beatach1 17.03.05, 10:29 Mialy hormony w nas buzowac.... Wszyscy mieli sie kochac i bzykac po katach !!! A tu sie dowiaduje, ze Stary wyjadacz woli piwko od kobiety. Swiat sie wali.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrek666 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:33 beatach1 napisała: > Mialy hormony w nas buzowac.... Wszyscy mieli sie kochac i bzykac po > katach !!! Mi nad głową cały ranek bzykała ładowarka :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:34 To dobrze, ze chociaz ladowarka se bzykala ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:37 Idąc za wyjadaczem - jestem dłużej niż 2 lata :D Ech te śmieszne ruchy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:34 Widać facet wie co robi. Skoro jest wyjadaczem i to doświadczonym, to nie dziwię się jego preferencjom :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:35 No nie, co sie z Wami dzisiaj dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:39 A co ma się dzxiać? Ja bazuję na doświadczeniach i przekonaniu, że z kobietą ZAWSZE wychodzi sie ja zabłocki na mydle! Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:36 Ja mu się nie dziwię. Nie dalej jak wczoraj rozmarzyliśmy się siedząc jak głupi wieczorem przed tv... że siedzimy sobie gdzieś w Nie-Warszawie, pod parasolkami, jest cieplutko, dotyk drewnianego stolika pod palcami, szklanica zilmnego piwa, jest spokojnie, ludzie sobie łażą, nie trzeba iść do pracy w kolejny dzień świstaka, muzyczka leci, można sobie popatrzeć... No zmruż oczy normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:38 > Ja mu się nie dziwię. Nie dalej jak wczoraj rozmarzyliśmy się siedząc jak głupi > wieczorem przed tv... że siedzimy sobie gdzieś w Nie-Warszawie, pod > parasolkami, jest cieplutko, dotyk drewnianego stolika pod palcami, szklanica > zilmnego piwa, jest spokojnie, ludzie sobie łażą, nie trzeba iść do pracy w > kolejny dzień świstaka, muzyczka leci, można sobie popatrzeć... No zmruż oczy > normalnie! Wy to macie durne marzenia - do piwa to nie jakies parasolki ale koniecznie - TV z pucharowa sroda:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:38 .... a do tego jeszcze piekne kobiety... :P __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:44 A dlaczego nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:38 > A tu sie dowiaduje, ze Stary wyjadacz woli piwko od kobiety. Swiat sie > wali.... Nie przejmuj sie - w kolo tyle jurnych facetow:) Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:40 Niektóży nawet robią to bosko i zawodowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:41 coltello napisała: > Niektóży nawet robią to bosko i zawodowo :D Co robia ??? He? Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:43 No na razie to sie przechwalają, że robią :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:45 coltello napisała: > No na razie to sie przechwalają, że robią :) No wlasie, przechwalaja sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:45 A nie robią? No to pech :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:47 coltello napisała: > A nie robią? No to pech :D A skad ja to mam wiedziec ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:49 Myślałem, że wiesz o czym mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:57 coltello napisała: > Myślałem, że wiesz o czym mówisz... Za wszystkich sie wypowiedziec nie potrafie i nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:09 Wystarczyło tylko za jednego- za to skumanego z boskością :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:10 Ty sie nie smiej. Chlopak ma naprawde problem... (he heee, nie wytrzymam!) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:16 Ale jak słusznie zauważyłaś- jest to trylko i wyłącznie jego problem. No - może psychiatry prowadzącego również :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:19 A myslisz, ze to zarazliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:25 Jeśli u niego to pochodna BSE, to miałbym obawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:26 To cos wjecej bym powiedziala... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:29 Co może być więcej od zgąpczenia mózgu i uwiądu jąder? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:31 I to na pewno jest zarazliwe ! A tak swoja droga, to ja sie o niego martwie. Moze mozna mu jeszcze jakos pomoc. Czy to juz wykluczone? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:35 Wiesz, skoro pracujący z nim psychiatra nie dał jeszcze rady.... A może zezwala mu w ramach terapii od czasu do czasu postukać w klawisze...? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:37 To bardzo prawdopodobne... hmm, nawet bardzo, bardzo. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:43 Czyli dedukcja moja okazuje się być prawidłowa. ASwoją drogą, dlaczego zajmuje się nim psychiatra? Czy weterynarz nie wystarczy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:45 coltello napisała: > Czyli dedukcja moja okazuje się być prawidłowa. ASwoją drogą, dlaczego zajmuje > się nim psychiatra? Czy weterynarz nie wystarczy? :D 2 x trafne spostrzezenie. To sie nazywa miec glowe na karku ! __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:48 I lata doświadczeń- nie zapominaj o tym :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:57 Godne uznania ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:06 Dzięki za uznanie. Postaram się jeszcze nie raz Cie zaskoczyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:07 Czekam z niecierpliwoscia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:10 Przecież jeszcze nie wiesz na co czekasz. Nie wiesz nawet z kim gadasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:17 Aaaa to juz moja broszka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:21 Tym razem ja czekam z niecierpliwością :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:24 ;D. Ale sie zdziwisz ;D __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:03 Dziwię się, że się jeszcze nie dziwię :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:17 Oczywiscie zartuje ! __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:31 Na żarty Ci sie zebrało? Ja ciągle czekam, byś zaskoczyła mnie swoimi rewelacjami :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:33 Jak to moj kochany Tato powiada. Lepiej zartowac jak chorowac ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:40 Kiedyś tak bardzo zażartowalem, ze trzeźwialem 3 dni. I wcale nie czułem sie wtedy zdrowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:48 No to pieknie zartowales. Trzeba miec zdrowie. No noo... Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:53 Właśnie zdrowia mam już coraz mniej. Starośc nie radość :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:56 Eeee tam. Zaraz starosc. To bardzo wzgledne pojecie... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:00 Prawda, ale z drugiej strony- metryk nie da się oklamać. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:04 A w jakim wieku jest dla Ciebie ktos stary? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:09 w moim też już może być stary :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:10 Ale jestes tajemniczy! __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:19 Staram sie i dzięki, że moje starania doceniasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:22 coltello napisała: > Staram sie i dzięki, że moje starania doceniasz :D Dopiero odczytalam @. Cos dzieje sie z moja skrzynka.... Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:42 Pewnikiem jakies zle chochliki grasuja w siecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:45 Czesto z gazetowa skrzynka mam problemy, niestety. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:46 Chyba nie tylko Ty. Ktos sie jeszcze zali w tym temacie na Forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:01 Do kitu. Ale nie moge podawac tutaj mojego domowego adresu :( __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:18 Nie mozesz, czy nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:22 Nie moge, bo konsekwencji sie obawiam. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:27 Perwnie masz racje swoje jakies, jezeli tak mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:28 Na pewno mam ;) Odebrales @? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:02 > No wlasie, przechwalaja sie ! No i w kolo tylu przechwalaczy ze moje przechwalki traca na wartosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:03 starywyjadacz napisał: > > No wlasie, przechwalaja sie ! > > No i w kolo tylu przechwalaczy ze moje przechwalki traca na wartosci:) A to smutne ... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:06 > > No i w kolo tylu przechwalaczy ze moje przechwalki traca na wartosci:) > A to smutne ... Nie smuc sie - poprostu na przechwalki innych patrz przez palce a moje bierz jako 100% pewnik:) i zalatwione Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:09 starywyjadacz napisał: > > > No i w kolo tylu przechwalaczy ze moje przechwalki traca na wartosc > i:) > > A to smutne ... > > Nie smuc sie - poprostu na przechwalki innych patrz przez palce a moje bierz > jako 100% pewnik:) i zalatwione Ja juz tak od dawna robie. Tylko jeszcze tego nie zauwazyles ;P Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:10 Mnie też możesz zaufać :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:11 coltello napisała: > Mnie też możesz zaufać :D Ooooooo ;). Ale Twojego zdjecia jeszcze nie mam. A Wyjadacza i owszem. Wjec poprosze... Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:15 a po co Ci moje zdjęcie? Jestem juz za stary, by szpanować wyglądem. Została mi jeno inteligencja :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:18 Mam slabosc do dojrzalych facetow ;). Ale i tak inteligencja i intelekt sie tylko liczy ;). POzdrawiam __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:24 z jakim przestajesz, takim się stajesz. Więc inteligentnie zrozumiesz, że moje zdjęcie nie jest Ci już potrzebne :D Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:26 Pogadasz jeszcze ze mną z pół godziny i wyślę Cie na testy do MENSY :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:29 Smialo, juz teraz mozesz mnie wyslac ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:33 Jeszcze nie. Spiesz sie powoli ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:34 Jednak obawiam sie, ze jest juz za pozno. A i lekarstwa jeszcze na to nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:38 No to trzeba dobić, żeby się i nas już nie męczył :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:39 Ale jak ? Ja juz od dluzszego czasu probuje i mi to nie wychodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:45 Tego to ja nie wiem. Trzeba chyba nad Tobą popracować :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:46 W jakim sensie ? ;P __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:53 W każdym.... jaki sobie zażyczysz... :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:57 A w jaki preferujesz? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:08 To zależy od pacjenta :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:11 Do jakich sie kwalifikuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:20 Milych ??? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:22 czego się dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 12:23 No dziwie sie, bo nie wiem o co chodzi ? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:10 chodzi o to, że kwalifikujesz sie do pacjentek miłych :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:17 coltello napisała: > chodzi o to, że kwalifikujesz sie do pacjentek miłych :D Ale to mile ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:32 Miłe dla Miłej. O co wiec chodzi? :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:34 Mnie o nic. Nawet sie ladnie (wirtualnie), do Ciebie usmiechlam ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:53 A czym sie różni wirtualny uśmiech od takiego realnego? Masz @ Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 13:55 No ten mozesz zobaczyc ;). A realnego niestety nie. A swoja droga, lubie sie usmiechac i czesto sie usmiecham ;). __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:00 To tylko pogratulować. Mało już jest na świecie osób, które potrafią się często i szczerze śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:03 coltello napisała: > Mało już jest na świecie osób, które potrafią się często > > i szczerze śmiać. A no prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:10 Zastanawia mnie co jest tego przyczyną? Trwający wyścig szczurów? Beznadzieja? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:12 Tak mi sie wydaje. Ludzie ciagle daza do doskonalosci. Ciagle biegna za pieniadzem. A zapominaja o wszystkim innym. Niestety... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:20 Najgorzej, że budzą się z ręką w nocniku. Wtedy już jest za późno, by żałować lat i okazji. A życie trwa niezwykle krótko. Nawet na sen szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:23 Ojjj tak, zycie jest tak krotkie i szybko przemija... Dopiero zdalam sobie z tego sprawe, kiedy zmarla moja Mama :( __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:43 No wlasnie. Ja jeszcze widze po dziecku jak sie szybko starzeje :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:44 Czas ucieka! Moje dziecko juz tez jest takie duze, a niedwano pieluchy mu zmienialam :) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:45 Jak niedawno pieluchy zmienialas, to jeszcze nie moze byc duze :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:46 No w sumie tak. Trzy i pol dopiero ma. Ale mi to szybko zlecialo... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:47 To jeszcze maluskie jest. Moje to juz prawdziwa dama :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:53 A ile ma latek ? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 14:54 Jedenaście. Czyli dużo :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:00 No to juz pannica. Niedlugo bedzie po dyskotekach szalec ;) A tatus bedzie pilnowac musial.... :) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:18 Tego sie tatus własnie obawia :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:23 No tak, jeszcze wszystko przed Toba ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
coltello Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:28 Nie smiej sie ze mnie! Ja juz sie poce jak o tym pomysle :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 15:29 Taki to los kochanego tatusia... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:16 > Ja juz tak od dawna robie. Tylko jeszcze tego nie zauwazyles ;P Ja wszsytko widze, wszsytko slysze i.... notuje :) Zebym tylko notesu nie zgubil Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:20 Przyznaje sie do wszystkiego ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:40 Eeeeee, to nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 10:42 > Eeeeee, to nie to samo... A skad ty to mozesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:00 > A to samo ? A ja durny myslalem ze to tylko od pozycji zalezy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:02 No nie tylko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:05 > No nie tylko :)) Jasne ... zaraz bedzie o rozmiarach:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:06 starywyjadacz napisał: > > No nie tylko :)) > > Jasne ... zaraz bedzie o rozmiarach:) Nie koniecznie. Liczy sie jakosc, a nie rozmiar ! __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:25 > Nie koniecznie. Liczy sie jakosc, a nie rozmiar ! Znaczy sie kolor i faktura? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A mialo byc dzisiaj tak pieknie.... 17.03.05, 11:28 Z ta faktura, to cos nie tak... Nie podoba mi sie... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś