Dodaj do ulubionych

juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa

17.03.05, 13:09
pewnie czytają moje maile?;) bo przepraszaja ze nie działa:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:15
      a juz miałam Ci wysłać Iti;-)))
      no opowiadaj jak było:-)))
      • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:20
        było super :) tylko ch. wie po co pojechałem?;))))))
        • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:24
          no bo to gamoniu zeby było super;-)))))
          • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:25
            że niby to co?
            • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:28
              było super :) tylko ch. wie po co pojechałem?;))))))

to...pojechałes po to zeby było jak sam napisałeś fajnie:P
              • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:29
                ale jak bym nie pojechał było by mega super bo bym był z wami:))))
                • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:32
                  aaaaa no widzisz,ale tak właściwie to nic nie przegapiłeś.pewnie wszyscy
                  troszke pracowali;-)))
                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:34
                    jakbym był to bym was rozruszał:)
                    • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:37
                      no to zaczynaj;-)))
                    • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:45
                      to sie rozbierz:)
                      • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:46
                        oki ale co? z dwiema naraz chcesz seksić;-)))???
                        • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:49
                          mówilismy o rozruszeniu?
                          • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:51
                            to po co mam sie rozbierac?:O
                            • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:54
                              zaczniemy od "pajacyków" na rozgrzewkę:)
                              • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:18
                                spadaj...do tego moge być ubrana;O ;PPP
                                • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:21
                                  ale przy pajacykach fajnie sie biust rozmajtywuje:))))))))
                                  i mozna pełniej oddychać:)
                                  • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:22
                                    oki,ale ty tez sie zrobierzesz bo chcem widziec jak Tobie sie tez rozmajtywuje;-
                                    ))))
                                    • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:24
                                      ale to ja miałem rozgrzewac a nie być rozgrzanym:)))))))
                                      nie ma mowy:)
                                      • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:26
                                        trener musi pokazac i juz;-):PPPP
                                        • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:30
                                          ja nie jestem trenerem tylko instruktorem, a instruktor nie musi, wystarczy, ze
                                          wytłumaczy:)
                                          • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:40
                                            a moze byc obcisła podkoszulka:P?
                                            • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:45
                                              moze ale z duza dziura na klatce z piersiami:)
                                              • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:19
                                                oki,cycki zwiąże paskiem;-))
                                                • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:21
                                                  a po co? niech sie majtają:)
                                                  • Gość: mm Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:29
                                                    a jak się urwą??? albo opadną do psa,zal by mi było bo sa ładne:D
      • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:20
        chyba go znowu przytkało......
        dobra zgaduję : Tęskniłeś?
        • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:22
          ba, a ze głodny byłem to zgadnij za czym najbardziej?;)
          • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:24
            nie wiem, ale może ............. chodzi o pierogi?
            • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:24
              Tylko NIE znowu o jedzeniu.... !
              Bias z Prieny
              • Gość: mm właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:25
                • pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:27
                  To od zeszłej wiosny stało? :)
                  • Gość: mm Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:28
                    :DDDD
                    nieee,dzis zrobione:-)
                    • pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:30
                      Ufff Bo już myślałem, że pogotowie trza wzywać :)
                      • Gość: mm Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:33
                        nieee,tylko 2 jajca,cykoria,2 male pomidorki,pół ogóra/ale pachniał/
                        chlebek...e takie tam śniadanko:-)))
                        • pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:33
                          Kiszonego ogóra? :DDDDDDDDDDDDDDD
                          • Gość: mm Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:37
                            :DDD
                            nie świerutki;-)))
                            • pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:50
                              Hmmmmm Świeżutki... A ile pestycydów zawierał? :)
                              • Gość: mm Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:52
                                a nie pytałam go;-))))
                                • pietrek666 Re: właśnie zjadłam wiosenne śniadanko:-))) 17.03.05, 13:55
                                  Trza było przesłuchać na tą okoliczność. Lampką w oczy poświecić :)
              • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:26
                było o zwracaniu, to teraz o jedzeniu :)
              • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:26
                zaraz cos musze zjeść bo normalnie nie wyczymie:)
                • Gość: mm napij sie wody,moze Ci sie pić chce;-)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:29
                  • ticoqp Re: napij sie wody,moze Ci sie pić chce;-)))) 17.03.05, 13:32
                    powinno byc ci.pi.ć sie chce:)
                    wodę mam przed soba i to chyba nie to co mi sie chce:)
                    • Gość: mm Re: napij sie wody,moze Ci sie pić chce;-)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:36
                      ja ci.po...wiem.....ten rusek co chciał od polaka kiełbasy to jak wydoił 2
                      wiadra to sie okazało ze włąśnie mu sie pic chciało bo juz nie chciał tej
                      kiełbasy;-)))
                      • ticoqp Re: napij sie wody,moze Ci sie pić chce;-)))) 17.03.05, 13:45
                        może jemu się doic chciało?;)
            • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:25
              jak to nie wiem? oczywiscie, ze tak:)
              pytanie było retorycznie-tendencyjne:)
              • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:25
                e, to ja zgadywałam ;P
                • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:27
                  ta pierdu pierdu, grę wstepna zaczynasz:PPPPPPP znam CIe:)
                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:28
                    Zamorduje !
                    Ja na diecie sie trzymam, a Wy mi tu o jedzeniu !!!
                    Bias z Prieny
                    • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:31
                      lewatywa z octu dobrze robi :)
                      to nie bedę Cię drażnił tym co połoze na chleb z masłem i przykryje majonezem -
                      duzą ilościa majonezu:)
                      • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:36
                        ticoqp napisał:

> lewatywa z octu dobrze robi :)
                        > to nie bedę Cię drażnił tym co połoze na chleb z masłem i przykryje
                        majonezem -
                        > duzą ilościa majonezu

Ja Ci dam lewatywe ! Pchii, lewatywa. Znam lepsze sposoby ;).
                        A ja bym sobie zjadlaaa, dobra pizze frutii di mare.... Mniam, mníam.
                        Bias z Prieny
                        • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:42
                          lepsze???????? nie ma:)
                          no dobra powiem Ci co masz sie od obcych dowiadywac poledwice jem:)
                          • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:44
                            Smacznego !!! I dobrze pogryz !
                            • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:46
                              :) dzieki, pogryzę ale kogo?
                              • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:47

Obojetnie, byle nie mnie ;)
                                Bias z Prieny
                                • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:50
                                  to nie zycz innemu co Tobie nie miłe:)
                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:54
                                    He heee, altruista sie znalazl ;)
                                    Bias z Prieny
                                    • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:57
                                      a co nie? ja nikomu źle nie zyczę:)
                                      • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:59
                                        Juz ja to sobie zapamietam ! :D
                                        Bias z Prieny
                                        • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:00
                                          skorpion to ja jestem:PPPPPPPPPP
                                          • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:05
                                            Skorpiony sa ponoc wredne. Wjec do Ciebie mi to nie pasuje... :)
                                            Bias z Prieny
                                            • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:08
                                              tak mam w metryce napisane:)
                                              ale pamietliwy jestem:)
                                              • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:10
                                                ticoqp napisał:

> tak mam w metryce napisane:)
                                                > ale pamietliwy jestem:)

To w metryce jest napisany znak zodiaku ?
                                                Mam nadzieje, ze nic Tobie nie zrobilam. I, ze mnie zle nie bedziesz
                                                wspominal...

__________________________________
                                                Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z
                                                przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna
                                                ze stron przyjacielem.
                                                Bias z Prieny
                                                • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:13
                                                  znaku nie widiziałem ale data urodzin moze nam powiedzieć spod jakiego zanku
                                                  jesteśmy:) nie wiedziałas?;)
                                                  ja jestem pamietliwy a nie msciwy wiec nic Ci nie grozi:)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:14
                                                    ticoqp napisał:

> znaku nie widiziałem ale data urodzin moze nam powiedzieć spod jakiego zanku
                                                    > jesteśmy:) nie wiedziałas?;)
                                                    > ja jestem pamietliwy a nie msciwy wiec nic Ci nie grozi:)

Ale to jednak znaczy, ze o czyms pamietasz? Ze cos zrobilam ?
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:19
                                                    nie, to o niczym oprócz interpretacji nie swiadczy. wy kobiety tak macie, ze
                                                    jak sie nie odpowie na pytanie to juz jest jakas teoria:)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:21
                                                    Jestem kolejnym na to dowodem ;)
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:22
                                                    co masz na mysli? cechy kobiece?:)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:26
                                                    Tak. Ale ostatnio mi powiedziales, ze mam tez cechy typowe dla faceta. Tylko
                                                    jeszcze nie wglebilam sie w szczegoly. Wjec teraz jest okazja. Jakie to cechy?
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:29
                                                    nie powiedziałem ze masz tylko zartem zasugerowałem, ze może.....znowu
                                                    nadinterpretacja:)))))) muszę sie pilnowac co mówie:(
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:30
                                                    No to dobrze. Bo juz sie obawialam, ze ze mna cos nie tak ;)
                                                    Ale jednak... :)
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:36
                                                    było takie opowiadanie czechowa jak kichniecie w teatrze przerodzilo sie w
                                                    tragedię, uważaj zeby Ciebie to nie spotkało:)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:37
                                                    Ponoc zle nikomu nie zyczysz (?)
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:38
                                                    oczywiście, ze nie ostrzegam tylko, czytałas to opowiadanie?
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:40
                                                    Niestety...:(
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:47
                                                    no to Ci nie będe psuł lektury:)
                                                    morał jest taki, zeby nie przejmowac sie drobnostkami i nie roztrzasac
                                                    błachostek:)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:49
                                                    To chetnie przeczytam. A jaki jej tytul?
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:52
                                                    nie pamietam :( jakiś człowiek w tytule? weź zbiór opowiadań i znajdziesz:)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:55
                                                    Ok, dzieki.
                                                    A jak tam zdrowko ? I pogoda jaka ? No i co z przygotowaniami na Mistera
                                                    Mokrych Slipek (czy jak to tam bylo) ?
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:04
                                                    dizeki wszystko ok:) przygotowania ida pełna parą:)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:08
                                                    Moze moge w czyms pomoc? Chetnie pomoge !
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:14
                                                    a jaka masz specjalizacje?;)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:20
                                                    Ogolnie to zajmuje sie sprzadaza. I znam sie dobrze na tym co piekne. ;)
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:22
                                                    to mozesz mi zrobić promocje przed finałem:)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:24
                                                    A bardzo chetnie ...
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:26
                                                    to do roboty:)
                                                  • beatach1 Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:27
                                                    No to kilka zdjec na poczatek poprosze. I prosze mi sie od tego nie migac !!!
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                  • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:30
                    to może przejdźmy od razu do konkretów :))))))
                    • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:33
                      ok. zaczynaj:)
                      • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:35
                        mama mi zawsze mówiła "nie zaczynaj" :))))))))
                        • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:43
                          to po co zaczęłaś?:)
                          • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:46
                            bo chciałam się wreszcie dowiedzieć o co tej mojej mamie chodziło :P
                            • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:48
                              o kase jak nie wiadomo o co:)
                              • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:49
                                acha o ja głupia!
                                podaj numer konta
                                • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:51
                                  takie długie, ze musiałbym sie zalogować do banku:( naprawde chcesz?
                                  • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:53
                                    no chcę
                                    chucie mną targają :DDDDDD
                                    • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:56
                                      na targające chucie najlepszy balon na drucie:)
                                      • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:57
                                        oszzz w mordę i tańszy będzie :P
                                        • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 13:58
                                          mozna poszukać pod oknami moze kto wyrzucił jak u leny? to tylko drut jeszcze
                                          trzeba skombinować:)
                                          • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:04
                                            od biedy z biustonosza można wyciągnąć
                                            • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:07
                                              wystarczy, ze wyciagnęłas sylikon:) juz nic nie zostanie jak wyciagniesz druty:(
                                              (oprócz spoconych piersi:))))))
                                              • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:08
                                                nie spocom sie jak sylikona ni ma :)
                                                • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:09
                                                  a w lecie? jak beda u pały?
                                                  • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:10
                                                    no to będę chodzić bez biustonosza ;)
                                                    Aby umiejętnie Cię podrywam?
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:14
                                                    tym ostatnim postem juz mnie prawie masz:)
                                                  • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:15
                                                    pochwalę się mamie :)
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:20
                                                    i lonie sie pochwal:)
                                                  • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:21
                                                    > i lonie sie pochwal:)

lonia to ma się dopiero czym chwalić! :)
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:23
                                                    lona nie lonia:)
                                                  • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:44
                                                    a to ja znam tylko lonię :)
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:47
                                                    no to pochwa lony:) a nie loni:)
                                                  • pierozek_monika Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:03
                                                    a napewno nie pochwa leny?
                                                  • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 15:06
                                                    moze na wschodzie????? ok suwałk?
    • niedzwiedzica_sousie Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:09
      jezu, jak oni to czytają to pewnie już spoceni i dyszą... :))
      • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:11
        tez tak myslę albo jeszcze cos gorszego robia?
        • niedzwiedzica_sousie Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:34
          też o tym pomyślałam, ale nie chciałam być obcesowa... :)
          • ticoqp Re: juz wróciłem, serwer pocztowy mi nie działa 17.03.05, 14:37
            myśle, ze to mnie jednak powinnas podwozić z rana do roboty:) taka
            jednomyslnośc:)
    • Gość: Kasica Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala IP: *.91.kel.de.core.tng.de 17.03.05, 14:39
      a masz dla mnie nowy kawal?
      • ticoqp Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala 17.03.05, 14:40
        znasz jak ojciec zakładał prezerwatywę i do sypialni wpadł jasio?
        • Gość: Kasica Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala IP: *.91.kel.de.core.tng.de 17.03.05, 14:43
          nie, dawaj!
          • ticoqp Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala 17.03.05, 14:49
            no i ojcie przestraszony pada na wyrko i udaje, że szuka czegoś pod nim, jasio
            zaciekawiony pyta co robisz? a nic szukam kota:) a co bedziesz go ruchał?
            • Gość: Kasica Re: juz wrócilem, serwer pocztowy mi nie dziala IP: *.91.kel.de.core.tng.de 17.03.05, 15:01
              dobre

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka