kklamerka 17.03.05, 12:17 Jesteście za legalizacją prostytucji i ściąganie podatków od Pań??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Emerytura dla cór Koryntu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:19 podatki tak,emerytura nie:> Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: Emerytura dla cór Koryntu??? 17.03.05, 12:22 Ejże, skoro płacą podatki, to dlaczego nie mają dostać emerytury??? Wyobrażasz sobie 80-latkę która jeszcze to robi??? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: kklamerka, jesteś córą koryntu? 17.03.05, 12:24 bo tak się burzysz o renty dla dziwek i martwisz ich losem... Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: kklamerka, jesteś córą koryntu? 17.03.05, 12:28 Tak, jestem, właśnie w ten sposób zarabiam na moje studia. Ha, wyszła tajemnica Klamerki (ha-ha-ha - Lena_Zet - jesteś śmieszna!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: kklamerka, jesteś córą koryntu? 17.03.05, 12:29 dlaczego jestem śmieszna?jesteś to jesteś, co mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: kklamerka, jesteś córą koryntu? 17.03.05, 12:32 Masz rację - nie powinno Cie to obchodzić - Zwłaszcza, że wyciągasz o ludziach wnioski, nie wiedząc nic o nich samych. "Umysł inteligentny wychodzi poza kwestie dotyczące jego własnego nosa. Interesuje sie otaczającym go światem. Tym różni się od umysłów ciasnych i ułomnych" - nie pamiętam, kto to powiedział, ale słowa te są dedykowane Tobie - Kłótliwa Babo Leno_Zet. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: kklamerka, jesteś córą koryntu? 17.03.05, 12:34 ło matko, a czy ja się z tobą kłócę?bezsensu.i o jakich wnioskasz mówisz?bo na twój temat nie wiem nic.zadałam pytanie czy jesteś prostytutką czy nie i mi nie odpowiedziałaś, tylko odrazu na mnie wyjechałaś, dewoto. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Emerytura dla cór Koryntu??? 17.03.05, 12:24 kklamerka napisała: > Jesteście za legalizacją prostytucji i ściąganie podatków od Pań??? nie. nie wyobrazam sobie qrestwa w majestacie prawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech tam... Phi...a teraz to co masz? IP: 212.247.232.* 17.03.05, 12:25 Kurestwo w majestacie prawa, kurestwo ustanawia prawo...itd Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Phi...a teraz to co masz? 17.03.05, 12:27 Gość portalu: Ech tam... napisał(a): > Kurestwo w majestacie prawa, kurestwo ustanawia prawo...itd mozna roznie mowic o politykach, ale w burdelach nie pracuja. piszac qrestwo mialam na mysli panie robiace lody za kase i za kase dajace dupy. juz mnie rozumiesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech tam... Rozumiem. IP: 212.247.232.* 17.03.05, 12:33 Za kase mozna wsadzic (kuzyna na stolek w PZU) Za kase mozna sprzedac Stocznie firmie X a nie Y Za kase mozna glosowac za ustawa X Za kase mozna uniknac mandatu i punktow karnych Za kase mozna dac komuc w ryja Za kase moge poznac czyjes hasla do komputera Za kase mozna kupic sobie dziecko adopcyjne Za kase mozna kupic sobie zone na ukrainie Wiec robienie loda to nie jedyna rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech tam... Oczywiscie, tylko zeby IP: 212.247.232.* 17.03.05, 12:24 ta emerytura byla wczesniejsza jak u wojskowych, no bo kto by 35 lat w takim zawodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Emerytura dla cór Koryntu??? 17.03.05, 12:27 Prostytucja jest legalna. Nielegalne jest ciagniecie korzysci z cudzego nierzadu czyli sutenerstwo. Co do podatkow - Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Emerytura dla cór Koryntu??? 17.03.05, 12:28 To tak jak z legalizacją aborcji - ze względów moralnych nie, ze wzgledów pragmatycznych tak. Bo legalizacja pozwala uniknąć wiekszego zła. Jeśli bedą uczciwie płaciły podatki i skłądki na ubezpieczenia społeczne, emerytura bedzie im się należeć jak psu buda. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Emerytura dla cór Koryntu??? 17.03.05, 12:32 ..ściąganie forsy od ściągania majtek to ..sutenerstwo, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Emerytura dla cór Koryntu??? 17.03.05, 12:34 Tak. I przy obecnym stanie prawnym sciaganie podatkow od prostytutej jest niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś