem co ona tam ma pod ta sex
                                            kiecką.
                                            • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:28
                                              zastanawiac sie to tez sobie możesz. to akurat w naszej pieknej socjalistycznej
                                              ojczyznie nie jest zabronione.
                                              • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:29
                                                no ja wiem, zastanawiałem sie tez czy szybko staje sie wilgotna:))))))))))))))
                                                ale to tylko sporsne mysli.
                                                • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:30
                                                  Jesteś obrzydliwy.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:32
                                                    Wybacz ale kazdy men jest taki a ja tylko sie dziele z tobą swoimi
                                                    przemysleniami:)))))
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:33
                                                    Jak jej takie cus napiszesz to masz gwarantowany ban
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:36
                                                    Przeciez wiadomo ze bym sie tak nie urwał w mialu do niej:) W sumie powiem ci
                                                    ze bałbym sie do niej napisać, wyglada mi na osobe chłodną. Z jakiego ona znaku
                                                    zodiaku jest?
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:37
                                                    Nie wiem, jakos ma urodziny na jesieni. Jest zimna jak ryba i ostra jak stalowy
                                                    nóż kuchenny, jak sie jej podskoczy to nie ma zmiłuj :(
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:40
                                                    ale zawsze przeciez mam rachele która moze mnie umuwic z nia na niby randke w
                                                    ciemno lub tez zeswatac:)
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:41
                                                    W życiu.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:42
                                                    ale dlaczego w zyciu? wiesz ew. najpierw cibie poderwe a potem pszeskocze na
                                                    nią:))))))))))))))))))))))
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:43
                                                    Ja ci sie nie spodobam, nie w Twoim typie jestem, zresztą mam chłopa. Ona też.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:45
                                                    hej nie takie rzeczy sie robiło aby poderwać jakąs dziewczyne, pamietam jak raz
                                                    musiałem umawiac sie az z dwiema dziewczynami aby poderwać taką która mi sie
                                                    podobała.
                                                    Niestety nie przypadła mi potem do gustu.
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:46
                                                    A nie na odwrót?

Twoje metody wiele wyjaśniają.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:47
                                                    no ona mi sie nie spodobała. kurcze 2 miesiace trwało to podchodzenie.
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:49
                                                    Gratuluje cierpliwości :)

Czy w Krakowie brakuje ładnych dziewczyn? Bo słyszałam ze przeciwnie. Poszukaj,
                                                    może jakaś sie na ciebie skusi :P
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:50
                                                    Nie brakuje, zupełnie nie brakuje. Jest ich masa ale ja juz mam za sobą takie
                                                    własnie podrywy i szukam czegoś ekstra! Czegos co sie z tłumu wyróznia.
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:53
                                                    Żydówki?
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:54
                                                    mogła by być super bogata Zydówka:))))
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:55
                                                    To poszukaj :))))))) masz większe szanse niż u Polek, bo one nie znaja
                                                    polskiego zazwyczaj :DDDDDDDDDD
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:56
                                                    co mi sugerujesz teraz? ze co niby moje słowa odstraszają kazda jedna? ja
                                                    sadze ze przyciagaja .
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:57
                                                    z takom ortografiom to karzdom odstraszysz.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 14:58
                                                    ale przeciez rozmawiając nie widac ortografi! El no umów sie ze mną:)
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 15:00
                                                    mam chłopa i nie w głowie mi umawianie się z zawodowcami :P
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 15:02
                                                    czyli to jednak ty E?
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 15:02
                                                    qrcze
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 15:05
                                                    wydało sie:) przezto pewnie tez chcesz abym ocenił twe prace:)
                                                  • rachela180 Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 15:06
                                                    QRCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zapraszam do @ 16.03.05, 15:06
                                                    kocham cie E wiedz ze jestem w stanie oddac ci swe .....serce
                                                  • rachela180 Rozplynę sie zaraz :P 16.03.05, 15:07

• boski.zawodowiec Re: Rozplynę sie zaraz :P 16.03.05, 15:08
                                                    dlaczego tak skrycie sie ukrywałas skarbie przedemną? kochasz mnie?
                                                  • rachela180 Re: Rozplynę sie zaraz :P 16.03.05, 15:10
                                                    Juz pisałam - chłopa mam i go kocham
                                                  • boski.zawodowiec Re: Rozplynę sie zaraz :P 16.03.05, 15:11
                                                    skarbie ale co tam chłop, tutaj masz przystojnego mezczyzne na talerzu:) jak
                                                    sie czułąs gdy zastanwiałem sie jaka masz bielizne?
                                                  • rachela180 Re: Rozplynę sie zaraz :P 16.03.05, 15:13
                                                    zastanawiałam sie czy Ty swoja pierzesz.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Rozplynę sie zaraz :P 16.03.05, 15:14
                                                    tzn. ja jej nie piore ale zmieniam codziennie. Pranie woże do mamy i ona mi
                                                    pierze ubrania.
                                                    A co czuąłs gdy zastawnaiełm sie nad wilgotnoscią?
                                                  • rachela180 Re: Rozplynę sie zaraz :P 16.03.05, 15:15
                                                    To wiele wyjaśnia... maminsynek, błeeeeeeee, gorsze od karluchów uprawiających
                                                    seks.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Rozplynę sie zaraz :P 16.03.05, 15:17
                                                    Nie jestem maminsynek tylko nie mam czasu robić prania. Wiem ze to pralka
                                                    załatwi ale tez trzeba sie na tym znac a ja nie bardzo wiem jakie proszkit
                                                    rzeba uzywac itd. ile masz naprawde wzrostu?
                                                  • rachela180 Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:18

• boski.zawodowiec Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:19
                                                    ruszam wiec po ruszeniu odnosze wrazenie ze mnie kochasz:))))
                                                  • rachela180 Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:20
                                                    HAHAHAHAHAHAAAAHAHHAHAHAHIIIHIHAAAHIIIIIIHIHAAAAAAAAHAHAHAHIHIHIHAAAAAUUHUHUHIHI
                                                    HIHAHAHAHA
                                                  • boski.zawodowiec Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:21
                                                    no eliza nie badz ze taka i mi powiedz prawde czy mnie kochasz!
                                                  • rachela180 Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:23
                                                    Mówie poważnie. szanse ma u mnie tylko facet pioracy bieliznę.

Jestem Rachela. RACHELA
                                                  • boski.zawodowiec Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:25
                                                    o jakich głupstwach pisałąs mi w mialu? ze mam nie robic głupstw/
                                                  • rachela180 Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:27
                                                    Żebys nie podrywał przez net panienek, bez względu na to kim są i jako kto sie
                                                    przedstawiają. Bo nigdy nie wiesz, jak ci sie panienka odwinie. I nie wiesz
                                                    naprawdę z kim rozmawiasz. Teraz też tego tak naprawde nie wiesz.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:28
                                                    wiec mnie okłamujesz?
                                                  • rachela180 Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:30
                                                    Ja nigdy nie kłamię.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:34
                                                    no ale sama twierdzisz ze jej mowiłas ze ma wielbiciela , ja sadze ze raczej
                                                    bys jej nie powiedziała tego no bo po co?
                                                  • rachela180 Już mówiłam. Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:36
                                                    Niezbadane są tajemnice poza monitorem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • boski.zawodowiec Re: Już mówiłam. Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:37
                                                    ruszam i riszam i jedyne co mi przychodzi na mysle to ze istnieje mozliwosc
                                                    tego ze ejstes jej facetem!
                                                  • rachela180 Re: Już mówiłam. Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:39
                                                    :D brawo, jestem mężczyzną :D
                                                  • boski.zawodowiec Re: Już mówiłam. Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:42
                                                    jezusku maryjko swięta a ja ci miłosc wyznaje:(
                                                    złamałes mi serce!
                                                  • rachela180 Zostałeś pokonany. 16.03.05, 15:43
                                                    Długo to trwało, ale wojna wygrana.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zostałeś pokonany. 16.03.05, 15:46
                                                    a co to za lui36? z tego co wiem to mamdyelmat nie ma polskiej czcionki ale czy
                                                    to by mogła być ona?
                                                    Wiec kim przyjacielu jestes w tej gazecie?
                                                  • rachela180 Re: Zostałeś pokonany. 16.03.05, 15:47
                                                    Może nikim? A może naczelnym? Skad możesz wiedzieć...
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zostałeś pokonany. 16.03.05, 15:49
                                                    pewnie jeszcze wykorzystujesz moje teksty aby gazeta sie lepiej sprzedawała.
                                                    Mysle jednak ze pracujesz tam bo za duzo piszesz o tej gazecie.
                                                  • rachela180 Re: Zostałeś pokonany. 16.03.05, 15:50
                                                    A może tylko sie przyjażnię?

Przyznam Ci sie teraz. Byłem kobietą, to prawda. Ale mi sie znudziło.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zostałeś pokonany. 16.03.05, 15:56
                                                    nozliwe ale nie sądze bo za abrdzo wychwalasz te artykuły.
                                                  • rachela180 Re: Zostałeś pokonany. 16.03.05, 15:58
                                                    No bo dobre są
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zostałeś pokonany. 16.03.05, 15:59
                                                    czy ja wiem, wole np. wprost
                                                  • rachela180 Re: Zostałeś pokonany. 16.03.05, 15:59
                                                    narząd esbecki???????????????
                                                  • boski.zawodowiec Re: Zostałeś pokonany. 16.03.05, 16:01
                                                    wg. kwasniewskiego a ja go nie lubie.
                                                  • lui36 [...] 16.03.05, 15:37
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • boski.zawodowiec Re: Rusz mózgiem :P 16.03.05, 15:39
                                                    o rany koszkie na brak polskiejc zcionki narzeka tylko mamdylemat!
    • lena_zet Re: popłakałam się 16.03.05, 13:23
      ze śmiechu :)) dzięki boski, mam kiepski dzień, a ty dodałeś mu uroku :))
      • boski.zawodowiec Re: popłakałam się 16.03.05, 13:24
        dlaczego masz napisane ze nawracasz boskich zawodowców?
        • lena_zet Re: popłakałam się 16.03.05, 13:38
          nie no, chyba się nie obraziłeś?
          • boski.zawodowiec Re: popłakałam się 16.03.05, 13:43
            e no skąd ze by znowu:) o co sie tu obrazac?
    • margie lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:24
      przynajmniej powinna miec:)
      na 6 proponuje rowniez boskiego ze swym pzrebojem: 200 malych zydow ujrzalem
      dzis ze skladanki Golden hits 1939-1945
      • boski.zawodowiec Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:24
        mało to smieszne co napisałas teraz.
        • margie Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:26
          nie ma co probowac. Nie dogadamy sie.
          • boski.zawodowiec Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:28
            no to przeczytaj sobie jeszcze raz co tam napisałaś, nie sadze aby to było
            specyficzne poczucie humoru.
            • margie Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:29
              przeciez lubisz kontrowersje i prowokacje? Ja lubie czarny humor.
              • boski.zawodowiec Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:30
                nie takie kontrowersje. Co innego smiac sie z z 50tek szukajacych 20 latków a
                co innego z masowej zagłady.
                • margie Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:32
                  ty mnie naprawde nie lubisz.... nie szanujesz i wykorzystasz kazda okazje zeby
                  przywalic, prawda? No coz, przykro mi, chcialam wyciagnac reke do zgody. Nie to
                  nie.
                  • boski.zawodowiec Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:35
                    rekę to ja wyciągałem wiele wiele razy (oczywiscie zdanie dylemacika było
                    najwazniejsze), mozesz zartowac z 25 latków czy tam z higieny oraz zwyczajów
                    młodych menów to faktycznie mnie przkonasz ale takim zartem to nie bardzo.
                    • margie Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:38
                      nie przypominam sobie zebys wiele razy wyciagal reke. Wiem, ze zrobiles to raz
                      i to jedynie z powodow dosc niskich ( chciales dogryzc mamdylemat). Zart byl
                      celowo na granicy, ciekawa bylam jak zareagujesz. Zareagowales prawidlowo,
                      natomiast juz w nastepnym poscie musiales mi dogryzc, prawda? Niewazne, szkoda
                      mojego czasu, zreszta, baran ze skorpionem nigdy sie nie dogada. zadne z nas
                      nie ustapi, wiec moze dajmy sobie spokoj, moze ignorujmy sie nawzajem i bedzie
                      spokoj...
                      • boski.zawodowiec Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:42
                        dobra dobra , po co sie tłumaczyć co? jakbyś nie widizała to ja od bardzo dawna
                        ni pojechałm po tobie w w sumie to moze 2 razy pojechałem i to wszystko.
                        Zartuj sobie na mój temat tylko bez słow gnida, harcerz , pomywacz i tam
                        jeszcze kilka takich mało przyjemnych było.
                        Jak pozartujesz ze mnie z klasa to chetnie sie posmieje, ale zarty w stylu
                        mamdylemat to raczej nie sa z klasą.
                        • margie Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:48
                          kochaniutki, to przypomnij sobie wczorajszy dzien....
                          Ja sie nie tlumacze, bo nie mam z czego. Trudno miec o tobie inne zdanie, niz
                          wyrazane pzreze mnie, po tym wszytskim, jak sie w stosunku do mnie
                          zachowywales. Tak, jakby ktos kto pzrekroczyl 30 nie mial prawa do zycia, jakby
                          czyjs inny styl zycia i inne poglady kwalifikowaly go do gazu ( to tak rowniez
                          w kontelscie mojego zartu). Czasami mysle, ze gdyby dac ci wladze do zachowywal
                          bys sie jak Hitler....
                          • boski.zawodowiec Re: lista ma 10 pozycji:) 16.03.05, 13:59
                            Co napisałem wczoraj? jedynie to ze lubie miec racje i ciesze sie gdy moje
                            prognozy sie sprawdzają. Oczywiscie ze macie prawo zyc, sam mam rodziców ,
                            dziadków , wojków i ciotki. Zal mi wielu ludzi starszych którzy nie mają
                            potomstwa oraz rodziny przez co są samotni na starosc wg. mnie lepiej by mieli
                            majac jakies dzieci czy wnuki. Mnie smieszy tylko gdy widze ludzie
                            zachowujacych sie nie naturalnie i sztucznie, chcących wmówc otoczeniu ze oni
                            nie sa tacy jak reszta ludzi w ich wieku. Szczegolnie smieszne sa takie kobiety
                            i nic na to nie poradze.
                            Hitler poweidasz? wiesz on jest z 20 kwietna ja z 18 wiec byc moze jakies cechy
                            charakteru moga być wspólne.
        • Gość: xy2 Re: lista ma 10 pozycji:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.03.05, 13:31
          przegięcie
          • Gość: krysica Re: lista ma 10 pozycji:) IP: 62.29.136.* 16.03.05, 13:37
            totalne
            • Gość: xy2 wiem IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.03.05, 13:38
    • Gość: sagis boski nie pisze sie porządaj tylko POŻĄDAJ IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.03.05, 13:24
      • margie Re: boski nie pisze sie porządaj tylko POŻĄDAJ 16.03.05, 13:25
        a skad ty wiesz, co boski pozada? moze porzada:))
      • boski.zawodowiec Re: boski nie pisze sie porządaj tylko POŻĄDAJ 16.03.05, 13:26
        Wiem.
    • isaik Re: dodam jeszcze- 16.03.05, 13:34
      Galforum Anonim-"wpadłam pomozcie będe chodzić z brzuszkiem"poradnik
    • Gość: baba Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski IP: *.crowley.pl 16.03.05, 13:37
      to było dobre :-)

i stanowczo poprawiło mi humor :DD
      • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:43
        :)
    • kohol Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 13:52
      Bardzo fajne :)
    • istna Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:16
      :DDD
      Miło widzieć, że jesteś nadal w formie:)
      • rachela180 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:17
        cześć :D
        • istna Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:19
          Cześć!
          No i znowu nie weszłyśmy:(
    • Gość: trzydziecha1 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski IP: 213.17.175.* 16.03.05, 14:41
      Widze, że przechodzisz z ilości na jakość ? :))
      • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:43
        zobacz jaka jest ta której broniłas i za która sie obraziłas na mnie.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21731569&a=21731696
        • trzydziecha1 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:45
          Poskarżyć sie chcesz czy jak? Idź z tym do mamy, co?
          Uważam ten żart za nie na miejscu, ale nie mam zamiaru rzucac sie margie do
          szyi, tym bardziej, że czytałam dalej i widziałam, ze sie zreflektowała.
          • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:46
            ja sie po duzo słabszych reflektowałem a i tak byłem potepiany jak nazista.
            • trzydziecha1 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:48
              Ja cie potępiałam jako nazistę???
              • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:49
                nie od nazistów mnie wyzywano ale potepiano jakbym popełnił taka sama ogromną
                zbrodnie jak oni.
                • trzydziecha1 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:50
                  Ale czego chcesz ode mnie konkretnie? Masz coś do mnie? Ja cie nie potępiam ani
                  jako nazistę ani w ogóle, więc o co chodzi?
                  • boski.zawodowiec Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:51
                    Przestałs sie do mnie odzywac i rzygałąs czytajac moje zarty! teraz jakos
                    inaczej patrzysz na wyczyn margie i nawet ja usprawiedliwiasz ze sie
                    zreflektowała. ja ci powiem zreflektowałą sie bo na niej to wymusiłem.
                    • trzydziecha1 Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 16.03.05, 14:56
                      Nie odzywam się jak nie mam nic do powiedzenia na dany temat. Do ciebie nie mam
                      nic, jest np. jedna osoba, której tutaj nie cierpię, dlatego nigdy sie nie
                      wypowiadam w jej wątkach ani pod jej wątkami i mam swiety spokój. Aha i nie
                      napisałam chyba dosłownie ze rzygam, bo ja takich słów publicznie zwykle nie
                      uzywam. Mogło mi być niedobrze jak napisałeś o złotym deszczykuu (o ranu znowu
                      mi niedobrze :PPP
    • Gość: Anne boski to straszne! IP: 217.153.84.* 16.03.05, 16:00
      ty się robisz zabawny:))
      • boski.zawodowiec Re: boski to straszne! 16.03.05, 16:10
        rany i co teraz?
    • ja.nie.moge Re: 380 notowanie listy przebojów "top-hits-boski 27.06.05, 22:37
      Wow!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka