Dodaj do ulubionych

chciałbym miec tez juz kochającą żone

18.03.05, 14:03
taką do której mógłbym sie przytulać , taką której mógłbym przynosic prezenty
czy tez nawet jakieś chwasty(kwiatki) , taką która by mnie kcohała i głaskała.
Taką z którą mozna bybyło gdzieś pojechąć, taka któa by chciała 3
dzieciaczków:) taką której bym chciał usługiwac.
Poprostu chetnie bym sie juz z jakąs fajną i łądną dziewczyną ożenił.
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: uuuuu :(((( 18.03.05, 14:05
      w każdym razie trzymam kciuki, że znajdziesz sobie taką :)
      • boski.zawodowiec Re: uuuuu :(((( 18.03.05, 14:05
        :)
        • Gość: krysica Re: uuuuu :(((( IP: 62.29.136.* 18.03.05, 14:08
          Lezka mi sie kręci...gdzieś ty się uchował...
          • boski.zawodowiec Re: uuuuu :(((( 18.03.05, 14:08
            w krakowie!
            • Gość: krysica Re: uuuuu :(((( IP: 62.29.136.* 18.03.05, 14:10
              Tak blisko...uuuuuuu
              • boski.zawodowiec Re: uuuuu :(((( 18.03.05, 14:11
                przeslij foteczke:)
        • psychoguru Watpliwe by jakas cie chciala hehe 18.03.05, 14:09
          boski.zawodowiec napisał:

> :)

Ty bys chcial, ale co oferujesz zeby jakas cie chciala? Jak bedziesz
          swoje chciejstwo stawial na pierwszym planie to na pewno zadna cie nie
          zechce za meza bo to zbyt powazna sprawa do robienia z byle kim.
          • boski.zawodowiec Re: Watpliwe by jakas cie chciala hehe 18.03.05, 14:10
            nie jestem byle kim:)
    • trzydziecha1 :DDDDD To kontratak na fotkę Wyjadacza? :PPP 18.03.05, 14:09
      Dobrze to sobie wymyśliłeś, od dobrze :DDDD
      • boski.zawodowiec kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:11

• istna Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:12
          Nie masz z nim szans:(
          • boski.zawodowiec mam:) gdybs kotku widizała to ha 18.03.05, 14:14

• trzydziecha1 Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:18
            No nie byłabym taka pewna, chwyt chwytający za serce z jednej i drugiej strony,
            grają na naszych kobiecych duszyczkach aż miło!!
            • boski.zawodowiec Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:19
              chcesz aby pokazał nowe foto?
              • trzydziecha1 Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:23
                Żebrac nie bede, juz mi obiecywałeś i nie wysłałeś.
                • boski.zawodowiec Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:26
                  wtedy miałem sporo na głowie a ty tez byłas mało wyrozumiała dla mnie.
                  • trzydziecha1 Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:28
                    Aha! przez TYDZIEŃ przypominałam ci CODZIENNIE wychodząc na namolną i naiwną...
                    Dziękuję.
                    • boski.zawodowiec Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:31
                      a wiesz jaki ja wtedy miałem ciezki okres!
                      • trzydziecha1 Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:32
                        Cieżkie okresy, to miewają baby :PPP
                        • boski.zawodowiec Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:34
                          ja jestem delikatny bardzo i ze mną trzeba jak z piekną kobietą:)
                          • trzydziecha1 Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:44
                            Sorry, nie nadaję się na faceta w takim układzie :P Tez jestem delikatna i
                            trzeba ze mną jak należy.
                            • boski.zawodowiec Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:46
                              alez ja nie potrzebuje zachowywania sie jak facet ale delikatnego podejscia do
                              sprawy.
                              • trzydziecha1 Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:48
                                Ja nie jestem niedelikatna. I jak nie to nie, nie napraszam się już, OK?
                                • boski.zawodowiec Re: kontratakiem było by umieszczenia foty:) 18.03.05, 14:49
                                  alez to zdjecie bedzie:)
    • ticoqp nie boisz sie, że kumple Ci ja zmacaja?;) nt 18.03.05, 14:12

• boski.zawodowiec nawet im jej nie pokarze:) 18.03.05, 14:12

• ticoqp pokaram chyba:) 18.03.05, 14:15

• boski.zawodowiec Re: pokaram chyba:) 18.03.05, 14:17
            chodzi o schowanie jej przed kolegami.
            • ticoqp Re: pokaram chyba:) 18.03.05, 14:20
              wiem:) taki niewinny zart:)
              • boski.zawodowiec Re: pokaram chyba:) 18.03.05, 14:21
                dokłądie przyjacielu dokładnie zrozumiałem o co chodzi:)
          • magdzie Re: pokaram chyba:) 18.03.05, 14:25
            a nie: pokarmie ich nią
            ?
    • magdzie Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:12
      wierze:D
      to juz ten wiek, boski...moglbys nie uganiac sie za forumlaskami;)
      • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:14
        24 lata to taki własnie wiek w którym męzczyna chce miec własna rodzine:)
        wiesz pare di temu zamisciłem ranking i awaanswoałas na wysoka lokate:)
        • magdzie Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:15
          hoho...daj linka
          ja jestem za brzydka dla Ciebie:D
          • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:17
            brzydka? z tego co pamietam to podobało mi sie twoje zdjecie. a linka poczekaj
            zaraz znajde
            • magdzie Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:17
              no nie wiem, Mr boski
              dobra.poczekam
            • magdzie Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:20
              ahahahahaha...tendencja wzrostowa...
              dobra, jeszcze przeanalizuje ten ranking
              musze sprawdzic czy mam prawo sie obrazac czy nie;)
              • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:21
                :) mysle ze w nowym notowaniu bedzie jeszcze lepiej.
                • magdzie Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:23
                  taaaaaa.....jasssssnee;)
                  oj boski, no coz
                  jestem po srodku listy Twoich forumowych (zenskich) sympatii
                  jakos slaba argumentacja tam nastapila
                  ale dobra...ciekawa jestem kolejnych twoich rankingow
                  jak moglam przegapic ten ranking...hmmm...to musialo byc chyba zwykle przeoczenie
                  • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:25
                    niemartw sie po informacji ze rachela to facet( tak mi przynajmniej napisała )
                    mozesz lada chwila byc 1-2 lub 3:)
                    • magdzie Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:26
                      nie, nie ja wcale nie prosze o awans
                      rachela to facet...nie sadze
                      moze transwestyta...
                      o ile w ogole...
                      • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:30
                        a moze tylko sie wygłupia ze jest facetem tego nie wiem. Wiesz to czy
                        awansujesz nie zalezy od tego czy chcesz ale od tego jaka jestes:))))))
                        • magdzie Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:34
                          haaaaa
                          wiesz, wcale nie zalezy mi na awansie
                          a taka jaka jestem to jestem zawsze, bez wzgledu na miejsce czas i sytuacje
                          no ale ok, boski
                          winienes byc w rankingu 'socj[...]olog 2005'
                          kropeczki mozesz sobie zapelnic jak chcesz
                          np:
                          socj-oUR-olog
                          socj-oSEKSu-olog
                          socj-oPSYCH-olog

mysle ze kombinacji moze byc wiele a Ty nadasz sie na kazdego rankingowego
                          speca;)!:D
                          • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:36
                            miło mi ze wreszcie doceniłas moje starania o twoje wzgledy:)
                            • mamba30 Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:37
                              ale to, że mnie umieściłeś w rankingu i to na 8 miejscu!!!! nie świadczy o tym,
                              że się aż tak bardzo starasz :))
                              • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:39
                                no wiesz mamba my wychodzimy z kryzysu wojennego jaki nas ogarnął, pamietasz
                                jak walczylismy?
                                • mamba30 Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:41
                                  Co mam nie pamiętać. Ja mam zajeb.istą pamięć niestety. Do tej pory mi ta Twoja
                                  tłustość ( w sensie słów do mnie ) po głowie hula...
                                  • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:45
                                    wybacz:)
                                    • mamba30 Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:46
                                      No przecież już wybaczyłam :)
                                      • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:46
                                        :)
                                        • magdzie Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:50
                                          dzisiaj masz chyba dzien pokory, co przystojniaczku?;)
                                          pzdr.! mykam (tzn.postaram sie odlaczyc;D)
                                          • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:52
                                            ok:)
                                            a czy dzień pokory hmm chyba nie tak porostu jakos.
                  • mamba30 Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:27
                    Podaj mi prosze link do rankingu
                    • magdzie Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:28
                      on jest teraz w 1wszej dziesiatce aktywnych watkow
                      jestes nawet w tym rankingu, droga mambo;)
                      • mamba30 Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 14:35
                        no to chyba powinnam się poczuć zaszczycona, no sama nie wiem...
                        • magdzie :D n/t 18.03.05, 14:37

• Gość: gosia Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:05
      Ja bym chciała takiego chłopaka na razie.....ale nima:((( bo na męża to
      wcześnie jeszcze ( mam 20l. dopiero :)))))
      • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 15:13
        a ja mam 25 w kwietniu i jakos juz czuje sie w wieku rodzinnym.
        • Gość: Gosia Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:16
          To fajnie:))) i dobrze o Tobie świadczy :)))))) coraz mniej chyba osób , którym
          spieszy się rodzinę zakładać.....w tym wikeu szczególnie :)
          • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 15:22
            ja ich rozumiem bo bez pieniadzy i pracy ciezko załzoyc rodzine ale jesli
            człowiek nie ma takich problenów to na co czekać:)
            • Gość: Gosia Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:30
              nawet jak już mają niezła pracę to zawsze można zarobić więcej i więcej.....i
              bawić się ile się da i jak najdłużej...coraz częściej takie głosy niestety
              słychać..tak szczerze mówiąc to dla mnie też odległa przyszłość:))) ale Tobie
              życze powodzenia..:)))))
              • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 15:33
                ale to najczesciej niedojrzali ludzie tak myslą ze bawic sie mozna w
                niskonczonosc, niesetety w pewnym momencie trzeba doroslec bo i wiek i wyglad
                (40 latek na dyskotece jest smiesznawy) juz nie pozwala na intensywną rozrywke.
                Czesto tez nie nie chca dzieci bo poprostu sie nie kochają a dziecko by ich
                zmusiło do podejsca na serio do zwiazku.
                • Gość: Gosia Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:59
                  Ja po prostu takie podejście obserwuje w warszafce...laski się boją
                  zdeformowanej figury(!), utraty pracy itd...Ale zgadzam się, że problem jest w
                  tym ( i to podaj najważniejszy), że ludzie są ze sobą ale tak naprawdę się nie
                  kochają...albo są sami bo trudno jest kogoś znaleźć..tylko wciąż się słyszy ,
                  że na pewno się kogoś znajdzie itd. Ale to wcale nie jest łatwe i to z wielu
                  powodów...mo ale mam nadzieje, że i mnie uderzy piorunującą siłą:))))( byle nie
                  za bardzo:)))
                  • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 16:04
                    zdeformowanie figury grozi tylko leniuchom którym sie ie chce isc na aerobic,
                    dziecko takze nie odbiera urody jak to sie czasami słyszy od niektorych
                    inteligentek.
                    Wiele dziewczyn szuka ksiecia z bajki i obenych pratnerów traktuje jako
                    chwilowych licząc ze znajda lepszych. Niestety z czasem zaczyna sie desperacja
                    i branie tego co sie tylko trafia.
                    • Gość: Gosia Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:14
                      Szukanie tego idealnego jestem w jakimś sensie skłonna zrozumieć, bo w sumie co
                      w tym złego? Niestey do żadej nie dochodzi to , że mało jest takich albo
                      wcale...no ale o tym się każdy przekonał lub przekona na własnej skórze ...a
                      póki co prawo cywilne wzywa:))) pozdrawiam
    • Gość: magda Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:23
      powodzenia Słoneczko!!!
      • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 15:33
        dziekuje:)
    • Gość: lalka Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:02
      podaj adres. Będę za godzinę:)))))
      • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 16:11
        zdjecie poprosze:)
        • Gość: lalka Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:24
          A jak od razu na wstępie zostaniesz rażony piorunem miłości po tym jak ujrzysz
          me piekne lico na fotografii? To co będzie? :))))
    • kklamerka Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 16:04
      Chyba pierwszy Twój post, który naprawdę miałam ochotę przeczytać.
      Ale czy Ty sie zgrywasz, czy naprawdę???
      • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 16:11
        musisz sama wyciągnąc wnioski.
        • kklamerka Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 16:17
          Wolę nie, bo obawiam się, że mój wniosek brzmiałby.:

"Biedny chłopak, na wszelkie sposoby stara sie zwrócić na siebie uwagę, co chyba niestety oznacza, że w realu jego życie nie jest takie słodziutkie, jakie stara sie nam tutaj przedstawić. Biedny, zakompleksiony człowiek, który raz - gdy większość już i tak ma go dość - chce zachować resztki godności pisząc coś szczerego o sobie"

Bardzo się mylę???
          • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 16:22
            nie sadze.
            W sumie aby mnie zobrazowac musisz skleic w całosc moje posty, jestem unikatem
            w ktorym jest dosłownie wszystkiego po troche.
            Zwrócić uwage? czym przeciez to zwyczajny post ktorego napsiałem mysląc sobie
            własnie ze chciałbym juz miec zone i to co chciałbym z nia robic

ps. resztki godnosci? to jest pomyłka bo niby przed kim miałbym chciec je
            zachowac? jedynie margi i mamdyelmat całyc zas sa agresynwe w stosunku do mnie
            ale i tak je mam głęboko w nosie.
            • kklamerka Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 21.03.05, 07:43
              Nie oszukujesz samego siebie???
    • Gość: 2DobryChłopak:)2 Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 18.03.05, 16:07
      boski jesteś zbyt nudny żeby kobieta była przy twoim boku dość długo. ale
      szukaj dalej w wirtualu a może jakąś nastolatke wyrwiesz
    • Gość: xy2 Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.03.05, 16:08
      to chyba powinienes zaczac sie modlic o trojaczki, bo nie wiem czy któraś
      świadomie sie tego podejmie:)
      • boski.zawodowiec Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 18.03.05, 16:12
        w dzisiejszych czasach co to za problem troje dzieciaczków:)
        • Gość: xy2 Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.03.05, 16:14
          ja np. sobie nie wyobrażam- 3 cesarki. no chyba ze za drugim razem trafiłyby
          sie bliźniaki, to co innego,
          ale ja patrząc z własnej perspektywy to chciałabym miec bliźniaki za pierwszym
          razem:)
          • Gość: Gosia Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:19
            No u mnie występuje prawdopodobieństwo bliźniaków, bo najczęściej jest tak , że
            co 2 pokolenie...i fajnie by było...
            • Gość: xy2 Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone IP: .48.242.* / 80.51.176.* 18.03.05, 16:21
              u mnie podobno też, dlatego szczytem moich marzen bylyby za pierwszym razem,
              najlepiej dwujajowe- parka:)
    • xy2 boski to tak naprawde wrażliwy, dobry chłopak:) 18.03.05, 17:19
      ja ci życze powodzenia
    • ja.nie.moge Re: chciałbym miec tez juz kochającą żone 27.06.05, 22:39
      Jesteś boski!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka