ticoqp 17.03.05, 13:09 pewnie czytają moje maile?;) bo przepraszaja ze nie działa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:15 a juz miałam Ci wysłać Iti;-))) no opowiadaj jak było:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:20 było super :) tylko ch. wie po co pojechałem?;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:24 no bo to gamoniu zeby było super;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:25 że niby to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:28 było super :) tylko ch. wie po co pojechałem?;)))))) to...pojechałes po to zeby było jak sam napisałeś fajnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:29 ale jak bym nie pojechał było by mega super bo bym był z wami:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:32 aaaaa no widzisz,ale tak właściwie to nic nie przegapiłeś.pewnie wszyscy troszke pracowali;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:34 jakbym był to bym was rozruszał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:37 no to zaczynaj;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:45 to sie rozbierz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:46 oki ale co? z dwiema naraz chcesz seksić;-)))??? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:49 mówilismy o rozruszeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:51 to po co mam sie rozbierac?:O Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:54 zaczniemy od "pajacyków" na rozgrzewkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:18 spadaj...do tego moge być ubrana;O ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:21 ale przy pajacykach fajnie sie biust rozmajtywuje:)))))))) i mozna pełniej oddychać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:22 oki,ale ty tez sie zrobierzesz bo chcem widziec jak Tobie sie tez rozmajtywuje;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:24 ale to ja miałem rozgrzewac a nie być rozgrzanym:))))))) nie ma mowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:26 trener musi pokazac i juz;-):PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:30 ja nie jestem trenerem tylko instruktorem, a instruktor nie musi, wystarczy, ze wytłumaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:40 a moze byc obcisła podkoszulka:P? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:45 moze ale z duza dziura na klatce z piersiami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:19 oki,cycki zwiąże paskiem;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:21 a po co? niech sie majtają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:29 a jak się urwą??? albo opadną do psa,zal by mi było bo sa ładne:D Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:20 chyba go znowu przytkało...... dobra zgaduję : Tęskniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:22 ba, a ze głodny byłem to zgadnij za czym najbardziej?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:24 nie wiem, ale może ............. chodzi o pierogi? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:24 Tylko NIE znowu o jedzeniu.... ! __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:25 Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:27 To od zeszłej wiosny stało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:28 :DDDD nieee,dzis zrobione:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:30 Ufff Bo już myślałem, że pogotowie trza wzywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:33 nieee,tylko 2 jajca,cykoria,2 male pomidorki,pół ogóra/ale pachniał/ chlebek...e takie tam śniadanko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:33 Kiszonego ogóra? :DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:37 :DDD nie świerutki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:50 Hmmmmm Świeżutki... A ile pestycydów zawierał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:52 a nie pytałam go;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:55 Trza było przesłuchać na tą okoliczność. Lampką w oczy poświecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:26 było o zwracaniu, to teraz o jedzeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:26 zaraz cos musze zjeść bo normalnie nie wyczymie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm napij sie wody,moze Ci sie pić chce;-)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:29 Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: napij sie wody,moze Ci sie pić chce;-)))) 17.03.05, 13:32 powinno byc ci.pi.ć sie chce:) wodę mam przed soba i to chyba nie to co mi sie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: napij sie wody,moze Ci sie pić chce;-)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:36 ja ci.po...wiem.....ten rusek co chciał od polaka kiełbasy to jak wydoił 2 wiadra to sie okazało ze włąśnie mu sie pic chciało bo juz nie chciał tej kiełbasy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: napij sie wody,moze Ci sie pić chce;-)))) 17.03.05, 13:45 może jemu się doic chciało?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:25 jak to nie wiem? oczywiscie, ze tak:) pytanie było retorycznie-tendencyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:25 e, to ja zgadywałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:27 ta pierdu pierdu, grę wstepna zaczynasz:PPPPPPP znam CIe:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:28 Zamorduje ! Ja na diecie sie trzymam, a Wy mi tu o jedzeniu !!! __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:31 lewatywa z octu dobrze robi :) to nie bedę Cię drażnił tym co połoze na chleb z masłem i przykryje majonezem - duzą ilościa majonezu:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:36 ticoqp napisał: > lewatywa z octu dobrze robi :) > to nie bedę Cię drażnił tym co połoze na chleb z masłem i przykryje majonezem - > duzą ilościa majonezu Ja Ci dam lewatywe ! Pchii, lewatywa. Znam lepsze sposoby ;). A ja bym sobie zjadlaaa, dobra pizze frutii di mare.... Mniam, mníam. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:42 lepsze???????? nie ma:) no dobra powiem Ci co masz sie od obcych dowiadywac poledwice jem:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:44 Smacznego !!! I dobrze pogryz ! Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:46 :) dzieki, pogryzę ale kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:47 Obojetnie, byle nie mnie ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:50 to nie zycz innemu co Tobie nie miłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:54 He heee, altruista sie znalazl ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:57 a co nie? ja nikomu źle nie zyczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:59 Juz ja to sobie zapamietam ! :D __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:00 skorpion to ja jestem:PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:05 Skorpiony sa ponoc wredne. Wjec do Ciebie mi to nie pasuje... :) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:08 tak mam w metryce napisane:) ale pamietliwy jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:10 ticoqp napisał: > tak mam w metryce napisane:) > ale pamietliwy jestem:) To w metryce jest napisany znak zodiaku ? Mam nadzieje, ze nic Tobie nie zrobilam. I, ze mnie zle nie bedziesz wspominal... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:13 znaku nie widiziałem ale data urodzin moze nam powiedzieć spod jakiego zanku jesteśmy:) nie wiedziałas?;) ja jestem pamietliwy a nie msciwy wiec nic Ci nie grozi:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:14 ticoqp napisał: > znaku nie widiziałem ale data urodzin moze nam powiedzieć spod jakiego zanku > jesteśmy:) nie wiedziałas?;) > ja jestem pamietliwy a nie msciwy wiec nic Ci nie grozi:) Ale to jednak znaczy, ze o czyms pamietasz? Ze cos zrobilam ? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:19 nie, to o niczym oprócz interpretacji nie swiadczy. wy kobiety tak macie, ze jak sie nie odpowie na pytanie to juz jest jakas teoria:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:21 Jestem kolejnym na to dowodem ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:22 co masz na mysli? cechy kobiece?:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:26 Tak. Ale ostatnio mi powiedziales, ze mam tez cechy typowe dla faceta. Tylko jeszcze nie wglebilam sie w szczegoly. Wjec teraz jest okazja. Jakie to cechy? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:29 nie powiedziałem ze masz tylko zartem zasugerowałem, ze może.....znowu nadinterpretacja:)))))) muszę sie pilnowac co mówie:( Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:30 No to dobrze. Bo juz sie obawialam, ze ze mna cos nie tak ;) Ale jednak... :) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:36 było takie opowiadanie czechowa jak kichniecie w teatrze przerodzilo sie w tragedię, uważaj zeby Ciebie to nie spotkało:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:37 Ponoc zle nikomu nie zyczysz (?) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:38 oczywiście, ze nie ostrzegam tylko, czytałas to opowiadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:40 Niestety...:( __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:47 no to Ci nie będe psuł lektury:) morał jest taki, zeby nie przejmowac sie drobnostkami i nie roztrzasac błachostek:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:49 To chetnie przeczytam. A jaki jej tytul? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:52 nie pamietam :( jakiś człowiek w tytule? weź zbiór opowiadań i znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:55 Ok, dzieki. A jak tam zdrowko ? I pogoda jaka ? No i co z przygotowaniami na Mistera Mokrych Slipek (czy jak to tam bylo) ? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:04 dizeki wszystko ok:) przygotowania ida pełna parą:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:08 Moze moge w czyms pomoc? Chetnie pomoge ! __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:14 a jaka masz specjalizacje?;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:20 Ogolnie to zajmuje sie sprzadaza. I znam sie dobrze na tym co piekne. ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:22 to mozesz mi zrobić promocje przed finałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:24 A bardzo chetnie ... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:26 to do roboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:27 No to kilka zdjec na poczatek poprosze. I prosze mi sie od tego nie migac !!! __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:30 to może przejdźmy od razu do konkretów :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:33 ok. zaczynaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:35 mama mi zawsze mówiła "nie zaczynaj" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:43 to po co zaczęłaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:46 bo chciałam się wreszcie dowiedzieć o co tej mojej mamie chodziło :P Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:48 o kase jak nie wiadomo o co:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:49 acha o ja głupia! podaj numer konta Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:51 takie długie, ze musiałbym sie zalogować do banku:( naprawde chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:53 no chcę chucie mną targają :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:56 na targające chucie najlepszy balon na drucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:57 oszzz w mordę i tańszy będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:58 mozna poszukać pod oknami moze kto wyrzucił jak u leny? to tylko drut jeszcze trzeba skombinować:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:04 od biedy z biustonosza można wyciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:07 wystarczy, ze wyciagnęłas sylikon:) juz nic nie zostanie jak wyciagniesz druty:( (oprócz spoconych piersi:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:08 nie spocom sie jak sylikona ni ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:09 a w lecie? jak beda u pały? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:10 no to będę chodzić bez biustonosza ;) Aby umiejętnie Cię podrywam? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:14 tym ostatnim postem juz mnie prawie masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:15 pochwalę się mamie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:20 i lonie sie pochwal:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:21 > i lonie sie pochwal:) lonia to ma się dopiero czym chwalić! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:23 lona nie lonia:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:44 a to ja znam tylko lonię :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:47 no to pochwa lony:) a nie loni:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:03 a napewno nie pochwa leny? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:06 moze na wschodzie????? ok suwałk? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:09 jezu, jak oni to czytają to pewnie już spoceni i dyszą... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:11 tez tak myslę albo jeszcze cos gorszego robia? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:34 też o tym pomyślałam, ale nie chciałam być obcesowa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:37 myśle, ze to mnie jednak powinnas podwozić z rana do roboty:) taka jednomyslnośc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala IP: *.91.kel.de.core.tng.de 17.03.05, 14:39 a masz dla mnie nowy kawal? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala 17.03.05, 14:40 znasz jak ojciec zakładał prezerwatywę i do sypialni wpadł jasio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala IP: *.91.kel.de.core.tng.de 17.03.05, 14:43 nie, dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala 17.03.05, 14:49 no i ojcie przestraszony pada na wyrko i udaje, że szuka czegoś pod nim, jasio zaciekawiony pyta co robisz? a nic szukam kota:) a co bedziesz go ruchał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala IP: *.91.kel.de.core.tng.de 17.03.05, 15:01 dobre Odpowiedz Link Zgłoś